Opwindend.Net
STARTPAGINA PROFIEL PAGINA VAN Ben Fantast
Ben FantastHoogste waardering: 8.7 - Het Meisje Met De Blinddoek
Meest gelezen verhaal: 18716x - Het Meisje Met De Blinddoek
Gemiddelde waardering: 8.4
Ingezonden verhalen: 2
Aantal Geabonneerden: 1

Persoonlijke Boodschap

"Je bent een fantast!" Zo sprak mijn vader vroeger regelmatig smalend tegen mij, ook in gezelschap, wanneer er weer eens een maf, maar creatief idee ontsnapte aan mijn mond. Nu is het mijn geuzennaam.

Ik ben fotograaf van beroep, en ik schrijf deze verhalen voor mijn plezier, als uitlaatklep voor mijn fantasie en creativiteit. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben bij het lezen van mijn verhalen, en ik zou het leuk vinden om te horen wat je er goed of slecht aan vindt, dus plaats een comment of stuur een mailtje.

Omdat ik in een mannenlichaam woon, schrijf ik vanuit het perspectief van een man, en met de fantasie van een man. Maar, ik probeer via mijn woorden mijn lezeressen te beminnen, en ik ben heel erg nieuwsgierig naar vrouwelijke sensualiteit, en vrouwelijke fantasie. Kortom, ik ben nieuwsgierig naar hoe het is om in een vrouwenlichaam te wonen.

Een lezeres kwam met een leuk verzoek: ze wil graag dat ik haar naam gebruik voor één van de personages in een nog te schrijven verhaal (ik heb plannen voor een paar verhalen over tieners tussen 16 en 20 jaar). Als jij dat ook wilt, stuur me dan een mailtje met alle details die er voor jou toe doen. Uiterlijke kenmerken, je leeftijd, kleding die je wilt dragen in het verhaal (dan kan je dat later dragen tijdens het lezen), dat soort dingen. Als je wilt mag je foto's toevoegen, maar dat hoeft niet.

Dus meisjes, als je je fantasie of andere gedachten met mij wilt delen, mail is altijd welkom op adres benfantast@gmail.com.

Als je wilt praten, en je gebruikt kik, stuur dan een kikje naar benfantast
 
ALLE VERHALEN VAN Ben Fantast
:: Het Meisje Met De BlinddoekDoor: Ben Fantast
Gelezen: 18716x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Blind Date, Chat, Blinddoek
17-04-19
8.7
:: De Donkere KamerDoor: Ben Fantast
Gelezen: 8957x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blind Date, Chat, Donker
14-04-19
8.1
 
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net