Opwindend.Net
.STARTPAGINA .OPWINDEND.NET NIEUWS
Op deze pagina houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de site. Want niet alleen de verhalen worden dagelijks bijgewerkt, er gebeurt ook genoeg op de achtergrond van de site. Nieuwe functies, extra mogelijkheden en nog veel meer.
Het meest actuele nieuws zal ook op de startpagina worden getoond, zodat je altijd weet wat er op dit moment speelt.
MIJLPAAL: 40.000 SEXVERHALEN!!!
23-07-2019


Het is feest bij Opwindend Net. Onlangs plaatsten wij namelijk het 40.000 sevxerhaal op onze site.

Opwindend Net is in bijna 20 jaar uitgegroeid tot de populairste sexverhalensite van Nederland. Elke dag weten meer dan 50.000 unieke bezoekers onze site te vinden. Per week worden ruim 100 nieuwe verhalen geplaatst. Duizenden schrijvers hebben inmiddels gezorgd voor een keuze aan verhalen die onovertroffen is.

Wij feliciteren onze schrijvers dan ook van harte met de mijlpaal die zij vandaag samen bereikt hebben. In het bijzonder Roberteros want zijn verhaal Kaen's FantasieŽn - 6 is het 40.000e dat bij ons binnenkwam.

Reacties (4)VERHALEN UPDATE...UPDATE
15-01-2019


Het moment waarop een nieuw verhaal geplaatst werd was voorheen voor zowel de schrijver als voor de bezoeker een kwestie van afwachten. Daar is nu verandering in gekomen! Voortaan vinden er iedere dag 3 updates plaats om 10:00, 16:00 en 20:00.

Plaatsing op vaste tijden betekent dat bezoekers bij Opwindend.Net 3 keer per dag verzekerd zijn van nieuwe sexverhalen. Schrijvers kunnen ervan uitgaan dat zij door de nieuwe indeling meer aandacht voor hun verhaal zullen krijgen dan wanneer er in ťťn keer 20 online komen.

We blijven er naar streven om een ingezonden verhaal binnen 24 uur op de site te plaatsen! En mocht je nieuwsgierig zijn naar welke verhalen gaan komen: Onder het overzicht op de startpagina van Opwindend.Net staat wanneer de volgende update is. Als je hier met je muis overheen gaat krijg je een sneak preview en kun je alvast zien wat je te wachten staat.

Er wordt nog gesleuteld aan dit systeem dus als je vragen of opmerkingen hebt dan horen we dat graag!

Reacties (9)PAGINA VERZOEKVERHALEN IN NIEUW JASJE
03-12-2018


Misschien had je het al gezien, maar de opzet van de pagina voor Verzoekverhalen is vernieuwd en hiermee een stuk overzichtelijker geworden!

Lezers die een suggestie hebben voor een seksverhaal en schrijvers die op zoek zijn naar inspiratie vinden elkaar bij Opwindend Net al jaren bij de Verzoekverhalen. Deze pagina is geheel vernieuwd. Verzoeken van lezers en reacties van schrijvers staan voortaan bij elkaar en maken de rubriek nog overzichtelijker. Dť ontmoetingsplek voor lezers met ideeŽn en enthousiaste schrijvers.

Reacties (1)MIJLPAAL: MEER DAN 1000 SCHRIJVERS PROFIELEN!
09-08-2018


Sinds 2015 kunnen schrijvers op onze site een eigen profiel plaatsen. Dat initiatief was vanaf het begin een groot succes en wij zijn er best een beetje trots op inmiddels al het 1000e profiel te kunnen presenteren.

Meer dan duizend schrijvers benutten inmiddels de vele mogelijkheden die een profiel te bieden heeft. Zij vertellen iets meer over zichzelf en/of over hun verhalen en maken gebruik van hun persoonlijke inlogcode. Daarmee kunnen zij o.a. achteraf een verhaal bewerken of zelfs verwijderen.

Ben jij een lezer die vaak een profiel bekijkt? Hoe zijn daarbij je ervaringen? Ben je tevreden met deze opzet? Heb je suggesties om de rubriek te verbeteren? Wij horen het graag van je.

Reacties (6)OPWINDEND.NET NU VIA HTTPS
08-05-2018


Vanaf nu is de verbinding tussen Opwindend.Net en jouw computer beveiligd.

Voor jou als bezoeker betekent dit dat gegevens versleuteld over het internet worden verstuurd en dat alleen jouw computer de inhoud van de gegevens kan ontcijferen. Mensen of computers die de gegevens onderscheppen zullen de daadwerkelijke inhoud niet kunnen achterhalen.

Wel zo'n prettig idee lijkt ons

Reacties (3)WIJZIGING IN DE WAARDERING VAN DE VERHALEN
08-03-2018


Op veler verzoek hebben we de manier waarop je op een verhaal kan stemmen gewijzigd.

Kon je voorheen een verhaal waarderen met een cijfer van 1 tot en met 10, vanaf nu kun je een verhaal waarderen volgens de volgende norm:

5 - Onvoldoende
6 - Matig
7 - Voldoende
8 - Goed
9 - Zeer Goed
10 - Uitstekend

We hopen hiermee een eerlijk antwoord te hebben op de soms oneerlijke waarderingen die werden uitgedeeld.

Reacties (11)PLUSJES, MINNETJES EN UITROEPTEKEN
15-02-2018


Het was al een tijdje mogelijk om reacties te "Plussen" en te "Minnen" en sinds vandaag is daar een knop bijgekomen: Het uitroepteken.

Ondanks dat wij alle reacties meelezen kun je met het uitroepteken een specifieke reactie aan ons melden zodat wij er nog eens extra naar zullen kijken.

Ook zijn we bezig dit systeem van "Plussen-Minnen-Uitroepteken" door te voeren op andere onderdelen op de site zoals nu al bij de verzoekjes en de ketting verhalen is gedaan.

Reacties (1).GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!