Opwindend.Net
Sinds haar twaalfde woonde Amber bij haar oma en opa in. Kort voor haar twaalfde verjaardag waren haar beide ouders omgekomen in een auto ongeluk. Meteen was ze liefdevol opgevangen door haar opa en oma die haar nu een warm thuis probeerden te geven. Meer ongeluk was hen niet bespaard gebleven want twee jaar na het overlijden van haar ouders verloor Amber ook haar oma.

Sindsdien woonde zij samen met haar opa in het grote huis aan de rand van de stad. Uit een zekere beleefdheid hadden haar ooms en tantes gevraagd aan opa of zij niet voor Amber moesten zorgen. Maar opa had erop gestaan dat Amber bij hem bleef. Ook Amber wou het zo. Voor haar was haar thuis nu bij opa.

Amber was ondertussen een jong volwassen vrouw van 16 jaar. Ze was heel mager gebouwd maar ondanks dat had ze een mooie C-cup. Op straat werd ze veel nagekeken. Dat ze blond bruin haar had had daar zeker ook mee te maken. Amber was een heel slim meisje en ze zat nu in haar vierde jaar van de humaniora

Zoals gewoonlijk had Amber steeds een goed rapport. Ook dit keer bij het begin van de herfstvakantie was ze weer de eerste van haar klas. Vlak voor ze naar school was vertrokken die morgen had ze aan opa gevraagd of ze nadien nog iets mocht gaan drinken met haar vriendinnen.

Opa gaf Amber een vrije opvoeding en zei tegen haar dat ze ten laatste om zeven uur thuis moest zijn. Natuurlijk was Amber al veel vroeger thuis, daar haar vriendinnen niet zo lang mochten wegblijven na schooltijd.

Nadat ze haar fiets in de garage had gezet begroette Amber haar opa en liet ze hem haar rapport zien. Als beloning gaf opa Amber iedere keer 100 euro bij een goed rapport. Opa kon het zich makkelijk veroorloven, daar hij zijn bedrijf heel goed had verkocht en daarna nog eens de jackpot had gewonnen met de lotto.

Met een nieuwsgierige blik keek Amber in de potten die op het vuur stonden en zag dat opa spaghetti aan het klaarmaken was. “Zet jij je schooltas op je kamer? Dan kunnen we erna eten.” Amber liep naar haar kamer en gooide haar schooltas in de hoek. Geen één van haar leerkrachten had een schooltaak meegegeven en Amber keek uit naar een echt weekje vrij.

Aan tafel dronk ze nu samen met opa een glaasje wijn mee. Vanaf dat ze 16 jaar was geworden mocht ze dit van opa. Met veel smaak at Amber de spaghetti van opa. Hij kon koken als de beste vond ze. Na het eten deden ze zoals gewoonlijk samen de afwas.

Hier polste opa haar naar haar plannen en ze vertelde hem dat ze nog niet echt plannen had. Ook vroeg opa of ze niet ging winkelen met vriendinnen. Enkele weken geleden had ze aangegeven dat ze dringend nieuwe kleren nodig had. Amber schudde van nee en zei ook dat al haar vriendinnen met vakantie gingen. “Wil jij anders niet met mij gaan winkelen? Vroeger deden we dit toch ook?” “Ja dat is goed. Zullen we morgen gaan?” “Ja dat is goed opa.”

Samen keken ze na de afwas TV en opa liet zoals gewoonlijk Amber de programma's bepalen. Haar opa was op zich een moderne man want hij was al gauw even verslaafd aan de series waar Amber ook verslaafd aan was. Ook kon ze met opa over van alles en nog wat praten. Zo was seks absoluut geen taboe onderwerp. Want vanaf dat ze was gaan menstrueren had opa haar meegenomen naar de dokter voor de pil. Met alle vragen over seks kon ze ook bij opa terecht en opa probeerde het luchtig maar respectvol te houden.

Regelmatig polste opa voorzichtig of ze al een vriendje had, maar steeds schudde ze nee. Op een keer had hij haar zelfs gevraagd of ze op meisjes viel maar hier had Amber hem klaar en duidelijk nee op geantwoord. Hoewel ze zich soms wel afvroeg hoe het zou zijn met een meisje.

De volgende ochtend vertrokken ze meteen na het ontbijt naar de stad. Opa parkeerde zijn auto in een parkeergarage en liep met Amber van de ene winkel naar de andere. In iedere winkel paste ze kleren en opa wachtte geduldig iedere keer op een stoel bij de paskamer.

Die middag gingen ze in een taverne een snack eten. Tijdens het eten vroeg opa haar weer of Amber al een vriendje had. Weer schudde ze nee. “Mocht het zo zijn, weet dat hij dan altijd welkom is hè” zei opa, die nu een slok nam van zijn drinken. Amber knikte alleen maar en at stilletjes verder. Ondertussen kende opa zijn kleindochter al zo goed dat hij zag dat er iets was. Daar het hier te druk was ging hij er niet verder op in.

Onderweg naar huis zei hij dit voorzichtig tegen haar en Amber draaide haar hoofd weg van hem. Liefdevol legde hij even zijn hand op haar knie. Amber keek hem dankbaar aan en ze zwegen er de rest van de terugrit over.

Eenmaal thuis ging Amber meteen naar haar kamer om alle gekochte kleren en spullen weg te leggen. Opa zat ondertussen achter zijn computer en keek naar het menu van de nieuwe Chinees. Toen Amber terug in de woonkamer kwam stelde hij voor om chinees te bestellen. Samen met Amber bekeek hij het menu en ze bestelden een rijsttafel.

Sinds hij de vraag gesteld had aan Amber of ze ja of nee een vriendje had vond opa haar stiller dan anders. En voorzichtig polste hij of hij iets fout had gezegd. Amber schudde meteen van nee.

Bij het opruimen van de tafel na het eten begon Amber met trillende stem te vertellen dat ze bang was om een vriendje te hebben. Bezorgd had opa haar gevraagd wat ze er mee bedoelde en Amber zei met schaamrood dat ze bang was voor de eerste keer. “Al mijn vriendinnen vertellen dat het veel pijn doet en dat het erna erop, erin en eraf is.” Begripvol knikte opa en zei “In plaats van het rustig aan op te bouwen, dat is het mooiste.” “Inderdaad. Dat is het liefst van al wat ik zou willen” zei Amber en opa vond dat ze nu anders naar hem keek.

Verder besteedde opa er geen verdere aandacht aan en samen gingen ze nu in de zetel zitten voor de TV. Amber nestelde zich een uur later nog dichter tegen opa aan en toen ze hun hoofden draaiden naar elkaar kuste ze hem onverwacht vol op de mond. Verdwaasd keek hij haar aan en Amber, wier hart in haar keel bonkte, boog zich weer voorover en kuste haar opa opnieuw. Langzaam maar zeker begonnen ze nu te tongzoenen.

Met een schok kwam opa terug in de realiteit en keek niet goed wetend, denkend… naar Amber. “Ik ben je opa.” “En dan?” “Het mag niet Amber, het mag niet.” “Ook als ik het echt wil?” Niet goed wetend wat hierop te zeggen keek opa zwijgzaam naar Amber. “Ik wil het echt opa!” en weer boog Amber zich naar haar opa en begon hem weer te zoenen. Opa probeerde zich nog even te verzetten zodat het stopte, maar het voelde ergens zo goed aan dat hij zich over gaf. Haar hand voelde hij nu zijn gezicht raken en ze streelde hem nu zachtjes.

Toen ze stopte met tongzoenen keek ze hem liefdevol en zelfverzekerd aan. “Opa wil u mij alles leren over de liefde bedrijven?” Opa was helemaal van de kaart en wist niet wat te zeggen. Weer herhaalde Amber haar vraag en opa zei “Ik ben je opa.” “Opa ik zou het echt willen” zei Amber en stond op.

Alleen bleef opa zitten en zei nog eens tegen Amber dat het echt niet mocht. “Waarom niet?” “Omdat ik je opa ben. En het mag echt niet.” “Maar zou u het niet willen?” Met een gezicht rood van schaamte keek opa nu naar Amber. “Opa.” In zijn ogen zag ze nu het antwoord dat hij niet luidop kon geven.

Met een kloppend hart nam ze zijn hand vast en trok hem zachtjes overeind. “Opa ik zou heel graag alles van u leren op het gebied van de liefde” zei Amber toen opa recht stond en haar met een rood gezicht aankeek. “Het mag eigenlijk niet Amber.” “Van wie niet?” “Van de wet.” “Opa ik wil het van u leren” zei Amber zelfverzekerd. “Ben je zeker?” “Ja opa ik ben héél zeker” en Amber trok haar opa nu aan zijn hand mee naar de gang.

Samen gingen ze naar boven. Amber en hij gingen nu naar zijn slaapkamer. Hier begon ze hem weer te zoenen en hij hield haar dit keer helemaal niet meer tegen. Passioneel zoende Amber nu haar opa en ze voelde zijn armen rond haar komen. Toen ze stopte met zoenen keek ze hem met verlangende ogen aan. “Opa ik wil het echt.” “Oké maar we doen het op jouw tempo.” En vreugdevol knikte Amber.

Met trillende handen voelde Amber hoe opa naar de onderkant van haar polo ging en deze omhoog trok. Amber stond nu voor opa in haar zwarte BH. Op haar beurt begon ze nu zijn hemd los te knopen. Elk deden ze hun broek zelf uit en opa zag nu dat Amber een zwart slipje droeg. Zelf droeg hij een blauwe stretch boxershort. In zijn boxershort zat een serieuze bobbel.

Amber vroeg nu of ze de boxershort mocht uit doen bij hem en hij knikte. Ze ging op haar knieën voor hem zitten en ging nu met haar vingers tussen het elastiek van zijn boxershort en zijn huid. Langzaam maar zeker trok ze de boxershort van haar opa uit en ze zag nu zijn grote geslachtsdeel tevoorschijn komen. Amber haar hart klopte in haar keel toen ze dit zag. Het was de eerste keer dat ze de penis van een man in het echt zag. Met trillende hand begon ze hem te strelen en de penis van opa klopte nu in haar hand.

Voorzichtig trok ze zijn voorhuid naar beneden en zag ze zijn glimmende eikel. Ook de teelballen van opa waren heel groot. Opa voelde haar adem tegen zijn piemel komen en voelde zich nu heel opgewonden worden. Toch probeerde hij zich te bedwingen. Amber bleef maar kijken en hem strelen. Zachtjes trok ze hem nu af. Met een bibberende, opwindende stem vroeg ze aan opa of ze het goed deed en hij knikte.

Toen Amber recht stond zag opa een donker plekje op haar slipje. Op zijn beurt deed hij haar slipje uit en zag hij dat Amber een bosje schaamhaar had tussen haar benen. Voorzichtig streelde hij haar en voelde dat ze kletsnat was. Opa ging rechtstaan en nam Amber mee naar bed. Hier gingen ze op liggen en opa begon nu haar lichaam zachtjes te strelen. Toen zij hem wilde strelen vroeg hij haar om dit niet te doen.

De zachte hand van opa ging tergend langzaam naar de vagina van Amber en hij begon haar voorzichtig te vingeren. Opa bleef doordoen tot ze kreunend klaarkwam. Met een hongerige blik naar meer keek ze hem aan. En opa kuste haar voorzichtig op haar mond.

“Opa wilt u mij ontmaagden?” vroeg Amber plotseling aan opa. Haar stem was hees door de zenuwen. “Ik heb geen condoom Amber.” “Maar ik neem toch de pil.” Vol verlangen keek Amber nu hem aan. Ze voelde zijn hand weer haar vagina strelen. Ze was nog steeds kletsnat en op een bepaald moment ging hij voorzichtig op haar liggen. Ze voelde hoe hij zijn penis naar haar vagina stuurde. Zijn eikel ging nu tussen haar schaamlipjes. Met open mond van opwinding en hunkerend van verlangen ontmaagdde opa haar. Amber zelf gaf geen kik toen ze haar vliesje voelde scheuren.

De penis van haar opa ging nu helemaal in haar vagina en toen hij er helemaal in zat begon opa ritmisch te bewegen. Amber haar handen gingen nu rondom zijn lichaam en ze liet het zich gewoon overkomen. Amber begon te kreunen van opwinding en ze voelde hoe opa zijn tempo opbouwde. Haar handen gingen nu naar zijn billen en met diepe halen nam opa nu Amber. Met opgewonden ogen en open mond keek Amber nu opa aan. Amber voelde weer een orgasme komen en kwam kreunend klaar. Haar benen deed ze nu rond opa die daardoor nog dieper in haar maagdelijke vagina kon. Amber hijgde en kreunde weer toen ze dit keer samen met haar opa klaarkwam. Ze kuste hem vol op de mond nadien.

Opa kwam uit haar en ging nu op zijn rug liggen naast haar. Amber draaide zich om naar hem en kwam nu met haar hoofd op zijn schouder liggen. Zachtjes streelde ze nu zijn buik met haar vinger en vroeg hem hoe hij zijn geslachtsdeel benoemde. Opa vertelde haar dat hij het gewoon piemel noemde en vroeg op zijn beurt aan haar hetzelfde. Zij vertelde dat ze het poesje noemde.

“Opa mag ik u iets vragen?” “Ja vraag maar.” “De meeste meisjes scheren hun poesje, wat vindt u het mooiste?” “Ik weet dat niet Amber, ik heb dat nog nooit gezien.” “Opa zou u mij willen helpen met scheren? Ik zou het graag eens allemaal afscheren maar ik ben bang voor wondjes” Vragend keek ze hem nu aan en hij knikte ja.

In de badkamer knipte opa alle schaamhaartjes die hij kon knippen weg met de schaar. Daarna smeerde hij het poesjes van zijn kleindochter in en schoor voorzichtig alle haartjes weg. Om een extra glad resultaat te krijgen deed hij het twee keer.

Vol opwinding keek Amber hierna naar het resultaat en vroeg met kloppend hart of opa zich ook wou scheren boven zijn piemel. Net zoals hij haar had geholpen hielp zij nu hem en ze knipte alle haartjes weg. Daarna scheerde hij alles weg. Amber vond zijn piemel nu nog veel groter lijken. Door de blik van zijn kleindochter werd de piemel van opa weer stijf.

Met een ondeugende blik keek Amber nu naar opa en vroeg ze of ze hem mocht pijpen. Voor hij kon antwoorden zat Amber al op haar knieën en ging zijn piemel in haar mondje. Er ging een huivering van genot door hem heen toen hij de speelse onervaren tong van Amber rond zijn eikel voelde komen. Met diepe halen nam Amber nu de piemel van opa in haar mond en toen hij kreunde dat hij ging klaarkomen nam ze zijn piemel extra diep in haar mond. Dikke klodders van zijn sperma gingen nu in haar keeltje en ze slikte door wat ze kon. Zijn zaad smaakte lekker zoet.

Toen ze weer recht stond liep er een druppeltje zaad van haar kin naar haar borsten. Met haar hand veegde ze het af en ze voelde opa haar andere hand nemen. In de slaapkamer legde hij haar weer op bed en in plaats van haar mond te kussen kust hij nu haar poesje.

Amber sloot haar ogen en genoot van de ongekende zalige strelingen die ze nu daar kreeg. Opa bleef doorgaan tot ze weer klaarkwam en hij likte al haar sappen op. Er was maar één ding dat door Amber haar hoofd spookte: dit wou ze méér doen met opa. 

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Opa Zijn Opgewonden Kleindochter

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Hutavontuur Verstoord Door... - 2Door: Penpaal
Gelezen: 2531x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, DP, Anaal, Fisten, Sperma, Moeder, Kontneuken
22-07
8.8
:: Mijn BroerDoor: Caro
Gelezen: 3682x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
8.5
:: Naar Frankrijk - 2Door: PeterNH71
Gelezen: 5070x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Milf
22-07
9.2
:: Tante J, OnverwachtsDoor: Yan
Gelezen: 6857x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Bejaarde Pijpen Neuken Extreem
21-07
8.6
:: Vluggertje - 4Door: Jef1990
Gelezen: 4096x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.7
:: Tweeling Tante En Haar NeefDoor: Tigerlover
Gelezen: 11434x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tweeling, Oud Jong, Incenst,
21-07
9.2
:: Vluggertje - 3Door: Jef1990
Gelezen: 10673x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.7
:: Mijn Dochter Haar Speeltje - 2Door: Menno
Gelezen: 12020x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Familie, Grote Borsten
20-07
8.1
:: Stille Wateren... - 17Door: CT69
Gelezen: 4586x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Nicht, Neuken
19-07
9.1
:: Naar Frankrijk - 1Door: PeterNH71
Gelezen: 18931x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagden, Incest, Vakantie
19-07
9.0
:: JaarboekDoor: Sven
Gelezen: 13507x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16, Zusje, Eerste Keer
19-07
8.9
:: Vluggertje - 2Door: Jef1990
Gelezen: 22810x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.0
:: Amy En Haar Leraar 7Door: Zeroxx
Gelezen: 7930x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.0
:: Het Worden Hete DagenDoor: Hottie
Gelezen: 16651x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.3
:: Eva's Perverse Familie - 1bDoor: Johan100
Gelezen: 15033x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-07
8.5
:: Vlinder Verleidt Pa - 4Door: Vlindertje
Gelezen: 4718x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Groepsex, Anaal
17-07
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!