Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Zwangere Moeder En Dochter - 5

Er werd heel wat geneukt door de familie.De dagen vlogen voorbij en het moment van ongesteld worden kwam steed dichterbij. De mannen weten nog van niks en de vrouwen willen het graag zo houden.Moeder Gees was de eerste die de zwangerschapstest deed.Zwanger! Zoon Jan had zijn werk goed gedaan.Vader Henk lag naast zijn vrouw toen zij hem op haar trok. Neuk me hard,ik heb zo naar jou verlangt.Vader Henk drukt zijn lange dikke penis het grotje van zijn vrouw in en begon haar stevig te neuken. Opa Johannes zette tegelijk zijn stevige lul tegen de anus van zijn dochter en gleed voorzichtig naar binnen.De beide penissen gleden ,slechts gescheiden door een dunne wand langs elkaar en na een stevige vrij partij kwamen ze alle drie klaar.Nog nagenietend bleven ze in elkaar verstrengelt.Dochter Griet kreeg ook haar uitslag: zwanger. Van haar vader,zoals ze graag wilde.Haar verlangen naar de lange,dikke knots van haar broer was zo groot dat ze hem bijna verkrachtte. Met een ferme stoot drong broerlief bij zijn zus naar binnen. De lul vulde de gehele vagina en tikte tegen de baarmoeder aan. Ze kneep haar broer in zijn stevige tepels, beet er in en kwam gillend klaar.Jan beet in de tepels van zijn zus. Deze waren door al de vrijpartijen wel een cm gegroeid Zus stak een paar vingers in de kont van Jan en voor de eerste keer spoot hij zijn sperma met ferme stralen naar binnen.Al zuigende op de tepels van zijn zus bleven ze in elkaar liggen.Oma Tineke was tot haar grote verbazing ook zwanger. Dit kon van haar kleinzoon Jan of van haar schoonzoon Henk wezen. Jan had haar het vaakst geneukt.

De meiden hadden afgesproken dat ze niks aan de mannen zouden vertellen.Ze konden nu naar harte lust met iedereen neuken.De mannen zouden er vanzelf wel achter komen dat ze zwanger waren.

Er werd die zomer flink gewerkt in de tuin. Er werd een sauna voor tien personen gebouwd.De mannen liepen geregeld met stijve lullen op het werk. De vrouwen grepen ze dan vaak van achteren vast staken dan enkele vingers in de kont en lieten ze dan spuiten om daarna in de vijver af te koelen.

Na drie maanden was de sauna klaar en zaten ze met zijn zessen heerlijk te genieten van de warmte.

Vader Henk was de eerste die het opviel dat de buikjes van de dames wat dikker werden.Gees zei als eerste dat ze zwanger was en dat zoon Jan de vader was.Jan was de koning te rijk en neukte voor de ogen van de anderen zijn moeder naar een heerlijk orgasme. Dochter Griet vertelde toen dat ze ook zwanger was en dat haar vader de vader was. Vader Henk glunderde pakte zijn stijve knots en drong liefde vol bij Griet naar binnen.Samen kwamen ze na enkele seconden klaar. Oma Tineke bekende toen ,tot ieder zijn verbazing dat ze nog een keer zwanger was en niet van haar man.Ze maakte zelf een keus en kleinzoon Jan werd de vader. Jan en zijn moeder waren klaar gekomen. Opa Johannes nam de taak van Jan over en Jan spoot zijn oma nog eens hevig vol.

De maanden gingen voor bij.Het gezin beleefde veel plezier aan elkaar.De vrouwen waren nu flink gevuld en konden de mannen bijna niet meer van voren in de vagina ontvangen. Gelukkig waren de lullen flink groot en terwijl Henk voor de helft in zijn dochter zat en op haar dikke tepels begon te sabbelen en haar borsten stevig masseerde voelde hij enkele druppels uit de tepels komen. Ga door pa,drink mijn melk zei Griet. En na nog een paar keer kneden en zuigen stroomde de melk er uit.Henk zoog de borst helemaal leeg en nam de ander onder handen. Ook hier stroomde de melk eruit. De mannen moesten nu verplicht de melkstroom op gang houden.Dit vonden ze niet erg.heel mooi zelf en zoon Jan begon de zware borsten en grote tepels van zijn oma te verwennen en ook daar kwam al gauw de melk uit. Opa Johannes zat te genieten van de lekkere borsten van zijn dochter Gees en al gauw stroomde hier de melk in zijn mond.De mannen kregen het druk. De borsten moesten elke dag driemaal leeggezogen worden.Oma Tineke kon haar eigen borsten ook leeg drinken. Dit was een fantastisch gezicht. Gees en Griet probeerden het ook maar kwamen niet verder dan spuiten in hun eigen mond.Dit spuiten met melk in elkaars mond en over elkaars borsten werd die laatste week veelvuldig gedaan.

Aan het eind van de week bevielen de vrouwen alle drie van een flinke dochter.

De mannen fantaseerden al over het in wijden van de meisjes over 16 jaar. Misschien wel eerder.

Einde verhaal. Ik heb genoten,hopelijk jullie ook.

Zoek naar meer verhalen van Jan329...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Hutavontuur Verstoord Door... - 2Door: Penpaal
Gelezen: 2799x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, DP, Anaal, Fisten, Sperma, Moeder, Kontneuken
22-07
8.9
:: Mijn BroerDoor: Caro
Gelezen: 4083x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
8.5
:: Naar Frankrijk - 2Door: PeterNH71
Gelezen: 5335x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Milf
22-07
9.2
:: Tante J, OnverwachtsDoor: Yan
Gelezen: 7000x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Bejaarde Pijpen Neuken Extreem
21-07
8.6
:: Vluggertje - 4Door: Jef1990
Gelezen: 4199x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.7
:: Tweeling Tante En Haar NeefDoor: Tigerlover
Gelezen: 11519x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tweeling, Oud Jong, Incenst,
21-07
9.2
:: Vluggertje - 3Door: Jef1990
Gelezen: 10735x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.7
:: Mijn Dochter Haar Speeltje - 2Door: Menno
Gelezen: 12119x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Familie, Grote Borsten
20-07
8.1
:: Stille Wateren... - 17Door: CT69
Gelezen: 4600x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Nicht, Neuken
19-07
9.1
:: Naar Frankrijk - 1Door: PeterNH71
Gelezen: 19039x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagden, Incest, Vakantie
19-07
9.0
:: JaarboekDoor: Sven
Gelezen: 13535x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16, Zusje, Eerste Keer
19-07
8.9
:: Vluggertje - 2Door: Jef1990
Gelezen: 22853x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.0
:: Amy En Haar Leraar 7Door: Zeroxx
Gelezen: 7956x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.0
:: Het Worden Hete DagenDoor: Hottie
Gelezen: 16680x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.3
:: Eva's Perverse Familie - 1bDoor: Johan100
Gelezen: 15118x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-07
8.5
:: Vlinder Verleidt Pa - 4Door: Vlindertje
Gelezen: 4726x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Groepsex, Anaal
17-07
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!