Opwindend.Net
Het was prachtig gelegen ons nieuwe huis. Gisteren had ik de sleutel opgehaald van onze nieuwe woning die ik samen met mijn zeventien jarige dochter Gina zou betrekken. We liepen samen naar binnen. Gina had het nog niet gezien, maar ik wist zeker dat ze het mooi zou vinden. En inderdaad..., ze keek haar ogen uit toen ze binnen stapte. Ik nam haar, nadat we de onder verdieping hadden bekeken mee naar boven. Ik had mijn dochter beloofd dat zij de eertse keus zou krijgen wat slaapkamer beteft. Dat had ze wel verdient. De laatste anderhalf half jaar had mijn miesje flink voor haar kiezen gehad. Moeder die er na een lang ziekbed niet meer was waar ze onderandere ook altijd voor had gezorgd, en een pa die een lange tijd geetselijk helemaal hapot geweest van het tragische verlies. Gina niet minder natuurlijk.

Dit huis werd voor ons een nieuw begin. De band die ik met mijn dochter had was steeds sterker geworden. We hadden dan ook bijna geen geheimen meer voor elkaar. Het enigste wat we niet met elkaar deelde waren de meest intieme momenten. Ik van mijn kant had daar de laatste tijd dan ook echt geen behoefte aan gehad. Gina volgens mij net zo min. We vertrouwde op elkaar als vader en dochter. Een band die zo hecht was, dat hij volgens mij niet door een ander te verbreken was. Geen nieuwe vrouw of vriendje zou daar toe in staat zijn bedacht ik.

We liepen naar boven in het lege huis en we verkenden het. Ik opnieuw, en Gina voor het eerst, het nog hol klinkende lege huis. “Deze kamer wil ik pap,“ zei ze tegen me toen ze rondkeek. “Welke neem jij?“ “Deze,“ en ik wees de kamer tegenover die van haar aan die ze uitgekozen had. “Ik heb niet zoveel ruimte nodig,“ lachte ik. Gina liep naar het raam en deed het open. Haar kamer keek uit op de tuin en het mooie rustgevende landschap daar achter. Het huis waar we nu in kwamen te wonen lag aan de rand van de stad. We keken uit op een bos. Verder was er niets te zien. Mijn dochter leunde voorover met haar handen op de vensterbank. Ik stond achter haar en zag dat ze met haar mooi gevormde kontje naar achteren stond. Haar korte rokje verborg nog net haar billen. Ik zag het kruisje van haar witte slipje dat ze er onder aan had. Plotseling leek het alsof er schelpen van mijn ogen vielen. Zo had ik haar nog nooit bekeken. Ze deed het vast onbedacht en zonder enige bedoeling. Ik voelde dat ik een stijve kreeg van mijn eigen knappe dochter en legde zonder na te denken een hand op haar kontje. “Én wat vind je ervan Gina?“ vroeg ik aan haar. “Mooie kamer?“ Ik zag dat ze haar hand naar achteren bewoog op de plek waar ik mijn hand liet rusten. Geschrokken omdat ik besefte wat ik gedaan had, wilde ik mijn hand wegtrekken, maar ze legde haar hand op die van mij. “Niet weg trekken pap. Ik vind het goed dat je me daar aanraakt...“ zei ze zacht.
Ik kreeg het een beetje benauwd en bedacht hoe stom ik wel niet was geweest door haar daar aan te betasten. We bleven zo even staan. Het was nooit mijn bedoeling geweest om haar gevoelens voor mij in de war te brengen. Het gebeurde gewoon vanzelf. Ik bleef even zo staan en streelde haar kontje. Meer niet.

Toen ik mijn hand wegtrok draaide ze zich om en keek me aan. Ze glimlachte een beetje. "Ik vind dit en prachtige kamer pap, Bedankt dat ik hem mag hebben.“ Ze sloeg haar armen rond mijn nek en gaf me een kus op mijn wang. “Ik kan niet wachten tot we hier wonen, wanneer gingen we u ook weer precies verhuizen?“ “Volgende week als onze vakantie begint. Vind je het echt niet erg om weg te gaan uit het eigen huis?“ "Nee hoor. De herrineringen aan mam neem ik altijd met me mee. Nee, ik vind het wel goed dat we daar weg gaan. Wij gaan samen opnieuw beginnen. Dat wil ik graag.“ Ze liep de kamer uit en keek verder nog wat rond tot we besloten om weer naar ons oude huis te gaan. We hadden nog best veel te doen voor we konden verhuizen.

x x x x

De verhuizing liep voorspoedig. Ik had een verhuisbedrijf in de arm genomen, altijd handig zeker als je naar een ander stad ging. Die mannen wisten van aanpakken. S’morgens in de vrachtwagen en sávonds stond alles op zijn plek, alsof we er al een tijdje woonden. Gina was helemaal in haar nopjes met haar nieuwe grote slaapkamer. Die had ze in een sneltrein tempo al helemaal ingericht zoals ze het zelf wilde hebben.

Tegen bedtijd liep ik naar boven en ik hoorde zachte muziek in de kamer van mijn dochter. Ik besloot om eerst even snel een douche te nemen voor ik onder de dekens zou gaan en kleedde me uit in de slaapkamer en liep naar de douche. Ik stond er nauwelijks onder of ik hoorde de deur van de badkamer open gaan. Blijkbaar had mijn dochter het zelfde plan opgevat. Ik schoof het douche gordijn open en zag Gina staan. Ze droeg alleen een slipje en keek me aan. Gina deed geen moeite om haar borsten te verbergen. “Ha ha, bezet lieverd, je zal nog even moeten wachten meisje,“ zei ik tegen haar. Ik schoof het douche gordijn weer dicht, met het beeld van mijn halfnaakte dochter op mijn netvlies. Haar borsten zagen er prachtig uit. Niet te groot en mooi stevig. Ik stond nauwelijks weer onder het stromende water of Gina stapte naast me onder de douche. “We kunnen wel samen pap,“ zei ze tot mijn stomme verbazing. “Ik zal je rug wassen als jij die van mij doet,“ lachte ze.

Ik was even stil. Ik had nooit gedacht dat ze dit zou doen. Wanneer had ik mijn eigen dochter voor het laatst zonder kleren gezien? Ik kon me dit echt niet herinneren, en nu stond ze daar als een jonge begeerlijk vrouw naast me. “Dit kan toch eigenlijk niet meisje?“ zei ik. “Ja hoor pap,“ zei ze zacht. Ik voelde haar handen over mijn rug en mijn billen. Ze nam er de tijd voor, toen was het mijn beurt was om haar in te zepen. Toen ik met haar klaar was draaide ze zich naar me toe en zag mijn stijve. Ze kuste me onverwacht op mijn mond, en greep naar mijn pik. Ik verzette me niet en liet haar, haar gang gaan. Het was een heerlijk gevoel. Ze begon me rustig af te trekken. “Kom maar papa. Laat je gaan. Ik hou van je. Laat mij je helpen.“ We wisten allebei dat het fout was wat we deden, maar dit moment was van ons. Voor Gina en mij was de band van dochter en vader even weg. De lust en geilheid in mijn lijf nam de overhand. Het kon me niet schelen dat het mijn eigen dochter was die nu aan mijn lul stond te rukken. Met een schreeuw spoot ik mijn ballen leeg tegen haar benen. Ik stond hijgend tegen over Gina aan en ze drukte haar tietjes tegen me aan. Ze nam mijn hand en drukte die tegen haar kruis. Ik wist gelijk wat haar bedoeling was en ik voelde aan haar gladde schaamlipjes. Toen ik over haar klitje wreef kreunde ze hard. Met mijn tong likte ik aan haar stijve tepels en nam ze daarna even tussen mijn lippen om er zacht aan te zuigen.. Gina haar lijf schokte toen ze al snel haar orgasme kreeg. Met een gilletje kwm ze klaar in mijn armen...

We droogden ons zelf af en ik wenste net of er niks bijzonders gebeurt was, mijn dochter een goede nacht. Ik denk dat we er allebei onbewust over na wilde denken wat we met elkaar onder de douche gedaan hadden... We hadden elkaar bemint als man en vrouw. Er was iets gebeurt wat we denk ik nooit van elkaar verwacht hadden.

De volgende dag, was een dag om de spullen die we hadden een vaste plek te geven. We praatte over koetjes en kalfjes, maar nog steeds niet over wat er gisteravond gebeurd was in de badkamer. Die avond zaten we moe naast elkaar na het eten uit te blazen van een drukke dag. Gina lag in haar nachthemd half tegen me aan. Ik streelde haar gezicht en gaf haar een kus op haar voorhoofd. “Gaat het een beetje met je meis? Ben je moe?“ Ze maakte het zich nog gemakkelijke en ging met haar benen gestrekt op de bank liggen, zodat ze met haar hoofd op mijn schoot lag. Ze keek me aan met haar donkerbruine ogen en zei; “ Nee hoor, maar ik vind het fijn om zo bij je te liggen. Ik vond het heerlijk onder de douche pap. Jij? Jij had vast ook allang geen sex meer gehad.“ Ik knikte. Nu ze zo bij me lag was de verleiding wel erg groot om haar niet over haar lichaam te strelen. Het kon niet anders dan dat ze voelde dat mijn pik alweer stijf was geworden onder haar hoofd. “Het was heerlijk Gina,“ bekende ik. “En jij?? Hoe vond jij het?“ “Net zo fijn als jij pap, denk ik. Zou je het nog een keer willen doen? Ik zou het wel goed vinden als je me nog eens aanraakt. Wil je mijn borsten vast houden? Ik heb ook mijn slipje al uit gedaan.“ Ze trok haar nachthemd omhoog tot aan haar middel en spreidde haar benen. Gina was er helemaal klaar voor. Ze verlangde er zo te zien naar om aangeraakt te worden. Ik legde één hand op haar bolle haarloze venusheuvel en een andere op één van haar tietjes, en begon beide plekjes zacht te masseren. Gina lag met haar ogen dicht te genieten van mijn gijpgrage handen. Ik bekeek mijn knappe dochter die zachtjes lag te hijgen. Gisteravond was dus het begin geweest van nog veel meer intimiteiten.
Toen ik mijn hand liet zakken en ermee haar gleufje bedekte, voelde ik dat ze haar sapjes de vrije loop liet. Haar kut was kletsnat van haar vocht geworden. Ik duwde een vinger tussen haar strakke schaamlipjes naar binnen en liet hem in en uit haar spleetje bewegen. Gina bewoog haar onderlijf omhoog, verlangend om klaar te komen op mijn vingers. Ze begon nu steeds harder te hijgen. Het liefst was ik gestopt om haar daar te likken, en om haar geil te kunnen proeven, maar mijn dochter was al bijna zover. Zonde om dan op te houden. Ik duwde er nog een vinger bij en verwende haar nu door twee vingers tegelijk in haar nauwe glibberige gleufje te duwen. “Ooooh pap ik kom,“ hijgde ze opgewonden. “Oooooooh Jaaaaah!!“ Ze kwam wild schokkend klaar, toen ik haar naar haar hoogtepunt hielp.

Ik likte mijn vingers af toen ik haar losliet. Ze smaakte heerlijk. De kans om het gelijk uit haar mooie sleufje te likken kreeg ik later nog wel. Daar maakte me echt niet ongerust over.

Gina stond op en knoope mijn broek open. Toen mijn pik uit mijn slip tevoorschijn kwam zwiepte hij tegen haar wang. Ze gaf hem een klein kusje. “Pap mag ik het zaad waar jij me mee gemaakt hebt proeven?“ vroeg ze, terwijl ze geil naar mijn stijve pik keek. Ik gaf haar geen antwoord maar ging onderuit zitten. Ik was zo geil dat ze ermee mocht doen wat ze wilde. Mijn harde lul trilde van opwinding. Gina was voor me komen zitten en trok mijn broek helemaal uit. Ze keek omhoog en begon aan mijn volle ballen te likken om zo langzaam langs mijn stam naar boven te komen met haar tong. Toen ze rond mijn eikel likte begon mijn pik vanzelf te bewegen, zodat ze hem met één hand vast moest houden. Nu was het mijn beurt om te kreunen. Ze bezorgde me een goddelijk gevoel, vooral toen ze strak gespannen kloppende eikel in haar mond nam, om hem zo ver mogelijk naar binnen te slokken. Ze liet mijn pik los, en begon haar hoofd op en neer te bewegen. Mijn dochter maakte een kokhalsend geluid toen ze hem voor meer dan de helft in haar mondje had. Ik voelde mijn eikel tegen haar keelgat aan drukken. Gina hield het vol. Ze deed haar best om het me zo lekker mogelijk te maken. Het duurde niet lang voordat ik mijn zaad naar boven voelde stuwen. Ik nam haar hoofd in mijn handen en duwde haar hoofd nog wat verder over mijn stijve lul heen. Met een schreeuw van extase spoot ik mijn zaad diep in het keeltje van mijn zuigende dochter, waarna ik haar weer snel los liet.
Hoestend en proestend trok Gina haar hoofd weg. Ik zag mijn zaad ondanks dat ze alle moeite deed om mijn lading door te slikken nog een beetje uit haar mondhoeken lopen.

Ze kwam overeind en drukte haar mond op die van mij. We tongden elkaar, en ik proefde mijn eigen zaad. “Dat was geweldig pap,“ zei mijn dochter. “Je zaad smaakt écht erg lekker. Duw je het volgende keer in mijn kutje? Dat wil ik ook wel eens voelen. Ik wil alles uit proberen.“ Ik streelde haar knappe gezichtje. Dat wilde ik nu ook. Daar hoefde ze zich geen zorgen om te maken...

x x x x x

Ik nam haar mee naar boven en we sliepen voor de eerste keer bij elkaar. Naakt. Ze ging met haar blote billen tegen me aan liggen om de volgende morgen zo weer wakker te worden. Ik voelde haar tegen me aan bewegen toen ik de volgende morgen wakker werd. Het was al lang geleden dat ik tegen een zacht vrouwenlichaam wakker werd. Ik drukte mijn ochtend erectie tegen Gina haar zachte blote billen. We zeiden geen van beiden een woord maar wisten dat we er allebei naar verlangde om door te gaan waar we gisteren avond mee waren begonnen. Ik kuste Gina in haar nek en duwde mijn stijve tussen haar billen zodat hij tegen haar kutje aanzat. Langzaam begon ik mijn onderlijf te bewegen zodat hij over haar gleufje bewoog zonder dat hij in haar ging. Daar wilde ik nog even mee wachten. Ik genoot van haar warme zachte billen tegen mijn buik. Mijn voorvocht mengde zich met haar sapjes waardoor mijn lange pik gemakkelijk tussen haar schaamlipjes heen bewoog en haar klitje raakte. Gina kreunde opgewonden. Ze wilde me in zich voelen en met haar hand wees ze mijn eikel de weg naar binnen. Ik stootte door. Mijn lul schoot in één keer diep in haar kut. Gina gaf een gilletje toen ze me binnen voelde dringen. “Ooooh pap, Jaaah doe het nu met me. Neuk me met je knots!!“ Ik legde mijn hand op haar platte buik en begon nietsontziend in mijn dochter te pompen. We wilden het allebei. Gina genoot net zo hard als ik van mijn keiharde dikke paal. Mijn dochter hielp zichzelf en begon haar klitje te stimuleren met haar eigen vingers. Toen ik mijn zaad met een schreeuw in haar lichaam loosde, kwam ze klaar op haar vingers en mijn spuitende pik...

Toen we wat bijgekomen waren douchten we uitgebreid, om daarna te ontbijten. Het werd na het ontbijt toch wel eens tijd voor wat meer beweging en we besloten om het bos achter het huis te verkennen. Gearmd wandelde we over een bospad. Gina had een strakke legging aan getrokken. Hij zat zo strak rond haar kontje dat je het gleufje van haar kutje erin kon zien zitten. Dat kon wel hier. Er was geen levende ziel te bekennen. Ik hield een hand op haar billen en kuste haar. “Ik wil niemand anders meer dan jij pap. Ik ben zo blij dat we het met elkaar gedaan hebt,“ zei ze. Ze kon het niet laten om onder het wandelen even aan mijn kruis te voelen. “En jij ook, dat voel ik gelijk,“ lachte ze toen ze voelde dat ik een stijve had gekregen. “Je hebt gelijk schatje. Je bent geweldig.“ Ik kneep even in haar billen. “Je bent mijn lieve meisje.“
We stonden even stil en ik drukte mijn mond op die van haar. Ik liet even mijn vinger over haar gleufje glijden. “Zo voel ik het niet zo goed pap. Wil je, je hand even in mijn broek doen? Ik ben alweer een beetje opgewonden.“ “Hier?“ Ze keek even om zich heen. “Kan wel,“ zei ze. “Er is niemand. Kom doe het vlug.“ Ze stroopte zelf haar broek tot net onder haar kruis naar beneden. Ik drukte m’n hand tegen haar gleufje en vingerde mijn geile dochter. Ze kon er geen genoeg van krijgen. Gina sloeg haar armen rond mijn nek en bleef zo staan tot ze met een gilletje klaarkwam.
De liefde bedrijven hier op klaarlichte dag vond ik toch wat erg gewaagd ondanks ik vreselijk geil was geworden, en nam mijn dochter mee naar huis. Verder dan de keuken kwamen we niet. Toen we binnen kwamen was het mijn beurt om haar legging uit te trekken. Ik liet Gina met haar blote billen op de keukentafel zitten, en duwde haar achterover. Nu kreeg ik alle kans om iets te doen waar ik een hele tijd al naar verlang had vanaf het moment dat we met elkaar vrijden. Ik duwde mijn mond tegen haar gleufje en begon mijn hijgende dochter uitgebreid te likken. Ik proefde gelijk het heerlijke intieme aroma van het kutvocht van mijn eigen kind, dat nu kreunend van verlangen op de tafel lag met opgetrokken benen. Langzaam en genietend van de smaak en de geur van haar gleufje begon ik mijn dochter te ontdekken met mijn tong. “O jah papa. Ooooh stop je tong erin. O wat is dit een heerlijk gevoel...“ hijgde ze. Ik trok met mijn vingers haar schaamlipjes uit elkaar en duwde mijn tong in haar nauwe neukgaatje. Van genot begon Gina met haar kontje te draaien op de tafel. Ze liet haar benen zakken en liet ze op mijn schouders rusten. Snel bewoog ik nu mijn tong in en uit haar kutje waar steeds meer vocht uit kwam. Ik duwde nu twee vingers in haar spleetje en concentreerde me op haar kleine gevoelige plekje. Met mijn lippen kneep ik in haar stijve klitje. Gina had het niet meer. Ze lag kreunend in haar tietjes te knijpen. Ik maakte een vinger nat met haar eigen geil en drukte die langzaam in haar sterretje. Dat was een nieuw gevoel voor mijn mooie dochter. Terwijl ik voelde dat haar anus zich rond mijn vinger klemde, begon ik haar kutje met lange halen te likken. Dit was genoeg om Gina een vreselijk heftig orgasme te bezorgen. Mijn lieve schat kwam met een langgerekte gil klaar op mijn gezicht.

Direkt daarna duwde ik mijn lul in haar heerlijke nauwe natte kutje. Geil als ik was gaf ik haar niet veel tijd om bij te komen van haar orgasme en ik plantte mijn pik diep in haar mooie natte grotje. Gina reageerde niet meer. Ze wilde alles in haar lichaam voelen en liet me mijn gang gaan. Het enigste wat ze deed was genieten van mijn lul die ik met lange halen in haar kut begon te pompen. Ik liet mijn handen op haar tietjes rusten en begon haar in een regelmatig tempo te neuken. Het duurde nu wat langer voor ik klaar kwam. “Ooo Gina wat ben je toch een mooi geil meisje, lieverd. Had je ooit verwacht dat papa deze dingen bij je zou doen?“ Ik wachtte even met bewegen zodat ze me antwoord zou kunnen geven. Ze schudde van nee met haar hoofd. “Kom pap, niet praten,“ hijgde ze. "Ga door. Je mag nooit meer stoppen. Ik vind dit zo fijn. Ik ben zo blij dat ik met jou mezelf kan zijn. Je lul past zo goed in mijn kut. OOOh kom. Neuk me.“ Ik voelde dat ze haar kutspiertjes rond mijn pik klemde. Dat was een ontzettend geil gevoel. Ik begon weer te bewegen in mijn hijgende dochter. Er trok een eindeloos geil gevoel door mijn zak en mijn lul heen. Ik voelde mijn eikel diep in haar kutje opzwellen. Het was zover, en met een schreeuw duwde ik met één laatste harde stoot, mijn pik in haar om mijn ballen in haar geile opwindende jonge lijf leeg te spuiten...

x x x x x

We leefden nu zo’n beetje als man en vrouw, hoe gek het ook klinkt. We konden geen genoeg van elkaar krijgen. Mijn dochter stond overal voor open om ondeugende dingen uit te proberen. Tot genoegen van ons allebei.

Gina haar achttiende verjaardag kwam eraan. Een dag waar ik haar natuurlijk verwende met allerlei kado’s. Vanzelfsprekend. Ik deed alles om het haar op die speciale dag naar haar zin te maken, en ik had een speciale suprise voor haar gekocht.Toen we na een heerlijk etentje thuiskwamen nam ik haar gelijk mee naar boven en kleedde haar langzaam kusend uit. We waren allebei een beetje licht aangeschoten die we gedronken hadden tijdens het diner.
“Ik heb nog een verrasing voor je lieveling,“ zei ik tegen haar, en gaf haar een langwerpig doosje. Gina had het er een tijdje geleden wel eens over gehad dat ze een vibrator wilde hebben. Ze vertelde me dat ze nieuwsgierig was naar wat zo’n gevoel het zou zijn om met zon ding over haar kutje te wrijven. Ik had een rabbit gekocht. Zo eentje die ze in haar gleufje kon duwen met een ander ding erop wat ze tegen haar klitje kon duwen. Ze keek er met grote ogen naar toen ze hem uitgepakt had. “Ooooh pap, dat is lief dat je daar aan gedacht hebt zég! mag ik hem gelijk uit proberen?“ “Ja natuurlijk meisje. Daar heb ik heb ook voor gekocht! Laat maar eens zien hoe je dat gaat doen.“

Ik ging aan het voeteind zitten om maar niets te hoeven missen. Helpen deed ik haar er niet mee. Het leek me een bijzonder geil gezicht om mijn knappe dochter met dat ding te zien expirimenteren. Gina lag met haar benen wijd en bekeek eerste hoe het ding werkte. Er zaten best veel knopjes op. Toen ze had uitgevonden waar alles voor werkte keek ze me lachend aan. “Nou daar gaat hij dan pap!“ zei ze. Het was al een erg geil gezicht hoe ze met haar benen wijd lag en haar kutje nat maakte met wat spuug.Ik had haar eerst zelf nat kunnen likken maar dat deed ik expess niet. Zo kon ik me een voorstelling maken in mijn gedachten als ze alleen met dat apparaat ging spelen. Daar was ze geil genoeg voor omdat te doen...

Ik zag hoe Gina de trillende staaf tegen haar kutje aan duwde. Ze slaakte een opgewonden kreetje toen ze de trillingen tegen haar kutje voelde. Er zaten zilvergekleurde kraaltjes in de plasticbuis die ronddraaide. Mijn dochter duwde voorzichtig de punt van de vibrator tussen haar schaamlipjes en langzaam verdween de vibator in haar spleetje. Ze gaf kleine zachte gilletjes toen ze hem zover in haar kut duwde dat het kleine trillende staafje dat op het apparaat zat, haar klitje raakte. Ze liet hem even zitten en begon toen de vibrator heen en weer te bewegen in haar kut. Het werd nu tijd op haar te helpen. Ik liet haar niet langer alleen met zichzelf spelen. Ik nam de vibrator over en begon hem in haar te bewegen. Gina gilde het uit van opwinding. Zo geil had ik haar nog nooit gezien. De trillingen in haar spleetje maakte haar helemaal gek. Toen ze met een luide schreeuw klaar kwam lag ze wild met haar benen te schokken. “Oooooh jaaaah. OOh pap ik koooom!!!“ riep ze hard. Toen ik de vibator uit haar trok drukte ik snel mijn mond op haar kutje en voelde met mijn mond open dat ze er een klein straaltje geil in spoot. “OOOh kom snel neuk me pap. Duw je pik in mijn geile kut. Ik wil je voelen!“

Ik ging op haar liggen en duwde mijn pik in haar. We waren allebei bloedgeil. Gina was drijfnat van het kutvocht en mijn stijve gleed vanzelf in haar gleuf. “OOO ja pap. Vul mijn kut met je pik. Ik ben nu je sletje. Je mag alles met me doen!“ riep ze hard.

Ik likte haar tietjes en drong met mijn pik diep in haar lichaam. Dit was wat ze wilde. Mijn zware lijf op haar slanke lichaam, en mijn harde pik diep in haar kut. Mijn dochter kwam voor een tweede keer klaar in korte tijd. Ik spoot schreeuwend van geil genot haar vochtige lichaamsopening vol toen Gina trillend klaarkwam.

Bevredigd en halfdronken van geluk vielen we in elkaars armen in slaap. Een slaap vol geile dromen van wat me de volgende morgen weer te wachten stond...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Lieve Dochter - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (25)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Hutavontuur Verstoord Door... - 2Door: Penpaal
Gelezen: 2332x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, DP, Anaal, Fisten, Sperma, Moeder, Kontneuken
22-07
8.8
:: Mijn BroerDoor: Caro
Gelezen: 3401x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
8.5
:: Naar Frankrijk - 2Door: PeterNH71
Gelezen: 4881x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Milf
22-07
9.2
:: Tante J, OnverwachtsDoor: Yan
Gelezen: 6735x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Bejaarde Pijpen Neuken Extreem
21-07
8.7
:: Vluggertje - 4Door: Jef1990
Gelezen: 4007x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.7
:: Tweeling Tante En Haar NeefDoor: Tigerlover
Gelezen: 11392x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tweeling, Oud Jong, Incenst,
21-07
9.2
:: Vluggertje - 3Door: Jef1990
Gelezen: 10611x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.7
:: Mijn Dochter Haar Speeltje - 2Door: Menno
Gelezen: 11980x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Familie, Grote Borsten
20-07
8.1
:: Stille Wateren... - 17Door: CT69
Gelezen: 4577x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Nicht, Neuken
19-07
9.1
:: Naar Frankrijk - 1Door: PeterNH71
Gelezen: 18857x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagden, Incest, Vakantie
19-07
9.0
:: JaarboekDoor: Sven
Gelezen: 13488x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16, Zusje, Eerste Keer
19-07
8.9
:: Vluggertje - 2Door: Jef1990
Gelezen: 22776x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.0
:: Amy En Haar Leraar 7Door: Zeroxx
Gelezen: 7904x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.0
:: Het Worden Hete DagenDoor: Hottie
Gelezen: 16630x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.3
:: Eva's Perverse Familie - 1bDoor: Johan100
Gelezen: 14979x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-07
8.5
:: Vlinder Verleidt Pa - 4Door: Vlindertje
Gelezen: 4717x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Groepsex, Anaal
17-07
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!