62.675 Gratis Sexverhalen
Datum: 18-10-2015 | Cijfer: 5.3 | Gelezen: 11713x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Korte verhaaltjes….achter elkaar.

Deel 1

Vrijdagavond rond tien uur. Hijgend staan ze om het blondje heen.

‘’Wat ..ww..is ze mooi,’’ kreunt een potige knaap. Die waarschijnlijk de aanvoeder van het kwartet is, of misschien denkt hij dat alleen maar.

‘’We moeten haar maar eens uitkleden,’’ grijnst een lange magere slungel, wiens seksleven voornamelijk uit af rukken bestaat. Hij placht altijd te zeggen, ‘’er gaat niets boven degelijk handwerk!’’ Daar zijn, zijn maten in het kwaad het niet altijd mee eens. De twee andere stoere gasten, staren met uit puilende ogen en ingehouden adem naar de weelderige vormen van het blonde grietje.

Blondje staat met haar rug tegen de muur.

Haar weelderige flinke tieten….zwoegen en dreigen door haar shirtje te scheuren. Helaas voor haar vluchtte ze een doodlopend steegje in, waardoor het viertal haar in hun macht hebben. Het blondje weet dat het hen niet alleen om seks te doen is. Deze gefrustreerde knapen willen vernederen….pijn doen….

Hoop op hulp heeft ze niet.

Ze kan nergens heen en deze buurt is nauwelijks bewoond en de enkele mensen die er nog wel wonen zal het worst zijn. Ze zullen haar nooit helpen, veel te bang voor hun eigen hachje. Dan had ze maar niet in deze buurt moeten komen, zullen ze zeggen.

‘’Hoe oud ben je?’’ Vraagt een van de schoften. Die door begeerte overmand tot nu zijn mond niet open deed.

‘’Zestien,’’ antwoord het blondje, angstig. Even is er een vage hoop, dat ze haar vanwege haar leeftijd met rust zullen laten.

‘’Is dat allemaal echt?’’ Vraagt een ander, terwijl hij met een vinger in een van haar tieten prikt.

‘’Ja…..,’’ fluistert ze zachtjes. Voor het eerst in haar jonge bestaan, is ze niet blij met haar lichaam. Het trekt duidelijk de verkeerde mensen aan.

‘’Trek je shirtje uit!’’ Zegt de handwerk slungel, hijgend. Het blondje gehoorzaamt, het zij traag.

Ze zoekt intussen koortsachtig naar een manier om hen te overbluffen! Erg snugger lijken deze vier namelijk niet. Ze besluit tot op een bepaalde hoogte mee te werken, haar weelderigheid zal haar wapen worden. Gevieren staren ze als in trance naar de forse grote blanke tieten, die plotseling naakt voor hun hunkerende ogen dansen. Bijna onmerkbaar beweegt ze haar lijfje…..waardoor haar tieten in beweging blijven.

Het is de vermeende aanvoerder, die zich het eerst uit zijn trance weet los te rukken.

‘’Vind je het goed, dat we met jou gaan neuken?’’ Siste hij. Zijn hoogrode kleur maakt duidelijk, dat hij of in hoge nood verkeerd of veel minder stoer is dan hij zich voor doet.

Suzan negeert zijn vraag.

‘’Of zuig je ons liever af!’’

Suzan reageert nog steeds niet. Ze wil de intentie wekken, dat ze op is van de angst.

‘’Kijk eens, wat een hoop lekkers wij voor je hebben,’’ grijnst de handwerk slungel, terwijl hij zijn lul uit de broek haalt. In navolging van hem, halen ook de andere hun wapens te voorschijn.

‘’Kom hier en maak ons hard!’’ Eist de aanvoerder, met een woeste schittering in zijn ogen. Het blondje stap traag naar voren en knielt voor hen neer. Onderdanig neemt ze zijn trillende pik in haar hand. Het is gelukkig maar een kleintje en ze masseert zijn lul. Het duurt niet lang voordat ze zijn pik op spanning heeft. Bijna onmerkbaar kijkt ze de halve kring rond. Alle vier hebben ze hun broek en slip op de enkels hangen. Alle stijve lullen wijzen schuin omhoog naar de hemel

Suzan ruikt haar kans……

Plotseling duikt ze vanuit haar geknielde positie tussen twee knapen door, krabbelt snel over eind en zet het op een lopen.

Haar tieten zwaaien woest heen en weer, maar dat is wel het laatste waar ze zich nu druk over maakt. De vier willen haar onmiddellijk achtervolgen, maar worden in hun poging gehinderd, door de op hun enkels hangende broeken. Gejaagd hijsen ze de kleding stukken op en ondervinden de nodige problemen om hun nauwe broeken dicht te ritsen.

Hun harde pikken zitten danig in de weg. Tegen die tijd dat hun kleding weer op orde is……is er van het blondje niets meer te zien of te horen!

Deel 2

Nacht van Vrijdag op Zaterdag, ongeveer drie uur.

Met zijn handen diep in zijn zakken, loopt de man door een stille straat.

Hij verveelde zich stierlijk en is hopende op een avontuurtje de straat op gegaan. Natuurlijk gebeurt er weer niets. Het lijkt wel alsof hij steeds weer op verkeerde momenten naar avontuurtjes zoekt. In zichzelf mopperend slentert hij voort, moedeloos en verveeld.

Plotseling alsof de goden zijn smeekbeden hebben gehoord, komt een mooi blond meisje de hoek om rennen en ze botst pardoes tegen hem op. Het meisje is knap en haar shirtje spant strak over een flinke bos hout! De aanraking met het jonge….zachte en vooral veerkrachtige tieten vlees. Doet een schok door hem heen gaan.

Hij voelt gewoon hoe begeerte zich van hem meester maakt. Wat moet dat…wilde hij zeggen, maar zijn keel wordt vakkundig afgesloten door een brok. Zijn mond voelt kurkdroog en zijn tong lijkt wel een ouwe schoenzool.

Mandy kijkt hem, met haar mooie blauwe ogen vragend aan.

Ze doet schijnbaar verlegen, een stapje achteruit.

‘’Vind je me mooi?’’ Vraagt ze, opgewekt. Nou en of hij haar mooi vind, hij vind haar ontzettend mooi, een bos Mandyliefjes……

‘’Ik….ik….,’’ stottert de man verlegen. Van binnen is hij razend op zichzelf. Nu gebeurt er misschien is een keer wat en nu staat hij daar een beetje te stotteren. Als een politicus die op corruptie werd betrapt.

Hij voelt niets dan minachting voor zijn zwakheid.

Mandy glimlacht verleidelijk en trek haar shirtje over haar lange blonde haren die in twee grappige staartjes met groene strikjes haar hoofdje omzomen. Zodat hij een prachtig gewelfd buikje en een stel wonderschone tietjes te zien krijgt.

De man voelt zijn benen trillenen hoe zijn ademhaling raspend en onregelmatig wordt. Zoveel moois heeft hij nog nimmer aanschouwt. Zo jong en al zo bloedmooi! De man voelt zich wegzinken van gelukszaligheid.

‘’Vind je me nu dan mooi?’’ Vraagt de blonde weer. De man nog steeds sprakeloos, doet een stap naar voren en legt zijn bevende handen op haar stevige tiener tietjes en kneed het warme vlees vol tederheid, aangevuld met de nodige wellust.

Zijn wangen gloeien, zijn knieën knikken en zijn broek wordt hem plotseling te nauw.

Mandy neemt zijn bevende handen van haar tietjes af en zakt door haar knieën en ritst zijn broek open. Ze haalt zijn lul door de gulp naar buiten en bestudeerd deze van alle kanten, alsof ze voor het eerst een harde pik ziet.

‘’Wat een mooie….,’’ fluistert ze zacht, maar nog net verstaanbaar voor de man. Zijn ego leeft helemaal op.

Behoedzaam neemt ze de harde lul in haar mondje en laat de man in de waan dat het haar eerste pik is! Er golft een ongekende gloed door de man heen, een gevoel dat nog heviger wordt wanneer het blondje zijn ballen masseert. Dit is nog eens een avontuur denkt de man tevreden.

Hij sluit zijn ogen, om het genot ten volle te ervaren…om maar niet het geringste van deze goddelijke ervaring te missen. Even kijkt hij naar beneden.

Hij ziet de grappige maar o zo geile lange blonde haar staartjes met strikjes…..ritmisch langs zijn paal heen schuiven. Hij hoort de pijp geluiden en het raspende gehijg van zichzelf. Plotseling houd het blondje op.

Ze komt traag overeind en kijkt hem liefde vol aan, met een duidelijk vragende blik in haar ogen. Hij meent de vraag te kennen en wil loeihard….ja, roepen. Maar hij besluit toch maar de vraag af te wachten.

‘’Ik was het bijna vergeten…,’’ fluistert ze, in zijn op scherp staande oor. ‘’Deze behandeling kost honderd euro!’’ De man schrikt.

Het avontuurtje blijkt een professionele val, van een geslepen hoertje.

Hij is verontwaardigd, een vernederend gevoel….

‘’Honderd euro…..!’’ Barst hij los. ‘’Daar krijg ik een mokkel voor dat honderd malen mooier is….!’’ De man weet dat hij overdrijft. Dit blondje is het mooiste wat hij ooit gezien heeft, maar haar brutaliteit in combinatie met zijn gebrek aan weerstand, maken hem razend.

Hij had moeten weten dat hier meer achter zat, dan zomaar een avontuurtje.

‘’Oké, dan niet!’’ Mompelt Mandy en slentert langzaam van hem weg.

‘’He? Wat doe je nou….! Je kunt me toch niet….!’’ Zijn ego heeft een onaanvaardbare knauw gekregen.

‘’Je wilt toch niet dokken….? Dan moet je ook niet op verdere levering rekenen. Ik lever niet op krediet en voor liefdadigheid moet je bij de kerk zijn!’’

‘’Ja…maar…!’’

‘’Honderd euro, ja of nee!’’

‘’Nooit van me leven,’’ roept hij, woedend.

‘’Oké, dan niet!’’ Herhaald het blondje, voorat ze zich omdraait en heupwiegend de straat uit loopt.

Hij kijkt haar bevend van woede en opwinding na. Daar staat hij dan, in een voor hem onbekende straat, met zijn broek op de enkels en zijn harde lul, vol met haar slijm naar de hemel wijzend.

De man zit zo in gedachten opgesloten, dat hij niet hoort hoe er achter hem een deur wordt geopend en een vrouw in bezit van een emmer met ijskoud water naar hem toe sluipt.

Hij merkt dat pas als hij het ijs koude water over zich heen krijgt. ‘’Viezerik! Als je niet snel maakt dat je weg komt, bel ik de politie!’’ Krijst de woedende vrouw, hem toe. Hevig geschrokken sjort hij zijn broek omhoog en spurt weg.

Mandy stapt lachend uit een portiek en kijkt de haastig weg rennende man na.

‘’Jammer van die honderd euro!’’ Zucht ze.

‘’Mama? Ben je ‘s nachts de stoep aan het schrobben?’’

‘’Hahahahaha….en gelukt?’’ Vraagt haar moeder.

‘’Tuurlijk mam, wij tweeën samen….!’’ En Mandy maakte de portemonnee van de man los en telde vierhonderd vier en vijftig euro en drie en veertig cent + een bankpasje! Dat was hun vierde slachtoffer deze week.

Deel 3

Zaterdagmiddag ongeveer twee uur. Het is druk in de tram.

Een wat gezette man wurmt zich moeizaam naar binnen en neemt nood gedwongen genoegen met een staanplaats, vlak achter een jong blond meisje. Dat is nog eens geluk hebben, denkt hij vrolijk. De overvolle tram zet zich traag in beweging. De man kijkt verveeld uit het raam, maar na enkele minuten dwalen zijn ogen, naar het opwindende langharige blondje voor hem.

Zijn aandacht wordt er als het ware naar toe gezogen, als ijzer naar een magneet, als stof naar een stofzuiger…..zuigster…..zuigster..zuigster…

Het blondje is een kop kleiner dan hem en ze ruikt lekker opwindend. Prima haar eigen natuurlijke lucht, haar kutjes lucht vanonder dat korte rokje. Haar mooie blonde lange haren rijken tot op haar kontje. De man kon vanuit zijn positie direct achter haar, haar gezichtje niet zien, enkel van opzij wanneer ze door het raam naar buiten kijkt. Een blik over haar schouder langs haar lichaam omlaag doet zijn hart sneller kloppen.

‘’Jezus, wat een prachtgevel,’’ mompelt hij, binnensmonds.

De tram maakt een plotselinge beweging, als een slang met stuiptrekkingen. Waardoor de man met zijn onderlichaam, tegen haar ronde kontje in haar korte rokje wordt gedrukt.

‘’Wat een zalige veerkracht,’’ mompelt hij en besluit deze houding maar een wijl te behouden. Bijna onmerkbaar verhoogd hij de druk en maakt vervolgens draai bewegingen met zijn heupen. Een snelle blik om zich heen, leert hem dat alle staande medepassagiers met hun ruggen naar hem toe staan, als boeken in een boekenkast. Niemand kan dus zien wat hij met Laura uitspookt.

Nu zijn ogen nog eens over haar leuke tietjes te hebben laten dwalen, meent hij dat de tijd rijp is om zijn handen in de strijd te werpen. Voorzichtig legt hij zijn handen op haar heupen. Een sterke prikkeling trekt door hem heen.

Laura reageert niet.

Wellicht is ze dergelijke toestanden gewend, misschien geniet ze er wel van.

Ze zal in ieder geval niet vies zijn, van de aanraking door een mannen hand. Daar ziet ze er te gezond voor uit. Na zichzelf bij voorbaat goed te hebben gepraat, gaat de man tot Aktie over.

Hij schuift zijn hete handen onder haar shirtje en streelt de zachte warme huid van haar licht welvende buikje. Nog steeds reageert het blondje niet.

Ze kijkt nog steeds ongeïnteresseerd voor zich uit, alsof het voor haar de normaalste zaak van de wereld is om in de tram door een volslagen vreemde man betast te worden.

Hij laat zijn handen, traag doch doelbewust omhoog kruipen, over het diep liggende naveltje….tot ze bij haar tietjes komen. Verheugd stelt hij vast dat ze geen Bhtje draagt. Zijn handen glijden brutaal over het warme vlees, strelen de kleine tepels en kneden het vele malse lekkers.

Laura kreunt nu zachtjes en likt haar volle rode lippen af.

De man beschouwt het als een teken van overgave! Zijn heerlijke prooi geeft zich aan hem over.

Zijn opwinding groeit naar ongekende hoogte en ook in zijn broek groeit er iets. Het blondje neemt nu deel aan de Aktie, door haar lange slanke vingers over zijn kruis te laten glijden en het teder te kneden.

Ze verhoogd langzaam de druk van haar hand en wrijft ten slotte stevig over zijn opgesloten erectie. Nu kreunt de man ook. Geschrokken kijkt hij om zich heen, maar niemand blijkt hem te hebben gehoord.

Hij was zo in zijn roes van wellust opgegaan, dat hij zijn omgeving helemaal vergat..

Zijn vingers klauwen zich diep in haar stevige tiener tietjes. Het blondje maakt op een gegeven moment zijn handen van haar tietjes los.

Ze draait zich naar hem om.

Laura is knap, heel knap zelfs.

Haar glimlach is engelachtig, haar blauwe ogen fonkelen. Haar hele manier van doen, houdt een hemelse belofte in. Haar slanke vingers ritsen zijn gulp open en halen bijna teder zijn harde lul tevoorschijn. De tram vertraagt, om bij een halte stil te houden en een lading passagiers uit te spuwen.

Plotseling rukt het blondje, zijn broek tot over de knieën naar beneden, om vervolgens naar de deur te snellen en lachend de tram te verlaten. De andere passagiers maken zich ook klaar om de tram te verlaten.

Ze krijgen de man in het oog, die met zijn broek op zijn enkels en met een stijve paal tussen hen in staat. De man weet niet waar hij kijken moet van schaamte. Het mopperen is niet van de lucht.

Men vind het al erg genoeg, dat er zoveel waardeloze types rond lopen in hun stad. Het wordt niet nodig geacht dat ze ook nog eens in de tram zitten. De tram was ten slotte voor fatsoenlijke burgers.

Laat het tuig bij zijn eigen soort blijven.

Zal wel weer zo een junk zijn! Op sluiten moesten ze dat zooitje.

Laura staat voor het venster en bekijkt de opschudding met stralende glimlach. Dan draait ze zich om en slentert traag weg, heerlijk likkend aan een Magnum

Ze ziet niet meer, hoe de halfnaakte overspannen man door een politie agent uit de tram wordt gehaald en vervolgens in een politie busje wordt afgevoerd!

Deel 4

Zaterdagmiddag, ongeveer half vier.

Het jonge blonde langharige meisje stapt een chique damesmodezaak binnen en dwaalt enige tijd zoekend tussen de rijen jurken door. Het is moeilijk een keus te maken. Een verkoper staat haar met hongerige ogen gade te slaan. Wat een figuurtje, wat een heerlijk meidje. Wat zou ik daar graag mijn leuter in stoppen….mompelt hij voor zich uit.

Zijn begerige blikken bleven haar achter volgen, het viel verkoopster Maaike op, die vent kon van geen vrouw af blijven.

Cindy, komt inmiddels tot een keus en trippelt op haar hoge hakjes, op de likkebaardende verkoper af.

Ze glimlacht hem vriendelijk toe en overhandigd hem het uitverkoren jurkje.

‘’U wilt hem even passen neem ik aan?’’

‘’Ja, graag.’’

‘’Loopt u maar even mee!’’

Cindy (die van Falk, ja) volgt de verkoper naar de kleedcabines.

Hij hangt het jurkje aan een minuscuul haakje en stapt de cabine uit om plaats te maken voor haar. Vervolgens sluit hij het gordijn achter haar. Kijkt snel om zich heen…om te zien of hij wellicht in de gaten wordt gehouden, ziet echter niemand en stapt dan opgewekt de ernaast gelegen cabine in.

Maaike heeft al lang door waarom hij alle mooie meisjes graag in die cabine wil hebben.

Met bevende vingers neemt hij de kapstok van de wand en perst zijn oog tegen het vrij gekomen gat. Met hoogrode wangen en evenzo gloeiende verwachtingen, kijkt hij toe hoe het opwindende blondje zich uit kleed.

Ze heeft haar spijkerbroek en shirtje al uit en staat net op het punt om het nieuwe jurkje van de haak te nemen, als ze in de spiegel een oog ziet. Achter een klein rond gaatje in de wand. Dat zal die hark van een verkoper zijn, die zal ik even een showtje geven.

Cindy draaide zich om, het oog achter het kijkgat lijkt te knipperen. Om het nog wat opwindender te maken blijft ze met haar geile tietjes vlak voor het gat staan en betast ze kreunend zelf. Het blondje trekt daarna haar minuscule slipje uit…draait eerst haar lekkere ronde kontje en even later haar, met wat blonde haartjes bedekte kutje naar het oog toe.

Cindy meent gekreun te horen….ze vind het genoeg geweest, want ze wordt er per slot van rekening niet voor betaald.

Ze trekt haar shirtje en spijkerbroek weer aan en gaat er van uit dat de hark genoeg heeft gezien en zijn plaats achter het kijkgat zal opgeven.

Cindy ziet echter via de spiegel dat er een tweede gat in de wand ontstaat, waaruit ze terecht afleidt dat de hark voorlopig nog niet aan weggaan denkt. Het nieuwe gat komt op een vreemde plaats, ten minste voor een oog. Het wekt haar nieuwsgierigheid en niet veel later weet ze dat het gat ook inderdaad niet voor een ook gemaakt werd, want er wordt een half verstijfde pik doorheen gewurmd. Het blondje dat toch echt wel het een en ander gewend is, raakt over deze manier van doen best een beetje in verwarring.

Ze denkt koortsachtig na, hoe ze deze vervelende hark voor schut kan zetten. Ze kan dit toch maar niet zo op zich laten zitten. Maar dat hoeft ook niet….blond, maar niet dom. Ze krijgt een prachtig idee.

Ze buigt zich naar de pik toe, masseert die vakkundig, streelt en likt hem vol overgave….om het ten slotte in haar warme mondje te nemen, haar pijp ervaringen komen haar nu goed van pas!

Ze laat hem groeien en hard worden, tot de uiterste afmeting is bereikt. Weer hoort ze de viezerik kreunen.

Tevreden bekijkt ze het resultaat van haar pijp werkzaamheden. De keiharde pik zit nu muurvast in het gat. Hij kan zich onmogelijk nog terug trekken. Om het geheel een wat vrolijker aanzien te geven, strikt ze er een nog mooi geel lint omheen.

Cindy pakt het nieuwe jurkje van de haak en stapt de kleedcabine uit.Snel glipt ze, de ernaast gelegen cabine in…rukt de muurvast zittende verkoper zijn broek naar beneden en schuift ten slotte de gordijnen van beide cabines open. De hark is zo vervuld van afgrijzen, dat hij er sprakeloos van wordt. Paniek welt in hem op! Wat een afgang……..

Cindy bekijkt het resultaat.

Ze overlegd even met verkoopster Maaike en mag het jurkje voor niets meenemen.

Maaike maakt wat foto’s van de situatie, dit gaat hem zijn baan kosten, was ze mooi van hem af. De eerste verschrikte gilletjes van andere vrouwelijke klanten die de verkoper met het gele strikje om zijn pik ontdekt hebben!
Trefwoorden bij dit verhaal: 16 Jaar, Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Moeder, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Wat Me Nu... - 46Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Douche,
"Tijdens de rit van het vliegveld naar huis zaten Nelleke en Mary achteraan in de auto gezellig te praten. Ik kon niet verstaan wat zij aan het vertellen waren maar het was echt gezellig want regelmatig werd er gelachen en geknuffeld. Karen daarentege..."
25-04
9.5
Niemand Zeggen - 15Door: Eline89
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bad, Intiem, Teder,
"Sofie zat achter haar bureau en staarde naar haar mobieltje. Ze had Stephan al een aantal berichtjes gestuurd, maar de vinkjes bleven grijs. Ook haar oproepen bleven onbeantwoord. Hij was niet in zijn kantoor en had ook niemand iets laten weten. Roy ..."
24-04
9.6
Tante Nel En Sander - 2Door: Corree
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Tante,
"Sander zit in de klas en kijkt voor zich uit. In gedachten ziet hij nog steeds de mond van Tante Nel die zijn vette lul helemaal opslurpt en het kwijl dat langs haar kin omlaag druipt. Dat hij dat mee mocht maken had hij nooit van zijn leven..."
24-04
9.3
Isabelle...? Julia!Door: Bruno20342
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Jong En Oud, Jurk, Studenten, verleiden, Kaal Kutje,
"Vervolg op Isabelle De volgende dag kwam ze. En ze stelde zichzelf voor. Julia , zei ze. Dat klopte natuurlijk niet, het had Isabel moeten zijn. Maar ala, Julia kon er ook mee door. Hugo , zei ik. Ik liet haar de kamer zien. Een mooie, vrij gr..."
24-04
9.2
IsabelleDoor: Bruno20243
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Jong En Oud, Sportschool, Voyeurisme,
"Ik veegde het zweet en het ongeloof uit mijn ogen , hield mijn adem in en de benen stil. De schoonheid, die binnenstapte in mijn sportschool hoorde daar niet. De sportschool staat in wat men een volksbuurt noemt, met veel pensionado s en afgekeurden,..."
24-04
8.5
Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie, Verleiding,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.6
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Neuken, Pijpen,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.7
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.3
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Hakken, Jurk, Milf, Schoonmoeder, Sissy,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , hij was gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al ..."
23-04
8.8
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dildo, Jong En Oud, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.4
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.5