Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 82x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 11746x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Vakantie Baantje - 8
Door Marco 1968 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vakantie Baantje - 7

In deel 7 heb je kunnen lezen hoe ik kennis heb gemaakt met Wendy.

Wendy was net 16 geworden, was een super mooi negerinnetje, 1.50mt, cupje A tietjes en een heerlijk klein, strak kontje. Wendy is het nichtje van Petra en Henk en komt af en toe langs om heerlijk te genieten van zowel Petra als van Henk. Henk heeft haar vorige maand mogen ontmaagden. Tot nu toe is het bij die ene keer gebleven. Tot gisteren, ik mocht haar, als 2de neuken terwijl Henk weg was hebben Petra en ik heerlijk van Wendy genoten.

Het was 8 uur in de ochtend toen ik wakker werd, ik keek naast me. Wendy lag nog heerlijk te slapen. Ze lag op haar zij met haar benen opgetrokken. Haar heerlijke kontje stak uitdagend naar mij toe. Ik had net als elke ochtend een stijve pik. Ik kroop heel voorzichtig tegen haar aan, we lagen nu in lepeltje lepeltje houding. Ik voelde voorzichtig aan haar kutje… mmm dacht ik, ze is al een beetje nat. Ik pakte mijn pik vast en liet deze langs haar kutje glijden. Een heel zacht kreuntje kwam uit de mond van Wendy, tegelijk bewoog ze haar kontje een beetje dichter tegen mij aan. Ik plaatste mijn super stijve pik tegen haar kutje en gleed een klein beetje naar binnen. Weer een zachte kreun….nu gleed ik dieper en dieper totdat mijn pik er in zijn geheel in zat. Ik maakte lichte neuk bewegingen, oh wat was dit een heerlijk gevoel, ik ging nu wat sneller in en uit. Toen kwam ik heerlijk diep in haar geile kutje klaar, ik hield een hand voor mijn mond om geen geluid te maken. Wendy kreunde nu harder, ahhhh ohh jahh geile beer zei ze zachtje.

Ga nog even door lieverd, ik kom bijna. Ik stootte nog even een paar keer in en uit haar kutje en toen kwam ook Wendy heerlijk klaar. Ik gleed uit haar kutje en draaide mij op m’n rug.

Wendy draaide zich ook om en dook met haar hoofd naar mijn half stijve pik, ze nam hem in haar mond en zoog en likte de laatste resten van mijn alweer groeiende pik.

Mmmm zei ze, een mix van jouw zaad vermengd met mijn kutsap, zalig!

Zo, die is nu wel schoon zei ze. Kom op, ik heb honger en wil nu wel ontbijten.

Ik was wat teleurgesteld, had graag haar mondje volgespoten met mijn sperma maar ach dacht ik de dag is nog lang genoeg. We liepen naakt de slaapkamer uit en hoorden geluiden uit de slaapkamer van Henk en Petra komen. We hoorden Petra zeggen ja kom Henk, neuk me maar lekker, ik ben zo geil van die 2 kinderen geworden….ze waren alweer aan het neuken die 2. Kom spuit je pik leeg in mijn kut!

Zo die zijn ook lekker aan het neuken zei ik tegen Wendy. Nou mooi toch zei Wendy, laat ze maar lekker gaan. Kom we gaan naar de keuken.

Na ongeveer een half uurtje, wij hadden net alles op, kwamen Henk en Petra ook naar beneden.

Henk had alleen een boxershort aan en Petra haar ochtendjas.

Goedemorgen, lekker geneukt? Vroeg ik.

Petra keek naar ons, zag ons beiden geheel naakt op een kruk zitten en zei:

Leuke verrassing, jullie zo heerlijk naakt, enneh….Jazeker, het was heerlijk zei Petra.

Kijk ik hoorde jullie neuken en dat maakte mij zo geil, Ik zag het helemaal voor me, jouw geile pik in haar kleine kutje stoten mmmm.

Ja, zei Henk, dat wil ik ook wel weer. Jij bent in haar nu al zeker 5x klaar gekomen. 2x in haar mond, 2x in haar goddelijke kutje en zelfs 1x in haar kleine kontje! Ze heeft mij nu 2x gepijpt en ik was de eerste zijn die haar in haar krappe kutje mocht neuken.

Weten jullie wat? Ik krijg een super geil idee riep Wendy.

Vertel meid zei Petra.

Nou, zei Wendy, laten we lekker weer naar boven gaan en op jullie king size bed liggen. Petra en ik gaan in standje 69 op onze zij liggen en elkaar heerlijk beffen. Jij Marco gaat achter Petra liggen en haar achterlangs in haar kut neuken, en Henk… jij gaat achter mij liggen en mij achterlangs heerlijk neuken met die geile pik van je. Nou???

We keken elkaar aan … toen renden we naar boven.

Boven aangekomen gingen we in de voorgestelde positie liggen.

Petra likte het kutje van Wendy en zei, Mmmm je kutje smaakt nog naar het zaad van Marco!

Wendy likte de kut van Petra en zei; en die van jouw na Henks sperma!

Ik zag dat Henk achter Wendy ging liggen en aan de bewegingen van zijn lijf was hij begonnen met het neuken van haar. Wendy kreunde even.

Ik lag inmiddels achter Petra en stak mijn stijve pik in èèn keer in zijn geheel diep in haar kut!

Oooohhhh geil joch kierde Petra, kom maar, neuk me maar hard en diep. Ik wil je heerlijke jongens pik in mijn rijpe kut voelen spuiten !!

Henk en ik neukte als beesten en ik voelde mijn zaad opkomen. Ik ga komen ohh Petra!!

De eerste 2 stralen spoot ik in Petra’s kut, vervolgens trok Wendy mijn pik uit haar kut en nam hem in haar mondje om de rest op te vangen! Ik spoot zeker nog 5 stralen sperma in haar gulzige mondje. Niet door likken Wendy riep Petra. Ik kreunde.. Mmmm oh dat was geweldig.

Ook Henk brulde: Wendy!!! Ik kommmm geil grietje!!!

Net als Wendy trok ook Petra de lul van Henk uit het kutje van Wendy en nam hem in haar mond om ook haar portie te ontvangen. Snel draaide zij zich om en drukte haar mond op die van Wendy. Vervolgens werden mijn zaad en dat van Henk met elkaar vermengd en eerlijk verdeeld, ik zag Wendy en Petra slikken……

Mmmmmmm zeiden ze beiden, heerlijk zo’n zaad mix!!

Daarna was de koek op en gingen Wendy en ik naar onze kamer om ons aan te kleden.

In de slaapkamer aangekomen gaf Wendy mij een hete tongzoen, ik proefde de mix van Henk en mijn sperme!! Ik had een klein beetje voor je bewaard zei Wendy lachend. En hoe smaakte het, vroeg ze me.

Zalig zei ik terug, dank je wel voor het delen.

Geen dank zei Wendy, maar ik zie dat het alweer bijna 12 uur is. ik moet er echt vandoor, ik heb mijn broertje beloofd dat ik naar zijn voetbalwedstrijd zou komen kijken.

Mmmm…. Je broertje??? Is hij net zo mooi en geil als jij?

Haha zei Wendy. Misschien wel maar hij is pas 13 dus nog veel te jong en hij is mijn broertje, daar ga ik echt niet mee sexen. Jakkie zei Wendy met een gemeende stem. Maar….. hij heeft al best een aardige bult in zijn broek zitten haha

Ik kreeg snel een kus en Wendy zei: dank je wel Marco voor de geile avond, nacht en ochtend, ik heb echt heerlijk van jou en die heerlijke pik genoten. Ik beloof je dat ik snel weer terug kom!

En weg was ze.

Hé vroeg Petra, hoe laat komen je ouders vandaag terug?

Weet ik eigenlijk niet, zou zouden nog bellen voor de tijd.

En als de duivel ermee speelde ging mijn mobieltje af.

Ik zette hem op speaker zodat Petra en Henk mee konden luisteren.

Hoi mam hoe gaat het met jullie? Hebben jullie lekker van elkaar...eh ik bedoel van de natuur genoten??

Haha zei mijn moeder, ja hoor op beiden een dikke ja!

Maar zei mijn moeder hoe gaan de zaken? Al veel verzoekjes voor werk gekregen?

Nou zeker, niet veel verzoekjes maar een stel die pas in de buurt zijn komen wonen hebben heel veel klusjes voor me. Ik ben daar nu al een paar dagen aan het werk en heb al bijna al het geld verdiend om een brommer te kopen. En weet je mam, ging ik door, die nieuwe mensen hebben een broer en die broer had een brommer te koop staan…. Enneh nou is die brommer van mij!!! Geweldig toch hè mam?

Nou nou jongen toch, heb je al zoveel verdiend?

Nee dat nog niet maar er is nog veel te doen, maar Henk heeft een of andere deal met zijn broer gemaakt. En die broer...nou die had nog een nieuwe helm liggen en voor een karweitje bij hem heb ik dus die helm verdiend!

Geweldig lieverd zei mijn moeder. Heb je wel goed gegeten al die dagen?

Mam, die nieuwe buren zijn hele lieve mensen, omdat ik zo hard werk mag ik bij hun blijven mee eten! Ik had verteld dat jullie op een welverdiende vakantie waren en ik toch erg zelfstandig was, lekker thuis was gebleven om dus geld te verdienen met vakantiebaantjes. Die vrouw heet Petra en die zei tegen haar man, die dus Henk heet, hij kan toch wel met ons mee eten, dan zit hij niet zo alleen thuis. Vandaar dat ik dus nu, sinds Vrijdag daar eet.

Dus je hebt nog geld over? Vroeg mijn moeder.

Ja, mam, waarom?

Nou wij wilden eigenlijk nog een weekje extra hier in Frankrijk blijven. Maar alleen als jij het ook goed vind jongen.

Ik keek even naar Petra, die was bij mij komen staan, ze lachte naar mij en kneep me in mijn pik

die gelijk stijf werd, en knikte van ja. Henk kwam nu ook bij mij staan en trok mijn broek naar beneden en nam mijn stijve pik in zijn mond en begon mij heerlijk te pijpen.

Ok mam, geen probleem, have fun tot volgende week. Toen hing ik op.

Ik pakte Henk’s hoofd en begon hem in zijn mond te neuken.

Ja, pijp me zaadslet! Brulde ik, kom op en laat eens zien hoe goed je kan pijpen!

Het duurde maar 1 minuut en toen spoot ik Henk’s mond vol met mijn warm zaad.

Henk slikte alles door.

Goed gedaan oudje riep ik lachend.

Oudje? Riep Henk uit. Hij greep me vast en commandeerde ; Ga maar op de bank zitten met dat geile kontje naar de tafel gericht.

Petra moest hard lachen.

En dan wat? Vroeg ik uitdagend.

Dat zal je wel uit;gaan vinden knulletje zei Henk.

Wacht ! Riep Petra. Heel snel ging zij op de bank zitten, met haar benen over de rugleuning en haar hoofd op het zitgedeelte. Kom Marco, kom met je pik boven mijn gezicht en lik mij met je zinderende tong.

Ik ging boven haar hangen en begon haar kut te likken.

Petra trok mijn billen uiteen en ik hoorde dat Henk een flinke roggel spuug maakte, hij spuugde dit vervolgens op mijn sterretje en smeerde dit een beetje uit. En toen……

Stootte Henk zijn grote, dikke pik in 1x diep in mijn kontje!!!

Auauauwww gilde ik, stop!!!

Zo, dus jij noemde mij oudje? Smeek me maar om te stoppen, misschien stop ik dan.

Vuile klootzak, gilde ik met een traan in mijn ogen want het deed echt zeer, nooit zal ik je smeken om te stoppen.

OK jochie wat jij wil, Henk begon me nu echt keihard te neuken, hij greep me bij mijn heupen zodat hij nog meer druk kon uit oefenen. Aaaahhhhh ooooo, Henk, wat een geil gezicht is dit, jouw dikke pik in zijn kleine kontje. Kom maak het af Henk, spuit je pik in zijn kontje leeg!

Henk neukte me nog dieper en ik voelde zijn harde pik tegen mijn prostaat aan rammen, dit was me teveel en brullend kwam ik klaar in de zuigmond van Petra. Ik drukte 2 vingers in Petra’s kut en beet een beetje op haar klitje….

Henk brulde nu op zijn beurd dat hij mijn darmen ging vullen, ik voelde hoe Henk nog een krachtige stoot gaf en toen zijn lading sperma diep in mijn arme kontje spoot.

Mmmmm kreunde Petra met mijn pik nog in haar mond, ik kom knul...ohhjahhh!! Ze kwam klaar en wat van haar sapje kwam in mijn mond terecht.

Zo, zei Petra, je blijft dus nog wat daagjes bij ons lieverd?

Nou….Heel graag zei ik.

Dus je vond het eigenlijk wel lekker zo bruut geneukt worden?

Ja, al doet mijn kont nog wel zeer zei ik terug.

Tegen vier uur werd Henk gebeld, hij moest weer naar een storing, ook deze storing zou wel een paar uren duren. Henk ging op weg naar zijn klant.

Petra, mag ik een vriend uitnodigen? Ik heb hem het hele weekend niet kunnen zien door eh… mijn werkzaamheden.

Een vriend? En hoe heet hij en hoe oud is hij?

Ik keek Petra aan en zag een twinkel in haar ogen.

Zijn naam is Raymond, hij is, net als ik 16, van indonesische afkomst.

Ja hoor laat hem maar komen, we eten Pizza vanavond en misschien.??

Wat misschien Petra? Vroeg ik onnozel.

Ik denk dat je dat best wel weet schat, vertel me eens, heeft hij net als jij ook al een lekker pikkie?

Ik kleurde een beetje en antwoordde; ik heb hem nog nooit stijf gezien, maar onder de douche, na het sporten, kijk ik wel eens stiekem naar hem en zijn pik. Hij is volgens mij een stuk kleiner en dunner ook is hij besneden en nog heel weinig haar rond zijn pik.

Mmmm zo te horen een lekker pikkie dus, nou bel hem maar snel op en vraag of hij jou kan helpen met een “klusje”.

Ik belde Raymond op en hij zou er binnen 30 minuten zijn……

Wordt vervolgt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vakantie Baantje - 9

Zoek naar meer verhalen van Marco 1968...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Bi PaarDoor: Naishaa
Gelezen: 7366x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, XXL, Sperma, Zaad, Pijpen
18-03
7.9
:: Helemaal Los Op Mallorca - 3Door: Peter
Gelezen: 10974x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.3
:: 1e Keer Bi - 2Door: Corretje
Gelezen: 9298x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-02
8.8
:: Helemaal Los Op Mallorca - 2Door: Peter
Gelezen: 15340x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-02
9.0
:: Gemaskerde LustDoor: Shadow666
Gelezen: 8326x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk, Twee Geile Vrouwen, Domineren, Strap On
26-02
9.2
:: Onze 1e Partnerruil - 2Door: F.alleskan
Gelezen: 6348x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Delft Naakt Sperma Stel Bi
25-02
8.1
:: Onze 1e Partnerruil - 1Door: F.alleskan
Gelezen: 11446x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Delft Naakt Sperma Stel Bi
23-02
8.0
:: Pure OnderwerpingDoor: Sophie1973
Gelezen: 6237x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Shemale, SM
22-02
8.2
:: Een Meester Om Te Dienen - 5Door: Bigeilerdje
Gelezen: 6874x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Pijpen, Slikken, Macht, Onderdanig, Eigendom, Nat, Geil
21-02
8.6
:: Na Lange Tijd Weer TerugDoor: F.alleskan
Gelezen: 5766x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Mmv, Trio, Naakt, Creampie, Slikken, Thuis
21-02
8.8
:: 1e Keer Bi - 1Door: Corretje
Gelezen: 11146x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kont, Man, Vrouw,
21-02
8.6
:: Een Meester Om Te Dienen - 4Door: Bigeilerdje
Gelezen: 7163x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseks, Macht, Onderdanig, Masturberen, Plassen
19-02
9.4
:: Een Meester Om Te Dienen - 3Door: Bigeilerdje
Gelezen: 7159x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Macht, Onderdanig, Masturberen, Meester,
18-02
8.9
:: Een Meester Om Te Dienen - 2Door: Bigeilerdje
Gelezen: 8985x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Sub, Gehoorzaam, Home, Biseks, Masturberen
14-02
9.0
:: Een Meester Om Te Dienen - 1Door: Bigeilerdje
Gelezen: 10319x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Neuken, Pijpen, Homo, Biseks, Macht,
14-02
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net