Opwindend.Net
Datum: 08-08-2018
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 5349x
Lengte: Gemiddeld
Vakantie Baantje - 13
Door Marco 1968 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vakantie Baantje - 12

In deel 12 heb je kunnen lezen hoe Ray aan elkaar hebben bekend dat we van elkaar houden, maar toch nog verder willen gaan met onze sexuele ontdekkingstocht.
Het einde van van deel 12 had een onverwachte wending…..

We gingen naar boven en Ray ging op bed liggen, in zijn pyjama broek was zijn stijve pik goed zichtbaar, ik ging naast hem op bed zitten.
Wat is er Marco, vroeg mijn moeder. Wil je niet?
Nee, dat is het niet maar...jullie zijn mijn ouders. Ik heb wel eens gefantaseerd over hoe het zou zijn maar nu, hier in het echt ...is toch best wel een beetje anders.
Ach lieverd zei mijn moeder, relax en geniet.
Wat hadden jullie eigenlijk in gedachte? Vroeg ik.
Ray, pa en ik jouw gaatjes vullen of..
Mmmm zei mijn moeder, dat klinkt super geil!
Of...Ray en ik met pa? Vroeg ik verder.
Marco, zei mijn vader, die overigens Bill heet en mijn moeder heet Rita, ik heb nog nooit iets met een andere man gedaan….OK toen ik 16 was een beetje samen rukken met een vriendje maar nooit elkaar! En toen wij gisteravond jullie zo bezig hoorde heb ik heel voorzichtig jouw deur geopend en stiekem naar jullie gekeken…
Pa!! Riep ik verschrikt uit.
Ja jongen en het maakte me zo ongelofelijk geil! Jullie hebben beiden een mooie pik, jouw pik marco is wel groter en dikker dan die van Ray, maar ook zijn pik is super.
Nou toen heb ik snel de deur dicht gedaan en toen ging ik snel naar mamma toe.
Die werd gelijk ook nieuwsgierig...vooral naar jullie pik. Ik moest haar tegenhouden, anders was ze ook gaan kijken. Mijn vader had inmiddels een behoorlijke bult in zijn broek, mijn moeder zag dit ook en pakte mijn vader van achteren en ging met haar hand over de bult.
Zoooo...wat zit daar Bill? Kijk jongens...wie wil er een lekkere stijve pik zien?
Ikke riep Ray uit, laat maar zien wat hij in huis heeft.
Mijn moeder opende zijn knoop, trok de rits heel langzaam naar beneden, ondertussen masseerde ze mijn vaders bult, toen ging de jeans uit en viel op de vloer, zijn slip bleef nog even aan. De kop van mijn vaders pik stak boven de rand uit en glom van het voorvocht.
Wie neemt het over vroeg mijn moeder.
Ray kroop razendsnel naar mijn vader, die voor het bed stond, en ging met zijn hand over de stijve pik die nog steeds in zijn slip zat.
Mmmm...niet verkeerd Bill, ik kan wel zien van wie Marco zijn pik geërfd heeft.
Toen trok Ray de slip van mijn vader naar beneden, een mooie pik sprong zijn vrijheid tegemoet.
Ik keek ernaar en dacht, de mijne is toch echt groter.
Ray nam de pik van mijn pa in zijn mond en begon hem te pijpen…
Best wel een geil gezicht, mijn vriendje met de pik van mijn vader in zijn mond!
Ik kreeg er een super stijve pik van.
Mijn moeder kwam naar mij toe lopen, duwde mij achterover op bed en trok in een ruk mijn pyjama broek uit!!!
Wat hebben we hier? Wauw Marco…sinds wanneer scheer jij je daar? Ziet wel geil uit zo’n kale pik en zak...mmm.. jouw pik is groter als die van pa! Ohhh wat ga ik daarvan genieten! Ze dook met haar mond op mijn stijve pik en begon mij heerlijk te pijpen.
Ohhh mam...wat heerlijk...ga door...mmm kreunde ik.
Ik keek opzij en zag dat Ray nog steeds mijn vader aan het pijpen was terwijl hij keek hoe mijn moeder mij pijpte. We gaven elkaar een lieve glimlach.
Mijn vader kreunde dat hij ging komen en gelijk werd Ray’s mond gevuld met het sperma van mijn pa…. Met zijn mond vol kroop Ray naar mij toe en drukte zijn volle mond met zaad op de mijne en verdeelde zijn buit!! Mmm kreunde we samen.
Ik voelde mijn orgasme naderen en riep luid; ohhh..mamma...ik kommmmm!!!
Ik spoot een grote lading zaad in mijn moeders mond, ze slikte alles door, nog voordat mijn vader riep: geef mij ook wat. Te laat schat zei mijn moeder. Jij mag een andere keer, lieverd wat een heerlijke lading zaad was dat zei mijn moeder. smaakt Ray’s zaad ook zo lekker?
Daarna trok mijn moeder haar jurk uit, deed haar BH af, mijn god wat een grote tieten had ze!
Nog nooit zo naar mijn moeder gekeken maar ze zag er heerlijk uit.
In haar slipje zat een grote vochtige plek.
Kom Ray, trek je broek uit en dan is het onze beurt, laten we mijn moeder samen beffen.
Mijn moeder ging wijdbeens op bed liggen.
Mam, draai je om en met je hoofd op het voeteneinde. Ray en ik gaan jouw kutje verwennen en pa kan zijn pik in je mond stoppen!
Jullie hebben al aardig wat geleerd zo te zien zei mijn vader.
Mijn moeder ging liggen, Ray en ik namen plaats ieder aan een kant en begonnen haar kut en klit te likken….een schok ging door mijn moeders lijf en ze kreunde ohh jongens...lik me maar lekker...oh jahhhhh. Mijn vader drukte zijn half stijve pik in mijn moeders mond en ze begon hem gretig te pijpen. Ik gebaarde naar Ray dat ik mijn moeder verder zou likken en dat hij haar moest gaan neuken!
We draaide mijn moeder snel om zodat ze nu met haar benen en hoofd naar de zijkant lag.
Mijn vader stopte zijn pik weer in mijn moeders mond en ik ging verder met likken en met zijn vingers over haar klit. Ray nam plaats aan de andere zijkant, en opende haar benen en nam er tussen in plaats. Héé jij bent ook kaal daar! Ja zei Ray, geil hè .Toen plaatste hij zijn stijve pik tegen haar natte gleuf, haalde zijn pik een paar keer op en neer…en stak toen zijn pikkie in een keer naar binnen!
Mmm...kreunde mijn moeder met haar mond vol...ahhh..ohhhh.mmm..jahhh neuk me!
Ik zat een paar centimeters met mijn hoofd van mijn vriendjes pikkie die op en neer gleed in mijn moeders kut! Mam wat een geil gezicht was dat, ik likte haar lipjes en beet zachtjes op
mijn moeders klitje. Ik maakte mijn vingers nat met het speeksel en kut geil van mijn moeder en ging daarmee in de bilnaad van Ray, ik maakte zijn sterretje nat en stak mijn in een stoot diep naar binnen en masseerde zijn prostaat! Oh ja..Marco..kreunde Ray.
Hij begon heftiger te stoten en ik kon voelen dat hij ging komen
Ik drukte mijn vinger wat harder tegen zijn prostaat aan en ja hoor…. Heftig schokkend en gillend riep Ray ik kommmm!!!! Hij spoot, met zeker 6 of 7 stralen, een grote hoeveelheid zaad in mijn moeders kut. Hij trok zijn pik terug en zijn zaad liep uit mijn moeders kut, ik likte alles op en ik proefde de mix van kutsap en sperma….mmm da’s lekker riep ik.

We lagen lekker met zijn viertjes op bed bij te komen en spraken over deze nieuwe ervaring en na een korte pauze van zo’n 10 minuten vroeg mijn vader plotseling, terwijl zijn pik alweer stijver werd; Mag ik je in jouw heerlijk strakke kontje neuken zoon? Kijk eens wat een lekkere pik je vader heeft om dat gaatje van jou heerlijk te vullen met mijn pik en zaad.
Ik keek mijn vader aan en daarna naar Ray en mijn moeder. Mijn moeder zei ja hoor, geniet er maar lekker van dan mag Ray, als hij er ook klaar voor is, mij neuken met zijn lekkere pik.
Ik ben er klaar voor riep Ray, kijk maar. En ja hoor ook zijn pik was weer stijf!!
Ronde nummer 2 riep mijn vader.
Hij draaide me om, stapte van het bed en trok me naar het voeteneind, spreidde mijn benen en toen… voelde ik zijn warme tong tegen mijn sterretje aan!
Mmm kreunde ik...ja maak mijn gaatje maar lekker nat zodat je er zo in kan pa zei ik zachtjes.
Oh jongen, jouw kontje...zo mooi en die billen...heerlijk, Ik had nooit gedacht dat ik zo opgewonden kon raken van een mannen kont en dan nog wel die van mijn eigen zoon!
Hierbij voelde ik dat mijn vader zijn pik tegen mijn ster aan drukte en heel voorzichtig naar binnen gleed. Auww….ah...pa!
Gaat het Marco? Vroeg mijn pa.
Ja, mmmm kom maar dieper pa...neuk je zoon maar in zijn geile kontje kreunde ik.
Toen zat mijn vaders pik er in zijn geheel in en begon hij mij te neuken.
Ik keek opzij en zag dat mijn moeder Ray aan het pijpen was terwijl Ray mijn moeder befte,
Ze stopte en Ray ging nu op mijn moeder liggen en ik kon zien hoe hij zijn pikkie bij mijn moeder naar binnen drukte en haar begon te neuken… wauw wat geil om te zien.
Mijn vader greep mijn stijve pik en riep Ray.. kom hier en ga onder je vriendje liggen en pijp hem, en jij Rita klim op Ray’s pik en laat je er lekker op zakken!
Ray ging snel onder mijn stijve pik liggen en nam hem in zijn mond en begon mij te pijpen.
Mijn moeder klom op de recht overeind staande pik van Ray en liet zich zakken….
Ray’s pik gleed tot zijn ballen in mijn moeders kut en mijn moeder ging nu op en neer op de pik van Ray terwijl ze met haar vingers snel over haar klitje ging,
Mijn vader greep me bij mijn heupen en begon wilder te stoten, steeds harder, sneller en dieper
Marco!!! Ik ga komen!! Ik ga je kont vol spuiten….ohhhh..ahhh!!!! Schreeuwde mijn vader.
Ik voelde hoe mijn vader mijn kont vulde met zijn warme zaad en toen kwam ook ik schokkend klaar in de mond van mijn vriendje! Mmmm dat was heerlijk pa, waarom hebben we dit niet eerder gedaan?
We zijn in de vakantie er achter gekomen dat je moeder en ik bi zijn, we hebben een ander paar ontmoet die swingers waren. Toen hebben we uit nieuwsgierigheid meegedaan en het was heerlijk! Die extra week hebben we met dat koppel lekker veel sex gehad. Zij komen, wanneer jullie in Frankrijk zijn hier bij ons voor een paar dagen.
Wat heerlijk voor jullie, riep ik.
Ohhh...Ray…..hoorde we plotseling, neuk me knul, spuit je pik leeg in mijn geile kut.
Ray duwde mijn moeder van hem af en kroop tussen haar benen en stootte zijn pik terug in mijn moeders kut en begon haar met harde stoten te neuken!
Jaaaaa...kom jongen...neuk me!! Ik wil je zaad in mijn kutje voelen spuiten! Kom...ahhhhh
Mijn moeder begon te schudden en kwam blijkbaar heerlijk klaar. Ik kom...oh Rita!! Ik kommm
Ray’s hoofd werd super rood en hij begon ongecontroleerd te schokken….
Hij een paar stralen zaad in mijn moeders kutven de rest spoot hij over haar tieten!!
Dat was geweldig boys, heerlijk van jullie genoten, niet waar Bill?
Absoluut, dit vraagt om meer na de vakantie. Bedankt guys zei mijn vader.
Ook Ray en ik moesten bekennen dat dit een heerlijke ervaring was. Toen gingen Ray en ik naar de badkamer en stapte samen onder de douche.
Hoe vond je het vroeg ik Ray.
Het was heerlijk, de volgende keer mag je vader mij neuken maar voor nu wil ik alleen jou nog maar! Vanmiddag, vanavond en vannacht alleen jij en ik Ok?
Ik keek Ray lief aan en zei; Absoluut lieverd, niets liever dan jij en ik.
We gaan vroeg naar bed want morgenochtend moeten we om 6 uur bij Henk & Petra zijn zei ik.
De dag verliep rustig, Ray en ik pakte onze rugzakken. We namen afscheid van Ray’s moeder en daarna gingen we terug naar mijn huis. De avond was gezellig, we spraken nog even over hoe heerlijk de ochtend was verlopen en dat we allemaal uitkijken naar een vervolg wanneer wij weer terug zijn.
Ray en ik gingen naar boven en gingen lekker naakt in bed liggen. Ray kroop achter mij en we lagen heerlijk dicht tegen elkaar en vielen al snel in slaap.

Word vervolgd….

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vakantie Baantje - 14

Zoek naar meer verhalen van Marco 1968...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Geweldig!Door: Michelle
Gelezen: 8983x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zaad Lul
09-10
8.4
:: Bischierige BasDoor: Rubbie
Gelezen: 7933x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Pijpen, Vriend, Homo
08-10
8.4
:: Afspraak Na Delft...Door: F.alleskan
Gelezen: 5660x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ruyven,Delft,naakt,sperma,
08-10
8.8
:: Ons Feestje ThuisDoor: F.alleskan
Gelezen: 12547x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mmv, Trio, Naakt, Creampie, Slikken, Thuis
01-10
8.3
:: Wraak Van 2 MeidenDoor: SMlove
Gelezen: 6223x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Shag, Tepelklemmen, Chloroform
01-10
6.7
:: Ontmoeting In Het ParkDoor: Jeff Plein
Gelezen: 9642x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Park, Onbekende, Vrouw, Piemel, Borsten
18-09
8.8
:: Ervaringen Van Een Bi - 4Door: Sander
Gelezen: 3736x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bullchat, Bi, Homo, Collega, Sauna
16-09
8.3
:: Op Reis Met Stagiaire - 1Door: Jeroen
Gelezen: 10398x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominante Vrouw, Onderdanig, Naakt, Grote Borsten, Stagiaire
12-09
8.1
:: Een Geil TrioDoor: BenM
Gelezen: 11443x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
10-09
7.4
:: In 1 Woord: Super!Door: Michelle
Gelezen: 6713x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut Kont Lul
10-09
7.6
:: Patricks Belevenissen - 3Door: XHUNKYX
Gelezen: 3421x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-09
8.8
:: Eerste Keer BiDoor: Tho26
Gelezen: 15141x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Buren, Jong En Oud, Bisexueel, Trio MMF, Sperma, Passie
01-09
9.0
:: Bisex Avonturen Van... - 4Door: Marco 1968
Gelezen: 5437x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
01-09
9.4
:: Bisex Avonturen Van... - 3Door: Marco 1968
Gelezen: 5099x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
01-09
9.1
:: Bisex Avonturen Van... - 2Door: Marco 1968
Gelezen: 7567x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
30-08
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 577