Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 7231x
Lengte: Zeer Lang
Beestachtig Geile Chat Sessies - 5
Door Shadow666 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Beestachtig Geile Chat Sessies - 4

Het Dierenparadijs – Dag 04

Tony:

Om 06:00 wordt je al wakker, je hebt gedroomd. Met Gitte liep je langs een renbaan vóór een sulky, naast jullie twee anderen…een wedstrijdje draven, dan ineens wakker. Je voelt aan je kutje dat je nat bent, net wakker en dan al opgewonden. Dat je zo geil wordt van dit verbaasde je eerst, maar nú….nog twee dagen en dán het weekend…in Duitsland! Zo snel is alles gegaan, je sluipt uit bed, het is nog vroeg en je gaat naar de slaapkamer van Gitte. Ze ligt te woelen in haar bed, kreunt in haar slaap. Je lacht inwendig, zij ook al in een geile droom dus. Gisteren ligt nog vers in het geheugen, de honden, de pony en dan Henk, die moest eens weten dat hij zijn 16 jarige leerlinge en haar 36 jarige moeder geneukt heeft. Je gaat naast Gitte op bed zitten, jammer dat ze al vroeg naar school moet want het zou geil zijn voor haar om te zien dat haar mams haar eerste pony in haar kutje krijgt.

Jeanine:

Ik voel door de gedachte, mijn kutje gewoon al. Ik denk of ik meld haar ziek, ze wilt vast mee. Door het gewoel is haar dekbed al half over haar heen, dan zie ik als het dekbed verder opschuift dat ze naakt er onder ligt. Ik trek het laatste deel van het dekbed van haar af en bewonder nu mijn dochter in volle naaktheid. Zó onschuldig lijkt ze, maar ik weet nu anders, ze is het zelfde als ik zelf, alleen zij heeft het geluk dat ik het goed vind.

Tony:

Dat je vanaf het begin nu overal bij betrokken bent, hoe ze ontmaagd is en net als jij haar eerste hond(en) heeft gehad, je kutje begint al te lopen.

Jeanine:

Gelukkig slikt ze de pil denk ik

Tony:

Jammer, denk je dat jullie geen hond in huis kunnen nemen ivm de allergie van je man…anders zou die hond het behoorlijk druk krijgen. Maar beter zo eigenlijk, vind je…beter bij Tony, een perfecte manier om zo steeds even uit het dagelijkse leven te stappen en in een geile wereld te komen. Je luistert of je iets hoort, je kruipt tussen haar dijen en je ruikt haar jonge kutje. Hhhhmmm kreun je…eventjes dan en likt plagend over haar lipjes…ze is nat en je proeft haar! Even beweegt ze en je gaat verder over haar clitje en streelt haar zachte buik, naar boven nu en over haar kleine maar stevige borstjes. In gedachten voel je een hondentong over je eigen kutje gaan terwijl jij je dochter likt. Jeetje ik ben de hele dag door geil denk je, mijn verborgen seksuele vulkaan is blootgelegd en blijft uitbarsten de laatste dagen, niet meer te houden…hhhmm.

Jeanine:

Ik streel nu haar stevige borstjes, met mijn andere hand die van mijzelf. Gitte kreunt wat harder, o ja lekker mompelt ze, dek me kreunt ze. Mmm geil teefje denk ik, jouw gedachten zijn ook bij wat er gebeurd is. Ik ga terug naar haar kutje, haar clitje die duidelijk zichtbaar is. Zo strelend trek ik mijn eigen nachthemdje uit, zo zijn we allebei naakt. Dan lik ik haar buik en haar navel en herinner haar vraag, mams mag ik een navelpiercing, net zo als Linn. Door al wat gebeurd is lijkt me dat het maar moet gebeuren.

Tony:

Zelf wil je ook wel maar je man vindt dat zei hij eens maar niks. Je eigen tepels staan ook stijf, je gaat dichter over Gitte heen, je tepels glijden over haar zachte buik, wat geil voelt dit! Dan doet Gitte haar ogen open, ze moet even goed kijken en ziet dan jou en glimlacht. Mams…hhmm…jij?! Je gaat over haar heen en kust haar teder, goedemorgen schatje! Ik heb je wakker gemaakt zeg je, sorry…hihi, mams…zo mag je me elke dag wakker maken fluistert ze en omhelst je. Schatje?, vraag je dan…wil je straks mee naar Tony?...ik wil dat je er bij bent straks. Oooohhh Ja!...maar school dan?, vraagt ze…je geeft een knipoog, dagje uitzieken schatje zeg je…ik bel straks en zeg het ook tegen je vader. Gitte is meteen wakker, weer een supergeile dag denkt ze, wat heerlijk! Zij droomde ook net over hoe ze als merrie samen met jou voor de sulky rondliep gisteren met mij er op zittend. Nu klinkt er wat gestommel op de gang, snel trek je je nachthemd terug aan en zegt tegen Gitte in bed te blijven, je gaat terug naar de slaapkamer. Je man is al opgestaan en in de badkamer, als hij terugkomt vertel je dat Gitte wat verhoging heeft en je haar een dagje thuis houdt. Hij knikt, ik hoop dat ze opknapt voordat jullie weggaan een vrijdag, zegt hij. Ik ook, zeg je en weet dat het weekend geen gevaar loopt, dat gaat zéker door! Zo gaat er een uur voorbij, je bent beneden in de keuken en maakt ontbijt, in gedachten kijk je elke 5 min naar de klok…nog zo veel uur, nog zo veel minuten. Om 8:20 zijn manlief en zoonlief het huis uit, je zucht nerveus en geil!

Jeanine:

Ik pak de telefoon en bel de school. Ik leg uit dat Gitte vandaag niet komt i.v.m. ziekte en aangezien ze nooit ziek is, worden er verder geen vragen gesteld, beterschap met uw dochter! Zo dat is dat, ook weer geregeld! Dan plotseling de bel, ik denk wie kan dat nu zijn. Als ik open doe, blijkt het Linn te zijn. Hoi zegt ze, ik wacht al even op Gitte, we zouden samen op fietsen. O jee zeg ik dat zal niet gaan, want ze is ziek. Linn kijkt me aan, of ze het niet gelooft, mag ik even naar haar toe vraagt ze. Ik kan niet weigeren, dus Linn gaat naar boven.

Tony:

Je wacht even beneden en dan besluit je zachtjes naar boven te gaan. Je sluipt op de trap en hoort zacht praten en spitst je oren. Dus je bent ziek vandaag?, vraagt Linn. Ja…beetje suf en rillerig zegt Gitte…sorry! Misschien, zegt Linn, komt het doordat je door die hond geneukt bent, daar kan je toch ziek van worden? Ik geloof nog steeds niet Gitte dat het waar is…verzin je het niet? Nee ik zweer je dat het waar is, maar niemand vertellen hoor! Nee hoor zegt Linn en vraagt of het écht zo geweldig was. Je zou het zélf moeten proberen Linn, hoor je Gitte zeggen! Hhmm…misschien wel ja, maar met wie was je dan?, vraagt ze…Gitte zegt dat het een geheim is. Je oren bonzen van wat je hoort, Gitte heeft Linn dus verteld over haar eerste keer met een hond, met Shadow.

Jeanine:

Wat te doen denk ik, even luisteren nog. Kom op Gitte zegt Linn wie was het? Ik vertel het niet hoor en trekt haar jasje uit. Gitte ziet dat Linn er weer sexy uitziet, een naveltruitje en een kort rokje, haar piercing is goed te zien, of ze het zo heeft uitgekozen. Linn blijft vragen, dan kom ik zelf binnen, ik heb mijn besluit genomen. Linn kijkt op, als ze mij ziet binnen komen. Wil je het weten Linn? Linn knikt met haar hoofd ja, ik vraag het nog eens. Okee zeg ik, maar dan doe je eerst wat voor mij, o ja wat dan vraagt ze. Je meldt je ziek, doe maar of je moeder belt, een griepje hebt of zo.

Tony:

Ze kijkt verbaasd, Gitte kijkt jou ook vragend aan en je knipoogt naar haar. Wil je het weten en ook meemaken wat met Gitte en mij gisteren en eergisteren gebeurd is? Nu twijfelt Linn niet…JA!...ok meld je ziek, dan mag je mee! Gitte haar gezicht fleurt op, jaaa…gezellig! Oh Linn, je gaat wat beleven straks maar je moet zweren alles voor jezelf te houden. Moeten we hem niet eerst bellen?, vraagt Gitte aan jou. Jij glimlacht, die vindt het vast goed, daar steek ik mijn hand voor in het vuur. Terwijl Linn zich ziek meldt denk je koortsachtig na…je wilt wel eens zien hoe dit Aziatische meisje door een hond gedekt gaat worden, die pony kan best een uurtje wachten, genoeg tijd daar voor vandaag! Gitte gaat naast je staan, oooohhh mams…weet je, Linn heeft ook die verhalen gelezen en we lazen en fantaseerden vaak samen, dit is zó spannend! Dat komt perfect uit denk je en jullie knuffelen elkaar. Kom…aankleden, zeg je. Linn heeft gebeld en kijkt wat beduusd maar Gitte is uitgelaten, het gaat écht gebeuren hoor Linn…je gaat het doen toch?...niet terugkrabbelen hoor! Dan lacht Linn wat nerveus…neee ik ga het doen hoor maar ben wel een beetje bang, bekent ze. Maar schatje, wij zijn er bij en…je zal het geweldig vinden, stel je haar gerust en streelt haar wang, haar donkere ogen kijken je vertrouwd aan.

Jeanine:

En ik geef haar een kus! Het komt goed schatje, vertrouw ons maar, je zult de dag(dagen) van je leven krijgen. Bovendien heeft Gitte er een lief vriendinnetje bij, waar ze alles mee kan delen. Ik streel haar over haar buik, haar navel en kan me niet bedwingen om de navelpiercing tussen mijn vingers te houden. Mooi hoor zeg ik, schuin naar Gitte kijkend, ja die wilde ik al lang zegt Linn. Ik ook komt er over heen, ik ook zegt Gitte. Kom nu maar mee want ik wil op tijd zijn zeg ik tegen ze, ik knipoog naar Gitte, zij naar mij…ons geheimpje. Ik zet de fiets van Linn in de garage en we stappen in de auto op weg naar jou toe. Ik zie je al bij de oprit staan als we er aan komen, en je ook even gek, nieuwsgierig kijken wie er meer is. Als we uitstappen kom je naar mij toe, sorry zeg ik maar ik wil het delen met Gitte en als verrassing voor jou zeg ik, heb ik een nieuw teefje voor je meegenomen, Linn.

Tony:

Ik schrik niet echt maar ben blij verrast maar hoop wel dat die haar mond kan houden over wat hier gebeurt. Alsof je mijn gedachten kan lezen kom je bij me staan, het is goed…geen zorgen hoor en kust me op mijn wang. Ik zie voor me een net zo jong ding als Gitte, zelfs iets tengerder maar meer sexy gekleed en een prachtig Aziatisch uiterlijk, Chinees of zo.

Jeanine:

Ze heeft zelfs je verhalen gelezen fluister ik

Tony:

Gitte kruipt tegen me aan en vraagt…is ze niet perfect?...dan in mijn oor (als nieuw teefje om in te wijden straks). Ik geloof mijn oren niet en ben blij dat ik daar ooit mee begonnen ben, met die verhalen schrijven. Hoi! Ik ben Tony, stel ik me voor en…ook schrijver…als Shadow666, wie ben jij? Linn kijkt verrast…écht? Ze kijkt naar jou en Gitte…ja echt waar, zeg jij…we zijn alle drie lezeressen en laten de verhalen tot leven komen in de praktijk hier…jij wilt toch ook meedoen? Linn glimlacht nu…ja…echt wel, ze vertrouwt jullie en nu ze weet wie ik ben, mij ook een beetje. Eerst wat drinken?, vraag ik…JA! klinkt het in koor. Ik ben Linn zegt ze en geeft me een hand, Gitte slaat haar hand weg nu. Gekkie, zegt ze, geen handjes geven maar zó! Ze kust mijn wang en knuffelt me…ik lach om haar enthousiasme. Linn geeft me wat verlegen kijkend voorzichtig een kusje, het is goed meisje, zeg ik, maak je geen zorgen hoor en aai haar wang, ze lacht nerveus.

Jeanine:

Ik lach even mee en herinner me onze regels. Ik zie de haakjes al hangen en onze halsbanden. Gitte heeft ze ook gezien en voor jou en Linn haar ogen kleden wij ons uit. Linn kijkt even vreemd op, dit had ze nu al zo snel niet verwacht. Kom op Linn zegt Gitte kleed je uit, dat is de regel hier kijkend naar jou. Ja dat is zo zeg ik, en je kleren op de haakjes. Gitte moedigt Linn aan, die haalt haar schouders op. Gitte had haar toch al eerder naakt gezien, ze hadden tijdens het lezen elkaar zelfs gestreeld, gekust en gelikt. Ze trekt haar sexy kleren uit, eerst haar naveltruitje. Een paar schattige kleine borsten komen tevoorschijn, A cup, dan haar korte rokje, haar slipje. Even later staat ze naakt tussen ons in, ik zie een klein toefje boven haar kutje. Ze kijkt naar mij, en ziet dat ik glad geschoren ben net als Gitte.

Tony:

Ik kijk naar Linn, zonder kleding lijkt ze wel 14 of 15, zo tenger is ze maar zal wel net zo oud (16) als Gitte zijn, ze ziet er geweldig uit! Jij krijgt je haakjes als je ná vandaag nog terug wilt komen, en een metalen halsband met je eigen naam en een teefje nr 3 er boven mijn eigen naam. Dan zie ik jullie halsband nog hangen, ik geef jou je halsband…oeps Tony, sorry…vergeten zeg je en doet hem om en klikt hem vast. De andere is voor je dochter, kijk Gitte…die is voor jou! Ze kijkt er naar, ooohhh mooi Tony….teefje nr2 GITTE staat er en mijn naam als eigenaar. Ik doe hem om bij haar en ze kust me, ik ben nu echt jouw teefje zegt ze. Linn kijkt wat vreemd naar de halsbanden maar ziet Gitte haar blijdschap en onderworpenheid en glimlacht dan. Jij gaat gewoon elke keer met ons mee hoor Linn, zegt ze uitgelaten. Dan zal ik voor haar ook een halsband maken beloof ik. Wij kijken elkaar aan en zien de twee elkaar kussen en wat vrijen. Wat een begin zeg ik, en jij glimlacht uitdagend en komt tegen me aan staan. Jij ook uitkleden schatje, ik schenk wat in zeg je tegen me. Ik hoor de honden blaffen hiernaast, de reuen ruiken hun twee teefjes en een nieuwe onbekende geur, ze zijn hitsig vandaag! Ik kleed me uit zoals jij me gevraagd hebt, Gitte en Linn staan gewoon te vrijen voor onze neus. Tony…zeg je terwijl je vier glazen op tafel zet en sap inschenkt…kijk die twee! Ik lach en zie dat ze elkaar wel vaker opgevrijd hebben. Kom meiden, zeg je…eerst wat drinken. We gaan even aan tafel zitten en drinken wat.

Jeanine:

O ja zeg je, ik heb informatie over het weekend gekregen, en een formulier die jullie moeten tekenen. Jij pakt het formulier…

Tony:

Ik geef het aan jou…jij leest de voorwaarden! Als merrie sta ik volledig tot de beschikking van mijn ruiter. Ik gehoorzaam hem onvoorwaardelijk! In overleg kan ik tijdelijk geruild of uitgeleend worden maar blijf ten allen tijde merrie van mijn ruiter Tony. Per dag moet ik me in mijn speciale human-pony outfit minimaal 1x laten dekken door een echte hengst, zowel pony/paard of ezel gelden. Dit zal veilig gebeuren in aanwezigheid van je ruiter, ik zal me hieraan volledig over geven en onderwerpen en mijn ruiter Tony draagt hiervoor de verantwoordelijkheid. Ik geef toestemming gefilmd te worden, herkenbaar in het Ruiter-en Merrie genootschap maar onherkenbaar voor derden daar buiten. In het profiel van mijn Merrie-dossier komen drie foto’s te staan, nl mijn lichaam in volle naaktheid, een tweede in mijn human-pony/paard outfit en een derde waarin ik gedekt wordt en dus seksuele gemeenschap heb met een pony/paard of ezel.

Jeanine:

Bij aankomst zullen we eerst een medische keuring krijgen, om schade uit te sluiten. We geven toestemming tot registratie in het register, aanvullingen te ondergaan tot deze registratie etc.

Tony:

Verder beloof ik geen ervaringen te delen met derden over wat er zich tijdens de weekenden afspeelt en akkoord te gaan met extra regels of sancties in overleg met de leiding en mijn ruiter. Voor akkoord: ….jij glimlacht naar me en kijkt me geil en uitdagend aan en tekent bij Merrie nr 1 van Ruiter Tony. Gitte krijgt ook een exemplaar en tekent dit zónder te lezen zelfs. Ik kan deze verklaringen inscannen en versturen, foto’s van jullie twee naakt en in pony-outfit heb ik al zeg ik maar nog geen actiefoto van jullie met een pony/paard. Die van mij komt vandaag wel in orde zeg je, die van Gitte moeten we morgen dan regelen, komt wel goed hoor fluister je en knipoogt. Ja, zeg ik…anders géén registratie! Ik zie aan je blik dat het tekenen van het contract en de voorwaarden je meteen geil hebben gemaakt. Ik voel je blote voet tussen mijn benen op zoek gaan naar mijn pik. Ik ben gek op vrouwenvoeten en jij hebt geile voetjes, zodra je teentjes over mijn pik gaan, springt deze stijf overeind, je lacht uitdagend naar me. Zo…geile teefjes van me zeg ik, Linn jij ook…ben je klaar om ook een geil teefje te worden? Kom!...we gaan naar de hondenverblijven. Jaaaaaaa…roept Gitte, begin met Shadow, daarna een andere! Shadow?, vraagt Linn…wat een bekende naam en kijkt schalks naar mij om terwijl jij naast me mee loopt. Je kust me vluchtig…Tony, ik ben blij en heel geil, zeg je me. Wat een droomvrouw denk ik, ze is elke seconde van mijn tijd 100x waard. Achter de deur staat Shadow al te wachten, de rest van de reuen zitten in hun hok. Vanochtend om 7:00 heb ik ze al eten gegeven en naar buiten gelaten en in de centrale stalruimte hiernaast al spullen klaar gezet voor jou straks. Gitte huppelt al voor ons uit en Linn achter haar, de zwarte Labrador springt tegen haar op, blij en uitgelaten. Hoi Shadow…ik heb een vers teefje voor je meegenomen…kijk, zegt ze. Linn kijkt naar mijn hond, hij lijkt me heel lief zegt ze en aait hem over zijn kop.

Jeanine:

Mmm het is een snoetje zegt Gitte. Linn haalt hem aan, de vacht streelt haar huid, Shadow is nu al gek op haar en likt Linn over haar gezicht. Linn wil zich eerst even terugtrekken, maar laat het al snel toe. Door haar heen gaan even de verhalen die ze samen met Gitte heeft gelezen. En nu voor haar is een van de hoofdfiguren, Shadow de Labrador die haar lezend al menig keer een nat gevoelig kutje heeft bezorgd. Gitte en Linn halen Shadow om de beurt aan, Gitte gaat dan verder en is op zoek naar de hondenlul, die nog wat verscholen is. Ik fluister in je oor, wat een geil gezicht hé, die twee, ja knik je echt wel. En dan fluister ik in je oor, ik wil Gitte een navelpiercing geven voor het weekend. Mm je kijkt me even aan en zegt, dat dat ook kan in het weekend, en dat het dan niets kost en vakkundig zal worden gezet, de piercing valt trouwens onder het punt modificaties in het contract. Ja dat kan ook natuurlijk zeg ik, is goed dan dit weekend.

Tony:

Ik vind de piercing een reuze geil plan, ik vertel niet dat ik wel even 1200 euro heb moeten betalen om met jullie geregistreerd te worden maar dat is eenmalig, dan mag een gratis piercing er wel af. We kijken naar Linn en Gitte, ik wil eerst gelikt worden Gitte zegt Linn, dat heb ik me tijdens het lezen al zo vaak voorgesteld, nu wil ik weten hoe dat voelt, ze kreunt al bij de gedachte er aan. Ok…ga maar liggen Linn zegt Gitte, benen wijd ja zooo! Gitte lijkt wel of ze dit al zo vaak gedaan heeft maar het voelt meteen zo natuurlijk en vertrouwd, na nog geen twee dagen al! Linn ziet Shadow tussen haar slanke benen komen, haar ogen gericht op haar open en gespreide dijen en maagdelijke Chinese kutje, Shadow likt zijn bek al terwijl Gitte hem leidt. Kom, zegt ze…lik haar kutje…ze wil je heerlijke tong voelen Shadow. Ik zie hoe jij jouw eigen borsten streelt, je zucht van geilheid als je ziet hoe de hond door deze twee opgewonden tienermeisjes verleid wordt. Je bent trots op je dochter en denkt aan de pony die straks jouw hete kutje gaat neuken, je knijpt in je tepels en je hand glijdt nu tussen mijn benen op zoek naar mijn pik. Je giechelt geil als die steenhard blijkt te zijn. Shadow ruikt aan zijn nieuwe teefje, haar kutje is al wat nat…Linn zucht en kreunt als hij eerst ruikt en dan begint te likken…

Jeanine:

Hij laat zijn tong door haar gleufje gaan, haar lipjes en dan over haar clitje. Ooo ja ga door moedigt ze hem aan, lik me, lik mijn kutje kreunt ze. Niet alleen Shadow likt haar kutje, maar ook Gitte nu en Shadow laat het toe. Het zijn echt maatjes geworden fluister jij mij toe. Mmm ik wil nu een lul in mijn mond fluister ik en ga voor je zitten op mijn knieën om dan je lul in mijn mond te ontvangen, je eikel te likken, je zaadballen., mijn tong draait om je eikel en speelt met je plasgaatje. Shadow en Gitte likken Linn, ik jou. Dan pak je mij beet, mijn haar, en drukt je lul verder in mijn mond, tot in mijn keel. Aaaagggr, zo diep!

Tony:

Ik voel je mond en keel knijpen rond mijn pik…aaahhh mijn teefje nr 1 ben jij, kreun ik en laat mijn pik tot mijn ballen in je zitten, je kokhalst bijna, je ogen tranen maar je geniet er van zo behandeld te worden merk ik. Dan trek ik mijn pik uit je keel en mond, jouw speeksel druipt er van af, je hapt naar adem. Ik sla met mijn pik tegen je wangen, je kin…je kijkt me zó geil aan…oooohhh Tony, kreun je…wat doe je met me?! Je mond probeert mijn eikel te vangen maar ik speel een spelletje en duw hem steeds weg. Aaaahhh, kom hier met je pik…neuk mijn mond, ik ben je teefje, kreun je en dan heb je mijn pik te pakken en zonder dat ik iets hoef te doen, spiets je je mond en keel over mijn pik. Je maakt kokhalzende geluiden maar gaat gewoon door…een wilde blik in je ogen, even kijk je naast ons waar Linn steeds harder hijgt en kreunt terwijl Shadow en Gitte haar kutje en clitje likken. Gitte haar hand streelt al over de verborgen pik in de harige schacht van Shadow, het puntje komt er al uit…

Jeanine:

Gitte voelt het puntje in haar hand, het puntje dat groter en stijver wordt. Ze voelt hem gewoon in haar hand groeien, door het voorvocht is haar hand glad en trekt ze hem op een gegeven moment en zegt dan, Kom Linn op je knietjes, ga zitten. Linn ziet ook de lul die hangt onder Shadow, even voelen Gitte ik wil hem voelen, haar handje gaat naar de rode punt, een siddering gaat door haar heen. O jaaaa kreunt ze, geef me je lul Shadow..

Tony:

Bewust van wat vlak naast ons gebeurt, haal je je mond van mijn pik, slijm druipt van je lippen en mijn lul. Je ziet hoe Linn haar handje over Shadow z’n rode pik beweegt terwijl Gitte nu geil toekijkt, dan duw je mij achterover tot vlak naast Linn, Gitte en Shadow. Ik zie vlak achter me Linn positie nemen, Gitte hoor ik zeggen…oooohhh Linn, je gaat je eerste pik krijgen…een lekkere hondenpik. De andere honden kijken onrustig toe, de Dobermann Ludo ruikt de bekende geur van jou en je dochter en hij klauwt met zijn poot aan de klink om zijn hok open te krijgen, het lukt niet…nog niet. Dan ga jij over mij heen zitten, je kijkt me aan met je onverzadigbare blik. Jouw teefje gaat jou nemen, wat denk je daarvan?...vraag je geil kijkend en voor ik het weet duw je jouw natte hete kutje over mijn pik, we kreunen beiden geil als we samensmelten. Ik grijp je heupen terwijl je over me heen beweegt en kijkt hoe Gitte Shadow achter Linn haar smalle sexy kontje leidt. Kijk Shadow, hoor ik haar zeggen, kijk wat voor lekker teefje daar voor je zit, even bukt ze en ze likt uit pure geilheid snel over de rode pik…voor de allereerste keer likt Gitte een hondenpik. Hhhhmmmm lekker denkt ze, straks wil ik daar meer van maar eerst Linn. Jij wipt over mijn stijve pik en kijkt met mij toe…je kutje voelt zalig, je buigt voorover nu, over me heen. Oooohhh wat geil Tonnie…een droom die uitkomt, we kussen hartstochtelijk! Op dát moment springt de klink van Ludo z’n hok open, hij sprint naar buiten, zijn rode pik al startklaar! Hij kijkt snel rond en ziet jouw kontje voor zich en bespringt je. Uuuuhhhggghhhnnn…oooeeeffhhh…wat…wat is dat? Shit!...roep je geschrokken en voelt twee sterke hondenpoten rond je kontje en middel klemmen. Ik houd je vast en zie Ludo op je klimmen, zijn pik glijdt al langs je bilnaad en pardoes tegen je sterretje…net als gisteren!

Jeanine:

Even stopt hij, maar dan voel ik hem in mij, twee/drie halen en ik voel zijn ballen tegen mijn kontje kletsen. Gggrrrr gromt hij, pakt mijn blonde haar beet en trekt mijn hoofd naar achteren. Linn hoort wat, maar voelt dat Shadow nu op haar springt, zijn poten om haar middel sluit. Ludo neukt mijn kontje, jij voelt de hondenlul ook, gescheiden maar zo voelbaar.

Tony:

Je bent nu dubbel gevuld voor het eerst van je leven, wat een genot! Je kontje ontvangt de brute stoten van de grommende Dobermann terwijl ik mijn pik intussen in je nu veel nauwer aanvoelende kutje neuk. Omdat Ludo je hoofd achterover trekt, kijk je recht op Linn die nu beklommen wordt door Shadow, ze hijgt nerveus en opgewonden. Ik help hem in je hoor Linn, zegt Gitte opgewonden. Jaaaa…ik wil zijn pik…mijn eerste…oooohhh, kreunt ons Chinese tienertje bijna smekend. Ik zie je trillende borsten boven me bewegen, je stijve tepels en mijn handen grijpen je heerlijke borsten vast. Je schokt hevig onder de wilde stoten en slaakt geile kreten, ik pak je beide tepels tussen mijn vingers en knijp er in. Oooohhh jaaa…Tony, knijp in mijn tepels…aaargghhhh…harder…ooohhh mijn god…twee lullen in mij!! Ik voel je lul in mijn kutje…aaahhhh..en…ooohhhh….die duivelse geile hond in mijn kontje..ooohhh jaaaaaa!!! Ik stoot steeds harder en sneller mee in het ritme, je kutje is zó ongelofelijk nat en heet…niet te geloven. Ik voel de hondenpik snel in je darmen bewegen…als een machine…een zuiger. Je slaakt een hoge gil, kijkend naar Linn en vol ongeloof over wat je voor geweldig geile gevoelens ervaart om dubbel gevuld en geneukt te worden! Eerst hoor ik je diep grommen en kreunen en je beukt je kontje en heupen om beurten wild naar ons toe, je kreunt en begint te kermen…jaaaa geile reuen van mij…dek mij…neuk mij…aaahhh Tony rek mijn kutje op voor die pony straks…ooohhh jaaaa…ik wil die grote ponylul…JAAAAA…..dán ontsnapt er een langgerekte dierlijke kreet uit je keel, je ogen draaien weg en je komt klaar. Ik voel je hete kutje keihard in mijn pik knijpen.

Jeanine:

Aaaaa kreun ik als ik klaar kom! Mijn ogen draaien, mijn mond open, ik snak naar adem…aaaaaa jaaaaaa kreun ik. Het is of er een film wordt afgespeeld voor mij maar ik weet beter, dit ben ik! Ik kom tot leven nu, geile kinky seks! Je neemt mijn tepels tussen je vingers, rolt ze tussen je vingers. O Jeanine zeg je, wat heb je mooie stevige lekkere tepels. In je gedachte ga je verder, maar dat zeg je niet, dat merk ik later. Ik zie Shadow nu op Linn zitten en bewegen, zijn lul zoekt naar haar kutje, Gitte helpt hem de weg te vinden.

Tony:

Jouw orgasme was waanzinnig intens en je kutje en kontje knepen spastisch in Ludo en mijn pik tegelijk, nu lijk je wel weer hard op weg naar een tweede. Zeker nu je ziet hoe Linn geil en gespannen kijkt als ze haar allereerste pik tegen haar kutlipjes voelt duwen. Ooooohhh Gitte…jaaaaa, ik voel hem! Shadow voelt het ook, haar hitte…haar hunkerende geile Chinese maagdelijke kutje. Hij trekt met zijn voorpoten haar ranke kontje naar zich toe, de punt prikt door en langs haar lipjes. Shadow zet zich schrap…klaar om toe te stoten. Ik zie het ook en zie jou ook af en toe kijken, je lijkt wel bezeten van geilheid en terwijl je toekijkt beweeg je als een loops teefje je onderlichaam om beurten naar onze pikken toe. Ludo jankt nu en gromt, nog harder stoot hij in je…je haren nog verder achteruit trekkend. Oooohhhh jaaaaa roep je wild, dek me geile hond…neuk mijn kontje! Dan komt Ludo klaar in je darmen, je voelt zijn hete zaad in je spuiten en slaakt weer een geile hoge gil, deze spuitende hondenpik en Linn die op het punt staat ontmaagd te worden door Shadow, triggert je tweede hoogtepunt. Op het moment dat Shadow in Linn haar kutje stoot en haar maagdenvlies doorbreekt, kom ik ook klaar! Je kutje melkt mijn zaad uit mijn ballen, je slaakt weer een lange kreet maar nu veel rauwer en luider en trilt hevig terwijl twee pikken je beide gaten vullen met warm zaad. Aaaaaaaiiii gilt Linn als haar kutje zich vult met hondenpik!

Jeanine:

Aaaaa jaaaa kreun ik als reactie, Gitte heeft alles meegekregen van mij en lacht als ik voor de tweede keer kom. Wat geil denkt ze, jee dat was geil om te zien! Maar dan schenkt ze haar aandacht aan haar nieuwe seks-vriendinnetje, ja laat je gaan Linn, laat je gaan. Linn voelt de hondenpik in haar gedreven worden, niets teder, maar gewoon een dierlijke wilde drang. Voor Shadow is Linn gewoon een teefje die hij moet dekken. Linn voelt de pijn van de ontmaagding wegebben en veranderen in genot, o jaaa kreunt ze harder, neuk me Shadow, ik wil je lul helemaal in mijn kutje. Of Shadow haar begrijpt, want hij trekt haar nóg steviger naar zich toe. O jaaaaaaaa kreunt Linn, jaaaaa vul mij!

Tony:

We horen hoe snel Linn zich over geeft en als een waar teefje ontvangt ze gretig Shadow z’n hondenlul in haar nauwe Aziatische kutje, haar lange zwarte haren dansen wild rond haar knappe verfijnde gezichtje en de Labrador vindt zijn ritme. Jaaa Shadow…dek haar, zoals je mij de eerste keer dekte kreunt Gitte en kijkt dan weer naar jou. Je gezicht is vertrokken van genot en ongeloof over je snelle tweede orgasme. Ik voel Ludo z’n pik opzetten en steeds vibrerend in je darmen samentrekken, je kutje wordt steeds nauwer, een paar keer stoot ik nog in je, mijn laatste zaad in je kutje achterlatend. Dan val je over mij heen en je kan jezelf bijna niet meer overeind houden. Ooooohhh Tony, schatje van me…zeg je hijgend…dit mag nooit ophouden…beloof het me…dit is zo geil allemaal…ik kus je en beloof het je oprecht. Ludo zit diep en muurvast in je kontje en laat je haren los nu, even blijft hij over je heen hangen en staan en lijkt ook te kijken naar Linn die steeds geiler kreunt tijdens haar eerste dierlijke paring. Gitte speelt met haar eigen natte kutje, ze kijkt naar ons en ze weet het nu! Ze wil ook dubbel gevuld worden, net als jij…het liefst vandaag nog, ze ziet hoe Shadow z’n ballen tegen Linn haar kontje kletsen en brengt haar gezicht tussen de twee in…en likt de harige hondenballen…

Jeanine:

Mmm dit smaakt wel lekker denkt ze. Ik zie het gebeuren, Gitte die onder Linn kruipt en haar kutje en de hondenpik likt.

Tony:

Mijn zaad loopt uit je kutje terwijl de Dobermann je darmen blijft vullen met straaltjes dun zaad, jij ligt over mij heen en we kussen elkaar. Linn schreeuwt van genot bij elke stoot van Shadow in haar natte nauwe Chinese kutje. Gitte kijkt dán weer naar haar vriendin, dán weer naar haar moeder die met mijn pik in haar kutje en een opgezwollen hondenpik in haar kontje zit. Ze heeft je twee keer horen en zien klaarkomen, ze heeft net de ballen van Shadow gelikt terwijl hij Linn neukte maar haar kutje jeukt enorm en haar vingers bewegen er snel over en er in. Ze draait zich om naar de andere hondenhokken, ooohhhh kreunt ze in zichzelf…ik wil een pik, het liefst twee, net als mijn mams net. Mijn pik verslapt nu en glijdt uit je heerlijke kutje, onze tongen spelen met elkaar, een heerlijk moment. Ludo probeert zijn pik uit je kontje te trekken maar zit nog muurvast, je kreunt in mijn mond…

Jeanine:

O ja wat lekker! Gitte loopt naar een hondenhok toe, haar kutje lekt gewoon van geilheid. Voor ons steunt en kreunt Linn, haar tengere figuurtje met Shadow op haar. Shadow die nu goed de smaak te pakken heeft, haar dekt als een machine, tsjoep tsjoep. Oooo ja lekker kreunt Linn, ga door, dit wilde ik al zo lang, samen met Gitte o ja. Ik denk hoe lang lezen ze die verhalen dan al? Linn kwam regelmatig bij ons thuis en ze gingen dan samen naar boven, “huiswerk” maken zeiden ze dan. Ik moet er om lachen, jij ziet het, wat?, vraag je. Ik fluister je het verhaal.

Tony:

Ik glimlach en streel je gezicht…ja schatje, jij las de verhalen beneden en droomde weg in je fantasie, terwijl die twee boven hetzelfde deden en elkaar opgeilden denk ik. Ik had nooit verwacht dat mijn verhalen dit zouden veroorzaken, dit is de hemel op aarde! Linn schreeuwt steeds harder, haar eerste beurt zal haar voor altijd bij blijven. Geen stoer 16 jarig tienerjongetje die haar onhandig ontmaagd maar een hondenpik die haar gek maakt van dierlijk primitief genot, een fantasie die nu uitkomt net als bij Gitte…en jij ook met je eerste hond. Oooohhh Tony, kijk haar…ze geniet, zeg je en nu zie ik je gezicht ineens pijnlijk vertrekken want Ludo trekt met geweld zijn pik uit je kontje, je anus rekt enorm op en met een nat zuigend geluid komt de dikke knot vrij, je voelt het hondensperma uit je aarsje lopen en langs je kutje en dijen, zelfs ik voel het op mijn buik lopen en zich met mijn eigen sperma vermengen. Ludo loopt weg naar zijn hok, loopt langs Gitte. Ze staat voor een groot duo hok waar Whiskey en Brutus samen in zitten, wie zal ze kiezen?

Jeanine:

Ze doet de kooi open en gaat naar binnen. Brutus heft zijn kop op, hee die ken ik! Gitte kruipt naar hem toe en knuffelt hem. Jee Brutus wat ben jij groot, nu zie ik het pas goed, ze vlijt zich tegen hem aan. Brutus geeft Gitte een lik over haar gezicht, Whiskey ligt er ook, deze twee honden hebben geen probleem met elkaar en hij komt ook bij Gitte liggen. Gitte lacht, nu lig ik tussen twee mannen denk ze en streelt ze alle twee over hun buik. Ze begint te spelen met de schacht van de honden, haar vingers vinden de kop van de lullen, neemt ze tussen haar vingers en streelt de punten. Ze voelt dat er duidelijk verschil is, die van Brutus is al dikker en groter. Ze buigt voorover om hem eens goed te bekijken, haar gezicht gaat naar de rode punt toe. Mmm zo Brutus, laat eens kijken fluistert ze…

Tony:

We hebben in de gaten dat er iets gaande is en jij komt overeind en kijkt achterom en ziet in een flits dat je dochter met Whiskey en Brutus in het grote duo hok zit. Tony, zeg je…kom…we gaan kijken en neem je iphone mee voor foto’s! Ik wil overeind komen maar zie dat er een plas zaad van Ludo en mij in mijn navel en op mijn buik zit en ik aarzel. Jij ziet het…wacht schatje zeg je en buigt je voorover en gaat met je mond naar het mengsel van honden- en mannenzaad. Zonde om dit te verspillen zeg je en kijkt me geil en ondeugend aan. Je roert met je tong er doorheen en slurpt dan dorstig alles naar binnen, komt overeind en spoelt je mond er mee tot het schuimt. Dan open je je mond en laat me de inhoud zien…vol sperma, bijna loopt het er uit. Je knijpt in je tepels en kreunt geil, vervolgens slik je het in…ohhh….hhhmmmmmm lekker hoor, zeg je en likt je lippen af. Ik sta perplex, zo’n geil gezicht was dat! Kom…snel, zeg je en trekt me mee naar je dochter. We zien hoe ze de twee grote honden op hun rug heeft, ze laten toe wat ze wilt doen, met haar linkerhand gaat ze over Whiskey z’n rode pik en met de andere houdt ze de dikkere en langere pik van Brutus vast terwijl ze haar tong over de punt beweegt, dan zuigt ze kreunend haar lippen over zijn lul. Achter ons begint Shadow te janken, Linn jankt mee, haar ranke lijfje schudt wild mee in zijn dierlijke ritme, haar lange donkere haren wild in het rond, haar tepeltjes stijf, jaaaaa…ooohhh kreunt ze, Shadow…je gaat me laten komen zo…ooohhh!

Jeanine:

We hebben ogen te kort, Linn onder Shadow en Gitte tussen de twee honden in. Gitte heeft nu de eikel van de Mastiff in haar mond, laat haar tong over de kop gaan, voorvocht slurpt ze op, met haar andere hand trekt ze Whiskey af. Als ik naar jou kijk, zie ik dat je het nu filmt, leuk als aandenken later om samen in een verloren uurtje te bekijken. Door dit alles betrap ik mij zelf er op dat ik hier gewoon voor de beide tieners me sta te vingeren en mijn borsten streel. Jij hebt het al een tijdje door en je filmt mij ook, dan weer de meiden, dan mij weer.

Tony:

Ik weet van geilheid niet wat ik eerst moet filmen. Ooooohhh Tony kreun je…na dit alles wil ik die pony in mijn kutje…heb je alles voorbereid schatje? Ja lieverd zeg ik, natuurlijk heb ik dat! Je mag zelfs kiezen straks…op je rug liggend terwijl je de pik van de pony in je kutje ziet komen…óf als een merrie, langs achteren! Oooohhh, kreun je geil…ik mag kiezen?...hhmmmm. Shadow jankt nu wel heel hard, Linn haar nauwe kutje begint rond zijn pik te knijpen terwijl ze haar eerste hoogtepunt met een hond krijgt. Aaaaahhh jaaaaaa…ik kom…ooohhh Gitte…het is zo intens…jaaaa…ik kooommmm, nu spuit Shadow zijn hete zaad diep in haar Chinese poesje, de punt tegen haar baarmoedermond, zowel haar kutje als jonge baarmoeder worden gevuld met warm dun hondensperma. Gitte is druk bezig, ze heeft al eerder heel even Shadow z’n pik geproefd maar ervaart nu hoe heerlijk het is om een lange dikke hondenlul te pijpen, jij kijkt jaloers toe terwijl je aan de ponypik denkt en hoe je die straks wil. Help je dochter maar zeg ik en je kruipt naar Whiskey. Ik ga hem ook pijpen zeg je en likt je lippen.

Geil vervolg van dit scenario in deel 6….

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Beestachtig Geile Chat Sessies - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: O.v.m.t. - 2Door: Jodocus
Gelezen: 2044x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
19-01
8.6
:: O.v.m.t. - 1Door: Jodocus
Gelezen: 3529x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
19-01
8.6
:: Sex Met Onze MerrieDoor: Dannoo
Gelezen: 5216x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Merrie, Neuken, Geil
18-01
7.6
:: Zo Moeder... - 85Door: Shadow666
Gelezen: 3140x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Honden, Oudere Mannen
18-01
8.7
:: Tim's Teefje - 53Door: Tim72
Gelezen: 1509x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
18-01
8.3
:: Alie Wil Het Allemaal - 4Door: Nickgeil
Gelezen: 6700x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
15-01
8.7
:: Tim's Teefje - 52Door: Tim72
Gelezen: 2843x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Teef, Hond, Incest, Hoer, Vernedering
13-01
8.7
:: Annelies - 3Door: Peter
Gelezen: 7591x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Paard Lingerie Kousen Schorpioen Wesp
05-01
8.6
:: GangbangDoor: YvK9
Gelezen: 13149x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Hond, Zaad
04-01
8.7
:: Tim's Teefje - 51Door: Tim72
Gelezen: 3304x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer, Schooljuf, Bazin
04-01
8.9
:: Annelies - 2Door: Peter
Gelezen: 9422x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Panty, Kousen, Hond Mieren Wormen Lingerie
02-01
7.4
:: Esmeralda Ontdekt - 2Door: K9Linda
Gelezen: 8856x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-01
8.8
:: Mijn Hond En VriendinDoor: Jodocus
Gelezen: 18704x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hond, Lesbisch
27-12
8.6
:: Tim's Teefje - 50Door: Tim72
Gelezen: 3717x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer, Schooljuf, Bazin
25-12
8.7
:: Esmeralda Ontdekt - 1Door: K9Linda
Gelezen: 17931x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Weduwe, Onverwachts, Verlangen
24-12
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net