Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 43x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 8346x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Tim's Teefje - 13
Door Tim72 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tim's Teefje - 12

En of het gebeurde. Er stond zowaar een heel welkomst commite klaar. Het huis blonk als een spiegel, de afwas was gedaan, je kon zien dat er stof was afgenomen en de stofzuiger stond met een vol reservoir in de hoek van de keuken. Ook branden er kaarsjes en stond er een Cava klaar. Broer en zus zaten aan de keukentafel en waren zichtbaar blij met de thuiskomst van teefje en haar baasje.

Wat direct opviel was dat het wicht dit keer zelf ook voor een jurkje had gekozen en toen ze recht ging staan om haar mama te omhelzen bleek het enigszins doorzichtig te zijn. Genoeg in ieder geval om te zien dat ze wel een beha en slipje droeg. “Ze kon ook niet van het een op het andere moment van haar geloof af zijn”, bedacht Tim toen hij het zag.

Teefje werd dus heel prettig welkom geheten en waar het wicht eerder telkens heel negatief reageerde wilde ze nu blijkbaar alles weten. De jongen liet haar het woord doen, maar luisterde aandachtig.

Natuurlijk hadden ze al door dat de verschijning van hun moeder toch net weer iets anders, lees erger, was dan de vorige keren maar ze namen waarschijnlijk gewoon aan dat teefje nu ze al iets meer wisten geen moeite meer hoefde te doen om netjes thuis te komen.

Teefje zelf kende haar rol en haar plek ondertussen al zodanig goed dat ze zich direct na binnenkomst ontdeed van haar jurkje zodat haar dochter niet anders kon dan haar naakte moeder omhelzen. Ze kwam zo dicht bij dat ze haar moeder direct rook, en zelfs voelde plakken naar wat ze aannaam als zweet en sperma.

“Enige uitleg wellicht?” begon Tim.

“Alstublieft meneer”, antwoorde het wicht, “we zijn benieuwd. Zeker na dat, ze zijn er druk mee bezig van U”.

“Hebben jullie al eens van een gangbang gehoord”, vroeg Tim nog voordat de woorden van het meisje uitgedoofd waren?

Allebei knikten ze. “Zit ze daarom vol sperma?” vroeg het meisje om zichzelf direct te vebeteren door “meneer”, te zeggen.

“Ja”, was het antwoord van Tim die het woord bleef doen. Hij zou teefje zelf wel laten praten als ze zichzelf nog verder kon vernederen. “Ik heb teefje vanavond aangeboden als neukobject in een sexbioscoop hier niet ver vandaan. Ze is door 17 verschillende mannen geneukt en door sommigen van hem ook nog een keer in haar kont. Ze hebben ook flink over haar heen gespoten dus wat je ruikt en voelde is inderdaad sperma, maar dan wel vermengd met zweet want ze heeft hard moeten werken, is het niet schat?”

“Ja meneer” zei teefje met een hoofd dat ver in haar nek rood zag van schaamte.

Het wicht leek niet uit het veld geslagen; “Was het lekker?” vroeg ze.

“Ja”, was het korte antwoord.

“Ja wie?” kwam er bits terug.

Ze begonnen elkaar te corrigeren stelde tim tevreden vast. Dit zou hun onderlinge rangorde alleen maar verder ontwikkelen en was dus zeker goed.

“Sorry, maar ik weet niet hoe ik je met twee woorden aan moet spreken”, gevolgd door een twijfelachtige “mevrouw”?

“Meneer en mevrouw is voor jou goed, zo mag je hen wel aanspreken”, zei Tim en vervolgde met “Misshien is het leuk om jezelf te tonen zodat ze kunnen kijken hoe ver je kut en kont open staan na een avond jezelf geweest te zijn”.

Teefje zag aan de enthousiaste knikjes van haar zoon en dochter dat er niets anders op zat en draaide zich met haar kont naar hen toe omvervolgens voorover te bukken. In die positie trok ze met beide handen haar billen uit elkaar waardoor ze meer dan ooit te kijk kwam te staan voor haar eigen kinderen. Ze was de schaamte volledig voorbij want ze had er niet alleen geen probleem mee, maar werd er zowaar alweer opgewonden door.

Tim benutte het moment om de envelop die hij gekregen had open te doen. Er kwamen 2 briefjes van 50 Euro uit. Met het geld in z’n hand keerde hij zich terug om naar teefje die ondertussen door beide tieners betast werd. Het wicht zat bijna met heel haar hand in de kut van haar moeder. Als ze had geweten dat het hondenzaad was waar ze in zat te roeren had ze dat waarschijnlijk niet gedaan.

“Jezus ma, je kut is helemaal uitgelubberd. Je lijkt wel een koe, want ik kan er met m’n hele hand in.” Toen viel haar oog op het geld dat Tim vast hield. “Is ze er voor betaald?”

Vanwege de duidelijk aanwezige verbazing corrigeerde Tim het meisje niet, maar kon zelf ook niet meer als “Blijkbaar”, uitbrengen.

Het wicht dat nog steeds met haar hand in de kut van teefje zat zei: “Wat voor een hoer ben jij nou eigenlijk? Je laat je naaien door ik weet niet hoeveel man en weet blijkbaar niet dat je er nog voor betaald werd ook”.

Teefje die niet wist hoe ze moest reageren werd in deze gered door Tim die vertelde dat ze dit niet voor het geld deden maar alleen maar voor de fun en het genot. Dit was voor hem ook een totale verrassing gebleken.

“Heb je haar zelf al geneukt vanavond Tim”, kwam er als eerste woorden uit de mond van de jongen.

“Nee, om eerlijk te zijn nog niet”, antwoorde hij bewust niet met 2 woorden. Geen haar op z’n hoofd dat meneer zou zeggen tegen die gast.

“Heb je geen zin meneer?” vroeg het wicht, die duidelijk alweer bijbedoelingen had.

“Volgens mij heeft je broer meer behoefte als ik meisje”, ketste hij terug waarna ze direct inderdaad haar aandacht op haar broer vestigde. Tim keek ondertussen naar teefje, die nog steeds genoot van de hand van haar dochter in haar kut, en nu begon te beseffen dat ze zodadelijk misschien wel door haar eigen zoon geneukt zou gaan worden.

“Neuk haar”, zei het wicht met een heel dwingende toon tegen haar oudere broer. Dat gezegd hebbende trok ze haar hand terug uit de kut van haar moeder en veegde die af aan diens billen. “Als je haar kut te ver open vindt staan mag je haar ook in haar kont neuken, ik heb net begrepen dat ze dat ook graag heeft”. Ze liet de jongen min of meer geen keuze, maar zelfs al had ze niet zo dwingend gesproken dacht Tim niet dat de jongen zou hebben getwijfeld. Nu trok hij z’n klam geworden jogging overz’n kont en duwde nadat hij zijn moeder bij haar heupen gaat gepakt zijn pik in haar kut waar hij hem na een paar halen uithaalde om hem vervolgens in haar kont te steken. Tim had zoveel inzicht niet verwacht en was aangenaam verrast dat de jongen zoveel verstand van zaken toonde.

Teefjes uiers schommelden heen en weer onder het geweld, en ze zoch steun tegen het aanrecht. Haar zoon wond er geen doekjes om en pompte zich leeg in haar kont. Hij kwam beestachtig kreunend klaar om vervolgens als vedoofd met een nog steeds stijve pik acher z’n moeder te blijven staan.

“Maak hem schoon”, was het commando dat volgde. Weer kwam het uit de mond van het meisje dat zelf onbewogen en aangekleed bleef zitten. Net als Tim overigens.

Teefje draaide zich om en zakte op haar hurken om haar zoon z’n pik schoon te likken. Of de gast er iets van mee kreeg durfde Tim niet te zeggen. Hij zag er uit als ware hij op een andere planeet.

Tussen het meisje en hemzelf voelde Tim op dat moment een vergelijkbaar iets als wat hij met de eigenaar van de hond had die teefje aan het begin van de avond gedekt had. Hij was het baasje van teefje, maar zij bleek zich in de afgelopen weken te hebben ontwikkeld als het bazinnetje van haar broer.

Tim vond het allang best. Voor nu teminste.

Even leek het er of dat ze wat respect afdwong bij hem, maar ze zette al haar winst direct weer in toen ze zei: “En nu wil ik dat jij haar ook neukt”.

Deze keer reageerde ze zichtbaar geergerd op zijn: “Jij wilt”?

“Doet zij alles wat jij wil?” vroeg ze vervolgens.

“Nee, ze doet alleen maar wat je zelf wil. Het enige wat ik doe is haar helpen om haar dromen waar te maken. Doet hij wel alles wat jij wilt?”

“Ja”.

“Ja wie”?

“Ja meneer”.

“Dankjewel meisje. Zou je me dat kunnen tonen alsjeblieft?”

Ze keek hem heel fel aan, richte zich tot haar broer en zij echt als commando: “Lik haar schoon”.

Moeder en zoon wisselden direct van positie. Zij ging weer voorovergebogen tegen het aanrecht staan en hij naam op z’n hurken plaats waarna hij onmiddellijk aan haar kont begon te likken. Het wicht keek hem triomfantelijk aan en zei zonder oogcontact met Tim te verliezen: “Haar kut ook”.

Hij deed inderdaad netjes wat hem werd opgedragen en nadat hij eerst z’n eigen kwakje uit de kont van van z’n moeder had gelikt slabberde hij ook het overgebleven hondenzaad uit haar kutje. Hij moest eens weten.

Teefje zocht oogcontact met haar baasje maar liet zich de likbeurd goed welgevallen, en toen de jongen op dreigde te houden op het moment dat hij vond dat alles schoon was hoorde hij van Tim: “Ga maar meteen door tot ze klaarkomt”, waarna hij gedreven verder likte. Zij pik stond ondertussen alweer stokstijf.

Toen de jongen even later z’n doel bereikte en teefje daadwerkelijk door haar benen zakte tijdens het klaarkomen vond Tim het wel genoeg geweest.

Morgen moest iedereen gewoon weer aan het werk en gezien wat er allemaal gebeurd was leek het hem verstandig het niet al te laat te maken. Met het uitblazen van de kaarsjes en het aandoen van het licht verbrak hij de intieme sfeer en stuurde hij de kinderen min of meer naar bed. Hij bleef testen, ook al hadden ze dat niet in de gaten. Hij was dan ook tevreden dat ze zonder morren naar boven gingen.

Alleen met teefje in de keuken sloot hij haar in z’n armen. Dat had ze wel verdiend. Ze kroop op z’n schoot waarna hij haar na een enige kus richting de badkamer dirigeerde. Zelf kon hij ook wel een douche gebruiken en nadat de spanning van hun lijven was gespoeld bood teefje zich alweer aan. Hij herinnerde zich haar opmerking van die ochtend en neukte haar onder het heerlijk stromende water.

“Dat maakt de 20 compleet”, zei ze toen ze af stonden te drogen.

“Twintig man, waaronder je zoon en je baasje en dat allemaal na je harige lover en je bent er nog voor betaald ook”, zei Tim.

“Ben ik nu ook een hoer?” vroeg ze.

“Volgens mij was je dat altijd al schat, nu was gewoon de eerste keer dat je er voor betaald werd”.

“De eerste keer? Ga je me vaker voor geld laten neuken dan?”

“Zou je dat willen dan?”

“Ja meneer. Het gaf me wel weer een extra kick.”

“Oké, ik zal er rekening mee houden, maar ik verwacht dan wel dat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar bent voor als ik iemand vind die met je wil neuken”.

“Dat was ik al hoor,” zei ze met een glimlach.

Toen ze de badkamer verlieten was het stil in het huis, en toen Tim z’n auto starte zag hij heel even haar slaapkamerlicht aan en uit gaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tim's Teefje - 14


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Jennie Doorbreekt Een TaboeDoor: Alan
Gelezen: 10171x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paard Tieten Vingeren Buiten Bos
20-03
8.4
:: Tim's Teefje - 61Door: Tim72
Gelezen: 3176x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
17-03
8.9
:: Personal AssistantDoor: K9Linda
Gelezen: 14798x
Reacties: 19
Lengte: Lang
Tags: Escort, Hond, P.A.
13-03
9.1
:: Lieve Neukdieren ...Door: Mikey Mike
Gelezen: 15900x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ezel, Pony
10-03
8.6
:: Tim's Teefje - 60Door: Tim72
Gelezen: 3030x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
09-03
8.5
:: Tim's Teefje - 59Door: Tim72
Gelezen: 4176x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
02-03
8.7
:: Alice Veroorzaakt OverlastDoor: Heldin
Gelezen: 17297x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Masturberen, Buurman
01-03
8.6
:: De HondenhoerDoor: Heldin
Gelezen: 19254x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Hond
27-02
8.6
:: Tim's Teefje - 58Door: Tim72
Gelezen: 4265x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
25-02
9.2
:: Tim's Teefje - 57Door: Tim72
Gelezen: 4526x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
17-02
8.8
:: Zomer Verrassing - 4Door: Sebastiaan
Gelezen: 11491x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus Tante Dekken
14-02
8.5
:: Eens Een Slet Altijd Een SletDoor: Karinde
Gelezen: 20351x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.5
:: O.v.m.t. - 10Door: Jodocus
Gelezen: 9836x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
11-02
9.0
:: O.v.m.t. - 9Door: Jodocus
Gelezen: 9060x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
10-02
9.3
:: Tim's Teefje - 56Door: Tim72
Gelezen: 3091x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
10-02
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net