Opwindend.Net
Datum: 07-08-2018
Stemmen: 72x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 19043x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
De Voyeur - 1
Door Jodocus - Mijn Profiel Pagina

Gaat over ome Jan een 45 jarige vrijgezel die sterren kijken als hobby heeft. Jan woont op het platte land met zijn hond Bas, een golden retriever reu. Zijn dichtbij zijnde buren zijn Kees en Griet de Groot. Maar dichtbij is nog steeds 2 km weg.

Buurman Kees en zijn vrouw gaan een weekje op vakantie. Hun hond brutus kan niet mee. Eerst zou hij bij Jan komen, maar een nichtje Eva komt nu oppassen. Brutus kan dan in zijn eigen omgeving blijven.

Jan vindt het prima natuurlijk.

Het wordt een mooie heldere avond. Het is ideaal om sterren te kijken.

Ee'm de kieker kloar zetten, mompelt Jan tegen zichzelf.

Hij sjokt naar zolder zet het dakraam open en schuift de kijker naar het open gat en monteert de camera erop.

Jan kijkt even naar buiten, nog ee'm wacht'n. Noe is het nog te licht. Jan praat veel in zichzelf maar goed tegen wie moet hij anders praten. Bas is altijd bij zijn baasje en ploft onder het raam neer op zijn plekje.

Joa jong, goh moar lekker ligg'n, boasje goat zo sterr'n kieken.

Jan ziet in de verte het huisje van Kees en Griet. Daar komt net een meisje naar buiten met brutus aan de lijn. Dat zal Eva zijn. Oh, en nog een meisje. Heb ze een vriendinnetje met nome'n, mompeld Jan weer.

Jan houdt echt wel van de vrouwtjes, maar na 2 vriendinnen was hij er klaar mee. Die wilden van alles veranderen in huis en het klikte ook niet. Nu gaat hij 2 keer in de maand naar een hoertje. Die doet lekker hoe hij het wil en uiteindelijk nog goedkoper ook.

De meisje lopen in zomerse jurkjes, maar het is te ver weg om goed te zien.

Ee'm kieken noar de meidjes, en hij zet de kijker horizontaal.

Ze zullen een jaar of 18 zijn en lopen hand in hand met brutus. Jan volgt ze, lekkere meidjes mompelt hij.

Ondertussen maakt hij een paar foto's. De korte jurkjes wapperen zacht in het zomerse windje en Jan hoopt dat ze wat omhoog waaien zodat hij de slipjes kan zien. Met deze kijker kan hij alles goed zien en zelfs nog wat inzoomen. De vriendin van Eva geeft haar vriendin een kus op de mond en fluistert wat in haar oor terwijl ze brutus aait over zijn flanken.

Oh dat bi'n ja lesbische meidjes, mompelt Jan als hij ziet hoe ze elkaar kussen.

Dat herinnerd hij dat er nog een richtmicrofoon moet liggen van de tijd dat hij vogels kijken als hobby had.

Snel heeft hij die gevonden en klikt het ding op de kijker en zet de koptelefoon op zijn oren. Ja hoor het ding werkt nog. Jan hoort nu zelfs wat ze zeggen ondanks de grote afstand. Ze kunnen hem nooit zien of horen en wanen zich onbespied. ďbij de bosrand ga jij ook aan de riem EvaĒ hoort Jan nog net.

Bij de bosrand pakt het meisje een riem en doet die bij haar vriendin om de hals. Ondertussen kijkt ze om zich heen en behalve het huisje in de verte is er niks te zien. Lekker zo in de vrij natuur he Eva, zegt ze. Ze klikt een riem van brutus aan het halsbandje van Eva.

Wat ben die meidjes nou van plan, zegt ome Jan. Hij is het sterren kijken al vergeten, dit is veel leuker en in zijn corduroy broek roert zijn piemel.

Nu brutus en Eva aan elkaar zitten is de vraag wie laat wie nu uit. Eva vindt het blijkbaar leuk aan de geile glimlach te zien.

Weet je het zeker Brenda, dit is wel erg spannend zo hoor, stel je voor dat iemand ons ziet. Brenda antwoord, welnee lieverd ik hou het wek in de gaten. Alleen daar dat huisje van ome Jan en die staat veel te ver weg. Weet zij veel dat ome Jan met de kijker hun begluurt.

Je hebt wel gelijk lieverd, ik ben ook zo geil als boter en heb zo'n zin in brutus.

Zin in brutus? Jan kijkt bedenkelijk, wat goan die meiden uutspok'n.

Jan zet de camera op automatisch zodat er om de 10 seconden via de kijker een foto wordt gemaakt.

Ze zijn nu een stuk verder het bos in gegaan, maar Jan kan ze nog steeds goed zien. Hij zet de microfoon op maximaal.

Brenda gaat met haar handje onder het jurkje van haar vriendin. Jan kan horen wat ze zegt. Oh ja zeg je bent al nat lieverd. Ze laat brutus aan haar natte vingers ruiken. De hond ruikt het geil en likt de vingers gretig af. Dan ruikt hij het kutje van Eva. Hij steekt zijn grote kop onder het jurkje en likt het natte kutje van dit loopse teefje.

Eva kreunt van geilheid.

Jan kreunt ook, potdomme wat is dit noe, goan ze met de hond flikvlooi'n. Hij heeft zijn broek laten zakken en staat zacht aan zijn pik te trekken.

Terwijl brutus het tienermeisje likt, aait Brenda over zijn buik. Een roze puntje komt al uit zijn schacht.

Hij is er klaar voor Eva, ga op je knieŽn teefje, commandeert Brenda.

Braaf gaat Eva op handen en knieŽn zitten. Brutus likt gewoon door terwijl Brenda het jurkje van Eva wat omhoog doet.

Jan weet niet wat hij ziet en heeft inmiddels de camera op standje video gezet, dit wil hij helemaal opnemen. Wat een geile teef, mompelt hij. Misschien ook wel wat veur jou bas, zo'n lekker teefje dekk'n.

Jan heeft perfect zicht op het kutje van Eva als brutus plots op haar rug springt. Wat onhandig probeert hij het meisje te penetreren. Brenda stuurt hem en houdt zijn pik voor het kutje van haar vriendin. Ze duwt tegen de kont van brutus en zodra hij het kutje van zijn teefje voelt sproeit hij flink tegen haar billen. Eva kreunt al geil, oh ja hij sproeit al, ik wil hem nu voelen.

Brutus heeft het gaatje gevoelt en wil nog maar een ding en dat is het teefje dekken.

Dan stoot hij toe, de pik gaat soepel het tienerkutje in.. Eva kreunt en ome Jan ook.

Mien hemel, die loat zich dekk'n door die reu, wat een geile teef.

De pik van brutus zit nu lekker diep in het kutje en groeit nu door naar vol formaat. Eva kreunt, oh Brenda hij zit zo diep en groeit in me. Ze is zo geil dat het eerste orgasme aal komt terwijl ze gedekt wordt.

Ik koommm ooh wat geil, kreunt Eva.

Oh joa kom moar teefje, kreunt Jan terwijl hij zijn kwakje op de grond spuit. Ook hij komt klaar bij het begluren van de geile meiden.

Brutus is nog lang niet klaar en stoot wild door op zijn nieuw verworven mensenteefje. Zijn tong hangt uit de bek en kwijlt op de rug van Eva. Dan groeit zijn pik verder en zet zich met de knot in Eva vast. Ohh Brenda, hij knot zich vast trekt hem iets terug, roept Eva een beetje in panniek als ze voelt hoe haar kutje opgerekt wordt. Bang om uit te scheuren. Ze heeft al een paar keer eerder met een hond geneukt maar nog elke keer op tijd zich iet terug weten te trekken zodat de knot buit het kutje groeide.

Hij zit al vast Eva, Brenda probeert nog wel aan de hond te trekken maar hij heeft zich al lekker in het teefje vast gezet en is niet van plan zich terug te trekken. Zijn zaad zal diep in haar moeten gaan en zo lang mogelijk moet hij blijven zitten om voor een goede bevruchting te zorgen.

Brutus gromt als hij voelt dat het andere teefje aan hem trekt, nee hij is nog niet klaar met dit teefje en wil nog doorneuken.

Brenda schikt van het gegrom en laat hem los, het is al goed brave hond. Toe maar brutus, ze is helemaal van jou hoor.

De reu kan zich weer op het teefje onder hem concentreren en stoot in rap tempo door.

Eva vindt het nu ook best zolang hij maar lekker doorstoot, ze voelt al een 2e orgasme opkomen. Oh ja nog even tegenhouden, nog even wachten ze wil gelijk met haar reu klaarkomen.

Dan gromt de hond en zet zijn tanden in het teefje haar nek. Bijt niet maar wil laten merken dat ze nu van hem is.

Brutus spuit nu zijn zaad diep in het buikje van zijn teef. De knot is nu maximaal en ontsnappen is er niet bij. Eva voelt hoe ze volgespoten wordt en laat zich ook gaan en komt voor de tweede keer klaar.

Jan kreunt en spuit zijn tweede kwakje precies op de poot van bas. Wow wat een lekkere meid'n bent dat zeg. Die mog'n wel eens op mein hond passen.

Een pervers plan ontspruit in Jan zijn brein.

Brutus is van zijn teef afgestapt en ze zitten nu kontje tegen kontje aan elkaar vast. Jan heeft nog steeds een mooi uitzicht, maar zijn pik is nu echt leeg getrokken. Hij kneed nog wat aan zijn lul maar blijft wel kijken.

Na een paar minuten schiet de hondenpik uit het meisje. Een golf sperma loopt uit haar kutej en snel houdt ze haar hand eronder. Als die vol is slikt ze het zoveel mogelijk op. Ook Brenda krijg een deel, zij likt geil het honden sperma uit het openstaande kutje van haar vriendin. Ondertussen zit ze met haar hand zichzelf te vingeren.

Brutus ligt aan zijn pik te likken en heeft geen aandacht meer voor de teefjes.

Dat was lekker, zegt Eva zwoel. Joa dat was zeker lekker meidje, zegt Jan.

De meiden trekken hun jurkjes weer recht en lopen hun rondje verder. Brutus zit met de riem nog aan zijn vers gedekt teefje vast. Of is het nu andersom.

Jan volgt de meiden nog even. Als Eva zegt dat ze moet plassen moet ze van haar vriendin dit als een teefje doen. Braaf gaat ze weer op handen en knieŽn, laat haar kontje wat zakken zoals een teefje zou doen en doet haar plas.

Die avond komt er niet meer van sterren kijken. Jan heeft de video en foto's van de camera gehaald en een kopie op een stickie gezet. Eens kieke'n wat ze doen, zegt hij tegen zijn hond.

Bas kijkt hem met scheve kop aan. Hij doet de stick met een briefje in een envelop t.a.v. Eva en Brenda en gaat met bas naar buiten.

Zo jong'n, misschien dat jij ook nog een teefje kriegt.

Op zijn wandeling loopt hij bij het huisje van de buren langs, er brand licht door de gordijnen en even wil hij gaan gluren, maar toch loopt hij door nadat de envelop in de bus is gegaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Voyeur - 2 (slot)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Zomer Verrassing - 4Door: Sebastiaan
Gelezen: 5415x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus Tante Dekken
14-02
8.5
:: Eens Een Slet Altijd Een SletDoor: Karinde
Gelezen: 10339x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.5
:: O.v.m.t. - 10Door: Jodocus
Gelezen: 5958x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
11-02
9.1
:: O.v.m.t. - 9Door: Jodocus
Gelezen: 6092x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
10-02
9.3
:: Tim's Teefje - 56Door: Tim72
Gelezen: 1810x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
10-02
8.9
:: O.v.m.t. - 8Door: Jodocus
Gelezen: 8537x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
05-02
9.0
:: Tim's Teefje - 55Door: Tim72
Gelezen: 2652x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
04-02
9.1
:: O.v.m.t. - 7Door: Jodocus
Gelezen: 8613x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
01-02
8.7
:: O.v.m.t. - 6Door: Jodocus
Gelezen: 9519x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
30-01
9.0
:: O.v.m.t. - 5Door: Jodocus
Gelezen: 9722x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
28-01
8.6
:: Tim's Teefje - 54Door: Tim72
Gelezen: 3323x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
25-01
8.9
:: O.v.m.t. - 4Door: Jodocus
Gelezen: 10781x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
24-01
8.7
:: Tanya En De Hondenliefde - 2Door: Perverse Sandy
Gelezen: 11366x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dierensex, Geilheid, Lesbisch
23-01
9.0
:: Tanya En De HondenLiefde - 1Door: Perverse Sandy
Gelezen: 18036x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch, Honden, Extreem
22-01
8.8
:: O.v.m.t. - 3Door: Jodocus
Gelezen: 12867x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
21-01
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net