Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 7238x
Lengte: Zeer Lang
Maureen - 112: Op Vakantie!
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 111: Vakantieplannen

Maureen - 112: Op vakantie!

Het is zondag. Ik lig al even wakker met een dunne deken over me heen. Het verbaast me dat de boeien nog niet los zijn, want voor mijn gevoel is het al lang na 6 uur. Ik hoor gestommel beneden. Ik wacht af en denk nog even na over gisterenavond. Ik heb nog nooit zo’n intense slagwerksessie meegemaakt. Voorzichtig trek ik de deken naar beneden, zodat ik mijn tieten kan zien. Die zijn vooral bij mijn tepels blauw gevlekt. De rest van mijn tieten zitten vol met striemen. Ik voel ze gloeien: een heerlijke napijn!
Mijn kut is een ander verhaal. Die is erg gevoelig. Als ik wat spieren aanspan, dan voel ik mijn vel telkens trekken. Ach: ik ben inmiddels wel wat gewend!
Mijn kont voelt prima.

Ik hoor iemand aankomen. Het is Mark. Hij ziet me wakker en bewondert mijn gekleurde tietenvlees. Hij knijpt er even in en rolt mijn tepels stevig. Ik kreun spontaan van geilheid.
Mark zegt: “Je zit nog vast, omdat ik je nog even wil gebruiken. Pijp me even stijf”. Hij laat zijn slappe vlees in mijn mond glijden en ik proef ook heel wat geil van Irma. Blijkbaar hebben ze onlangs nog geneukt, maar heeft hij niet de moeite genomen om zich te wassen. Het duurt minuten voordat ik zijn pik met mijn geoefende tong rechtop heb staan. Ik ben gewend dat hij veel sneller is, maar bedenk dan dat Mark geen volle zak zal hebben.
Mark zegt dat ik op mijn rug moet gaan liggen, met mijn handen boven me gestrekt en mijn knieën wijd gespreid en opgetrokken tegen mijn tieten. Op deze manier steekt mijn achterwerk mooi omhoog.
Als ik goed lig naar de mening van Mark knielt hij tussen mijn knieën achter me en trekt de plug uit mijn kont, die ik vervolgens in mijn mond geduwd krijg. Hij begint zijn verslappende pik in mijn kont te proppen en hij beukt langzaam in-en-uit.
Het voelt wel redelijk goed, omdat de binnenkant van mijn darmen gisteren niet geraakt is. Ik bereid me voor op een lekker ritje, totdat ik tegen mijn nog beurse kontvlees een prik voel. Rondom de pik van Mark voel ik overal prikken. Dan realiseer ik me, dat hij een ring om zijn pik moet hebben met allemaal scherpe pinnen. Elke keer als hij doordrukt, voel ik het beurs gemepte vlees van gisteren pijn doen.
Na een paar rustige stoten zegt Mark: “Ik ga je neuken totdat ik klaarkom. Gisteren heb jij enorm genoten en heel veel orgasmes gekregen. Dat is veel te egoïstisch… Het genot wat jij hoort te ervaren, hoort voort te komen uit het genot wat je anderen geeft. Niet doordat je zelf een climax ervaart. Irma wilde er voor gaan zorgen dat je nooit meer klaar zou kunnen komen, maar dat wil ik niet. Ik wil het voor jou veel moeilijker maken.
We herhalen hierbij het verbod om zonder toestemming klaar te komen. Als je dat verbod overtreedt, dan levert je dat een dag isoleercel op. Dat betekent: 24 uur niets. Geen geluid, geen zicht, geen beweging, geen voedsel, helemaal niets. We weten dat dit een angst van je is en je bent nu zelf degene die deze angst werkelijkheid kan laten worden”.
“Ja, Mark”, antwoord ik onderdanig.

Mark heeft tijdens het spreken rustig doorbewogen, maar als hij klaar is met praten, duwt hij zijn pik dieper en sneller in mijn kont. Het wordt al snel erg pijnlijk, maar ik kan het nog makkelijk aan.
Dan zegt Mark: “Dit wordt een uitputtingsslag. Wie komt er het eerste klaar. Als jij als eerste klaar komt, ga je direct de isoleercel in. Als ik als eerste klaar kom, dan maak ik je los en mag je ontbijten”.
Mijn hart maakt een verheugd sprongetje, want ik heb HONGER!.
Mark vervolgt: “Je mag twee keer aan mij vragen om te wisselen tussen kont en kut. Ik bepaal het ritme en opgeven is geen optie”.
Mark zet een rustig ritme in met vooral diepe stoten. Elke keer dat hij mijn kont diep vult, drukken er scherpe pinnen in mijn weke vlees. Ik moet hem snel klaar laten komen bedenk ik me en ik begin zijn lul met mijn kontspieren te masseren. Daardoor doen de punten die in mijn vel dringen veel meer pijn, maar daar probeer ik me zo min mogelijk druk over te maken. Het genot van Mark staat nu voorop. Niet alleen omdat hij dat net nogmaals heel erg duidelijk gezegd heeft, maar vooral ook vanwege de angst voor de isoleercel. Ik begin terug te stoten, zodat elke keer als Mark in mij dringt, ik zijn pik diep ontvang. Dat geeft voor hem een heel stuk meer wrijving en genot. Mij geeft het echter veel meer pijn.

Ik weet dat Mark zijn orgasme heel lang uit kan stellen. Zeker als hij al een keer klaargekomen is en ik moet me sterk vergissen of hij net nog met Irma heeft liggen neuken. Dit wordt een lange sessie.
De lul van Mark voelt heerlijk in mijn kont, maar mijn buitenste velletje was gisteren al helemaal rauw gemept en wordt nu telkens geperforeerd. Het gaat misschien niet heel diep, maar de scherpe puntjes dringen wel elke keer tot mijn zenuwen door.
Ik besef dat ik binnenkort moet wisselen, omdat ik het anders niet voor elkaar krijg dat Mark klaar komt. Mijn kont gaat dat echt niet redden!
Ik vraag met een onderdanig, zwoele stem aan Mark: “Wilt u alstublieft mijn kut neuken, meester?”

Ik heb niet de verplichting om hem meester te noemen, maar ik doe het expres. Ik merk dat het een succes is. Hij trekt zijn lul uit mijn kont en zonder dat ik mijn positie wijzig, duwt hij zijn pik in mijn druipgrot. Langzaam duwt hij zijn lul heel diep in mijn kut. Hij raakt met zijn kopje mijn baarmoedermond!
De ring met scherpe punten duwt hij heel hard in mijn schaamlippen en ik ben blij dat hij mijn klit net mist. Dan realiseer ik me dat ik mijn beschermende klitschildje niet in heb. Ik weet al snel dat ik een probleem heb! Mark begint me heel traag en diep te neuken, waarbij hij soms wel mijn klit te pakken neemt, maar allengs gaat hij sneller. Steeds sneller beukt hij de scherpe punten in mijn schaamlippen en klit. De heerlijke lul maakt me botergeil, maar de scherpe punten dempen mijn geilheid geenszins. Ik voel mijn opwinding steeds verder stijgen. Ik hijg al snel als een postpaard om alle emoties het hoofd te kunnen bieden. Ik voel een orgasme aankomen, wat zijn weerga niet kent. Met alle macht probeer ik deze trein die aan komt denderen af te remmen, maar ik weet zeker dat Mark zich niet zal laten verleiden om mijn kut vol te spuiten. Hij doet zijn uiterste best om mij heel erg te pijnigen en mij een orgasme te bezorgen.
Geil kreunend kan ik nog net voordat het orgasme me kan overkomen zeggen: “Meester, neuk me in mijn kont, please?”

Mark luistert gelijk en bijna zonder zijn tempo te veranderen beukt hij nu in mijn nog steeds pijnlijke kont, waarbij mijn geilheid enorm is en eigenlijk niet afneemt. Dat wordt op peil gehouden door de handen die Mark op mijn billen heeft gelegd en mijn billen uit elkaar duwt. Daardoor kan hij nog meer vlees pijnigen en ik ontvang het graag. Voor hem.
Ik begrijp dat ik iets moet doen om Mark over de streep te krijgen. Ik probeer als hem te denken. Wat vindt hij nu lekker? Ik negeer al mijn pijn en begin wat dingen te testen. Ik ben er al snel achter dat hij helemaal gek wordt als ik hard met mijn kont knijp op het moment dat hij zich uit mijn kont terugtrekt. Dat is erg lastig, omdat ik juist op dat moment mijn spieren moet ontspannen om de prikkende pijn op te vangen. Toch hou ik vol en ik merk dat Mark begint te hijgen. Ik put hier extra moed uit en ga door, ondanks dat de tranen uit mijn ogen druppelen.
De pijn verandert in trots. Trots dat ik dit kan. Trots dat ik Mark blij ga maken.

Ik duik in een roes, waarbij mijn lichaam het plezieren van Mark overneemt. Ik geniet en ik hoor een vrouw heel geil kreunen en roepen. Vaag realiseer ik me dat ik dat moet zijn. Dan een immens diepe stoot in mijn darmen, die er voor zorgt dat ik een pijnkreet moet slaken. De lul van Mark blijft diep in mij zitten en Mark trekt me keihard over zijn lul en begraaft alles in mijn kont. De pijn is overweldigend.
Ik huil. Ik huil van pijn, maar vooral ook van voldoening. Voldoening dat het me gelukt is. Voldoening dat ik niet opgesloten word.
Mark biedt zijn lul aan mijn mond aan om hem schoon te maken. Ik haal de plug uit mijn mond en leg deze naast me neer. Ik begin zijn lul schoon te likken en proef de sterke smaak van mijn eigen kont. Het verbaast me dat er geen bloed aan de stekels zit. Ik had verwacht dat mijn kont een enorm slagveld zou zijn na al dit geweld. Met betraande ogen kijk ik hem aan en ik zie dat Mark tevreden is.

Mark drukt op een knopje en de elektrische boeien schieten los. Rustig ga ik rechtop staan en laat het bloed weer de goede kant opstromen. Ik loop naar Mark en omhels hem innig terwijl ik hem een natte zoen geef.
Mark maakt zich snel los en zegt: “Je hebt het goed gedaan meisje. Hopelijk vind je het leven nu weer een beetje spannend?”
Ik schiet even in de lach en zeg: “Ja, die is wel weer terug! Ik ben letterlijk kapot geneukt en sta nog helemaal strak van de geile spanning”.
“Mooi”, zegt Mark. “Dan kan je je nu gaan douchen en vergeet jezelf niet te blijven vingeren, zodat je lekker op spanning blijft”.

Ik vertrek naar de douche en maak me er goed schoon. Met behulp van mijn vingers en douchekop zorg ik er voor dat ik heel erg geil blijf. Ik moet echt op blijven passen dat ik me niet klaar laat komen.

Als ik beneden kom, kniel ik naast de tafel. Mark en Irma zitten ook aan de keukentafel, maar hebben allang gegeten. Ik krijg een stapeltje boterhammen en begin me er doorheen te (vr)eten. Mark en Irma kijken zwijgend naar me en als ik bijna klaar ben met eten, zegt Irma: “We hebben ons eens verdiept in jouw idee om naar Madagaskar op vakantie te gaan. Dat trekt ons wel. We hebben voor 29 dagen geboekt en het zou wel eens kunnen dat er ook nog vrienden van ons mee gaan, maar die weten het nog niet”.
Ik trek mijn wenkbrauwen op, maar Irma zegt niets meer. Blijkbaar wil ze niet zeggen welke vrienden er eventueel mee zouden kunnen gaan. Ik spring op en begin te juichen. Mark en Irma stralen en de rest van de dag zijn we ons aan het oriënteren op het drie na grootste eiland ter wereld. Het belooft een vakantie op een andere wereld te worden!

De dagen gaan snel en al gauw is het de dag van vertrek. Ik ben bloednerveus. Ik heb nog nooit gevlogen en ik heb geen idee wat ik kan verwachten....
We vertrekken ’s ochtends al vroeg. We nemen de tweede sprinter richting Utrecht Centraal. Daarna moeten we met de Thalys naar Parijs, waarna we het vliegtuig zullen nemen van Charles de Gaulle naar Reunion en daarna naar Nosy Be.

Mark en Irma doen ook nerveus. Dat helpt mij niet; integendeel: het maakt mij nog onzekerder! Ik voel me daarnaast ook niet helemaal op mijn gemak, omdat ik mijn klitschildje en anaalplug thuis heb moeten laten en de plug heb ik moeten vervangen door een even groot exemplaar van plastic. De neusring en mijn kutringen heb ik gelukkig nog wel in.
In Utrecht stappen we over naar de Thalys en we laten het Nederlandse, Belgische en ten slotte het Franse landschap aan ons voorbij zoeven. Voor twaalf uur komen we al aan in Parijs en zijn ruim op tijd om de vlucht naar Reunion te halen. Mark en Irma lopen voor me uit en zijn als eerste bij de metaaldetectorpoortjes. Ik zie dat Mark wat met de mannen aan het praten is. Ondertussen kijk ik om me heen, ik heb een strak topje en een ultrakorte rokje aan. Ook heb ik teenslippers aan. Dat was in Nederland nog wel wat fris, maar straks wordt dat alleen maar lekkerder!
Mark heeft me uitgelegd, dat je makkelijker door de poortjes komt als je kleding draagt waar de beambten alles van kunnen zien. Klinkt logisch.
Ik loop door het poortje en dat ding begint vreselijk te loeien. Ik schrik me helemaal gek en wordt gelijk naar de zijkant gedirigeerd. Er komt een vrouwelijke beambte en zegt dat ze mij wil fouilleren.
Ik moet mijn handen omhoog doen, en het omhoog kruipende topje maakt een deel van mijn buik zichtbaar.
Ik kijk om me heen en zie iedereen naar me kijken. Dat ben ik wel gewend, maar ik snap ook wel waarom ze kijken: er staat daar een ontzettend sexy meisje met haar handen omhoog en met priemende tepels. Ze wordt ook nog eens bevoeld en ik moet eerlijk zeggen dat ik dat helemaal niet erg vind.
Ik geniet van de aanrakingen van de vrouw, ondanks dat ze me professioneel bevoelt. Als ze mijn enkels bevoelt, zakt ze door haar knieën en kijkt naar boven. Ze kijkt rechtstreeks mijn kale, wijd geopende kut in. Ik zie dat ze rode wangen kijkt en ze zegt dat ik met haar mee moet komen. We lopen naar een smal gangetje waar een heleboel deuren op uitkomen. Er lopen twee bewakers met ons mee. Ik moet in de hoek van een klein kamertje gaan staan en wordt gesommeerd om me te ontkleden. Het valt me op dat het alleen maar vrouwen zijn die in deze kamer zijn.
Ik trek mijn topje omhoog en duw mijn rokje naar beneden en sta binnen een minuut spiernaakt voor de vrouwen.
Ik voel me alsof ik vlees ben wat gekeurd wordt. Ik voel al snel gefrunnik aan mijn kutringen en merk dat het me wel wat opwindt. De anaalplug vinden ze erg interessant en die moet ik uitdoen. Ik gehoorzaam en leg ondertussen in mijn beste Frans uit dat ik een slavin ben en graag met seks bezig ben. Ze lijken niet naar me te luisteren en de plug wordt met handschoentjes aan beproefd of er geen verboden zaken in zitten. Na een paar minuten krijg ik hem terug en kan ik mijn kleren weer aandoen.
Als ik de gang uitloop, zie ik nog net de rug van een excentriek geklede jonge vrouw in een ander hokje verdwijnen. Ook met begeleiding.
Alle opwinding zorgt er voor dat ik een spoortje geil over mijn benen voel lopen. Ik druip letterlijk van alle spanning. Gelukkig hebben Mark en Irma op mij gewacht en gedrieën lopen we verder naar de wachtruimte. Daar krijg ik de opdracht om op een stoel te gaan zitten en mezelf lekker geil te maken. Ik zit mezelf al snel gedachteloos te vingeren en voel langzaam de seksuele spanning opbouwen. Ik sluit mijn ogen en met een wijd opengesperde kut zorg ik voor een heerlijk geil gevoel. Dat gevoel komt in de plaats van de spanning van het moment wat ik net meegemaakt heb.
Ik krijg een klap tegen mijn wang: Irma haalt me uit mijn roes. Ze staat recht voor me en lacht een beetje. Ze zegt: “Hou jezelf een beetje rustig! Je moet nog een hele tijd voor je tot ontlading mag komen!”
Ik krimp een beetje in elkaar, maar laat me niet kennen en vinger mezelf rustig nog wat verder. Irma gaat weer naast me zitten en ik kijk recht naar voor. Daar zit de excentriek geklede jonge vrouw die ik eerder zag. Ze kijkt recht in mijn druipkut en zit heel erg op haar stoel te wiebelen. Het lijkt me duidelijk dat ze wrijving met haar kut aan het opwekken is. Blijkbaar is ze van het uitzicht aan het genieten!
Ik gun haar dat uitzicht en kijk of ik haar ogen kan pakken, zodat ik haar met mijn ogen wat op kan zwepen. Als ik haar neergeslagen ogen zie, krijg ik een steek in mijn maag. Ik ken die ogen!
Mijn mond valt open en dan zeg ik twijfelend: “Ben jij het, elle?”
Ik herken haar niet heel makkelijk. Ze heeft pornoblond lang haar en haar getatoeëerde ogen zijn niet zichtbaar.

Mark staat op en komt naar me toe. Hij zegt: “Dat heb je heel goed gezien. Arnold en Anouk konden niet mee op vakantie, maar ze vinden het wel een goed idee dat elle een tijdje met ons meegaat, zodat zij even wat minder verantwoordelijkheden hebben en op die manier ook wat rust. Daar komt bij dat Anouk de komende maand voor school heel veel moet doen.
Al met al komt het prima uit zo”.
Ik loop op elle af, geef haar een mondkus en veeg mijn vingers onder haar neus droog. Daarna ga ik naast haar zitten en we beginnen elkaar te vingeren. Gelukkig is het best rustig in de wachtruimte, maar toch legt Irma maar even een jas over onze friemelende handen.

Ik heb al snel in de gaten dat de kleding van elle ook niet veel voorstelt. Het is een vormeloze Afrikaans aandoende jurk van heel felle kleuren, die heel ruim valt, zodat haar vormen niet zo opvallen.
Ik voel terloops even naar haar middel. Die is echt smal geworden. Haar tieten lijken groter dan eerst en haar tepels steken enorm ver vooruit. Het zijn werkelijk blikvangers geworden: zelfs in deze vormloze jurk drukken ze de stof plaatselijk naar voren.
We blijven elkaar lekker opjutten totdat we kunnen gaan boarden. Met ons vieren lopen we naar binnen en we merken dat het vliegtuig lang niet vol gaat komen. Mark zegt dat hij daar een beetje van baalt, want nu heeft de “Cloud nine seat” plaatsen die hij gereserveerd had niet zoveel nut. Maar goed: nu hebben we ten minste fatsoenlijke stoelen en we verkennen snel de ruimte. We zitten achterin de ruimte. Direct achter ons is de economyclass. Ik ga tussen Irma en het raam zitten. Aan de andere kant van de gangpaden zien we dat Mark en elle hetzelfde doen: elle zit naast het raam.
Zowel Mark als Irma vragen al snel om een dekentje. Die wordt snel geleverd en mijn onderlijf wordt bedekt door een dekentje.
Ik hoor de bevelende toon van Irma. Ze zegt: “Geef me je rokje”. Ik aarzel niet en geef het rokje zichtbaar aan haar. Ik zie dat een stewardess mijn handeling ziet. Ze vertelt het door aan haar collega. Ik vermoed dat de komende 12 uur dat de vlucht duurt op geen enkele manier saai zullen worden!

We krijgen een demonstratie wat we moeten doen als er een probleem met het vliegtuig is. Ik neem me voor om bij een noodgeval vooral heel hard te gaan bidden…
Ik kijk af en toe naar elle en ik merk dat zij net zo zenuwachtig is als ik. Ook een groentje…
Het opstijgen is het meest opwindende wat ik ooit heb meegemaakt. Afgezien van seks dan misschien. Die kracht waarmee het vliegtuig naar voren en omhoog schiet is zo kicken!
Als we in de lucht zijn, krijg ik van Irma de opdracht om mezelf constant te blijven vingeren, want ze wil me altijd ‘klaar’ hebben.
Op mijn vragende blik antwoordt ze: “Je moet altijd klaar zijn om iemand te bedienen. Ook hier. Ook in het vliegtuig”.
Ik doe wat ze zegt en ik laat me in een geile poel zakken. Het voelt heerlijk en ik zak onderuit in mijn stoel, maar ik blijf mezelf vingeren en stimuleren. Dan voel ik de deken bewegen. Een stewardess legt hulpvaardig de deken weer netjes over mijn schoot. Die was blijkbaar naar beneden gegleden…
Irma kijk me met een grijns aan en ik bedenk dat ik één van de basisregels ben vergeten: altijd ervoor zorgen dat je zelf veilig bent.
Mijn opwinding ebt snel weg en we krijgen het avondeten. Het heeft amper smaak, behalve dat het naar plastic smaakt, maar goed: het hoort er bij, dus ik eet het op. Ik zie dat elle een shake krijgt. Zou ze totaal geen ‘normaal eten’ meer krijgen?

De vork en het mesje levert Irma niet in: ze houdt die achter en ik merk al snel waarvoor… Met het plastic mesje begint ze in mijn klit te zagen en met het vorkje neukt ze mijn kut. Ik krijg het bestek al snel zelf in de hand en begin mezelf er mee te pijnigen. Ik stop pas op het moment, dat de stewardess naar me toe komt en op strenge toon zegt: “Wilt u even meekomen mevrouw?”
Ik schrik en voel me betrapt. Mijn egoïstische gevinger heeft natuurlijk tot vragen geleid en die moet ik nu gaan beantwoorden… Ik drapeer de deken om mijn middel en loop achter de stewardess aan. Ze loopt helemaal naar achteren en wenkt me dat ik een trappetje op moet gaan. Ik bedenk me dat ik enkel een topje en een deken heb om mijn naaktheid te bedekken!
Als ik bovenaan het trappetje kom, zie ik links en rechts een soort stapelbedden. Ik zie verderop een dubbel bed wat met een simpel gordijntje door midden gedeeld is. Ik kijk de stewardess aan en ze zegt, wijzend op het dubbele bed: “Neem daar maar even plaats. De piloot komt zo”.
Ik snap niet gelijk wat ze bedoelt, maar ik volg haar bevel op.

Ik kijk even om me heen en na 10 minuten komt de piloot in vol ornaat naar me toe en ik voel me heel klein en onderdanig worden. Hij wordt gevolgd door de stewardess, die me een briefje geeft. Het is geschreven door Irma en er staat opgeschreven dat ik alles wat me aangeboden wordt moet verwennen. Ik adem even diep in: ik ben benoemd tot escortdame… Dus geen straf of reprimande, maar seks.
Ik kijk naar de piloot en zie een Afrikaans aandoend uiterlijk. Hij is best groot en ruim dubbel zo oud als ik ben. Hij zegt niets, maar wijst naar het dubbele bed. Ik drapeer me op mijn rug op het bed en wacht op wat er komen gaat.
Hij maakt een ronddraai beweging met zijn uitgestrekte vinger en ik begrijp dat ik me op mijn buik moet draaien. De stewardess komt dichterbij met twee kussens en terwijl ik mijn bekken omhoog kantel, propt ze de kussens onder mijn onderlijf. Het effect is, dat ik met mijn kont hoog omhoog gestoken lig. Helemaal open en toegankelijk. Handig doet de stewardess een riem om de stapel, zodat ik best stevig vastgesnoerd lig.
De piloot bestijgt me al snel en propt zijn snikkel in mijn drijfnatte kut. Hij beweegt zijn enorme lul langzaam in en uit mijn neukkanaal, maar het zint hem niet. Ik voel gefriemel aan mijn kont en voel dat de plug uit mijn kont getrokken wordt. Ik steek mijn hand gedienstig uit en de stewardess legt de plug er in. Ik lik hem netjes schoon met mijn mond.
Ondertussen heeft de piloot zijn grote pik in mijn kont geschoven en begint tevreden knorrend mijn kont te verwennen. In een rustig, monotoon ritme neukt hij me. Ik knijp geleidelijk steeds harder met mijn sluitspieren, waardoor de wrijving toeneemt. Hij hijgt steeds harder en harder en beukt zijn lul ook wat dieper naar binnen. Het voelt best lekker om op deze manier genomen te worden: de kussens maken het erg relaxed!
De stewardess trekt de plug uit mijn mond, waar ik het apparaat even opgeborgen had en leg hem naast mijn hoofd. Dan stapt ze met één been over mijn gezicht heen, zodat ze haar kut aan mij aanbiedt. Een slipje heeft ze niet aan en ik zie een enorme bos met zwart krullend haar. Ondanks dat ik helemaal niet van schaamhaar houd, begin ik haar toch aandachtig te beffen, terwijl ik mijn kont zeker niet vergeet. Dit is een welkome afwisseling van de vlucht!
Met een dierlijke kreun komt de piloot klaar. Hij deponeert zijn zaad diep in mijn darmen en blijft een paar minuten schokkend in en achter me zitten. Zijn lul wordt maar langzaam slap en amper kleiner!

Als hij zich terugtrekt, springt de stewardess op en haast zich om een bekertje te pakken en die onder mijn leeglopende kont te houden. Ook lepelt ze een beetje kutvocht van me in het bekertje. Wat het doel hiervan is weet ik niet, want het bovenste kussen is al heel erg doorweekt van mijn kutvocht!
De piloot bergt zijn zaakje op en neemt afscheid van me door me een klopje op mijn blote reet te geven. De hele tijd heeft hij geen enkel woord gezegd. Dit, samen met het uniform, maakte het voor mij erg spannend om seks met hem gehad te hebben.

Ik maak aanstalten om van de kussens af te komen, maar de stewardess houdt me tegen. Ze gaat weer met haar open kut voor me zitten en ik begin haar weer te likken. Daar geniet ze enorm van. Ik doe mijn best om haar te plezieren, maar voel ineens weer iets achter me. De stewardess houdt mijn hoofd stevig vast en zegt: “De eerste copiloot is nu aan de beurt”.
Ik had het kunnen verwachten, maar bedenk gelijk: hoeveel copiloten zouden er aan boord zijn…
Ik voel een lul in mijn kut verdwijnen en zelfs boven het monotone geluid van het vliegtuig uit hoor ik mijn kut spetterende geluiden maken. De stewardess hoort het ook en haast zich om het bekertje weer onder mijn kut te houden. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, maar het zal wel zo horen.
De lul in mijn kut is wat korter, maar zeker dikker dan de eerste en door de omvang voelen we ondanks al mijn kutvocht toch nog wel wat wrijving. Het is heerlijk zoals de man me dekt.
Doordat de stewardess aan de slag is om alle vocht op te vangen, kan ik even achterom kijken en ik zie dat ik genomen word door een atletische neger. Hij is jong, vrij lang en ziet er sterk uit. Hij heeft enorme handen die hij om mijn heupen legt en waarmee hij grip pakt. Als hij me goed vast heeft, begint hij me als een heimachine te neuken. Harder neuken dan dit is me nog niet eerder overkomen. Zijn ballen dreunen met veel kracht tegen mijn klit en ik heb een probleem om niet klaar te mogen komen...
De wrijving in mijn kut voelt heerlijk en ik melk de pik met mijn kut pulserend. De neger voelt dat duidelijk, want hij grijpt me hard in mijn neukteugels. Zacht brullend jaagt hij zijn hete zaad tegen mijn baarmoeder aan en ik kreun ook hard, maar dat komt door de kracht waarmee hij mijn heupen beet heeft. Het voelt alsof hij het vlees van mijn botten wil scheuren!

De pik glibbert al snel uit mijn druipgrot en het golfje wat de vertrekkende pik meeneemt wordt door de gedienstige stewardess kundig opgevangen. Ook de copiloot zegt niets tegen me en vertrekt nadat hij me op mijn andere bil een klopje heeft gegeven.
De stewardess gaat weer in likpositie zitten en ik leg me weer toe op het oraal verwennen van de harige kut van de vrouw. Ze doet haar best om snel klaar te komen en op het moment dat ik het idee heb dat ze klaar gaat komen, druk ik met mijn rechtermiddelvinger hard op haar G-spot. In een flits duwt ze mijn hoofd naar beneden en houdt een leeg bekertje voor haar kut. Spuitend komt ze klaar en het lukt haar om veel van het kutvocht op te vangen.

Als ze bijgekomen is, kijkt ze trots naar het halfvolle bekertje. Ze zet het voorzichtig op het tafeltje en kijkt naar de deur, waar neuker nummer drie staat. Het is een beer van een vent die de hele deuropening vult. Hmmm!
Hij duwt zijn broek naar beneden en loopt een paar stappen naar me toe. Dan pakt hij de stapel met kussens en trekt die in zijn geheel naar achteren, zodat ik met mijn knieën op de rand van het matras beland. Mijn hoog opgerichte onderlijf nodigt hem uit om me te palen en dat doet hij heel erg vlot. Zijn nog droge lul schuurt mijn aars binnen, maar dat voelt voor hem blijkbaar ook niet goed. Met een kreun trekt hij zijn pik naar buiten en voert hem in mijn sappige kut.
Na een paar keer is de lul lekker gesmeerd en drukt hij zijn lat weer in mijn achteringang. Daarna pakt hij mijn lange haren beet, trekt mijn rug hol en begint heel hard op me in te stoten. Ik moet mijn hoofd ver achterover houden, want hij trekt echt heel hard aan mijn haren!
Ik besluit om hem te helpen en begin tegen hem in te beuken. Hij lijkt dat erg te waarderen, want het tempo gaat om hoog en de stoten worden nog intensiever. Als hij eindelijk de strijd op moet geven en klaarkomt, trekt hij mij aan mijn haren strak tegen zijn onderlijf aan en zacht brullend en spastisch bewegend voel ik zijn hete zaad in mijn darmen gespoten worden. Het voelt echt heel erg lekker!

Zonder te kunnen kijken, weet ik dat het bekertje weer onder mijn neukgaten zit; vastgehouden door de gedienstige stewardess. Het golfje wat de terugtrekkende pik achtervolgd wordt opgevangen door de stewardess.
De man gaat weg nadat hij zijn kleren gefatsoeneerd heeft en heeft ook geen woord gezegd! Al met al begin ik het een beetje vreemd te vinden: amper communicatie en dat bekertje…

De stewardess begint het bed te fatsoeneren en zegt dat ik op moet gaan staan. Ze drukt me het bekertje in mijn handen en zegt: “Hou dit onder je kut”.
Ik probeer met mijn kut en kont nog wat lichaamsvocht naar buiten te persen en dat lukt wonderwel. Als de bedden weer goed zijn, lopen we weer naar beneden, waar bijna iedereen een film aan het kijken is. Irma ziet me aankomen en stapt even uit de stoel om me weer te laten zitten. Rustig pratend breng ik verslag uit en besluit mijn relaas met: “het enige wat ik niet begrijp is, wat ze met dat bekertje doet”.
Irma drukt op een knopje en er komt al snel een stewardess aan. Irma vraagt haar hoorbaar voor de mensen om me heen, wat haar collega met het bekertje sperma gaat doen. Ze krijgt een rood hoofd en loopt weg. Even later komt de collega die mij tijdens het neuken terzijde heeft gestaan er aan. Zij vraagt wat er aan de hand is. Irma herhaalt haar eerder gestelde vraag en ze antwoordt: “Er is een weddenschap actief waar veel piloten en een paar stewardessen aan meedoen. Het gaat er om wie het meeste sperma uit de piloten kan wringen. De vrouw met de hoogste score van dat moment mag de mannen helpen en vaak ook genieten”.
Ik vraag: “Wat doen jullie met de inhoud van het bekertje?”
De vrouw krijgt een rood hoofd en even na over een antwoord. Dan zegt ze: “Dat wordt geserveerd”
“Aan wie”, is de korte vraag van Irma.
“Dat vertel ik liever niet”.
Mark is daar even stil van en zegt dan: “Mag ik alles wat er vandaag geoogst is in een grote beker? Ik weet zeker dat ik daar iemand heel erg blij mee zal maken”.
De stewardess gaat weg en blijft een tijdje weg. Als ze terugkomt, zegt ze tegen mij: “Jij was de eerste passagier die de piloten gemolken heeft. Hiervoor was het alleen maar personeel. Dat je opgegeven bent, heb je te danken aan je buurvrouw en de meneer aan de andere kant van het gangpad (ze wijst naar Irma en Mark). Zij hebben gevraag of er een mogelijkheid was voor een seksfeestje vanavond, zodat jij daar een rol kon spelen. Dat is gelukt”.

Dat verklaart mij best veel. Het is heel apart dat het Mark en Irma toch elke keer weer lukt om een seks gerelateerde situatie te scheppen!
Irma vraagt bitchy: “Leuk dat Maureen nu bovenaan staat, maar ik heb gevraagd om de beker met de hele oogst. Krijg ik die nog?”
De stewardess zegt gedwee: “Ja, die komt zeker, maar er wordt nog een klein beetje aan toegevoegd door de stewards. Ik nam aan dat dit akkoord is?”
Ik hoor dat Irma sissend haar adem laat ontsnappen en zegt: “Prima, maar laat het niet te lang duren, anders stuur ik Maureen er op af om het wat te versnellen”.

Ik zie een andere stewardess aan komen lopen met een beker van McDonalds formaat. Er zit alleen geen rietje in. Irma pakt de beker aan en laat mij er even in kijken. Het is een ondefinieerbare smurrie, waar een paar spermakwakjes bij wijze van garnering bovenop liggen.
Irma wenkt Mark en elle, die er ook bij komen. Irma laat Mark de inhoud van de beker zien en hij knikt goedkeurend. Hij wendt zich naar elle en zegt: “Voor het eerst sinds maanden krijg je iets anders gevoerd dan alleen maar maaltijdpasta’s. Ik zou zeggen: geniet er van als je het allemaal opdrinkt. Het is kutvocht en sperma van meerdere mensen. Sommige sperma heeft eerst in de kut of kont van Maureen gezeten”.
De stewardessen kijken met open mond naar Mark die op een wel heel platvloerse manier duidelijk gemaakt heeft wat er in de cocktail zit. Het gezicht van elle drukt verrukking uit. Ze ziet er uit alsof ze, net als een kind, een schitterend cadeau gekregen heeft. Na een toestemmend knikje van Mark neemt ze de beker aan en neemt ze genietend een slokje. Rustig en genietend drinkt ze de beker helemaal leeg. Ik moet me sterk vergissen of de laatste slok slikt ze niet door, maar laat ze in haar mond zitten, zodat ze langer van de smaak kan genieten…

Met een vinger likkepot ze het laatste beetje uit de beker, waarna ze de beker teruggeeft aan Mark. Hij geeft het weer door aan de verbijsterde stewardessen, die niet weten hoe snel ze weg moeten gaan. Dit verhaal zal vermoedelijk snel de ronde doen!
We gaan weer zitten en proberen te gaan slapen, maar dat lukt niet. Ik zie dat elle inmiddels Mark aan het pijpen is, die na zijn zaadlossing heerlijk in slaap valt. Ik vraag aan Irma of ik haar zal helpen om klaar te komen, zodat ze daarna wellicht ook in slaap zal vallen. Ze vindt het een goed idee en ik vinger haar in een strak ritme klaar.
De truc lijkt te werken en ze is al snel in dromenland. Ik kijk naar elle en we wisselen een paar blikken van verstandhouding, waarna ik ook een slaaphouding aanneem en wonderwel in slaap val.
Ik droom van een paradijselijke wereld met mooie stranden en heel veel lekkere lichamen om van en mee te genieten. Hopelijk gaat dat deze komende weken helemaal goed komen!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 113: Paradijselijk

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Teun En Linda: De BruiloftDoor: Teun
Gelezen: 1043x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-01
8.4
:: Ouwe Taart 15 (slot)Door: Jan
Gelezen: 1244x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-01
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 2931x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Sex, Bioscoop, Neger, Pijpen, Klaar Komen.
19-01
8.3
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7494x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fuckmachine, Latex, Water, Klysma, Poep, Sperma, Bondage, Fetisj, Hond
18-01
8.6
:: Gwen Gepakt Door Oude ManDoor: Mck
Gelezen: 10533x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verkracht, Gedwongen, Oud, Jong
18-01
8.1
:: Fantasie Wordt Werkelijkheid... - 2Door: Claudia
Gelezen: 5710x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gyno, Klysma, Vuisten, Pissen, Onderdanig, Naalden, Extreem Pervers
17-01
8.6
:: Geld Problemen - 3Door: Stefan
Gelezen: 7808x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Prostitutie, Blond, Schuld, Dwang, Hoer
17-01
8.1
:: Je Eigen Geile... - 7Door: Angela
Gelezen: 7049x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Sletjes Seks
17-01
8.2
:: Interessant Bijbaantje - 2Door: Generaaltje
Gelezen: 8226x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.5
:: Blanke Jongeman Met...Door: John Van Vliet
Gelezen: 8240x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voyeurisme, Kerk, Slipjes, Sexchat, Taboe, Romantisch
17-01
7.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10827x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Anaal, Bondage, Anaalplug, Nylon, Hakken, Leer, Zweep, Deeptroath
16-01
9.0
:: Geld Problemen - 2Door: Stefan
Gelezen: 12157x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Prostitutie, Blond, Schuld, Dwang, Hoer
16-01
7.8
:: Kies Maar - 2Door: Jado
Gelezen: 8155x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-01
8.8
:: Interessant Bijbaantje - 1Door: Generaaltje
Gelezen: 15088x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
8.3
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 15069x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Anaal, Kwijl, Anus, Adem, Squirten
15-01
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net