Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 41x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 11459x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Contact Met Mr Paul - 2
Door Slaaf Van Mr Paul - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Contact Met Mr Paul - 1

De mail van meester Paul snel geopend. Hij was onder de indruk van de foto’s en wilde ons graag als slaven opnemen in zijn verzameling. Ons? Zag ik het goed? Ik had weliswaar foto’s gestuurd waarop mijn vriendin ook zichtbaar is, maar ik had toch nergens geschreven dat zij ook een onderdanige kant heeft?

Verder schreef hij dat hij me graag eens wilde keuren en stelde het komende weekend voor. Ik schreef onmiddellijk terug dat zaterdag goed uit zou komen. ten slotte zou mijn vriendin een weekendje weg zijn. Ik schreef tevens dat mijn vriendin weliswaar ook een onderdanige kant heeft, maar dat ik haar buiten dit avontuur wilde houden.

Na wat over en weer gemail tijd en plaats (bij mij thuis) afgesproken. De week kroop langzaam vooruit. De spanning steeg.

Eindelijk is het zover. Het is zaterdag. Een uurtje voor de afgesproken tijd nog uitgebreid een douche genomen. Die ochtend alles nog even goed glad geschoren zoals me was opgedragen. Exact om 3 uur gaat de bel. Ik snel naar de voordeur en doe open. Een grote, lange man staat lachend op de stoep en stelt zich voor als meester Paul. Ik laat hem binnen, zoals afgesproken begint het spel pas in de speelkamer, daarbuiten doen we gewoon tegen elkaar. Meester Paul geeft aan eerst nog even te willen douchen en zich om te willen kleden. Ik wijs hem de weg naar boven. Nog even wordt de slaapkamer geïnspecteerd. Alles ligt keurig klaar: de zwepen, dildo’s, klemmen, knijpers, handboeien, touw en natuurlijk de poppers. Ik krijg opdracht mezelf uit te kleden en op mijn handen en knieën te wachten voor de badkamerdeur.

Na 10 minuten gaat de deur weer open. Meester Paul staat voor. Helemaal in het zwarte leer. Laarzen, een string en een leren motorjack maakt het af. Onmiddellijk krijg ik een hondenriem om en krijg ik te horen dat ik als een hond achter het baasje aan moet lopen. Meester Paul trekt fors aan de riem. Ik volg. Maar te langzaam en al spoedig wordt er harder en harder aan de riem getrokken terwijl we over de bovenverdieping lopen. Alle kamers worden bezocht en na een tijdje zijn we weer bij de badkamer. Meester gaat achter op mijn rug zitten en gebiedt me hem naar de slaapkamer te brengen. Poeh dat is een gewicht zeg. Ik kom maar langzaam op gang. Dat zint mijn meester niet en ik krijg klappen om mijn billen. “Sneller slet, sneller, of ben je soms een watje?”

Uiteindelijk komen we in de slaapkamer. Mijn meester stijgt af en trekt aan de riem zodat ik wel moet gaan staan. “Ik ga je eerst eens keuren. Rechtop staan nu!” Meester Paul gaat achter me staan en ik voel zijn handen over mijn billen gaan. Er wordt gekneed en mijn billen worden wat uit elkaar getrokken. “Niet slecht”. Meteen krijg ik forse tikken op beide billen. ik word omgedraaid en mijn tepels worden betast. Er wordt hardhandig in geknepen en aan gedraaid. “Hmm. Je kan wel wat hebben”. Meteen worden er tepelklemmen op geplaatst.

“Je hebt je mooi geschoren”.

“Dank U meester”.

Zijn handen gaan verder naar beneden en komen bij mijn buik uit. Of beter gezegd buikje.

“Hmmm, niet zo mooi. Je hebt een buikje, weliswaar klein, maar toch. Daar heb je niets over geschreven. Dat betekent dat ik je daarvoor ga straffen”. Er wordt een huidplooi gemaakt tussen twee vingers en er wordt een knijper op gezet. Daarna nog 7 anderen met steeds een paar centimeter tussenruimte. Dat doet pijn zeg. Maar aan de andere kant ook opwindend en vernederend.

Zijn handen gaan verder naar beneden. Mijn pik wordt beroerd en onmiddellijk wordt deze stijver en stijver. Nog verder naar beneden worden ook mijn benen geïnspecteerd. “Mooi geschoren ook”. Ik dank opnieuw.

“Nu gaan we eens kijken hoeveel je kan hebben”. Meester Paul pakt een van de zwepen en slaat als eerste op mijn stijve lul. Ik moet met mijn benen gespreid staan en met een opwaartse beweging krijgen ook mijn ballen de volle laag. Ik verbijt de pijn, ik wil dat mijn meester tevreden is. Voor meester Paul is het feit dat ik nog geen krimp geef het sein om harder te meppen. Zwiep zwiep gaat het. Ook mijn bovenbenen krijgen er van langs. En worden een voor een de knijpers van mijn buik geslagen. Ik krimp ineen. “Watje, schuimpie, je lijkt wel een wijf, kan je echt niks hebben” wordt me toegebeten. Ik verman me en onderga de pijn. Nadat de laatste er af is geslagen word ik met mijn armen omhoog tegen de muur geplaatst. Mijn benen moet ik uit elkaar houden. En dan begint het slaan met de zweep op mijn rug. Steeds lager komt de zweep op mijn rug terecht om bij mijn billen te eindigen.

Klap na klap moet ik opvangen. Als mijn meester eindelijk stopt zie ik dat mijn billen roodgloeiend zijn geslagen.

“Laat nu maar eens zien hoe je je meester kan verwennen. Kniel voor me en begin met mijn laarzen te likken en dan voorzichtig naar boven. Ik wil dat je mijn laarzen en benen kust en likt”. Ik begin onderaan bij zijn linkerbeen. Likkend, kussend en strelend werk ik mijn weg naar boven af. Na de laarzen komen de dijen. Terwijl ik deze streel kus en lik ik ze tegelijkertijd. Mijn pik is nu op volle oorlogssterkte. Bijna bovenaan gekomen streel ik ook de billen van mijn meester. Hij laat het toe wat me enorm opwindt.

“En nu mijn rechterbeen, beneden beginnend”. Ik doe wat me gezegd wordt en begin weer te likken en te kussen. “Wat ben jij een slet zeg, wat een geile hoer ben je” krijg ik te horen. Ik ga beetje bij beetje naar boven. Ik ben al zo hoog dat ik alweer de billen van mijn meester kan strelen. Dat mag. Ik raak daar zo opgewonden van dat ik overmoedig wordt en de leren string van mijn meester begin te kussen. Pats daar krijg ik een klap tegen mijn wang. “Vuile slet, ik zei alleen mijn benen. Sta op en lik mijn tepels!” Ik sta op en doe wat me gezegd wordt. Ondertussen zie ik dat meester Paul zijn jack uit doet. Ik lik en kus zijn tepels totdat ik opdracht krijg ook zijn string uit te trekken. Ik doe het langzaam. De bult in zijn string komt nu vrij en een heerlijke pik hangt voor mijn gezicht. Bang voor weer een klap besluit ik af te wachten en geen aanstalten te maken er aan te gaan zitten.

Meester Paul draait zich om en geeft opdracht zijn billen te strelen, te likken en te kussen. Ik doe wat me gezegd wordt. Wat heerlijk om dit te mogen doen. “Nu ga je me rimmen slaaf. Lik mijn kont schoon”. Mijn tong glijdt door zijn bilnaad. “Ik wil die tong in me voelen”. Wat heerlijk vernederend om de anus van mijn meester met het puntje van mijn tong te mogen verwennen. Ik lik en lik. Mijn meester stopt zelf een vinger in zijn kont, haalt die er vervolgens weer uit en zegt “pijpen slet, zuig die vinger schoon”. Dit moet ik wel drie keer doen, maar ik doe het graag.

Uiteindelijk krijg ik een blinddoek voor en moet op de rand van het bed gaan zitten.

“Pijpen slet” commandeert mijn meester me. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd en ik zuig zijn pik mijn mond in. Afwisselend pijp en lik ik die heerlijke lul en als ik ook zijn ballen moet likken doe ik dat met overgave. Zijn pik is nu helemaal stijf. “Wat ben jij een geile pijpslet zeg”. Maar ook hier komt een eind aan. Ik moet op mijn buik op het bed gaan liggen. Ik vermoed wat er gaat gebeuren. Met handboeien worden mijn armen vastgemaakt aan de spijlen van het bed. Vervolgens is het een hele tijd stil. Ik hoor mijn meester in de badkamer rommelen en voel ik hoe hij weer op het bed plaatsneemt.

“Zo nu ga ik die mannenkut van jou eens uitwonen”. Olie wordt in mijn bilnaad gegoten, ik krijg een flinke snuif poppers en al gauw gaat er een vinger mijn kont in. Snel gevolgd door een tweede en een derde. Ik voel ze ronddraaien. Dan worden ze er uitgehaald en voel ik iets groots en hards tegen mijn anus duwen. Met geweld word ik gepenetreerd. Dat doet pijn zeg, maar is ook lekker. Ik merk al gauw dat het een voorbinddildo is. Eentje van de meester zelf, want deze is dikker dan de speeltjes van mijn vriendin.

Terwijl ik minutenlang in mijn kont geneukt word, krijg ik ook nog een grote hoeveelheid klappen op mijn billen te verwerken. Dit gaat zo wel 20 minuten door. Ik word compleet uitgewoond. Opeens pakt mijn meester mijn pik vast en begint eraan te trekken. Als ik klaarkom wordt een zachte stof tegen mijn spuitende pik aangehouden om het sperma op te vangen. De dildo wordt uit mijn kont gehaald, de boeien losgemaakt en mijn blinddoek gaat af. Ik moet op de rand van het bed zitten.

“Pijp me klaar neukslet van me”. Ik neem zijn pik in mijn mond en begin weer te pijpen. Wanneer zijn pik stijf is, neemt meester Paul weer het heft in handen. Met twee handen wordt mijn hoofd gepakt, zijn pik komt nu bij mijn keel en hij begint mij in mijn mond te neuken. De eerste straal komt achter in mijn keel. De volgende drie stralen in mijn gezicht. Ik moet mijn mobiel pakken. Mijn meester maakt vervolgens foto’s voor me. Heerlijk om zo vernederd te zijn en dat mijn volgespoten gezicht op de foto wordt gezet.

“Zo slaafje, nu naar de douche”. ik word hardhandig aan mijn pik voortgetrokken naar de douche. “Op je knieën.” Nadat ik dat doe word ik schoongespoten. Alle sperma van mijn meester wordt van mijn gezicht afgepist. “En nu je grondig wassen”. Ik kom je over 10 minuten keuren of je schoon genoeg bent. O ja hier heb je een slipje van je vriendin. Daarin heb ik je sperma opgevangen. Ook schoonmaken!”

Ik begin te douchen. Ondertussen gebeurt er in de slaapkamer iets wat mijn verdere leven en dat van mijn vriendin gaat bepalen. Ik heb er dan nog geen weet van, maar mijn meester heeft tijdens het maken van de foto’s de instellingen van mijn telefoon gewijzigd, zodat deze niet meer automatisch op stand-by gaat. Vervolgens heeft hij telefoon- en emailgegevens en (naakt)foto’s van mijn vriendin opgezocht en naar zichzelf gemaild. Wat dat voor gevolgen heeft...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Contact Met Mr Paul - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Een Mogelijk Waargebeurd...Door: DatwAtis
Gelezen: 1717x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
24-03
9.4
:: Weekend -1Door: Unichorny
Gelezen: 4033x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-03
8.6
:: Carnaval Op De Boerderij - 1Door: JohnD
Gelezen: 7025x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Transformatie,
24-03
8.5
:: Timo, De Bi Toy BoyDoor: Pom
Gelezen: 2138x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Pijpen, Neuken, Bi
24-03
9.0
:: Hoer Lisa - 9Door: Maria Smulder
Gelezen: 3749x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch, Water, Pijpen, Vernedering, Zweep,
23-03
8.7
:: Slavin Van Een...Door: Taboeloos
Gelezen: 3353x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-03
8.2
:: Een Meester Om Te Dienen - 15Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2370x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Neuken, Anaal, Plas, Macht, Misbruik
23-03
8.7
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 5464x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 3885x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
8.6
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 8869x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.8
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 7204x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 7986x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.6
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 15406x
Reacties: 24
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3835x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5768x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net