Opwindend.Net
Datum: 09-08-2018
Stemmen: 77x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 13907x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Hetero Jochie Verkracht Door Oudere Mannen - 4
Door Mck - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hetero Jochie Verkracht Door Oudere Mannen - 3

Kamil trok inmiddels z'n kleding weer uit en zijn gigantische stijve lul kwam weer tevoorschijn. Bang staarde ik er naar en bedacht me dat hij me als enige nog niet geneukt had. Hij zou me nog verder gaan oprekken en aan de lengte te zien zou hij nog dieper in me komen dan wie hiervoor dan ook. Toen zag ik ineens in alle wanhoop een kansje. Voor het eerst was de voordeur onbewaakt en de meeste mannen waren in de badkamer of keuken nu. Alleen Kamil hield me nog in de gaten, maar het moment dat hij z'n broek liet zakken greep ik m'n kans. Ik sprintte naar de buitendeur en rende schreeuwend om hulp naar buiten. Kamil was compleet verrast en viel bijna toen hij met z'n broek op z'n enkels probeerde te gaan rennen.

Eenmaal buiten schreeuwde ik om hulp. Het was inmiddels laat op de dag, de zon stond laag aan de hemel en op het naaktstrand waren niet heel veel mensen meer. Maar zodra ze me zagen en hoorden kwamen er een stuk of 5 verschillende mannen naar me toe gelopen. Ik vroeg ze meteen de politie te bellen en vroeg of ze me konden helpen vluchten. "Meen je dit serieus? Verkrachters? Daarbinnen? Shit... Renzo ren snel naar de auto om je telefoon te halen en bel 112! Ik ben Maikel trouwens...". Ik kreeg een handdoek van een 3e man om me heen en we liepen snel richting de parkeerplaats. Maar toen kwamen de motormannen naar buiten gerend. Kamil voorop met z'n broek weer aan. "Snel ze komen!!!" schreeuwde ik. "Oke snel naar de auto dan!" en Maikel rende voor me uit.Nog geen 100 meter verder kwamen we bovenaan de duinheuvel bij de parkeerplaats en daar...

Stond Renzo bij de oprit met 2 oude grijze mannen met een motorjack aan voor zich. En van de twee had een honkbalknuppel in z'n handen en we werden terug gedirigeerd. Achter ons kwamen Kamil, Dave en nog een paar mannen van het huisje aan gelopen. "Haha jammer knul!" zei Kamil. "We hebben altijd 2 man die de motoren bewaken, verkeerd gegokt! Nou luister, je redders in nood krijgen een keuze. We kunnen of; jullie flink in elkaar rossen en Marc met geweld terugnemen. Of jullie werken mee... en dan mogen jullie hem ook ff lekker neuken. Kijk eens wat een geil lijfje hij heeft?" en Kamil stapte op me af en trok m'n handdoek van me weg. Bang en verbaasd keken Renzo, Maikel en de andere 3 naar me en de vertwijfeling sloeg toe.

"Wat zal het worden? Lekker dit jochie verkrachten, z'n strakke kontje neuken en dan zonder problemen mogen weglopen aangezien jullie dan toch medeplichtig zijn. Of met 5 naakte ongespierde mannen, het opnemen tegen onze motorgang en Jaap en Frans hun honkbalknuppels?" En van de mannen die een beetje achteraan was blijven lopen toen we wegrenden riep meteen "Fuck dit... ik vond hem sowieso al lekker. Als ik nu ook nog ff in hem mag... lijkt me een duidelijke keuze toch jongens?". Vertwijfeld keek Maikel me aan. "Sorry Marc... we zullen zachtjes met je doen oke?" zei hij zich schuldig voelend. "Neee!! Nee!! Alsjeblieft! Help me!!" antwoordde ik.

Met een harde hand werd ik meegetrokken het strand weer op en tegen een hoge paal aangeduwd met een grote plastic lachende zeester erop. Het was zo'n ontmoetingspunt paal en ik werd er met een touw rond m'n middel aan vastgebonden. "Zow... dan kan je ten minste niet meer wegrennen..." zei Kamil. Hij trok m'n kontje een beetje naar achteren. "Oke nou snel. Neuken en wegwezen. Dan ga ik hem daarna ongelooflijk uitwonen. Nou? Schiet op! Aanraken strelen, hup hup. Jij was toch de 1e die zei dat je wilde, neuken dat kontje nu!" zei hij streng tegen de 5 aanvankelijk helpende mannen. Een beetje verlegen of angstig begonnen ze me te betasten maar al snel merkte ik dar hun remmingen een beetje wegvielen en ze zich eraan overgaven. De man die als 1e had geroepen te willen was al achter me komen staan en trok z'n broek omlaag. "Ohhh wat ziet dat er lekker uit..." zuchtte hij. "Sorry Marc.. maar godverdomme wat heb je een lekker lichaam... zo zacht en slank... sorry dat we je dit aandoen maar het moet gebeuren.." zei Maikel vervolgens terwijl hij met 2 handen over m'n buik en borst streelde en m'n tepels voelde. Toen voelde ik hoe de man achter me z'n pik tegen m'n gaatje aanzette en begon te duwen. Hij was nogal klein geschapen dus het viel mee. Bovendien kwam hij al na 20 seconde klaar hevig hijgend en steunen. "Ohh jaa...ohh jaa!! Zo strak.. ahhhhhhhhhhhh".

Daarna kwamen de andere mannen om de beurt in me en kwamen ook snel klaar. Maikel was de laatste. Hij had vooral een hele lange piemel, en hij gleed heel diep in me. Ondertussen zei hij nog regelmatig sorry, maar na 2 minuten langzaam neuken kwam hij ook kreunend in me klaar. Toen wilden de 2 grijze mannen die de motoren hadden bewaakt, maar Kamil duwde ze weg. "Oprotten! Ik ben klaar met wachten. Ik wil NU m'n kloppende lul in dit jochie duwen. Jullie spuiten maar over hem heen ofzo!" zei Kamil.

Toen maakte hij me los en zette me op m'n knien op een strandbedje. "Zo... op je knietjes jochie. Pijp deze 2 oudere heren maar terwijl ik je neuk."

Dat lieten ze zich geen 2 keer zeggen, meteen duwden allebei de mannen hun oude rimpelige piemels in m'n gezicht en voor ik het wist had ik er n in m'n mond. Met z'n hand dwong hij me hem te pijpen. Hij had echt een vieze lul... hij rook vies, smaakte vies, voelde zelfs vies. Maar genadeloos werd hij in m'n mond geduwd en werd ik gedwongen hem te pijpen. De andere oude man was ondertussen m'n buik en borst aan het verkennen. Hij likte m'n navel en ging langzaam omhoog. Al snel voelde ik z'n ouwe tong over m'n tepels glijden en likte hij ze zachtjes. Ik kon een kreuntje niet onderdrukken en m'n lichaam trilde en schokte ervan.

Toen voelde ik hem... Een gladde, waarschijnlijk met glijmiddel ingesmeerde grote afrikaanse lul werd tegen m'n kontje aan gezet. En 2 grote handen pakten m'n kontje vast en trokken hem een beetje naar achteren. Ik trok me los van de oude lul en gilde "NEeeeheeee!! Alsjeblieft niet!! Hij is veel te groot!!". Maar meteen werd m'n hoofd weer vastgepakt en de oude lul in m'n mond geduwd, diep in m'n keel. Ondertussen begon Kamil te duwen. Alsof er een tennisbal door m'n kontgaatje geduwd werd het voelde bizar. Maar voor ik het wist voelde ik m'n gaatje om z'n eikel heen sluiten. Dankzij het glijmiddel kon hij hard in 1 langzaam beweging in me duwen. "OOOOOHHHHHHHHH!!! OOWWHHHHHHNNGGGGGGHH... " kreunde ik uit terwijl ik weer loskwam van de oude lul. Verlekkerd keken de oudere mannen nu hoe Kamil langzaam in m'n kontje kwam en ze begonnen zichzelf af te trekken terwijl ze nog m'n tepels af en toe streelden. "AAAHHHHH AHHHH OHH FUCKKK!!!" kreunde ik uit. En ik voelde hoe die gigantisch piemel steeds dieper in me gleed, tergend langzaam.

"Ohhh... ja zo strak... ik ga zo ontzettend diep in je jonge jongenslichaampje komen jochie.. mmhmhhh jaah..." sprak Kamil. En hij bleef maar mm voor mm doorglijden. Elke keer als ik dacht 'verder kan hij niet' gleed hij weer wat dieper. En het voelde alsof hij tot diep in m'n onderbuik doordrong. Ik voelde me alsof ik gespietst werd en net toen ik dacht dat ik knockout ging was hij klaar. Hij zat helemaal tot z'n onderbuik in me. Ik kon niet meer schreeuwen of gillen. Het enige geluid wat ik nog maakte was een zacht "ahh ahh... ohohhoh...ohhhhh...mmhhnngggghh.."

"He-he-he-he... jaaaahhh jochie. Ik zit volledig in je strakke lichaampje. We zijn bijna n geworden hahaha... ohh wat voel jij strak om m'n lul... dit heb ik nog nooit gevoeld..." en langzaam begon hij een beetje terug te glijden. "Je laten klaarkomen wordt natuurlijk steeds moeilijker knul. Maar let maar op, het gaat me lukken. Wist je namelijk dat je ook zonder dat je piemel wordt aangeraakt kan klaarkomen? Heheh... ja dat heet een anaal orgasme. Als je maar hard genoeg geneukt wordt spuit je alsnog je laatste beetje zaad er zo uit. Voel maar..."

En langzaam duwde hij weer dieper in me. Zo begon hij me langzaam te neuken, hij voerde het tempo op. Het was een intens gevoel. Dat gigantische apparaat diep in me bewegend, en ik voelde bij elke stoot een trilling door m'n lichaam gaan. M'n piemel was ook helemaal stijf en de strelende rimpelige vingers van de oudere mannen deden me sidderen van ongewild genot.

Kamil was inmiddels wild aan het stoten en beukte harder en harder op me in. Ik voelde in m'n onderbuik een warm gevoel opwellen, intenser dan ooit en ik begon te kreunen. "FUckkk ... OOHHH... OHHH... FUCK!!... AAHH... STOP!!! NEEE!! OOWWWHHHH!!!" kreunde ik steeds harder.

"Jaaa... JAAA... JAAHH!!" brulde Kamil. En toen greep hij ineens m'n piemel en begon me ineens hard af te trekken. "NEEEHH!!! OOOOOOOOOOWWWWHHH!!!" en ik schokte en kreunde en gilde het bijna uit. Trillingen gierden door m'n lichaam en het gevoel van die dikke lul diep in me en m'n piemel die ineens woest afgetrokken werd, werd me teveel. Schokkend kwam ik klaar. Dit stimuleerde Kamil op zijn beurt weer en die kwam ook brullend in me klaar. Dieper dan ooit voelde ik het warme zaad gutsen. De 2 oude mannen spoten ook bijna tegelijk hun zaad over m'n borst en buik, en de ander in m'n gezicht.

Kamil gleed langzaam uit me en liep meteen weg. Ik viel voorover op het strandbedje en het duurde lang voor ik weer de kracht had om overeind te proberen te komen...

-----

Reageer graag met jullie mening! Dan kan ik eventueel nog een vervolg of nieuw verhaal maken!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: LisaDoor: Maria Smulder
Gelezen: 8122x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.4
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 14725x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 4810x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 6630x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7631x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.2
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 6674x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 9009x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 16724x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9176x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 13637x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 13498x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 10879x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
:: Voor Tim - 3Door: ForYou
Gelezen: 3476x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
05-02
8.7
:: Wat Wint Er...? - 3Door: Subt
Gelezen: 3715x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Pis Bondage
05-02
7.7
:: Nieuwe Job - 2Door: Ellen
Gelezen: 9527x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
05-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net