Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 100x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 20857x
Lengte: Lang
De Verpleegster
Door Switch - Mijn Profiel Pagina

Hallo zal me even voorstellen. Ik ben Jan, 51 jaar oud, 186/100/15/.

Het was zondag en ik werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ik kwam op zaal en kreeg allerlei controles. Het werd maandag. Een nieuwe ploeg verpleegsters en verplegers kwamen er. Een verpleegster kwam zich voorstellen en zei “Ik heet Brenda. Iedere patiënt heeft een verpleegkundige die voor hem of haar verantwoordelijk is en vast aanspreekpunt is”. Ik schatte haar rond de 28 jaar. Kort blond haar, mooie kleine borsten, geweldig figuur. Ze had een uitstraling die wat met me deed.

Ik moest me klaarmaken voor de operatie. Ik lag alleen op zaal. Ze kwam terug en zei wat streng “Even controleren of alles goed zit”. Ik had het gevoel gekeurd te worden, waarop ik een stijve kreeg. Ik schaamde me een beetje voor mijn stijve. Ze keek er naar en zei met een knipoog “Niks mis mee”.

Na de operatie kwam ze me helpen om kleden zodat ik mijn gewone kleren weer aan had. Ook tijdens dit gebeuren kreeg ik een stijve. Het kwam door het dwingende wat ze deed.

Toen we naar het eind van mijn verblijf in het ziekenhuis liepen wam ze naar me toe. We waren alleen. Ze vroeg of ik onderdanig was. Ik zei “Switch Dominant naar mannen, onderdanig naar vrouwen”. “Dus je bent ook bi?” “Ja” antwoordde ik. “Dat biedt mogelijkheden” zei ze. Ze gaf me een papiertje met daarop haar skype naam en email adres. Ze zei “Ik ben dominant. Mocht je interesse hebben neem maar contact met me op”. Ik keek haar aan en zei dat ik zeker contact met haar op zou nemen. Ik dacht bij mezelf: ik zou wel gek zijn als ik het niet zou doen met zo'n vrouw.

Ik werd ontslagen en bedankte de verpleging voor hun goede zorgen. Verder in de gang zag ik Brenda. Ik liep naar haar toe en gaf haar een hand. Ze zei “Ik zie je gauw”. Zij wist op voorhand dat ik contact met haar op zou nemen. Ik vervolgde mijn weg. Thuis gekomen zat ik veel aan haar te denken. Zou het er nu echt van komen dat ik een Meesteres zou hebben? Toen ik alles had uitgepakt zette ik mijn pc aan, opende skype, zocht haar op en voegde haar toe. Ik stuurde haar een email met mijn sublijst. Ik keek regelmatig in mijn email.

Laat in de avond kreeg ik een email van haar. Dat ze blij was met mijn sublijst, dat het getuigde van het feit dat ik serieus was. Haar eerste opdracht was “Morgenochtend om 10.00 uur naakt voor de cam op skype”. Ik mocht niet meer klaarkomen zonder haar toestemming. Ik was opgewonden en hoopvol en kon moeilijk de slaap vatten. Uiteindelijk viel ik in slaap.

Om 9.00 uur ging de wekker af. Ik ging uit bed, naar de badkamer en scheerde mijn pik en ballen. Daarna ging ik douchen. Toen ik klaar was liep ik naakt in huis, heerlijk. Mijn pik was stijf en mijn zak stond strak. De periode dat ik in het ziekenhuis lag, 2,5 week, was ik niet klaar gekomen. Om 9.45 zette ik mijn pc aan, opende skype en controleerde of alles het deed. Ik was er klaar voor. Om precies 10 uur stuurde ik een bericht. “Uw slaaf meldt zich, biedt zich aan om u te dienen en te behagen”. Even over 10.00 uur meldde zij zich. Ze complimenteerde mij met de uitspraak die ik gedaan had. Ze belde mij. We hadden verbinding.

Ik zag haar mooi gekleed. Doordat zij gekleed was voelde ik me nog naakter. Ze complimenteerde mij met mijn mooie harde pik, die nu van haar was. Ze zei “Straks wordt er bij jou een pakje bezorgd. Je doet open zoals je nu bent”. Ze was nog niet uitgesproken of de bel ging. Twijfelend liep ik naar de voordeur en deed open. Daar stond een wat oudere vrouw. “Hallo, ik kom een pakje brengen namens Meesteres Brenda”. Ik pakte het pakje aan. De vrouw lachte en wenste me sterkte. Ik deed de deur dicht en ging weer achter de pc zitten. Mijn pik was slap geworden ondertussen.

Brenda zei “Heb je het pakje”. Ik antwoordde “Ja”. “Mooi, dit pakje maak je open. Je haalt de spulletjes eruit die er in zitten”. Ik deed wat mij gezegd werd. Ik maakte het pakje open en haalde de spulletjes eruit. Ik zag wat het was, een cb6000. Ze zei dat ik hem om moest doen. Ik pakte een boterhamzakje en deed die in de cb. Ik pakte de juiste maat ring en deed die om. Ik deed mijn pik in het boterhamzakje en trok hem voorzichtig omhoog. Nu zat mijn pik in de cb. Ik zag het slotje maar geen sleuteltje. Ik keek vertwijfeld naar Brenda. Ze zei “De sleuteltjes heb ik. Jij krijgt een sleuteltje met de post morgen. Die enveloppe is verzegeld. Die mag je alleen openen in noodgevallen. Het andere sleuteltje heb ik. Als je bij mij komt gaat hij af”.

Ik deed de cb op slot, er op vertrouwend dat ik het andere sleuteltje met de post zou krijgen. Brenda zag dit en zei “Heel goed slaaf. Dit geeft blijk van vertrouwen. Je laat zien dat je me vertrouwd”. Ze liet me staan zodat ze mijn pik in de cb kon zien. “Zo dat ziet er mooi uit, en hij is echt nu van mij die pik”. Door die woorden werd mijn pik hard. Maar het ging ook knellen in die cb, wat me nog geiler maakte. “Zo” zei Brenda “Ik ga het niet ingewikkelder maken als dat het is. Zaterdag om 10.00 uur meld je je bij mij. Het adres is Klingelweg 120. Om precies 10.00 uur sta je bij mij voor de deur”. Het was al vrijdag dus morgen zou ik Brenda ontmoeten als Meesteres.

De hele dag moest ik aan Brenda denken. Ik fantaseerde hoe het zou zijn haar slaaf te zijn. Zou het eenmalig zijn of zou het voor regelmatig zijn? Ik was oud genoeg om haar vader te kunnen zijn. Het werd tijd om te eten. Ik ben Chinees gaan halen. Toen ik terugkwam van de Chinees kleedde ik me meteen uit en liep naakt met de cb om in huis. Wat voelde ik me onderdanig door die cb. Ik ging vroeg naar bed want morgen zou een drukke dag worden. Ik zette de wekker op half negen.

Om half negen ging de wekker. Ik ging naar de badkamer en pakte de pot met ontharingscrème. Die had ik ooit eens gekocht om mee te experimenteren, maar nu kwam hij goed van pas. Ik wilde mijn jongenskutje goed glad hebben. Ik bedacht: een glad lichaam is ook niet slecht. Ik las de bijsluiter en zag dat je het moest afspoelen onder de douche met warm water. Ik deed plastic handschoenen aan en smeerde mijn billen in en paste op dat ik niet mijn sterretje raakte met dat spul. Ik had genoeg over voor borst en benen. Ik smeerde alles in en wachtte 5 minuten. Daarna ging ik onder de douche staan, wat warmer water dan normaal.

Ik zag de haren van mijn benen en borst verdwijnen. Ik zette de douche op mijn billen. Na een poosje ging ik mijn billen voelen en ik voelde geen haar meer. Ik zag dat de haren van mijn benen en mijn borst ook verdwenen waren. Ik was volkomen glad. Ik scheerde me intiem met zeep en scheermesje zoals altijd. Omdat ik het gisteren al gedaan had was het niet veel werk. Ik was nu geheel glad, en dat op mijn oude dag. Ik kleedde me aan en ging ontbijten. Ik zag dat het ondertussen half 10 was en ging de deur uit. Ik ging met de auto naar haar toe. Het was een kwartier rijden dus ik zou op tijd zijn. Door de tom tom had ik het gauw gevonden. Op de klok in de auto zag ik dat het 5 voor 10 was toen ik voor haar deur parkeerde.

Ze woonde in een rijtjeshuis. Ik ging voor de deur staan wachten. Ik zag op mijn mobiel dat het 10.00 uur was en ik belde aan. Er was een intercom merkte ik. Ze vroeg wie er was. Ik zei “Uw slaaf Meesteres”. “Oké kom maar binnen en op het kastje ligt een envelop met instructies”. Ik voelde aan de deur en die bleek open te zijn. Ik kwam in een mooie hal en zag op een kastje een roze envelop liggen. Ik pakte de envelop en zag ‘Voor slaaf J’. Ik maakte de envelop open.

Hallo slaaf J
Voorlopig zul je slaaf J heten tot ik je beter leer kennen.
Mocht het mij goed bevallen zul je mijn vaste slaaf worden.
Je kleed je nu uit.
Je doet al je spullen in die rode mand.
Die rode mand zet je in de kast die je vanzelf ziet.
Je krijgt je kleding en spullen weer terug als je weg gaat.
Zet wel je telefoon uit, ik wil dat ding niet horen.
Als je uitgekleed ben doe je de deur open die leidt naar de huiskamer.
Je gaat de deur door op handen en voeten en je kruipt naar het rode kleedje wat daar ligt.
Je wacht geknield op het kleedje tot ik kom.


Ik deed wat er op het briefje stond. Ik kleedde met uit, deed alles in de mand en zette die in het kastje. Ik kroop de huiskamer binnen en zag een rood vierkant kleedje op de grond liggen, kroop daarheen en ging op mijn knieën zitten wachten. Mijn pik deed zeer van het knellen in de cb.

Na een poosje hoorde ik iemand de trap af komen. Ik zag als eerste een paar mooie benen in zwarte kousen. Langzaam zag ik meer. Doordat ze geen slipje aan had ik zag haar kale kutje. Toen zag ik een leer korset. Ik zag haar borsten. Wat een mooie borsten had ze. Mijn pik deed heel zeer in de cb. Toen zag ik haar. Wat zag ze er mooi uit. Haar haren in een staart. Ze was voor mij op dat moment een godin. Ze kwam naar me toegelopen en stak een voet naar voren. Ik begreep de bedoeling en kuste haar schoen. Na een poosje stak ze haar andere voet naar voren. Ook die schoen kuste ik. Ze haalde haar voet weg en zei me te gaan staan.

Ze pakte het sleuteltje dat aan een ketting om haar hals zat en bevrijdde me uit mijn cb. Wat was ik blij dat mijn pik vrij was. Hij sprong omhoog en was keihard. Brenda zei “Ik wil je pik heel lang stijf zien en daar heb ik een hulpmiddeltje voor”. Ze liep naar een kast in de huiskamer en ik zag dat ze er een spuit uithaalde met een dunne kleine naald er aan. Ze liep ermee naar me toe. Ze zei “Het zal even pijn doen maar dan heb je ook wat. En vooral stil blijven staan”. Ik antwoordde “Ja Meesteres”. Ik bleef staan en zette mijn kaken op elkaar om de pijn te kunnen verbijten. Ze pakte mijn pik beet en onderzocht mijn pik. Met een verbandje met ontsmettingsmiddel maakte ze een plekje op mijn pik schoon. Ineens stak ze die naald in mijn pik. De pijn viel me erg mee. Langzaam spoot ze de spuit leeg. Toen hij leeg was haalde ze de spuit uit mijn pik. Ik bedankte haar voor de spuit. “Over een kwartier ongeveer zal die spuit zijn werk doen”.

Ze ging op een stoel zitten. “Zo slaaf J, kruip maar eens naar me toe”. Ik kroop naar haar toe. “Zo nu mag je mij als dank voor die spuit verwennen door mijn poesje te likken”. Ik kroop dichter naar haar toe en begon haar poesje te likken. Met mijn tong over haar schaamlippen, zowel grote als kleinen lippen. Ik ging met mijn tong in haar poesje. Ze begon te kreunen. Toen ging ik met mijn tong naar haar clitoris en likte die ook in een afwisselend tempo langzaam en snel. Ze begon nog harder te kreunen. Ze pakte mijn hoofd beet en duwde dat hard tegen haar poesje. Wat rook ze lekker en wat smaakten haar sappen heerlijk. Ik moest gaan staan met mijn handen in mijn nek en benen wijd. Zij stond op en kwam voor me staan. Ze pakte mijn tepels en speelde er mee. Opeens begon ze er in te knijpen, steeds harder. Ik begon te kreunen van de pijn. Toen pakte ze mijn pik beet en streelde die. Ze ging met haar hand over mijn eikel. Ineens zette ze haar nagels in mijn pik en kneep. Dit deed echt pijn. Maar het maakte me geiler dan ik al was. Daarna pakte ze mijn ballen. Ik vreesde het ergste. Maar ze streelde mijn ballen, het was heerlijk. Toen pakte ze mijn ballen en ook hier kneep ze steeds harder in. En ze trok aan mijn ballen. Ik dacht: ze trekt mijn ballen er af.

Na een poosje liet ze mijn ballen los. Ze liep naar de tafel. In mijn ooghoeken zag ik dat ze rubberen handschoenen aan deed. Ik moest me voorover buigen, handen op mijn knieën. Ik voelde iets kouds tussen mijn billen. Ineens deed ze een vinger in mijn sterretje en bewoog die op een neer. Dit was vernederend maar ook lekker. Ze stopte nog een vinger in mijn sterretje. Dit herhaalde ze tot er vier vingers in mijn sterretje zaten. Ze deed haar vingers op en neer in mijn sterretje. Ik begon te kreunen. Brenda zei “Zo lekker ruim daar, zoals het hoort bij een slet. En het nog lekker vinden ook. Mijn complimenten dat je zo mooi glad bent, geen haar overal. Dat heb je netjes gedaan slaaf”. “Dank u wel Meesteres voor uw lieve woorden en uw keuring”. “Graag gedaan slaaf”. Door het compliment van Brenda voel ik me trots haar slaaf te zijn. Haar woorden deden mij goed.

In eens ging de deurbel. Brenda zei “Daar zul je haar hebben, precies op tijd”. Ik schrok een beetje, ze krijgt bezoek en ik zit hier naakt. Wie zou dat zijn? Brenda zag dat ik wat bang was. Ze zei “Maak je geen zorgen slaaf het komt goed”. Ze drukte op een knop die bij de huiskamerdeur was. Ik hoorde de deur open gaan en weer dicht gaan. En toen hoorde ik niets meer. Na een poosje ging de huiskamerdeur open. Ik zag een naakte vrouw. Dezelfde vrouw die bij mij het pakje had bezorgd. Ze kwam kruipend binnen. Ze kroop naar Brenda toe en kuste haar schoenen. Toen ze dat gedaan had bleef ze op haar knieën en zei het volgende: “Uw slavin meldt zich en stelt zich volledig beschikbaar voor uw genot en wensen”. Wat zag die vrouw er lekker uit. Mooie kleine borsten, een heerlijk kaal kutje, ook zij was volledig onthaard. Mijn ballen deden pijn van deze aanblik. Toen ze dat gezegd had kroop ze naar voren en begon ze de poes van Brenda te likken.

Op een bepaald moment moest ze stoppen. Toen vroeg Brenda aan haar “Wat is de reden dat je hier bent vandaag?” Zij antwoordde “Ik ben hier voor mijn maandelijkse neukbeurt. Een slaaf die u uitgekozen heeft mag mij in al mijn gaatjes neuken”. “Slaaf ga staan”. Ik stond op ging in positie staan. “Ga gewoon staan” zei Brenda streng. Ik deed onmiddellijk wat zij zei en stond op. De slavin kwam naar me toe gekropen en zei “Meneer wilt u mij alstublieft in al mijn gaatjes neuken?” Ik keek Brenda aan en die knikte met haar hoofd. Ik zei “Ja slavin ik zal je in al je gaatjes neuken”. Brenda zei “Je mag haar in al haar gaatjes neuken maar niet klaarkomen. Als je bijna klaar komt dan ga je naar een ander gaatje. Dit doe je net zolang tot ik zeg dat het genoeg is en waag het niet om klaar te komen, begrepen?” “Ja Meesteres”.

“Omdat het eigenlijk een voorrecht is voor een slaaf om een slavin te neuken zal ik je eerst een flinke spanking geven. Ga maar voorover op de tafel liggen. Slavin jij gaat hier zitten en jij telt de slagen”. Brenda liep naar de kast. Ze pakte een paddle uit de kast en liep naar me toe. Ze sloeg hard, ik gilde van de pijn. Ik kreeg tien harde slagen op mijn billen. Het leek wel of mijn kont in brand stond.
“Zo nu ben jij aan de beurt slavin. Ga jij maar van die tafel af slaaf”. De slavin stond op en liep naar de tafel. Ze ging in dezelfde positie staan als ik. Ook zij kreeg 10 harde slagen op haar kont. “Zo slaaf, nu mag jij het sterretje likken van de slavin”. Ik kroop naar de slavin en begon haar te rimmen. De slavin begon steeds harder te kreunen.

Meesteres zei dat ik moest stoppen. “Zo” zei de meesteres “Ik wil dat jullie nog meer pijn hebben voor het genot dat jullie straks zullen hebben. Slaaf ga op tafel liggen op je rug. Slavin bindt hem vast”. Ze maakte mijn polsen vast aan de tafelpoten. Ze liep naar mijn benen en bond mijn enkels vast aan de tafelpoten. Daar lag ik helemaal overgeleverd aan de Meesteres. Ik zag haar terugkomen van de kast met een ijzeren doosje in haar handen. Ze maakte het doosje open en ik zag dat ze er een naald uithaalde. Ze liep naar mij toe, pakte een tepel en stak de naald er doorheen. Uit het doosje, dat vastgehouden werd door de slavin, pakte ze nog een naald en stak die in mijn andere tepel. De pijn was heftig, ik heb nogal gevoelige tepels.

Toen liep ze naar mijn pik toe. Ze pakte weer een naald. Ze pakte mijn pik en stak de naald zo in mijn eikel. De pijn was heerlijk, dit was een andere pijn dan van mijn tepels. En weer stak ze een naald door mijn eikel. Toen stak ze trapsgewijs naalden in mijn pik. Ook werden er naalden in mijn zak gestoken. Door deze pijn stond mijn pik keihard overeind. Heerlijk was het. “Zo slaaf, je geniet hiervan hè?”. “Ja Meesteres” antwoordde ik. “Dat biedt mogelijkheden voor de toekomst, geweldig slaaf”. Ik voelde mij trots door de woorden van de meesteres. Na een poosje zo gelegen te hebben verwijderde Meesteres de naalden. Mijn pik werd verzorgd, wat een heerlijk gevoel gaf. “Zo slavin maak hem maar los”. De slavin maakte mij los. “Zo slavin, nu mag jij zijn plaats innemen”.

Ik zag de angst in de ogen van de slavin. “Ja slavin ook jij zal dit moeten ondergaan. Bedenk maar dat het een voorrecht is om voor je Meesters te mogen lijden”. De slavin ging op de tafel liggen en ik moest haar vastbinden. Ook de slavin kreeg naalden in haar tepels. Ze gilde het uit. Toen was haar kutje aan de beurt. De slavin begon te smeken aan de Meesteres om geen naalden in haar schaamlippen te steken. Het mocht niet baten. Het waren kortere naalden. Toen de naalden in haar kleine en grote schaamlippen gingen kronkelde de slavin en gilde, smekend om genade. De Meesteres was klaar. Opgelucht haalde de slavin adem.

Na een poosje werden de naalden verwijderd. Ook haar borsten en schaamlippen werden verzorgd door de Meesteres, die de clitoris van de slavin niet onberoerd liet. “Zo dat was dat, nu gaan we wat drinken. Ik zal drinken halen, kunnen jullie bijkomen”. Meesteres kwam terug met 3 glazen drinken. Er werd gepraat over hoe wij het ervaren hadden. Toen zei ze “Zo na de pijn komt het genot. Slavin en slaaf jullie kunnen beginnen”. De slavin pakte uit de kast een fles glijmiddel en zette die op tafel. K ging staan en de slavin begon mij te pijpen. Wat deed ze dat lekker en vol overgave. Toen ik bijna klaar kwam liet ik haar stoppen. Ze pakte de fles met glijmiddel en smeerde haar sterretje in. Daarna smeerde ze mijn pik in, ook dat was lekker, de manier waarop ze het deed. Met haar hand ging ze over mijn toch al zo gevoelige eikel. Ze stopte en ging op handen en voeten zitten en hield haar billen uit elkaar.

Ik ging ook op mijn knieën zitten en stak voorzichtig mijn pik in haar sterretje. Langzaam liet ik haar sterretje aan mijn pik wennen. Ik begon haar te neuken, langzaam en met lange halen. Ze begon te kreunen. Ik bleef doorgaan met haar in haar kontje te neuken. Ik kwam bijna klaar en stopte. Ze keek mij lachend aan en zei “Dat heb je lekker gedaan”. Ik was wat afgekoeld. Ze zat nog steeds op haar knieën. Ik zei haar dat ze op haar rug moest gaan liggen. Ze deed wat ik zei. Ik kroop naar haar toe en begon haar kutje te likken. Heerlijk, die kutsappen om en in mijn mond. Ik werd daar nog geiler van. De slavin begon te kronkelen. Ik zoog op haar clitoris en likte haar kutlippen. Ze genoot en kreunde. Ik stopte en liet haar weer op handen en knieën zitten. Ik kroop achter haar en duwde mijn pik in haar kut. Ik neukte haar hard en pakte haar bij haar haren en trok er af en toe aan. Ook zij drukte haar lichaam stevig tegen mij aan als ik met mijn pik bij haar naar binnen ging. Na een flinke tijd haar zo geneukt te hebben kwam ze heftig klaar. Ze liet zich op de grond vallen en genoot nog na van haar orgasme.

Na een poosje was ze bij gekomen. Ik was nog niet klaar gekomen. De Meesteres had zich uitgekleed en was ook geheel naakt, wat zag ze er mooi uit. Ze zei “Ik moet plassen”. De slavin wist wat de bedoeling was. Ze pakte mij bij mijn hand en nam mij mee de trap op. We gingen de badkamer binnen. De slavin deed haar boeien en collar af en ik deed hetzelfde. Zij ging in de douchecabine op haar knieën zitten. Ik moest geknield wachten. De Meesteres kwam binnen en liep naar de douchecabine. Ze hield haar schaamlippen uit elkaar en zakte door haar knieën en piste zo over de slavin heen. Ik kon zien dat de slavin dit vernederend vond. Ik vroeg me af hoe het zou zijn zo’n pisdouche te krijgen. Toen de Meesteres klaar was moest de slavin het kutje van de Meesteres schoon likken.

Toen liep de Meesteres naar mij toe. “Zo slaaf jij neemt nu de plaats in van de slavin”. De slavin stapte uit de douchecabine en ik ging er in zitten. De slavin kwam voor me staan en deed hetzelfde als de meesteres. Ze piste over me heen. Wat was dit geil, mijn pik begon te steigeren. Toen de slavin klaar was moest ik haar kutje schoon likken. “Zo slavin, plaats innemen van de slaaf”. Het was nu blijkbaar mijn beurt om over de slavin te pissen. De slavin ging voor me zitten en ik piste over haar heen. Toen ik klaar was begon ze mijn pik schoon te zuigen, wat lekker was dat. De Meesteres zei ons te douchen. “Maar alleen de slavin mag klaar komen, jij niet”. Onder de douche vrijde ik en de slavin. En ik ging voor haar op mijn knieën zitten en likte haar naar een orgasme, waarvoor ze me bedankte. We droogden ons af en deden onze boeien en collar weer om. We gingen naar beneden.

Beneden aangekomen stond er drinken klaar. We dronken wat en we praatten over de ervaringen. Toen we ons drinken op hadden zei de Meesteres “Nu zijn slaaf en ik nog niet klaar gekomen. Slavin jij gaat mijn kut lekker likken, je weet hoe ik het hebben wil. En jij slaaf neukt die slavin. En niet klaar komen, zij mag wel klaar komen en je blijft haar neuken tot ik ben klaar gekomen”. Dit was voor mij een hele opgaaf, ik was wel iedere keer op het randje gehouden en ook de golden shower maakte me geil. Maar als slaaf zijnde heb je niets in te brengen. De slavin nam plaats tussen de benen van de meesteres en begon haar kutje te likken. Ik kroop achter de slavin en stopte mijn pik in haar kutje.
Ik begon haar rustig te neuken, lange halen dan zou ik het langer vol kunnen houden zonder klaar te komen. Ik zag ook dat als ik tegen haar aan stootte dat haar gezicht in de kut van Meesteres werd geduwd. Blijkbaar was dat ook de bedoeling. Na een poosje kwam de Meesteres heftig klaar.

Nadat de Meesteres klaar was gekomen zei ze “Nu mag jij klaar komen slaaf. In welk gaatje van haar wil je klaar komen?” Ik keek de slavin aan en die ging met haar tong over haar lippen. Waarop ik dacht “Ze wil in haar mond mijn zaad proeven”. Ik zei tegen de meesteres “Ik wil in haar mond klaar komen”. Ik zag de slavin lachen. Ik had het dus bij het rechte eind. Ik ging staan. De slavin ging op haar knieën voor me zitten. Ze nam mijn pik in haar mond en begon me te pijpen. Wat kon ze dit goed. Na een tijd kwam ik keihard klaar en spoot haar mond vol met mijn zaad. Het was zoveel dat het uit haar mond liep. Er waren maar weinig keren dat ik zo’n heftig orgasme had gehad.

Toen ik was bijgekomen van mijn orgasme stond er drinken op tafel. “Dan gaan we zo eten bestellen”. Meesteres bestelde eten. Na een tijdje werd er gebeld. Ik zag de slavin wat bedremmeld kijken. Meesteres pakte geld. “Zo slavin ga jij maar even de deur open doen”. Meesteres gaf het geld aan de slavin. Zij ging de deur open doen in haar nakie. Ze kwam terug met een tasje waar chinees in zat. Slavin en ik dekten de tafel en we gingen lekker eten met zijn drieën. Alle drie waren we naakt, best een apart gevoel naakt eten met twee mooie vrouwen.

Er werden afspraken gemaakt waar we ons als slaaf en slavin aan moesten houden, ook als zij er niet bij was. Want er was wel een klik tussen mij en de slavin. Na het eten hadden we nog heerlijk seks met elkaar. Na de seks vielen we alle drie in slaap en sliepen in één bed.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Teun En Linda: De BruiloftDoor: Teun
Gelezen: 1115x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-01
8.4
:: Ouwe Taart 15 (slot)Door: Jan
Gelezen: 1260x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-01
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 2972x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Sex, Bioscoop, Neger, Pijpen, Klaar Komen.
19-01
8.3
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7525x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fuckmachine, Latex, Water, Klysma, Poep, Sperma, Bondage, Fetisj, Hond
18-01
8.6
:: Gwen Gepakt Door Oude ManDoor: Mck
Gelezen: 10561x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verkracht, Gedwongen, Oud, Jong
18-01
8.1
:: Fantasie Wordt Werkelijkheid... - 2Door: Claudia
Gelezen: 5729x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gyno, Klysma, Vuisten, Pissen, Onderdanig, Naalden, Extreem Pervers
17-01
8.6
:: Geld Problemen - 3Door: Stefan
Gelezen: 7824x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Prostitutie, Blond, Schuld, Dwang, Hoer
17-01
8.1
:: Je Eigen Geile... - 7Door: Angela
Gelezen: 7053x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Sletjes Seks
17-01
8.2
:: Interessant Bijbaantje - 2Door: Generaaltje
Gelezen: 8239x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.5
:: Blanke Jongeman Met...Door: John Van Vliet
Gelezen: 8253x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voyeurisme, Kerk, Slipjes, Sexchat, Taboe, Romantisch
17-01
7.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10842x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Anaal, Bondage, Anaalplug, Nylon, Hakken, Leer, Zweep, Deeptroath
16-01
9.0
:: Geld Problemen - 2Door: Stefan
Gelezen: 12167x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Prostitutie, Blond, Schuld, Dwang, Hoer
16-01
7.8
:: Kies Maar - 2Door: Jado
Gelezen: 8160x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-01
8.8
:: Interessant Bijbaantje - 1Door: Generaaltje
Gelezen: 15101x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
8.3
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 15079x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Anaal, Kwijl, Anus, Adem, Squirten
15-01
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net