Opwindend.Net
Datum: 03-02-2019
Stemmen: 82x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 15275x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Oud Klasgenootje Blijkt Onderdanig - 2
Door Lordgeorge07 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Oud Klasgenootje Blijkt Onderdanig - 1

Daar stond Tamar dan met haar armen achter haar hoofd, terwijl ik rustig mijn wijntje opdronk. Ik moest dit rustig opbouwen, zodat Tamar zou verlangen naar meer. Ik stond weer op en liep rustig naar Tamar toe. Ik keek haar diep in haar prachtige blauwe ogen. Ik zag enige onzekerheid over wat er komen ging, maar nog meer zag ik een geile blik. Mijn mond bewoog zich langzaam naar haar mond en ik voelde haar adem op mijn huid. Ondertussen verkende ik met mijn hand haar lichaam. Eerst langs haar schouder en arm, vervolgens naar haar borstjes. Ik kneed er even in en dat beviel Tamar duidelijk, aangezien ze even haar ogen sloot. Toen ik vervolgens hard in haar tepel kneep, schrok ze. Je bent hier niet om te genieten, sletje. Je moet zorgen dat ik kan genieten, begrepen. Ja Meester Dennis, antwoordde Tamar braaf.

Mijn hand ging weer verder over haar buikje langs haar benen. Rustig verkende in de binnenkant van haar benen en bewoog tergend langzaam omhoog naar haar schaamstreek. Tijdens dit hele spel bleef ik Tamar in haar ogen kijken en zag ik een blik waar steeds meer verlangen uit sprak. Ik kreeg haar zo precies waar ik haar hebben wilde. Toen mijn vingers bij haar schaamstreek waren aangekomen, vielen mij drie dingen op. Ten eerste merkte ik meteen dat ze geen ondergoed droeg. Ten tweede was ze al behoorlijk nat tussen haar benen. En tot slot, en daarvoor wilde ik daar op verkenning gaan, merkte ik tot mijn genoegen dat ze keurig glad was tussen haar benen. Ik deed een stap terug en gebood Tamar haar jurkje uit te trekken. Dit deed ze dan ook vliegensvlug. Zo zo zo vies sletje,ben je vanavond in je blote kut naar het theater gegaan? En zo te voelen ben je al lekker opgewonden. Tamar sloeg beschaamd haar ogen neer.

Ik liep naar het tafeltje achter Tamar waar ik haar speeltjes had neergelegd en pakte de blinddoek. Ik liep terug naar Tamar en deed deze om, zo kan je nog intenser voelen wat ik met je doe. Geniet ervan zei ik. Vervolgens liep ik weer terug en pakte ik de tepelklemmen, die ik in mijn broekzak stopte. Vervolgens begon ik Tamar rustig te strelen, waardoor ze volledig ontspande. Ik begon haar rustig te zoenen, wat ze gulzig beantwoordde. De geilheid spatte ervan af. Terwijl onze tongen elkaar vonden, stak ik een vinger in haar natte spleet. Ze was echt zeiknat. Meteen stopte ik er een tweede vinger bij en begon die rustig in en uit te bewegen. Hierdoor werd Tamar nog geiler en begon ze steeds zwaarder te ademen. Vlak voor haar hoogtepunt stopt ik. Een teleurgestelde zucht ontsnapte uit haar mond. Pats, meteen volgde er en klap op haar borst. Ik bepaal wanneer jij mag komen, geil sletje, heb je dat begrepen? Ja Meester, het spijt mij Meester. Mooi, je moet zo'n grote beloning uiteraard eerst verdienen.

Ik pakte de borstjes van Tamar in beide handen en begon ze rustig te kneden. Vervolgens begon ik haar linker borst te likken met mijn tong. Ik draaide rustige rondjes om haar tepel en voelde die groeien. Zachtjes zette ik mijn tanden erop en beet erin. En ontsnapte een klein kreetje uit Tamars mond. Meteen kneep ik hard in haar andere tepel. Ik wil je niet horen! Rustig ging ik weer verder met het zuigen, likken en bewerken van haar gevoelige borstjes. Toen beide tepels ferm vooruit priemde, pakte ik de tepelklemmen uit mijn broekzak en zetten deze tegelijk op haar tepels. Nu schreeuwde Tamar en begon ze zwaar te ademen. Ik liet haar even bijkomen en vroeg of ze wilde stoppen. Dit wilde ze zeker niet, maar ze gaf aan dat ze de tepelklemmen nog nooit geprobeerd had omdat haar tepels zo gevoelig waren. Mooi, buk dan maar eens voorover en pak je enkels met je handen vast. Ik liep weer naar haar speeltjes en pakte de middelste buttplug. Ik neem aan dat je de buttplugs al wel geprobeerd hebt? Ja Meester. Mooi, zet je benen wijd en ontspan. Zonder verdere aankondiging zette ik de plug tegen haar reet en duwde deze door. Het ging wat stroef, maar hij floepte er al snel in. Hmmm... dat ging niet slecht, dat is goed om te zien. Ik gaf een speelse tik op haar billen en zei dat ze op haar knieŽn moest gaan zitten.

Ondertussen kleedde ik mijzelf uit, want mijn pik begon aardig te vervelen in mijn spijkerbroek. Toen mijn boxer uitwas, sprong mijn 19 cm grote heer dan ook meteen fier vooruit. Tijd om te laten zien of je goed genoeg bent om mij te verwennen. En ik drukte mijn stijve lul tegen haar lippen. Tamar snapte uiteraard meteen de bedoeling en gulzig nam ze mijn lul in haar mond. Ze kon heerlijk pijpen en wisselde dat af met wat likjes, rustig aftrekken en bracht mij zo al snel richting mijn hoogtepunt. Ik liet haar gaan en genoot van haar heerlijke pijpbeurt. Toen ik bijna aan mijn hoogtepunt zat duwde ik mijn lul hard in haar mond en spoot 2 stralen naar mond in. Tamar slikte mijn zaad gulzig door en ik moest even bijkomen. Wat kon ze heerlijk pijpen deze slet. Maar ik wilde haar natuurlijk niet laten genieten en laten blijken dat ik de baas ben.

Dat kun je goed, sletje, maar had ik jou gezegd dat je mijn zaad door mocht slikken? Nee... Meester stotterde Tamar. Inderdaad, mijn zaad is zeer kostbaar en een groot geschenk voor een sletjes als jij. Mijn zaad moet je verdienen en daar moet je zuinig mee omgaan. Je hebt duidelijk nog wel wat te leren. En daar ga ik je bij helpen. Opstaan! Snel stond Tamar op en ik begeleidde haar naar de muur. Voorover tegen de muur hangen en je benen spreiden, gebood ik! Ik pakte de zachte zweep met meerdere slierten van de tafel. Tellen! En daar volgde de eerste slag op haar bil. Niet hard, gewoon rustig opbouwen. Om en om bewerkte ik haar billen. Na 20 slagen nam ik even pauze. Ik ga nu steeds wat harder slaan, maar wil geen gegil of geschreeuw horen, heb je dat begrepen? Ja Meester en meteen volgde de eerste slag. Tamar was daar door verrast en vergat te tellen. Volgens mij ben je iets vergeten lachte ik gemeen. Oh, 21, zei Tamar snel. Te laat. We beginnen opnieuw. Omdraaien! Tamar draaide zich om en leunde nu met haar rug tegen de muur. Ik ging ik haar borstjes bewerken. Deze waren duidelijk gevoeliger dan haar billen, dus ik deed het iets rustiger aan. Na 10 slagen vond ik het genoeg voor haar borsten. Tamar had zich goed in weten te houden, al zag ik af en toe duidelijk dat ze de pijn in haar borstjes voelde. Zeker ook doordat ze de tepelklemmen nog op haar tepels had zitten.

Kom maar even mee naar de tafel. Ik legde haar voorover op de tafel neer met haar kontje precies op de rand. In een beweging trok ik de buttplug uit haar kont en daarna pakte ik de andere zweep. Dit was meer een leren plak en zou duidelijk meer pijn doen. Doortellen sletje en daar kwam de eerste plak. Tamar hield even haar adem in, maar telde snel verder. Rustig bouwde ik het tempo op en na 10 slagen vond ik dat ze een korte pauze had verdient. Ik stopte 3 vinger in haar zeiknatte kut en begon haar rustig te vingeren. Zo te voelen vind je deze straf wel geil, klopt dat sletje? Ja Meester Dennis, bedankt voor deze heerlijke straf. Rustig voerde ik het tempo op en juist toen ze klaar wilde komen stopt ik. Nee, nee, nee, lachte ik, dat heb je nog niet verdient. Nog 5 harde klappen en als je die goed weet ter weerstaan, zal ik je belonen. Ik pakte de zweep weer op en liet deze hard op haar billen vallen. Tamar hapte naar adem, maar wist te voorkomen dat ze zou gaan gillen. Haar billen kleurde nu goed rood en zo doorstond ze de laatste 5 slagen. Ik liet haar even bijkomen en zei dat ze op haar rug op tafel mocht gaan liggen.

Ik legde de zwepen weer terug en liep naar Tamar toe. Heb je genoten vroeg ik aan Tamar. Ja Meester, dit was echt heerlijk, hier heb ik echt naar verlangt. Dat is goed om te horen. Met een snelle beweging trok ik de klemmen van de tepels. Dit deed duidelijk zeer en meteen begon ik aan haar tepels te zuigen om de pijn wat te verzachten. Je hebt je goed gedragen slaafje, ik zal je belonen. Geniet er maar van en houd je vooral niet in. Ik daalde rustig af. Kuste haar heerlijke buikje en kwam aan bij haar venusheuvel. Plagend kuste ik om haar schaamlippen heen. En toen liet ik mijn tong door haar spleetje glijden. Man wat was ze nat en wat smaakte ze heerlijk! Ik likte al haar geil op en stopte een vinger in haar kut. Ondertussen vond mijn tong haar clit en ik begon daar gulzig op te zuigen. Ik hoorde aan de ademhaling van Tamar dat ze nu dicht tegen haar hoogtepunt aanzat en stopt er nog een vinger bij. Steeds sneller bewogen mijn vingers in en uit terwijl ik op haar klitje zoog. En toen kwam ze met een luide kreun klaar, maar ik stopte niet. Ik stak snel nog een vinger naar binnen en verhoogde het tempo nog een keer. Het duurde niet lang voordat Tamar voor een tweede keer klaar kwam.

Toen Tamar een beetje bekomen was van haar dubbele orgasme, gingen we samen naakt op de bank zitten. Wat heb jij een lekkere grote lul Dennis, echt heerlijk. Die zou ik graag eens in mij willen voelen. Je zult begrijpen zei ik dat je dat echt moet verdienen. Zou je mijn vaste sletje willen worden? Ja graag Dennis. Mooi zei ik, maar nu eerst even ons wijntje opdrinken en dan lekker naar bed.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oud Klasgenootje Blijkt Onderdanig - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 5716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 3998x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6221x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 12092x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2531x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4534x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8847x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7881x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10270x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4857x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7391x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5801x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8134x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 8013x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3165x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net