Opwindend.Net
Datum: 27-02-2019
Stemmen: 57x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 12456x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Vernedering
Door Sexgurl_ - Zoek naar meer...

Ik sta rechtop, ik voel dat het raam open staat door het briesje dat ik langs mijn blote lichaam voel. Mijn handen zijn gebonden boven mijn hoofd en ik sta op mijn tenen, ik voel de spieren in mijn rug en schouders rekken.

Ik ben geblindoekt waardoor ik niks zie, het zou fijn moeten zijn, dat je overige zintuigen versterkt worden, maar ik hoor niks. Het is dodelijk stil in de kamer.

Mijn meester is er niet, waar hij is weet ik niet. Dat hij er niet is weet ik wel. Ik zou het voelen als hij aanwezig is. Mijn kutje zou nat worden, maar dat is het niet.

Ik hoor een deur achter mij dichtslaan, en ik weet dat hij er is.

Hij loopt naar me toe en slaat op mijn kont, het is onverwachts waardoor er een klein gilletje uit mijn mond komt. Zijn vingers gaan omhoog over mijn rug wat me kippenvel bezorgd. Ik ril door de combinatie van de windvlaag en zijn vingers. Zijn vinger glijdt tussen mijn schouderbladen en laat me dan los. Hij maakt me los bij mijn armen zodat ik weer normaal kan staan. Mijn handen laat ik zakken langs mijn lichaam en hij loopt weg.

‘Je kan je blinddoek afdoen,’ mompelt hij met een zware stem. Ik weet dat ik geen antwoord mag geven, dus ik blijf stil en doe mijn blinddoek af.

Ik moet een paar keer knipperen door het felle licht dat door de ramen schijnt. Er zijn veel ramen. Ik sta in het midden van de kamer en ik kijk om mij heen. Er is niets bijzonders te zien. Niet iets dat seks uitstraalt. Het is een gewone, oude kamer.

Hij gaat zitten op een stoel in de hoek van de kamer en zegt: ‘Kruip naar me toe.’ Ik laat me zakken en kruip met langzame, sexy bewegingen en mijn kont in de lucht, naar hem toe.

‘Blijf zo staan,’ beveelt hij mij voordat ik bij hem ben. Hij loopt naar me toe en loopt achter me langs. Hij trekt me aan me haar omhoog en sleurt me mee naar het midden van de kamer.

Hij duwt me over de tafel, zodat ik met mijn buik op de tafel lig. Hij pakt een zweepje en begint te slaan op mijn kont. Ik weet niet waarom, want zo ver ik weet heb ik niks verkeerd gedaan. Ik kreun van de pijn, maar hij blijft doorgaan.

‘Wat heb ik verkeerd gedaan, sir?’ vraag ik hem met een smekende stem, maar hij geeft geen antwoord. Hij stopt en vraagt: ‘Heb je seks gehad na onze vorige ontmoeting?’ Kut.

Ik knik voorzichtig. ‘Geef antwoord, hoer!’ schreeuwt hij opeens. ‘Ja, meneer.’

‘Dat is wat je verkeerd hebt gedaan!’ Hij begint weer te slaan en beveelt me mee te tellen, tot hoeveel weet ik niet. Mijn kont doet pijn.

Dan stopt hij. Hij draait me om zodat ik op mijn rug lig en duwt me over de tafel. Hij maakt mijn armen vast aan de palen naast de tafel, en mijn voeten ook waardoor ik met gespreide benen lig. Nu ik nog een keer door de kamer kijk, zie ik dat het wel een kamer is voor seks, alleen was het bedekt.

Hij duwt twee tepelklemmen op mijn tepels en zet een vibrator tegen mijn kut. Ik word steeds natter en ik ga steeds harder kreunen. Ik mompel ‘meester’. Ik weet dat ik nog niet mag komen, maar ik houd het niet. Hij trekt de klemmen eraf en mijn benen bewegen zich naar elkaar, maar dat kan niet door het touw.

‘Mag ik komen, meester? Alstublieft,’ smeek ik hem kreunend. Hij haalt de vibrator weg precies op het moment dat hij weet dat ik het niet meer kan tegenhouden. Ik kijk beteuterd.

Hij duwt een bal in mijn mond en verlaat de kamer. Na een minuut komt hij weer binnen en bindt de vibrator vast, zet hem tegen mijn kut op de middelste stand en verlaat de kamer weer.

Ik probeer eerst nog het klaarkomen uit te stellen, maar hij blijft zo lang weg dat het niet lukt. Ik kom klaar, en nog een keer. Op een gegeven moment stop je met tellen. Hij kwam maar niet terug en die vibrator en die bal in mijn mond, helpen niet mee.

Na wat zeker meer dan drie uur is geweest slaat de deur open. Er komen meerdere mannen binnen.

‘Kijk haar daar lief liggen. Zo onschuldig, en verward,’ zegt een van de mannen. Ze blijven vanuit de deuropening naar me kijken, wat mij heel ongemakkelijk maakt. De vibrator blijft zijn werk doen en ik kom weer klaar. Kwijl loopt uit mijn mond en kutsap druipt uit mijn kutje.

Één man loopt naar me toe. ‘Dus ze is van ons?’ vraagt hij. Mijn meester knikt. ‘Voor een bepaald bedrag een bepaald uur.’ ‘Helemaal?’ vraagt de man weer. ‘Jullie mogen alles met haar doen, behalve haar anus. Haar hele lichaam is van jullie, behalve haar anus.’ Ik ben hem daar zo dankbaar voor.

‘We brengen haar over twee uur weer terug,’ mompelt de man. Mijn meester knikt en loopt weg. De man haalt de vibrator weg en maakt me los. Hij sleurt me omhoog en maakt me weer vast. Mijn handen boven mijn hoofd en mijn voeten gespreid zodat hij de volle toegang heeft op mijn kutje.

De man gaat onder mij zitten en brengt zijn vinger naar binnen en gaat met zijn tong over mijn clit. Mijn hoofd valt naar achter terwijl hij enthousiast door likt.

Hij laat me los, trekt de gag uit mijn mond en pakt een zweep en slaat op mijn borsten. ‘Ben jij ontrouw geweest tegenover jouw meester?’ vraagt hij. De andere mannen komen om ons heen staan, toekijken. ‘Geef antwoord, hoer.’ ‘Ja, meester,’ zeg ik.

‘Dan ben jij een erg stout meisje geweest,’ zegt hij en hij gaat met een kietelaar langs mijn kut. Ik knik. ‘En stoute meisjes moeten worden gestraft,’ zegt hij weer en een blik vol lust verschijnt in zijn gezicht. ‘Ik ga jou vernederen.’
Hij maakt me los en hij doet een halsband om. Een riempje siert het ding en hij houdt het vast.

‘Kruipen,’ beveelt hij en ik laat me zakken op handen en knieën, en ik kruip achter hem aan naar beneden. De mannen lopen achter mij en soms slaan ze met een zweep op mijn kont.

We lopen naar buiten, we staan in een woonwijk en hij loopt verder. ‘Kom dat zien, hoe deze vrouw vernedert en gebruikt wordt!’ roept hij alsof hij bij het circus werkt.

Hij stopt op een hoek en laat me op mijn knieën zitten. ‘Mannen, jullie mogen doen wat jullie willen,’ zegt hij. ‘En slet, jij gaat doen wat ze willen,’ sist hij. ‘Want dat verdien jij, jij vieze hoer.’ Hij spuugt in mijn gezicht.

Mijn handen worden op mijn rug gebonden en de eerste man loopt naar me toe. Hij slaat me in mijn gezicht en begint mijn borsten te likken. Daarna duwt hij zijn penis in mijn mond en ik begin hem te pijpen.

‘Oh shit. Vieze hoer,’ kreunt de man. ‘Jij bent echt een vies sletje. Ik hoop dat iedereen je misbruikt, en dat je je ellendig voelt, want dat verdien jij, vieze hoer,’ kreunt de man en ik word steeds natter door zijn praat.

Vlak voordat hij klaar komt trekt hij zijn lul uit mijn mond en spuit het over mijn lichaam. Mijn borsten zitten onder met sperma wat naar beneden druipt.

De volgende mannen doen het zelfde, en gebruikt voel ik me zeker wel. Dan komt er een man, die op dezelfde manier begint. Ik pijp hem klaar en hij laadt zijn zaadlozing op mijn volle borsten. Een vrouw likt het op, zoals ze iedere keer doet nadat een man klaar is.

Maar deze man is nog niet klaar, zodra de vrouw mij loslaat begint hij de pissen. Hij plast mijn lichaam onder en er komen andere bijstaan die hetzelfde doen.

Ze plassen in mijn gezicht en schreeuwen vernederende woorden naar me die me alleen maar opwinden. Zodra de mannen uitgeplast zijn is er weer een nieuwe lading met mannen die mij graag als wc willen gebruiken.

Ik voel me nu wel vernederend, maar zo gaat het door. De hele twee uur lang.

Zoek naar meer verhalen van Sexgurl_...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 5831x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4055x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6290x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 12161x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2559x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4569x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8872x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7891x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10286x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4865x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7399x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5808x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8146x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 8030x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3168x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net