Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 162x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 39925x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Verrassende Familie Aangelegenheden - 1
Door AdSmooth - Mijn Profiel Pagina

Ik werd wakker met een gigantische stijve. In mijn droom stond ik op het punt mijn sperma te lozen op en in een gulzig openstaand jong kaal kutje terwijl een forse pik zijn lading dumpte in mijn mond en op mijn gezicht. Zelfs nu ik wakker was proefde ik het sperma.

Ik stapte uit bed en liep naakt naar de badkamer. Staande voor de spiegel waren er maar een paar flinke rukken voor nodig om mijn lading te verschieten. Zoals gewoonlijk ving ik de geile vloeistof zoveel mogelijk op en likte en slurpte het sperma van mijn hand. Het slikken van mijn eigen sperma had ik me aangeleerd in het begin van mijn puberteit omdat ik, als ik in bed weer eens had liggen rukken, nooit goed wist waar ik met het geile goedje moest blijven nadat ik was klaargekomen. Op den duur was het oplikken van mijn geile vloeistof bijna het doel van het rukken geworden.

Vaak trok ik me twee keer op een dag af, soms vaker. Op schooldagen liep ik naar het toilet en trok me als een razende af, nam het heerlijke snoepgoed tot me en ging alsof er niets gebeurd was weer terug naar de klas. Vaak ook hield ik mijn sap nog een tijdje in mijn mond. Zoals toen ik me thuis op het toilet weer even had verwend en nog volop met mijn tong de glibberige massa door mijn mond aan het roeren was.

Op het moment dat ik de keuken in kwam werd ik (te) warm begroet door mijn mooie sexy tante Liesbeth. Ik had geen tijd meer om door te slikken en probeerde ‘hallo’ te zeggen. Maar met dat ik het zei liep er wat sperma over mijn lippen naar buiten. Maar er was geen ontwijken meer aan. Tante Liesbeth zoende me vol op de bek. Het sperma bleef achter op tante’s volle lippen. Ik zag haar verwarde en verbaasde blik toen ze haar lippen aflikte. Daarna de herkenning. Met een vage glimlach om haar mond keek ze me nog eens onderzoekend aan. Bij het weg gaan vroeg ze me of ik haar de volgende dag gezelschap kwam houden. Hans, haar vriend, was weer eens een week weg voor het werk.

Op mijn brommertje reed ik naar haar toe. Het was barstens koud. Nog een jaar, dan zou ik met de auto mogen. Gelukkig hoefde ik niet meer terug want ik zou blijven slapen. Ik deed dat wel vaker.

Nadat we gegeten hadden nestelde ik me op de bank en ging Liesbeth in bad. Na een half uurtje riep ze me naar boven. Braaf bleef ik voor de badkamerdeur staan en vroeg wat er was.

‘Kom maar binnen, hoor’, zei ze.

Ze zat nog in bad maar omdat er geen schuim op het water stond had ik vrij uitzicht op haar lichaam. Ze deed geen moeite iets te bedekken. Ik had wél moeite niet naar haar prachtige borsten te blijven staren. Ze waren vrij klein maar leken heel stevig. Ze had kleine tepelhoven maar de tepels zelf waren buitenproportioneel groot.

‘Kom er ook even in’, zei ze. Blijkbaar straalde de verwarring en verbazing van mijn gezicht want ze begon te lachen en zei, ‘Je hebt hier al vaker met mij in bad gezeten hoor. Ik weet wel hoe je er uit ziet. Bovendien heb je mij ook al vaker zonder kleren aan in de tuin of in huis gezien.’

Ja, dat was inderdaad allemaal zo. Ik herinnerde me hoe heerlijk ik die dagelijkse routine altijd vond als ze mijn hele lichaam zorgvuldig inzeepte. Vooral de meer dan uitgebreide aandacht die mijn billen en geslachtsdelen daarbij kregen. Maar dat was toch al wel even een paar jaar geleden. In de tussentijd was er bij mij wel het een en ander veranderd.

Voor ik antwoord kon geven zei ze ‘Ik weet dat er bij jou veel veranderd is maar je hoeft je nergens voor te schamen. Bovendien zie ik wel vaker mannen bloot als ik naar de sauna of het naaktstrand ga.

‘Maar wat nou als ik een stijve krijg?’ floepte ik eruit.

Ze lachte. ‘Is ook helemaal niet erg. Als dat je enige twijfel is, kom dan maar gauw. Maar als je echt niet wilt, dan moet je het niet doen.’ Het was voor mij helemaal geen kwestie van niet willen maar van veel te graag willen. Ik voelde mijn half stijve piemel tegen mijn broek drukken.

Ik kleedde me uit. Toen ik me omdraaide en het bad in wilde stappen, gebood ze me even te blijven staan. Haar blik was gefixeerd op mijn inmiddels behoorlijke stijve pik.

‘Kom er maar in’ zei ze. ‘Je hebt een grote pik gekregen. Mooi. Ik dacht altijd al dat je een grote zou krijgen’. Toen ik bij haar in het bad zat zei ze: ‘Het was toch wel je eigen sperma dat je me gisteren cadeau deed?’ Ik knikte wat ongemakkelijk. ‘Gelukkig. Slik je vaker je eigen sperma?’, vroeg ze.

‘Altijd’, mompelde ik.

‘Vind je het lekker?’

‘Ja.’

‘Ik ook. Heb je al eens seks gehad met iemand?’

Oei, dat was een gewetensvraag. Want hoewel ik helemaal geil kon worden van een aantrekkelijk meisje, bestond mijn enige ervaring met meisjes tot nu toe uit zoenen en had ik al wel tig keer gerukt en een paar keer gepijpt met jongens. Ik kuchte en zei naar waarheid ‘Ja, ik heb al wel eens seks gehad.’

‘Met een meisje of met een jongen?’

Kut, waarom vroeg ze dat nou.

Maar voordat ik iets kon zeggen zei ze ‘Ik denk met jongens. Klopt dat?’

Hoe wist ze dat nou.

‘Ik kon het wel raden door je reactie. Ben je homo of bi? Eerder bi denk ik trouwens. Net als ik.’

‘Ben jij bi?’

‘Ja, altijd geweest. Toen ik net zo oud was als jij nu bent, had ik al seks met jongens en meisjes. En nu nog steeds. Hans is ook bi.’

‘Is Hans bi?’ vroeg ik ongelovig.

‘Helemaal. Hij is bi, travestiet en soms ook nog lekker onderdanig. Hij houdt erg van hoerige dameslingerie. Soms kleedt hij zich als een hoerige snol met een veel te kort rokje, jarretels en doorzichtig slipje. Ik speel dan zijn klant of pooier.’

Ik was nogal overrompeld door deze onverwachte en ongevraagde openheid maar het maakte me nog geiler dan ik al was. Onder het badwater stond mijn pik schokkend stijf. Ik had van Hans nooit gedacht dat ie bi was. Ik probeerde een voorstelling te maken van Hans verkleed als hoer en op het moment dat ik dat plaatje compleet had, voelde ik Liesbeths handen over mijn bovenbenen naar boven glijden. Ze stopte pas toen haar handen mijn zak en de basis van mijn pik omsloten. Ze liet haar handen zo liggen.

‘Zal ik jou ook eens omtoveren tot een gedienstig hoertje?’ zei ze zacht. Ik begon me nu toch af te vragen hoe zij wist dat ik juist daar op geilde.

‘Waarom denk je dat ik dat zou willen?’ vroeg ik.

‘Omdat ik je herkend heb op internet. Niet iedereen zal je vinden hoor. Pas als je heel gericht zoekt met bepaalde sleutelwoorden kan het zijn dat je op jouw account bij Tumblr terecht komt. Hans en ik zoeken altijd heel gericht.’

‘Ik zou het fijn vinden als je me aanraakt. Overal’ zei ze.

Ze ging staan. Ik zag dat ze zich helemaal geschoren had. Ze had een prachtig grote kut. Ver openstaand met grote gezwollen buitenste lippen en kleine binnenste lippen. Haar enorme clitoris stak als een mini pik naar buiten. Het leek of alle huid van haar binnenste lippen was opgebruikt voor het bedekken van haar klit. Ze gleed met haar hand over en tussen haar schaamlippen. Er hing een sliert geil kutvocht uit. Er ging een siddering door haar lijf. Hoe ik het deed weet ik niet meer, maar ineens zat ik met mijn mond en tong op en in haar vagina. Zij drukte mijn hoofd hard tegen zich aan. Voor het eerst van mijn leven proefde en voelde ik de ziltige warmte van het vrouwelijke geslachtsdeel. Ik zoog haar lippen in mijn mond en liet mijn tong over en tussen haar spleet glijden. Ze was er kleddernat. Na een minuutje likken en afwisselend blazen en zuigen, kwam haar vochtproductie ineens tot uitbarsting. Mijn mond stroomde vol met haar heerlijke vocht. Gretig slikte ik het door en probeerde haar inwendige klieren tot een nog grotere vochtproductie te verleiden. Dit lukte uitermate goed. Liesbeth kon haar schokkende onderlichaam niet meer onder controle houden. Haar bewegingen werden steeds heftiger en boven mij hoor ik haar zuchten en kreunen. Heel voorzichtig nam ik haar klit tussen mijn tanden. Met mijn tong bespeelde ik het topje. Boven mij ging het kreunen over in een diep gegrom. Meteen daarna leek het of al haar seksuele energie in haar kut werd samengebald. Een explosie kon niet meer worden afgewend. Wild schokkend, grommend en steunend kwam ze klaar. Haar kutklieren leverden een topprestatie want als een man spoot ze mijn gezicht en mond vol met haar geil. Ze wreef haar drijfnatte kut hard over mijn gezicht.

Langzaam maar zeker werden haar bewegingen wat rustiger. Het harde wrijven ging over naar een zacht bewegen. Nog één keer zoog ik haar kut ver in mijn mond. Zij drukte mijn hoofd tegen zich aan. Toen liet ze los en liet ik ook langzaam haar lippen uit mijn mond glijden. Haar kutlippen waren vuurrood en leken nog groter geworden. Haar clitoris trok al weer iets naar binnen.

‘Lekker sletje,’ zei ze.

Ik vroeg me af of ze nu over zichzelf sprak of over mij.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verrassende Familie Aangelegenheden - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: 3. De Drielingen:...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6591x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.6
:: Sporten Met Dochter...Door: N75
Gelezen: 1389x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vader, Dochter, Trio, Onderwerping
22-03
9.4
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 19888x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 5600x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.7
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 14030x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8440x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 10062x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 10104x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 8788x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 26616x
Reacties: 23
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 15438x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 8057x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8736x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8885x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 8091x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net