Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 89x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 19194x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Eenzame Schoonmoeder - 4
Door Roede - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Eenzame Schoonmoeder - 3

Na ons avontuur in de paskamer en in het park was de avond die volgde zeer rustig, we hebben samen ergens wat gegeten en in de tuin wat zitten praten.

Mijn schoonmoeder vroeg hoe mijn sex er thuis uitzag en of haar dochter en ik ook wel eens spannende sex hadden. Ik vertelde haar dat wij eigenlijk hele gewone sex hebben niets spannend. Ans informeerde of wij geen sex speeltjes hadden,want dat schijnt in de mode te zijn volgens haar. Ik vraag hoe weer jij dit nu weer, waarop ze reageerde dat ze wel 79 is maar niet gek, "ik heb ook internet en weet dus best wel wat er in de wereld te koop is", waarop vroeg; heb je zelf ook wat speeltjes dan?

Ans stond op en pakte haar laptop en starte deze op, ze reageerde ontwijkend en ik vroeg nogmaals en wat heb jij zelf dan. Ze antwoordde, niet wat ik heb maar best zou willen.

Hoezo dan, vraag ik haar. Ans verteld dat er wel een winkel paar kilometer verderop zit maar dat ze echt zo'n winkel niet in gaat. Ik moest lachen en zei, Aha dus dat weet je wel dat er een winkel is. Ja dat weet ik van Margreet die van vanmiddag bij de drogist.

De laptop was opgestart en ze liet me zien wat ze gevonden had en wat ze leuk vond op de site. Ik zeg dan bestel je toch gewoon ze komen het thuis brengen, nee zegt ze dat wil ik niet want het is hier een kleine plaats en de post wordt door mensen uit het deze plaats ook gebracht en weten altijd te vertellen wie pakketjes krijgt, dus ik doe dat echt niet.

Laat dan maar zien wat je leuk lijkt moeders, ik ben wel benieuwd hoor. Ze neemt de muis en klikt op de pagina's van de dildo's en wijst er een paar aan. Stuk voor stuk zijn het erg grote dildo's en er zat zelfs een voorbind dildo bij. Ik vroeg waar is die dan voor ma want dat is iets waar jij iemand mee neukt. Ja dat weet ik best maar lijkt me gewoon lekker om voor te binden, ik kwam op het idee omdat Margreet vertelde dat wij als alleenstaande vrouwen elkaar maar moesten helpen, vandaar zei ze.

Verwennen jullie elkaar dan, vroeg ik verbaasd. Nee dat niet maar we hebben het wel eens overgehad toen we een keer over het leven zonder man hadden. Margreet is ook zonder man vandaar dat we het erover hadden, ik vroeg toen, heeft zij dan ook dildo's of weet je dat niet. Nou ik begreep van haar van wel omdat ze vertelde dat ze gelukkig het lekkerste van de man in huis had zonder de vent zelf.

We bekeken de site nogmaals en toen stelde ik voor dat wat ze wilde hebben ik wel ga kopen in die winkel want mij kennen ze hier toch niet. Dat vond Ans een goed idee maar zei er nog wel bij dat ze Margreet wel even zou bellen want die heeft een kortingskaart van die winkel, en dat scheelt toch weer geld. Ze stond op en liep naar de telefoon. Ik hoorde haar aan Margreet vertellen dat haar schoonzoon naar die winkel ging en vroeg of het goed was ik morgen de kortingkaart kon komen op halen.

Ze kwam terug lachend en zei zo dat is geregeld ik ben erg benieuwd als je bent geweest, dus even wachten maar. Ik reageerde, als je jou speeltjes in huis hebt hoef ik je niet zonder genot achter te laten. Ans reageerde daarop gelijk, nou tot jij hier was kon ik met natuurlijke zaken ook wel eens lekkere avond hebben.

Ik zat met grote ogen haar aan te kijken en zei, met wat dan. Ans stond op en liep naar de garage en kwam terug met een grote komkommer. Kijk met deze natuurlijke vriend deed ik het wel eens, dat meen je niet moeders met een komkommer?

Nou zegt ze na al dat gepraat en kijken naar dildo's op laptop heb ik wel beetje zin gekregen, Ans gaat tegenover me zitten en laat haar rok zakken en doet haar slip uit.

Ze spreid haar benen en zet de komkommer tegen haar kale kut aan en duwt ze langzaam naar binnen, ze trilt even en zegt brr even wennen hij is wat koud maar gaat gelijk door en begint ritmisch de stoten. Langzaam duwt ze komkommer diep in haar kut en kreunt en trekt hem er langzaam weer uit. Ze brengt komkommer naar haar mond en likt haar eigen vocht eraf. Dit is zo lekker zegt ze, mijn eigen kut sap en ze steekt hem er weer gelijk in.

Ik zit super geil te kijken naar wat mijn schoonmoeder doet met de komkommer en zit over mijn stijve pik te wrijven. Plots zegt ze kom jij eens hier en lik mijn sapjes er ook eens af, ik sta gelijk op en loop naar haar toe. Ze haalt de komkommer uit haar kut en houd hem bij mijn mond, ik begin dat ding te likken en smaakt lekker naar een kut. Ans masseerde gelijktijdig haar kutje en zegt lekker hè kerel en stop hem nu ook ik je mond. Ik open me mond en begin aan komkommer te zuigen.

Ik moet eerlijk zeggen dat dit me enorm geil maakt zeker omdat ze hem telkens weer even in haar kut stopt en mij weer laat likken en zuigen, ik voel van geiligheid mijn voorvocht lopen. Ans zegt dan doe je broek uit wat ik gelijk doe en sta nu voor haar met mijn stijve pik, ze pakt hem vast en ze zegt, zo jij bent ook al aan het lekken en zuigt mijn pik in haar mond.

Ans heeft de komkommer alweer in haar kut gedaan en neukt zichzelf ermee en kreunt van genot, dan haalt ze mijn pik uit haar mond en zegt dat ze voor als achter genomen wil worden. De komkommer is dikker dan mijn pik en ik stel voor dat ik haar lekker in haar kont neuk, Ans zei, dat had ik ook in gedachten en ze stond op en boog zich voorover en zei wordt even passen en meten maar dit wil ik zo graag.

Ik steek eerst mijn pik in haar zeer wijd geworden kut en stoot paar keer hard en diep daarna haal ik mij pik langzaam uit haat kut en zet mijn eikel tegen haar kont.

Langzaam duw ik mijn eikel naar binnen, Ans kreunt en stopt de komkommer in haar natte kut. Ik voel dat ze goed is gevuld in haar kut en stoot verder tot ik helemaal diep in haar zit. Ans zegt kreunend, en nu neuk je me keihard in mijn kont en ik zelf mijn kut, ik begin zo hard als ik kan in haar kont te stoten en voel die komkommer gewoon diep in haar kut stoten.

Ik hou het niet meer ik ga zo je kont volspuiten moeders roep ik waarop Ans kreunend zegt ja jongen kom maar lekker diep in me mijn kont klaar.

Grommend kom ik klaar ik haar kont en voel haar kut spieren ook en Ans komt ook lekker klaar met komkommer in haar kut.

Uitgeblust laten we ons op de bank vallen en Ans zegt dat ze hier super van genoten heeft en eindelijk gelijktijdig in haar kut en kont is geneukt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Eenzame Schoonmoeder - 5

Zoek naar meer verhalen van Roede...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: 3. De Drielingen:...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6530x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.6
:: Sporten Met Dochter...Door: N75
Gelezen: 1161x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vader, Dochter, Trio, Onderwerping
22-03
9.2
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 19795x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 5573x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.7
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 13979x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8406x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 10051x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 10091x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 8774x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 26574x
Reacties: 23
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 15413x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 8052x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8727x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8872x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 8090x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net