Opwindend.Net
Datum: 15-05-2018
Stemmen: 91x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 12364x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Klassiek Geschoold - 25
Door Borrie70 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Klassiek Geschoold - 24

Hoofdstuk 25: Suburban live 6 – Een passend afscheid

Drie maanden waren we weer in Amerika toen Daphne belde vanuit Nederland met de mededeling dat de eerste concrete opdracht voor ons nieuwe bedrijf een feit was geworden. Het betrof een nieuw winkelcentrum in nieuw te bouwen woonwijk in een stad, niet ver van waar wij woonden. Haar intensieve lobbywerk had succes gehad en de gemeente in kwestie was zo enthousiast geworden dat de keerzijde wel was, dat de eerste globale plannen binnen afzienbare tijd opgeleverd dienden te worden.

Voor mij had dit verregaande gevolgen, want ondanks de eerde opzet van ons plan om in Amerika in alle rust tijdens de voortgang van de bouw van dit project, aan het nieuwe project te werken kon niet doorgaan. Al mijn tijd zou in de beginfase nodig zijn en Daphne gaf mij dan ook het dringende advies, lees opdracht, om toch voortijdig het ontslag in te dienen en naar Nederland terug te keren. Gelukkig begreep ze ook wel dat dit niet van de ene op de andere dag kon gebeuren, maar stelde wel dat mijn zaken zo mogelijk binnen een maand geregeld moesten zijn. Ik beloofde alles op alles te zetten om de werkzaamheden correct en vooral tijdig over te dragen.

Dit werd het begin van een paar hectische weken, waarin vooral Rik erg teleurgesteld was omdat hij alle ontwerpissues nu zonder mij moest zien op te lossen. Gelukkig voor hem was mijn assistente Daisy volledig op de hoogte van alles waar ik mee bezig was en haar contract werd dan ook direct verlengd.

Toen Daphne dit goede nieuws hoorde diende zij onze ontslagpapieren in bij het bedrijf, waar wij nog voor werkten en de einddatum van mijn Amerikaanse avontuur was daarmee vastgesteld.

Nu we wisten wanneer we weer naar Nederland zouden verhuizen, werd ook een verhuisbedrijf ingeschakeld om onze persoonlijke bezittingen in te pakken en te verschepen en de huur van ons huis werd opgezegd. Restte ons alleen nog om een afscheid te organiseren voor onze vrienden en daarvoor had mijn zus Hilde een perfect idee gekregen. Een groot spetterend feest voor al onze speciale vrienden in een kleine nachtclub, die wij af en toe bezochten en konden huren voor privéfeestjes, wat ongetwijfeld zou uitmonden in een ontzettend geile orgie. Zij zou de organisatie ervan op zich nemen, zodat ik alle tijd kon nemen met het afronden van mijn projectwerkzaamheden. Zij had daarvoor de tijd, want toen zij bij het orkest meldde dat zij weer naar Nederland ging, kon zij per direct ontslag nemen, maar dan wel mét een goede referentie.

De eerste die wij vertelden van ons vertrek was onze vaste oppas Sandy. Gedurende onze vakantie in Nederland had zij een vriendje gekregen en die moet niets hebben van wilde seks met meerdere partners en sindsdien was de seks met Sandy helaas dan ook verleden tijd. Hierdoor voelde wij ons ook niet bezwaard om haar te vragen om tijdens het grote eindfeest op onze dochter Georgina te passen. Zij zou zich toch wel vermaken, want haar vriendje was verder een leuke en nette jongen en hij vergezelde Sandy wel vaker als zij kwam oppassen. Toen Sandy hoorde dat wij misschien wel eens niet thuis zouden slapen, glunderde ze direct en vroeg of James, haar vriendje, en zij dan in ons bed mochten slapen. Uiteraard werd dit toegestaan en glimlachend vulde Hilde eraan toe dat zij de volgende dag dan wel het hevig bevlekte beddengoed in de was moest doen. Grijnzend beloofde Sandy dit en daarmee was ook dit deel geregeld.

De tweede uitnodiging werd gedaan bij Celine, de moeder van Chrissy, waar we de volgende avond op de borrel gingen. Nadat we bij Celine hadden aangebeld werd even later de deur geopend door Chrissy, die heel verrassend eens niet in haar normale hardrock-outfit gekleed was, maar in een donkerblauw strak zittend stretchjurkje dat als een tweede huid om haar slanke jonge lichaam sloot. Het jurkje gaf een kleine blik op haar jonge decolleté en reikte aan de onderkant niet veel verder dan tien centimeter onder haar ronde kontje, met daar weer onder haar lange blote benen en haar voeten waren gestoken in open hoog gehakte sandalen in dezelfde blauwe kleur als het jurkje. Ze zag er ontzettend opwindend uit en ik voelde al wat in mijn broek tot leven komen bij het zicht op deze jonge vrouw.

Ze liet ons binnen in de hal en sloot snel de voordeur. Daarop kregen Hilde en ik een heerlijke tongzoen van haar, waarbij ze haar handen speels over onze kruizen liet glijden.

“Hoi lieve mensen,” zei ze vrolijk, “toen ik hoorde dat jullie vanavond zouden komen, heb ik mijn training afgezet. Ik ben wel toe aan een leuke avond. Vinden jullie toch niet erg hè?”

“Welnee schatje.” Zei Hilde en ze bekeek het jonge meisje nog eens goed. “Jij bent altijd een genot om bij ons te hebben. Dat weet je toch.”

Hilde kreeg daarop weer een dikke kus en toen liep ze voor ons uit naar de woonkamer, waar Celine al stond te wachten tot we binnen zouden komen. Ook Celine had zich erg opwindend gekleed in een bordeauxrode rok tot halverwege haar benen en daarboven een licht doorschijnend hemdje, zonder mouwen, waardoorheen haar borsten net genoeg te zien waren. Zo ook haar tepels, die als donkere puntjes door de stof heen leken te prikken. Ook zij droeg hoog gehakte open sandalen en die van haar waren zwart, passend bij het hemdje.

Beide dames hadden zich licht sensueel opgemaakt en ze leken er helemaal klaar voor te zijn om een geile avond met ons te hebben. Aan de stijve tepels van Hilde te zien, die door haar zijden bloesje naar voren staken en de stijver worden pik van mij in mijn broek, waren wij er ook klaar voor.

Ook Celine werd begroet met een innige tongzoen en deze keer waren we allemaal lekker aan elkaar aan het voelen en er klonk al een beetje gehijg in de kamer. Toch kregen we eerst wat te drinken ingeschonken en Chrissy kwam met een blad glazen, gevuld met lichte Californische witte wijn, de kamer in.

We proosten elkaar toe en ik vertelde gelijk maar het nieuws dat Hilde en ik binnenkort weer naar Nederland terug zouden keren. We vertelden het hele verhaal over onze nieuwe toekomst en nadat Celine en Chrissy van de eerste schrik waren bekomen, waren ze toch wel blij voor ons en we proosten nog een keer, maar dan op ons hopelijk slagende avontuur.

Daarna vertelde Hilde van het komende afscheidsfeest, zonder al te veel details weg te geven. Wel dat het thema een licht-erotische toga-party was en waar het gehouden zou gaan worden. Chrissy keek gelijk een beetje sip en jaloers en zei:

“Ja, die tent ken ik wel. Helaas mag je daar onder de achttien nog niet naar binnen. Jammer, want ik had best wel mee willen gaan.”

“Kan je dan geen valse ID laten maken?” vroeg ik, want ik wilde eigenlijk wel dat Chrissy er ook bij zou kunnen zijn en had helemaal geen rekening gehouden met het feit dat zij pas net zeventien was.

“Natuurlijk kan dat wel.” Zei Celine gelijk. “Maak je geen zorgen meid. Ik ken wel iemand die dit snel en goed kan regelen. Ik ga daar morgen gelijk achterheen.”

Chrissy was gelijk weer blij en wipte enthousiast op de bank, waarbij ze af en toe aan ons toonde, dat er onder dat jurkje geen ondergoed te vinden was, want af en toe piepte haar geschoren kutje tussen haar benen tevoorschijn, wat mijn inmiddels al weer wat slapper wordende pik alweer zijn kopje liet opsteken.

“Wie gaan jullie allemaal uitnodigen?” vroeg Celine nieuwsgierig.

Hilde somde op: “Allereerst jullie twee en dan natuurlijk onze buurtjes, Barry en Janet. Candy en Daisy en dan nog Rik en Mary van Rob’s werk.”

Bij die laatste twee keek ik verbaasd op en vroeg of ze van die twee wel zeker was. Met een grote glimlach zei Hilde: “Ja hoor. Je moet eens weten hoe Rik mij telkens met zijn ogen uitkleedt als hij bij ons is. En ik vermoed dat zijn vrouw ook wel een stiekeme geile donder is. Ze heeft alleen een extra zetje nodig en nou, die kan ze krijgen hoor.”

Van Rik wist ik inderdaad dat Mary een beest in bed kon zijn, maar of zij zich ook kon laten overhalen tot participatie aan een orgie, durfde ik te betwijfelen. Toch gaf ik mijn zus het voordeel van de twijfel en liet haar gewoon mijn collega en zijn vrouw uitnodigen. Ze konden altijd nog ‘nee’ zeggen.

Chrissy was nog een rondje wijn gaan halen en kwam, nadat ze de glazen neer had gezet, lekker op mijn schoot zitten, waarbij ze extra met haar kruis tegen mijn kruis kwam schuren. Ze pakte mijn handen en legde deze vol op haar borsten, waarna ze zei: “Ik ben al helemaal geil geworden door het vooruitzicht van een geil feest. Wil je me laten klaar komen lieve Rob?”

Ik voelde de vochtige hitte van haar kutje door de stof van mijn broek over mijn pik komen en kreeg ontzettend veel zin in dit geile jonge dondertje, die de rits van haar jurk al had losgemaakt en het kledingstuk over haar hoofd uit had getrokken. Geheel naakt, met alleen haar schoentjes nog aan, zat ze op mijn schoot te wiebelen in afwachting hoe ik haar zou laten klaar komen.

Haast teder sloeg ik mijn armen om haar warme lichaam en trok haar dicht tegen mij aan voor een geile tongzoen. Heerlijk voeden haar borsten tegen mijn borst en tijdens het zoenen gleed ik al met mijn hand over haar billen, door haar bilnaad en langs de onderkant van haar kutje, dat al verschrikkelijk nat aanvoelde.

Na een tijdje liet ik haar weer los en duwde haar iets van mij, zodat ik mijn eigen overhemd kon uittrekken. Weer trok ik haar tegen mij aan en genoot van het gevoel van haar huid op de mijne. Haar tepeltjes prikten heerlijk tegen mijn borstkas en zij kwam iets omhoog, zodat mijn vingers achterlangs in haar vagina konden komen. Ik vingerde haar even en ze begon genotsvol te hijgen.

Hilde was naar Celine toe gelopen en als ik even langs het hoofd van Chrissy keek, zag ik hen ook al in een innige omhelzing op de bank liggen met hun handen glijdend over elkaars lichamen. Daarop concentreerde ik mij weer op het jonge meisje op mijn schoot, die steeds luider begon te hijgen en er klonken al enkele kermende geluidjes.

Voorzichtig tilde ik Chrissy van mijn schoot en vlijde haar naast mij op de bank, waar ze vol verwachting met licht gespreide benen naar mij lag te kijken, hopend dat ik haar verder ging verwennen. Eerst ontdeed ik mij van mijn kleding, trok bij haar de schoentjes uit en gleed toen met mijn mond van haar voetjes, via haar slanke benen, naar het punt waar haar benen bij elkaar kwamen in haar kletsnatte kruis.

Een heel klein hoog gilletje klonk toen mijn tong in een keer diep in haar soppende tienerkutje binnen drong en op zoek ging naar de bron van al haar zalige sappen, welke gretig door mij werden opgelikt en doorgeslikt.

Mijn duim gleed voorzichtig over haar strakke, nog maagdelijke kontgaatje, waarvan ik wist dat zij daar toch wel heel gevoelig was en dat bleek ook wel door de kreuntjes die ze slaakte. Mijn tong had zich verplaatst naar haar klitje, dat al parmantig tussen haar schaamlippen vooruit stak en ik zoog er af toe op, wat haar weer andere kreetjes deed slaken.

Ik presteerde het om telkens vlak voor haar orgasme op te houden en kreeg haar daardoor in een steeds heftiger en groter wordende spiraal van geilheid. Bij de zoveelste onderbreking smeekte Chrissy mij om haar toch eindelijk klaar te maken. Ze zat inmiddels op het punt dat een enkel likje over haar klit of een enkele vinger in haar schede voldoende was om haar hoogtepunt los te laten komen en dat was het moment, waarop ik had gewacht. Ik kwam omhoog en Chrissy keek mij hunkerend en trillend aan, maar greep mij ook gelijk vast, toen ik over haar heen kwam hangen en zij mijn pik tegen haar gleufje voelde stoten.

“Oh jaaaaaa Rob!” gilde ze geil uit. “Neuk me met je lekker pik. Neuk me totdat ik gek wordt!”

Nog voor ze uit was gesproken, stak ik mijn pik al diep in haar kut en ze kwam direct luid gillend klaar.

“OH MY GOD!!! IK KOOOOOMMMMM KLAAARRRRR!!!”

Ze gilde het uit en tegelijk voelde ik een stroom vocht uit haar lustgrot langs mijn pik naar buiten persen, waardoor mijn hele kruis en bovenbenen in een keer doorweekt en glibberig werden. Rust gaf ik haar echter niet en ik begon diepe stoten te maken, waarbij haar vagina strak om mijn pik kneep in een constante stroom van orgasmes. De bank onder ons werd kletsnat van haar sappen en ze bleef er bijna in, zoveel orgasmes kreeg ze op rij door het harde neuken van mijn pik.

Na een minuutje of twee kon ze niet meer en duwde mij van haar af en boven haar hangend keek ik naar het zwaar bezwete en heftig hijgende meisje dat moeite had om haar adem weer in het juiste ritme te krijgen. Ik gaf nog een lik over haar tepels, maar zelfs dat was op dit moment even te veel.

Op de andere bank hoorde ik ook bekende geluiden en wel die van mijn zus, die kirrend en kermend klaar kwam op de tong van Celine, die op haar knieën voor de bank tussen de benen van mijn zus zat, met haar kont bijna uitnodigend naar achteren gestoken. Nou, die uitnodiging nam ik graag aan.

Ik kuste Chrissy snel op haar mond en zei dat ik straks weer bij haar terug zou komen. Ik stond op en positioneerde mij achter Celine, die nog steeds bleef likken aan het kutje van mijn lieve zus. Mijn pik stak al tegen haar natte gleufje en Celine kreunde geil, toen ze mij tegen haar aan voelde komen.

“Mmm….” Kreunde ze. “Eerst de dochter en dan de moeder…. Ga je mij net zo lekker neuken lieve Rob?”

Ik stak mijn pik in haar kut en zei kreunend: “Nee schat. Ik ga je hard en wild neuken. Ik ga je lekkere kut zó vol spuiten met mijn hete zaad, dat het uit je mond weer naar buiten komt zetten.”

“Oh ja, jij weet hoe ik het wil hebben. Neuk me hard en wild.”

Ik begon haar te neuken, waarbij ik eerst een rustig tempo aanhield, maar wel met stevige en diepe stoten. Bij elke stoot kreunde Celine en naarmate ik verder ging met neuken kon zij zich niet meer concentreren op de kut van mijn zus, zodat deze iets terug schoof en zichzelf ging vingeren, kijkend naar het neukende stel voor haar. Daarbij moedigde ze mij geil aan om nog harder te neuken, wat ik maar wat graag deed.

Mijn handen, die eerst nog op de heupen van Celine hadden gelegen gleden naar haar wild zwaaienede borsten en pakte ze knedend beet, waarbij haar tepels tussen mijn vingers gevangen werden in een geil knijpend spel. Elke kneep in haar tepel voelde ik via haar knijpende vagina terug in mijn pik en daardoor werd niet alleen zij, maar ikzelf ook nog meer gestimuleerd.

Heerlijk klotsten mijn ballen tegen de klit van Celine en ik voelde dat zij op weg was naar een hoogtepunt. Op dat moment voelde ik opeens een lichaam achter mij tegen mij aan kruipen en het was Chrissy, die zich ermee begon te bemoeien. Hoe ze aan het idee was gekomen, wist ik niet, maar opeens voelde ik een nat vingertje tegen mijn anus drukken en Chrissy fluisterde in mijn oor: “Ontspan je kont Rob. Jij gaat dit vast lekker vinden.”

Ondanks mijn nog steeds hard stotende bewegingen probeerde ik zo goed mogelijk mijn kringspier te ontspannen en dat lukte, waardoor de vinger van Chrissy opeens helemaal mijn endeldarm binnen gleed. Ik kreunde verbaasd door het lekkere gevoel dat ik opeens in mijn onderkantje voelde en heel even dacht ik dat ik mijn pik nog dikker voelde worden.

Ik lag nu de moeder te neuken, terwijl de dochter mijn kont aan het vingeren was. Ik werd steeds geiler van al deze gevoelens dat ik sneller en dieper in Celine begon te beuken en op het moment dat zij gierend klaar kwam en zodanig met haar vagina kneep, kwam het bij mij ook en ik voelde een grote stroom heet zaad als een aaneen gerekte straal door mijn pik stromen.

Het kwam ongetwijfeld door het masseren van mijn prostaat door Chrissy, maar het leek wel of ik bleef spuiten. Het was niet zoveel dat het uit de mond van Celine kwam zetten, maar bij elke stoot die ik nog in haar kutje deed, kwam er toch een klodder wit zaad langs mijn pik naar buiten, waardoor het op de grond voor mij een redelijke kliederboel werd.

Toen ik uitgespoten was, trok Chrissy voorzichtig haar vinger uit mijn anus en kwam met een grote brede grijns naast Hilde op de bank zitten. Ze keek mij ondeugend aan en vroeg of ik het lekker had gevonden. Ik kon alleen maar knikken en ze lachte dat ze dit op internet had gezien en het ook een keer wilde uitproberen.

Celine was ook een beetje op adem gekomen en vroeg nu wat er opeens was gebeurd dat ik zo veel lekkerder begon te neuken. Chrissy vertelde wat zij had gedaan en Celine bedankte haar, want zij was daardoor nog lekkerder klaar gekomen.

De rest van de avond hebben wij nog in diverse samenstellingen heerlijk met elkaar seks gehad en het was diep in de nacht toen wij thuis kwamen en Georgina en Sandy, elk in hun eigen bed, in diepe slaap vonden. Sandy had van ons de gewoonte overgenomen om naakt te slapen en in haar slaap had zij het dekbed van zich af getrapt, waardoor wij een heerlijk uitzicht hadden op haar naakte jonge lichaam, dat helaas voor ons nu verboden terrein was geworden.

Hilde dekte het meisje liefdevol weer toe en daarna vertrokken wij naar onze eigen slaapkamer voor een wederom veel te korte nacht, maar wel na een heerlijke welbestede avond.

++++

De dag van ons afscheidsfeest naderde snel en alle uitnodigingen waren verstuurd en uitgegeven. Iedereen reageerde dolenthousiast, met uitzondering van Mary, de vrouw van Rik. Wij hadden hen uitgenodigd tijdens een diner bij ons thuis en Mary reageerde enigszins geschokt op het thema van het feest. Rik daarentegen keek gelijk weliswaar enigszins verhuld, maar niet minder verlekkerd naar mijn zus en ik zag in zijn blik, dat hij zich al aan het voorstellen was hoe Hilde er in een erotische toga uit zou zien.

Mary vond het allemaal maar gek en vond ons Nederlanders maar een raar volk, dat wij zo’n thema uit hadden gekozen voor een afscheidsfeest. Daarnaast had zij helemaal geen toga en wist ook niet hoe zij daar aan moest komen.

“Ga morgen dan met mij mee de stad in.” Stelde Hilde gelijk voor. “Ik weet nog wel een leuke feestwinkel met verkleedspullen. Daar gaan wij vast wel slagen. Ik moet daar zelf ook nog naartoe en dan kunnen wij het mooi combineren. Ik kom je wel ophalen, nadat ik Rob op kantoor heb afgezet.”

Mary kon geen uitweg meer verzinnen en stemde aarzelend toe dat zij wel met Hilde zou gaan kijken, maar ze beloofde niks.

De volgende avond hoorde ik al van Hilde dat Mary steeds meer zin kreeg toen zij in de winkel het ruime aanbod toga’s vond en de gretige manier waarop zij het ene na het andere opwindende kledingstuk ging passen, beloofde toch wel een zekere mate van deelname tijdens het feest. Op mijn vraag wat voor toga’s de dames hadden gekocht, keek ze mij ondeugend aan en zei me dat ik maar even geduld moest hebben tot het zover was.

++++

De dag van het feest was aangebroken en ik voelde mij op de een of andere manier een beetje zenuwachtig, niet wetende waarom want wij zouden een erg leuke avond gaan hebben met lieve vrienden. Hilde en ik gingen wat vroeger naar de nachtclub, zodat we mee konden helpen met het klaar maken van de ruimte en wij zouden ons daar dan ook gaan omkleden.

De eigenaar, zijn vrouw en twee serveersters hadden al het nodige voorbereid waardoor het gereed maken van de ruimte niet veel tijd kostte en gezamenlijk dronken we een drankje op de goede afloop van de avond.

De beide serveersters zouden ons de hele avond voorzien van drankjes en de vrouw van de eigenaar zou voor de hartige hapjes zorgen. De eigenaar zelf zou niet deelnemen aan het feest, maar bleef wel in het pand voor het geval er iets zou gebeuren met de ruimte of met de mensen.

Een half uur voor de eerste gasten zouden arriveren gingen mijn zus en ik ons omkleden. We mochten een van de privéruimtes gebruiken en douchten ons lekker fris. Die ochtend hadden we ons al helemaal glad geschoren van onderen, dus daar hoefden we niet meer naar om te kijken. Hilde had iets meer tijd nodig dan ik om haar haren te drogen en ik kleedde mij in de tussentijd om in mijn witte toga en wachtte in de bar rustig op Hilde.

Toen zij de bar binnen kwam lopen, nee, schrijden viel mijn mond open van verbazing. Ze zag er uit als een romeinse godin in haar korte tuniek, dat als een soort kamerjas om haar middel bijeen zat gebonden met een goudkleurige ceintuur. Het kleedje liep tot halverwege haar blanke benen en haar borsten waren deels bedekt, genoeg om net niets te zien, maar wel oen genoeg om te zien dat zij er geen BH onder droeg. Haar voeten staken in bruin leren sandalen, die met een lange band tot boven haar kuiten waren vastgesnoerd. Haar lange rode haren waren deels opgestoken op een romeinse manier, met een lange streng vurig rood haar dat krullend langs haar gezicht en hals naar beneden hing.

Ik complimenteerde haar uitbundig, wat mij een liefdevolle tongzoen opleverde. Voor de eigenaar van de club was dit het teken dat hij ons alleen liet en zo bleven wij met de twee serveersters, Jessica en Rosanne, achter in afwachting op de gasten.

De eersten die arriveerden waren Celine en Chrissy. Nadat we hen hartelijk hadden begroet, gingen zij zich omkleden en kwamen terug in een lang wit gewaad, dat hun hele lichaam bedekte. Alleen hun, in elegante sandalen verpakte, blote voeten en kuiten waren te zien en verder hadden zij ook hun haren in een romeinse manier sierlijk opgestoken en hadden zich minimaal, maar niet minder erotisch opgemaakt.

Op mijn opmerking dat zij er wel mooi, maar niet heel erg erotisch uitzagen, trokken zij het gewaad, dat een over elkaar vallende cape bleek te zijn, wijd los en toonde mij hun naakte lichaam daaronder. Spontaan begon ik te kwijlen en Celine vroeg: “Is dit soms meer naar jouw gading, geile vent?”

Chrissy keek naar de groeiende bobbel onder mijn tuniek en zei: “Aan zijn erectie te zien zijn wij toch wel geslaagd in onze kledingkeus mam.”

Net wilde ik een gepaste opmerking plaatsen, maar toen ging de deur weer open en kwamen Rik en Mary de zaal binnen. Zij keken voorzichtig om zich heen en keurden met hun ogen eerst de smaakvolle inrichting en daarna de reeds aanwezige personen. Terwijl Celine en haar dochter zich naar de bar begaven, trokken Rik en Mary hun lange jassen uit en toonden ons hun kledingkeuze. Het was direct duidelijk dat zij kostuums bij een partyverhuur hadden gehuurd, want beiden droegen een degelijke half lange tuniek in scharlakenrood met sierlijke gouden stiksels, bijeengehouden met een brede goudkleurige riem en romeinse sandalen eronder. Niets erotisch aan, maar het stond hen wel erg goed, moest ik bekennen. Vooral het tuniek van Mary, dat maar over een schouder werd opgehouden en haar figuur erg goed liet uitkomen.

Mijn erectie was gelukkig nog niet helemaal gegroeid en zakte al weer toen ik, samen met mijn zus, naar de nieuwe gasten afliep en hen welkom heette. Rik keek zijn ogen uit naar het tuniekje van Hilde, waar genoeg bloot vrouwenvlees zichtbaar was, maar ook ik werd geheel opgenomen door Mary, die mij een compliment maakte over mijn kleding.

We begeleidden hen naar de bar, waar ze kennis maakten met Celine en Chrissy en ook bij hen keek Rik zijn ogen uit naar de twee prachtige vrouwen. Heel even leek Mary jaloers naar haar man te kijken, maar Celine betrok Mary gelijk in een leuk gesprek en wist haar al snel helemaal op haar gemak te krijgen.

De volgenden die arriveerden waren Barry en Janet, onze buren. Zij waren eenvoudig gekleed in een nette toga en nog voor wij de kans kregen om hen te begroeten klonk er uit de hal opeens schallende trompetmuziek en werd de deur open gegooid.

Door de muziek keek iedereen naar de ingang en in een soort paradepas kwamen Candy en Daisy de ruimte binnen. Candy liep voorop met een klein apparaat in haar hand, waar de muziek luid uit schalde. Dat was echter niet wat iedereen stil deed worden. Nee, de uitdossing van de beide vrouwen kregen de volle aandacht van alle aanwezigen. Ze droegen dan ook bijna niks. Enkel een leren schaamlap voor en een stel leren riemen om hun bovenlichaam, die hun borsten helemaal bloot lieten. Aan de riemen van de schaamlappen droegen zij korte zwaarden en op hun hoofden droegen zij romeinse helmen en aan hun voeten droegen zij zachte hertenleren laarzen, die tot aan hun knieën liepen. Het liet hierdoor geen enkelverbeelding over dat zij als ware amazones de arena binnen kwamen schrijden.

“Ave Rob, ave Hilde!” riepen zij in koor. “Zij die genieten gaan groeten u!”

Zij brachten daarbij de traditionele gladiatorgroet en haalden de zwaarden uit de schedes. Op dat moment barste ik in lachen uit, want de zwaarden bleken lange dildo’s te zijn, die vrolijk in de lucht zwaaiden tijdens de groet.

Lachend liepen Hilde en ik op hen af en sloten hen in onze armen. Heerlijk voelden hun borsten tegen mijn borstkas, enkel gescheiden nog door de dunne stof van mijn tuniek. Zelfs van Candy kreeg ik een innige tongzoen en heel even kneep ze zelfs in mijn pik, waarbij ze zachtjes zei: “Als je heel lief bent vanavond, mag je mij ook nog even verwennen. Het is ten slotte jouw afscheid.”

Het idee dat ik misschien wel deze lesbienne mocht neuken maakte mij direct zo geil, dat mijn pik zich direct in de hoogste positie manoeuvreerde en duidelijk zichtbaar door mijn tuniek heen stak.

Toen daarna ook Daisy haar hand er nog eens als begroeting omheen vouwde kreunde ik en liep gearmd met de haar terug naar de bar, waar ik nog een rondje te drinken voor iedereen bestelde.

Aan Jessica vroeg ik of zij toevallig achter de bar bepaalde pilletjes hadden voor de mannen en met een grote glimlach pakte zij een potje blauwe pillen tevoorschijn en ik nam er gretig een van en vroeg of zij aan de andere mannen ook wilde vragen of zij interesse hadden. Ik slikte, onder goedkeurende blikken van mijn zus, het pilletje door en spoelde het weg met mijn glas wijn en wist dat ik het die avond nog wel even kon volhouden.

Alle genodigden waren inmiddels aanwezig en Hilde en ik namen het woord voor een kleine openingsspeech. Met de glazen in onze hand, wensten wij iedereen welkom op onze romeinse orgie. Bij het woord ‘orgie’ keek ik expres even naar Rik en Mary en zag Mary inderdaad geschrokken naar haar man kijken, iets dat ik al voorzien had. Ik vertelde dat de orgie vooral een drink- en eetfestijn ging worden, waarbij niets moest en alles mocht. Het belangrijkste was dat wij ons vrij en vrolijk moesten voelen, precies zoals de god Bacchus het gewild zou hebben.

Ik hief mijn glas en Hilde volgde mij. Ik nam haar bij haar vrije hand, gaf haar een lange kus op haar mond en zei toen, met het glas geheven, naar iedereen: “Proost vrienden! Laat het feest beginnen!”

Er klonk applaus uit de groep en dat zwol nog meer aan toen de vrouw van de eigenaar met grote schalen lekker eten binnen kwam en daarmee het buffet opende.

Hilde liep op Barry en Janet af, die nog een beetje onwennig om zich heen aan het kijken waren en ik ging op Rik en Mary af. Rik stootte mij aan en zei: “Je had wel eens mogen waarschuwen dat dit een nogal eh…speciaal feest ging worden. Ik weet niet of Mary en ik dit wel een leuk idee vinden hoor.” Hij wees hierbij naar de zeer schaars geklede amazones, die met de armen om elkaars lijven aan de bar stonden te babbelen met Celine en Chrissy die erg geïnteresseerd naar de strakke vrouwenlichamen keken.

“Maak jullie je alsjeblieft geen zorgen.” Zei ik geruststellend. “Zoals ik al zei, alles mag, maar niets moet. Als je ergens geen zin in hebt, dan doe je dat gewoon niet. We willen gewoon ontzettend veel lol hebben met onze speciale vrienden hier en een onuitwisbare indruk achterlaten voor als wij straks terug keren naar Nederland. Geniet van wat er is, kijk je ogen uit en doe waar je zin in hebt. Laat alles gewoon op je af komen en onthoud maar gewoon dat jullie zelf mogen beslissen. Ok?”

Ik zag Mary nu een stuk rustiger worden en ze keek nu ook iets meer om zich heen. Ze haalde haar schouders op en zei tegen Rik: “Laten we maar kijken wat er gebeurt lieverd. Het is ten slotte Rob’s feest.”

Ik liet hen alleen en ging op Hilde af, die zeer geanimeerd met Barry en Janet aan het kletsen was. Ik kwam bij hen staan en Janet ging gelijk tegen mij aanhangen. Met een hese stem van opwinding zei ze: “Jeetje Rob, wat een leuk idee voor dit feest. Leuke en mooie mensen ook. Wie is die knappe man, waarmee jij net aan het praten was?”

“Dat is Rik, mijn collega van het werk. Naast hem staat zijn vrouw Mary. Zij zijn nog wel een beetje schuw, dus wees met hen maar een beetje voorzichtig.”

“Mmm…” kreunde Janet vrolijk. “Ik zal hen heel voorzichtig verslinden. Is dat goed?”

Lachend gaf ik haar een dikke zoen en pakte heel even haar stijve tepels beet, die al parmantig door de stof van haar tuniek naar voren staken. Ze kreunde en kneep als antwoord in mijn pik, die ze zachtjes door de stof van mijn tuniek begon te masseren.

“Je bent een geile donder.” Hijgde ik, maar wurmde me toch los van haar gretige handen. “Kom, de avond is nog jong. Zullen we eerst even wat eten?”

“Dat is goed.” Zei Janet en ook Barry en Hilde gingen mee. Hilde en ik moesten van hen op een bank liggen, alsof het een eetbank was en Janet ging wat lekkers voor mij halen en Barry voor Hilde, die recht tegenover mij was gaan liggen, zodat ik een goed uitzicht op haar had. Ze glunderde en was duidelijk blij met wat we aan het doen waren.

Janet was als eerste terug en kwam bij mij zitten, waarbij ze mij kleine stukjes fruit en vlees begon te voeren. Barry deed hetzelfde bij mijn zus en het leek net alsof twee romeinse edellieden werden gevoerd door twee slaven.

Het werd zelfs nog beter toen Celine en Chrissy zich bij ons kwamen voegen. Chrissy nam tussen mijn benen plaats en ontblootte mijn onderlichaam. Mijn pik stond fier omhoog en Chrissy nam hem liefdevol in haar handen om hem zalig af te trekken. Ze nam daarbij een schijfje kiwi van de fruitschaal, die Janet had meegebracht, at het centrum eruit en legde de kiwi-ring over mijn eikel. Ze keek mij geil aan, opende haar mond en hapte mijn eikel én het stukje kiwi in een keer in haar mond.

Met haar tong gleed ze liefkozend over mijn eikel en ik kreunde van het geile gevoel dat dit jonge meisje mij gaf.

Aan de overkant zag ik net hoe Celine een aardbei tussen de geopende schaamlippen van mijn zus stak om ook deze er met haar mond tussenuit te eten. Hilde was op haar beurt met Barry aan het zoenen en het was Janet, die met een druif tussen haar lippen haar mond aan mij aanbood. Gretig nam ik het aangebodene aan en belandde in een heerlijke tongzoen met mijn buurvrouw, terwijl de jonge Chrissy mij nog zalig aan het pijpen was.

Nu bij ons het erotische deel van de avond al vroeg aan de gang was, keek ik even met een bezorgde blik naar Rik en Mary, maar zag tot mijn grote vreugde dat Candy al op een bijna intieme manier aan Mary hing en de reeds half naakte door Rik met zijn ogen nog meer uitgekleed werd. Ik had er alle vertrouwen in dat de twee geile vriendinnen de nog wat schuchtere klanten binnen de kortste keren in hun web zouden trekken. Daardoor kon ik mij weer concentreren op al het geile dat er met mij aan het gebeuren was en dat was niet niks. Janet had zich bij Chrissy gevoegd en samen likten ze en zogen ze aan mijn pik, waarbij een luid geslobber te horen was.

Ik wilde ook wel wat slobberen en trok Janet aan haar kont naar mijn gezicht, zodat ik haar kletsnatte gleuf op mijn mond kon zetten. Zij liet zich graag door mij leiden en al snel lag ik haar net zo gretig te beffen als zij en Chrissy mij aan het pijpen waren.

Naast mij zat mijn zus al op de pik van Barry te wippen en Celine liet zich door hem beffen, waarbij de beide vrouwen elkaar zoenden en elkaars borsten betastten. Het ging er heerlijk ruig aan toe en ik zag dat iedereen zich opperbest vermaakte, zo ook ik.

Chrissy was ook op mijn pik komen zitten en gleed met haar zeiknatte vagina soepel over mijn harde stamper. Ik voelde Chrissy heerlijk met haar kutje om mijn pik knijpen en ik gaf haar lekkere korte harde tegenstoten, elke keer als zij naar beneden zakte.

Janet lag nog steeds over mijn lichaam en terwijl ze nog steeds door mij gebeft werd, likte zij gretig aan het klitje van Chrissy, waardoor deze harder begon te kreunen en sneller begon te hijgen.

Chrissy kwam als eerste van ons allen klaar en gierend van alle genotsprikkels zakte ze vol over mijn geslacht en maakte mijn hele kruis met haar rijkelijk vloeiende sappen. Tijdens dat orgasme bereikte ook Janet haar hoogtepunt en een vloed van heerlijk ziltig kutvocht stroomde in mijn geopende mond. Ik probeerde alles weg te slikken, maar kon niet voorkomen dat mijn mond overliep en er een straal helder vocht langs mijn kin en wang naar beneden droop.

Met een op springen staande pik kroop ik onder de twee vrouwen vandaan, die direct met elkaar aan het zoenen gingen en stond ik even trillend op mijn benen te kijken hoe mijn zus met een schokkend lichaam klaar kwam op de pik van Barry, die aan zijn bewegingen te zien, ook net klaar kwam en zijn lading diep in mijn zus haar kut spoot.

Ik nam Celine bij de hand en begeleidde haar naar ene lege bank, waar ik haar op handen en voeten voor me liet zitten en zonder iets tegen elkaar te zeggen, begonnen we zalig op elkaar in te bonken in een heftige paring. Mijn harde pik gleed soepel tussen haar natte schaamlippen door haar hete vagina binnen en toen ik diep in haar zat, hield ik even stil, pakte haar borsten beet en begon toen in een hoog tempo de vrouw te neuken.

Niet wetende dat Celine, door het beffen van Barry, al tegen een orgasme aan zat, reageerde ik even verbaasd toen Celine al bij de derde stoot van mijn pik in haar klaar kwam. Zij kermde echter dat ik vooral niet moest stoppen met neuken en dat ik haar alles moest geven wat ik had.

Gelijk begon ik weer te stoten en door haar nu nog natter zijnde vagina klotste mijn pik in en uit haar schoot. Grote druppels kutvocht sprongen uit haar kut en onze geslachtsdelen maakten een heerlijk soppend geluid.

Ook ik was inmiddels aan mijn orgasme toe, maar eerst kwam Celine nog voor een tweede keer kreunend klaar, waarbij ze door haar armen zakte en met haar bovenlichaam op de bank viel. In deze houding bleef ze liggen en haar kontje kantelde daardoor iets, waardoor mijn pik nog meer door haar vagina werd geprikkeld. Dit hielp mij naar mijn hoognodige hoogtepunt en tien stoten later spoot ik dan ook mijn hete zaad diep in de schoot van Chrissy ’s moeder, die daarbij nog een keer klaar kwam en bezweet en hijgend helemaal voorover gleed, waarbij mijn pik uit haar gleed en stijf bleef nadruppelen van mijn orgasme.

Mijn zus, die inmiddels weer op adem was gekomen kwam gelijk op ons af gelopen en nam eerst mijn pik in haar mond om hem schoon te likken en dook toen gulzig op de nog openstaande kut van Celine om daar zoveel mogelijk van mijn zaad uit op te slurpen. Dit deed ze net zo lang tot Celine nog een keer klaar kwam en hield hiermee pas op toen Celine haar dwingend wegduwde omdat na het zoveelste orgasme in een korte tijd haar kutje wel heel gevoelig aanvoelde.

Of het door het magische blauwe pilletje kwam of door alle geile gebeurtenissen om mij heen, wist ik niet, maar mijn pik bleef hard staan en toen ik aan de bar aankwam, zag ik Rik genietend met Daisy voor zich die hem zat te pijpen. Maar ook hoe Mary voorover gebogen tussen de benen van Candy stond en haar geil aan het beffen was. Ik keek zo in haar open kutje en sloeg een diepe zucht omdat dit het enige kutje was, op die van de lesbische Candy na dan, die ik nog niet eerder geneukt heb. Ik keek verlekkerd naar de natte geschoren lipjes en zag opeens dat Rik mij aan stond te kijken. Hij zag mij naar de kut van zijn vrouw kijken en knikte mij met een brede grijns toe.

“Toe maar Rob.” Zei hij hijgend. “Ze zei net, toen we naar jullie stonden te kijken, dat zij ook zo graag op die manier een keer geneukt wilde worden. Ze zei er niet bij door wie en ik ben, zoals je ziet, nog even niet beschikbaar.”

“Weet je het zeker Rik?” vroeg ik voor de zekerheid, maar Rik knikte nog een keer. “Ga dan. Ik wil het zelf ook graag een keer zien hoe zij dor iemand anders dan ik geneukt wordt.”

Meer aanmoediging had ik niet nodig en omdat Mary, die alles wel had gehoord, geen blijk van afkeuring had gegeven, ging ik achter haar staan en pakte haar bij haar brede heupen beet. Een klein gommetje klonk uit haar keel, maar nog steeds reageerde zij niet verder dan dit.

Met mijn pik gleed ik tussen de schaamlippen, die als vanzelf bijna smachtend van elkaar weken, en ik gleed eerst rustig over de natte vulva en tikte haar klitje een paar keer aan, waarbij zij telkens bij elk tikje kreunde en een klein schokje maakte met haar onderlijf.

Candy bekeek dit alles vanaf haar kruk en likte geil langs haar lippen. Ze kroelde door de haardos van Mary, die ogenschijnlijk sneller haar kut aan het likken was en met een hese stem zei ze tegen mij: “Oh Rob, wat heb je toch een geil feest georganiseerd. Weet je wat? Als je haar tot een orgasme kan neuken voordat ik klaar kom, dan mag je daarna mij een keer neuken.”

Aangemoedigd door dit unieke vooruitzicht begon ik Mary hard te neuken. Mijn handen gleden van haar heupen en mijn linkerhand ging naar de bungelende borsten en mijn rechterhand ging naar het klitje, dat kloppend van geilheid al tussen de lipjes was komen zetten.

Met harde en snelle slagen neukte ik de vrouw van mijn collega en vingerde haar tegelijkertijd. Door het harde stoten kwam ze geregeld los van het kutje van Candy en die kreunde elke keer van teleurstelling als zij het mondje van Mary niet meer op haar kutje voelde. Tegelijk keek ze mij ondeugend en begrijpend aan, waarbij zij wel wist dat ik Mary zo stevig neukte om haar snel klaar te krijgen.

Daisy was inmiddels klaar met het pijpen van Rik en terwijl ze met haar vingers de laatste restjes sperma van haar lippen afveegde, kwam ze naast haar vriendin staan en legde haar arm om haar middel. “Hoorde ik het net nou goed schat?” vroeg ze aan Candy. “Heb jij Rob toegezegd dat hij je mocht neuken?”

“Ja…” kreunde Candy. “maar alleen als hij Mary weet klaar te maken voordat zij mij klaar maakt.”

“Zijn er verder geen andere voorwaarden gesteld?” vroeg Daisy en Candy schudde van nee. Met een grote grijns keek Daisy mij aan en gaf me een ondeugende knipoog. Mij strak aankijkend gleed ze met haar hand langs het strakke lichaam van haar vriendin naar beneden en haar grijns werd steeds breder, zeker toen ze even door het kleine toefje schaamhaar op de vooruitstekende venusheuvel kroelde.

Heel even dacht ik dat Daisy mij mijn kans ging ontnemen, want Candy leek erg te genieten van de strelende hand, maar niets was minder waar. Haar hand gleed namelijk van de licht behaarde venusheuvel naar het sterk behaarde hoofd van Mary en gleed door tot aan de borsten van de likkende vrouw en begon op een geile manier met de tepels te spelen.

Mary schokte hierdoor nog meer, zeker toen ik ook nog een keer haar klitje tussen twee vingers nam en er licht in kneep. Ze liet de kut van Candy los en gilde van genot nu er twee mensen met haar lichaam aan het spelen waren.

Mijn hand, die net nog met de borsten van Mary aan het spelen was, legde ik op de kont van Mary en gleed strelend tussen haar billen, totdat ik zachtjes over haar anusje begon te strelen. Tegelijk stootte ik nog steeds hard en diep in haar en ze begon klaar te komen. Zij wel en Candy niet, want door het naderende orgasme van Mary had ze minder aandacht voor het likken van Candy’s kutje.

Genietend van de manier waarop haar vriendin en ik haar plannetje vorm hadden gegeven, schoof ze zelf iets naar achteren, waardoor Mary alle ruimte kreeg om maximaal van haar eigen aanstormende orgasme te genieten. Ze keek mij in mijn gezicht aan en met een brede grijns om mijn lippen stootte ik nog een paar keer in het heftig knijpende kutje van Mary, die een nietsontziend orgasme door haar hele lijf voelde razen. Met harde gillen kwam ze klaar als nooit te voren en het was maar goed dat ze door twee mensen werd vast gehouden, want alle energie werd opgeslokt door haar klaar komende lijf en ze verloor alle kracht uit haar benen.

Candy zag dit en maakte ruimte op de kruk, zodat Mary er overheen kon leunen. Hikkend, zwaar hijgend en trillend lag zij bij te komen van het heftige hoogtepunt en kon geen pap meer zeggen. Ik had al die tijd mijn pik in haar kut gehouden, maar was wel opgehouden met stoten. Pas toen ik mijn pik uit haar liet glijden, slaakte ze een lange zucht en zei zachtjes: “Ohhhhh wauwwww….. Zo lekker ben ik nog nooit klaar gekomen. Sorry lieve Rik, maar dit was de beste beurt die ik ooit heb gehad.”

“Geeft niks lieverd.” Zei Rik, die trots als een pauw naast zijn vrouw was komen knielen en streelde haar bezwete gezicht liefdevol. “Ik heb goed opgelet en als wij goed oefenen dan gaat mij dit ook zeker lukken hoor.”

“Mmm….” Kreunde Mary en draaide zich opzij naar haar man voor een lekkere zoen. “Dan moesten wij maar veel oefenen…. En een extra vriendinnetje erbij zoeken.”

“Daar kan ik wel bij helpen hoor.” Zei Celine gretig. Zij was op het kabaal van Mary afgekomen en hoorde de woordenwissel tussen haar en Rik. “Als Rob straks weg is, dan heb ik toch echt een andere pik nodig om mij te bevredigen.”

Rik keek gelijk met een haast kwijlende blik naar het lekkere lichaam van Celine, die op haar beurt goedkeurend haar blikken over het lichaam van Rik liet glijden. Daarna knielde ze naast Mary en gaf haar een kus op haar bezwete gezicht. Ze likte langs de lippen van de nog hijgende vrouw en zei: “Wij gaan vast heel veel plezier samen beleven.”

Het antwoord, als dat er al was gekomen, hoorde ik niet meer, want ik werd door Candy en Daisy mee naar de banken getrokken, waar Hilde en Chrissy nog een beetje loom met elkaar aan het vrijen waren. Zij keken even verbaasd op en zeker Hilde keek erg verbaasd toen zij zag dat de lesbische Candy mijn hand vast had en mij op mijn rug op de bank neer legde.

Ik nestelde mij comfortabel op de bank en mijn pik stond verwachtingsvol recht overeind en werd zachtjes en onderzoekend gestreeld door de zachte vingers van Candy. Ze keek toch wel wat nerveus, maar ze had ook een geile blik in haar ogen. Haar vingers gingen door haar eigen gleufje en kwamen nat weer tevoorschijn. Ze wreef het vocht over mijn eikel, waardoor mijn pik kleine schokjes maakte. Ze keek er even naar, likte langs haar lippen en zei toen, mij strak aankijkend: ”Ik ga je nu neuken Rob. Wees er alleen alert op dat ik geen geklieder in mijn kut wil. Dus tijdig uit mij gaan ok?”

Ik knikte begripvol en zag toen met stijgende opwinding hoe Candy zich over mij heen zette en met haar, tot nu toe nog nooit door een man geneukte, kut boven mijn pik kwam hangen. Ze rilde even toen mijn eikel haar lippen beroerden en haalde eens diep adem. Ze liet zich voorzichtig zakken en ik voelde hoe haar ongelofelijk krappe kutje met enige moeite over mijn pik gleed. Ze leek wel een jonge maagd, zo krap voelde haar vagina aan, maar het prikkelde tegelijk ook mijn pik optimaal en ik kreunde toen ik helemaal in haar geklemd zat.

Ze bleef even stil zitten om te wennen aan de mate van vulling in haar lichaam en begon toen langzaam omhoog te komen, waarbij mijn pik gesmeerd werd door haar eigen sappen. Ze sloot haar ogen en er klonk een klein kreuntje uit haar mond, dat luider werd toen ze weer omlaag zakte totdat ik weer helemaal in haar zat en ik haar billen op mijn zak voelde rusten.

Ik bleef stil zitten met alleen mijn handen bemoedigend op haar bovenbenen rustend. Ik liet haar het initiatief, zodat zij zelf kon bepalen hoe hard, hoe snel en hoe diep zij het wilde.

Na de vierde op en neer gaande beweging bleef ze weer zitten, deed haar ogen open, keek Daisy aan en hijgde: “Voelt eigenlijk helemaal niet verkeerd aan, zo’n pik. Het is ondanks zijn stijfheid zachter en warmer dan onze dildo’s.”

Daisy zei niks, maar kuste haar vriendin op een dusdanig geile manier, dat ze als vanzelf weer met haar onderlijf begon te bewegen en naar een ritme zocht om lekker te neuken. Dat ritme vond ze al snel en ze zat al snel als een bijna ervaren amazone op mijn pik te rijden.

Doordat ze zo krap was, voelde ik elk ribbeltje en oneffenheidje van haar vagina langs mijn eikelrand en ik werd stapelgek van de manier waarop zij mij neukte.

Zij maakte zich los van de zoen met Daisy en richtte zich tot mij. Met een geile blik in haar ogen vroeg ze of ik het lekker vond en ik antwoorde haar door brutaal haar borsten beet te pakken en er zachtjes op een tedere manier in te knijpen. Haar tepels prikten in mijn handpalmen en ik rolde deze tussen mijn vingers, wat Candy nog meer deed kreunen.

Candy kantelde haar bekken iets, waardoor ze met haar klitje over mijn schaambeen kon schuren. Dit verhoogde haar genot nog meer, maar niet alleen dat van haar. Door de gekantelde bekken en de krapheid van haar vagina werd mijn pik nu nog meer geprikkeld, dat ik voelde dat ik dit niet heel erg lang zou kunnen gaan volhouden. Na enkele minuten voelde ik dan ook tot mijn spijt mijn orgasme opkomen en ik waarschuwede Candy dat ik zou gaan komen.

“Nee, nog niet…” hijgde Candy met een geile stem. “Ik ben er bijna… heel even nog… hou het in Rob.”

Ik deed mijn best en wist mijn orgasme inderdaad uit te stellen toen Candy met bonkend onderlijf voor het eerst in haar leven klaar kwam door penetratie van een man. Ze kneep daarbij zo stevig met haar vagina, dat ik het steeds moeilijker kreeg en ik waarschuwde nu dwingend dat ik echt ging klaar komen.

Candy kwam nu zover omhoog dat mijn pik uit haar kutje kwam en met een natte pats op mijn schaambeen kletste. Gelijk kwam ze weer met haar natte gleuf op mijn plat liggende pik zitten en begon er over heen te glijden. Door haar overvloedige sappen gleed dit erg makkelijk en met een luide brul kwam ik heftig klaar, waarbij ik mijn onderlijf, en daarmee ook mijn pik, omhoog drukte tegen de kut van Candy en met grote krachtige stralen spoot mijn sperma uit mijn pik en landde in dikke klodders tegen mijn kin, op mijn borst en op mijn buik.

Candy controleerde even snel of er geen zaad tegen haar kutje aan was gekomen en toen bleek dat dit niet het geval was geweest, bleef ze rustig en met gevoel haar gleufje over mijn schokkende pik glijden, daarmee mijn orgasme voor het gevoel verlengde.

Met een zucht kwam zo overeind en streelde nog even mijn pik. Ze wilde wat zeggen, maar voordat ze de kans kreeg vlogen Hilde, Celine, Chrissy en Janet al over mij heen om de grote klodders heet zaad van mijn lijf af te likken. Ze deden dit zo lekker dat mijn pik stijf bleef en het was Daisy die hier gebruik van maakte en zich kirrend van plezier over mijn pik liet zakken.

In een rustig tempo begon ze mij te neuken en een half uur en menig standje later kwam ik weer klaar en spoot mijn zaad recht in de mond van de geile vrouw, die alles doorslikte en daarna mijn pik aflikte, die nu wel een beetje slapper begon te worden.

Om weer wat op krachten te komen, besloten we wat te gaan eten en drinken en er werd vrolijk gebabbeld, vooral tussen de mensen, die elkaar deze avond voor het eerst hadden leren kennen. Dit was ook het moment waarop wij Candy uithoorden over haar eerste ervaring met een man en zij gaf aan dat het haar erg goed bevallen was. Op de vraag van Daisy of zij nu vaker met een man naar bed zou gaan, keek Candy mij aan en zei: “Alleen als Rob hier is, anders niet.”

“Dan weet ik nu al waar vanaf nu onze vakantiebestemming zal zijn.” Grapte ik. Het was Hilde die daarin gelijk mee instemde en ergens wist ik wel dat wij hier niet voor het laatst zouden zijn en dat idee stond mij zeker wel aan. Mijn pik leek dit idee ook wel te waarderen, want ik voelde langzaam weer wat bloed in de zwellichamen vloeien. Hilde zak dit ook en streelde liefdevol mijn pik, die daardoor stijver werd en ze zei:

“Nu wordt het eindelijk eens tijd dat ik mijn eigen vent ga neuken.”

Mijn pik en ik hadden hier heel veel zin in en ik zette mijn zus met haar blote kont op de bar en begon haar eerst eens lekker te likken. Niet om haar nat te maken, want dat was zij nog steeds, maar gewoon omdat zij en ik dat lekker vonden.

De rest van de mensen vormden weer diverse koppels en het seksfestijn ging weer op volle hevigheid los.

Tijdens het beffen van mijn zus was mijn pik weer op volle sterkte gekomen en dat was het moment dat ik Hilde van de bar aftilde en naar een vrij matras droeg, waar ik haar zachtjes op haar rug legde. Ik kwam op haar liggen en al zoenend met haar drukte ik mijn pik in haar kutje en begon haar liefdevol te neuken.

Hilde sloeg haar armen en benen in een volledige omhelzing om mij heen en drukte mij stevig tegen haar warme lichaam aan. Ik streelde een lok rood haar uit haar gezicht en begon haar weer te zoenen, waarbij mijn tong een heerlijk spel speelde met de hare. Mijn pik gleed als een goed geoliede zuigerstang in en uit haar vagina en zoals wel vaker als ik met meerdere mensen neukte, voelde het bij mijn lieve zus altijd aan alsof mijn pik eindelijk thuis kwam.

In een heerlijk rustig tempo genoten wij volop van onze paring en toen de andere stelletjes al klaar waren, waren Hilde en ik nog heerlijk aan het neuken. Hilde had al wel twee kleine, maar niet minder lekkere, orgasmes ondergaan, maar door het rustige tempo kon ze gewoon door en liet zich ultiem verwennen door mij, op een manier zoals alleen ik dat bij haar teweeg kon brengen.

Veertig minuten duurde onze paring inmiddels en de rest keek vol bewondering naar ons, iets dat aan ons volledig voorbij ging, zo gingen wij in elkaar op. Een derde orgasme kondigde zich aan bij mijn zus en tijdens dat orgasme drukt eik mijn schaambeen vol op haar klitje, waardoor gelijk een vierde orgasme overheen kwam. Toen voelde ook ik het komen en ik versnelde het tempo een beetje.

Ik kwam iets omhoog en keek mijn zus recht in haar ogen. Dit was onze favoriete manier om klaar te komen, elkaar echt in de ogen kijkend en elkaar tonend hoe sterk onze liefde voor elkaar was.

Met nog enkele stoten te gaan, voelde ik het zaad in mijn ballen borrelen en het stoten werd nu iets minder ritmisch, wat voor mijn zus het teken was om haar vagina samen te knijpen om mij op die manier te helpen om over de drempel van mijn hoogtepunt te komen. Ook deze keer lukte dat weer en met een lang gerekte uithaal kwam ik klaar en spoot mijn zaad in mijn zus, die door het voelen van mijn sperma weer een kleine orgasme kreeg.

Nu was ik echt even uitgeteld en moe, maar zeer voldaan leunde ik over mijn zus heen en gaf haar nog een lange tongzoen, waarna ik haar voor de zoveelste keer mijn liefde verklaarde.

Er klonk een klein applaus van de overige mensen, die bijna ademloos naar ons hadden staan en zitten kijken en werden wij ons pas weer bewust van het feit dat wij niet alleen waren. Ik hielp mijn zus overeind en zij liet eerst even mijn zaad uit haar kutje op het matras druipen, voordat zij omhoog kwam en op trillende benen met mij naar de bar liep voor een versterkend glaasje drank.

Helaas ging ook aan deze avond een einde komen en besloten we nog een laatste spel met elkaar te spelen. Ik nodigde de vrouwen uit om naast elkaar op handen en voeten te gaan zitten en dan zouden ze elk door de mannen voor een halve minuut geneukt worden om daarna te wisselen.

Zes vrouwen op een rij met hun kontjes en kutjes naar achter gestoken was voldoende om de mannen nog een flinke erectie te geven. Candy had zichzelf ook tot de mannen gerekend en stond al klaar met haar dildozwaard, welke bij haar amazonekostuum had gehoord.

De dames achter de bar zouden de tijd bij houden en na elke halve minuut zou er een bel klinken, waarna wij een andere vrouw zouden bezoeken. Elke man die klaar was gekomen was klaar en werd uit het spel gehaald. Daarbij was Candy zo sociaal om aan te kondigen dat zij zou stoppen bij de tweede man die klaar was gekomen.

We waren er klaar voor en nadat de bel had geklonken gingen wij achter onze eigen vrouwen zitten en begonnen te neuken. Na een halve minuut klonk de bel en schoven wij een vrouw op. Dit ging wel een hele lange tijd door, totdat Barry als eerste zijn laatste zaad kwijt raakte en wel in de kut van Daisy.

Moe en totaal bevredigd ging hij aan de bar zitten en kreeg een drankje, waarna de overgebleven mannen het spel voortzetten.

De tweede man, die klaar kwam was Rik en ook hij spoot zijn zaad diep in de kut van Daisy, die daardoor begon over te lopen en er dikke klodders langs haar dijen naar beneden dropen. Hij ging ook aan de bar zitten en zoals afgesproken ging ook Candy met hem mee, waardoor ik de laatste man was, die nog aan het neuken was.

Ik wilde naar de volgende vrouw kruipen, maar Hilde maande mij om op een van de banken te gaan zitten. Daarop kwamen de vrouwen een voor een over mij heen zitten en begonnen mij te neuken. Na enkele ronden was ook ik zo ver en ik spoot mijn zaad in de knijpende kut van Celine, die mij dankbaar een dikke zoen gaf.

Ik ging ook naar de bar en de vrouwen besloten nog even een lesbische cirkel te vormen, waar Candy snel naar toe rende om ook mee te doen. Eigenlijk was het al tijd voor de bar om te sluiten, maar toen de eigenaar dit kwam melden en het geile beeld op de vloer zag, besloot hij ons voldoende tijd te gunnen om dit festijn geheel af te ronden.

Nadat de laatste vrouw nog een keer was klaar gekomen, gingen we koppels gewijs naar de douches om ons op te frissen en weer aan te kleden. Daarna kregen we nog een drankje aangeboden van de eigenaar en nadat iedereen elkaar stevig had gezoend en geknuffeld werd het tijd om naar huis te gaan.

Omdat Sandy op onze dochter paste en wij al hadden aangekondigd, dat wij niet thuis zouden slapen vroeg ik aan Celine of zij het leuk vond als wij met hen mee zouden gaan. Het was Chrissy die dolenthousiast ons om de hals vloog en zei dat wij dan de volgende ochtend het feestje nog eens dunnetjes over konden doen.

We zwaaiden iedereen uit en als laatsten reden wij achter Celine en Chrissy aan naar hun huis, waar we zwaar vermoeid naar bed gingen en waar ik de volgende ochtend heerlijk werd gewekt door Chrissy, die mij lekker lag te pijpen.

Het afscheid zou nog heel zwaar worden als wij de volgende week naar Nederland terug zouden gaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Klassiek Geschoold - 26


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: 3. De Drielingen:...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6626x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.6
:: Sporten Met Dochter...Door: N75
Gelezen: 1501x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vader, Dochter, Trio, Onderwerping
22-03
9.4
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 19927x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 5618x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.7
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 14053x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8454x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 10065x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 10109x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 8791x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 26634x
Reacties: 23
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 15450x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 8060x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8737x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8889x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 8092x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net