Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 136x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 29247x
Lengte: Kort
Moeder En Vriendin
Door Onverwachts94 - Mijn Profiel Pagina

Hallo allemaal mijn naam is Bruno en ik woon samen met mijn vader (vaak weg voor werk) en moeder (zij is een negerin uit Colombia).

Gisteren had ik de beste beste droom die ik ooit heb gehad!

M'n ma en ik waren zoals gewoonlijk weer alleen thuis, tot opeens er iemand aanbelde. Een lekkere latina van 41 stond voor de deur.. het was Andréa, een vriendin van mijn moeder. Ze keek me aan en zei ' zo jij bent een stuk gegroeid' met een knipoog. Mijn moeder en Andréa hadden elkaar al lang niet gezien dus ze stonden hevig te knuffelen waardoor hun borsten zwaar tegen elkaar bonkten. Met dit zicht begon er wat in mijn boxer te groeien. Ik was er geil en voelde veel ideeën door mijn hoofd vliegen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik mijn boner zachtjes tegen Andréa haar kont moest drukken.

Toen mijn moeder even weg glipte om zich om te kleden voor de warmte liep ik langzaam richting Andréa. Eenmaal met mijn boner achter haar kontje drukte ik hem er er tegen aan.

Mijn moeder liep van de trap af de woonkamer in en had een superkort rokje aan. Ik wist zeker dat ze een heel dun stringetje eronder aanhad, want in haar kast en was ligt altijd wel wat aardig wat lingerie.

Andréa greep met haar hand richting m'n stijve en duwde me snel weg voordat m'n moeder het door zou hebben. Nadat ze deze snelle beweging had gemaakt draaide ze zich om en gaf me een knipoog. Ik zou haar vandaag nog moeten neuken dacht ik!

"Ik ga er weer eens vandoor" zei ze in het Spaans tegen m'n moeder. Snel zei ik tegen m'n ma dat ik ging sporten en liep snel het huis uit, achter Andréa aan.

De 5 minuten waren om zag ik op m'n mobieltje, zolang ik zat te kijken totdat ik bij Andréa haar appartement kon aanbellen.

Ik belde aan en de deur vloog open! Ze trok me mee naar binnen en nam me meteen mee naar haar slaapkamer. Daar begon ze zich uit te kleden en opwindende Spaanse woorden te mompelen. Binnen no-time begon mijn lul weer te groeien en ik begon mij ook uit te kleden. ' Ik genoot van je stijve tegen mijn reet' zei ze. Met haar benen open en voorover gebogen, loop ik langzaam naar haar toe en laat mijn stijve tussen haar schaamlipjes glijden. Diep begin ik in haar te stoten 'aaah aaah' riep ze. De lekkere wat verouderde borsten van Andréa beginnen rond te zwaaien en ik kijk mijn ogen uit.

Plosteling hoor ik de voordeur open gaan en een vrouw op hakken lopen in de hal. Diep met m'n stijve zit ik nog in Andréa haar kutje en wacht met vol spanning af wie er de slaapkamer zal binnenkomen. Langzaam kijk ik van beneden richting de vreemde haar gezicht en zie dat ik ook in oog sta met mijn moeder.

Ik geil nu al langer dan een jaar op m'n moeder dus waarschijnlijk is dat de reden waarom ze in mijn droom zit.

Ze kijkt me aan en zegt niks, rustig begin ik weer in Andréa te stoten terwijl ik mijn ma aankijk. Ze trekt haar geile rokje uit en zoals ik al had voorspeld had ze een heel dun stringetje aan. Ook die trekt ze uit een gooit ze hem in de hoek van de kamer. ' Doordat papa niet vaak meer thuis komt kan ik mijn behoeftes niet vervullen' zei mijn moeder. mijn lul glijdt uit Andréa en ik ga op mijn rug liggen. Al snel voelde ik mijn moeder haar lippen rond mijn eikel en ze begint rondjes met haar tong te draaien. Dan begint ze opeens te kreunen, ik kijk op en zie dat Andréa met mijn moeder haar clitje aan het spelen. Het pijpen beviel heel erg maar toch gaf ik aan dat ik m'n ma wilde penetren. Gelijk zit ze in de perftecte houden en met één beweging schuif ik binnen mijn moeder haar kutje. ' We hadden dit veel eerder moeten doen... je bent veel beter dan je vader' zei ze. Geen moment twijfelde ik meer en gleed diep en snel mijn moeder in. Andréa leek zichzelf erg te vermaken aangezien ze vingerend lag te kijken naar het schouwspel.

Verder kan ik niet heel veel meer over m'n droom herinneren maar geil vond ik het wel. Graag zou ik ook sex met m'n moeder en haar vriendinnen willen maar dit blijft voorlopig waarschijnlijk een fantasie.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Maja En Maaike... - 9Door: Rtojp
Gelezen: 7311x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-01
9.4
:: Stoute Dochter(s) - 3Door: Cornus_mas
Gelezen: 13729x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lesbisch, Solo
18-01
8.8
:: Ilse En Of Erna - 2Door: Fritsfruit
Gelezen: 14009x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-01
7.8
:: Onverwachte ZomervakantieDoor: Jeroenhijp
Gelezen: 19985x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder
17-01
8.7
:: Geil Op SchoonzusDoor: Twan
Gelezen: 19180x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Schoonzus Puppen Beffen Neuken
17-01
8.1
:: Spreekbeurt - 11Door: Zorro
Gelezen: 7892x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.9
:: Spreekbeurt - 10Door: Zorro
Gelezen: 8445x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.8
:: Maja En Maaike... - 8Door: Rtojp
Gelezen: 11729x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-01
9.0
:: Behulpzame SchoonmoederDoor: V.
Gelezen: 25893x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Schoonmoeder, Masturberen, Pijpen, Neuken
15-01
8.6
:: NieuwjaarsdagDoor: Milfje
Gelezen: 24388x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Stiefvader, Buurman, Hond, Likken, Wurgen, Openbaar, Filmen, Overspel
13-01
7.8
:: Spreekbeurt - 9Door: Zorro
Gelezen: 12262x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
12-01
9.4
:: Spreekbeurt - 8Door: Zorro
Gelezen: 14978x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
12-01
8.9
:: De Ontmaagding Door Britt - 4Door: Rikkie
Gelezen: 12591x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-01
8.8
:: Nooit VerwachtDoor: Sharif
Gelezen: 23617x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-01
8.0
:: Nicht Milena En Neef ChrisDoor: Hannah
Gelezen: 18813x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Voyeurisme, Familieseks
11-01
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net