Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 136x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 36075x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 3
Door TheoMaxwell - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 2

Het is nog steeds warm en die warmte zal nog wel lang in de lucht blijven hangen. Ik weet even niet meer wat ik moet denken, en voel me een beetje een koorddanser die links of rechts kan vallen. Ja dat is het, daar komt ook die twijfel die ik iedere keer heb vandaan. Ik sta op het koord en probeer langzaam en voorzichtig aan de andere kant te komen. Daar aan de overkant is een bokaal, een bed van zacht mos. Echt voorzichtig, ik heb geen lifeline om en er is geen vangnet onder het koord. Alles wordt in een video bestand opgenomen, mijn poging wordt maar één keer geregistreerd en achteraf kan er slechts één van de twee dingen gebeuren:

case-A- Ik en Gigi als de enige personen krijgen de opname en mogen die éénmaal bekijken en vastleggen in ons geheugen. Het videobestand wordt direct gewist. Nergens nog een opslag of een ‘un-delete’.

case-B- Ik krijg absolute niets te zien! Ik val van het koord of het koord knapt, er mankeert me lichamelijk niets en de andere kant waar ik probeer te komen blijft kilometers ver weg en voor eeuwig onbereikbaar. Kan het ook niet meer zien. En het allerergste, iedereen die ik ken, niemand uitgezonderd, al die mensen krijgen de opnames zonder enig commentaar te zien. Niemand van mijn bekenden, familie, vrienden, niemand is er nog voor mij.

Ik ben dus bang voor case-B. En daarbij komt dan even weer in de werkelijkheid, dat Gigi er zeker ook niet ongeschonden vanaf komt. Een moeilijk begin voor haar als ze volgend jaar waarschijnlijk ergens alleen op kamers gaat bij haar vervolg studie. Bijna iedereen zal haar wat er dan ook gebeurt vergeven, maar toch zal er altijd wat blijven hangen.

Plotseling hoor ik de keukenventilator en zie dat daar nu licht aan is. Het is een beetje schemerig geworden en ik zit nog steeds voor mij uit te kijken, ver het veld in. De ventilator stopt, het licht gaat uit en het blijft stil. Ik wacht nog tien minuutjes en ga achterom naar binnen, direct naar mijn slaapkamer. Ik hoop dat ik de volgende dag als er echt een probleem is dit recht kan trekken. Plannetjes maken zoiets als een dagje Madurodam, hebben we gelijk Nederland gezien.

===

Het is nog vroeg en na een nacht van woelen sta ik maar op omdat het toch niets wordt en trek een korte broek en T-shirt aan, mijn piemel laat ik nu echt niet buiten hangen. Het is erg stil en maak me een broodje een kopje koffie en loop maar gauw naar buiten om de krant te lezen. Zit al bijna twee uur buiten en de zon is al weer behoorlijk aanwezig. Gigi moet van de warmte wakker zijn geworden. Ik hoor de douche en daarna gerommel in de keuken. Gespannen luister ik, zelf de blote voeten op de vloer hoor ik dichterbij komen. Ik voel de luchtstroom of een emotie als ze langs me loopt, zo gespannen ben ik. “Bonjour, est appelé aujourd'hui?” Nou Gigi, wat dacht je, als je me nu de les gaat lezen en mijn Frans gaat overhoren, dacht het niet vind het al moeilijk genoeg. “Goede morgen Gigi, ja het is al behoorlijk warm.” We moeten elkaar wel verstaan. Jouw Nederlands en Engels is samen vier keer beter dan mijn Frans. Wel goed om even wat adrenaline te pompen zal er alleen maar alerter door worden. Gigi loopt net als op de tweede dag rechtstreeks naar het gras, ze heeft een behoorlijk groot badlaken over de schouder, in één hand een bord met twee broodjes en een kopje koffie en de zonnebrandcrème in haar andere hand. Ze is even bezig de spulletjes neer te zetten en nu zwaait ze het badlaken door de lucht en vrijwel legt ze deze in één keer goed neer. Nu zie ik pas dat ze haar nieuwe bikini aan heeft, het gesprek van gisteren heeft daar niets aan veranderd. Het blijft verder doodstil tussen ons twee. In de verte zijn wat vogels te horen maar dat is ook alles.

Het broodje en de koffie zijn op en ik voel de emotie weer langs me gaan als ze het bordje en kopje naar de keuken brengt. Op het moment dat ze in mijn richting loopt zie ik dat beeld wat op kilometers afstand is, dat bed met mos. Mijn hart begint te kloppen! Gigi glimlacht naar me, oh dat is hoopgevend, het bed met mos zie ik en daarboven zweeft de lach van Gigi.

Ze is weer terug en loopt naar het midden van het badlaken en blijft daar stilstaan, een paar meter vlak voor mij, kijkend in de verte het veld in. Haar handen brengt ze naar achteren waar ze iedere hand op een billetje legt. Net uit het midden, net op de blote delen ervan en het broekje zit er nog tussen. Haar vingers volgen de ronding naar beneden. Het lijkt net alsof ze de billetjes optilt, beschermd, vasthoud, voorkomen wil dat ze ze kwijtraakt. Haar taille lijkt nu aan stuk smaller en haar heupen en billen lijken breder en groter. Nou eigenlijk niet groter maar het ziet er met de handen er zo uit alsof het het allerbelangrijkste onderdeel is. Ik ga maar wat rechtop zitten want de spanning die ik had is totaal omgeslagen. Hou de ipad nog voor me, klaar om verder de krant te lezen die ik al uit heb.

Langzaam zie ik haar rechter hand omhoog gaan, het lijkt er op dat ze midden op haar rug wrijft net onder het bandje van het topje. Zo’n beweging alsof iemand gedachteloos naar een schilderij kijkt of misschien heel diep aan het nadenken is. Langzaam wrijft ze terwijl haar linkerhand nog haar billetje vasthoud. Mijn gedachten en beelden die ik altijd heb, ook verwachtingen van wat er gaat komen, vliegen van links naar rechts door mijn hoofd. Geen één beeld lijkt op de ander. Plots komt haar linker hand ook vrij van het billetje. Deze gaat ook omhoog, langzaam ook naar het midden van de rug. Verwonder me over de toch beetje moeilijke houding die ze aanneemt. Haar schouders zijn licht gebogen als de linkerhand bij het bandje is. De gehele focus is van haar billen naar haar handen op de rug die elk met één vinger aan het bandje hangen. Ze maakt haar rug wat hol en schouders doet ze verder achteruit. Stil staat ze als een standbeeld die de verte inkijkt en ik zie alleen maar dit standbeeld. De holle rug moeten de borstjes wel ver naar voren duwen, de billen zijn nog verder naar achteren, het voelt alsof mijn neus ze kan raken. Net of ze op iets wacht of ergens over nadenkt. Doodstil staat ze. Ik kan het niet zien maar voel het en krijg het beeld voor de ogen, de borstjes strak en stevig recht vooruit en de tepeltjes die een puntje maken in het topje. Het is een stilleven maar voor mij vol van spanning en dynamiek.

Dan, opeens beginnen haar vingers weer te bewegen en ik hoor niets maar toch het is net alsof er een heel harde klik is, ze heeft de sluiting los! In de linker hand houdt ze nu het topje even vast en zie het met een sierlijke boog door de lucht vliegen naar het gras voor haar.

Ik moet wel even slikken, van alle beelden die ik in mijn hoofd heb, zijn er niet veel van overgebleven. Vooral die beelden die ik absolute niet wil zien zijn ver weg. Er is één groot beeld die overheerst, en dat is een beeld waarbij Gigi de leiding heeft. Was ik de eerste paar dagen die van alles probeerde, nu is Gigi met een verborgen agenda. Ben uitgenodigd, heb alleen geen kopie van de agenda gekregen, ik heb me niet kunnen voorbereiden. Ha, maar ik word dit keer niet boos bij deze agenda en loop dit keer zeker niet weg.

En weer staat ze doodstil, rechtop vooruit kijkend en haar handen weer op haar blote billetjes. Ik heb dit allemaal eerder gezien van haar toen ze op de ligbank lag, die blote rug en alleen dat broekje aan. Maar dit is allemaal anders, niet met zoiets van ‘wat kan ik nu voor leuks bedenken’ nee, niets daarvan. Ik weet het niet ik moet alweer afwachten. Het duurt voor mijn gevoel veel te lang, ik word ongeduldig, en om nu te zeggen van ‘schiet op’ met wat voor a.u.b. ook, dat zal wel slecht uitpakken.

Ik zie het pas op het laatste moment en dat komt natuurlijk omdat ik van elke hand de pink het dichtste bij zie, en de duimen zitten ver weg dichter bij de voorkant. Ze heeft ze, de duimen, onder de rand van het broekje gestopt en langzaam draaien de handen om hun as. De pinken door de lucht naar mij toe wijzend en de duimen tussen de rand van het broekje en haar lichaam. Tergend langzaam schuiven de handen naar elkaar toe. Ik zie alleen maar de zijkanten van de handen, die volkomen vlak zijn de rest van de hand zit verborgen achter de zijkant. De lijn van het broekje verraad dat de duimen wel achter de rand van het broekje moet zitten.

Dit kan niet missen, Gigi is mij aan het gaarkoken!

Ik durf echt niets te zeggen of doen ik kom in een trance.

De duimen heeft ze naar het midden van ieder billetje net boven het punt waar die het verste naar achteren steekt. En gelijk buigt ze voorover, rond haar rug, en de armen blijven recht. Het is de cirkel die kleiner wordt en die armen de oude diameter veranderd niet. Het broekrandje gaat van haar lichaam af, holy shit, ze doet het! Langzaam komen ze te voorschijn, tegelijk datgene wat ik zo graag wil vasthouden, strelen en ja ook kussen. Gigi buigt verder en het broekje duwt ze langs haar dijbenen en laat het bij de knieën los, beweegt wat met de benen en dan valt het broekje verder tot haar voeten.

Helemaal recht staat ze weer en de handen weer op haar billetjes. Het lijkt net of ze met haar handen via haar billetjes haar benen stuurt, haar rechtervoet uit haar broekje en dan staat ze weer met de benen een beetje uit elkaar, doodstil. Helemaal bloot. Nou om precies te zijn zie ik nog het broekje op haar linker voet. Maar met dit broekje op haar voet maakt het allemaal nog bloter dan bloot. Ik laat me langzaam achterover zakken tegen de rugleuning en houd de armleuningen goed vast met de ipad nog op mijn schoot. Eindelijk stuurt haar linkerhand het linkerbilletje, haar linkerbeen en voet, en met een boogje gaat het broekje achter het topje aan. Hier is over nagedacht.

Gigi gaat met de knieën op de grond, pakt de crème en gaat op haar kuiten zitten, weer kijkend naar de verte. Haar billetjes worden toch wat ingedrukt, worden breder, en de taille wordt nog smaller. Ze smeert zich van boven naar beneden, gezicht, armen, haar borstjes, buik, ik zie het niet maar voel het gewoon. Ik zie in mijn hoofd haar handen over haar tepeltjes en borstjes gaan van onder naar boven, vol in de hand van links naar rechts. Ik ben so fucking jaloers, wil zo graag er naast liggen kijken, ik wil zo graag… En mijn bloed giert naar mijn kruis. Ik word er erg warm van en wil eigenlijk niet wachten maar ik zit niet achter het stuur. Dit is één grote treiter show, ik word hier voor de gek gehouden, ik word gedwongen te kijken naar juist die handelingen die ik o zo graag wil, maar ik heb geen toestemming ik mag alleen kijken.

Ik Theo krijg hier een lesje!

Ze is klaar de performance achter glas is afgelopen en ze gaat voorover op haar buik liggen. Ik zie de twee individuele billetjes precies naast elkaar, zuiver rond niets ovaal recht voor mij op een paar meter afstand. Haar benen liggen bijna tegen elkaar, op zijn hoogst zijn ze 3cm van elkaar af. Ik heb het moeilijk, mijn erectie knelt in mijn broek en ik moet hem verleggen. Gigi ligt op haar ellebogen naar de verte te kijken, stil is het en nergens een beweging te bespeuren, behalve mijn hart misschien. Opeens draait Gigi langzaam haar hoofd, ze kijkt over haar linkerschouder naar mij. Ik ben verstijfd en weet niet of ik moet wegdraaien, iets zeggen, blijven kijken? Plots strekt ze haar linkerarm en duwt haar linker schouder omhoog waardoor ze bijna zijdelings ligt. Vol in beeld zie ik demonstratief haar linker borstje ander haar arm. Niets schermt ze af niets verbergt ze. Ze opent haar mond en wacht even maar dan,

”He Theo, wat gaan we doen, ik helemaal bloot en jij met al je kleren aan?”

Het voelt alsof ik een metalen emmer op mijn hoofd heb en Gigi geeft er met een moker een enorme slag op! Dat was een dreun. De dag van gisteren gaat als een grote bliksem met allerlei uitspattingen van links naar rechte door mijn hoofd en mijn lul geeft mij, bij wijze van spreken daarnaast er ook nog een kaakslag achteraan. Dit is zo confronterend, ik heb dit nog nooit meegemaakt om zo op mijn plaats te worden gezet, terug gepakt worden. En dat nu door mijn nichtje.

“En als je zover bent, kan je me dan van achteren insmeren, ik kan daar zelf echt niet bij.”

Ik ben op mijn plaats gezet, en ben gigantisch opgegeild een koekje van eigen deeg en nu moet ik niet wegdraaien. Ik zal uit de kast moeten komen, ik moet kleur bekennen dat ik gewoon naakt achter haar aan door de tuin wil rennen. Alleen dat ik nu met die enorme erectie zit kan ik moeilijk even nonchalant mijn kleren uit doen, dat zal niet lukken. Echt niet. Gisteren zei ze zoiets, en daar hebben we grapjes over gemaakt, dat haar vriendje kleiner van stuk is. Ik bedoel mijn 1m85 en mijn ding die in mijn geval goed is meegegaan. Ik zal nu wel over de 17, 18 of 19cm zijn. Niet dat dat het aller aller belangrijkste is, maar het is altijd zo goed zichtbaar.

“Ja ik kom erbij, eh .. wil wel, maar ik ben nogal opgewonden.” Puf, het lukt me net om dat er goed uit te krijgen. Ik wil absoluut niet liegen, ik wil de boot niet missen. Alleen met of zonder paal zullen ook twee totaal verschillende reacties oproepen. Ik weet echt niet hoe ze er op zal reageren. Want gisteren was het nog net in standje een of twee. Dit is echt geen familie nudisten kamp meer, het heeft een behoorlijke seksueel gespannen lucht!

”Ach joh, dat geeft toch niet, ik heb al eerder jongens gezien hoor.” En gelijk steunt ze niet meer op haar linker arm. Ze legt haar armen over elkaar voor zich neer en gaat er met haar hoofd op liggen, ze helpt mij de kleine Theo. Klaar om ingesmeerd te worden met de zonnebrandcrème.

Nog een lesje erbij, Gigi laat even zien dat ik gisteren dacht alles onder controle te hebben maar ondertussen heeft zij dat filmpje ook in haar hoofd en draait hem in spiegelbeeld weer af. I’m done, zit vast, ik moet met de billen bloot, letterlijk en figuurlijk. Ik blijf ook maar naar haar kijken,iets mooiers is er niet in mijn tuin. Heel langzaam lukt het toch vrolijk te worden, en een oude les komt naar boven, ‘Het gaat niet om de waardering voor je daden die zijn niet zo belangrijk, als alles maar gebeurt zoals je wilt.”

Ik leg mijn ipad weg en trek mijn shirt en broek uit terwijl ik naar Gigi kijk. Altijd die billetjes de lijn via haar taille en rug naar haar hoofd. Langzaam loop ik daar naar toe, ga op mijn knieën naast haar ter hoogte van de billen zitten en kan nog net de crème pakken. Ik voel me ontzetten goed, een flinke stap verder over dat dunne koord, ontspannen en kan nu open en vrij haar bewonderen. Zonder crème strijk ik langzaam vanaf net boven de knieholte, langs haar dijbeen, iets aan de binnenkant naar haar billetjes. Ik strijk erover en laat de bilnaad even voor gezien, ik wil niets creëren of realiseren, alleen bewonderen en zeker wel vertrouwen opwekken. Ik kom hoger bij haar taille en voel haar lichaam heel licht naar een soort van verdediging gaan, een spanning. Ik beweeg mijn hand meer naar het midden weg van haar taille, kietelen wil ik echt niet, wees niet bang, druk iets meer en dan sleep ik mijn nagels over haar rug naar boven. Heel zacht krab ik met de platte kant van de nagels. Haar lichaam ontspant zich en laat mij gaan en ik geef haar een kusje op het midden van de rug. Ik voel aan haar dat ze me snel begint te vertrouwen. Ik ben wel een beetje hyper ik tril bijna, het koord achter mij is zoveel langer dan het stuk voor mij. Ik kan wel dansen springen juichen. Ik zet mijn linkerhand naast haar hoofd vlak bij haar armen en leg dan, voorover buigend, een streep kusjes tot in haar nekje. Er is gekriebel aan mijn linkerhand, haar hand pakt mijn hand en trekt die naar zich toe. Dan voel ik haar lippen ze geeft een kusje op mijn hand en blijft haar lippen tegen mijn hand aandrukken. Al die tijd heeft ze haar hoofd niet bewogen, al die tijd zit ik naast haar met de grootste en hardste lul die ik ooit heb gehad.

Ik ben al weer een paar minuten bezig met de crème, nu op de schouders en glijd langzaam naar het witte huidbandje en beweeg mijn volle platte hand in de richting van haar linker borstje. Ik ben er bijna en voel opeens dat Gigi haar linker kant wat optilt en ik kan zo met mij vingers langs de zijkant van haar ronde borstje alles insmeren. Zowel links als rechts is dit een samenspel en Gigi ligt weer volledig voorover als ik verder ga naar de taille bibs en de benen. Ik druk heel lichtjes tegen de binnenkant van haar linkerdijbeen en direct helpt ze mee en legt haar been een flink stuk naar buiten en doet dit ook uit zichzelf met haar rechterbeen. Ze voelt wat ik doe en wat er gaat komen, net zo als bij het insmeren van haar rug en borstjes. Ik kan nu mooi tussen haar benen zitten en het voelt gewoon of dit allemaal van mij is en waar ik heel voorzichtig mee moet zijn. Voorzichtig smeer ik dan ook zeker langs haar lipjes en nog vrij hoog in haar bilnaad. Voor die delen moet ik andere crème gebruiken en ik weet vrij zeker dat er nog wel een tube van Ciska ergens ligt. Die zal ik straks wel ophalen. Toch op de een of andere manier draait Gigi haar been iets en duwt haar billetje omhoog, niet echt omhoog maar het is of ze er meer ruimte maakt als ik daar bezig ben. Net als bij haar borstjes. Stiekem druk ik wel iets stijver tegen de binnenkant van haar dijen en ga dan omhoog. Er komt spanning op haar velletje waardoor haar poesje ook iets naar boven wordt getrokken. Links en rechts tegelijk, en draai iets naar buiten waardoor nu de buitenste schaamlipjes een heel klein beetje verder uit elkaar gaan. Net dat kleine stukje onder haar sterretje opent haar vagina zich een klein beetje, roze en glinsterend. Ik hoor Gigi zacht zuchten, geen zucht van spanning, nee je kan het beter vergelijken met een heel zacht spinnend poesje.

Ik ben zeer gefocust om een goed resultaat neer te zetten en mijn erectie is op een vreemde manier aan het veranderen. Niet helemaal hard en recht omhoog meer. Nee in een mooie boog eerst vooruit dan draait hij naar beneden hangend, nog steeds is hij op volle lengte en een goede 4cm aanwezig maar niet hard en recht omhoog. Ik bewonder de perfectie, ik geniet zo van haar rust en tevredenheid. Ik ben bezig met het laatste stukje van de knieholte en haar kuiten. Eigenlijk hoeft dat niet maar het is van achteren en ik zal alles van top tot teen doen! Ik smeer haar kuiten en zie opeens dat Gigi zich weer opricht, leunt iets op haar rechterarm en kijkt me aan. Een o zo lief lachje krijg ik te zien, haar mond gaat weer open, een teken dat ze weer iets gaat zeggen. Automatisch stop ik en kijk haar verwachtingsvol aan.

“Ik heb nog een probleempje.”

Het is dat ze wat lacht maar ze lijkt ook iets gespannen. Als ze geen lach op haar gezicht zou hebben was ik in acute stress geraakt, ik wil nu geen problemen. “Vertel.” Gigi gaat weer voorover, legt haar hoofd weer op haar armen en het kan niet anders dan dat ze wel wil maar niet echt het durft te zeggen. “Kom Gigi, vertel, het maakt me niets uit. Ik wil voor jouw wat het ook is die draak wel vangen en geknipt en geschoren in de container dumpen.”

Gigi blijft stijf liggen en dan zie ik opeens haar billetjes samenknijpen. Ik zit nog tussen haar benen en kan het goed zien, haar poesje drukt ze hard naar beneden en nu begint haar bovenlichaam te schokken. Nee dit is geen huilbui ze giert het uit en links en rechts trekt ze om en om een onderbeen op en dan klapt die weer naar beneden. Dan gaat haar poesje van het kleed af en drukt ze haar billetjes omhoog en lijken uit elkaar te gaan om lucht te geven voor haar spleetje en gelijk drukt hem weer tegen het kleed. Ze komt weer iets bij, trommelt nog wat met haar voeten alleen niet zo hoog meer en blijft weer rustig liggen. Ik moet iets gezegd hebben wat heel ver van haar probleempje of heel dichtbij is. Ze blijft voorover liggen en een kuch en dan, “Ik kan me .. “ en weer schud ze nu alleen haar bovenlichaam, Ze komt omhoog draait naar mij toe kijkt me recht in de ogen en ik kan zien dat ze erg haar best wil doen, haalt eerst diep adem en,

“Sorry,.. ik kan me niet goed scheren,…. wil je me daarmee ook helpen.”

Ik zit daar op mijn knieën tussen haar benen haar poesje op een halve meter recht voor me. In een flits zie ik weer voor me hoe dat met Ciska was, onze minstens één keer per maand extra goed en extra lang en dan die ontiegelijke goede lange seks, vanaf ‘s middags tot een gat in de avond waren we er soms mee bezig. Als dit nu met Gigi zo zou mogen gebeuren, ik denk dat ik bij wijze van spreken alvast een duo ambulance klaar laat zette.

Het koord achter me ziet er eindeloos uit en voor mij is het nog te lang om te springen. Alles zie ik voor me, Gigi kijkt me nog steeds recht aan en langzaam gaat mijn lul vertellen of ik het probleempje wil knippen en scheren. Mijn lul staat prominent, recht, hard, dik en lang en mijn eikel bedekt met voorvocht glinstert bijna in de zon. Het ziet er uit of ik al klaar ben gekomen, dat is niet zo en dat is wel het laatste wat nu mag gebeuren. Ik heb nog steeds niets gezegd mijn keel is een beetje dichtgeknepen. Besef me dat ik toch wat moet zeggen en ga iets omhoog op mijn knieën. Mijn lul gaat onvermijdelijk mee, alles beweegt omhoog. Gigi kijkt i.p.v. naar mijn gezicht recht tegen mijn lul aan. Ik buig voorover, laat me weer zakken rond mijn rug en druk mijn gezicht op het begin van haar bilnaad. Met beide handen hou ik ‘mijn’ eigendom vast, dit is mijn! Ík kus er op en glijd naar voren al kussend komt mijn hoofd bij Gigi’s hoofd. Het mooiste gezicht, de mooiste ogen de mooiste mond de mooiste borsten de mooiste billen het liefste, het speelse één die mij een les kan leren. Ik lig half naast Gigi en pak met mijn rechterhand haar achterhoofd en trek haar naar me toe terwijl ik me op mijn rug laat zakken. Vol op de mond kust Gigi mee. Af en toe kus ik haar op de ogen oren wangen neus kin en Gigi gaat in het zelfde ritme mee. Net of we samen hier jaren voor hebben geoefend en nu een voorstelling geven voor de video opname. Langzaam glijd mijn mond naar haar nek en geef haar daar nog een kusje en trek haar stijf tegen mij. Wrijf over haar rug naar de billetjes en grijp de rechter vol en mijn andere hand druk ik haar borst stijf teen me aan. Dan is Gigi met haar mond bij mijn oor en zegt zachtjes “ja of nee? Ik wil het zeker weten. Anders vertel het nog een keer...” Ik zie niet maar voel dat ze lacht en lol heeft. Mijn woordeloos fysiek antwoord is goed in de smaak gevallen. Gelijk valt ze in een zeer goed hoorbare lach zoals ik nu al een paar keer van haar heb gehoord. Schateren en haar lichaam nu ook weer schuddend op en weer, haar billetjes knijpen samen en gelijk voel ik haar poesje tussen mijn heup en buik drukken. Dit is van mij, het zou mogen donderen en stormen, dit kan toch niet meer stuk?

Ik kom terug met twee kussens onder mijn arm, een bakje water, mijn eigen trimmer en een tasje van Ciska die hier nog ligt. Nu is het wel zeker dat ze dat tasje nooit terug krijgt. Gigi kijkt me over de schouder aan. Ik zeg tegen haar om wat spanning weg te halen, eigenlijk bespreekbaar te maken “Lekker spannend hé.. zullen we het even doen? Kom maar ga maar op de ligbank liggen en trek je benen op.“ En nu pas realiseer ik me dat ik haar nog niet van voren gezien heb. Zonder kleren bedoel ik. Ik zet de rug en hoofdsteun van de ligbank iets omhoog, de steun voor de voeten klap ik weg en leg een kussen precies op het einde van het zitgedeelte. Zo kan ze goed meekijken en dat kussen zorgt voor de juiste hoogte van mijn ‘operatie-tafel’. Het andere kussen is voor mij, mijn stoel op de plaats waar het voetendeel was. Gigi gaat zitten met de benen opgetrokken maar tegen mijn verwachting in houdt ze haar benen stijf tegen elkaar gedrukt. Dit is niet wat ik had verwacht na alles wat ik zonet gezien, bewonderd en gevoeld heb.
“Vind je het vreemd Gigi?” Ik hou mijn hoofd scheef en kijk voorbij haar scheenbeen naar haar gezicht en zie dat ze haar handen er gedeeltelijk voorhoud. Net over haar mond en neus en de ogen kijken me gespannen aan. “Ik mag je toch wel zien?” en ze knikt langzaam met haar hoofd. Beweeg mijn hoofd naar de andere kant van haar benen en kijk haar aan “piep” en ga me weer verstoppen achter haar scheenbenen. Langzaam strijk ik langs haar scheenbenen naar boven en als ik mijn handen op de knieën heb liggen buig ik de knieën langzaam uit elkaar.. “piep”. Ik zie Gigi’s ogen lachen “flauwerd..” zegt ze en ze beweegt haar benen nu zelf verder uit elkaar. Ze kan met de rugleuning zo omhoog goed zien wat en hoe ik het doe, dan weet ze wat er aankomt en hoeft ze niet te schrikken. En ik mag nu haar poesje zien, haar kutje vlak onder mijn neus. De kleine golf van haar buik, daalt en gaat weer omhoog over de heuvel en daalt weer naar dat mooie spleetje.

Ik voel dat ik weer de bestuurder ben, ik mag het heft weer in de handen houden, ik mag weer baas zijn. En dat is echt niet verkeerd voor mijn macho gevoel. Kan lekker adrenaline pompen en voel me zo echt wel een stuk beter! Kijk nog even naar haar gezicht die weer helemaal te zien is, haar handen zitten daar niet meer liggen op haar buik. Vol kan ik haar borstjes zien en haar tepeltjes staan stevig recht naar mij toe te wijzen. Dit is de eerste keer dat ik ze echt goed zie en rustig kan bekijken. Maar of dit nu standje rust, actieve of helemaal opgewonden is kan ik nog niet beoordelen, die ervaring zit nog in de wachtkamer.

Theo, spreek ik mezelf maar toe, do your job! En ik begin met lekker langs en over haar poesje te wrijven. Merkte toch even een been die wat bewoog, de spanning blijft groot.
En Gigi moet nu zelf weten dat ze niet de chauffeur is. Ik begin met de tondeuse en scheer eerst alles van boven naar beneden en daarna van buiten naar binnen. Het valt ook wel mee, dit is geen bos waar ik kan verdwalen. Het fijne van de tondeuse is dat je doet alsof je alleen maar aan het scheren bent, maar als je hem anders vasthoud is het een perfecte trilmachine geworden. Alleen vast houden en af en toe even op de huid laten rusten. Het is dan heel goed te voelen. Gigi blijft gespannen kijken wat en of ik het goed doe. De trilmachine moet nog even wachten. Vrijwel alle langere en krulhaartjes zijn geminimaliseerd en haar spleetje is nu zo mooi zichtbaar. Ik til haar linker been een flink eind omhoog en vertel en vraag haar maar even, “nu even iets lager scheren, hou je been maar hoog en naar buiten.” Haar sterretje is recht voor mij en ik tril even met de machine aan de zijkant, houd hem tegen de huid er valt daar weinig te scheren, slechts een paar kleine haartjes die wachten op een pincet. We verwisselen de benen en leg nu de tondeuse net aan de bovenkant van haar spleetje als ik het lagere deel bij haar rechterbeen bekijk. De tondeuse beweeg ik wat heen en weer en til hem plotseling op en wrijf de paar haartjes weg die nog op haar liggen. Het is haast niet merkbaar maar heel even voelde ik dat een spier zich heel snel spande en direct weer in rust ging. Ik hoor Gigi even dieper ademhalen kijk haar aan zie dat ze een lekker blosje op de wangen heeft. “Alles goed Gigi? .. ik doe het toch wel goed?” En ik zie een knikje en een heel klein ingehouden lachje. Ze is gespannen. “Zo eerste gedeelte is bijna klaar en dan kunnen we scheren.” Gigi kijkt me vragend aan niet wetend wat. “Dit moet nog even..” Ik druk haar benen ver naar buiten haar kutje wordt gelift en ik ga vol met mijn mond er op, hap het met mijn lippen en houd het vast en schud wild met mijn hoofd. Gigi schrikt van de verrassing, het is erg onverwacht, een gil en een gierende lach stoot ze uit. Ze slaat haar benen dicht met mijn hoofd ertussen waardoor ik een flinke dreun op beide oren krijg. Ik had het min of meer verwacht, en gelijk knijpen haar billen en gaat haar kutje weer tegen mijn mond. “arret arret” komt er nog gillend uit. Ja arret en ondertussen je kutje tegen mijn mond drukken, dat is allemaal niet consistent lieve meid, maar een hele boost voor mijn vertrouwen. Ik lig gevangen tussen haar dijen en zie boven mij de lachende Gigi. Ze pakt met beide handen mijn hoofd en drukt mijn hoofd op haar buik. “Oh Theo” Ik voel alleen maar die handjes op mijn hoofd en blijf rustig wachten tot ze al zuchten weer rustig is. Gelukt! In één keer is de spanning nu echt weg. “Ik ga nu het scheren voorbereiden Gigi”.

Het water heeft de hele tijd in de zon gestaan en is lekker van temperatuur. Spoel rond haar kutje en smeer Ciska’s scheercrème er op. Haar spleetje is onbedekt en zie dat haar lipjes geweken zijn. Vlot scheer ik, veeg wat, scheer weer en hou als ik de zijkanten doe met twee vingers haar lipjes vast. “iets hoger Gigi” en haar been gaat weer omhoog. De knokkel van mijn gebogen wijsvinger duw ik stevig tegen de ingang van haar vagina aan en mijn duim duwt haar schaamlipje tegen de wijsvinger vast. “Spannend Gic?” en ik hoor een lichte kreun, een zucht zoiets, denk dat ze moeite met praten heeft. Mijn knokkel van mijn wijsvinger duwt hard maar kan er niet in, die ruimte is er echt niet. Maar wat er wel is zit nu allemaal om en aan mijn vinger, Gigi is zeg maar kletsnat. Mijn lul staat ondertussen in de houding, op wacht alles wat ik heb is daar.

“Gigi ik word hier enorm opgewonden van “ ik maak even een pauze zodat ze dit kan verwerken dan leg ik haar een antwoord in de mond “en Gigi, jij zeker ook.”

“ww..” hoor ik slechts, een hele zucht ergens vanuit een diepte. Ik was te intensief bezig maar hoor haar nu flink en diep ademen.

“Ik vind het voor deze keer wel eerst goed genoeg. We wachten een weekje zodat de huid kan rusten en dan doen we het nog een keer als je wilt.”, ”ahh ” kreeg ik terug en dit ‘ahh’ of was ‘oh’ klonk dat nu ontevreden, teleurgesteld of was ze het er mee eens? We hebben een heel kleine taalbarrière en ik vind dit nu geen moment om daar in te wroeten. “Ik ga nu alles nog even schoonmaken.” en pak het water en wrijf alles goed weg. Ik rommel wat in Ciska haar tasje en zoek de olie, die is lekker, ja lekker op de huid staat er op.

Ik smeer de olie op en voel als ik over haar kutje ga de tegendruk. Ik maak nog even mijn handen in het water schoon en buig me voorover en geef heel voorzichtig een kusje op haar kutje. Zachtjes ik wil niet dat ze schrikt, ik wil dat ze kijkt, ziet wat ik doe. Precies kus ik waar haar clitoris nog verstopt is.

Ja, ik hou van die mooie billen, ja ik hou van die mooie borstjes en ja, ik hou van haar vulva en ja ik ben enorm oraal ingesteld. Ik wissel een paar keer een kusje en dan strijk ik over haar spleetje. Gigi’s vocht kan niet meer binnen blijven. Ik geef nog één keer een kus nu op haar vagina, strijk nog eenmaal en trek de huid links en rechts naar buiten en het roze is verblindend voor mij. Mijn neus is er vlakbij en de geur houd me vast, trekt me aan. Ik doe mijn armen onder haar billetjes, en mijn tong zorgt voor mijn drinken. Heel langzaam ga ik van beneden naar boven. Aan de bovenkant draai ik om haar clitoris alsof er een rotonde omheen ligt. Raak haar puntje even aan voordat ik weer naar onderen ga, het huisje waar ik in ga en met mijn tong rondkijk en dan weer op weg naar boven. Ik heb al wel dertig keer dat weggetje afgelegd, de geur wordt bij elke stop sterker. Ik kom weer boven en neem nu de clitoris en alles eromheen in mijn mond en zuig het vast. Laat het weer los en zuig het weer vast. Ik voel Gigi’s billetjes trillen en haar benen sluiten zich en dan drukt ze de benen weer naar buiten. Als de benen naar buiten gaan geef ik een lichte druk op de billetjes en alsof er een soort hefboom is duwt Gigi haar kutje tegen mijn mond. Met mijn ogen hoog in mijn oogkasten kijk ik over het golfje van haar buik naar boven. In elke hand houd ze een borstje stevig vast en tegelijk houdt ze tussen elke duim en wijsvinger een tepeltje. Ik kan zien dat ze daar stevig in knijpt. Tussen haar borstjes door zie ik Gigi’s hoofd die van links naar rechts gaat, onregelmatig, even langzaam en dan opeens snel weer de andere kant op. Ik knijp hard in haar billetjes elke hand één en begin met mijn tong omhoog, omlaag, omhoog, omlaag over haar clit. Probeer steeds snellen omhoog en omlaag te slaan net zoiets als in een film als iemand van links naar rechts het om de oren krijgt. Alleen dit is mijn tong van boven naar beneden. Ik houd mijn neus stevig tegen haar heuveltje als een anker, ik wil mijn positie mijn plaats mijn controle niet kwijtraken, ik wil scoren!

Plots krijg ik klappen om de oren! Gigi’s benen slaan dicht tegen mijn hoofd, drie vier vijf keer klappen haar dijen tegen mijn oren. Ze pakt mijn hoofd met twee handen en drukt mijn hoofd stijf tegen zich aan. Haar benen hebben een laatste klap gegeven en klemmen mijn hoofd vast. Ik kan niets zien. Ik heb haar clitoris tussen de lippen, mijn neus ligt nog net op haar venusheuvel en mijn ogen zien een buik die trilt. In de verte hoor ik gedempt “oh ai” of zoiets. Haar kutje druk ze stijf tegen mij aan, ik kan niet meer met mijn tong slaan, het schokken is opgehouden, ik word echt muurvast gezet tussen haar dijen voor minstens een minuut, ik kan amper wat horen. Heel af en toe voel ik weer een schok en mijn hoofd wordt mee bewogen. Langzaam voel ik de druk afnemen, ik word bevrijd, ik ben weer vrij. Haar handjes wrijven langzaam en zacht over mijn hoofd.

Ik richt me iets op en word gelijk door Gigi omhoog getrokken. Dat wil ze maar het lukt niet. Ze heeft heel hard geoefend voor die mooie billetjes en haar dijen, haar armen die kunnen daar nu niet tegenop. Ik beweeg omhoog en volg de richting waar ze me naartoe stuurt, verder hoger naar haar gezicht. Ik lig half op haar en voel haar mond die me erg langzaam voorzichtig in mijn gezicht begint te kussen. Ik voel tranen op haar gezicht. Als ik even omhoog ga zie ik haar natte wangen en een gezicht zoals je er uit zou zien na een gewonnen dubbele marathon. Ik wissel met haar ga op de bank liggen en trek Gigi op me.

Ik kijk over mijn schouder, ik kan niet meer zien waar ik vandaan ben gekomen.

We liggen hier al minstens een uur tegen elkaar aan. Geen woord gewisseld maar alles om ons heen is vredig en rustig. Af en toe aait Gigi over mijn borst heen en weer en dan voel ik dat dat haar arm mijn borst omvat en zich aantrek en haar borstjes in de verdrukking brengt. Één tegen mijn zijkant en de andere boven op mij. Ze gaat omhoog met haar mond naar mijn oor alsof niemand iets mag horen.

“We hebben beide een paar keer niet goed geslapen hé. .. Is het niet beter dat we naar bed gaan?” Of links of rechtsom wat er ook gebeurt ik zal je nog zien vanavond! Dus ik antwoord maar “Ja dat zouden we maar moeten doen.” Gigi komt direct iets omhoog en super zacht alsof er nog iets tussen zit voel ik haar lippen op mijn wang die me een kusje geven. Niet van dat ‘oh ik ben er toch geweest’, nee dit was niet zomaar aanraken maar een beweging en veel emotie en gevoel overbrengen. Ik probeer haar op dezelfde manier op haar voorhoofd te kussen.

Ze is al weg en ik ruim nog wat spullen op, sluit af en maak me in de badkamer klaar voor de nacht. Een beetje teleurgesteld zie ik dat alle deuren dicht zijn en alle lichten verder ook niet branden. Ik kan me nog net beheersen, was bijna direct naar de logeerkamer gegaan.

Mijn hoofd is vol, mijn hart pompt ik ben nog lang niet klaar met deze dag.

Ik ga maar eerst naar mijn kamer, later als ik alle moed heb verzameld zoek ik haar op.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 4

Zoek naar meer verhalen van TheoMaxwell...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: 3. De Drielingen:...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6546x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.6
:: Sporten Met Dochter...Door: N75
Gelezen: 1224x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vader, Dochter, Trio, Onderwerping
22-03
9.3
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 19822x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 5582x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.7
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 14001x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8416x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 10054x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 10094x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 8778x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 26590x
Reacties: 23
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 15418x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 8052x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8732x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8877x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 8091x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net