Opwindend.Net
Datum: 10-07-2018
Stemmen: 312x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 41784x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Paul Wint - 1
Door Janine. V. N - Zoek naar meer...

Het was namiddag ergens in de zomer. Ik zat verveeld op de bank met mijn telefoon te klooien. Vanavond zou een grote groep van mijn vrienden de stad in gaan om lekker te gaan feesten, helaas kon ik niet mee omdat ik op mijn jongere broertje moest passen aangezien mijn ouders beide het hele weekend aan de andere kant van Nederland zaten.

Niet dat we niet met elkaar op konden schieten, maar die jongen was 16! Toen ik 15 was was alleen thuis zijn al de normaalste zaak van de wereld. Maar om een 1 of andere reden dachten mijn ouders er nu anders over.

Ik zal mij even voorstellen voordat we al halverwege het verhaal zitten. Ik ben Janine en ik ben 19 jaar oud. Ik zal niet te veel over mezelf opscheppen aangezien ik dan m'n geloofwaardigheid een beetje verlies maar laten we erop houden dat ik veel sport en goed voor mezelf zorg dus ik ben niet lelijk.

Voor ik het wist was ik helemaal bij met social media en was er geen ruk meer op tv. Paul (zo heet m'n broertje) zat al een tijdje boven en ik heb hem ook niet meer gehoord. Ik verveelde mij kapot dus ik ging maar eens kijken wat hij aan het uitspoken was.

Ik liep naar boven en klopte even zachtjes op z'n deur. Hij riep dat ik binnen mocht komen dus ik stapte zijn kamer in. Hij zat onderuit gezakt te gamen. Ik plofte naast hem op zijn bed. "wat speel je?" vroeg ik verveeld. "oh gewoon een potje fifa" zij hij nonchalant.

Het bleef een tijdje stil terwijl ik mee zat te kijken zag ik hem gespannen naar het scherm kijken. Ik moest een beetje giegelen van zijn gezicht aangezien het spel er niet heel uitdagend uitzag. Hij keek een beetje verontwaardigd opzij met toch wel een grijns op z'n smoel. "wat is er zo grappig dame?" vroeg hij lachend. "wat denk je zelf man" zij ik nu volop lachend. "zo moeilijk is 't toch niet? En toch trek je zo'n rot kop". "zeg doe jij eens lief!" riep hij terug. "het is lastiger dan dat het eruit ziet! Sterker nog, ik denk dat jij het geen haar beter kunt!".

Zo ging het even door totdat ik uit het niets riep: "nou reken maar dat ik het beter kan, wedden?". "is goed joh! Waar wedden we om!!?".

Nu bedacht ik mij ineens dat dit mijn kans was om vanavond nog met mijn vrienden de stad in te gaan zonder verraden te worden. "okť" zij ik opgelaten. "als ik win ga ik vanavond de stad in en hou jij je mondje dicht tegen pap en mam!" Paul knikte bedachtzaam, ik kon zien dat hij nog aan het bedenken was wat er zou gebeuren als ik verloor.

"Okť oke, maar als ik win maak ik je in de achtertuin vast aan de schutting en mag ik doen wat ik wil tot 09:00 morgenochtend." De rede dat ik niet schrok of hem uitmaakte voor viespeuk was vooral omdat ik een beetje dacht dat hij een grapje maakte. We doen bij ons thuis vaak erg luchtig over seks. Ook onze ouders die voor hun leeftijd er bijzonder goed bijlopen en een fantastisch seksleven hebben schromen er ook niet voor om iets voor ons te verbergen. Dus ik ging er vanuit dat ik gewoon een tijdje daar vast zou zitten en misschien kieteldood zou krijgen dus ik ging maar mee in het "grapje".

"Ah dus Paultje wil zijn zusje strelen?" zij ik semi geil en lachend tegelijk. "oh Paultje wil wel iets meer dan alleen strelen..." zij hij met een dikke grijns. Ik moest giechelen en we startte het potje op. Het potje begon en aangezien ik de besturing niet helemaal door had kwam Paul al gelijk voor te staan met 0-1. Maar ik wist er ook al gouw weer 1-1 van te maken. Ik denk vooral omdat Paul nogal afglijdt was.

Voor de rest gebeurde er niet veel in de eerste helft aangezien ik toch wel bar slecht was en Paul niet eens op zat te letten en liever naar mijn tieten keek. Ik had namelijk vanwege het warme weer alleen een hemdje, een broekje en een bikini als ondergoed aan had. Dus ik liet ook niet veel aan de verbeelding over.

De tweede helft was al een stuk spannender waar Paul al vroeg 2 keer scoorde. Ik raakte een beetje in paniek. Ik bedacht me nu opeens wat als hij serieus was? Dat ik straks geneukt zou worden door mijn eigen broertje? Uit pure wanhoop besloot ik een beetje vals te spelen. Terwijl ik dicht bij zijn doel was aan bal trok ik even aan mijn schouder bandjes. Op deze manier moet hij wel een beetje tepel gezien hebben want hij was volledig afgeleid. Ik scoorde hem er recht in.

Mijn zelf vertrouwen kwam weer een beetje terug gelijk met een beetje schaamte aangezien ik mijn broertje geflashed heb voor een computer spelletje. Kort erna scoorde ik een tweede keer en het stond weer gelijk.

Net toen we de 90 min aangetikt hadden liet ik zuchtend de controller vallen aangezien ik dacht dat het over was tot ik naar het scherm keek en zag dat er nog blessure tijd bijkwam en Paul zonder moeite scoorde. Voor ik de controller in mijn handen had had hij al nog een keer gescoord. Ik dacht het nog te kunnen fixen maar het was te laat. Hij het met 2 punten voorsprong gewonnen.

Ik wist niet wat me over-kwam maar Paul zat naast me keihard te lachen terwijl ik beduusd en verslagen erbij zat. Paul stond op en liep de kamer uit om 2 minuten later terug te komen met een setje handboeien met bonte voering dus ik wist al gelijk dat hij van onze perverse ouders was.

Hij gaf me zijn hand en begeleidde me naar de achtertuin. Onze tuin was goed beschut. Alleen de achterste strook waar onze tuin ophoudt is te zien. Dit wist ik omdat ik graag als ik alleen thuis was topless of soms zelfs naakt in de tuin zat om lekker in het zonnetje te zitten.

Maar in plaats van me vast te maken aan een beschut plekje maakte hij me achterin vast zodat zowel de linker, als de rechter, als de achterburen mij daar konden zien. Wetende dat er aan alle kanten mensen van onze leeftijd woonden waaronder hitsige buurjongens.

Ik werd vast gemaakt en hij liep weg zonder wat te zeggen. 10 minuten leken wel uren terwijl ik daar stond te wachten. Uiteindelijk kwam hij terug. Enkel gekleed in een strakke boxer wat mij niet onberoerd liet aangezien hij er toch nog wel goed uitzag. Gespierd lichaam, een toch wel grote bobbel in zijn boxer. Ik zag dat hij een schaar in zijn handen had en was bijna bang dat hij mijn haar af ging knippen ofzoiets. Maar niet was minder waar. Hij knipte mijn hemdje ik tweeŽn en de bandjes stuk waardoor het zo van mij af viel. Vervolgens stroopte hij mijn broekje naar beneden en liet me eruit stappen waardoor ik nu enkel in bikini stond.

Het begon wat frisjes te worden en ik zag dat ik kippenvel kreeg en mijn tepels door het stof van mijn topje prikten. Hij liet me 1 heel uur zo staan. Ik voelde mijn armen niet meer top op het punt dat het bijna fijn voelde. Paul kwam terug met de sleuteltjes en liet mijn armen even wakker worden. Nadat hij me weer vast had gemaakt pakte hij zijn telefoon. "even lachen Janine, ik wil dit nooit meer vergeten" ik gaf hem een glimlach omdat ik besefte dat als ik niet meewerkte dit een stuk minder plezierig voor mij zou zijn.

Na een serie foto's gemaakt te hebben trok hij de strikjes van mijn topje los. En daar stond ik dan, topless terwijl mijn broertje schaamteloos naar mijn blote tieten stond te kijken. Hij masseerde ze met beide handen en wreef over mijn stijve tepels met zijn duimen. Hij liet me weer los en deed een stapje naar achteren.

Vervolgens trok hij zijn boxer naar beneden en begon hij zich op hoog tempo af te trekken, terwijl ik topless voor het stond. Het aanzicht van zijn verrassend grote pik maakte me steeds geiler en geiler. Ik begon op m'n onderlip te bijten en ik werd steeds vochtiger. Ik voelde van alles tegelijk. Geil om de blote jongen die voor mij stond, beschaamd over hoe ik erbij stond en het voelde fout omdat het mijn broertje is.

Hij zag mijn lichamelijke reacties en zijn grijns werd breder en breder terwijl hij zwaar begon te ademen. Hij verlaagde het tempo en niet veel later kwamen de eerste stralen sperma op mijn benen terecht. 5 stralen kwamen terecht van mijn onderbuik tot mijn tenen.

Paul stond na te hijgen terwijl ik het liet bezinken wat er zojuist gebeurt was. Hij liet me nog even los Om mijn armen wakker te maken en maakte mij toen weer vast. Hij liep naar me toe en maakte de strikjes van mijn bikini broekje los waardoor ik nu helemaal naakt stond. Hij vouwde het brokje op en gebruikte het om me een beetje schoon de vegen.

Hij pakte zijn telefoon er weer bij en maakte een paar foto's van mijn naakte botergeile lichaam. Ik was ontzettend geil maar schaamde me ook kapot. Paul liep het huis weer in en liet mij naakt geil en alleen achter. Dit was absoluut niet hoe ik me dit weekend had voorgesteld maar ik vond het stiekem fantastisch.

Hij liet me zo staan voor 2 uur en het was in middels 22:00 en ik zag Paul weer het huis uit komen. Hij was nog steeds helemaal naakt met weer een volle erectie. Hij ging recht tegenover me staan en nam mijn kin tussen duim en wijsvinger en gaf me tot mijn verbazing een tongzoen. Ik was er eerst een beetje op tegen maar ik was niet in de positie om tegen te stribbelen.

Zijn andere hand gleed langs mijn tieten over mijn buik naar beneden en over mijn bovenbeen. Ik voelde zijn middelvinger tussen mijn schaamlippen door strijken en hij draaide constante rondjes. Met zijn wijs en ringvinger spreidde hij mijn schaamlippen en ik voelde de coole avond lucht tussen zijn vingers door langs mijn intieme zone waaien.

Hij begon het tempo te verhogen en mijn clit te stimuleren en ik begon zwaarder te ademen. En voor voordat ik een heerlijk orgasme zou krijgen liet hij me los. Hij maakte me weer los om me omgedraaid weer vast te maken. Dit keer iets lager waardoor ik een beetje voorover moest buigen om geen sere rug te krijgen. Ik voelde het vocht langs mijn been naar beneden lopen terwijl Paul met zijn hand in mijn bil begon te kneden. Achter mij hoorde ik het klikende geluid van de camera van zijn telefoon en ik wist dat zijn galerij nu vol stond met hele intieme foto's.

Voelde ik beide handen op mijn billen en hij masseerde ze flink. Ik voelde hoe ze gespreidt werden en ik voelde zijn kloppende eikel tegen mij aandrukken. Langzaam voelde ik hem mij opvullen. Heen en weer tot hij volledig in mij zat. Zwaar hijgend alsof ik door een hengst gedekt werd stond ik daar voorover gebogen. Ik on niet geloven dat ik dit toeliet. Hij pakte mijn haar vast en trok me naar achter waardoor hij met zijn gezicht begraven in mijn nek.

Ik voelde zijn warme adem terwijl hij kusjes gaf en een beetje in mijn oor knabbelde. Met zijn andere hand masseerde hij mijn tieten weer en liet hij mijn tepel tussen duim en wijsvinger rollen. Hij begon harder en sneller te beuken.

Opeens stopte hij en haalde zijn gereedschap uit me en ging op zijn knieŽn zitten en begroef zijn gezicht tussen mijn benen en liet zijn tong elk randje van mijn ingang meenemen. Ik zakte zowat door mijn benen en hing bijna aan de schutting. Hoe sneller hij ging hoe fijner het voelde. Zijn warme tong tussen mijn schaamlippen deed me steeds heftiger hijgen. Samen met al het teasen en de spanning van de hele avond dat ik zowat schreeuwend klaar kwam.

Terwijl ik nog na hing te hijgen voelde ik hem al weer op hoog tempo binnen in mij en binnen 10 minuten voelde ik een vloet binnen in me ik keek over mijn schouder en zag hoe hij mij aan het filmen was hoe de laatste stralen over mijn billen en rug heet kwamen.

Hij gaf me een stoel om op te slapen, maakte nog wat foto's van zijn ondergespoten zus en liet me toen achter.

De volgende ochtend werd ik met hoofdpijn en plakkerige dijen wakker. Het duurde even voordat Paul wakker was en mij los kwam maken. Hij kwam opgewekt naar buiten en maakte mij los. Hij gaf me nog een pets op mijn kot en ik ging hem voor naar binnen.

Na even gedoucht te hebben liep ik mijn kamer binnen. Ik stond voor mijn kledingkast om iets uit te zoeken. Maar ik bedacht me en liep naakt weer naar beneden. Ik ging zonder wat te zeggen aan de ontbijttafel zitten en voelde Paul's ogen brandden. Ik grijnsde bij mezelf, niet oud genoeg om alleen thuis te zijn maar wel oud genoeg voor een flinke neukpartij. Dit zou nog een leuk weekend worden.

Bedankt voor het lezen en excuses voor eventueel beroerd Nederlands. Laat me weten of het wat was en of je een deel 2 wild.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Paul Wint - 2

Zoek naar meer verhalen van Janine. V. N...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (14)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: 5. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 2635x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
24-03
9.1
:: 4. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5723x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
23-03
9.1
:: Bij Oom Op KamersDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 10081x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Uitdagend, Badkamer
23-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 14Door: Johan100
Gelezen: 2794x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
23-03
9.1
:: 3. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 10286x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.6
:: Sporten Met Dochter...Door: N75
Gelezen: 10311x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vader, Dochter, Trio, Onderwerping
22-03
8.4
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 25069x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 7123x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.6
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 17294x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 11138x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 10721x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 10791x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 9624x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 29115x
Reacties: 23
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 18270x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net