Opwindend.Net
Datum: 10-07-2018
Stemmen: 25x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 8396x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Lustburg 2.9, Voorbereiding Op ....
Door Knuffelbuffel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lustburg 2.8, Esther Krijgt Wat Ze Wil

Op het moment dat dit verhaal geschreven wordt is het buiten donker en regent voor het eerst sinds weken. Naar buiten kijkend zie ik de druppels op het raam met het licht van de straatlantaarn er wazig tussen. Precies op dat moment komt Lindsey achter me staan en zie ik haar in de spiegeling van het glas. Haar hoofd vlak naast de schittering van de lamp als een zonnetje. 15 april 1999 zag ik zo'n zelfde beeld toen ik haar voor het eerst zag, mijn Zonnebuitje, mijn Lindsey. Weer krijg ik kippenvel als ik haar zo zie terwijl ik terugdenk aan alle prachtige momenten die ik met haar (en onze familie en vrienden) heb mogen beleven. Op mijn profielpagina staan ze allemaal beschreven.

Lustburg 2.9 – Voorbereidingen op ...

Half in de nacht werd Cliff wakker. Nadat ze intens genietend op een zalige manier de liefde hadden bedreven, waren ze in slaap gevallen en was er niets meer gekomen van hun voornemen om het idee om extra medewerkers aan te nemen uit te werken. Hij keek opzij en zag Lindsey met haar hoofd tegen zijn bovenarm liggen slapen. Met de glimlach op haar gezicht die door het maanlicht werd beschenen zag ze er weer betoverend uit.
Tot op het bot verliefd bleef hij stilletjes genieten van wat hij zag en langzaam vormde zich in zijn hoofd het idee om niet alleen twee mensen voor Zonneburg aan te nemen maar ook voor te stellen twee vaste mensen voor de bar van de manege te zoeken. Nu draaiden Carla en Ingrid de bar maar met iemand erbij zouden ze het dan zou kunnen regelen dat af en toe iedereen van het groepje tegelijk vrij zou zijn terwijl zowel de manege als Zonneburg gewoon open waren. Financieel zou dat haalbaar zijn rekende hij uit en dan zouden ze ook weer eens een lekkere party met z`n allen kunnen houden. Bijvoorbeeld aan het eind van de periode dat Zonneburg gesloten was voor de verbouwing als ze intussen in de nieuwe huisjes woonden. Op het middenveldje, voor de deur van hun eigen badhuisje. “Lijkt me super, en dan met heel weinig of geen kleding aan, een drankje erbij, barbecue, muziekje en heerlijk genieten van en met elkaar.” zag hij starend naar het plafond helemaal voor zich. “En dan m`n trileitje volop aan in mijn kutje en jouw stijf tegen me aan en ons nummer ‘heb je even voor mij’ keihard aan. Ik kan er nu al op klaarkomen hihihi.” hoorde hij zachtjes in zijn oor. “Jaaah, offf … een trillende buttplug in je lekkere kontje en mijn paal in je heerlijke ku…Heeh … ben je wakker schatje?” Lindsey giechelde even en gaf hem een lief kusje. “Al een tijdje heerlijke knuffelbuffel. Ik heb lekker liggen luisteren naar hoe je hardop lag te denken hihihi en het klinkt allemaal uitstekend. Dat idee om ook iemand voor de manege aan te nemen, maar vooral die heerlijke party met zijn allen.”
“Mooi dan gaan we dat absoluut doen. Laten we morgen gelijk voor een prachtig jurkje of zo voor je gaan kijken. Want mijn allerliefste prachtige Zonnebuitje, de bedenkster van het hele Lustburg-complex moet er dan wel als een Koningin uitzien natuurlijk op de party.” fluisterde hij “Alhoewel … dat heb je niet nodig. Al trek je een vuilniszak over je hoofd, jij bent altijd de mooiste en liefste.” Lindsey moest even lachen en fluisterde “Een vuilniszak hihihihi, echt niet.” “Wellus” “Nietus” Cliff ging half op haar liggen, pakte met beide handen haar hoofd beet en grinnikte “Ok, dan hebben we nu een meningsverschil. En hoe maken we dat altijd goed?” Ze keken elkaar diep in de ogen en zeiden beiden tegelijk “Jij hebt gelijk schat.” waarna een liefdevolle tongzoen volgde
Ze praatten nog even door waarbij Lindsey voorstelde dat als ze gingen shoppen dan Frank en Irene mee te nemen en hen ook een keer in de watten te leggen.”Cliff vond het prima en ze besloten om de volgende week Joery en Lars mee te vragen. Ook zij verdienden het, vonden beiden.

De volgende ochtend legden Cliff en Lindsey hun plannen voor de personeelsuitbreidingen voor aan Peter, Carla, Wim en Esther en alle vier gingen zonder enige bedenking akkoord. Het plan voor de party werd zelfs met gejuich ontvangen en nadat Esther en Wim elkaar een paar seconde zwijgend hadden aangekeken en tegelijk ja knikten zei Wim dat zij dan eventueel wel met Joery en Lars zouden gaan shoppen wat Lindsey en Cliff uiteraard ook prima vonden.

In de middag stapten Lindsey samen met Irene achter in de auto, de jongens zaten voorin en hadden even moeten wachten tot ze klaar waren. “Sorry dat het even duurde maar ik was mijn knopjes vergeten hihihi” giechelde Lindsey. Zowel Cliff als Frank keken pijlsnel achterom naar haar borsten waarvan de tepels in haar strakke shirtje duidelijk te zien waren. “Nou schat die heb je nu duidelijk bij je hahahaha”. Ook de meiden moesten lachen en legden de afstandbedieningen van hun trileitjes in de handen van de jongens. “Ze denken ook altijd direct aan sex hè die ondeugden, maar we bedoelden die knopjes van onze trileitjes hoor whahah.” De toon was duidelijk weer gezet en dollend en giechelend reden ze naar Breda. Onderweg vroeg Irene nog wel even of ze voor iets speciaals wilden gaan kijken. Cliff zette de muziek wat zachter en liet Lindsey het doel van de middag vertellen. “Woow, je hebt het over weer zo’n mega lekkere party als we toen deden op zolder?” zei Frank met een blij gezicht. “Ja precies, alleen dan buiten in de tuin. Lekker ‘s middags al beginnen met een borrel en barbecuetje enzo en de rest gaat dan vanzelf. Als thema denken we aan Country Western, om Esther met haar Manege een beetje in het zonnetje te zetten. Dus als allemaal in mooi aangepaste kleding lopen verhoogt dat de sfeer ongetwijfeld. Vandaar dat jullie nu met ons meegaan. Joery en Lars gaan volgende week met Wim en Esther en ook zij worden net als jullie lekker geil aangekleed voor het feest.

Eenmaal in de winkel die Cliff via internet had opgezocht keken ze alle vier hun ogen uit. “Tjeesus, dat gaan we dus niet doen hè. Ik vind het heel lief van jullie maar een jurkje van 8976 euro is echt te gek.” zei Frank resoluut toen hij een kaartje bekeek die aan het jurkje hing. Cliff keek even mee en schoot keihard in de lach waarop de meiden keken en hard meelachten. “Whahaha dat is het artikelnummer …” Frank stond een beetje beteuterd te kijken “Oww sorry haha, domme ikke.”
Lindsey pakte hem beet en gaf hem een zoen op zijn lippen “Geeft niets hoor, maar al zou het de prijs zijn …. Vandaag kijken we daar niet naar. We kiezen alle vier gewoon het allermooiste.”

Ze namen alle tijd en bekeken alles. Ze vonden voor Irene een prachtig soort leren jurkje waarbij haar borsten aan de bovenkant half bloot waren. Aan zowel de voor als achterkant zat een spleet zodat haar kutje en kontje direct bereikbaar waren. Ze zochten de juiste maat en Irene ging het direct passen. Toen ze uit het pashokje kwam en zich liet bewonderen keek Cliff in het rond waar Lindsey was. Hij zag haar een stukje verderop staan en ze reageerde niet direct toen hij haar naam noemde. Pas bij de tweede keer keek ze om en antwoordde “Sorry schatje, ik was even afgeleid. Ze zei iets tegen de verkoopster die naast haar stond en liep naar de anderen. Irene werd uitgebreid bewonderd en Frank zei met zwoele geile stem “Zo ben je precies wat je echt bent. Een dame, een mooi uitdagend lekker sletje en vooral prachtig.” Irene besloot dat dit het jurkje werd dat ze met de party zou dragen en liep terug naar de pashokjes. Lindsey liep met haar mee en toen ze omgekleed was zei Lindsey “Lieverd, wil jij de jongens even afleiden? Ik kleed me ook even om.” Ze schoof ongemerkt achter een gordijntje, trok haar shirt en rokje uit. Naakt, want een slipje had ze al niet aangedaan die morgen pakte ze het jurkje dat de verkoopster stiekem klaar had gehangen en trok het aan. Ze stond zich in de passpiegel van alle kanten te bekijken toen de verkoopster haar hoofd door het gordijn stak en vroeg of het lukte. “Oh mevrouw, dit is prachtig woow. Alsof het speciaal voor U is ontworpen. Blijf even hier dan haal ik even uw man, die is bezig bij de broeken.” Een beetje zenuwachtig wachtte Lindsey af.

Cliff en Frank hadden intussen een broek aangedaan met open kruis. Ze hadden hun slip eronder uitgedaan en stonden zo de broeken te bekijken. Irene stond erbij en pakte beide pikken beet. “Zo is het wel leuk maar met een harde tokus staat het mooier denk ik. De verkoopster kwam hen halen en verblikte of verbloosde niet van hetgeen ze zag. Ze was meer dan genoeg gewend. Toen Cliff, Frank en Irene bij het hoekje kwamen waar Lindsey achter het gordijntje stond trok de verkoopster het gordijn open. Complete verstijfd stond Cliff daar en nadat hij Lindsey een paar seconden had aangestaard slaakte hij een kreet. Langzaam schuifelde hij op Lindsey af en stamelde “Zonnebuitje …. Woow … Zonnebuitje” Zijn tweeëntwintig lange en vijf en halve centimeter dikke paal begon spontaan hard te worden. “Volgens mij vind meneer het wel mooi.” glimlachte de verkoopster. “Mooi??? Dit is ….. dit …. Kijk dannnn die borsten zijn het middelpunt van zonnen met gouden stralen. En dieee … die onderkant die strookjes stof in het blauw is de regen. Zo zag ik je … shit zo zag ik je die eerste keer.” Beiden hielden elkaar met uitgestoken handen beet en langzaam stapte Lindsey achteruit de paskamer in, Cliff volgde haar en trok het gordijn achter zich dicht. Toen ze de muur tegen haar rug voelde zakte ze door haar knieën en opende haar mond. Cliff deed nog een stap naar voren en voelde haar lippen over zijn eikel glijden. Het duurde hooguit twee minuten toen hij een half ingehouden oerkreet door de winkel liet galmen en zijn zaad diep in haar keel schoot.

Frank grijnsde om wat hij hoorde en Irene en de verkoopster keken dromerig voor zich uit. “Dit heeft niets met sex te maken hoor, dit is Echte Liefde.” zei Frank tegen de verkoopster. Lindsey was weer overeind gekomen en nadat ze het gordijntje weer had opengeschoven zei ze geil glimlachend “Dit jurkje wordt het.”
Toen Lindsey zich weer had omgekleed besloten ze dat de broeken die de jongens aan hadden getrokken niet helemaal geschikt waren voor de party. “Als je bij de barbecue staat met open kruis kan het wel eens pijnlijk worden.” Was hun verstandige gedachtegang. Ze keken even verder en vonden voor Cliff en Wim een mooie Country Westernbroek met open gulp en bilnaad en franjes aan de benen. Nadat ze ook een bijpassend stoer staand shirt met drukknopen hadden uitgekozen, liepen naar de kassa om af te rekenen. De verkoopster bedankte hen hartelijk voor hun komst en nadat ze hadden beloofd van elk stel met kleding aan een foto te sturen vertrokken ze.

Buiten zagen ze dat de meeste winkels intussen aanstalten maakten om te gaan sluiten. “Ik ben bang dat er van verder shoppen weinig meer komt, zullen we dan maar wat te eten gaan zoeken? Mijn maag begint aardig te knorren.” stelde Cliff voor. Sex was wel de grootste hobby van de vier, maar eten kwam zeker op de tweede plaats dus gingen de andere drie daar zonder enige twijfel mee akkoord. “Hier in de buurt is toch dat grote meer met strandje? Zullen we dan een berg friet enzo meenemen en dat daar lekker opeten? Kan ik mijn shirtje misschien een poosje uit doen, het zit best wat strak hihihi.” giechelde Lindsey.

Een half uurtje later wandelden ze met en grote tas frituur het strandje op en zochten een rustig afgelegen plekje. Meteen trokken Lindsey en Irene hun bovenkleding uit en gingen op het plaid zitten dat Cliff mee uit de auto had genomen. Cliff en Frank gingen ook zitten en verdeelden de snacks. Toen het voedsel op was zaten de meiden elk met een milkshake in hun hand en net op het moment dat ze een slok wilden nemen zetten de jongens grijnzend de trileitjes die de meiden nog steeds in hun kutjes hadden zitten een seconde voluit aan. Dit gaf precies het effect dat ze hoopten. De meiden gaven een gilletje en veerden op, de milkshakes daarbij automatisch flink schuddend. “Gossamme, dat kwam even als een verrassing hihihi”giechelde Irene. Frank en Cliff zaten hard te lachen “Meiden … die shakes zijn als geschud hoor.” Steeds als ze een slokje wilden nemen herhaalden de jongens hun plagerijtje en speelden ze tegelijk lekker met de blote borsten. “Stoohhoppp Cliffff stoppe, ik ga sooww kklaarkome hoor.”piepte Lindsey en ook Irene kreeg het steeds moeilijker en legde haar inmiddels lege beker opzij.
Snel keek ze om zich heen en zag dat er niemand in hun buurt was. Ze duwde Frank van zich af en tikte Lindsey aan. “Liefie, de jongens zijn stout dus doen we het maar samen, ga eens liggen?” Lindsey ging op haar rug liggen en zag Irene met haar natte kutje boven haar gezicht komen zitten. Beiden persten hun trileitje uit hun kutje en toen bukte Irene voorover om Lindsey heerlijk met haar vingers, tong en mond te verwennen. “Ohjaahh, dat is beter dan die stoute jongens” zuchten Lindsey geil en begon hetzelfde bij Irene te doen. Cliff en Frank bleven een paar minuten geïnteresseerd toekijken hoe de meiden bezig waren en gingen toen op hun knieën elk bij het hoofd van hun eigen vrouwtje zitten met de broek open. Ze merkten dat de meiden niets in de gaten hadden dus kregen ze onverwachts de eikels tegen hun lippen en kutjes gedrukt. Uiteraard ontvingen Lindsey en Irene deze onverwachte lekkernij met liefde en kregen ze kreunend de staven in hun kutje en in hun mondje, elk gaatje afwisselend met twee stotend gevuld.
Door de opgebouwde sexuele spanning duurde het niet lang of zowel Lindsey als Irene kwamen met piepende stemmen heerlijk klaar waarna de jongens hen voorzagen van een heerlijke lading geile room.

Keurig werden de pikken en de kutjes netjes schoongelikt en lagen ze even daarna met z`n vieren languit naast elkaar te genieten van de avondzon. “Doen jullie je ogen eens stijf dicht alsjeblieft.” zei Irene ineens met trillende stem. Frank, Cliff en Lindsey deden wat er werd gevraagd en wachtten nieuwsgierig op wat er volgde. “Zien jullie nu ook zwart met witte puntjes, sterretjes? Horen jullie nu ook de zee ruisen? ….. Voelen jullie nu ook wat ik voel? Zien jullie ook wat ik zie, een nacht op het strand in Spanje? Een nacht, drie jaar geleden hetzelfde als nu, met z`n vieren op het strand. Toen Frank en Ik voor het eerst sexueel contact hadden met een ander dan ons. Vlak naast elkaar, intens genietend. En nog steeds genietend en dolgelukkig, want toen …. Leerden we jullie goed kennen, leerden we wat er nodig is voor een goede relatie. Leerden we ECHT genieten.” Sprak ze dromerig terwijl ze een traantje wegpinkte. Frank draaide zich half op Irene en gaf haar een kus. “Precies schatje, en daar hoef ik m`n ogen niet voor dicht te doen, liever niet want met open ogen zie ik je in het echt, zie ik mijn allergrootste liefde.”
Cliff trok Lindsey bovenop hem en liet haar kutje langzaam over zijn pik zakken. Stil bleven ze liggen en na en kus keken ze liefdevol naar het stelletje naast hun. “Komt door jou, heb jij aangericht allerliefste Zonnebuitje.” fluisterde Cliff in haar oor.
Langzaam waren Frank en Irene begonnen met vrijen. Eerst rustig met een hele lange intense tongzoen en daarna likten en kusten elkaar mond, oren, borsten, tepels, mond oren. Ze hielden niet meer op.
Hele kleine stootjes gaf Cliff met zijn pik in het druipend natte kutje van Lindsey en na een lekkere tongzoen keken ze opzij naar Frank en Irene die de hele wereld even vergeten waren en opeens klonk de Sexy Sirene van Lindsey gierend over het meer “IEEEEUUUUWWWAAAAHHHIIIEUUUU”.
Even kwam ze op adem na het heerlijke orgasme en hijgde “Wat kan liefde mooi zijn he, eerst jij vanmiddag een heerlijk liefdesorgasme en nu ik.” Cliff streelde haar door haar goudblonde haren en dacht “Komt allemaal door jou allerliefste Zonnebuitje, jij voelt niet alleen liefde, je geeft niet alleen liefde, je BENT liefde.”

Een week later gingen ook Wim, Esther, Joery en Lars naar de zelfde winkel en al snel hadden ze de broeken gevonden die Cliff en Frank ook hadden gekozen. “Prima broeken toch? Laten we ze passen. Wel geinig als we allemaal hetzelfde hebben.” lachte Wim. Ze zagen dat Lars een beetje stond te twijfelen en treuzelde toen ze richting paskamer liepen. Esther legde haar arm om hem heen en vroeg of hij niet eens was met de keuze. “Lieverd, die broek is echt supermooi, maar heb je die prijs gezien? Ik weet zeker dat ik als neuksletje van Joery die broek alleen maar aan heb als het feest begint en dat vind ik zonde geld. Met deze broek aan kan ik niet zo goed geneukt worden.” Voor Esther kon reageren pakte de verkoopster die achter hem stond de broek van hem aan en zei “Als je zo bent is deze broek niets nee, ik heb hier wel iets dat beter bij je past.” Ze gaf hem bijna dezelfde broek alleen was de achterkant meer open. Direct begon Lars te glunderen. “Jaah dat is het helemaal. Zo hoor ik er bij zoals ik ben.” Hij snelde naar de paskamer en even later showde hij trots de outfit dat hem echt mooi stond. De verkoopster gaf hem een kus “En voortaan niet zo zielig kijken hoor, daar kan ik niet tegen.”

’s Avonds was Wim op de manege klaar en toen hij thuiskwam liep Esther nog even naar Cliff en Lindsey. Ze hadden hun kleding bij thuiskomst al laten zien maar Esther had toch nog een vraag. Toen ze een tijdje met z’n drietjes hadden zitten kletsen kwam ze er mee. “We hebben al vaker van die heerlijke party’s gehad met zijn allen, maar hoe komen Julie er nu eigenlijk op om het dit keer in Country Western stijl te willen doen?” vroeg ze toen Cliff de keuken uitkwam met glazen drinken. Hij zette de glazen neer en ging naast Esther zitten. “Liefje, sinds we met Lustburg zijn begonnen krijgen Lindsey en ik vaak complimenten. Te vaak vinden we. Alles lijkt te draaien om Zonneburg of wat Lindsey en ik doen. En dat moet eens afgelopen zijn. De manege maakt net zo goed deel uit van het geheel en word uitstekend geleid door Wim en jou en jullie werken er mogelijk nog harder voor dan wij. Daarom gaan we de aandacht nu eens richten op diegene die het echt verdiend en dat ben jij, samen met Wim. Dus nu even geen naakt en bubbelbad, maar aandacht voor de stille krachten die Lustburg mede tot een succes hebben gemaakt.” vertelde hij. Esther werd een beetje verlegen en stamelde “ja, maar jullie zijn … “ Cliff wuifde haar opmerking weg. “Nee meisje, je hebt het verdiend om eens in de schijnwerpers gezet te worden. En als je daar verlegen van wordt laat ik je gewoon het geile sletje zijn die je altijd graag bent. Dan is die verlegenheid snel verdwenen.” lachte hij een beetje dominant. Hoewel ze de manege altijd met strakke hand leidde hield Esther er van om gedomineerd te worden, ze werd er altijd spontaan knettergeil van. Ook nu, nu Cliff zo tegen haar praatte en haar opdroeg haar blouse uit te doen. De verlegenheid was direct verdwenen en in een recordtempo zat ze met blote borsten op de grond tussen Cliff zijn benen. “Mooi zo schatje, open nu mijn broek maar en laat je prachtige lippen hun werk maar eens doen.” zei hij nog steeds licht dwingend. Het was totaal niet nodig om die toon aan te slaan want Esther deed het met plezier en toen ze zijn nog slappe pik begon te liefkozen voelde ze de handen van Lindsey over haar broek heen op haar kont en langs haar kutje glijden. “Ben je nu ons lieve schoonzusje of een geil sletje dat gebruikt wil worden?” fluisterde ze Esther in het oor. “Snel liet Esther de snel harder wordende pik uit haar mond schieten en antwoordde “Net nog jullie schoonzusje, nu het geile sletje, gebruik me alsjeblieft zoals je wilt, mijn genot is niet belangrijk, dat van jullie wel.”
Lindsey gaf haar een niet al te hard klapje op haar kont en liet haar de buik inhouden zodat ze de broek los kon maken en uit kon trekken. Het slipje volgde en zo zat Esther naakt op haar knieën met de mond vol pik en een vinger van Lindsey in haar kutje. Een tweede vinger volgde snel en toen Lindsey haar kontgat begon te likken kreeg Esther ook daar 2 vingers in geschoven. Ze kermde het uit van genot toen de vingers in haar natte kutje wild in en uit ragden en steeds wilder slikte ze de grote dikke lange pik die kleine stootbewegingen begon te maken.
Het duurde dan ook niet lang voor Esther haar orgasme door haar lief voelde gieren en even was ze gestopt met pijpen. Cliff stond op van de bank en ging onderuit in de leren stoel zitten. “Jou genot was niet belangrijk hè? En dan toch gaan zitten klaarkomen voor mijn zak leeg is? Hier komen en neem mijn pik in je kut sletje” grijnsde hij. “Nee, met je rug naar me toe en snel een beetje.”
Haar kutje vullen was niet het plan van Cliff, hij wilde haar compleet verrassen. Toen ze door haar knieën zakte hield hij zijn paal rechtop en gaf haar een klein duwtje zodat zijn eikel tegen haar kontgat drukte. “Zakken nu.”siste hij. “Maar dat is mijjjaaaaiijjaaaaaaaahh” kermde Esther geil toen ze de paal in haar kont voelde glijden. Ze liet zich achterover vallen met haar rug tegen Cliff aan. Hij pakte haar borsten en begon die stevig te kneden. Lindsey was intussen weer bezig het nu kletsnatte kutje van Ester te verwennen met haar tong en vingers. Pik in haar kont, vingers in haar kut, tong op haar clitje, handen op haar borsten, helemaal wild werd Esther van genot. Ze kreunde en kermde het uit en na haar tweede orgasme die avond tilde Cliff haar omhoog zodat zijn pik uit haar kont schoot. Meteen pakte Lindsey de staaf beet drukte die tegen het kutje van Esther aan en hoorde ze dat Cliff begon te briesen als een paard. “Jou genot niet belangrijk he? Ik zal je leren, als jij niet geniet genieten wij niet, hoor je dat sletje, jou genot is welll belangrijk. Met één hand liet hij haar borst los en draaide haar gezicht naar de zijne. “Hier heb je het gevolg van je geile genot als sletje. Hierrrrrrjaaaahh” met krachtige stralen spoot hij zijn zaad over haar heen. Een aardig deel vloog over haar hoofd heen maar alles wat op het lichaam van Esther terecht kwam werd door Lindsey met haar vingers opgeveegd en liet ze Esther er af likken.

Een klein kwartiertje later kwamen Cliff en Esther fris gedoucht de kamer weer inlopen en zagen Wim en Lindsey zoenend en kroelend op de bank zitten. Ze stopten daarmee toen ze merkten dat ze niet meer alleen waren en Lindsey zorgde voor een drankje.
“En toch heb ik die eer niet verdiend, ik houd me alleen maar bezig met mijn hobby.” vond Esther toen ze nogmaals over het thema van de party praatten. “Oh ok, dus met andere woorden … je wilt nog zo’n beurt om van je verlegenheid af te komen begrijp ik?” lachte Cliff. “Dat sla ik never nooit af, maar nu is mijn lieve dekhengst aan de beurt, ga je mee schatje? Dan bereid ik je lekker en gaan we daarna slapen, want morgen weer vroeg dag.” Met een dikke knuffel namen ze alle vier afscheid.

“Hihihi het is maar goed dat we niet alleen sex hebben om iemand te overtuigen, dan zou het een saaie boel worden.” giechelde Lindsey toen ook Cliff en zij in bed lagen. “Pfoe nee, dan zou mijn pik er van verveling vanzelf afvallen hahaha.”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lustburg 2.10, De Geile Party


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: 6. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 972x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
25-03
8.8
:: Logeren Bij Tante KimDoor: Paul Maat
Gelezen: 6460x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
7.8
:: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 7Door: Hottie
Gelezen: 2145x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
25-03
9.0
:: 5. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3575x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
24-03
9.1
:: 4. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6310x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
23-03
9.1
:: Bij Oom Op KamersDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 12275x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Uitdagend, Badkamer
23-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 14Door: Johan100
Gelezen: 3096x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
23-03
9.1
:: 3. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 10725x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.6
:: Sporten Met Dochter...Door: N75
Gelezen: 11099x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vader, Dochter, Trio, Onderwerping
22-03
8.4
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 25770x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 7340x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.6
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 17740x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 11547x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 10835x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 10879x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net