Opwindend.Net
Datum: 08-08-2018
Stemmen: 225x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 44918x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Papa Heeft De Grootste
Door Zorro - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Papa Mag Ik Hem Nu Zien?

Ik draag dit deel op aan alle meisjes die het zo graag met hun papa zouden willen doen, speciaal aan Elise...

Toen Inge thuis kwam van school had ze gelijk haar slipje uit getrokken toen ze vader op de bank zag zitten. Hij was vandaag eerder thuis gekomen vanwege het warme weer. Ze gaf hem een kus, en legde een hand op zijn kruis. “Hoe is het papa? Is hij al hard?“ Hans lachte naar zijn dochter en voelde even tussen haar benen. Sinds ze met elkaar de liefde bedreven was Inge niet meer te stoppen. Al haar energie ging uit naar haar vader die er elke keer van genoot om zijn wilde geile dochter te bevredigen. Ze kon er geen genoeg van krijgen, en Inge had dan ook sinds haar vader zo goed voor haar was, absoluut geen oog meer voor haar vriendjes.

Ze kusten elkaar en Hans die al de hele dag naar zijn meisje verlangde, trok zijn broek uit zodat Inge met hem kon spelen. Ze vond het heerlijk om zijn stijve paal vast te houden. “Pap mag ik wat vragen? Zou Karin een weekend bij ons mogen komen logeren? Zo maar voor de lol?“ Hans knikte. “Ik vind het best, maar hou er wel rekening mee dat je dan niet zo kan gaan zitten hé.“ Dat begreep ze gelukkig wel, en Inge kneep zacht in zijn harde pik. Ze liet hem los en zei dat ze gelijk ging bellen.

“Karin komt vrijdagavond al.“ vertelde Inge toen ze terug kwam. "Weet je papa dat Karin het ook al een paar keer bij haar vader heeft geprobeerd? Tot nu toe heeft ze hem expres een paar keer zo genaamd per ongeluk in zijn kruis gepakt. Dat vond hij helemaal niet leuk.“ Hans fronste zijn wenkbrauwen. Dat had Rob, de vader van Karin aan hem ook verteld tijdens de laatste korfbal wedstrijd. “Dan heb jij geluk schatje,“ zei hij terwijl Inge zacht aan zijn pik begon te trekken.. Hans had tegen hem gezegd dat hij beter een keertje Karin misschien haar zin zou moeten geven. Dan was het misschien wel klaar. Al hoewel. Wat hij nu met Inge beleefde was nu ook niet echt bij één keer gebleven.

Zal ik er even aan zuigen voor je hem in me stopt, pap?“ Ze zag een druppeltje geil uit zijn lul komen. “Als je dat wilt doen schatje. Graag!“ Inge ging naast hem zitten en boog voorover. Ze likte eerst aan zijn ballen en daarna rond zijn stam, voor ze zijn eikel in haar mond nam. “OO Inge ja. O wat doe je dat toch heerlijk. Zuig maar eens flink aan papa zijn harde pik,“ kreunde hij. Hij streelde haar kleine strakke billen. Inge bewoog haar hoofd op en neer en zoog fanatiek aan zijn dikke eikel. “O nu moet je echt stoppen hóór lieverd, anders spuit ik in je mondje.“ Snel liet Inge hem los. Ze had liever dat hij zijn pik in haar gleufje duwde en zijn zaad diep in haar spoot. Inge keek haar vader aan die even tijd nodig had om bij te komen. Hij was bijna klaargekomen. Inge stopte net op tijd. “Pap lik jij mij nu even? Ik heb zo’n zin.“Ze ging achter over op de bank liggen, en trok haar benen omhoog. Hans keek recht op haar jonge natte sleufje. Hij viel er geil op af als een hongerige wolf. Hier kon volgens hem, niemand weerstand aan bieden. Haar kutje zag er zo mooi uit. Inge kreunde hard toen ze zijn tong voelde. Hij likte haar schaamlipjes en drong er met zijn tong tussen om haar klitje dat als een klein hard knobbeltje overeind stond te bewerken. Hij nam het gevoelige plekje tussen zijn lippen, en likte er met zijn tong over. Inge gaf een gilletje. In rap tempo begon hij haar te beffen. Zijn geile dochter lag met haar kontje te draaien, en kwam met een harde schreeuw klaar. “Ooooh jaah Eet me pap! OOh heerlijk!“ kreunde ze.

"Kom schat Laat me je neuken lieverd, papa wil zijn stijve in je stoppen. Ga maar eens op je knieën op de bank zitten en hou de rug leuning maar vast.“ Inge deed hijgend wat haar gevraagd werd. Ze vond alle vreemde maniertjes waarop papa zijn pik in haar stopte heerlijk om te doen. Vooral op deze. Als hij achter haar stond kon hij zo lekker diep in haar. Hans trok haar billetjes uit elkaar en drukte zijn lul tegen haar spleetje dat al goed nat was van haar sapjes omdat ze net was klaargekomen. Hij zag zijn dikke lul centimeter na centimeter tot zijn ballen in haar nauwe kutje verdwijnen. “Oooh jaa Inge nu mag jij met je kontje bewegen meisje. Hij hield zich stil, terwijl Inge haar lijf van voren en naar achteren begon te bewegen. Hij legde zijn handen op haar billen en masseerde ze zachtjes. Hij voelde dat ze als ze naar achteren bewoog haar billen tegen zijn buik aan kletsen. Inge voerde het tempo zelf op. Ze vond het zo te zien een heerlijk gevoel om zich aan zijn paal vast te spietsen, en hem er daarna weer langzaam uit te laten komen tot alleen zijn eikel nog in haar kutje zat. “Oooo papa. O ja dit is pas lekker, Wat heb je toch en lange!“ hijgde Inge. Ze duwde haar hand tegen haar kutje en begon terwijl Hans nu zelf ging duwen haar klitje te vingeren. Samen kwamen ze op een geweldige manier klaar toen Hans steeds harder in haar gleufje begon te stoten...

+ + bij Rob en Karin thuis + +

Karin stond onder de douche en klopte op de deur toen ze klaar was. “Papa!!“ riep ze schreeuwde ze naar beneden. “Ik ben een handdoek vergeten. Wil je er even ééntje geven?“ Rob zuchte diep. Vast weer één poging van haar om aandacht te trekken, dacht hij. “Kan je er zelf geen pakken,“ riep hij naar boven. “Nee hoe kan dat nou? Ik ben drijfnat. Trouwens je wilt toch niet dat ik kou vat hé.“ Rob liep naar boven en pakte een handdoek uit de kast. Hij deed de deur van de douche open en zag zijn dochter staan. Zijn mooie dochter die hem een beetje uitdagend aankeek. Hij bleef even iets te lang staan om haar te bekijken. stiekem genoot hij van haar slanke naakte lichaam. Rob gaf haar de handdoek en wilde weer weg gaan. “Pap mag ik wat vragen voor je weg gaat? Het is maar iets kleins.“ “Nou snel dan, ik zat net naar het journaal te kijken.“ “Ik heb me net vanonder geschoren. Wil je even kijken of ik het goed gedaan heb?“ Karin zette haar benen wat uit elkaar, en duwde haar onderlijf een beetje naar voren. Met haar handen trok ze haar schaamlipjes iets uit elkaar. Rob kreeg het helemaal benauwd toen hij haar zo zag staan. Geiler kon het bijna niet. Hij voelde dan ook dat hij binnen de kortste keren een stijve lul kreeg van jewelste. “Kan je niet in een spiegeltje kijken of zoiets?“ vroeg hij om een confrontatie tegen te gaan waar hij later spijt van zou krijgen. “Hé toe, nou je bent er nu toch? Ik ben alleen maar je dochter hoor. Ik bedoel er niks méé of zo.“ Hij ging door zijn knieën en bekeek haar gleufje. Het mooiste kutje dat hij in tijden gezien had. “Je hebt het geloof ik goed gedaan Karin,“ zei hij zacht. “Mischien is het beter als je er even over wrijft pap. Dan voel je het beter of er nog stoppeltjes opzitten.“ Ze keek hem hoopvol aan. Rob stond op. “Misschien is het beter dat je dat zelf doet lieveling. Ik sta niet voor mezelf in als ik aan je ga zitten frunniken. Ik weet dat je dat graag wilt, maar het past niet als we dat doen.“

Karin die hevig teleurgesteld haar vader aankeek koos voor een andere aanpak. Onverwacht duwde ze haar hand tegen zijn kruis en voelde dat hij een verschrikkelijke harde paal in zijn broek had zitten. “Hij wil anders wel geloof ik,“ zei ze brutaal. Rob duwde haar hand weg. “Niet doen meisje. Waarom zoek je geen vriendje?“ “Waarom zou ik dat doen als jij er bent? Ik vind je zo lief pap, en ik hou heel veel van je. En hij van mij,“ en ze wees naar zijn kruis. “Kom pap. Pak me nou even tussen mijn benen. Dat kan toch wel een keertje?“ Ze nam zijn hand en duwde die tegen haar buik. Rob gaf geen tegenstand meer. Zijn weerstand was gebroken toen hij aan haar vochtige kutje voelde. “Toe papa mag ik hem nu even zien?“ Rob voelde even aan Karin haar gleufje dat dreef, zo nat was ze. En het was niet van het douchen dat ze net gedaan had. Ze knoopte snel zijn broek open en trok zijn pik te voorschijn. Rob had het niet meer toen hij voelde dat ze zijn stijve lul vast pakte. Wat een geil gevoel was dat. Hij nam de handdoek en droogde Karin af. “Jij hebt deze keer gewonnen lieverd. Kom mee naar mijn slaapkamer. Maar ik waarschuw je. We maken hier geen gewoonte van.“ Dat zien we later wel, dacht Karin toen ze hem volgde naar de slaapkamer.

Terwijl hij zich uit kleedde liet Karin zich op het bed vallen. Ze spreidde haar benen zover mogelijk. “Kom met die stijve van je pap. En doe het met me. Ik wil dat jij de eerste bent,“ zei ze geil. Rob keek haar verwonderd aan. Hij dacht dat ze het al eens een keertje gedaan had met een vriendje. “Ben ik echt de eerste, meisje?“ Ze knikte. “Dan moet je eerste keer iets speciaals worden schatje. Een keer die je lang zal bij blijven.“ Hij ging naast haar liggen en kuste eesrt haar zachte heuveltjes. Toen hij haar stijve tepels tussen zijn lippen nam kreunde Karin zacht. Rob strekte zijn hand, en betaste haar spleetje. Hij streelde haar gleufje en betaste haar klitje. Het was best goed ontwikkeld voor een meisje van haar leeftijd vond hij. Rob kuste haar buikje en ging steeds dichter richting haar onderbuik. Hij kuste nu haar bolle venusheuvel. Nu hij steeds dichter bij haar gevoelige spleetje kwam met zijn mond kreunde Karin steeds harder. “O ja kus me daar pap. O ja. Ik wil dit zo graag.“ Rob liet haar niet langer wachten en likte met zijn tong over haar spleetje. Haar sapjes smaakt heerlijk. Hij werd er zelf ook geil van. Hij plaatste zijn handen onder haar billen, en drukte zijn gezicht tegen haar warme spleetje. Snel bewoog hij zijn tong over haar klitje en Karin begon met haar benen te schokken. Haar orgasme kwam als een storm dat door haar lijf heen trok. Met een schreeuw kwam het meisje klaar op de tong van haar vader.

Rob richtte zich op en keek naar zijn hijgende dochter. Hij liet haar even bijkomen voor hij deel twee van de vrijpartij met zijn mooie dochter zou gaan beleven. Toen Karin haar ogen opende zag ze zijn dikke lange paal heen en weer bewegen. Ze werd nu toch wel een beetje zenuwachtig met het vooruit zicht dat hij die in haar ging stoppen. Ze strekte haar hand uit en pakte hem beet. “Wat is hij groot pap. Weet je wel hoe lang ik hier van gedroomd heb? Om hem eens naakt te zien en vast te pakken? Vind je het goed als ik hem nu eerst een kusje geef?“ Dat was altijd wel een droomwens van hem geweeest. Alleen dat zijn bloedeigen dochter dat bij hem zou doen dat had hij natuurlijk in zijn stoutse dromen nog niet kunnen bedenken. “Ga maar op je rug liggen papa. dan zal ik hem eerst met mijn mond verwennen.

Rob zag dat Karin op haar knieën naast hem kwam zitten. Toen ze zijn pik vast pakte en rechtop hield, kwam liep een straaltje geil uit zijn lul. Ze bekeek hem nog eens van dichtbij en streelde ook zachtjes zijn volle ballen. Ze glimlacht. “Uit die eieren ben ik gekomen hé pap?“ Hij kreunde zacht. Rob keek naar Karin’s dunne lippen. Haar mooie lichtroze lippen, waar straks zijn gevoelige eikel tussen zou verdwijnen. Hij streelde haar kontje en kneep zacht in haar billen. “Kom schatje. Wacht niet langer. Papa verlangt naar je warme mond rond zijn pik. Doe het maar.“ Hij zag dat ze hem nu strak aan keek en haar lippen nat maakte met haar tong. “Goed pap. geniet ervan.“

Karin opende haar mond en nam zijn eikel tussen haar lippen. Ze begon er terwijl ze zijn ballen streelde zachtjes aan zijn pik te zuigen. Rob streelde nu haar hoofd. “Ja goed zo meisje. Zuig er maar lekker aan. Wat doe je dat heerlijk. Wil je nu je hoofd een beetje op en neer bewegen? Misschien spuit papa dan wel zijn zaadjes in je keel!“ Het scheelde niet veel. Zoiets geils als nu had hij nog nooit gedaan. Karin begon steeds harder aan haar vader’s stijve pik te zuigen. Ze veranderde van positie, terwijl ze aan zijn lul bleef zuigen. Ze ging over haar vader heen hangen zodat hij goed uitzicht had op haar kutje. Rob had het niet meer. Hij duwde een vinger in haar boterzachte spleetje. Karin bewoog haar hoofd. Het neuken moet ze deze eerste keer maar vergeten, dacht Rob. “Ooh sneller schat. En harder zuigen. Ik kooooom!!“ Met een luide schreeuw spoot hij haar mondje vol. Karin deed haar best om zijn zaad weg te slikken. Op het moment dat hij kwam drukte hij zijn gezicht tegen haar vochtige kutje. Zo geweldig was hij nog nooit klaargekomen.

Rob lag uitgeteld op het bed en keek zijn dochter aan die nog een laatste restje zaad doorslikte. “En pap. Hoe was het? Deed ik het goed?“ Ze streelde nog even zijn half slappe lul. “Wanneer kan je weer? Ik wil hem toch ook wel even in me voelen als jij weer een beetje bij gekomen bent hoor!“ “Kom naast me liggen lieveling. Het zal echt niet zo lang duren voor het zover is.“

Ze namen even de tijd. Rob leerde Karin hoe ze moest tongen wat ze al snel door had. Ze lag in zijn armen en sloeg een been over zijn buik. Zijn keiharde paal drukte tegen haar kutje aan, en haar schaamlipjes weken vanzelf open. Al vrijend drukte Rob zijn eikel in haar kutje en keek zijn dochter aan. “Het is zover meisje. Hij zit er al een stukje in.“ Rob legde een hand op één van haar billen en trok haar bovenop hem, terwijl zijn lul in haar bleef zitten. Hij bewoog zijn onderljf waardoor zijn pik een eindje verder in haar kwam te zitten. Karin keek haar vader aan. “Wat heb je toch een heerlijke dikke pik pap. Je vult me helemaal op met dat gevaarte!“ “Dat is ook de bedoeling schatje. En wat ben je heerlijk nauw zég! Kom maar op me zitten. Dan mag jij bewegen.“ Zijn pik gleed nu steeds verder in het gleufje van zijn dochter tot Karin voelde dat hij niet verder kon. “Ik denk dat je tegen het vliesje zit pap,“ hijgde Karin. Ze keek hem aan en gaf hem een kus op zijn mond. “Het is zover papa. Jij mag het doen. Jij mag me ontmaagden met die prachtige dikke paal van je.“

Ze deed het zelf. Ze deed wat ze al die tijd verlangde. Ontmaagd worden door haar eigen vader. Karin slaakte een diepe zucht en richtte zich een beetje op tot zijn stijve bijna uit haar kutje was. Ze sloot haar ogen en leit zich met een schreeuw in één keer over zijn keiharde lul zakken. Het was gebeurd voor ze het wist. Rob zijn lul boorde zich diep in het strakke gaatje van zin dochter en prikte met zijn stompe eikel door haar vliesje. De laatste bariere was genomen. Karin trok een pijnlijk gezicht maar hield vol. Ze bleef gewoon zitten met de stijve van Rob in haar kutje. Zijn paal vulde haar buikje, het leek wel of zijn eikel ter hoogte van haar naveltje zat. Karin voelde de pijn wegebben en begon rustig te bewegen. Ze zat met haar ogen dicht, geconcentreerd, alsof ze alles wat er in haar kutje gebeurde wilde voelen en niets zou willen missen. Rob liet haar het werk doen. Karin begon steeds sneller op en neer te bwegen. Hij zag haar kleine stevige borstjes zachtjes op en neer bewegen. Rob hield het nu niet meer. Hij voelde dat zijn ballen zijn zaad gingen lossen in haar spleetje, en gaf een schreeuw. “Ooo Karin liefje. papa gaat spuiten hoor! Diep in je buikje! Karin voelde zijn pik wat dikker worden toen hij zijn zaad schokkend in haar spoot.

x x x x

Het was vrijdagavond toen Rob de auto voor het huis van Hans en Inge parkeerde. Hij bracht Karin naar haar vriendin voor het afgesproken logeer partijtje. “Zo schat veel plezier hé,“ zei hij tegen haar toen hij hara een kus gaf. Gedraag je een beetje hé!“ Hans zag de auto staan van Rob en liep naar buiten. “Hee Rob, waarom kom je niet even binnen? Of heb je haast.“ “He ja pap,“ zei Karin. “Kom effe mee doe eens gezellig. Je hebt toch niks te doen vanavond? Dan kan je ook Inge wat beter leren kennen.“ Rob stapte uit de auto. Karin had wel gelijk. Anders zat hij toch ook maar een hele avond alleen.

Hans nam Rob mee naar de huiskamer, en de meisjes liepen door naar boven, naar Inge haar slaapkamer. Hans schonk een pilsje in voor Rob. Ze hoorde een luid gelach van bovenkomen en daarna was het even stil. “Hoe is het met Karin Rob. Heb je al gedaan wat ik vorige week tegen je zie? Of heeft ze de moed opgegeven.“ Rob keek Hans aan. “Tegen niemand zeggen hé! Zweer dat je het niet verder verteld.“ “Ik zwijg als het graf,“ zei Hans nieuwsgierig. “Van de week stond ze weer in de douche en was zogenaamd een handdoek vergeten. Het gebeurde eigenlijk vanzelf, zonder ik er erg in had. Ja ik heb haar geneukt en ik heb er geen spijt van. Het was geweldig.“ Hans lachte en gaf hem een hand. “Welkom bij de club Rob.“ “Hoezo? Doe jij het ook met je dochter?“ “Ik ben bang van wel jongen. Die hete bliksem van mij kan er geen genoeg van krijgen.“ Het werd even stil in de kamer. “Regelmatig? Ik heb het nog maar één keer gedaan. Karin wilde door mij ontmaagd worden, en ik heb haar haar zin gegeven. Het was geweldig. Vooral toen ze er eerst nog even aan ging zuigen.“ Hij keek even dromerig voor zich uit. “Misschien doen we het nog wel eens een keer...“

Ze werden gestoord in hun gesprek. Inge en Karin kwamen naar beneden en keken Hans en Rob aan. Ze namen alle twee plaats op de bank. Ieder naast haar eigen vader. “Én Karin heb je er zin in om bij Inge te logeren,“ vroeg Rob aan zijn dochter. “Ja hoor pap. Het word vast heel gezellig.“ De meiden kregen allebei de slappe lach. “Vertel eens wat er aan de hand is meiden. Dan kunnen wij ook meelachen,“ zei Hans licht geïriteerd. "Dat wil je niet weten pap,“ lachte Inge terwijl Karin helemaal in de lach schoot en naar haar vader keek. “Wij hebben net over jullie op zitten scheppen toen we boven waren. Over wie van jullie de grootste heeft.“ Rob en Hans keken elkaar aan. Ze wisten nu gelijk dat de meiden aan elkaar verteld hadden wat ze met hun vaders deden. Toen de meiden de blikken zagen die de mannen met elkaar wisselden zagen ze wel dat ze iets fout hadden gedaan. Dit hadden ze natuurlijk nooit aan elkaar mogen vertellen. Wisten zij veel dat Hans en Rob hun geheim ook aan elkaar onthuld hadden.

“Wat moeten hier nu mee Rob?“ Die haalde zijn schouders op en keek Karin aan. “Dus je hebt het verteld?“ “Sorry pap. Ik kon er ook niks aan doen.“ “En jij flapuit?“ vroeg Hans aan Inge. Wat had ik nou gezegd?“ Ze keek haar vader schuldig aan. “Nou dan weet ik hier wel wat op ze hebben wel wat straf verdiend.“ Rob keek Hans aan en toen naar Inge. “Weet je dat zeker?“ Hans knikte. “Ze hebben wel wat billenkoek verdiend. Kleden jullie je maar eens uit.“ “Ja,“ zei Rob. “Dat lijkt me een goed idee. Een flink pak slaag omdat jullie niet kunnen zwijgen.“ De meisje zagen niet dat de twee vaders elkaar een knipoog gaven. Inge en Karin, klede zich gehoorzaam uit. Allebei wisten ze wel dat er met hun vaders niet viel te spotten, en dat ze fout zaten. Toen ze allebei naakt waren moesten ze over de knie. Hans streelde over Inge haar billen en gaf er een klein tikje op. Rob kneep zacht in de blote billen van Karin die met haar ogen dicht op het pak slaag lag te wachten, dat haar vader haar zou geven. “Jou dochter heeft net zulke mooie billen als de mijne Rob,“ merkte Hans op, toen hij naar Karin keek. Rob keek glimlachend naar Inge. “Je hebt helemaal gelijk. Ze zijn allebei even mooi. Hoe is het met hun kutjes? Zien die er ook het zelfde uit?“ “Dat zullen we zo zien. Gaan jullie maar eens op de bank zitten en open je benen,“ zei Hans. Hij stond samen met Rob op om plaats te maken voor de meisjes. Ze keken allebei tegen de twee tienergleufjes aan toen ze met gespreide benen zaten. De meiden zagen dat hun vaders allebei hun broeken open deden alsof ze het afgesproken hadden. Hun lullen staken stijf vooruit. “Vind jij het goed dat ik Karin haar kutje even proef Rob??“ vroeg Hans. “Als de meisjes daar geen bezwaar tegen hebben dan vind ik het prima. Dat gleufje van Inge ziet er ook prachtig uit.“ Karin en Inge keken elkaar aan. Ze begrepen wel dat die straf wel meeviel. “Wij vinden het allebei goed papa’s.“ zei Inge.

De mannen knielden voor elkaars dochter, en likten aan hun spleetjes. De meisjes lagen allebei tegen elkaar aan te kreunen toen Rob en Hans zich tegoed deden aan hun gleufjes. Wat ze nog spannender vonden was dat ze straks allebei een andere lul dan ze gewend waren in hun kutjes zouden gaan voelen. De twee meiden kwamen allebei schokkend klaar op de tongen van de twee vaders. Ze mochten blijven zitten. Hans duwde zonder pardon zijn stijve paal in het gleufje van Karin die hem kreunend ontving, en Rob schoof zijn lul in één keer in het kutje van Inge. De twee tieners werden grondig door de heren geneukt tot ze allebei klaarkwamen.

Rob is dat weekend ook maar blijven logeren. De discussie van wie de grootste had daar werd met geen woord meer over gerept. Allebei de meisje genoten dat weekend volop. Zowel van hun eigen vader of van de andere. Dat ze op verzoek van de vaders het met elkaar deden omdat ze dat wel geil leken, om te zien, vertel ik misschien wel de volgende keer...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (18)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Sporten Met Dochter - 3Door: N75
Gelezen: 3372x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader, Aftrekken, Beffen
16-02
8.9
:: Levelen Met Stefanie - 3Door: Simandber
Gelezen: 5204x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.1
:: Kroniek Van Een... - 2Door: Johan100
Gelezen: 6962x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
15-02
8.5
:: Mijn Dochter Lijkt Op MijDoor: Arnold
Gelezen: 13219x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader, Familie
15-02
8.0
:: Hittegolf In Huis - 2Door: Indigo
Gelezen: 21665x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Kroniek Van Een... - 1Door: Johan100
Gelezen: 18545x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
13-02
8.6
:: 3 Tantes - 2Door: Schrijver
Gelezen: 19828x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Jong, Mature,
12-02
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 5Door: Borrie70
Gelezen: 12716x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Sporten Met Dochter - 2Door: N75
Gelezen: 23181x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Slapen, Dochter, Gluren
12-02
8.9
:: Levelen Met Stefanie - 2Door: Simandber
Gelezen: 11954x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-02
8.9
:: Familie FestijnDoor: Kevin2001
Gelezen: 17157x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Stiefmoeder, Zusje, Rukken, Zaad, Geil, Masturberen
11-02
8.3
:: Hittegolf In Huis - 1Door: Indigo
Gelezen: 32568x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broer Zus Sperma Facial
11-02
9.0
:: Levelen Met Stefanie - 1Door: SImandber
Gelezen: 23811x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-02
8.9
:: Sporten Met Dochter - 1Door: N75
Gelezen: 30544x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Sporten, Legging
10-02
7.9
:: Stille Wateren... - 12Door: CT69
Gelezen: 7585x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Plassen, Dwang
09-02
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net