Opwindend.Net
Datum: 16-02-2019
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 15980x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 2
Door Johan100 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 1

En deze hete slet ging met Kim en Luuk en hun vrienden mee op zaterdagavond in september 2017.

Eva had zich dus bij het gezelschap van de 4 jongens en Kimberly gevoegd.

In de kroeg was het gezellig en de alcohol vloeide rijkelijk. Het gezelschap stond in een hoekje aan de bar en er werd geregeld door de jongens aan de tieten van de meiden gevoeld en er verdween ook regelmatig een hand tussen de benen van de twee gewillige meisjes. Ook andere voorbij lopende jongens (en soms ook vriendinnetjes) grepen zo nu en dan naar de grote tieten en onder de korte jurkjes. En de meiden vonden alles goed.

Het slipje van Kim was waternat en het stringetje van Eva was kennelijk opgelost, want toen Luuk zijn hand in haar broekje wilde steken, bleek dat er niet (meer) te zijn.

Kim stond met haar pronte billen tegen het kruis van Peter en voelde zijn pik dikker worden ten gevolge van de voortdurende provocerende bewegingen van haar stevige, ronde billen. Ze maakte de bovenste knoop en de rits van zijn broek handig los, en stak haar hand in zijn slip.

Haar vingertoppen sloot ze om zijn ballen en ze stimuleerden die met zachte kneepjes. De dikke paal stond rechtop tegen haar pols en onderarm en ze voelde dat haar pols langzaam nat werd. Het voorvocht stroomde uit de lul langs haar arm naar beneden. Peter had inmiddels zijn hand weer onder haar rok gestoken en wreef zachtjes en dan weer wat harder over de gezwollen kutlippen en daarna de clitoris.

Het geil stroomde uit Kims kut en was voldoende om zijn hele hand nat te maken. Hij bevochtigde zijn duim en liet die langzaam in haar aarsgat glijden. Tegelijkertijd tikte hij, nu eens zacht, dan weer hard op haar klit. Kim begon onrustig te bewegen en dreigde midden in het café klaar te komen. Voor dat het zover was, legde ze haar hoofd tegen Peters schouder en fluisterde:

”Zullen we op de wc verder vozen, geil beest? Ik heb zin een flinke kwak zaad in mijn kut of mond. Ik hoop, dat je je de laatste paar dagen niet te veel hebt afgetrokken, want ik wil veel, echt veel zaad. Kom maar mee.”

Peter reageerde enthousiast en fluisterde in haar oor:”Ik heb ontzettend zin om je te neuken, hete snol. Je wilt mijn sperma, je krijgt mijn mannenvla in je bek. Maar eerst wil ik met je paren, geile hoer, in een van je slettegaten. Dan spuit ik het in je gezicht. Lekker veel sperma in je gezicht en over die grote tieten van je!!”

De hitte sloeg zowat uit haar ogen en haar kut begon niet te druppelen, maar te stromen. Ze trok hem mee naar het toilet, keek of er iemand was en slipte met Peter een hokje in. Ze ging meteen op de pot zitten en trok de grote lul uit zijn broek en begon er verwoed aan te likken. Ze slikte genietend het geile vocht, dat uit de pik stroomde; hij begon zelfs te sproeien. Zachtjes liet ze haar hand over de grote paal glijden en draaide met haar nat gemaakte duim en wijsvinger over de diep paarse rand van zijn gezwollen eikel. Haar andere hand gleed over haar dikke, gezwollen tepels en vandaar in haar waternatte slipje in haar geile geul.

“Hhmmm, lekker, dat pikvlees en dat pikvocht. Ik hoop dat er dadelijk een dikke kwak achter aan komt. In welk tevengat wil je de eerste keer spuiten?”kwijlde ze.

Inmiddels, terug in het café, had Eva ook Luuks dikke paal ontdekt en begon het geil ook uit haar pruim te druppelen. Luuk had nog geen zin in een openbaar optreden en wilde van plek veranderen.

“Kom sletje, ga even mee naar de wc, want ik moet mijn zaad kwijt. Ik wil daar een van jouw zaadgaten voor gebruiken. Hup, naar de plee:” zei Luuk tegen Eva en kneep haar even hard in haar kutstreek.

Ze gaf een gilletje en knipoogde naar Frans en Rob en vroeg hun om wat later ook naar het damestoilet te komen. Het sap liep al uit haar scheur bij het idee, dat ze er dadelijk een flinke lul in zou krijgen.

Op het damestoilet aangekomen, bleken daar al 3 tienertjes aanwezig, die verbaasd keken, toen daar een jongen en een meisje binnen kwamen. Onverschillig voor hun aanwezigheid, trok Eva de rits van de spijkerbroek van Luuk open en frommelde zijn niet onaanzienlijke pik naar buiten. Ze ging op haar knieën voor hem zitten en bekeek de grote lul met een goedkeurende blik.

“Wat vinden jullie ervan, meiden. Is dit een goede pik of niet? Lekker dik en lang met flinke aders er over heen, die je goed voelt als hij je kut in glijdt. Stel je voor, dat je hem tussen je benen hebt, terwijl je hier voorover gebukt staat, met je handen tegen de muur en je genaaid wordt door deze lul. Misschien wel in je kontgat. Wat vinden jullie daarvan?” vroeg ze aan de drie meisjes.

Die stonden stomverbaasd te kijken, maar een ervan overwon haar verbazing en kwam dichterbij.

Het was een jong grietje, uiteraard met naaldhakjes en een super kort rokje, een strak truitje over haar, nog niet al te grote tietjes en een guitig kopje, met lange zwarte haren.

Gebiologeerd keek ze naar de grote lul, die langzaam afgetrokken werd.

“Wil je ook even'” vroeg Eva en aarzelend stak het meisje haar hand uit, terwijl de andere twee dichterbij schuifelden.

“Hoe heet je en je twee vriendinnetjes?”vroeg Eva.

“Ik ben Sabine en die tweeling heten Joyce en Gemma,”kreeg ze als antwoord.

“Zij zijn de dochters van de café eigenaar en zijn de lekkerste hoertjes, die je je voor kunt stellen. Ze doen alles samen en zijn door hun eigen papa en mama vorig jaar, toen ze net 16 waren, ontmaagd. De lullen, die zich sindsdien in die mooie lijfjes hebben leeg gespoten, zijn niet meer te tellen. Mag ik nu die lekkere paal even een kusje geven?”

“Ho, ho,”zei Luuk, “Voor wat hoort wat. Ieder slet, die aan mijn neukpaal wil zitten, moet haar kut laten zien. Anders weg wezen.”

Sabine aarzelde geen moment en tilde toen haar rokje op. Eronder zat een schattig zwart, doorzichtig stringetje, wat geen naam mocht hebben. De gezwollen kutlipjes waren duidelijk te zien en het kutje stond duidelijk een beetje open. Desondanks schoof ze het niemendalletje opzij en kantelde haar bekken naar voren zodat de geile spleet goed zichtbaar was.

“Proeven?.”” vroeg ze met een geile blik.

Luuk en Eva knikte bevestigend. Ze haalde haar vingers door haar gleuf heen en bood deze aan de beide seksende jongelui aan.

“Lekker slettensap, he.”zei het meisje.

Er werd bevestigend op geantwoord.

De twee andere meisjes hadden inmiddels ook alle schroom verloren en tilde beide hun rokjes op.

“Godverdomme, geile teven,”zie Eva. “jullie hebben zelfs geen broekje aan.”Zeker kant en klaar om geneukt te worden in die hoerenkutten ?”

De tweeling knikte enthousiast van ja terwijl ze uitdagend over hun cup CC tieten streelden.

Op dat moment ging het gesloten wc hokje open en kwam Kim naar buiten met een gezicht en haar truitje vol sperma en Peter aan zijn halfstijve lul mee trekkend.

Ze liep naar de tweeling toe en gaf ze opdracht om het sperma van haar gezicht en haar truitje af te likken. De twee schatjes aarzelden even, maar toen Kim dreigde, dat ze anders niet genaaid zouden worden door twee jongens, die nog moesten komen, gingen ze snel overstag. Met kleine tongbeweginkjes werd Peters sperma van Kims gezicht en shirtje afgelikt.

Beide meisjes probeerden, toen ze zich van hun taak gekweten hadden, hun spitse tongetjes in Kims grotere mond te stoppen. Drie geile tongen speelden een geil spelletje met elkaar, waarbij de twee zusje elkaar ook onder hun rokken zaten te kneden. Het geile, soppende geluid wond iedereen nog meer op dan al het geval was.

Even later ging de deur open van het damestoilet en kwamen de andere twee jongens binnen. Rob liep, na een oogopslag, terug naar de bar en kwam even later weer terug.

“Ik heb een papier met DEFEKT op de deur geplakt,”zei hij en deed de deur op slot. Eva vroeg zich hardop af of dat wel verstandig was, want er zouden best nog wat geile tienertjes binnen kunnen komen. Maar uiteindelijk werd besloten, dat dit aantal genoeg was. De 4 jongens zouden toch niet meer aan kunnen.

Even later stond de tweeling met hun rokjes omhoog te kreunen en te geilen naast elkaar, met ieder een dikke, neukende paal in hun nauwe kutjes, met de handen tegen de spiegel over de wasbak gebogen. Hun grote tieten, wel CC of misschien wel DD werden aan de dikke tepels als neukteugels gebruikt.Tevoren waren ze door de jongens flink uitgelikt. Het sap stroomde uit hun neukgaten. Ze lieten zien, dat ze tevens geil waren op elkaar, want de twee blonde kopjes bogen naar elkaar toe en de tongetjes begonnen weer een vurig likspelletje.

De zwartharige Sabine stond achter de twee jongens en had haar hand tussen de benen van de neukgrage knapen gestoken en krabbelde zachtjes over de strak gespannen zakken.

“Ik ga jullie strondholletjes uitlikken en mijn tong er zover mogelijk in steken. Ik wil jullie aarssap proeven, daar ben ik namelijk dol op. En daarna wil ik door jullie alle twee genaaid worden en jullie mannensap in kut en kont krijgen,”zei ze.

En de daad bij het woord voegend, knielde ze achter de jongens neer, trok om de beurt de billen uit elkaar en liet haar tong rondjes draaien rond de strondgaten. Tevens stak ze haar tong steeds zo ver mogelijk in de redelijk soepele mannenkutten.

Niet lang daarna, brulden de twee jongens het uit en spoten hun grote kwakken zaad in de kletsnatte, wellustige tweelingkutten. Het droop er uit, toen de piemels terug getrokken werden. De zwartharige slet, Sabine, probeerde alles op te likken, wat haar aardig lukte.

Inmiddels stonden en Eva en Kim ook met hun handen tegen de muur en werden genaaid door Luuk en Peter. Je hoorde het SLOEF..., SLOEF..., SLOEF... van de beukende lullen, de een in de kletsnatte kut van Eva, de andere in de soepele kont van Kim. Die was dat kennelijk wel gewend, want het kostte Peter niet veel moeite om haar met zijn dikke, maximaal gezwollen neukpaal te penetreren. De meiden stonden zwaar te hijgen onder het geweld.

Plotseling, zonder dat Kim iets in de gaten had, liet Eva Luuk stoppen. Ze draaide zich om, met haar vinger op haar lippen, zodat Luuks paal uit haar gleuf gleed.Ze gebaarde naar Peter dat hij even moest wachten met neuken en zijn lat helemaal uit de kut van Kim moest halen en weer terug moest stoppen. En dat een paar keer. Luuk moest vlak bij hem gaan staan en toen Peter voor de derde keer zijn lul helemaal uit Kims kut haalde schoof hij opzij en dwong Eva Luuk zijn pik in zusters waternatte, geile kut te rammen.

Eva greep naar de grote, hangende tieten van Kim en begon de tepels te bewerken. Ze trok en kneep en wreef de spenen, die al niet klein waren, maar onder dit geweld groeide tot wel 3 cm lang. Intussen had Luuk het idee, dat zijn paal nog nooit zo groot en stijf geweest was als op dit moment, terwijl hij zijn nietsvermoedende zus naaide.

Toen Eva zag, dat broer en zus op het punt stonden om een heerlijke bloedschande te begaan, fluisterde ze, de haar wazig aankijkende Kim, in haar oor:

“Oh geile incestslet, je wordt op dit moment geneukt door de lekkere lul van je broertje. Over een paar seconden spuit hij zijn vruchtbare zaad in je hoerige baarmoeder. Hoop maar dat je pil goed werkt, want anders zit je over 9 maanden met een incestbabytje. Ik heb al twee keer abortus moet laten plegen door dat sterke zaad van je broer. Dus vruchtbaar is het.”

Kim werd er zo geil van, omdat slechts deels tot haar doordrong wat Eva haar influisterde, dat ze begon te gillen:

”Ooohhh, jaaaa, naai me klaar, spuit mijn hoerenkut vol met vruchtbaar zaad, naai me een kind en geef me daarna nog dikwijls een spermadouche over de baby. Erin met die dikke lul. Gebruik me als zaadslet. Spuit die paal leeg in mijn sloeriespleet. Blijf me naaien. Kut, lul, geile hond, hoer, spleet, slettescheur, naaien. Ik wil alleen maar naaien. IK WIL ZAAD, HEEL VEEL ZAAD”

Ze kwam zo explosief klaar, dat ze bijna door haar knieën zakte, terwijl de dikke lul van Luuk zijn zak leegde in de vruchtbare kut van zijn zus en daarna zijn laatste druppels tegen haar bilspleet aan spoot.

Na enige minuten kwam ze bij en realiseerde zich op dat moment pas, dat ze volgespoten was door haar eigen broer.

Ze stond op en liep naar hem toe, keek hem aan en gaf hem toen een flinke klap in zijn gezicht:”Ik vind dit verkrachting, dat doe je nooit meer.”

Iedereen, inclusief Luuk stond verbaasd te kijken. Het was een minuut lang doodstil. Een gespannen stilte.

Maar ineens greep Kim Luuk achter zijn hoofd vast en begon hem te tongen.

“Maar ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen. Maar in het vervolg, vraag je toestemming en je naait me ook, als ik het wil. Duidelijk?”

Luuk grijnsde en knikte instemmend.

“En nu ga ik je vette lul schoonmaken. En niet met mijn mond, zoals gebruikelijk. Ga op de wc zitten met je benen uit elkaar.”

Luuk ging met zijn benen uit elkaar op de pot zitten, zodat zijn halfstijve lul in de wc hing. Kim ging met haar tieten, naar hem toe met haar benen nog wijder over hem heen zitten en gaf hem opdracht aan haar spenen te likken en er zachtjes in te bijten.

Plotseling spoot en een straal zeik uit haar poes over de lul van haar broer. En inderdaad, de straal was zo hard, dat de hele lul schoongespoeld werd. Echter dit was zo opwindend, dat de grote paal van de jongen weer omhoog kwam, tegen de scheur van zijn geile zus. Die ging even verzitten en de stijve lul gleed als vanzelf in het natte neukgat van zijn zus. Na een paar minuten op en neer gegaan te zijn, kwam hun geilheid tot uiting in weer een spetterend orgasme en een nieuwe stoot sperma in de geile snee van Kim.

De rest had dit gezien, en gebruikte om de beurt de andere wc's om hetzelfde te doen. Er werd daarna nog flink gegeild en vooral de tweeling kreeg het zwaar te verduren. Kutten en konten werd verscheidene malen volgespoten.

Toen de jongens leeg gespoten waren, werd de vader van de tweeling erbij gehaald. Gemma en Joyce gaven namelijk aan, dat ze nog niet genoeg hadden. De cafehouder kwam grijnzend de wc binnen en zag meteen, wat er aan de hand was. Hij kende vooral zijn twee (mannen)pappenheimertjes goed genoeg om te weten, dat de onverzadigbare sletjes nog een flinke beurt nodig hadden. Zijn vrouw hield in het café inmiddels de andere klanten wel bezig.

Hij zette de tweeling met de dijen tegen elkaar en de stevige billetjes naar achter. Wederom steunden ze op de wasbakken. De meiden begonnen gelijk te tongen en elkaars klitje te masseren. Binnen 1 minuut werden de reeds meerdere malen volgespoten kutten nog natter.

Pa opende de rits van zijn broek en haalde er een grote, nog slappe staaf uit. Hij wenkte Sabine, die bukte, haalde met moeite de ballen uit zijn broek en begon de grote kloten te strelen. Tegelijkertijd nam ze de dikke kop in haar mond en zoog er zachtjes op. De tamp begon geweldig te groeien en werd ruim 20 cm lang en 6 cm dik. Pa stond trots te kijken naar zijn groeiende geweldenaar.

“Geschikt om tienertjes open te boren. En nog geschikter om mijn eigen gebroed te naaien en flink van zaad te voorzien. Open die gore neukkutten van mijn twee sloeries, jij,”: zei hij tegen Sabine, die zijn dikke paal losliet. Met een hand opende ze de kletsnatte kut van een van de twee sletten. Ze greep meteen de dikke papalul vast en zette de grote, gezwollen, diepppaarse top tegen de natte spleet.

De café eigenaar gaf toen nog een demonstratie “ruig neuken”; zijn reusachtige paal pompte zonder mededogen om de beurt in de genotskanalen van zijn frêle dochtertjes, onder aanmoedigende kreten van Kim en Eva, die riepen, dat die geile, kreunende sletjes hard geneukt moesten worden.

Kim ging naast de vader staan en streelde hem zachtjes vlak boven de bilspleet terwijl Eva aan de andere kant naast de neukende vader ging staan, streelde ze hem over zijn billen, drukte zich met haar grote C of D tieten tegen hem aan en fluisterde:

”Vind je het lekker om je dochtertjes te naaien, geil beest. Lekker met die dikke tamp in je incestmeisjes te stampen. De hoertjes helemaal uitwonen met die dikke paal. Je eigen dochtertjes dekken en bevruchten. Er hebben zich vanavond al drie kerels leeggespoten in die hoerenkutjes. Moet je vrouw er niet bij zijn om je aan te moedigen, terwijl ze door een andere vent wordt geneukt en volgespoten. Haar kut vol vreemd zaad, terwijl jij met je dochtertjes paart. Zo doen jullie het toch wel meer. Je vrouw laat zich toch altijd door een vreemde vent vol neuken, terwijl jij je dochtertjes helemaal uitwoont. Of ligt ze op dit moment in het cafe op het biljart, zoals meestal op zaterdagavond? En dat iedere aanwezige vent na sluitingstijd zich mag leegspuiten in haar gore slettespleet of over haar immense tieten. Spuit die sloeries vol met je vruchtbare zaad. Naai ze kapot. Spuiten, geile hond en verkracht ze. Naai ze vol met je sap, geile incestvader. Toe maar, lekker spuiten. En als je daarna nog wat over hebt, zijn mijn neukgaten ook beschikbaar”

Kim ging achter de stotende vader zitten en vingerde met drie vingers het openstaande schijtgat van de cafehouder. Die hield het niet meer en spoot stromen mannenpap om de beurt in de geile kutten van zijn twee dochtertjes. Toen de natte paal uit de volgespoten kut van Gemma gleed, ging haar zusje achter haar zitten en zoog het hete sperma en het overvloedige kutgeil uit haar zusters sleuf. En Kim zoog met veel plezier de andere lekkende kut leeg

Vervolgens liet de tweeling hun vader op de grond gaan liggen en knielden ze boven de mond en boven de lul van de man en lieten na enige tijd een stroom pis los in zijn mond en over zijn dikke pik. De lul nam daardoor weer een enorme grootte aan, waarvan de geile Eva gebruik maakte om zich klaar te neuken en alsnog een flinke lading geil in haar slettespleet te ontvangen.

Zo werd Kim voor de eerste keer, weliswaar niet vrijwillig, maar toch aangenaam, gedekt door haar broer.

En ...zeker niet de laatste keer.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 1044x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.4
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 300x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.3
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 3655x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.2
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3690x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.8
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8191x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8215x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7123x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 20678x
Reacties: 19
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 11749x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7040x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 7764x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8100x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7380x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 19965x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 9879x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net