Opwindend.Net
Datum: 19-02-2019
Stemmen: 36x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10663x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 3
Door Johan100 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 2

ONDERTUSSEN...TEN HUIZE VAN...

Anoek en Dirk

Rond half zes 's avonds zat Anoek thuis aan de bar met een glaasje witte wijn op een barkruk. Ze gleed er bijna vanaf door het geil en het zaad, wat uit haar kont en kut liep. Op de fiets naar huis, vanaf de tennishal was ook al bijna van haar zadel afgegleden door alle nattigheid. Genietend van haar witte wijntje verheugde ze zich al over de flinke beurt, die ze vanavond van haar man zou krijgen. Als hij dienst gehad had, was hij altijd zo geil als een konijn en wilde niets liever dan haar flink palen. Ze mijmerde over het spannende daarvan: ze had zich vanavond flink in haar kont laten neuken door de tennishaleigenaar en vanavond zou ze zich door haar nietsvermoedende man heerlijk in haar twee andere gaten vol laten spuiten. Ze droomde weg en maakte nog een keer de neukpartij van 2 uur geleden mee...

Ze zat aan de bar van de tennishal met nog wat vrienden. Ze had al een glaasje witte wijn op en voelde de bekende kriebels in haar onderbuik. Uiteindelijk, zaten er nog maar een man of 5 aan de bar. Mirjam, de vrouw van Mark, de tennishaleigenaar, gaf een klein knikje naar Anoek. Die knipperde even met haar ogen en stond op, pakte haar tennistas en zie goedendag. Toen ze de hal uitgelopen was, pakte ze haar fiets en liep naar de achterzijde van de hal. Daar stalde ze haar fiets en liep door de achterdeur weer naar binnen. Zachtjes liep ze naar het instrumentenhok en deed de deur open. Mirjam stond daar al te wachten. De twee vrouwen keken elkaar geil aan en grepen elkaar plotseling hard bij de dikke tieten. Ze stonden ze genietend enige tijd elkaar te bevoelen. Beide trokken toen hun dunne bloesjes uit en de bh's lagen binnen de kortste keren op de grond. Mirjam kneedde het tietvlees van de hete Anoek stevig en nam om de beurt de erecte spenen in de mond, zoog er aan en beet er een beetje in.

“Speel maar lekker met die grote uiers van me en zuig op die dikke melkspenen.”kreunde Anoek. “ Ik wil die dikke tieten van jou ook zien. Ga voor me staan en streel die memmen, zodat ik het goed kan zien. Lik je eigen tepels, dan doe ik hetzelfde bij mezelf... Wordt je spleet al nat?... Ik wil dadelijk je geile meidensap op drinken. Lekker aan je kut zuigen... Komt Mark nog om mij of jou lekker vol te schuimen. Lekker dik, vet zaad. In mijn schijtgat of in jou hoerenspleet... Als hij in jou spuit, lik ik het er samen met jouw geil uit.”

Op dat moment ging de deur open en kwam Mark binnen. De twee meiden stonden inmiddels geil te tongen, terwijl ze ieder een paar vingers in de kokendhete scheur van de ander had. Door het gejaagde ademen wiebelden de grote uiers van beide sletten golvend heen en weer. Mirjam zag haar man binnen komen en draaide Anoek om. Ze greep haar bij de grote memmen vast, kneep er stevig in en fluisterde in haar oor, dat ze achterover moest leunen en haar poten uit elkaar moest zetten, zodat Mark een goed zicht had op haar pas geschoren, gezwollen kut.

Anoek luisterde goed en deed wat haar gezegd werd.

“Godverdomme, geile sletten. Jullie laten een vent zonder dat je hem aanraakt klaarkomen. Gore hoeren. Jullie willen lul en lul zul je krijgen. Maar eerst wil ik dat lekkere sap, dat uit die geile scheuren stroomt, proeven. Ga naast elkaar staan en vinger die snollesneeën tot het sap er uit stroomt.: “ gromde Mark. Hij had inmiddels zijn broek uit gedaan en zijn keiharde pik sprong te voorschijn.

“Zijn er nog mensen in de bar:”vroeg Mirjam.

“De buitendeur is dicht en er waren nog twee mannen. Het laatste wat ik zag, toen ik naar hier liep, was dat je dochter op haar rug achter de bar lag, met haar benen om een voor mij onbekende kerel. Ik kon nog net zien, dat er grote paal in haar jongemeidenkut heen en weer schoof en dat ze hem aanmoedigde om haar harder te naaien en te vullen met mannengeil...

Een andere vent, ik geloof dat dat die Ronald van de buren was, stond met een stijve pik in zijn hand op zijn beurt te wachten en zijn maat aan te moedigen. Die vermaken zich wel...,. En nu wij...”

Anoek vertelde het echtpaar, dat ze naast elkaar tegen de muur moesten gaan zitten met de benen wijd. Toen ze dat gedaan hadden begon Mark geil met zijn vrouw te tongen en kneep flink in de pronte uiers. Anoek stond dat even aan te zien en ging toen tussen de benen van Mark liggen en stulpte haar lippen om de paarse kop van de dikke penis. Ze liet haar tong rondjes draaien, rond de dikke rand van de eikel. Met smaak likte ze het sproeiende voorvocht, wat uit de dikke pik kwam op. Het leek wel of de stijve paal nog paarser en dikker werd.

“Je bent net een leeuw, die zijn territorium afbakent,”: grinnikte ze. Dat had ze namelijk ooit in Afrika gezien.

Ze kon niet genoeg krijgen van het geile sap, wat uit de pretstaaf van Mark stroomde.

Toen verhuisde ze naar de kletsnatte flamoes van Mirjam en likte een stroom geil, wat uit haar neukgat stroomde, op.

En zo ging het 10 minuten door. Mark had inmiddels zin gekregen om zijn pik in een lichaam te steken en bij voorkeur niet in dat van zijn vrouw, wat dat kon hij altijd doen.

Hij verordonneerde de promiscuë Anoek om op te staan en over zijn vrouw te bukken, met de handen tegen de muur. Mirjam was inmiddels op haar knieën gaan zitten en stak haar lange tong tussen de kutlippen van Anoek en likte stevig over de gezwollen klit. Mark had zijn lange staaf tussen de billen van Anoek gelegd en ging langzaam heen en weer. Ineens liet hij zijn pik tussen de benen van Anoek glijden en stak hem in de mond van zijn likkende vrouw. Die maakte de dikke paarse kop flink nat, waarna hij de paal voor Anoek haar sterretje zette en hem langzaam in haar kont drukte.

Anoek hijgde hardop en krijste: Erin met die paal. Naai me hard in mijn schijtpijp tot ik klaarkom. Naai me hard. Toe dan...Naai mijn kont kapot. Spuit je zaad erin. Naaien, naaien, naaien. Shit, shit, shit, ik ga komen op die dikke lul van jou. IIIKKK KKKOOOMMM. OH, GODVERDOMME, IIKK KKOOMMM.”

Op dit moment voelde ze dikke stam zwellen en terwijl de pik zijn lading in haar darmen spuugde, voelde ze vanaf haar aarsgat honderdduizenden speldenprikken via haar billen naar haar ruggengraat trekken en zo verder naar haar hoofd.

Haar lijf explodeerde en het kwijl spatte uit haar mond en kut in het rond...


Terwijl ze dit herbeleefde op de barkruk in haar eigen keuken, was haar hand onder het korte tennisrokje tussen haar dijbenen en het kletsnatte lintje, wat voor een broekje door moest gaan, gegleden en ze voelde aan de nog steeds gezwollen kutlippen. Ze zocht met een vingertopje haar pretknopje op en streelde het langzaam en zachtjes, maar met steeds toenemende energie. In de bijna dronken waas, waarin ze verkeerde, voelde ze al snel weer een orgasme opkomen. Het was minder intens, dan in de tennishal, maar uiterst prettig.

Ze vond het heerlijk om met haar kont en kut door de nattigheid op de kruk te glijden en wat ze onder deze omstandigheden wel eens meer deed, was haar pis laten lopen. Ze hadden toch een plavuizen vloer en de kinderen zouden pas rond half acht thuis zijn en Dirk pas na 12.00 uur. Ze vond het heerlijk om zo ongecompliceerd te zeiken. Ze kon zich herinneren, toen ze dat de eerst keer deed, net nadat Dirk haar geile snee vol sperma gepompt had. Ze zaten even een lekker glaasje rode wijn te drinken, waarbij zij op dezelfde kruk zat als nu en moest pissen. Ze besloot toen zonder Dirk te waarschuwen haar zeik te laten lopen en plotseling stroomde haar geile pis uit haar gleuf. Dirk hoorde het eerder, dan hij het zag, keek naar haar en kreeg onmiddellijk weer een stijve. Hij sprong van de kruk af waarop hij zat en hield zijn mond onder de kruk waar haar pis vanaf stroomde. Hij dronk zoveel mogelijk op, waardoor Anoek weer supergeil werd en voelde, dat haar spleet open ging staan door de zwellende kutlippen. Zij keek Dirk geil aan en hoefde niets te zeggen, want hij ging tussen haar benen staan en pompte zijn inmiddels staalharde pik in haar smachtende kut, terwijl de pis er nog uit stroomde. Al pissend werd ze binnen 1 minuut naar een orgasme geneukt, waarbij ze zelf mee hielp door hard over haar gezwollen klit te wrijven. Binnen dezelfde minuut spoot de dikke lul van Dirk zijn overgebleven lading in haar hete, natte grot. Dat was het moment, waarop ze plassex hadden ontdekt en ze maakten daar geregeld gebruik van.

Net toen ze paar pisbuis open wilde zetten hoorde ze een autoportier dicht slaan. Ze keek door het keukenraam naar buiten en zag nog net Dirks auto staan. Ze schrok zich kapot en raakte in paniek.

Even wist ze niet wat te doen, want hij zou geen problemen met haar geiligheid hebben,maar hij zou het zaad zo kunnen ruiken.

Gelukkig stond de buurman buiten, die Dirk even aansprak. Geanimeerd stonden ze te praten en Anoek zag kans om vlug een theedoek te pakken en de kruk droog te maken en met een beetje groene zeep na te drogen. Ze hoopte maar, dat de spermageur overheerst werd door de scherpe geur van de groene zeep. Toen ze naar de gangdeur liep keek ze op het prikbord en realiseerde zich dat ze zich in de dienst vergist had. De volgende keer was tot 12 uur 's nachts.

Razendsnel slipte ze naar boven en gooide haar rokje, stringetjes en theedoek onder in de wasmand. Meteen sprong ze onder de douche om zich te wassen. Ze zuchtte van opluchting en realiseerde zich dat ze door het oog van de naald gekropen was.

Het zette haar voor de honderdste keer aan het denken over het dubbelleven wat ze leidde. Het was wel heel riskant, maar ze wist ook, nymfomane als ze was, dat ze zich er niet tegen kon verzetten.

Even later hoorde ze haar man roepen, dat hij thuis was. Ze riep terug dat ze onder de douche stond en zo klaar was.

----------------

Terwijl de jongelui in de stad waren, zaten Anoek en Dirk diezelfde avond thuis. Zo als reeds eerder beschreven had Dirk dienst gehad tot 18.00 uur en niet tot 24.00 uur en Anoek was uiteraard wezen tennissen. Maar ze had, zoals zo dikwijls, niet alleen het tennisracket gehanteerd. Ze kon goed tennissen, maar behalve het tennisracket kon ze ook goed overweg met grote, harde palen.

Na afloop, toen bijna iedereen naar huis was, had ze dus de lul van de tennishalbeheerder flink in haar kont gehad en de kut van diens vrouw heerlijk uitgelikt. Daarna had Mirjam, de vrouw van de beheerder, enkele slokken zaad uit Anoeks kont weggezogen, maar Anoek had haar gezegd een deel te laten zitten, omdat ze thuis nog wat wilde hebben. Dit overspel gebeurde regelmatig en niet alleen door de beheerder. Er waren talloze mannen, die hun zak leegde in haar kont. Soms twee tegelijk. Die kon ze makkelijk in haar anus hebben. Ze wilde het wel eens met drie pikken proberen, maar ze kon drie mannen niet goed opgesteld krijgen.

En ze was ook niet te beroerd om een lekker kutje uit te likken en dat van haar te laten beffen. Maar niemand mocht in haar kut spuiten, behalve haar man. Niet uit liefde, maar omdat ze bang was, dat hij bij het beffen, wat hij graag deed, de resten van andermans sperma zou proeven of ruiken.

Ze wilde haar makkelijke, luxe leventje niet zo maar opgeven.

Daarnaast had ze het idee (hoe stom kun je zijn), daar ze dacht dat ze toch van hem hield, dat ze hem op deze manier minder bedroog.

Dirk had wel in de gaten, dat ze minder op zijn avances in ging dan vroeger (dat had nog een reden, maar daar wordt in een latere aflevering op terug gekomen), dus, aangezien hij super geil, was, vroeg hij haar dringend, of misschien wel dwingend of ze zich voor vanavond sletterig aan wilde kleden.

Anoek durfde niet te weigeren of smoesjes te verzinnen en zei, met een geile blik in haar ogen, dat ze dat graag zou doen, waar ze op zichzelf genomen ook geen bezwaar tegen had, gezien het feit, dat ze altijd geil was en makkelijk was te verleiden voor een spelletje met flinke lullen of smaakvolle kutten. Uiteindelijk was haar echtgenoot ook een goede minnaar. Maar schaamte voor haar promiscuë gedrag, remde haar af tegenover haar echtgenoot.

Ze waste boven op de badkamer nogmaals haar aarsgat goed uit en hoopte maar, dat er niets achter gebleven was. Maar ze maakte zich wel zorgen, omdat hij ook al een opmerking gemaakt had over de scherpe geur van de groene zeep. Ze moest toen snel een smoes verzinnen over een fles azijn, die ze had laten vallen.

Ze droogde zich af en liep naar hun slaapkamer en kleedde zich zo hoerig mogelijk aan, omdat ze haar lieve man(?) toch ook graag een plezier deed. Ze realiseerde zich niet, dat ze het eigenlijk voor haar eigen plezier deed.

Toen ze beneden de kamer in kwam, draaide Dirk zich langzaam om. Hij had zijn shirt uitgedaan en stond in een strakke spijkerbroek om zijn smalle heupen met zijn gezicht naar de open haard. Anoek zag zijn brede schouder en zijn gespierde armen rustig langs zijn torso naar beneden hangen.

Hij draaide zich langzaam om en hield zijn adem in.

Anoek had zich verantwoord hoerig opgemaakt, met misschien iets te rode lippen. Haar oogschaduw had ook een roze rood accent. Lange oorbellen, die bijna tot in haar slanke hals hingen. Dirk keek naar haar forse borsten, die in een iets te kleine, rode bh weggestopt waren. De cups bestonden uit twee delen, die van hoog naar laag open stonden, zodat haar diepbruine spenen erdoor naar buiten staken. Op de slaapkamer en op de trap en hal was het kennelijk koud, want ze waren keihard en trokken de grote, bruine tepelhoven deels mee naar buiten. Geil kneep ze er zelf stevig in en kreunde daarbij.

In haar navel zat een ring met een rood steentje, die Dirk nog nooit gezien had. “Pas laten aanbrengen.”: zei ze.

Haar bil-en kut bedekking mocht geen naam hebben. Dat bestond uit een zijden riempje van 2 cm breed boven haar heupen, een smal stukje textiel tussen haar billen door, wat na 2 cm in de bilspleet niet meer te zien was en zich tussen haar anus en haar kut splitste in twee bandjes, die door haar liezen liepen en ook aan het heupriempje vastzaten. Meer een kutversiering dan iets anders, waar haar dikke, gezwollen kutlippen, zowel de grote, als de kleine, duidelijk zichtbaar, uithingen. Dirk was gek op haar grote kutlippen en liet niet na er voortdurend, als hij de kans kreeg, aan te zitten, hetgeen Anoek graag toeliet. Alleen was hij niet de enige, maar mocht bijna iedereen er aan zitten.

Bovendien, naar de mode van heden ten dage, was haar kut en bilspleet helemaal kaal. Om dat tot stand te brengen had ze regelmatig hulp van Kim nodig en dat ging ook vice versa. Het geheel werd compleet gemaakt door rode hold ups met zwarte naad en rode naaldhakken van wel 12 cm. Het leek wel of ze op haar tenen stond, wat eigenlijk ook zo was. Ze draaide zich uitdagend, heupwiegend om.

Dirk stond bijna te kwijlen en moest zich inhouden om haar niet direct op te bank te gooien, haar benen uit elkaar te doen en haar keihard te naaien en haar slettekut vol te spuiten.

Hij ging met de rug naar haar toe staan en begon zijn strakke spijkerbroek uit te trekken.

Anoek zag dat hij er een vreemde, zwarte slip onder aan had, waar ze zich over verbaasde en die ze nog nooit gezien had.

Toen hij zich echter omdraaide moest ze ook slikken, want voor in deze slip zat een rond gat waar zijn ballen en halfstijve lul door heen stak. Hij had altijd een grote pik gehad en zijn ballen waren zo groot als kleine pruimen (hetgeen soms ongemakkelijk was), maar zo leek de tros wel 2 keer zo groot. Zeker toen de lul, terwijl hij naar haar stond te kijken, met kleine schokjes omhoog kwam en binnen 2 minuten zijn maximale lengte en omvang van 19 a 20 cm en 6 cm dik haalde. Ze zag langzaam, zonder dat iemand er aan kwam een druppel geil verschijnen.

Zijn borst was licht behaard en zijn lul en ballen waren ook geschoren. Zijn bilspleet overigens niet. Dirk schoor zijn geslacht om Anoek een plezier te doen, maar ook uit praktische overwegingen. Zoals hij wel eens grijnzend verkondigde:” als ik moet pissen en mijn lul uit mijn slip moet halen, trek ik meestal hard aan mijn zakharen. Dat is op deze manier opgelost. Twee vliegen in een klap.”

Binnen dezelfde 2 minuten druppelde het geil langs de benen van zijn slettevrouwtje naar beneden en maakte de eerste vlekken in haar kousen.

Vol schaamte en geilheid vroeg ze zich af, waarom ze geen genoegen kon nemen met deze goed uitziende, lieve en heel geile man, waarmee de seks meestal fantastisch was. Maar die gedachte hield niet lang stand ten gevolge van haar loopsheid.

Dirk liep naar haar toe en zei:” Hee sletje, zullen we eens gaan spelen. Ik met je mooie tieten en daarna met je hoerige kut. Ik wil je vanavond in al je gaten volspuiten. Ik behandel je als een echte hoer (wist hij veel!!) en betaal je voor een hele avond lekker geilen € 200. Ben je het daar mee eens, sletje?”

Anoek werd altijd super opgewonden als ze het hoerenspel speelde, kwam heupwiegend naar hem toelopen en kneep hem in zijn tepel.

“Schatje, voor € 200, kun je niet alles krijgen, maak er € 300 van, dan mag je alles met me doen, alleen niet anaal.”

Ze werden het, na enig onderhandelen, eens over € 250. Vooraf betalen, hetgeen hij onmiddellijk deed met 5 briefjes van €50, die ze, zoals een echte hoer betaamd, eerst veilig in haar tasje opborg.

Weer heupwiegend liep Anoek iets van haar man weg. Ze draaide verleidelijk met haar heupen en keek verlekkerd naar zijn pik.

“Wil je die lekkere, dikke, vette pik zo dadelijk in mijn neuksleuf steken; in mijn pretkanaal heen en weer slobberen en je hete lading in mijn baarmoeder sprietsen,”: vroeg ze met geile stem.

“Zeker, lekker hoertje, ik wil die neukkut van je helemaal uitwonen en dan volsprietsen met lekker, dik geil zaad. Flink ik die spleet rammen, in je neuksleuf heen en weer glijden, met mijn lekkere dikke paal. Maar eerst wil ik je geile sap uit je pruim likken, zodat je, ondanks het oplikken, zeiknat wordt. En na afloop wil ik in je mond zeiken en jij in de mijne”.: sprak Dirk hees. Wat een lekker, geil vrouwtje had hij toch.

Zijn twijfels over de laatste tijd verdwenen voorlopig als sneeuw voor de zon.

Anoek kreeg ineens een heel geil idee.

Ze gaf Dirk te kennen, dat hij even moest gaan zitten.

Toen liep ze naar een laag tafeltje, waar de halve fles wijn en twee glazen van eerder op de avond, op stonden. De glazen zette ze weg en het tafeltje schoof ze wat naar het midden van de kamer.

“Dit is de reden, dat je me nog niet mag likken, schatje, want anders gaat dit niet lukken.”

Ze ging schrijlings boven het tafeltje staan en liet zich geconcentreerd over de open fles wijn zakken. Dirk zat ademloos te kijken hoe de slanke fles langzaam maar zeker in de hete kut verdween. Hij ging er zeker tot de helft in.

Genietend liet zijn hoertje zich heen en weer over de fles zakken, zonder hem los te laten. Het geile vocht begon uit haar scheur te lopen en liep langs de buitenkant, maar ook langs de binnenkant naar beneden. Na 5 minuten heen en weer over de fles gegleden te hebben, voelde Anoek haar orgasme naderen.

“Houd godverdomme die fles vast, stomme lul, want anders gaat al de wijn over de vloer,”: schreeuwde ze, terwijl de schokken door haar lijf schoten.

Dirk reageerde, ondanks zijn kwijlende geilheid wegens haar optreden, net op tijd om te voorkomen dat alle wijn verspild werd.

Amechtig hijgend kwam Anoek bij. Ze gaf Dirk opdracht de fles los te laten en ze bleef nog even op de fles zitten.

Toen liet ze zich langzaam zo diep mogelijk zakken en kwam, met haar sterke kutspieren knijpend, omhoog. De flessenhals bleef klem zitten in haar neukgat en met de benen uit elkaar tilde ze de halfvolle fles op en bracht hem schuifelend naar haar echtgenoot. Die had enige kracht nodig om hem uit de kut van zijn vrouw te trekken en grinnikte:”Dat is de tweede keer, dat ik dezelfde fles moet ontkurken. Geil hoor!!”

Anoek kwam naast hem zitten en Dirk pakte de twee glazen en schonk in ieder glas wat rode wijn. Door de rode vloeistof kringelde heel wat slierten kutgeil.

Ze namen een slok en lieten de wijn met het geilemeisjessap genietend door de keel glijden. (Dit hebben mijn vrouw en ik echt gedaan. Apart. Moet je ook eens proberen. Eerst met een lege fles).

Dirk knielde tussen haar wijd gespreide benen en begon de rest van haar sap op te likken. Hij beet zachtjes in haar grote kutlippen en likte de kleine. Daarna probeerde hij zijn tong zover mogelijk in haar kut te steken en keek verlangend naar haar kontgat. Maar dat was verboden terrein (dacht hij). Hij likte over haar pretknopje en het sletje begon weer onrustig heen en weer te schuiven. Hij schoof eerst 1, even later nog 1, weer later 3 vingers met gemak in haar scheur. Al snel voelde hij het geribbelde pret-plekje en terwijl zijn tong zich bezig hield met het hele alfabet op haar clit te schrijven, masseerde zijn vingers het g-plekje. Het duurde dan ook niet lang, voordat de schuim uit haar kut stroomde en Anoek gillend, kreunend en steunend voor de tweede keer klaar kwam.

“Ohhhh geile god, ik ga godverdomme spuiten... Vang alles op in je bek en slurp mijn gat leeg... Ohhhh, ik kommmm klaaarrrrrr,”: gilde de geile teef.

Het had Dirk mateloos opgewonden om zijn geile, misschien wel nymfomane vrouw (maar dat had hij niet door) zo te zien genieten.

Het was een paar minuten rustig, waarin de vrouw lag uit te hijgen.

Ze vroeg zich voor de honderdste keer af of ze niet met haar man moest praten over haar uitspattingen, zodat hij zich niet bedrogen zou voelen en wellicht mee zou willen doen. Maar door gebrek aan durf verdween de gedachte weer even snel als hij gekomen was.

Het Anoekhoertje nam vervolgens de halfstijve paal van haar “klant” in de hand en begon zachtjes over de stam en daarna met het midden van haar hand over de superdikke, paarse eikel te wrijven. Met de andere hand nam ze de grote teelballen vast en begon daar zachtjes in te knijpen en toen ze hard werden er over te krabbelen.

Even later kwam de dikke stam op maximale hardheid en werd het tijd om pik ergens in te stoppen.

“Wil je in mijn sloeriekut of in mijn bek of tussen mijn tieten je zaad spuiten, schatje”: vroeg ze hees.

“Ik wil in je geile zaadgat spuiten, maar eerst wil ik afgezogen worden tot ik net niet klaarkom. Een geroutineerde hoer, zoals jij, zal daar wel geen moeite mee hebben.”: zei hij.

De slet knielde tussen zijn benen neer en begon over zijn stam te likken, van onder zijn kloten tot de eikel. Rond het dikste deel, de eikelrand, ging haar tong rondjes draaien en ze probeerde het puntje zover mogelijk in zijn pisgaatje te stoppen. Tegelijkertijd rukte ze flink aan de grote paal.

Op een gegeven moment voelde ze de lul zwellen. Vlug nam ze hem uit haar mond en kneep er hard in.

Ze liet hem los en ging met haar billen naar achter gebukt staan, benen wijd uit elkaar, met haar handen steunend op de bank. Dirk keek recht in het roze, natte neukgat. Hij trok zijn pik weer goed stijf en ramde zijn paal in een keer in het gastvrije neukhol. Ofschoon ze best al wat gewend was en al twee kinderen door haar geboortekanaal naar buiten had geperst, was ze nog redelijk nauw. Waarschijnlijk ten gevolge van haar bekkenbodemspieren oefeningen.

Hij ramde zijn dikke pik een paar keer hard in haar spelonk en trok hem er toen tot aan de eikel uit. Langzaam liet hij alleen de eikel heen en weer glijden door haar gleuf, onder mopperend gekreun van zijn hoertje..…... die was dit gepest na enige minuten zat en reageerde nijdig.

“In dat neukgat met die dikke pik en naai me kapot. Spuit al je geil in mijn buik en naai me een kind. Ja, naai me een kind, geile hond, met die grote paardenpik van je. Neuken, naaien, kut, pik, spleet, lul, hoer, slet, doe allemaal smerige dingen met me. Scheld me uittttt... Paal me hard met die grote stam. Jaaaaa... ik voel je sperma tegen mijn baarmoeder aanspuiten. Ik kooommmm weeeerrr klaaarrrr”:, gilde ze, duidelijk niet wetend wat voor onzin ze uitkraamde.

En met een onmenselijke brul loosde Dirk zijn zaad in haar neukhol.

“Ik spuit je vol, geile temeier in die zaadcontainer van je. In die hoerenspleet, gore slet. En laat het er dadelijk allemaal uitlopen en eet het op vuile teef:”brulde een over zijn toeren rakende Dirk.

Trillend op hun benen lieten ze zich op de bank zakken om bij te komen. Beiden vielen ongeveer flauw van de inspanning en hun orgasme.

Langzaam, na enige minuten herstelden lichaam en geest zich weer. Ze kropen naar elkaar toe en begonnen te tongen.

Anoek ging staan, met haar benen wijd en perste het zaad naar buiten in haar hand. Met een geile blik naar haar man likte ze het sperma en haar eigen kutvocht genietend op.

“Ik moet pissen:”zei Dirk ineens. Anoek gaf aan dat zij er ook aan toe was. Ze liepen samen naar boven, naar de lekker verwarmde badkamer en Anoek knielde naast de toiletpot met de mond open. Aan plassex deden ze dus al lang en verheugd keek ze naar de nog steeds imposante, half slappe pik van Dirk. Er begonnen kleine druppeltjes uit zijn pisgaatje te komen en Anoek wist dat er zo dadelijk een geweldige straal uit zou spuiten. En inderdaad, plotseling ging de sluis open.

“Bek open, teef, hier komt mijn zeik. Slik zoveel mogelijk in,”: riep Dirk en hij piste met volle kracht in de open mond van Anoek, die natuurlijk niet alles op kon vangen zodat hij maar besloot over haar geile, grote uiers en tegen haar kut aan te pissen.

Het werd natuurlijk een knoeiboel in de badkamer, maar toen Dirk uit gepist was, begon zijn vrouw genietend de pis van de vloer op te likken. Terwijl ze op haar knieën zat, gaf ze Dirk aan, dat hij achter haar moest gaan liggen. Hij ging vlug tussen haar benen liggen, met zijn hoofd bij haar hooggehakte schoenen en de rest van zijn lichaam onder het hare en even later spoot een forse straal verse pis uit haar pruim, deels in zijn mond, deels over zijn gezicht en borst.

Hij likte haar kut schoon en begon toen haar zeik op te likken.

Ze genoten beide met een luidruchtig geslurp.

Zo eindigde de zaterdagavond voor Dirk en Anoek, na de pisdouche met een gewone douche natuurlijk.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 1415x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.5
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 427x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.2
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 3893x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3738x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.8
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8224x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8237x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7148x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 20802x
Reacties: 19
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 11780x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7050x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 7771x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8106x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7389x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 19979x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 9883x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net