Opwindend.Net
Datum: 20-02-2019
Stemmen: 98x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 16393x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Familie Festijn - 2
Door Kevin2001 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Familie Festijn - 1

Max was zich helemaal rot geschrokken. Snel rende hij naar zijn kamer. Dit kon toch niet waar zijn! Hij was zojuist klaargekomen op zijn stiefmoeder! Dit was echt het ergste wat er kon gebeuren.

Denise stond nog verstijfd van de schrik stil toen Max naar zijn kamer rende. Ze werd wakker toen Iris tegen haar praatte. "Mam waarom stond Max naakt voor mijn deur? En wat is al die witte troep op je onderbenen?" Denise keek naar beneden en zag het zaad van haar zoon tegen haar aan plakken. Rustig liep ze naar de badkamer om het schoon te maken. Eigenlijk durfde ze niet maar toch voelde ze even tussen haar benen. Verdomd! Ze was kleddernat! Dit kon toch niet, dit was zo verkeerd!

Iris stond versteld in haar deuropening. Ze wist niet zo goed wat ze moest doen dus ging ze zichzelf maar weer aankleden.

Een paar dagen later. Niemand heeft een woord met elkaar gesproken over wat er is gebeurd.

Iris kom zichzelf niet langer houden en ging naar haar broer zijn kamer. Ze klopte aan en wachtte tot hij open deed. Langzaam deed Max de deur open en kreeg gelijk een rood hoofd toen hij zag wie het was. Ze vroeg of ze binnen mocht komen, daar kon Max natuurlijk geen nee tegen zeggen. Toen Iris binnen was gingen ze op zijn bed zitten. Na een ongemakkelijke stilte vroeg Iris aan Max "Hoe vaak masturbeer jij?". Max stamelde dat hij ongeveer 10 keer per week masturbeerde. "Mag ik je lul eens zien?" vroeg Iris. Max kreeg een rood hoofd en stamelde "uuuhhmmm is dat wel een goed idee?". "tuurlijk" zei Iris "er is niemand thuis en ik zal heus niet raar gaan kijken hoor, ik heb wel meer piemels gezien.". "nou vooruit dat maar" zei Max en hij begon aan zijn broek te friemelen. "ik heb niet de hele dag de tijd, Max" en ze trok in een keer zijn broek naar beneden. Zijn lul was al flink stijf en schoot dus vol omhoog. Iris keek verwonderend naar de kloppende pik die vlak voor haar neus hing. Dit was veruit de mooiste en grootste lul die ze ooit gezien had. Hij was wel 20 cm lang, wat voor haar de grootste was. Er zat ook een dikke ader op die een beetje aan het pulseren was doordat Max zo opgewonden was. Na een paar seconden staren bewoog Iris haar hand naar zijn kloppende paal. Ze begon hem langzaam af te trekken en na een minuutje begon Max al met kreunen. ze geleide hem naar zijn bed en begon hem te zuigen. Nadat hij was afgetrokken en afgezogen voor 5 minuten ging Iris zichzelf uitkleden. Ze voelde tussen haar benen en voelde een stroompje geil lopen.

Max liet haar liggen op zijn bed en hij zakte naar beneden. Hij rook aan haar kutje en rook een zoete walm die hem enorm aantrok. Hij had nog nooit een kutje zo dicht bij gezien! Hij gaf een likje aan haar poesje waarna er een kreun volgde. Hij ging verder met likken. Zijn zusje was al enorm nat! De zoete nectar liep met golfjes uit haar gaatje. Iedere keer likte Max het op. Tussen de kreunen door riep Iris dat hij zijn vingers moest gebruiken. Hij stopte dus direct een vinger tegen haar neukgaatje aan die er vrijwel meteen ingleed. Iris gaf direct een harde kreun. Nu had Max de smaak te pakken en begon zijn hand rustig heen en weer te bewegen. Toen hij dit aan het doen was zag hij bovenaan haar kutje een knopje te voorschijn komen. Hij wist dat dit haar klitje was en hij begon dit dus ook rustig te likken en te bewerken met zijn andere hand. Iris begon nu steeds meer te kronkelen onder het genot en zat dicht tegen een orgasme aan. "ik ga komen!"riep ze en er kwam een golf geil vol in het gezicht van haar broer terecht. Uitgeput zakte ze in elkaar van haar denderende orgasme.

Max zat nog steeds met een stijve en ook niet lang daarna zat hij rustig te rukken. Toen Iris bijkwam zag ze dit en werd meteen weer geil.

ze klom op zijn bed en hurkte boven zijn stijve paal. Ze zakte naar beneden en liet hem naar binnen glijden. Rustig begon ze op en en neer te bewegen terwijl ze druk haar klit bewerkte. Na een tijdje geneukt te hebben gaf Max aan dat hij ging klaarkomen. Iris had hier geen boodschap aan en begon hem harder te bereiden. Samen kwamen ze klaar en Iris voelde de lul van haar broer kloppen en zijn zaad in haar spuiten.

rustig gleed ze van hem af en ze waren net aan het na hijgen toen er op de deur werd geklopt. Haar moeder deed open. Verschrikt keken ze elkaar aan.

wordt vervolgd!!!

voor tips of tops kan je mailen! ook voor ander contact ;)


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 1338x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.5
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 402x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.7
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 3823x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3728x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.8
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8217x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8232x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7145x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 20770x
Reacties: 19
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 11772x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7046x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 7771x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8103x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7388x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 19973x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 9882x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net