Opwindend.Net
Datum: 26-02-2019
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 7790x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 5
Door Johan100 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 4

KIMBERLY EN ANOEK 1

Het was weekend en na een week hard studeren was Kim wel aan wat ontspanning toe. Ze was met Eva naar de stad gegaan om te shoppen. De dames waren natuurlijk bij Hönkemüller binnen geweest om leuke lingerie te passen. Ze hadden daar wel echt mooi ondergoed gekocht, maar hadden ook zin om echt iets spannends te kopen, dus werd Christien le Duc ook nog aangedaan. In de winkel hadden de meiden belangstellend voor het rek met speeltjes gestaan en gevraagd of ze een paar van de grotere dildo's mochten uit proberen. Dat was natuurlijk geweigerd, want Christien Le Duc is een nette zaak. Sekslingerie mochten ze wel proberen, maar alleen met hun eigen ondergoed aan.

“Wat heeft het voor zin, om een kruisloos broekje te passen, als ik mijn eigen slipje er nog onder aan heb.”zei de brutale Eva. Daar zat, volgens de verkoopster wel wat in, maar dat moest ze dan even aan haar bazin vragen. Even later kwam een mooie slanke vrouw, van tussen de 30 en 40 jaar naar hun toe en luisterde naar hun vraag. Ze keek bedenkelijk, maar besloot toch om het toe te staan. Dus ze mochten wel een paar kruisloze slipjes meenemen de paskamer in, maar dan moest zij wel meegaan, om te zien of ze de slipjes niet vuil zouden maken. Ze namen de grote paskamer, terwijl de bazin, die zich voorstelde als Esther, een collega riep om op de winkel te passen. Die kwam toelopen en gaf Kim en Eva een geile knipoog.

Esther vroeg de twee meiden haar te volgen en liep voorop. Eva en Kim keken met een verlekkerde blik naar de mooie vrouw die voor hun liep. Klik;klak;klik;klak tikte de zwarte enkellaarsjes met 10 cm hoge hak voor hen uit. Haar hoge zwarte paardenstaart bewoog van links naar rechts. In de mooi gevormde kuiten rolde de spieren soepel over elkaar heen onder de gladde huid. Slanke knieën liepen over in roomblanke, malse dijen die tot halverwege bedekt waren door een strak zittend zwart kokerrokje. Onder dat rokje bewogen zich twee fantastische, ronde billen uitdagend van onder naar boven, maar ook opzij. Het leek wel of ze dit opzettelijk overdreef. De meiden keken elkaar aan en likte tegelijkertijd genietend over hun bovenlip. Ze begonnen beide te giechelen.

In de paskamer aangekomen, haalde Esther twee broekjes van de hangertjes af en gaf ze aan de twee meiden. Om het goed te kunnen zien stelde ze voor om de korte zomerjurkjes uit te doen. Daar hadden Eva en Kim geen moeite mee en fluks gleden de jurkjes op de grond. Esthers gezicht liep rood aan, toen ze 4 flinke bh-loze borsten zag.

Toen daarna de kleine, gedragen stringetjes ook over de pronte billen afgestroopt werden en de twee geile meiden naakt voor haar stonden, had ze het niet meer. Haar kutje begon nat te worden, terwijl de twee sletjes de kruisloze niemendalletjes over en tussen hun billen trokken. Ze trokken ze over hun heuveltje heen en elkaar knipogend aankijkend friemelde ze de reeds zwellende schaamlippen door het gat in de broekjes. Ze vroegen Esther of de broekjes pasten, maar die kon bijna geen woord uitbrengen. Ze was namelijk bi met een voorkeur voor de vrouwenliefde, ofschoon ze bij tijd en wijle ook kon genieten van een dikke, spuitende lul is haar sleuf. maar dat hadden de meiden al lang in de gaten.

Als bij afspraak gingen de twee grietjes op de twee naast elkaar staande stoel zitten en lieten langzaam hun slanke benen uit elkaar gaan. Ze zaten echter zo dicht bij elkaar, dat Eva haar linkerbeen over het rechterbeen van Kim moest leggen.

Snel achter elkaar slikkend puilde de ogen van Esther bijna uit haar hoofd. Eva lachte tegen haar en zei: ”Jij ziet nu onze geile spleetjes, wij willen het jouwe ook zien. Doe je rokje eens omhoog en trek je slipje uit.”

Esther trok langzaam haar korte zomerjurkje omhoog en de andere twee meiden zogen hun adem naar binnen, toen ze zagen, dat de vrouw zelfs geen slipje aan had.

Ze grinnikte daar zelf om en vertelde, dat de verkoopsters geen van allen een slipje droegen, omdat ze soms wel eens mannen moesten overtuigen om iets aan te kopen.

“Het gebeurt regelmatig, dat hier, heel schuw, wat oudere, meestal nette mannen binnen komen, die wat willen kopen om hun seksleven wat op te pimpen. Zie ik dat hij aarzelt, dan vinger ik mezelf of een van de andere meiden vlug achter de toonbank of op het kantoortje erachter en ik ben in ieder geval binnen 30 seconden kletsnat. Ik loop vervolgens naar de man toe en vraag heel lief of ik hem kan helpen. Meestal beginnen ze dan te stamelen, krijgen een rode kop en willen weg gaan. Ik pak dan meestal strelend hun hand en steek die onder mijn rokje, wat ik inmiddels wat hoger opgetrokken heb. Zo gauw ze mijn natte snee gevoeld hebben en ik ze heb laten proeven, vertel ik ze, dat ze met behulp van die en die attributen hun vrouw ook zo ver kunnen krijgen. Vervolgens kopen ze de halve winkel leeg en komen regelmatig, zogenaamd verlegen terug. Op dezelfde manier verkoop ik ze dure masturbators, die ik regelmatig demonstreer in het kantoortje hierachter. Ik zorg dan dat ze altijd mijn openstaande, geile scheur kunnen zien. En soms zuig ik ze leeg. Vandaar...geen broekjes”: vertelde Esther

Haar mooie kutje blonk inmiddels van nattigheid.

“Trek je kutje open aan je grote schaamlippen,geile snol. Zet een been op die stoel, wijzend op de derde stoel in de paskamer, en steek dan twee vingers in dat geile gaatje en vinger jezelf tot het geil uit je gleufje langs je vingers naar beneden loopt en laat ons je sapjes proeven:” sprak Kim streng.

De geile bi-lesbienne had niet meer aanmoediging nodig en even later hoorden de twee meiden het luidruchtige gesop uit het geile genotskanaal van de heftig vingerende vrouw. De seksgeur verspreidde zich snel. Ze werden er zo heet van, dat ze in elkaars grote tieten begonnen te knijpen en daarna de klitjes van elkaar begonnen te vingeren.

Bij alle drie begon zich een klaterend orgasme aan te kondigen, terwijl ze elkaar smachtend bekeken. Esther was de eerste die klaarkwam en met een onderdrukte kreet, spoot ze hijgend een hele lading geil op de grond. De twee meiden gingen wat rustiger vingeren, zodat ze op het randje van hun orgasme bleven hangen. Eva wenkte Esther en liet haar tussen haar benen knielen: “Lik me klaar, geile slet en drink al mijn sap op. Als je met mij klaar bent, doe je hetzelfde met mijn vriendinnetje. Vooruit...likken”.

Esther ging met plezier tussen Eva's benen zitten en liet haar tong in het kletsnatte spleetje glijden en dronk gulzig van de heerlijke sapjes.

Inmiddels had Kim buiten het hokje een man van een jaar of 40 zien staan, die, naar binnen glurend, over zijn kruis stond te wrijven. Kim legde haar vinger op haar lippen en wenkte hem binnen te komen. Zachtjes kwam de man binnen, zodat Esther niets in de gaten had, en ze maakte een trekkende beweging en wees op Esthers rug.

De man knipoogde en deed zachtjes zijn broek open en haalde een forse gezwollen paal uit zijn broek, terwijl Eva de likkende Esther aan haar paardenstaart omhoog trok en haar lekker begon te tongen, terwijl ze ook in haar geile, dikke uiers kneep. Vervolgens drukte ze Esther weer terug in haar kruis, waar die meteen weer flink het sap uit Eva's kut begon te likken.

Eva zat inmiddels klaar te komen en had desondanks gezien, wat Kim van plan was.

Ze drukte Esthers hoofd onmiddellijk na haar orgasme naar Kims natte spleet en dwong haar om met haar likoefening verder te gaan, hetgeen ze niet bezwaarlijk vond. Ook daar slurpte met veel genoegen het kutgeil op.

De man trok inmiddels rustig aan zijn pik en hield in de gaten of Kims orgasme zich aankondigde.

Toen Kim harder begon te hijgen en even later een flinke lading geil in de mond van Esther spoot, voerde de man het tempo op.

Net toen Esther klaar was met het oplikken van Kims zoete sapjes en zich omdraaide, kwam de man klaar. Zijn stralen sperma spoten met geweld in het gezicht van de geschrokken lesbienne. Het was zoveel, dat het ook op haar tieten spoot. Eva trok snel Esthers decolleté open.

De twee meiden en de man schoten in de lach wegens het verontwaardigde gezicht van Esther en hij liep naar Eva toe en liet zijn pik schoonlikken door het geile meisje.

Esther wilde boos worden, maar de man ritste op zijn gemak zijn broek dicht, zei dat ze zich niet moest aanstellen en liep het pashokje uit.

“Je gaat het geil op je gezicht oplikken, slet. Dan weet je ook eens hoe lekker mannengeil is. Waarschijnlijk heb je het nog nooit geproefd.” zei Eva dominant. Het onderdanige karakter van Esther kwam tot uiting toen ze braaf het zaad van haar gezicht schraapte en oplikte. Kim en Eva likt daarna haar borsten af een knepen hard in de gezwollen spenen, hetgeen weer een diepe zucht van de hete lesbo opleverde.

“Even wennen, maar het valt niet tegen:” zei ze op de vraag van Eva hoe het smaakte.

De meiden liepen, na aangekleed te zijn, terug naar de winkel en rekenden met een flinke korting af. Na Esther een lekkere tongzoen gegeven te hebben en beloofd te hebben, dat ze gauw terug zouden komen, liepen ze de winkel uit. Ze hadden de kruisloze broekjes aan gehouden.

Veel plezier beleefden ze die middag op de terrasjes, waar ze geregeld hun benen even uit elkaar deden, als er leuke mannen langs kwamen. Het leukste vonden ze het om oudere mannen, die met hun vrouw langs kwamen, uit te dagen.

Het was vermakelijk om te zien, hoe die gefascineerd bleven kijken, tot hun vrouw in de gaten kreeg, wat er aan de hand was en nijdig aan hun man gingen staan te trekken.

Een aantal keren kregen ze de termen “slet” en “hoer” naar hun hoofd geslingerd.

Daar vermaakten ze zich nog meer mee en ze maakte geregeld obscene gebaren naar de vrouwen. Eva zat bijna de hele tijd met de wijsvinger van haar rechterhand stotende bewegingen te maken in het cirkeltje van duim en wijsvinger van haar linkerhand en Kim had geregeld haar duim tussen de wijs- en middelvinger van haar rechter hand.

Maar op een gegeven moment was de lol er vanaf en besloten naar huis te gaan. Ze spraken af 's avonds naar de stamkroeg te gaan om een neukertje te zoeken. En met een geile kus namen ze afscheid van elkaar.

“Tot vanavond”

Die avond gingen ze samen naar het cafe, maar dat liep niet zoals afgesproken. Kim kwam om half elf al chagrijnig thuis, omdat ze ruzie had gehad met haar beste vriendin over een man. Met Eva had ze wel eens meer ruzie over jongens. Het duurde overigens nooit lang. In principe spraken ze meestal af dat ze de leuke jongens en ook mannen deelden. De een probeerde er een uit en schoof die, na goedkeuring, door naar de ander. Ze hadden daar een soort geheimtaal voor, waarbij “dik” bijvoorbeeld betekende: heeft een flinke, dikke lul. “Goed” betekende bijvoorbeeld: kan goed neuken. “dikgoed”is natuurlijk duidelijk. “Nat”betekende: kan goed beffen. Enz.

Die avond was Eva wat dwars en te geil en wilde de oudere man niet delen ofschoon Kim strondgeil was. Ten einde raad was ze maar naar het toilet gegaan en had zichzelf klaar gevingerd. Ofschoon ze wel klaar kwam, was het alles bij elkaar redelijk onbevredigend.

Toen ze terug was in het café had ze Eva kwaad laten weten, dat ze naar huis ging. Eva reageerde nauwelijks, omdat de man duidelijk met zijn hand tussen Eva's benen zat en haar aan het opgeilen was. Ze had haar linker been op de stang onder de bar gezet, zodat haar kruis een beetje open stond. Ze stond hoorbaar te soppen. Kim kon ook zien, dat Eva haar hand achter haar rug had en met de grote lul van de man aan het spelen was. De eikel blonk van nattigheid. Een van hun tweeën had de pik namelijk uit zijn broek getrokken en hij stak fier naar voren.Kim rook hun geile geur en besloot maar te vertrekken.

Thuis aangekomen, bleek er niemand thuis te zijn. Ze realiseerde zich dat haar vader weekenddienst had en dan bleef hij op de praktijk slapen, omdat hij geen zin had iedere keer voor elk wissewasje de 16 km van huis naar werk en terug te rijden.

En mama was natuurlijk op de tennisbaan.

Dan ging ze daar maar naar toe, om nog een wijntje te drinken en daarna met haar moeder naar huis te gaan.

Bij de sporthal aangekomen zag ze dat bijna alle licht uit was en de ingang op slot.

Er moest echter nog iemand zijn, want ze kon door deuren zien, dat het licht in de toestelruimte nog aan was.

Aangezien ze zelf ook tenniste, wist ze dat er aan de achterzijde van de hal nog een kleine deur was.

Misschien was die nog open.

Voorzichtig liep ze langs de donkere zijkant van de hal naar de achterzijde.

De deur bleek inderdaad nog open te zijn.

Door de donkere gang liep ze naar de bar, waar ook niemand meer was, maar waar nog wel half gevulde glazen stonden.

Toen ze goed luisterde hoorde ze in de stille hal gehijg en gekreun.

Het kwam uit de toestelruimte.

Voorzichtig liep ze daar naar toe en keek om het hoekje. Haar mond werd droog van verbazing.

De eigenaar van de tennishal en een andere, voor haar onbekende man, lagen op de sportmatten met de benen in elkaar geschoven en met hun ballen tegen elkaar aan, zodat twee stijve lullen vlak tegen elkaar recht overeind stonden. Een van de mannen hield ze alle twee vast. Ze vormden samen een dikke, tweekoppige monsterpik.

Net op dat moment liet een slanke vrouw, met alleen tennisschoenen en korte sokjes aan zich over deze dikke paal glijden en begon de dikke palen te berijden.

Ofschoon ze met de rug naar Kim toe zat, herkende ze meteen haar moeder.

Nu was het zo, dat Kim al enige tijd, zoals bekend, geregeld seksueel kontakt had met haar moeder.

Dat was ontstaan, toen Kim op een keer, een tijd geleden met een rode kop aan haar moeder vroeg of die haar wilde helpen bij het scheren van haar geslachtsdelen en haar bilspleet. Dat laatste is namelijk zeer lastig zelf te doen. Anoek wist wel, dat dit bij de jongelui in de mode was. Waarschijnlijk omdat dat in vrijwel alle pornofilms ook zo was.

Ze stemde dus toe en hielp haar dochter voorzichtig en zachtjes om haar kut en bilspleet schoon te scheren.

Ze kon het niet laten om haar dochter te teasen en streelde na afloop langer dan nodig was met bodylotion over de kaalgeschoren schaamlipjes, die natuurlijk vochtig werden. Dat zag ze en dat rook ze en ze werd er zelf een beetje geil van.

Toen Kim klaar was met de scheerbeurt, vroeg Anoek af haar dochter dit ook bij haar wilde doen. Die kon natuurlijk geen nee zeggen en ze ging dan ook voortvarend aan der slag.

Toen het kutje en de bilspleet van haar moeder klaar waren, wreef ze ze in met bodylotion en vanwege haar eigen geilheid deed ze het ook nog te lang. Maar haar moeder reageerde anders dan zij, want er liep al snel een hele stroom sap uit haar pruim en ze begon ook sneller te hijgen.

“Geef mijn kut eens een paar kusjes en lik mijn klitje:”smeekte haar, inmiddels geil geworden moeder. ”Toe Kim, verwen me eens, dan doe ik dadelijk bij jou.”

Kim was inmiddels ook zo geil geworden, dat ze er niet aan dacht om te stoppen, dus likte en kuste ze het lekkere spleetje van haar moeder. Ze likte de heerlijke sapjes op die uit de kut kwamen stromen en concentreerde zich toen op de gezwollen klit van haar moeder. Ze nam hem tussen haar lippen, zoog er aan en beet er zachtjes in. Tegelijkertijd had ze twee vingers in haar eigen neukspleet gestoken en voelde haar eigen sap naar beneden stromen.

Mama kneep ondertussen in haar eigen grote tieten en trok en draaide aan haar spenen.

Ze begon te hijgen en plotseling trilde haar hele bekken en vandaar naar de rest van haar mooie lichaam in een orgastische cadans. Ze sloeg met haar hoofd heen en weer en kreunde en gilde de hele buurt bij elkaar. Gelukkig hadden ze een vrijstaand huis. Sap stroomde in grote hoeveelheden uit haar spleet.

Toen ze tot rust gekomen was, vroeg ze Kim om op haar rug op bed te gaan liggen. Ze ging er in positie 69 op liggen, zodat haar dochter goed haar, rode klaargekomen, natte scheur kon zien. Mama vertelde haar, dat ze niet aan haar kut hoefde te komen, maar zich moest concentreren op haar eigen genot. Maar misschien vond ze het geilmakend om naar de kut te kijken, waar ze zelf jaren geleden uit gekomen was. Ze trok de inmiddels dik gezwollen schaamlippen van haar dochter open en stak haar tong ze ver mogelijk in Kims geilgat en likte zo nu en dan ook over haar aars. Ook maakte ze haar vinger nat en liet deze voorzichtig in het poepgat van haar dochtertje glijden. Gezien het gemak, waarmee dit ging, had ze snel door, dat dit niet de eerste keer was, dat Kim iets in haar anus kreeg.

Ze begon over het pretknopje van haar dochtertje te likken en stootte haar vinger steeds sneller in het gastvrije poepgaatje. Kim kon toch niet van de druipende, openstaande flamoes van haar moeder afblijven en probeerde de heerlijke sapjes, die er uit druppelden op te likken. Ze raakte steeds opgewondener en voelde dat er iets ging gebeuren in haar mooie, geile lichaam.

Binnen niet al te lange tijd begon het hete sletje te schokken en plots spoot er een grote straal nattigheid uit haar pruim, precies in mama's mond en over haar gezicht. Anoek slikte het met genoegen in en likte de kut van haar dochter schoon.

Zo was de seksuele situatie tussen moeder en dochter ontstaan en met enige regelmaat deden ze elkaar dit genoegen.

Niettemin was Kim gechoqueerd, toen ze haar moeder zag neuken met andere mannen als haar vader. Dit kon wel eens grote problemen op gaan leveren. Bovendien gunde ze dit haar lieve vader niet. Over haar eigen seksuele relatie met haar moeder dacht ze verder niet na. Ze had dat ervaren als een surplus en niet in plaats van naast de gewone seksuele relatie van haar vader en moeder. Ze zou ook best met haar vader willen neuken. Daarom had ze namelijk niet het gevoel dat ze haar vader bedroog als moeder en dochter lief voor elkaar waren. Ze zou dit zelfs graag met haar vader willen doen, als het zo uit zou komen, want ze addoreerde hem en was eigenlijk wel een beetje verliefd op hem.

Ze bleef in het donker staan en voelde, ondanks haar bedenkingen, een enorme geilheid op komen. Lichaam en geest sloegen verschillende wegen in, waarbij het lijf begon te overheersen.

Ze maakte voorzichtig de bovenste knoop van haar super strakke spijkerbroek los en ritste hem zachtjes open. Ze liet haar hele linkerhand in haar stringetje glijden en constateerde dat het daar reeds een kletsnatte boel was.

Haar middelvinger gleed door haar natte gleuf en raakte ook steeds haar genotsknopje, dat duidelijk begon te groeien en te gloeien.

Geile scheutjes stroomde door haar onderbuik en ze voelde dat ze snel een orgasme zou krijgen door het hete tafereel voor haar. Maar ze wilde het nog wat uitstellen.

Haar moeder gleed met luid gekreun op en neer over de tweekoppige slang.

De mannen begonnen te vloeken en te schelden:” Godverdomme, ga door, hete teef, geile snol. Werk ons af met je hoerenkont. Je krijgt thuis zeker niet genoeg zaad in je pruim en in je andere neukgaten. Je man kan er kennelijk weinig van. Daar zullen wij wel eens verandering in brengen, neukhoer.“

Haar moeder reageerde niet en ging onverdroten verder, met een pijnlijk genietende trek op haar gezicht, met het naaien van de twee heren.

Plotseling werd in Kims oor gefluisterd:”Niet schrikken. ik word hier super geil van. Jij kennelijk ook. Laten we nog even blijven kijken.”

Ze voelde dat een vrouwenlichaam met zeer grote tieten zich tegen haar aanvlijde en een hand trok haar hand uit haar broekje en nam diens plaats over. Ze werd vol in haar snee gepakt en een vinger gleed door de natte vallei. Een ander hand greep haar tieten vast en begon die te kneden.

Het vrouwenlichaam reed met haar kut tegen haar billen aan en Kim voelde dat haar spijkerbroek op haar billen daar ook al nat van werd. Ze voelde achter zich en was niet verbaast, dat de vrouw naakt was.

Ze draaide haar hoofd om en herkende de knappe, blondharige vrouw van de sporthal beheerder. En schuin achter haar stond haar dochter, ook naakt. Beide waren blond en hadden een hoge paardenstaart gemaakt.

Plotseling duwde de vrouw haar naar voren in het volle licht en beide ander vrouwen kwamen achter haar aan.

Het neukende trio had niets in de gaten, maar wel een derde man, die uit het zicht van de meiden stond te kijken, met zijn grote stijve paal uit zijn broek. Hij streelde de lul en trok er zo nu en dan zachtjes aan.

Anoek had inmiddels haar juiste tempo gevonden en liet zich hijgend en kreunend op en neer over de immens dikke tweelingpik glijden. Een van de mannen bleef beide pikken bij de basis vasthouden zodat ze niet uit elkaar zouden gaan door de heftige en steeds snellere bewegingen van de geile teef. De andere man probeerde de op en neer slingerende tieten steeds te masseren.

Anoek begon steeds harder te kreunen:” Ik neuk jullie, geile beesten. Ik neuk jullie helemaal leeg. Spuit je geil in mijn hete kont. Scheld me uit geile naaiers. Woon mijn reet uit. Ikkkk... koooommmm .. kllaaaarr. Ikk ga spuiuiuiten!!!”

De mannen begonnen haar uit te maken voor smerige strondhoer, geile temeier, gore neukteef. Hete snol, goedkope sloerie. “Je moet meer genaaid worden in je reet. We zullen je volspuiten met een flinke lading dik, geil sperma. Allemaal in je poepgat en later over die grote uiers en in je smoel. Hier komt het. Spuiten!!!, spuiten!!!.”

En grote, dikke klodders geil werden in haar darm gespoten door de kreunende en scheldende mannen en er door haar bewegingen weer uitgeperst. Alles droop van het kutgeil en de mannenpap. Anoek gilde het uit van genoegen.

De zijn eigen lul strelende man keek naar de nieuw aangekomenen en zei ineens grinnikend:”Jongens en meisjes, we hebben gezelschap.”

De twee liggende mannen grijnsden naar de vrouwen, maar Kims moeder schrok zich kapot. Ze wilde van de twee lullen afkomen, maar werd tegen gehouden door een van de twee mannen en het feit, dat ze haar dochter gemasturbeerd zag worden door Mirjam, de vrouw van de tennishal beheerder. Naast deze twee meiden stond de dochter van de halbeheerder met haar 3 vingers in de duidelijke kletsnatte kut.

“Kim, wat doe jij hier?” vroeg haar moeder geschrokken.

“Dat kan ik beter aan jou vragen, mama. Vind je dit wel kunnen tegenover papa ? Deze geile dingen doen met vreemde mannen. Jij lijkt wel een hoer.”

Ze zag een trek van schaamte op het gezicht van haar moeder komen. Maar daarna stond ze op en liet de slapper wordende pikken uit haar gleuf glijden. Ze liep, een beetje wankelend naar haar dochter toe en siste haar toe :”Jij bent geen haar beter, jij laat je ook door Jan en alleman naaien en ook door mij en misschien ook nog door anderen meiden je spleet uitlikken. Wat maakt dat van jou?”

“Inderdaad, een even grote hoer als jij bent. Dat zal ik ook wel van jou hebben. Niet dat me dat spijt, maar er is een groot verschil: ik heb geen belofte aan iemand gedaan. En dat maakt mij een even grote hoer als jij bent, maar wel een betrouwbare.”

De andere aanwezigen stonden beduusd de felle woordenstrijd tussen de twee hijgende hellevegen aan te zien. Het leek wel of ze elkaar te lijf wilden gaan.

En dat gebeurde ook, want plotseling deed Anoek een stap daar voren en greep haar dochter stevig door de openstaande gulp in haar kruis. Duidelijk was dat ze meteen een of twee vingers in de kletsnatte kut stak om haar slettedochter stevig vast te houden. De twee kemphanen keken elkaar met bliksemende ogen aan en Kim greep haar moeder na enige seconden stevig vast bij haar grote tieten. Ze begon die stevig te kneden en voor zover de tepels nog niet hard waren, knapten ze nu bijna uit hun vel. Binnen enkele seconden trokken ze elkaars lichamen naar zich toe en begonnen heftig te tongzoenen. Ze waren zo opgejut, dat het kwijl uit beide monden liep over de kinnen, naar de borsten.

De tongen speelden een zeer erotisch spel, wat voor de toeschouwers een zeer opwindend schouwspel opleverde. Zeker omdat het moeder en dochter waren. Zulk een verdorvenheid bestond wel, maar ze hadden dat nog nooit gezien.

De toeschouwers slaakten allemaal een zucht van opluchting, omdat ze al een orgie aan zich voorbij zagen gaan.

“Jij blijft er kennelijk ook niet nuchter onder,”zei Mirjam tegen Kim, toen moeder en dochter elkaar losgelaten hadden. “Je bent kletsnat. Misschien nog wel heter dan je moeder. En jullie doen het kennelijk ook samen, dus kom mee genieten.

Karel kom dit slettekutje eens even verwennen en smeer haar eens goed door:” zei ze tegen de toeschouwer.

Die kwam likkebaardend en met een flink heen en weer slaande grote, zware lul naar Kim en Mirjam en haar dochter Angela toe lopen.. De twee mannen waren inmiddels ook opgestaan op en namen zich voor Anoek een DP te geven.

Maar daar was Anoek duidelijk in: “Jullie mogen in mijn kont en mond neuken en klaar komen en overal over me heen spuiten, maar mijn kut is alleen voor mijn man. En daar houden jullie je aan. Anders is het feest voorbij”.

“Is die bevlieging nog steeds niet over:”mopperden de mannen. “Dat is toch flauwe kul. Je bedriegt je man even goed door je andere neukgaten te laten gebruiken”.

Maar Anoek hield voet bij stuk. Dit had ze sinds de afgelopen jaren van list en bedrog altijd zo gedaan en haar echtgenoot had geen toegang tot haar aars. Zo hield ze de kans op ontdekking zo klein mogelijk, vooral als Dirk haar wilde beffen en ze kort daarvoor door een andere vent was volgespoten. Dan was geur en smaak niet zo pregnant aanwezig.

Kim reageerde als door een wesp gestoken op de eerder gemaakte opmerkingen van de mannen:” Ik wil niet dat jullie zo over mijn vader praten. Ik heb de seks tussen hem en mijn moeder verscheidene malen gehoord en ook gezien. En pa liet mama alle hoeken van de kamer zien. Daar kunnen jullie nog wat van leren. Ik snap niet dat ze daar niet tevreden mee is. Ja ma, jullie hadden enige malen de deur van jullie slaapkamer niet helemaal dicht en ik heb staan te kijken, met mijn vingers in mijn kut, hoe pa jou helemaal stuk neukte. Ik had graag die dikke, vette paal in mijn eigen kut willen voelen spuiten en ik ga daar, denk ik, nog wel eens mijn best voor doen. Maar als jullie nog een lullige opmerkingen over mijn pa maken hebben jullie vanavond twee geile teven minder. Want dan ben ik weg en ik neem mijn moeder mee.“

Mirjam suste de boel en stelde voor om naar hun huis achter de hal te gaan, daar was het gezelliger en warmer.

Iedereen trok zijn of haar kleren weer aan en vertrok door de achterdeur naar het grote huis.

Wordt binnenkort vervolgd in Kimberly en Anoek 2: de orgie1 en de orgie2

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 6


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Logeren Bij Tante KimDoor: Paul Maat
Gelezen: 2799x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
7.6
:: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 7Door: Hottie
Gelezen: 1037x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
25-03
8.4
:: 5. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3185x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
24-03
9.1
:: 4. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6044x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
23-03
9.1
:: Bij Oom Op KamersDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 11316x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Uitdagend, Badkamer
23-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 14Door: Johan100
Gelezen: 2956x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
23-03
9.1
:: 3. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 10498x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.6
:: Sporten Met Dochter...Door: N75
Gelezen: 10682x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vader, Dochter, Trio, Onderwerping
22-03
8.4
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 25398x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 7233x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.6
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 17522x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 11335x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 10783x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 10833x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 9684x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net