Opwindend.Net
Datum: 13-05-2018
Stemmen: 215x
Cijfer: 9.5
Gelezen: 78646x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Terugkomdag Met De Juf - 1
Door Timio - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Voor De Klas - 4 (slot)

Hoe had ik me zo ver kunnen laten gaan?
Ik, een nette vrouw en serieuze onderwijzeres. Ik begreep het niet en voelde elke keer dat ik er aan terug dacht schaamte. Wat was er toch met me gebeurd. Ik probeerde het te verdringen maar diep van binnen was er ook iets dat nog brandde.
Na een maand kreeg ik plotseling een mailtje van Johan. Hij vroeg of ik een terugkom dag wilde organiseren omdat zij graag aan mij wilde vertellen wat ze met mijn leerstof in de praktijk hadden gedaan. Ik liet weten dat ik niet geïnteresseerd was en hoopte dat het daarbij zou blijven. Hij reageerde met een overtuigende mail waarin het echt leek dat ze het serieus bedoelde. Ik aarzelde en liet het even bezinken.
Paar dagen later kreeg ik een geweldige ingeving. Ik liet de mannen weten dat wanneer zij allemaal een A4 zouden inleveren over op welke wijze de leerstof in de praktijk hadden toegepast, dan zou ik het misschien overwegen.
“Prima” was het korte antwoord van Johan en daar bleef het bij.

Binnen een week had ik van alle vier de mannen een mail gekregen en ik moet zeggen, ik was echt onder de indruk. Ze hadden ieder voor zich duidelijk aan zelfreflectie gedaan, naar hun eigen gedrag gekeken en daar dingen in veranderd die ik hen had aangereikt. Ik voelde me trots op de groep en liet ze weten dat ik onder de indruk was van hun progressie. Op deze basis was ik bereid om een terugkomdag te organiseren.
Nadat ik deze bevestiging naar iedereen had verstuurd, kreeg ik een dag later een mailtje van Johan waarin hij me vroeg om net als de anderen een A4 in te leveren wat ik met de leerstof van hem en de anderen had gedaan.
Shit, ik was er weer ingetrapt bij hem en kon het niet maken om terug te krabbelen of helemaal niets te doen. De herinnering wat zij met mij die weken en met name de laatste les hadden gedaan maakte me weer opgewonden en geil maar dat probeerde ik zoveel mogelijk te onderdrukken.

Eerlijk en open zoals ik ben schreef ik de groep dat ik weliswaar genoten had maar er verder niets meer mee gedaan had. Ik hoopte tegen beter weten in dat dit voldoende zou zijn.
Als antwoord kreeg ik een bericht dat naar iedereen was gestuurd met daarin het programma voor de terugkom dag:
16.00 Aanvang en even bijkletsen
16.15 Bespreken progressie van de mannen
17.15 Pauze en een drankje
17.30 Bespreken progressie van de juf
Een eindtijd werd niet genoemd.
De locatie was het oude schoolgebouw waar we de vorige keren ook zaten.
Met gemengde gevoelens las ik de uitnodiging. Oké ik zou me niet laten kennen maar ik zou me ook niet meer zo laten gaan als de vorige keer.
Op de bewuste zaterdag was ik de hele ochtend al gespannen en opgewonden. Ik kon er niets aan doen; ik wilde het niet maar mijn lichaam reageerde anders.
Ik besloot ze meteen duidelijk te maken dat ze niets hoefden te verwachten door een broek en een alles verhullende trui aan te doen. Wel ging ik nog even uitgebreid onder de douche en vond ik het lekker om sexy lingerie aan te trekken. Waarom, dat wist ik zelf niet.
Toen ik binnen kwam zaten de vier mannen er al keurig.
“Hoi juf, hoe is het met je?”
Ik werd meteen heel hartelijk begroet.
“Wat leuk dat je toch wilde komen” zei Mark
“Jazeker” zei Johan “en we zijn ook heel benieuwd naar je verhaal”
Hij keek me recht aan en ik voelde zijn blik direct onder mijn huid gaan zitten. Wat had die man toch? Elke keer raakte ik helemaal van slag door zijn blik en opmerkingen.
Na wat social talk begonnen we met de terugblik en ontwikkeling van de mannen. Het was echt een hele leuke sessie, iedereen deed serieus mee en pas na anderhalf uur vonden we dat we helemaal besproken hadden.
“Nu pauze en daarna het verhaal van de juf” riep Johan terwijl hij naar me knipoogde. Ik kreeg het alweer benauwd hoe hij me aan keek en liep snel naar de wc.

Daar hing een briefje op de spiegel.
‘Hoi juf, nu is het jouw beurt! Je ontwikkeling en verhaal was teleurstellend maar ik wil je graag komend uur daarop coachen. In het achterste hokje hangt je outfit klaar en dit oortje mag je in doen zodat ik je tips kan geven. Stuur me een appje wanneer je gereed bent’
Nee riep mijn verstand maar mijn lijf reageerde heel anders.
Ik besloot eerst in een ander hokje te gaan plassen en me daarna op te frissen om uiteindelijk te kijken wat de bedoeling was.
Na het opfrissen keek ik in het laatste hokje en zag daar een zwart zeer sexy sletterig jurkje hangen, kousen hingen er bij en een paar echt high heels. Ik hield mijn adem in. Nee dit kon niet waar zijn; dit ga ik echt niet doen!
Ik aarzelde en wilde verdwijnen. Toen bedacht ik me en vond dat ik het wel even kon aantrekken om te kijken hoe het zou staan. Ik trok mijn broek en trui uit en besloot mijn lingerie aan te houden. Vervolgens trok ik eerst de kousen aan die met een gordeltje en jarretels vast gemaakt werden. Daarna trok ik het jurkje aan en liep naar de spiegel. Ik schrok van de super sexy maar ook tikkeltje hoerige vrouw die daar stond. Ben ik dat? vroeg ik me af. Het was duidelijk dat de beha niet onder dit jurkje paste en ook het slipje liet een lelijke rand zien. Terug naar het hokje trok ik zowel mijn beha als slipje uit en deed dan het jurkje weer aan. De zachte stof gleed over mijn gevoelige tepels en direct voelden ze snoeihard aan. Het voelde ongelooflijk geil om zoiets aan te doen en toen ik opnieuw in de spiegel keek zag ik een knappe sletterige escortgirl. Ik zag nu pas de rode lippenstift liggen en maakte snel nog even mijn lippen fel rood. OMG wat zie ik er ongelooflijk sletterig uit. Zo zou ik er in mijn wildste fantasie uit kunnen zien maar niet in het echt. Ik twijfelde, maar mijn lijf was al om.

Ik deed het oortje in en hoorde een muziekje, lekker. Pakte mijn mobiel en stuurde Johan een appje dat ik gereed was en er aan kwam.
Direct ging de muziek wat zachter en hoorde ik de stem van Johan in mijn oor.
“Stoer van je juf dat je het durft. Ik weet zeker dat je opnieuw hevig gaat genieten. Laat het allemaal los en geef je er aan over. We zijn nette kerels en zullen geen rare dingen met je uithalen maar we gaan je wel heerlijk gebruiken!”
Dat laatste woord raakte me direct in mijn kruis en ik voelde me al behoorlijk nat worden.
“We zijn in de gymzaal; door de gang rechts en dan helemaal aan het eind links. Wanneer je binnen stapt wil ik dat je duidelijk zegt “ik ben jullie sletje!”, zoals je dat de vorige keer ook was en wilde zijn. Zet ‘m op geil sletje van me!”
Ik droop gewoon toen ik hoorde wat de bedoeling was en wat ik moest doen. Ik keek nog een keer in de spiegel, haalde diep adem en ging op pad. Onder het lopen voelde ik zelfs een druppel geil langs mijn been omlaag druipen; oh wat erg wat moest dit worden.
Eindelijk was ik bij de deur van de gymzaal, opnieuw haalde ik diep adem, drukte de klink omlaag en stapte naar binnen.
“Ik ben jullie geile sletje”
Terwijl ik het uit sprak zag en voelde ik hoe hun geile blikken over mijn super gevoelige lijf gleden. Ik stond te trillen op mijn benen.

“Kom naar me toe” hoorde ik Johan in mijn oortje zeggen.
Ik liep naar ze toe en bleef tegenover hen staan. Ik kon bijna in hun ogen zien wat ze zagen: een geil sletje gekleed in een schaamteloos kort sexy jurkje waarbij alleen nog maar de tepels van mijn borsten werden bedekt en de stof tot de rand van mijn billen kwam.
“Wauw, je ziet er super sexy uit!” riep Johan verheugd “nog veel beter dan ik had durven dromen”. Ook de anderen vielen hem bij.
“Ik zal het makkelijk voor je maken en je blinddoeken, dan heb je geen last meer van die prikkende geile ogen van deze mannen.”
Hij deed me een blinddoek om en dat hielp inderdaad; ik zag ze niet meer maar voelde nog wel hun aanwezigheid.
Niemand zei iets en de spanning nam toe. Dan hoorde ik de stem van Johan weer in mijn oortje “ga recht staan, borsten vooruit, benen uit elkaar, billen naar achter en je handen in je nek.”
Ik had besloten me er helemaal aan over te geven en alles los te laten, dus ging ik recht op staan, deed mijn benen uit elkaar en mijn handen in mijn nek.
“Kijk eens mannen hoe trots en stoer ons geile sletje hier staat; is het geen pracht exemplaar. Ik wil dat jullie om beurten beschrijven wat je ziet.”
Een rilling trok door mijn lijf. Ik werd niet aangeraakt maar voelde me steeds geiler worden door de setting.
“Ik zie een geil wijf met een paar fantastisch tieten en een paar geweldige sexy benen” zei een van de mannen.
“Ik zie een paar harde tepels door de stof en zien jullie ook daar langs het linkerbeen een paar druppels geil druipen”
OMG de opmerkingen maakten die geilheid nog erger.
“Ik zie een heel geil sletje met een lekker pijpmondje, een paar flinke tieten en een kont om te zoenen.”
Ik had alleen de stem van Johan nog niet gehoord en ja hoor daar kwam ie.
“Zien jullie ook dat dit een schaamteloos geil sletje is dat er ongelooflijk van geniet om zich alleen al aan ons te laten zien.”
Hij had gelijk maar dat ging ik hem niet zeggen.

‘Doe je armen naar voren’ hoorde ik de stem in mijn oortje.
Ik deed wat me gevraagd werd en voelde dat mijn handen in twee ringen werden gelegd en met handboeien daar aan werden vastgemaakt.
“Alles vast?” hoorde ik Johan vragen
“Jip”
“Omhoog dan”
De ringen gingen omhoog en daarmee gingen ook mijn armen de lucht in totdat ik helemaal gestrekt stond.
‘Grijp de ringen maar vast’ hoorde ik in mijn oortje.
Nu pas voelde ik dat de zoom van het jurkje ook mee omhoog was geschoven en niet meer mijn billen bedekte.
“Zien jullie wat ik zie?” vroeg Johan.
“Jazeker” riepen de mannen
“Laten we dat eens van dichtbij bekijken, dan kunnen we zien of ze geil genoeg is om ons sletje te mogen zijn.”
‘Steek je linkerbeen uit’ hoorde ik in mijn oor en voldeed aan zijn verzoek.
Iemand pakte mijn been en trok het omhoog. Ik voelde nu dat mijn kutje schaamteloos open getrokken werd en vermoedelijk goed zichtbaar was. De spanning gierde door mijn lijf en daarmee de geilheid ook.
“Zien jullie dat hongerige kwijlende kutje dat al uitnodigend open staat?” vroeg Johan aan de mannen. Door de vraag hardop en expliciet uit te spreken voelde ik dat ik nog natter werd.
“Kijk eens hoe zeiknat dat sletje al is; nog even en ze komt ter plekke klaar!” hoorde ik een ander zeggen.
“Ja dat neukgat sopt aan alle kanten, heerlijk!”
Het voelde alsof hun blikken mijn kut binnen drongen en me daar naar een orgasme brachten.
‘Hoe voelt dat om zo schaamteloos in je geile kutje gekeken te worden, sletje?’ hoorde ik Johan in mijn oor vragen.
Ik kon een kreun niet onderdrukken en had het gevoel dat ik spontaan kon klaar komen. Het was bizar hoe geil je door alleen de spanning kon worden.
Het was heel stil en toen voelde ik dat er iemand tegen mijn kutje blies.
“Ohhhh” ontsnapte me een luide kreun
Opnieuw voelde ik de wind, nu zowel van voren als vanachter tegen mijn kontje.
Ik hield het niet meer en stond te trillen op mijn benen.
‘Kom klaar voor ons geil sletje, laat zien hoe geil je voor ons bent en hoe graag je door ons geneukt wilt worden, want dat is toch waarom je hier bent; om een lekker harde dikke pik in je kutje te voelen.’
Het gepraat van Johan ging maar door; ik kon het niet meer tegen houden en liet alles gaan.
“Oh my god” kreunde ik en kwam klaar terwijl niemand me aanraakte. Mijn hele lichaam schokte en ik bleef kreunen zo intens voelde ik het.
“Mooi om te zien, he mannen. Dit sletje is helemaal klaar voor ons.”
Langzaam kwam ik weer bij; het voelde alsof ik zweefde.
‘Smeek ons om je te neuken, slet’ hoorde ik de stem van Johan in mijn oor.
“Neuk me! Neuk me in mijn kut en in mijn kont, neuk me overal”. Ik gilde het bijna uit, zo enorm verlangde ik er naar.

Genoten? Laat het me weten dan komt er een vervolg...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Terugkomdag Met De Juf - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (14)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 9551x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.6
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 11556x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 14431x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 16551x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14932x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18736x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11700x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 21205x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16890x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9300x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6365x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 11184x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11387x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14577x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12885x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net