Opwindend.Net
Datum: 13-05-2018
Stemmen: 17x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 7460x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Rock Chick Neukt
Door Rob - Zoek naar meer...

Opnieuw wordt ze tegen hem aangetrokken, voelt haar borsten tegen zijn stoere bast een arm en hand om haar schouders en een andere hand haar kruisstreek masserend en stimulerend, kutvocht opwekkend en ten slotte haar kut vullend en ze moet rillen van genot als de klit geraakt wordt en de venusheuvel licht gedrukt. Alweer want ze zijn een flink tijd aan het neuken en ze geniet van deze minnaar.

Steppenwolf loeit uit de speakers - I'd like to dream yeah - Magic Carpet Ride.

De vrouw is net 50 of zo, stevig, kerngezond. Een Rock Chick die er zijn mag, zo een waarvoor het rock me baby rock me all night long geschreven is. Strak in de gevulde bloes de tieten voldoende showend om iedere vent slapeloze nachten te bezorgen, wiegend op de heupen met perfect sluitende jeans, hoog op de hakken, gitzwart haar in een klassieke wrong verwerkt, bloedrode lippen en nagels en scherp zwart afgezette ogen. Ze is vrijwel altijd bloedgeil. Juist van al die jonge gasten die tegenwoordig op motorfietjes en scotertjes de meisjes versieren. In de supermarkt ziet ze een potentiele minnaar boodschappen doen. Een jonge vent van een jaar of 30, zo een van jong en toch ervaren, met kort geknipt haar en een flinke bobbel in de broek. Ze zorgt ervoor vlak voor hem te kunnen afrekenen, ze heeft een volle kar. Terwijl ze bezig is met haar boodschappen in een tas te krijgen gaat hij ook afrekenen. Heeft maar weinig vandaag denkt ze. Haar problemen worden groter, de tas is te klein en een andere gaat scheuren. Met tranen in de ogen (ja ze kan prima acteren) kijkt ze wanhopig om zich geen. De jongen zegt "wacht maar ik help U mevrouw" en koopt een hele stevige tas waarin hij op een ervaren manier (breekbare en gevoelige zaken het laatst) de boodschappen van de vrouw stopt. Zal ik U naar huis brengen, want dat wordt zwaar zegt hij. Graag.

Ze wil hem natuurlijk bedanken en aangezien het al half vijf in de middag is kan ze hem bij haar thuis fatsoenlijk een borrel aanbieden. Graag mevrouw. Ik heet Anna jongen en ben geen mevrouw. Rob heet ik Anna. De hakken die de vrouw draagt doen haar benen en haar hele lijf goed uitkomen en dat ontgaat Rob niet. Hij had haar wel vaker in het winkelcentrum zien lopen en haar figuur en hele voorkomen trok hem wel. Niet als vaste verkering of voor het leven maar zeker wel als een vriendin waar hij af en toe graag langs wil gaan. Het zicht op haar figuur bevestigt wat hij al dacht, ziet er goed en zeker neukbaar uit. Cheers Anna. Ze nemen er nog een en hij gaat nu vlak naast haar zitten. Nog een stevige slok, hij zet zijn glas weg en neemt dat van Anna uit haar handen en hij laat zijn rechterhand tussen haar dijen optrekken richting kut. Licht hijgend, met open mond hem kussend en steunend kruipt ze instemmend tegen hem aan. Hij vingert haar door de kleding, zo goed en zo kwaad als dat gaat. Anna voelt haar kut nat worden. Ze was al zo geil en de binnenbrand dreigt een uitslaande te worden. Met de linkerhand pakt hij Anna in de hals en gaat haar speels kleine kusjes geven op wang, mond, ogen en oor. Someone took my breath away.

Anna is helemaal blij. Hij drinkt lekker net als zij zelf en zoals hij aan haar zit moet ze zich inhouden want ze wil niet in een keer alle kleren van het lijf rukken. De laatste maanden heeft ze het barstens druk gehad en is ontspanning erbij ingeschoten. Ook de sex dus en nu is ze geil, heel erg geil. Ze kan er toch al nooit genoeg krijgen. En nu deze gozer, een kansje buitenkategorie. Ze voelt haar kut alsmaar natter worden en moet van opwindig nog meer hijgen en snuiven. Anna knoopt haar bloes open en geeft hem zicht op haar leuke tieten die in een eenvoudige BH zitten. Rob staat op, trekt haar overeind, knoopt haar jeans los, stroopt die naar beneden en gaat haar kruis met zijn mond bewerken Oh gossie denkt Anna, nu gaat het gebeuren, zal ik zo'n heerlijke jonge vent partij kunnen bieden? Ervaring genoeg, maar de kracht? De mond op haar kruis en het zuigen bezorgen haar de eerste rillingen, zo bewerkt worden is precies wat ze altijd fantastisch aan sex vindt.

Rob gaat zich ook uitkleden, langzaam ze kan alles goed zien en als hij alleen nog maar zijn boxertje aan heeft zegt hij cool "eerst nog een ijskoude wodka? Anna?" Hij wil altijd gentleman blijven en die prachtige chick op alle mogelijke manieren verwennen. Graag want het uitzicht maakte dorstig en hij maakt de drank klaar die ze genietend naar binnen klokken.

Close your eyes girl, look inside girl let the sound take you away.

Hij tilt hij haar op, zet haar op de tafel zo dat haar benen zonder steun naar beneden hangen, gaat op een knie voor haar zitten, ze legt haar benen op zijn schouders, ze voelt zijn mond op haar kruis het kut vocht komt door het slipje, slipje wordt uit de weg gescheurt ze voelt zich speels in haar vulva gebeten, de klit wordt herhaaldelijk met de tong geraakt en haar binnen gebeuren wordt niet vergeten twee vingers in haar die de g zone bereiken worden ingebracht en ze heeft haar dijen zijn nu geheel om zijn hoofd gelegd met haar onderbenen op zijn rug om hem stevig tot zich te trekken daarom heeft ze zijn hoofd ook vast met een hand en drukt zijn hoofd zowat haar kut in en ze geniet met een gierende ademhaling, vertrokken gezicht, wijd opengesperde mond en neusgaten waarbij uit de mond wat speeksel geil drupt het hoofd in de nek ogen half gesloten en weggedraaid rode koontjes van opwinzing in het gloeiende gezicht elke vezel in het hele lijf als een boog gespannen door de prikkelende behandeling en roept herhaaldelijk koortsig en steeds harder o ja o ja o ja - de minnaar neemt dan een pauze en stelt het klaarkomen uit - ze wrijft zich vol passie tegen hem aan en murmelt meer jongen meer en voelt dat zijn lid nu uit haar gaat en de klit masseert waardoor ze alle gevoel van plaats en tijd verliest hij weer binnendringt en haar stevig vasthouden hard neukt tot ze met een schreeuw volledig klaar komt haar vocht diep uit haar lijf klettert over haar dijen, zijn hoofd en op het zeil.

Ze wrijft zich tegen Rob aan en spint - na schokkend van het alles overheersende orgasme - van genoegen. Oh schat mijn hele lijf kwam. Ze gaat hem nu even het gezicht wassen en dan aan hem hangen met zijn lid in haar kust ze hem snuivend met open mond haar tong in zijn mondholte voelend voor het geile contact. Hij staat op en loopt zo met haar naar de bar tapt twee ijskoude wodka's geeft een aan Anna zegt cheers en loopt met haar terug naar het bed waar Anna dankbaar voor de drank en neukpartij hem heftig blijft knuffelen.

Ze blijft zich stevig tegen hem aanwrijven haar handen stropen zijn hele lijf vragend en genietend af wow wow wow zuchtend met haar hoofd in de beschutting van de holte tussen zijn hals en schouder.

You donot know what we will find girl.

Als ze weer op bed wordt gelegd, lief en zachtjes maar nadrukkelijk realiseert ze zich dat zij wel heerlijk is gegaan maar dat Rob nog vol sperma zit. Ze voelt hem naast zich komen en zijn harde lid tegen haar heup drukken. Haar schouders worden weer in die stevige greep genomen en kusjes over haar gezicht, hals, borsten en buik kondigen een volgende welkome aanval aan. Haar dijen en schaamlippen worden zachtjes maar nadrukkelijk gemasseerd en terwijl ze rilt en haar geilheid weer helemaal boven komt en haar kut kloppend om vulling smeekt kruipt haar minnaar boven op haar worden haar borstjes platgedrukt door zijn lijf dwingt een van zijn benen de hare te spreiden wordt haar kut door de wrijving van de dij zijk nat gaat hij tussen haar benen liggen voelt ze het lid van de minnaar in haar komen haar vullend en het ritmies neuken begint.

Ze snuift, kreunt, steunt gromt en is krolser dan een krolse kat en jankt harder als haar onderlichaam wordt opgetild en de hard tekeer gaande minnaar haar vloedgolf opwekkend via zijn ritmies geram en haar roepen ik kom klaar ik kom zo klaar is een prachtig achtergrond voor voor de kletterende vochtlozing die als een doorgebroken rivier uit kaar kut over zijn geslacht loopt en haar waaiers van vuur en zij voor de ogen brengt en nu komt hij ook brullend klaar haar stevig omklemmend met zijn hoofd in de beschutting van haar hals en schouder zoekt hij nagenietend een rust moment. Ze voelt zijn geslacht kloppen in haar kut en grijpt hem met de kut spier vast. Er is nog meer te doen mannetje denkt ze geil.

Tegen de ochtend komen ze een beetje tot zichzelf en kijken elkaar in het ochtend licht verbaasd en onderzoekend aan, de lichamen met ogen en handen aftastend, was jij dat die dit allemaal met me deed?

Kennelijk wel, het was zo goed, fantastisch eigenlijk.

Why donot you come with me lttle girl on a magic carpet ride?

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Steppenwolf, Magic Carpet ride - You tube met J Lopez-leuk filmpje

https://www.youtube.com/watch?v=NQ4ZROYrG8s

Zoek naar meer verhalen van Rob...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: De Dochter Van De Baas - 2Door: X PAT X
Gelezen: 1620x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-03
8.8
:: Het Hockeymeisje - 5Door: Zomaar75
Gelezen: 966x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-03
9.4
:: Ondeugende Buurvrouw - 2Door: MrGhost
Gelezen: 14283x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw
22-03
9.0
:: Een Verrassende Ochtend Door: Rednas
Gelezen: 8633x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.6
:: Een Dikke VriendschapDoor: Rudolf
Gelezen: 8961x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dik, Trio, Lesbisch
22-03
9.1
:: Huisvrouwen In De Buurt - 7Door: Black-Drent
Gelezen: 5560x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio, Anaal, Klaarkomen, Geil, Rimmen
22-03
8.9
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 12250x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 10756x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 1553x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
7.2
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 7917x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
9.0
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 4902x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.1
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1694x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.3
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 12143x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 21983x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Geocachen ThuisDoor: Betsy
Gelezen: 5434x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verwennen En Genieten
20-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net