Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 26x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 7973x
Lengte: Gemiddeld
Hoezo 50 Punten
Door Milan Miguel - Mijn Profiel Pagina

Laten we beginnen dat ik het misschien wel leuk vind als jij het tweede deel schrijft.. ik weet dat jij ook gevoel heb en vast een momentje voor jezelf / ons heb. Dus verras me, maar eerst veel leesplezier xx

Je belt me op of ik straks even langs wil komen. Je stem klinkt blij en opgewekt. Het is altijd fijn om bij jou te zijn dus een half uurtje later bel ik aan beneden en jij neemt op en doet de hal open. Ik loop de galerij op en zie dat de deur open staat en roep zachtjes hallo.. geen antwoord maar ik ruik de geur van geurkaarsen en zie hun licht ik loop langs de slaapkamer en terwijl ik erlangs loop en voorbij wil lopen zie ik jou daar tussen het licht van de kaarsen. Ik zeg Hey.. ben ik te vroeg? Wilde je net gaan douchen? Want je zit daar op bed in alleen je badjas.. je staat op en loopt naar me toe omdat ik iet wat onhandig in de deuropening blijft staan. Je kijkt me aan met een twijfelende blik in je mooie bambi ogen. Dan begin je te lachen.. ik heb nagedacht laatst.. Vraag mij niet waarom. Ik weet dat jij me wilt en mij nog veel meer. Waarom ik dit nu doe weet ik niet maar laten we er wat moois van maken, genieten en nooit meer over hebben.

Maar een voorwaarde.. als je bevalt komt er een tweede keer.. IK ben nu de baas, jij de volgende keer Milan Je lacht en kust me intens en ik kan het niet laten om mijn handen op verkenning te sturen. Eerst pak ik je gezicht vast en druk je dicht tegen me aan.. mijn handen gaan over je heupen en pak je billen.. onze ademhaling gaat net als onze hartslag omhoog. Ik kneed je billen en zoen je via je oorlellen naar je hals.. mijn handen vormen twee kommetjes om je borsten en speel met mijn mond met je tepels.. neem ze om en om in mijn mond.. sabbel, lik en bijt er speels en plagend in Dan duw je me weg en praat op strenge toon naar me dat het speel kwartiertje over is en je delegeert mij naar een klapstoel. Ik neem plaats en je begint mij vast te binden.. Je kust mij nog een keer en gaat zelf tegenover mij zitten op bed. Je vind het toch geil als een vrouw met zichzelf speelt? Dit is je geluksdag! Ik ga je zo gek maken dat je me smeekt om me te verwennen Ik kan toch geen kant op je neemt eerst nog plaats op mijn schoot en glijd over mijn super harde pik.. en kijkt mij grijzend aan terwijl mijn hoofd tussen je borsten vandaan komt je neemt weer terug plaats op bed. Terwijl je een paar kussens achter je rug doet je begint met je borsten te spelen en kneed ze je begint steeds zwaarder te hijgen en je blijft mij stout aankijken en er verdwijnt een hand in je string.. je buigt voorover en kijkt me lachend aan terwijl je haar danst op je gezicht.

Je lichaam kronkeld en kreunt zachtjes dat je bijna komt. Je buigt weer naar achter en je begint te schocken tot je komt.. je hijgt een gooit je haren uit je gezicht. Je komt op mijn schoot zitten en kust me. Heb je genoten? Want nu moet jij aan de bak vent! Ga op je rug liggen en doe je ogen dicht. Je pakt mijn armen en bind ze vast aan bed. Ook blinddoek je me. Milan? Steek je tong uit! Ik volg braaf je beveel op. Ik proef je kletsnatte lippen en lik je kutje. Je beweegt al draaiend met je heupen op mijn gezicht.. steeds sneller op en neer en draaiend. Mmmh kutje voor de befkoning schater je het uit Ik voel je bekken schokken en je gaat steeds sneller.. je kreunt en hijgt IK KOMM IK KOMM schreeuw je je drukt mijn kop bijna fijn. Zwetend en steunend kom je naast me liggen en begint aan mijn pik te trekken. Ik voel dat jeje hand hebt voorzien van een dot glijmiddel en je begint mij als een gek af te trekken.. ik kreun en hijg en rol met mijn ogen. Je hebt mij een hoop verteld maar dit is ongekend.. alleen steeds als ik bijna kom.. dan stop je. Je maakt alles los en neemt mij mee naar de badkamer. Zet de douche lekker heet en begint me te wassen en ik jou. We zoenen intens en jij gaat steeds lager... je kijkt omhoog en rolt met je tong mijn pik in je mond.. bijt en likt speels en begint gulzig mij te pijpen..

En ja hoor.. net als ik bijna kom stop je.. Je smeert shampoo over je borsten en geeft mij een heerlijke titfuck.. ik kom schokkend klaar en deponeer mijn warme zaad tussen je borsten.. je kijkt lachend en gaat verder met je borsten schoonmaken.

Na het afdrogen en aankleden praten we nog wat na en laat je mij op huis aan

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Vriendin Van Mijn Dochter - 2Door: Marco
Gelezen: 2532x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage
20-01
7.6
:: Avontuur In Zuid Amerika - 4Door: Sarelata
Gelezen: 2505x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Pijpen, Beffen, Rimmen
19-01
8.9
:: Het Kan Zo Lekker Zijn - 3Door: MariHenk
Gelezen: 5250x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hard, Pijpen, Neuken, Sub, Genieten
19-01
9.2
:: Femdom Autobiografie - 5Door: M
Gelezen: 1791x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
19-01
7.6
:: Mirte Gaat Op KamersDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 11184x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Student, Jong, Vingeren, Beffen, Pijpen, Zoenen, Seks, Huisgenoot
19-01
8.6
:: Meneer Smith Helpt... - 4Door: Norah
Gelezen: 3748x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School Leraar
18-01
8.3
:: Isabel Bij Het BenzinestationDoor: Isabel
Gelezen: 10411x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sletje, Tonen, Pijpen, Hoerig Gedrag
18-01
8.3
:: Gemiste DateDoor: Valerie
Gelezen: 8382x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.9
:: Mooie Oudere Dame - 2Door: Corretje
Gelezen: 11696x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
17-01
9.0
:: Oud En NieuwDoor: Mikey23_1978
Gelezen: 10921x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Nichtje, Keuken
17-01
8.7
:: Sandra En Haar Moeder - 18Door: Johnnie
Gelezen: 5017x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-01
9.0
:: Avontuur In Zuid Amerika - 3Door: Sarelata
Gelezen: 4455x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: , Stewardess, Pijpen,Beffen
16-01
8.7
:: Vera - 3Door: Dano30
Gelezen: 3787x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bazin, Vera, Massage, Pijpen, Beffen,
16-01
8.6
:: De Tandartsassistente - 2Door: De Wandelaar
Gelezen: 11665x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-01
9.0
:: Geile Evelien - 36Door: Barteljoris
Gelezen: 2518x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Gangbang, Pijpen, Anaal, Lesbisch
16-01
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net