Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 203x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 33925x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Stille Wateren... - 1
Door CT69 - Mijn Profiel Pagina

Als Chris na een lange werkdag op zijn fiets stapt regent het nog steeds. De hele dag regent het al en overal liggen plassen. Stevig doortrappend baant hij zich een weg door het verkeer. De stoplichten die hij onderweg tegenkomt werken ook niet mee en voor elk licht moet hij stoppen. Eenmaal buiten het centrum kan hij weer doorrijden, maar is dan helemaal onbeschut en krijgt de regen pal tegen. Nog een paar kilometer en dan is hij thuis. Vlak voor hij bij een kleine rotonde komt kijkt hij even om zich heen. Hij ziet geen verkeer, maar door de regen die nu harder naar beneden komt ziet hij niet dat hij van achteren genaderd wordt door een auto. Net als hij wil oversteken neemt de auto de rotonde, snijdt hem de weg af waardoor Chris met een noodstop in de berm beland. De lichtblauwe auto rijdt door en hevig vloekend roept hij de auto na.

Chris pakt zijn fiets op, steekt de weg over en vervolgt zijn weg. Koud en nat begint hij aan het laatste stukje. Hij passeert een paar oude boerderijen, rijdt langs het bosje waar hij wel eens hardloopt en ziet dan de contouren van het dorp liggen. Het laatste stukje slingert de weg wat en er rijden wat auto's langs. Vlak voor hij het dorp in rijdt ligt een enorme plas en juist als hij daar is wordt hij ingehaald door een auto die vol door de plas rijdt en Chris een koude douche geeft. Ook deze keer rijdt de auto door dan ziet hij dat het dezelfde auto van daarnet is. Chris is woest en verwenst de chauffeur van alles. Hij ziet de auto echter afremmen en een straatje naar links inslaan. Niet de route die Chris op moet, maar hij is nu zo boos dat hij de chauffeur wil aanspreken op zijn of haar rijgedrag. Doordat de auto langzamer moet rijden kan Chris zien waar die heen rijdt en besluit dat te doen. Een paar honderd meter verderop stopt de auto bij een vrijstaand huis op de oprit. Hij ziet nog net een vrouw uit de auto stappen die snel naar binnen gaat.

Kletsnat, moe, koud en slecht gehumeurd stopt hij bij het huis, stapt van zijn fiets af en loopt met stevige passen op de voordeur af. Die dame zal even duidelijk te horen krijgen wat hij van haar rijgedrag vindt. Waarschijnlijk heeft ze niet eens doorgehad wat er is gebeurd.

Chris drukt op de bel en houdt die iets langer ingedrukt dan noodzakelijk, zodat hij zeker weet dat ze de bel wel moet horen. Een paar tellen later is er beweging in de gang en doet een vrouw open.

"Heeft u wel door wat u onderweg allemaal gedaan heeft!", begint Chris. "Mij eerst afsnijden bij de rotonde en aan de rand van het dorp rijdt u door een plas waardoor ik nog natter werd dan ik al ben door de regen!". "U heeft niet eens het fatsoen om te stoppen!", gaat hij verder. De stoom komt uit zijn oren.

De vrouw van ongeveer zijn eigen leeftijd staat met haar mond vol tanden in de deuropening en is met stomheid geslagen door het verbale geweld van de man die als een verzopen kat voor haar staat.

"Waar heeft u het over?", begint ze te stamelen. "Bij de rotonde bij de Klaverweg snijd je me de weg af waardoor ik in de berm beland, en dan die koude douche in het dorp waardoor ik nu letterlijk tot op mijn onderbroek nat ben!". "Sorry", hakkelt ze verder. "Ik heb u niet gezien." "Dat is fraai, je had me wel dood kunnen rijden", briest Chris verder. Hij ziet nu ook wel dat ze het niet met opzet heeft gedaan, en begint iets te kalmeren.

"Heb je je zeer gedaan?", vraagt ze. "Is er iets stuk?"

"Nee, dat niet.", antwoord Chris. "Gelukkig", zegt ze.

De vrouw kijkt even naar Chris en zegt dan: "Kom eerst even binnen. Het is nu geen weer om buiten te blijven staan, jij bent kletsnat en bent zo te zien wel aan iets warms toe. Je kunt bij mij je kleding drogen en dan praten we er nog even in alle rust over."

Nu is Chris degene die verbaast staat te kijken. Dit had hij niet verwacht. Eerder een opmerking dat hij zelf uit had moeten kijken. Voor hij er erg in heeft trekt ze hem mee naar binnen en sluit de deur achter hem. "Sorry", zegt ze nogmaals. "Ik moest nog iets afleveren en moest ook heel nodig naar de wc. Hierdoor heb ik niet goed uitgekeken. Het spijt me."

Terwijl ze dit zegt trekt ze zijn doorweekte jas uit. De kleding eronder is inderdaad tot op de laatste draad nat. Via een zijgang komen ze in de bijkeuken waar de wasdroger staat. “Geef je spullen maar, dan gaan die gelijk in de droger en is alles met een uurtje weer droog.” Zonder dat Chris kan tegensputteren wordt zijn trui over zijn hoofd getrokken en belandt in de wasdroger. "Als jij nou de rest even doet pak ik een handdoek en wat droge kleding."

Ze loopt weg en laat Chris wat ongemakkelijk achter. Het was de bedoeling dat zij zich ongemakkelijk zou voelen, maar nu is hij het zelf. Toch besluit hij om de rest van de kleding maar uit te doen, want hij heeft het echt wel koud. De vrouw wil het blijkbaar ook wel goedmaken. Als hij zijn schoenen en sokken heeft uitgedaan, komt de vrouw terug met een handdoek, een joggingbroek en een trui.

"Van mijn ex, heeft hij laten liggen.", zegt ze erbij.

Nu ze zo weer vlak naast hem staat wacht Chris met het uittrekken van zijn broek, t-shirt en onderbroek. "Kom", zegt ze. "Doe die laatste kledingstukken maar uit hoor. Ik heb wel vaker een blote vent gezien." Met een knipoog blijft ze staan kijken. Snel ontdoet Chris zich van de natte kledingstukken en schiet de droge joggingbroek en trui aan. "Zo te zien heb je het echt koud.", zegt ze met een lach. "Er is niet veel over van je jonge heer." Chris hakkelt wat en zegt dat dat niet altijd zo is.

De natte kledingstukken verdwijnen in de droger en de vrouw gaat Chris voor de woonkamer in. "Ga jij maar lekker op de bank zitten, dan zet ik even een kop thee."

Ze loopt naar de keuken en Chris gaat zitten. Dit voelt inderdaad een heel stuk beter.

Even later komt de vrouw met twee koppen thee de kamer in, zet die voor hem neer op de salontafel en gaat naast hem zitten op de bank. Ze steekt haar hand uit en zegt: "Eerst maar even voorstellen. Ik ben Sylvia."

Chris neemt de hand van Sylvia aan en zegt: "Aangenaam ik ben Chris." "Leuk je te ontmoeten Chris.", antwoord Sylvia. "Insgelijks Sylvia."

Nu Chris het lekker warm heeft, droge kleding aan heeft en ze zich aan elkaar hebben voorgesteld bekijkt Chris de vrouw die voor hem zit met heel andere ogen. Een half uur geleden was ze in zijn ogen nog een ouwe tang die te lang geen seks meer heeft gehad en haar dagen slijt met het afbekken van iedereen die haar voor de voeten loopt. Nu ziet hij een ongeveer 40 jarige vrouw met sprankelende ogen, een mooie lach en modieus gekleed. Als hij haar op een ander moment op straat was tegen gekomen dan had hij haar zeker nagekeken.

"Voel je je al wat beter?", vraagt Sylvia. Terwijl ze de vraag stelt legt ze haar hand op Chris zijn been en kijkt hem aan. "Stukken beter.", zegt hij. "Ik ben weer warm en droog en in leuk gezelschap. Dat maakt al een hoop goed." Door zijn antwoord ziet hij de lach van Sylvia iets groter worden en voelt de hand die nog op zijn been ligt iets naar boven schuiven. Dat Chris nu weer op temperatuur begint te komen en hij geen ondergoed aan heeft, heeft zijn penis alle ruimte om te bewegen in de joggingbroek. Gauw gaat hij iets verzitten en probeert zijn gedachten op iets anders te brengen. "Je hebt het leuk ingericht in huis.", zegt hij snel. "Mijn ex was handig en dat heeft hij gedaan voor hij mij inruilde voor een jonger model.", zegt Sylvia. "Echt?", reageert Chris. "Dom van hem. Je houdt er in ieder geval een mooi huis aan over."

Het gesprek gaat zo een tijdje verder over koetjes en kalfjes tot Sylvia hem vraagt of hij nog een kop thee wil. "Graag.", zegt hij.

Sylvia staat op van de bank en loopt richting de keuken. Bij het weglopen ziet Chris achter in haar rok een grote natte plek. Verwonderd vraagt hij zich af of ze per ongeluk in iets nats is gaan zitten. Ook op de bank ziet hij een iets donkerdere plek. Omdat ze hem toch niet kan zien buigt hij snel voorover en ruikt even aan de plek. Een geur van natte kleding komt zijn neus in, maar ook iets wat hij niet goed thuis kan brengen.

Vanuit de keuken vraagt Sylvia of hij ook iets in de thee wil. "Nee hoor, geen suiker. Dank je.", zegt hij terug. "Ik bedoel eigenlijk iets sterkers.", antwoord Sylvia. "Een scheutje rum? Wordt je nog iets sneller lekker warm van binnen."

In principe drinkt Chris geen alcohol, maar door de situatie wil hij wel eens iets anders. "Een klein scheutje dan.", roept hij terug.

Sylvia komt terug met de thee en gaat weer naast hem zitten. "Cheers", zegt ze en neemt een voorzichtig slokje. "Heerlijk.", zegt ze. "Na een lange dag is dit heerlijk relaxen." Chris neemt ook een slokje en moet zeggen dat het niet verkeerd smaakt. Het gesprek vordert gemakkelijk en na een tijdje lijkt het of ze elkaar al langer kennen dan het uurtje dat ze in werkelijkheid doen.

"Zouden mijn kleren al droog zijn?", vraagt Chris. Hij begint honger te krijgen en wil wel naar huis om dan met een bord op schoot een film te gaan kijken. "Goeie vraag, ik kijk wel even.", zegt Sylvia en staat op. Als ze overeind komt begint het haar een beetje te duizelen. "Oh oh, de rum hakt er flink in op een lege maag.", zegt ze. Wat wankel loopt ze naar de bijkeuken om te kijken hoe ver de droger is. Chris ziet nu weer haar achterkant en lijkt of de natte plek in haar rok groter is geworden. Een paar tellen later is Sylvia terug met een verontschuldigende blik in haar ogen. "Vergeten de droger aan te zetten. Het duurt nu nog een uur." "Oh, is was eigenlijk van plan naar huis te gaan om te eten.", zegt Chris.

"Dan weet ik het goed gemaakt. Je eet gewoon bij mij. Dan maak ik een lekker maaltje en kan in de tussentijd de droger zijn werk doen." "Vind je dat geen probleem?", vraagt Chris. "Ben je mal. Zo kan ik iets voor je terug doen en het is al een tijdje geleden dat ik een leuke man te eten heb gehad." "Nou, dank je wel. Dat lijkt me leuk. Zal ik je even helpen?" "Graag. Waar heb je zin in?", vraagt Sylvia. "Maakt niet uit. Ik ben een makkelijke eter. Als het maar warm en voedzaam is.", zegt Chris.

Tijdens het bereiden van de maaltijd kan Chris nu echt duidelijk zien dat de natte plek in Sylvia's rok groter is geworden. Ondanks dat hij het wat ongemakkelijk vindt, besluit hij haar er toch op aan te spreken. "Eh Sylvia, ik wil niet onbeleefd zijn, maar je hebt een grote natte plek in je rok. Ben je ergens in gaan zitten?"

Sylvia kijkt over haar schouder naar haar rok. "Oh nee hè," zegt ze geschrokken. "Sorry, ik ben zo terug." Snel loopt ze de keuken uit en hoor haar naar boven lopen. Een paar minuten later komt ze de keuken weer in. Haar rok en blouse heeft ze verwisseld met een joggingbroek en een trui. Zelfs in die kleding vindt Chris haar er nog goed uitzien. "Sorry hoor.", zegt ze. "Waarschijnlijk in iets nats gaan zitten." Ondanks de verklaring heeft Chris het idee dat het iets anders is, maar gaat er niet over door.

"Nou dan lopen we er nu in ieder geval hetzelfde bij.", doelend op de joggingbroek en trui. Gelukkig is de glimlach snel weer terug op haar gezicht.

Na een minuut of 10 is de maaltijd klaar. Soep met afbakbroodjes en een salade. Ze gaan aan tafel zitten en laten het zich goed smaken. Sylvia drinkt er een glas wijn bij en Chris houd het bij een glas water. Terwijl ze zitten te eten kletsen ze uitgebreid met elkaar over van alles. Als het eten op is ruimen ze af, brengen de spullen naar de keuken en ruimen de resten op. Doordat de keuken op bepaalde plekken niet heel groot is moeten ze af en toe dicht langs elkaar en is lichamelijk contact niet te vermijden. Toen ze stonden te koken wat het nog wat schuchter en verontschuldigden ze zich naar elkaar als dat gebeurde, maar langzaam aan wenden ze eraan. Tijdens het afwassen en opruimen was de schroom verdwenen en leunden ze over elkaar heen als dat nodig was. Schouders aan schouder, even een hand op de rug en Chris voelde de borsten af en toe in zijn rug prikken als Sylvia iets in een bovenkastje moest zetten. Hijzelf stond een keer zo dicht tegen de kont van Sylvia aan dat hij het idee had dat ze hem wel moest voelen.

Toen ze klaar waren liep Sylvia voor hem uit de keuken uit en zag Chris weer een natte plek in de broek die ze aanhad. "Heb je nou alweer in iets nats gezeten?", vraagt hij heel direct. "Wat bedoel je?", vraagt Sylvia. "Nou, je hebt weer een natte plek op je kont.", zei hij. Sylvia verschoot van kleur en begon iets te mompelen, maar Chris kon duidelijk zien dat het door iets anders kwam. "Het is geen water of wel?", vroeg hij. "Hè verdorie, ik probeerde er nog zo op te letten.", zei Sylvia. Het huilen stond haar nader dan het lachen. "Je hoeft je niet te schamen hoor.", zei Chris. "Je kunt het gewoon zeggen. Ik heb wel ergere dingen gezien dan een natte plek."

Sylvia keek hem even aan en de vriendelijke blik in zijn ogen deed haar besluiten het maar gewoon eerlijk te vertellen. "Doordat mijn spieren rond mijn blaas niet goed ontwikkeld zijn laat ik wel eens wat urine lopen als ik nodig naar de wc moet.", zei ze ten slotte. "Als ik veel drink gebeurd dit vaker. Ik moet dan echt regelmatig naar de wc, om dit te voorkomen." Ietwat beschaamd keek ze Chris aan.

"Oh, dat lijkt me inderdaad niet prettig", zei hij. "Heb je al eens geprobeerd die spieren te trainen dan?", vroeg hij. "Trainen?", reageerde Sylvia verbaasd. "Kan dat dan?"

Nu was Chris degene die verbaasd keek. "Ja natuurlijk!. Elke spier in je lijf kun je trainen als je maar weet hoe. Heeft nog nooit iemand dat tegen je gezegd? Zelfs geen dokter? Er zijn zelfs speciale fysiotherapeuten voor." Sylvia's mond viel open van verbazing. "Nee.", zei ze. "Heb je het ook nog nooit opgezocht op internet dan?", vroeg Chris weer. "Nee, eigenlijk niet. Een kennis heeft ooit eens tegen me gezegd dat ik me dan zou moeten laten opereren en dat wil ik nog niet." "Wat een onzin!", verwierp Chris dit argument. "Je kunt je bekkenbodemspieren heel eenvoudig trainen met wat simpele oefeningen. Zelf seks is een goede trainingsmethode.", zei hij.

"Nou dat laatste heb ik al sinds de scheiding niet meer gehad.", zei Sylvia. "Mijn man wilde op gegeven moment zelfs niet meer naast me lopen in de stad, omdat hij bang was dat hij gezien zou worden naast mij als ik een natte plek in mijn broek zou krijgen." "Wat een eikel.", reageerde Chris. "Maar goed dat je van hem af bent."

Chris pakte haar hand en nam haar mee naar de bank. Ze gingen zitten en Chris draaide zich naar haar toe, pakte beide handen vast en zei: "Jij hebt je een hoop onzin laten aanpraten de afgelopen jaren, terwijl dit vrij simpel op te lossen is. Oefeningen doen en veel seks hebben. Dan ben je er zo vanaf." Sylvia keek hem aan en zei: "Die oefeningen gaan wel lukken, maar de seks kon wel eens een probleem worden als vrijgezel.", zei Sylvia. "Hoe lang heb je al geen seks meer geleden dan?", vroeg Chris. "Drie jaar.", fluisterde Sylvia. "Wow, dan heb je heel wat in te halen."

"Heb je een tablet?", vroeg Chris na een korte stilte. "Dan gaan we gelijk die oefeningen opzoeken, zodat je vandaag al kan starten." Sylvia pakte van een side table een tablet en gaf die aan Chris. Binnen 1 minuut vond hij een website met een aantal oefeningen en tips en liet die Sylvia lezen. "Jeetje, dat is inderdaad eenvoudig en zou ik zelfs op mijn werk kunnen doen. Ben ik dan ook gelijk van de klachten af?", vroeg ze. "Nou niet direct, maar als je dit elke dag doet moet je snel resultaat zien."

Dit was het beste nieuws dat Sylvia de afgelopen weken gehoord had. Eindelijk geen natte broeken meer, alhoewel ze er zo langzamerhand aan gewend was geraakt. Met tranen in haar ogen keek ze Chris aan en zei zachtjes: "Dankjewel. Dit had ik nodig. Ik voelde me er al een tijdje depressief en onzeker over." "Graag gedaan hoor, het is een kleine moeite." Sylvia stond op en zei: "Kom hier dan krijg je een dikke knuffel van me." Voordat Chris kon reageren trok ze hem overeind en gaf hem een dikke knuffel. Hij voelde haar borsten tegen zich aandrukken en rook haar naar bloemen ruikende haren. De warmte van haar lijf straalde door zijn dunne trui en voelde haar heerlijke rondingen tegen hem aan. Zoals bij menig man heeft een piemel een eigen leven en reageerde dan ook door ook op te gaan staan. Door de vrije ruimte in zijn joggingbroek had hij alle ruimte om te groeien en deed dat dan ook in rap tempo. De omhelzing was stevig en al had Chris zich willen losmaken, dan zou het hem moeite hebben gekost.

"Hmmm, dit voelt goed.", fluisterde Sylvia in Chris zijn oor. "Dit was lang geleden."

Chris maakte zich iets van Sylvia los en keek haar met een grijns aan. "Helemaal mee eens.", zei hij. "En dan te bedenken dat ik hier kwam om je de les te lezen."

Vanaf dat moment ging het allemaal heel snel. Achteraf kon Chris zich niet herinneren hoe het precies gebeurde. Voor ze er erg in hadden stonden ze als een stel verliefde pubers midden in de kamer te zoenen. Eerst rustig, maar al snel werd het een tongzoen die door beide gretig beantwoord werd. Hij voelde dat Sylvia hem steviger tegen zich aan drukte en gepassioneerder begon te zoenen. Zijn handen gleden over haar rug richting haar kont. Toen zijn handen over haar billen gleden voelde Chris Sylvia rillen en een kleine zucht uit haar mond komen. "Dit voelt goed. Hier kan ik wel aan wennen.", zei Sylvia. Ze keek Chris met een glimlach aan en vroeg: "Zou je me willen helpen met de eerste oefeningen." De knipoog gaf wel aan waar ze op doelde. Als antwoord op haar vraag liet Chris zijn handen van achter in haar joggingbroek glijden. Hij voelde de aanzet van haar slipje, duwde die opzij en kneep in haar billen. Een kleine kreun ontsnapte aan Sylvia haar lippen. Sylvia volgde het voorbeeld en ook haar handen gleden in de broek van Chris. Hij droeg echter geen onderbroek die haar strelingen konden belemmeren. Haar handen gleden even over zijn stevige billen, knepen er kort in en schoven gelijk naar voren waar ze zijn stijve pik vastpakte. Nu was het Chris zijn beurt om te kreunen van genot.

Sylvia verbrak de zoen, zakte door haar knieën, trok de joggingbroek naar beneden en zag zijn pik in volle stijfheid voor haar gezicht verschijnen. Ze bedacht zich niet en hapte in één keer zijn pik naar binnen. Rillingen van genot schoten door Chris zijn lijf en hij moest moeite doen om niet om te vallen. Sylvia begon hem nu stevig te pijpen, streelde met haar ene hand zijn ballen en met haar andere trok ze hem af. Dit ga ik niet lang volhouden bedacht Chris zich, maar mijn god wat was dit lekker. Sylvia haar tong flitste langs zijn pik en eikel en kwijlde overvloedig over zijn stijve lul. Omdat Chris nog niet wilde klaarkomen trok hij haar langzaam omhoog en zei: " Ik snap dat je wat hebt in te halen, maar als je zo doorgaat kom ik heel snel klaar. Ik geniet graag lang en uitgebreid van seks." Met lichte tegenzin stond Sylvia op. Chris trok zijn kleding uit en stond nu naakt voor haar. Sylvia was zelf al bezig haar kleren uit te doen. Onder haar joggingbroek en trui droeg ze eenvoudige lingerie. Haar borsten hadden een redelijk formaat en zag er nog steeds prachtig uit. Chris pakte de sluiting van haar bh vast en vroeg: "Mag ik?". "Ga je gang.", zei ze. "Ik ben van jou vanavond."

Hij deed haar bh af en twee mooie stijve tepels staarden hem aan. Chris nam de linker in zijn mond en streelde de rechter zachtjes met zijn hand. Doordat Sylvia begon te kreunen wist hij dat hij goed bezig was. Hij genoot van het genot dat hij haar gaf en zou proberen dat genot voor haar zo lang mogelijk te laten duren.

Chris dirigeerde haar naar de bank, liet haar onderuit gezakt plaatsnemen en trok in een vlotte beweging haar slip van haar kont. Aangenaam verrast kwam er een geschoren kutje tevoorschijn. De slip voelde nat aan en dat zal vast niet alleen van de urine zijn gekomen. Niet vies van kutvocht en andere lichaamsvloeistoffen dook hij tussen haar benen. Als vanzelf trok Sylvia haar benen op om hem volledige toegang te geven tot haar kut. Chris streelde de vochtige lippen met zijn vingers en gleed langzaam van onder tot boven. Hij zorgde er voor de clitoris net niet te raken, want hij wilde haar bloedgeil maken zodat ze hem straks zou smeken het af te maken. Van tussen haar benen keek hij haar aan. Sylvia beantwoordde zijn blik met een geile blik. "Ben je klaar voor de eerste oefeningen?", vroeg hij gevat. Sylvia knikte alleen maar. Chris zoende nog een paar keer kort de lipjes en zette toen zijn mond over haar natte kut. Zijn tong gleed langzaam langs de lipjes en maakte cirkeltjes om haar clit. De smaak was eerst wat zoutig, maar naarmate hij wat dieper kwam werd die minder zout en zelf wat zoetig. Sylvia lag nu onder hem te kronkelen van genot. Met zijn rechterhand stak hij zijn middelvinger in haar opening en merkte dat dat heel makkelijk ging. Ondanks dat hij voelde dat ze wel wat met haar spieren kneep voelde het niet strak aan. "Probeer maar eens met je kutje in mijn vinger te knijpen.", zei hij. "Dit traint de spieren en je orgasme zal worden versterkt." Hij voelde dat Sylvia meer begon te knijpen en dat spoorde hem alleen maar meer aan om door te gaan.

Ze was inmiddels zo nat geworden dat haar kut lag te soppen als hij zijn vinger in en uit bewoog. Niks beters dan een geile vrouw met een natte kut, dacht hij. Vrouwen die droog blijven tijdens de seks genieten er lang niet zo veel van was zijn mening. Het liefst stroomde het kutvocht zo zijn mond in. Chris duwde nu twee vingers naar binnen. Zonder problemen schoven de vingers in en uit en ging verder met het bewerken van haar clit met zijn tong. 'Dames eerst' was zijn motto en hij ging nu niet bepaald voorzichtig te werk. Sylvia lag inmiddels stevige te kreunen. "Ja, ga door, niet stoppen nu, dit is zo lekker, dit heb ik zo gemist, lik mijn kut, bef me, laat me komen!" Hij draaide iets bij, zodat hij met zijn vingers haar G-spot kon bewerken. Steeds vaker voelde hij haar kut om zijn vingers knijpen. De 'oefening' leek duidelijk effect te hebben. Hij voelde het plekje onder zijn vingertoppen en begon het te masseren. Dat had direct zijn uitwerking. Hij was nog geen halve minuut bezig met het masseren van haar G-spot toen ze klaar begon te komen. "Ooooohhh jjjjjjaaaaa, ik ga kooooomeeeeeeen!", gilde ze. Met haar heupen bokte ze omhoog en Chris moest moeite doen om door te blijven gaan met de massage. Alsof hij op een rodeostier zat bokte ze met haar heupen omhoog. Likkend aan haar clit en wrijvend over haar speciale plekje gooide ze er misschien wel 3 jaar opgekropte frustratie uit. Met haar kut kneep ze nu flink in zijn vingers. "Oohh ja, dit wil ik. Lik mijn clit!", gierde ze. Hij bleef haar stevig beffen en langzaam ebde het orgasme weg. Zijn pik stond al enige tijd knalhard omhoog en begon voorzaad te produceren. Hij voelde een druppel op zijn benen vallen en wilde dat daar ook weer wat mee ging gebeuren.

Sylvia lag nog steeds onderuit gezakt op de bank. Haar benen lagen uit elkaar met de voeten op de grond. Ze streelde haar eigen tepels en liet die langzaam door haar vingers glijden. Haar kutlippen stonden een beetje open en er sijpelde wat kutvocht naar beneden.

Chris stond op, stapte op de bank met zijn benen aan weerskanten van Sylvia en ging geknield bij haar borsten zitten. Hij keek Sylvia aan die naar hem op keek, pakte beide borsten van haar beet en legde zijn harde pik tussen haar C-cup. Langzaam begon hij heen en weer te stoten tussen haar tieten. Omdat het nog wat droog was liet hij een grote klodder spuug tussen haar tieten vallen. Sylvia keek hem geil aan, stak haar tong uit en likte op elk hoogste punt zijn gevoelige tip. Na een minuut drukte hij zijn pik in haar mond en neukte daar verder. Sylvia legde haar handen op zijn billen en drukte elke stoot zijn lul diep in haar mond.

Heel even liet ze hem los en zei: "Vinger me.", waarna ze zijn pik weer in haar mond nam. Sylvia trok haar benen weer zo ver mogelijk op en was het voor Chris niet moeilijk om twee vingers in haar natte kut te steken. "Meer!", zei ze snel. Chris snapte de hint en stak er een 3e vinger bij. Ook dat ging redelijk soepel en gleed hij vrij makkelijk tot zijn knokkels naar binnen. "Meer!", zei Sylvia weer en zoog weer aan zijn lul. Omdat het voor Chris nu wat lastiger werd om haar met vier vingers te neuken klom hij van haar af, dirigeerde Sylvia op haar rug en ging zelf in een 69 positie bovenop haar liggen. Zij hapte gelijk weer zijn staaf naar binnen en hij had nu meer ruimte om haar met zijn hand te neuken. Vier vingers duwde hij langzaam naar binnen. Omdat ze nat genoeg was ging het zonder problemen en begon hij langzaam het tempo op te voeren. Hij voelde goed dat ze even moest wennen en voelde haar spieren knijpen en ontspannen. Na een paar minuten was ze zo gewend aan zijn vingers dat hij tot zijn knokkels in haar kut kon komen. In de tussentijd was Sylvia goed bezig met het bewerken van zijn pik en moest hij zijn best doen om niet gelijk klaar te komen. Hij draaide van haar af, drukte haar benen weer omhoog en ging tussen haar benen zitten. Sylvia pakte haar knieholtes vast en opende zichzelf weer zo goed mogelijk. Ze keek hem met geile ogen aan en zei: "Neuk me, alsjeblieft. Ik heb al zo lang geen pik meer gevoeld. Neuk me hard en vul me met je zaad." Dit was meer dan genoeg aanmoediging voor Chris en hij schoof zijn pik in één keer diep in haar warme holletje. Chris was nu zelf ook door het dolle. Hard en diep nam hij haar terwijl Sylvia haar eigen clit begon te bewerken. Chris keek naar haar, zag zijn pik in en uit haar glijden, haar volledig overgevend aan zijn lusten onder hem liggen en hield het niet langer vol. Terwijl Sylvia lag te kreunen van genot kwam hij klaar. Hij spoot zijn zaad diep in haar binnenste en was even helemaal van de wereld. Sylvia kwam voor de tweede keer klaar en kneep zo hard met kutspieren dat hij uit haar gleed.

Uitgeteld lagen ze een tijdje op elkaar. Chris was de eerste die bij zijn positieven kwam en ging naast haar op de grond zitten. "Wow, dit had ik niet verwacht toen ik bij je aanbelde.", zei hij gevat. Sylvia die haar ogen nog gesloten had begon te grinniken. "Ik ook niet, maar jij mag me vaker helpen met oefeningen."

Sylvia stond op en zei dat ze even moest plassen. Toen ze terugkwam vroeg ze: "Ga je mee douchen? Kunnen we ons een beetje opfrissen."

Chris liep achter Sylvia aan en keek bij het omhoog lopen tegen haar billen aan. Speels gaf hij er een tik op en kietelde in haar zij. Giechelend als twee pubers renden ze de laatste treden richting de badkamer. De badkamer was voorzien van een ligbad, een aparte douchecabine, een toilet en dubbele wasbak.

Sylvia schoof de deur van de cabine open en leunde iets naar binnen om de kraan aan te zetten, waardoor haar kont iets naar achteren stak. Chris ging tegen haar aanstaan en greep haar met zijn linkerhand om haar middel en met zijn rechterhand om haar borsten. Ondanks dat hij een klein half uurtje geleden was klaar gekomen, begon zijn lul weer te groeien tussen de billen van Sylvia die voelde dat er wat omhoog kwam en drukte haar kont steviger in zijn kruis.

Het water was warm geworden en ze stapten de cabine in. Onder de warme stralen van de douche gleden Chris zijn handen over haar voorkant. Met zijn linkerhand over haar borsten en zijn rechterhand naar beneden. Haar kutje was nog nat en zijn middel- en ringvinger gleden makkelijk naar binnen, wat een goedkeurende kreun van Sylvia ontlokte. "Zo, heb je weer zin?", vroeg ze. "Met zo'n vrouw is dat ook niet zo moeilijk.", zei hij. Sylvia trok haar rechterbeen omhoog, waardoor Chris meer toegang kreeg tot haar spleet en draaide zijn beide vingers weer iets omhoog tegen haar G-plek aan. Hij begon het plekje weer te masseren, zoals hij die avond al eerder had gedaan, maar verhoogde het tempo en de druk. Het duurde niet lang en Sylvia stond achterover leunend te hijgen en zuchten dat het een lieve lust was. "Ben jij wel eens spuitend klaargekomen?", vroeg Chris. "Mmmhhnneee, maar als je zo doorgaat zou dat wel een kunnen gebeuren.", kon ze nog net uitbrengen. Chris probeerde het tempo en druk nog iets te verhogen en kneep tegelijk in haar tepel. "Jaaa, ga door! Rag me af! Steek je vingers die in mijn kut! Godverdomme ga door! Oohh shit." Deze vriendelijk ogende vrouw van eerder deze avond begon te veranderen in een seks duivel die er niet genoeg van leek te krijgen. Met haar eigen rechterhand greep ze haar rechter tepel beet, kneep er hard in en trok die zo ver uit dat Chris dacht dat hij los zou kunnen schieten. Zelf verstevigde hij de greep op de linker tepel en trok die ook naar buiten. Haar eigen linkerhand bracht ze naar haar clit en begon daar stevig over heen te wrijven afgewisseld met stevige petsen op haar kut. Deze toch wel vermoeiende houding zou Chris niet heel lang meer vol kunnen houden.

Toen gebeurde het. Haar gekreun ging over in een langgerekte kreet die op straat te horen zou zijn geweest. "Ik koooommmmm!", gilde ze uit. Een straaltje vocht spoot tussen Chris zijn vingers door naar buiten tegen de tegels. Haar ogen stonden wijd open en ze keek naar beneden wat er gebeurde. Chris wou zijn hand terugtrekken, maar Sylvia beet hem toe: "Ga door verdomme, rag mijn kut af!" Snel ging hij door met het masseren van haar G-spot en bleef aan haar tepel trekken waar hij zo ongeveer het bloed uit kneep. Nu begon ze weer te bokken met haar heupen en gierde weer dat ze klaar kwam. Weer een straal vocht spoot naar buiten. "Neuk me!", riep ze. Chris liet haar been zakken, duwde haar bovenlichaam voorover en stak zijn stijve van achteren in haar. Zonder poespas begon hij in haar te stoten terwijl ze zelf haar clit bleef masseren. Nu ze zo voorover gebogen stond had Chris vrij zicht op haar sterretje. Door het aantrekken en ontspannen van haar bekkenspieren zag hij het gaatje af en toe naar hem knipogen. Even twijfelde hij, maar toen bedacht hij zich, want als er één moment zou zijn dat hij een vrouw in haar kont zou mogen nemen was het nu. Omdat hij wilde dat het gelijk soepel zou gaan, pakte hij een fles shampoo van het rekje en spoot een stevige klodder op haar sterretje. Met zijn middelvinger begon hij rustig te duwen en was verrast dat deze snel naar binnen gleed. Sylvia die het door haar orgasme niet direct door had voelde druk op haar achteruitgang. "Oh yes, eindelijk. Lekkerrrrr! Ga je me in mijn kont neuken?"

"Dan moet je me wel een beetje helpen, want dit is voor mij het eerst.", verontschuldigde Chris zich. "Gewoon doordrukken tot je niet verder kan.", reageerde ze. Chris trok zijn lul uit haar kut en zette zijn eikel tegen haar kontgat. Sylvia drukte gelijk met haar kont naar achteren terwijl hij in haar probeerde te komen. Door de vele shampoo schoof hij makkelijk naar binnen. Waarschijnlijk kwam het ook omdat Sylvia hier blijkbaar wel ervaring mee had. "Aaahhhh jaaa, en nu neuken!", beet ze hem een beetje bits toe. Elke keer dat hij iets nieuws probeerde of zij klaar kwam leek het wel of ze dominanter werd. In ieder geval haar taalgebruik paste niet echt meer bij haar. Deze kassajuffrouw van net geen één meter zeventig met een vriendelijk gezicht veranderde steeds meer in een seksuele furie die geen tegenspraak duldde als ze aan het neuken was. Chris hoefde zelf niets meer te doen. Hij stond als zo'n zuignapdildo tegen de muur gedrukt en Sylvia zette zich elke keer af tegen de tegenoverliggende muur en bokte haar kont hard naar achteren. Chris neukte niet, hij werd geneukt! En hoe!

Doordat hij nu in een strakker gaatje zat voelde hij dat hij het niet lang vol kon houden. Sylvia concentreerde zich nu alleen nog op het afzetten tegen de muur en niet meer op het stimuleren van haar clit. Chris had het door en nam die taak voor zijn rekening. Hij deed het niet eerst voorzichtig om daarna steviger te gaan vingeren, maar wreef met zijn vingertoppen rap heen en weer over haar clit. "Noem je dit neuken, slapjanus! Ram die pik in me!", riep ze na een tijdje. Ondanks dat Sylvia zelf als een bezetene te keer ging door zich keer op keer hard naar achteren te gooien was het blijkbaar nog niet genoeg. Chris stond voor de keuze. Of haar het werk laten doen en hij haar kut vingeren, of het vingeren achterwege laten en goed tegengas geven door tegen haar in te beuken. Het vingeren had hij net gedaan en was blijkbaar niet voldoende. Dan dus maar goed tegengas geven. Hij pakte haar tepels beet, kneep er in en rekte ze zo ver hij kon opzij uit alsof hij de tepels achter haar rug aan elkaar wilde knopen. Hij kwam nu iets van de muur af en begon hard op haar in te beuken. Dit had wel het gewenste resultaat. "Dit wil ik voelen!", riep ze. "Neuk me in me kont! Ik ben niet van suiker! Ja, ja, ja, ja, ja, ja, jaaaaaa! Ik ben er bijna, als je nu stopt castreer ik je. Rammen met die hap!" Chris had wel door dat hij nu door moest blijven gaan ondanks dat hij zelf op het punt stond om klaar te komen. Zelfs daarna moest hij maar door gaan in de hoop dat het genoeg zou zijn. Hij probeerde aan allerlei onzinnige en vieze dingen te denken om het orgasme van hemzelf uit te kunnen stellen.

Met een lage langgerekte keelklank kondigde het orgasme van Sylvia zich aan. Het leek haast of een pianist een toonladder inzette, zo nam niet alleen de toonhoogte, maar ook het volume toe. Haar klanken weerkaatste door de krappe douchecabine en Chris was even bang dat straks de politie aan de deur zou komen vanwege geluidsoverlast. Halverwege de toonladder schoot die ineens naar de hoogste noot en kwam Sylvia klaar. Chris bleef voor de zekerheid nog een paar keer doorstoten en toen kwam hij ook. Hij leegde zijn zaad dit keer in haar uitgewoonde kont en ze zakten samen naar beneden waar ze onder de warme stralen van de douche tot rust konden komen. De eerste 5 minuten werd er geen woord gezegd. Chris lag met zijn rug tegen de muur en Sylvia lag met haar kont naar hem toe op haar zij met haar benen deel onder haar lichaam. Chris was al lang uit haar gegleden en dommelde bijna even weg. Na een tijdje voelde hij beweging naast hem. Hij keek opzij en zag Sylvia rechtop gaan zitten. Haar ogen waren nog half gesloten en haar handen streelden langzaam tussen benen over haar lipjes. "Jezus mina", zei Chris. "Dit had ik niet achter jou gezocht." Sylvia keek hem even aan, sloot haar ogen weer en zei: "Ik had wat in te halen." "Ben jij altijd zo'n furie tijdens de seks?", vroeg Chris. "Als ik op dreef ben kan ik soms wat dominanter worden. Heb je daar problemen mee?" "Mij hoor je niet klagen, maar als je nu nog een keer zou willen dan moet ik je teleurstellen." "Je hebt het goed gedaan hoor, ik heb ook even rust nodig."

Het duurde uiteindelijk nog een tijdje voor ze opstonden en zich afdroogden. Sylvia schoot een badjas aan terwijl Chris naar beneden liep om in de bijkeuken te kijken of zijn kleding nu wel droog was. De droger was inderdaad klaar en hij pakte zijn kleding eruit, kleedde zich aan en liep naar de woonkamer. Tot zijn verbazing zag uit dat het al tien uur 's avonds was. Sylvia kwam binnen keek ook naar de klok. "Zo, we hebben ons wel vermaakt zie ik." "Dat dacht ik ook. Ik moet maar eens gaan. Morgen moet er gewoon weer gewerkt worden."

"Zie ik je nog eens?", vroeg Sylvia hem.

"Nou, lijkt me leuk. Wanneer heb je tijd?"

"Wat doe jij komend weekend?", vroeg ze.

"Ehhh, volgens mij heb ik geen plannen. Kom je zaterdagavond bij mij eten?"

"Graag.", zei ze met een glimlach. Van de dominante Sylvia was geen spoor meer te bekennen.

"Denk je eraan om je bekken oefeningen te doen?", vroeg Chris. "Je zult merken dat het snel resultaat oplevert.

"Ik doe liever die andere oefeningen, maar ik zal het zeker doen.", zei Sylvia met een knipoog.

Terwijl Chris haar een afscheidszoen gaf trok hij het ceintuur van haar badjas los en wierp nog één laatste blik op haar lekkere lichaam voordat hij op zijn fiets stapte. Het was gelukkig opgehouden met regenen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Stille Wateren... - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geocachen: Een Bijzondere...Door: Betsy
Gelezen: 579x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-03
7.0
:: Ondeugende Buurvrouw - 3Door: MrGhost
Gelezen: 1791x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Plas, Taboe
24-03
8.8
:: Huisvrouwen In De Buurt 7.2Door: Black-Drent
Gelezen: 3998x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Pijpen, Beffen, Orgasme
24-03
8.9
:: Truth Or Dare - 3Door: Janice
Gelezen: 5785x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Truth Or Dare, Minderjarig, Tieners, Feestje, Feesten, Dronken, Alcohol
24-03
8.6
:: Tinder One Night StandDoor: Rvw
Gelezen: 5072x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: One Night Stand
24-03
7.9
:: Heb Je Gemist, PikDoor: Esmee
Gelezen: 4334x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-03
7.7
:: Femdom Autobiografie - 10Door: M
Gelezen: 1792x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
23-03
8.0
:: De Dochter Van De Baas - 2Door: X PAT X
Gelezen: 11292x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
23-03
8.8
:: Het Hockeymeisje - 5Door: Zomaar75
Gelezen: 6489x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-03
8.6
:: Ondeugende Buurvrouw - 2Door: MrGhost
Gelezen: 20026x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw
22-03
9.0
:: Een Verrassende Ochtend Door: Rednas
Gelezen: 10901x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Een Dikke VriendschapDoor: Rudolf
Gelezen: 11469x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Trio, Lesbisch, Grote Borsten, Dikke Kont
22-03
9.0
:: Huisvrouwen In De Buurt - 7Door: Black-Drent
Gelezen: 7345x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio, Anaal, Klaarkomen, Geil, Rimmen
22-03
8.8
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 14086x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 12242x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net