Opwindend.Net
Datum: 08-08-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10365x
Lengte: Kort
Strand Vakantie - 2
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Strand Vakantie - 1

Die ochtend bevestigde een bescheiden kwakje haar eerste door het vingeren opgewekte orgasme van de dag. Haar omhelzing werd steviger en ze drukte zich tegen hem aan de borsten plettend tegen zijn bast. Ze probeerde zich wat te beheersen, ze wilde ruw beminnen, lust afreageren en spuitend klaarkomen maar was voorzichtig met de nog jonge knul.

Mike zou Alice praktijk les geven maar was vooral met zichzelf bezig en wat dat betreft voelde ze zich hevig teleurgesteld - haar neuken wilde hij wel, maar een jong ding even lekker emotioneel verwennen was hem kennelijk wereldvreemd.

Ze deed haar ochtend douche en liep naar het appartement van haar ouders. Daar trof ze haar moeder aan in bed met Rob. De jongen sliep maar haar moeder kon niet slapen vanwege de verpletterende uitwerking van het geneukt worden door die jonge knul.

Onder een koffie bespraken ze beiden hun ervaringen. Alice geen meisje meer en wat ervaring rijker, Moe wat afgeneukt, gelukkig, vechtend tegen een opkomende verliefdheid. Alice beloofde haar moe de volgende dag een leuke jongen voor zichzelf op te zoeken, stopte haar in bed bij "die lieve jongen" en ging naar haar eigen kamer om via een diepe slaap bij te komen.

Na het bezoek van Alice was Ann weer ingeslapen naast het warme lichaam van Rob. Wat later werden ze samen wakker en Ann voelde een hand van Rob over haar dijen naar haar kutje gaan. Ze voelde zijn harde lid tegen haar lijf en realiseerde zich de ochtendgeilheid. Haar kut gepenetreerd door een paar vingers, kusjes op haar wang. Lekker geslapen schat - werd haar gevraagd en ze werd week en geil tegelijk. Het leek eeuwen geleden dat een minnaar haar dat gevraagd had. Fluisterend prima schat, jij ook? En terwijl hij haar tegen zich aantrok sloeg ze haar armen om de jongen, ze wilde hem stevig vasthouden.

Hij drukte haar zodat ze op de rug kwam te liggen, nam wat afstand en bekeek haar. Ze was in zijn ogen de mooiste vrouw die hij ooit gezien had. Ze lag met de ogen dicht, vastbesloten de jongen zijn gang te laten gaan. Het eerste orgasme had haar weer helemaal wakker gemaakt en de behoefte aan de bestorming van de energieke jongen vertaalde zich in een enorme geilheid en een druipende kut.

Ze merkte dat hij tussen haar benen ging liggen, haar dijen kuste en haar liezen naderde, ze huiverde toen ze hem aan haar liezen voelde zuigen en kussen. Ze kreunde, haar handen grepen zijn hoofd en drukte hem tegen haar geslacht. Haar lust leek over te slaan naar de jongen. Hij rook de vrouw en genoot en likte haar vocht. Zijn tong diep in haar maakte dat ze niet langer stil kon liggen. Schokkend kwam haar bekken omhoog en maakten haar benen ongecontroleerde bewegingen. Een harde schreeuw en een keiharde warme golfstroom overspoelde het hoofd van de jongen en haar dijen. Hij hield haar goed vast en toen ze wat bij kwam zag hij de tranen van Ann. Zo lang geleden dat het zo fijn was. Hij kuste de tranen weg, schatje mompelend en voelde hoe ze hem verlangend met een gloeiende kut vasthield.

Iedere beweging van hem prikkelde Ann, zijn omhelzing werd steviger en zijn neuk ritme dwingender haar opgeleggend en meeslepend. Ze voelde het allemaal als een groot orgasme dat uiteindelijk met een ontspannende knal uitmondde in een golfstroom van vocht dat hard over zijn geslacht liep. De ontploffing van zijn orgasme in haar deed haar opnieuw rillen en trillend genieten. Beiden ervoeren ze een enorme ontspanning en lagen elkaar nog lang knuffelend na te genieten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Strand Vakantie 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile Evelien - 25Door: Barteljoris
Gelezen: 945x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Groepsseks
23-10
8.7
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1055x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
7.2
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2771x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
7.2
:: Even Langswippen - 3Door: Emiel
Gelezen: 1471x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
8.5
:: Sekslessen - 7: Nynke 4Door: Ronald Raw
Gelezen: 858x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Anaal, Pijpen, Beffen, Pissen, Extreem
22-10
8.7
:: Weekendje UitDoor: Paulavdl
Gelezen: 2465x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hoerig
22-10
9.2
:: Zo Vader Zo Zoon Door: Rednas
Gelezen: 9087x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
22-10
7.8
:: Liefste Mama...Door: ManMetFluit
Gelezen: 8290x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie,incest,moeder,mama,zoon
21-10
7.5
:: Mijn Gezin - 2Door: Theo
Gelezen: 4995x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: Mijn Ontdekkingsreis - 1Door: Dior
Gelezen: 8902x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken
21-10
8.5
:: Zo Vader Zo ZoonDoor: Rednas
Gelezen: 11490x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: KantoorliefdeDoor: Nickey
Gelezen: 7774x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.8
:: Lucie, Vrouw, 55, Geil - 6Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2790x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.7
:: Baantjes Zwemmen Door: Anoniempje123
Gelezen: 11672x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa Zwembad
20-10
8.3
:: Verboden Vruchten #2:...Door: Kas41
Gelezen: 6795x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Anaal
19-10
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 930