Opwindend.Net
Datum: 09-08-2018
Stemmen: 78x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 8788x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Party Detective
Door Roy - Mijn Profiel Pagina

Geachte heer,

Zoals afgesproken stuur ik u hierbij mijn uitgebreide eindverslag van het onderzoek naar de activiteiten van uw vrouw buitenshuis. U heeft mij in mijn hoedanigheid als privédetective benaderd omdat u een vorm van overspel vermoedde, gebaseerd op een e-mail die u toevallig onderschepte. Terwijl u voor twee weken op zakenreis in Amerika was, heb ik onderzoek gedaan naar de achtergrond van de e-mail. Ik heb daarna uw vrouw op specifieke momenten gesurveilleerd en ben inderdaad tot overtuigende bewijzen van overspel gekomen. Dit overspel is echter mogelijk niet in de vorm die u vermoedde. Uw vrouw heeft actief deelgenomen aan een strikt elitaire, geheime orgie: een luxe evenement dat geen grenzen kende aan losbandigheid en lust.

U heeft mij nadrukkelijk verzocht om alle details uit de doeken te doen, en geen blad voor de mond te nemen. Dat doe ik dan ook, op het gevaar af u te schokken. Verder lezen is hiermee geheel op uw eigen risico!

Laat ik bij het begin beginnen. U heeft mij ingehuurd nadat u bij het opschonen van uw server op een e-mail stuitte, gericht aan uw vrouw. Het was op het eerste gezicht een nogal simpele uitnodiging voor een party, met weinig meer dan een vermelding van locatie (ergens in Wassenaar), tijd (geheel toevallig tijdens uw afwezigheid wegens een zakenreis) en een dresscode (“chic, hot & masked”). Aangezien de afzender u geheel onbekend was, liet vooral de dresscode een belletje bij u rinkelen. Het is makkelijk te begrijpen waarom u dacht dat er iets onoorbaars aan de hand was. U vermoedde dat er een ander in spel was. U besloot echter niet om uw vrouw rechtstreeks te confronteren, maar in plaats daarvan contact met mij op te nemen. Ik heb de opdracht gekregen om uit te zoeken waar de e-mail vandaan kwam, van wat voor evenement sprake was en hoe uw vrouw met de uitnodiging omging, dit alles terwijl u in Amerika was.

Als privédetective heb ik in de loop van de jaren een uitstekend netwerk opgebouwd. Vooral ook aan de randen van de samenleving, waarin karrenvrachten aan verborgen geld wordt verdiend en niet gedocumenteerde zakenrelaties een onzichtbare, eigen economie vormen. U zou verbaasd zijn als u wist hoeveel machtige directeuren, politici en bekende persoonlijkheden uit de wereld van media, entertainment en horeca in schimmige geldverdienerij betrokken zijn.

Het is in deze zelfde kring dat er regelmatig voor speciaal vertier wordt gezorgd. Je moet immers wat met al dat geld. Ik kwam er vrij snel achter dat de uitnodiging betrekking had op wat eufemistisch een ‘Venetiaans gemaskerd bal voor gelijkgestemden’ werd genoemd, maar in feite ging om een superluxe orgie voor de allerrijksten en hun speciale gasten. Ik heb niet kunnen uitvissen hoe uw vrouw aan de uitnodiging is gekomen. Mijn vermoeden is dat deze ergens uit de tophoreca is gekomen, gezien het feit dat u mij bij de intake heeft verteld dat zij jarenlang in de omgeving van sterrenrestaurants heeft gewerkt. Speciale aanwijzingen voor mijn hypothese heb ik echter niet kunnen vinden. Zij moet in elk geval voordat ze de uitnodiging ontving al contact hebben gehad over het ‘bal’.

Veel meer kwam ik toch al niet meer te weten over het evenement. Ik besloot daarom te vertrouwen op de meest basale vaardigheid van elke privédetective: observeren en volgen. U was al een week in Amerika toen de zaterdagavond van het evenement was aangebroken. Ik heb me genesteld in mijn auto aan de overkant van uw straat en zag uw vrouw rond elf uur ’s avonds het pand verlaten. U had me van tevoren foto’s van haar laten zien, maar ik was toch nog aangenaam verrast. Uw vrouw is echt een prachtige, vrij kleine brunette met mooi, dik, halflang haar en een rank lijf waar menig twintigjarige jaloers op zijn. Als iemand die net de 50 is gepasseerd, straalt ze zelfvertrouwen en ervaring uit maar tegelijkertijd oogt en beweegt ze bijna als een meisje. Een fascinerende mix, dat moet ik u nageven. Ze had een overjas aan – het was immers al laat in de herfst – maar ik kon zien dat ze op hoge naaldhakken liep en spectaculair was opgemaakt. Ze reed in uw auto naar Wassenaar. Ik volgde op gepaste afstand.

We kwamen aan op een afgesloten landgoed dat ik niet kende, ook al woon ik zelf helemaal niet zover uit de buurt. Ze werd bij het hek binnengelaten. Ik parkeerde mijn eigen auto in een zijstraat, stapte uit en trok mijn smoking nog eens recht. Het zal u niet shockeren als ik u vertel dat ik in het verleden nog wel eens een gebouw licht onrechtmatig ben binnengedrongen. Deze kennis en ervaring kwamen nu goed van pas, laat ik het zo zeggen. Ik wist me betrekkelijk makkelijk door de omheining te wurmen, op een plek waar geen alarm was geïnstalleerd. Voor de ingang van een imposant landhuis was het een komen en gaan van auto’s die door bedienend personeel werden geparkeerd. Ik zag geen stellen arriveren, uitsluitend individuele bezoekers. Mijn Venetiaanse oogmasker ging op en ik slenterde naar de zijkant van het pand, alsof ik een vaste bewoner was. Een privédetective weet als geen ander onopvallend in de massa op te gaan, en in de loop van de jaren heb ik een zesde zintuig ontwikkeld dat me nagenoeg onzichtbaar voor anderen maakt. Het is gewoon een kwestie van de omgeving aanvoelen, bijna lezen, teneinde onopgemerkt te blijven. Via de personeelsingang en de keuken kwam ik kinderlijk eenvoudig het pand in. Niemand die me een strobreed in de weg legde of zelfs maar een tweede blik toewierp.

In de lounge had zich een groep gemaskerde genodigden verzameld, de mannen gekleed in smokings, de vrouwen in luxe avondjurken. Men was in geanimeerde gesprekken verwikkeld, er werd kaviaar gegeten en dure champagne gedronken, aangereikt door de eveneens gemaskerde bediening. Voor ik het wist had ik ook een glas te pakken. Ik mengde me, nog steeds onopvallend, tussen de bezoekers. De mannen waren van verschillende leeftijden, van jong tot bijna gepensioneerd. De meeste dames waren zo te zien onder de dertig, met als uitzondering enkele stijlvolle, zeer goed verzorgde oudere vrouwen. Daar hoort uiteraard ook uw vrouw bij, de ster van de avond mag ik wel zeggen. Ik kreeg haar alweer snel in het vizier. Ze leek me in eerste instantie nog wat onwennig, maar ik zag haar al snel ontdooien. In een mum van tijd verzamelde ze een groepje enthousiaste toehoorders om haar heen.

Ze zag er ronduit spectaculair uit, met een nauwsluitende zwarte cocktailjurk die haar opvallend fraai gespierde schouders en armen bloot liet. Ik hoop dat u het niet ongepast vindt als ik u zeg dat haar billen oogstrelend uitkwamen en haar slanke enkels nog eens extra werden benadrukt door hoge, zwarte stiletto’s. Haar kleine borsten stonden ferm overeind, zo te zien zonder enige hulp van een bh. Ze had een brede, zilveren halsketting om, een beetje een kruising tussen een Indiaans en Italiaans sieraad. Haar frivole Venetiaanse oogmasker leek er bijna perfect op afgestemd. Een plaatje, die vrouw van u - ik benadruk het nog maar eens een keer. Met mijn pencamera in mijn borstzak heb ik behoorlijk wat foto’s gemaakt van het evenement; ik heb ze voor u op een USB-stick gezet, zodat u kunt zien wat ik bedoel.

Na een half uurtje keuvelen bewoog het nog steeds gemaskerde gezelschap zich langzamerhand vanuit de lounge naar de woonkamer. Nou ja, ‘woonkamer’. Ik weet niet of deze ruimte met het formaat van een kleine balzaal nog als zodanig kan worden aangeduid. Overal stonden banken, stoelen en canapés opgesteld. Er stonden zelfs enkele bedden, voor zover de bedoeling van de avond nog niet duidelijk was. De vloer was bedekt met dikke, hoogpolige tapijten, aan het plafond hingen imposante kroonluchters, verdekt opgestelde ledlampen verspreidden een paarsig licht. Op verschillende plekken knetterden haardvuren en aan twee zijden van de ruimte was een complete cocktailbar ingericht. Pure decadentie, totale luxe.

Men verspreidde zich door de kamer, nestelde zich in paren, trio’s of kwartetten. Er werd geflirt, gestreeld en de eerste kussen werden uitgewisseld. Een groepje mannen verzamelde zich rond twee jonge vrouwen die zo te zien besloten hadden een klein showtje op te voeren. Tja, wat kan ik zeggen, wij mannen zullen zelden of nooit bezwaar hebben tegen vrouwen die met elkaar de liefde bedrijven. Dan zijn we maar wat graag een vlieg op de muur. Dit waren twee spectaculaire blondines, waarvan ik vermoed dat ze door de organisatie waren ingehuurd om de stemming erin te brengen. En dat ging ze behoorlijk goed af. Wat begon als een gezamenlijk dansje mondde al snel uit in een steeds wilder wordende vrijpartij op de grond, waarbij de ene blondine de andere bereed – alles met de kleren nog volledig aan, hoewel er steeds meer huid tevoorschijn kwam met topjes die afzakten en jurken die opkropen. Ik moet bekennen dat ik zelf ook geboeid, met een droger wordende mond toekeek. We zijn allemaal maar mensen, nietwaar.

Afijn, ik was daar natuurlijk voor mijn werk. Dus uiteindelijk rukte ik me los van het tafereel, op zoek naar uw vrouw. Ik bleef onopvallend. Verschillende mannen kozen ervoor om niet actief deel te nemen maar in plaats daarvan rond te lopen en toe te kijken. Ik was er gewoon een van. Er werd nu overal gevreeën, op sofa’s, op bedden, op de grond, zelfs tegen een muur. Smokingjasjes gingen uit, shirts werden losgeknoopt, lingerie kwam tevoorschijn, bh’s werden verwijderd. Het kwam hier goed op gang.

Vlak voor een van de brandende haardvuren was uw vrouw neergestreken op een kleed, samen met een gespierde, jonge man met blond haar. Ze zaten op hun knieën, hij achter haar, en hij kuste haar in haar nek en hals. Ze strekte zich naar achteren, met beide armen om zijn nek zodat hij vrij spel had met haar borsten, die ondertussen al uit haar avondjurk waren gewipt. Ze wreef haar achterste uitdagend tegen zijn kruis aan. Zoals ik al vermoedde, droeg ze geen bh. Die zou overbodig zijn geweest. Haar kleine tepels priemden stijf naar voren. Al vrijend zakte de jurk steeds verder van haar af, om uiteindelijk op de grond te belanden. Een betoverend lichaam heeft ze, maar dat weet u zelf natuurlijk als geen ander. Je kunt mij zelf met een natte vinger lijmen als het over mooie lingerie gaat, dus dit tafereel kon ik alleen maar ademloos bekijken. Een zwart kanten jarretelle-gordel, een bijpassend minuscuul slipje en mooie, sexy kousen met hetzelfde kanten motief aan de bovenkant bij de dijen – dat alles op een roomblanke huid: veel mooier en spannender kon het wat mij betreft niet.

Ik veerde op. Er kwam een andere vrouw aanlopen. Ook een brunette, maar jonger en langer, gehuld in rode lingerie. Ze voegde zich bij de twee aan het haardvuur. Zonder veel omhaal kuste ze uw vrouw vol op de mond. Die leek even te aarzelen - ik geloof niet dat ze de vrouwenliefde gewend is – maar leek zich daarna snel over te geven. Volgens mij begon ze het zelfs wel wat te vinden. Het kussen ging over in intens tongzoenen en er werd over en weer van alles betast en gestreeld. Bij de rode lingerie-brunette ging de bh uit en er sprongen een paar behoorlijke borsten tevoorschijn. Even leek het of die jonge kerel zelfs glad vergeten werd. De jongere vrouw werkte uw vrouw al zoenend en strelend langzaam naar achteren, totdat ze met haar achterhoofd op de schoot van de man rustte. Het minuscule zwarte slipje ging uit, ik zag een zorgvuldig bijgewerkt stukje schaamhaar tevoorschijn komen. Heel goed, dat kale blote-billengedoe vind ik maar niks.

Het was duidelijk wat er ging gebeuren. En om heel eerlijk te zijn, ik had er geen bezwaar tegen om het te zien. Ik vertel het u allemaal maar in alle rauwe details, zoals u mij immers verzocht hebt. De lange brunette bewoog zich, nog steeds alles overal kussend, langzaam naar beneden, tot ze tussen de benen van uw vrouw belandde. Ik ben zelf ondertussen 46 en denk dat ik – door alle relaties heen – wel een beetje heb ontdekt hoe je moet beffen. Maar goed, ik denk dat er wat inzit als lesbiennes beweren dat uiteindelijk een vrouw het beste weet hoe het daar moet worden gedaan. Deze dame wist in ieder geval van wanten, zoveel is zeker. Uw vrouw, eerst nog wat afwachtend, begon er steeds meer in te komen naarmate het likken en vingeren wilder werd. Ze lag achterover, haar armen nog steeds gevouwen achter haar nek, ogen dicht achter haar zilverkleurige oogmasker, mond halfopen, als was ze in trance. De rode lingerie-brunette had volop toegang tot haar kleine borsten, die ze met een hand stevig bewerkte. De andere hand verdween, met zo te zien steeds meer vingers, steeds dieper in haar kutje terwijl de tong tegelijkertijd zijn gekmakende werk deed. De jonge man achter haar kon er weinig aan toevoegen. Zo nu en dan boog hij voorover om haar op de mond te kussen, maar uiteindelijk kon hij alleen maar toezien hoe uw vrouw golf na golf, zacht kermend bleef klaarkomen.

U bent vast niet verbaasd als ik u vertel dat het mijn eigen lid ondertussen ook niet onberoerd had gelaten. Ik werd me er pijnlijk van bewust dat ik een behoorlijk stijve had ontwikkeld. Ik besloot om even af te koelen en een rondje door het vertrek te maken. Daar was de sfeer ondertussen ook een stuk ongeremder geworden. Veel kledingstukken waren ondertussen uit en er werd nu overal flink gebeft, gepijpt, gevingerd en gezoend. Soms kon je bijna de ledematen niet uit elkaar halen, zo verstrengeld lagen sommigen erbij. Ik liep naar de bar, keurig aangekleed nog. Twee eveneens nog geklede lotgenoten stonden het hele tafereel goedkeurend te bekijken. Eentje kwam me akelig bekend voor – iemand van de televisie denk ik. Ik heb mezelf beloofd dit later nog eens uit te zoeken, gewoon voor de sport. We stonden een paar minuten zwijgend naast elkaar, nippend van de Bollinger. Het was allang niet meer het moment om een diepzinnig gesprek aan te knopen.

Ik stak de zaal weer over, terug naar de plek bij de haard waar ik uw vrouw het laatst had gezien. Daar was ze niet meer. Wel was de dame in rode lingerie er nog, nu aan de slag met de blonde jonge kerel van daarnet. Uw vrouw bleek aangeland bij een van de bedden in het midden van de ruimte. Ik kwam precies op tijd om te zien hoe ze een condoompakje openscheurde. Een al wat oudere, gebruinde man met donker haar, misschien niet veel jonger dan ik, zat naakt voor haar op bed. Handig rolde ze het condoom over zijn rechtovereind staande, behoorlijk indrukwekkende lid. Ze begon haar hand heen en weer te bewegen, over het condoom heen, terwijl ze met haar andere hand zijn ballen bewerkte. Dat vond ik een erg geil gezicht, op een andere manier kan ik het niet uitdrukken. Vooral niet te lang door doen, dacht ik bij mezelf, anders heeft dat hele condoom gelijk al geen nut meer. De pik van de man was nu tot recordomvang gegroeid, je zou er bijna een complex van krijgen. Ze drukte hem achterover op bed en besteeg hem. Elders om me heen zag ik de condooms nu ook tevoorschijn komen. Blijkbaar hadden de handelingen van uw vrouw anderen nu ook laten denken dat het tijd werd voor een volgende stap.

Hoe ik die volgende stap zou moeten omschrijven? Ik vertel het maar hoe het is: neuken, neuken en nog eens neuken. Uw vrouw had enkele minuten duidelijk moeite met de grootte van de pik, maar naarmate ze het tempo opvoerde zag ik hem verder en verder in haar doordringen. Ze had haar armen weer in haar nek - ik mocht dat graag zien – zodat hij vrij haar borsten kon bewerken. Ze kronkelde, boog voorover en achterover, schoof heen en weer over zijn buik. Er werd behoorlijk stevig, intens en zwetend gesekst, anders kan ik het niet omschrijven. Haar kreunen vermengden zich met het andere gekreun in de zaal, dat nu overal vandaan leek te komen en snel in volume toenam. Mijn pencamera maakte ondertussen nuttige overuren, zoals u zelf ook aan het materiaal kunt zien.

Voor me op het bed werden in rap tempo diverse standjes afgewerkt. Op zijn hondjes op handen en voeten, op haar buik, gewoon onder hem met haar benen hoog om zijn schouders geslagen (de stiletto’s zien er zo extra mooi uit, zag ik), achterstevoren op zijn schoot, het kwam allemaal langs. Uiteindelijk zat uw vrouw weer bovenop hem, de armen opnieuw in haar nek, kronkelend en schuivend, en het ritme versnelde nu aanzienlijk. Zelfs op afstand kon ik de blosjes op haar gezicht zien toenemen. Hij merkte dat ze er tegenaan zat en liet nu zelf ook de teugels vieren. Ze hield haar kreunen niet bepaald in toen ze schokkend klaarkwam en de man had zo te zien zijn ontlading tegelijkertijd – hoewel ik het hem niet gevraagd heb.

Het was uiteindelijk maar de aanzet tot een avond die nog lang zou doorgaan. Ik zou nog uren extra nodig hebben om de rest van het verloop te beschrijven. Ik neem aan dat het beeldmateriaal u verder genoeg laat zien. Uw echtgenote bleek een populair doel te zijn bij de mannen – en ook bij enkele vrouwen – en in de loop van de avond heeft ze een behoorlijk aantal sekspartners gehad, soms maar enkele minuten, soms langer als er weer een orgasme inzat. Opmerkelijk toch hoe dat werkt met vrouwen. Mannen van mijn leeftijd kunnen, als het echt meezit, twee keer op zo’n avond klaarkomen. Als je jonger bent, misschien nog een keer. Maar vrouwen! Als de omstandigheden, de sfeer en de seks maar goed zijn, lijkt het bij sommigen steeds maar door te kunnen gaan.

Ik heb lang geaarzeld of ik het laatste deel dat ik u nu ga beschrijven ook zou opnemen in het verslag. U vroeg mij om de onversneden waarheid, maar er zijn ook wel eens feiten die je misschien beter kunt verzwijgen. Vanuit professionele overwegingen geef ik u uiteindelijk dan toch maar het complete beeld.

Wat kan ik zeggen? De avond had me niet onberoerd gelaten. Ik ben niet van steen. Een paar dames hadden opgemerkt dat ik nergens aan meedeed en wisten me uiteindelijk te verleiden mijn kleren uit te trekken. Voor ik het wist lag ik, alleen nog met mijn onder-shirt aan op de grond. Ik werd vakkundig gezoend en gepijpt en neemt u van mij aan, als er twee dames zo tegelijkertijd met je bezig zijn heb je nog maar weinig in te brengen. Ik besloot mijn verzet te staken en hen te laten begaan. Met mijn ogen dicht waande ik me even in de hemel. Wat een mazzel, wat een gekheid! Er zijn tijden dat mijn beroep minder leuk is.

Toen ik mijn ogen weer opendeed waren de dames vertrokken. Zij torende nu boven me uit. Zij. Uw vrouw dus. Wat vond ik haar mooi en sexy. Met nog steeds haar zwarte jarretelgordeltje kousen en stiletto’s. Die ferme, kleine borsten, perfecte heupen, stevige dijen en slanke enkels. Dat subtiele schaamhaar ook. Haar oogmasker had ze allang afgedaan, net als alle anderen in de zaal. Ze zag er verhit uit, maar haar felrode lippenstift had ze bijgewerkt en haar prachtige haar hing er nog mooier bij dan aan het begin van de avond. Ze zei niks, keek me alleen maar broeierig en een beetje plagerig aan. Ik wist donders goed wat er nu te gebeuren stond. En om heel eerlijk te zijn, ook al was ze zakelijk gezien mijn opdracht, ik voelde op dat moment geen enkele drang meer om haar te stoppen. Laten we eerlijk zijn, welke man zou dat wel hebben gedaan? U toch ook niet?

Ze haalde een condoompakje tevoorschijn – die de hele avond in groten getale overal hadden gelegen – en scheurde het open. Mijn god, was dit echt aan het gebeuren? Ze knielde voor me neer en rolde het condoom met zwoele bewegingen over mijn strakgespannen lid. Ze deed hetzelfde behoorlijke geile trucje wat ik haar aan het begin van de avond ook al had zien doen: mijn staaf met het condoom er al omheen masseren terwijl ze met haar andere kleine hand mijn ballen bewerkte. Ik had het haar eerder zien doen, inderdaad. Maar op dat moment had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen bedenken dat ik zelf later ook aan de beurt zou komen. Het was hemels en knetteropwindend, ik was zo hard en opgeladen als je maar kunt zijn.

Ze schoof over me heen en ik voelde dat ze klein en strak was, ondanks een lange avond vol eerdere penetraties. Ze begon me zachtjes te berijden, met haar handen op mijn buik. Daar lag ik dan, een nagenoeg kale detective van 46 jaar, een tikje te dik maar gelukkig gezegend met stevig spieren. De goden waren me gunstig gezind vandaag, blijkbaar vanuit een ironisch gevoel voor absurde wendingen. Ze bereed me als een verwilderde amazone, dan weer hard en aangespannen, dan weer ver naar voren en achteren buigend, als een flexibele pop. Haar schaamhaar schoof over mijn buik en ik voelde haar bekken tegen me aan stoten. Met mijn duim kreeg ik haar opgeveerde kittelaar te pakken terwijl ik met mijn andere hand haar tepel tussen mijn vingers bewerkte. Ik kneep steeds steviger toen ik aan haar onderaardse kreunen merkte dat het haar opwond. Ze pakte mijn beide tepels ook en ze liet zich niet onbetuigd. Bij elk kneepje voelde ik de zenuwbanen helemaal naar mijn kruis lopen. Het was hard, geil en oningehouden, dit tepelspelletje. Daar gingen haar armen weer haar nek in. Ik kreeg een fantastisch zicht op haar uitgestrekte oksels, voor mij een van de meest sexy dingen die ik me kan voorstellen.

Ik pakte haar stevig bij haar heupen. Ik kon het niet veel langer meer houden, dus ik ging me voorbereiden op mijn ontlading. Ze stopte me, schudde nee met haar vingers. Ik kreeg een peinzende blik toegeworpen. Nog steeds bovenop me zittend - haar gezicht naar het mijne - verschoof ze haar bekken, achteroverleunend. Mijn pik floepte eruit. Ik keek haar vragend aan, zie het nu zo nog voor me. Ze pakte mijn op barsten staande staaf en begon hem weer terug te stoppen, zonder een woord te zeggen. Die ging alleen niet terug naar waar hij net was geweest. In plaats daarvan voelde ik dat ik in een nog veel strakkere plek terecht aan het komen was. Haar kontgaatje. Anale seks. Het allerlaatste taboe voor zovelen, de onbereikbare tempel voor menig man. Ik was het gewoon aan het doen. Met uw echtgenote. Ze boog verder naar achteren, steunend op haar armen. Ik zag mijn pik met elke stoot dieper in haar verdwijnen, daarboven haar kutje, vochtig en glimmend met een duidelijk zichtbaar bolletje.

Tenzij ik niet goed had opgelet, had geen van haar sekspartners die avond dit privilege gehad. Geen idee waarom uitgerekend ik de uitgekozene was. Ik denk dat ze besloten had dat ze nog een keer wilde klaarkomen, maar dan wel in een grand finale. En zo gebeurde het. Ze schoof met diepe halen over me heen, met haar bekken, met haar billen, steeds verder achteroverleunend. Mijn duim had ondertussen haar kittelaar weer gevonden en ik wreef heen en weer tussen haar kutje en het harde bolletje. Doordat ze nu ver naar achteren boog, was de druk op mijn staaf toegenomen. Ik stond onder hoogspanning en ging het niet lang meer volhouden. Hoeveel geilheid kan een man verdragen?

Onze positie was blijkbaar ook voor anderen een inspiratie. Ik merkte dat diverse mensen om ons heen waren komen staan, aandachtig kijkend naar onze intieme, anale verstrengeling. Dat haalde de trekker over, zowel bij mij als bij haar. Ze kreunde niet meer, diep in zichzelf gekeerd, alleen nog maar zacht hijgend. Ik merkte aan haar nu ongecontroleerd stotende bewegingen dat ze aan het klaarkomen was. Ik pakte haar bij haar borsten, bij haar tepels. Haar lijf kromde naar achteren als een hoepel, schokkend en stotend. Ik zag sterretjes toen mijn zaad in lange golven het condoom vulde, straal na straal, na straal.

Even snel als ze tevoorschijn was gekomen, was ze daarna ook weer verdwenen. Ik heb uw vrouw niet meer gezien, en ik neem aan dat ze kort na dit alles naar huis is vertrokken. De party liep toch al op zijn einde. Ik raapte mijn kleren bij elkaar en verliet het pand op dezelfde moeiteloze manier als van eerder die avond.

Dat is het zo’n beetje. Ik ga ervanuit dat ik u met dit verslag volledig opening van zaken heb gegeven, en beschouw daarmee mijn opdracht als afgerond. Het is uiteraard geheel aan u om te besluiten wat u met deze, in ieder geval glasheldere inzichten wilt doen.

Met vriendelijke groet.

PS Ik heb mijn factuur bijgesloten, evenals de USB-stick met al mijn opnames. Ik heb de originelen ondertussen van alle elektronische bronnen gewist.

PS2 Oh, nog één laatste dingetje. Vlak voordat ik dit rapport naar u wilde versturen, kreeg ik extra informatie binnen over het netwerk dat dit soort evenementen organiseert. Er zijn complexe verbanden tussen verschillende spelers, allen uit het zakenleven. Vreemd genoeg zag ik dat 5 van de 6 betrokken een directe zakenrelatie hebben met uw eigen bedrijf. Dat is opmerkelijk, ik wilde het u toch even laten weten.

PS3 Op de valreep, nog één allerlaatste opmerking. Ik heb daarnet een bevriende computer-nerd gevraagd een snelle blik te werpen op het oorspronkelijke e-mailtje met de uitnodiging aan uw vrouw. Hoewel er encryptie was toegepast, lijkt het voor 100% zeker dat de uitnodiging vanaf uw eigen computer is verstuurd. Ik heb daar verder geen oordeel over, maar weet u zeker dat u mij het volledige verhaal hebt verteld?


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 2179x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.6
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 6747x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 10043x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 12786x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4485x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 10182x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11662x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 11675x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 11324x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4182x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6867x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3400x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3437x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8175x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5119x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net