Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 49x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 5498x
Lengte: Gemiddeld
Onverwacht Onderdanig - 2
Door Mr.Devil - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Onverwacht Onderdanig - 1

Ik stel de vraag; hoe vond je het? En, wil je nog een keer? Gelijk zegt ze ja. Ik berijd haar voor dat het harder zal zijn. Dat ik meer verwacht. Ze twijfelt nu een beetje. Ik adviseer haar er over na te denken. Ik verwacht voor ‘s avonds 23.00 een antwoord. Nee is nee. Ja is een foto van haar in lingerie. Gezeten op haar knieën.

Dan vertrek ik. Rond 14.00 krijg ik een fit. Ze zit in lingerie voor de spiegel en kijkt me uitdagend aan. Ze kan morgen de hele dag zegt ze...

Ik antwoord alleen dat ze morgen vanaf 09.00 beschikbaar moet zijn. Alleen lingerie aan en geschoren zoals het hoort. De volgende dag pak ik van alles in. Met een tas in mijn hand bel ik aan rond 9.30. Patty doet open in alleen lingerie. Heel goed zeg ik, je ziet er lekker uit. Met grote ogen kijkt ze naar de tas. Wat is dat, vraagt ze. Dat merk je vanzelf, zeg ik. Vandaag ga ik het je moeilijker maken.

Ze glimlacht ondeugend en probeert me te zoenen. Ik pak haar bij haar haar en trek haar weg. Wat doe jij nou, vraag ik streng. Ze wil iets zeggen maar ik zeg “mond dicht sletje”. Ze wil reageren maar bedenkt zich.

Dat gaat je straf kosten. Handen in je nek zeg ik. Benen wijd. Dit doet ze. Heel even voel ik aan haar stringetje. Dit is zeiknat.

Ik doe haar de blinddoek om. Daarna pak ik een voor een haar handen en deze bind ik op haar rug. Dan pak ik de tas en leg alle spullen klaar. Tepelklemmetjes, een sprijdstang, een zweep, meerdere klemmetjes, buttplugs in diverse maten, een trillend speeltje en diverse dildo’s.

Ik ga achter haar staan. Fluister zacht in haar oor of ze geil is, of ze er zin in heeft. Ze kan moeilijk praten, vind het heel spannend maar is heel geil zegt ze. Ik raak haar aan. Pak haar schouders. Laat de bandjes van haar bh zakken. Maak hem open. Haar tepels zijn keihard. Ik speel er mee. Teasend. Dan pak ik de klemmetjes en plaats ze. Het zijn klemmetjes met een kettinkje er tussen. Ze kreunt hard. Weet je de stopwoorden nog sletje vraag ik. Ja zegt ze. Voor deze keer zal ik je vergeven maar vanaf nu spreek je netjes met 2 woorden sletje zeg ik. Ja meneer reageert ze. Goed zo sletje! Je doet het heel goed. Ze kijkt trots, blij dat ze een compliment krijgt.

Dan knip ik de string kapot. De koude schaar zorgt dat ze even rilt.

Luister goed zeg ik. Je mag pas komen als ik hiervoor toestemming geeft. Dit dien je dus eerst te vragen, begrijp je dat? Ja meneer zegt ze.

Eerst je straf. Omdat het je eerste straf is zal ik mild zijn. Ik gebruik mijn handen zeg ik. 20 tikken is je straf en je moet meetellen zeg ik. 1 op haar bil, ze kreunt, steeds iets harder bij elke tik maar telt netjes mee. Bij 10 wissel ik van bil. Ze volstaat het prima. Haar lekkere kontje ziet rood en is gevoelig.

Dan wrijf ik over haar kontje. Heb je wel eens iets in je kontje gehad vraag ik. Nee meneer zegt ze. Dan pak ik de kleinste plug, smeer deze in met glijmiddel. Ik wrijf over haar kontje. Ze draait met haar kontje. Ik zet de plug tegen haar kontje. Terwijl ik een rukje geef aan de klemmetjes duw ik de plug in haar kontje. Ze kreunt nu flink. Dan ga ik achter haar staan. Ik begin met haar te spelen. Hou een trillend speeltje tegen haar clitje terwijl ik haar vinger. Ze is zo geil en gespannen dat ze bijna gelijk om toestemming vraagt. Ik zeg nee. Ze kreunt, draait, klaagt wat maar komt niet. Ze is zo geil. Ik stop. Pak een iets grotere plug en smeer ook deze in. Ik haal de kleine er uit en zonder pardon maar met beleid breng ik deze in. Ze kreunt maar het gaat zonder problemen. De laatste ga je zelf glad maken zeg ik. Dan ga ik weer achter haar staan. Trillend speeltje op haar clit en vinger haar. Bijna gelijk wil ze komen. Vraagt om toestemming. Ik zeg nee. Mond open zeg ik. Dit doet ze en ik breng de dikste plug in in haar mond. Ze kreunt. Doet enorm haar best. Ik speel nu al minuut of 25 met haar. Ik speel nog even en dan haal ik de plug uit haar mond. Zonder iets te zeggen breng ik m in in haar inmiddels zeiknatte kutje. Ik zeg zacht in haar oor dat ik trots op haar ben en dat ze mag komen. Laat je maar gaan geil sletje zeg ik. Gelijk kreunt ze. Weet niet meer hoe ze het heeft. Ik gun haar even rust maar ga daarna weer verder zodat ze nog een keer kan komen. Ze is uitgeput even. Ik maak haar los en doe alles af. Ze ziet het mooie lingeriesetje liggen dat ik heb gekocht voor haar. Kleed je maar aan sletje. We gaan wat eten. Owww, wel dit trilei in voor we gaan. Ze kleed zich aan en zo gaan we een hapje eten...

Zoek naar meer verhalen van Mr.Devil...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Middagje FietsenDoor: Eric W
Gelezen: 3721x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buiten, Betrapt, Tieners
14-01
8.9
:: Het Begon Met Een Mailtje - 2Door: Lucillia De Graaf
Gelezen: 1786x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-01
8.9
:: Sexy Vera - 2Door: Juanito.s
Gelezen: 3956x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-01
8.2
:: Beukhoeve 3....Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 7622x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hetero, Familie
14-01
8.8
:: Isabel En De PizzakoerierDoor: Isabel
Gelezen: 8823x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geil Sletje, Zich Tonen, Pijpen, Hoertje
13-01
8.6
:: BouwmarktDoor: Herby
Gelezen: 9084x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-01
8.4
:: Avontuur(tje) In Zuid... - 1Door: Sarelata
Gelezen: 5751x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Riemen, Stewardess
13-01
8.6
:: Mooie Oudere DameDoor: Corretje
Gelezen: 9790x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
13-01
8.9
:: Even Geen ZinDoor: Jonl
Gelezen: 9653x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-01
8.8
:: Sandra En Haar...Door: Johnnie
Gelezen: 9292x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-01
8.2
:: Het Begon Met Een Mailtje - 1Door: Lucillia De Graaf
Gelezen: 6278x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-01
8.7
:: Verboden Vruchten #13:... - 2Door: Kas41
Gelezen: 3881x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepseks, Toekijken, Dp
12-01
9.2
:: Hardlopen Is Gezond En ... - 3Door: Storyteller Mike
Gelezen: 8809x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-01
9.4
:: Sexy Vera - 1Door: Juanito.s
Gelezen: 10140x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
12-01
8.1
:: Opdrachten Op Vakantie - 2Door: Brian En Nina
Gelezen: 7632x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Hetero, Tieners, Spannend, Stad, Jurkje, Naakt, Borsten
11-01
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net