Opwindend.Net
Datum: 09-02-2019
Stemmen: 106x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 7655x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Online Naar Offline Met Eef - 1
Door Chris 1976 - Mijn Profiel Pagina

En daar zit ik dan, alleen in mijn kleine appartement op een vrijdagavond. Net gescheiden, de kinderen bij mijn ex. Loom hangend op de bank en zappend van kanaal naar kanaal verstrijkt de tijd. Ik besluit wat vrienden te bellen om te kijken of er nog iemand zin heeft om even de stad in te gaan. De voicemail en ‘nee geen zin’ zijn uiteindelijk de enige antwoorden die ik krijg.

Wat nu? Ik pak de laptop en begin wat te surfen op het internet. Via nieuws, sport en wat andere websites kom ik, door op een advertentie te klikken, op een datingsite terecht. ‘Gratis aanmelden en direct contact’ staat er te lezen. Ben ik hier al aan toe? Wil ik alweer een relatie? Eigenlijk weet ik zelf de antwoorden op deze vragen nog niet, maar nieuwsgierig ben ik wel. Zouden vrouwen nog zitten te wachten op een gescheiden man van 42?

Na het aanmelden wordt het tijd om mijn profiel op te stellen. Wat is dat lastig zeg. Leeftijd, postuur, lengte, haarkleur, tot daar gaat het nog wel maar bij de vraag ‘omschrijf jezelf’ was ik toch wel wat tijd kwijt, net als met het uitkiezen van enkele foto’s. Voorkeuren en al dat soort dingen meer ingevuld en na een goede twee uur had ik een profiel waar ik redelijk tevreden mee was.

En dan ben je online, blijk je voor heel veel dingen op de website toch te moeten betalen. Grrrrr daar kan ik slecht tegen, eigenlijk ben ik er al klaar mee. Mijn muis gaat naar de rechterbovenhoek om de website af te sluiten als een pop-up me het afsluiten verhinderd. ‘Eef wil met je chatten, jij ook met haar?’ met daaronder de bekende Ja en Nee om op te klikken. Ik ben nu toch al een tijd kwijt om dat profiel aan te maken en klik op Ja.

Eef blijkt een gescheiden vrouw van rond mijn leeftijd, die twee dorpen verder woont en als ik eerlijk ben er leuk uitziet op de foto’s. Haar kleding is wat ruim en keurig maar een vrolijk gezicht met mooie ogen kijkt terug vanaf het beeldscherm. Na het eerst wat onwennig heen en weer sturen van enkele korte berichtjes begint het na enkele minuten zowaar op een gesprek te lijken en klikt het best wel tussen ons.

Ook zij heeft dit weekend de kinderen niet en zonder dat we er beiden erg in hebben chatten we tot ze schrijft “Ben je net als ik de tijd vergeten?” Ik kijk op de klok en tot mijn schrik zie ik dat het al kwart over drie is. Heel lang geleden dat ik het zo laat heb gemaakt maar de tijd is omgevlogen. We wisselen nog enkele berichtjes en besluiten dan beide te gaan slapen “Slaap zacht leukerd” is het laatste wat ze stuurt met een smiley met een knipoog. Als ik in bed lig kan ik de slaap niet gelijk vatten. Verbaasd over de leuke gesprekken en hoe snel de tijd ging val ik uiteindelijk toch in slaap.

De volgende morgen ben ik rond half negen mijn bed uit en als ik mijn laptop opstart zie ik dat ik een email heb van de datingsite. ‘Eef heeft je een berichtje gestuurd - klik op onderstaande link om het gelijk te lezen’. Natuurlijk klik ik op de link. “Goedemorgen leukerd lekker geslapen?” schreef ze een kwartiertje geleden. Ik antwoord dat ik net wakker ben en nu aan de koffie zit. “In pyjama???” stuurt ze terug. “Nee” antwoord ik “En jij???” Ik krijg een blozende smiley terug. “Nog plannen voor vandaag?” vraag ik haar. “Boodschappen verder niets” is haar antwoord. “Heb je zin om straks ergens koffie te gaan drinken?” We besluiten uiteindelijk samen dat we om drie uur wat gaan drinken in het dorp dat tussen ons in ligt.

Na telefoonnummers te hebben uitgewisseld en elkaar te hebben toegevoegd op whatsapp ga ik offline om te gaan douchen en me aan te kleden. Gedoucht en geschoren sta ik even later voor de kast. Een leuk overhemd en een spijkerbroek wordt mijn keuze. Zal ik een normale boxershort aantrekken of toch iets speciaals? Het klikt tussen ons, maar seks op een eerste date zie ik niet gebeuren. En toch trek ik een nieuwe Björn Borg boxer uit de la. Op tijd stap ik op de fiets en even voor drie uur zit ik op het terrasje waar we afgesproken hebben.

“Ik ben er” stuur ik via whatsapp. Bijna direct krijg ik antwoord. “Lekke band en ben pas op de helft” met een huilende smiley erachter. “Zal ik dan jouw kant op fietsen?” stuur ik terug. “Graag” is haar antwoord en voordat de serveerster mijn bestelling op kan nemen zit ik alweer op de fiets.

Na een klein kwartiertje fietsen zie ik haar zitten op een bankje naast het fietspad. “Zo daar ben ik dan” zeg ik en stel me voor. “Hoi” zegt ze ietwat verlegen. Ik geef haar een kus op iedere wang. “Sorry” begint ze “Dit was niet mijn bedoeling”. “Geeft niks” zeg ik haar “Maar wat doen we nu?” Verlegen en wat wegkijkend zegt ze “We kunnen naar mijn huis als je wil”. “Gezellig” zeg ik en samen met de fiets aan de hand beginnen we de wandeling naar haar huis.

Na een stevige wandeling komen we via de achtertuin aan bij haar huis. Het zonnescherm staat uit en als Eef wat te drinken pakt haal ik op verzoek de stoelkussens uit de schuur. We drinken samen een wijntje en kletsen honderduit. Als ze opstaat en de glazen bijvult gunt ze me terwijl ze voorover bukt een blik op haar borsten. Groot en vol, zeker een F-cup, ik kan niet anders dan ernaar kijken. “Wil je misschien het huis even zien?” vraagt ze. “Hè? Wat?” Verschrikt en met een kleur omdat ik zit te staren stamel ik “Ja lijkt me leuk”.

Ze gaat me voor het huis door en iedere kamer wordt getoond. Als ze voor me de trap op gaat kan ik bijna onder haar jurkje kijken. Als laatste is haar slaapkamer aan de beurt. “Leuke woning heb je, en deze kamer is het centrum van je avonturen?” zeg ik met een knipoog. Ze kleurt rood en wordt wat verlegen. Ik plaag haar door te zeggen “Jij bent begonnen met knipoogjes en vragen over pyjama’s”. “Tijd voor nog een wijntje” zegt ze en gaat snel richting trap.

In de tuin met ons tweede glas in de hand vertellen we over van alles en nog wat. “Nog een wijntje?” vraagt ze, maar als ze de glazen wil bijvullen is de fles leeg. “Ben zo terug” en ze loopt de keuken in. Als ze terug is en de glazen nog eens vol schenkt lijkt het of ik ietsje meer van haar borsten kan zien. Op mijn vraag “Wat gaan we doen met het eten, het loopt al tegen zessen” is haar antwoord “Ik vind je om op te vreten en heb voldoende aan jou!” Oeps dat was eruit voordat ze er erg in had en haar wangen kleuren rood. Ze kijkt verlegen onder haar wimpers door. “Sorry dat was niet mijn bedoeling” zegt ze. “Ik vind je ook een leukerd en een lekker ding, dus geen sorry” is mijn antwoord. We besluiten om sushi te laten komen.

Na het eten en nog veel meer kletsen komt het onderwerp op seks. Ik vertel eerlijk dat het voor mij al een tijd geleden is en dat de laatste fase van mijn huwelijk veel weg had van een woestijn. Bij Eef is het niet anders geweest. Misschien is het de wijn maar ze zegt “Die schade ga ik inhalen en ik ben al begonnen”. “Al begonnen, hoe bedoel je?” vraag ik haar. Met een kleur op haar wangen bekent ze me dat ze kort na haar scheiding met een vriendin is gaan shoppen. Samen zijn ze diverse lingerie- en sekswinkels afgegaan en toen heeft ze zichzelf getrakteerd op een nieuwe sexy collectie ondergoed en een paar seksspeeltjes. “En dat zijn er inmiddels geen paar meer” zegt ze met een knipoog.

Verbaasd over deze spontane ontboezeming vertel ik haar dat ook ik begonnen ben met nieuwe boxershorts, maar nog niet toegekomen ben aan het aanschaffen van speelgoed. Ze moet lachen en zegt “Voor mannen is hun hand toch het enige speelgoed wat nodig is?” “Tja op zich heb je gelijk, maar inmiddels is er voor de man echt wel meer dan een opblaaspop” zeg ik. Ik ga wat dichter bij haar zitten en beken aan Eef dat ik door haar bekentenis toch wel benieuwd ben. “Naar wat?” speelt ze de onschuld zelve. “Nou eigenlijk naar alles, de lingerie en de speeltjes” en ik leg een hand op haar been. “Je mag alles zien” flapt ze eruit, “Maar pas als ik weet of je goed kan zoenen”.

We draaien inmiddels al enkele uren om elkaar heen en we voelen duidelijk beide een bepaalde spanning. Als mijn lippen die van haar raken voelt het goed en twee tellen later zijn we heerlijk intens aan het zoenen. Na een tijdje zoenen verbreek ik de kus en geef haar kusjes in haar hals en neem zachtjes haar oorlel tussen mijn lippen.

Tot zover het begin van dit verhaal, ik zou het graag afmaken en mogelijk enkele vervolgen schrijven, maar dan met de wensen van de lezers en lezeressen er in verwerkt. Laat een berichtje achter op mijn profiel over hoe jij het verhaal het liefst verder ziet gaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Online Naar Offline Met Eef - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Femdom Autobiografie - 10Door: M
Gelezen: 1095x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
23-03
6.8
:: De Dochter Van De Baas - 2Door: X PAT X
Gelezen: 7771x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-03
8.9
:: Het Hockeymeisje - 5Door: Zomaar75
Gelezen: 4415x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 2Door: MrGhost
Gelezen: 17088x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw
22-03
9.0
:: Een Verrassende Ochtend Door: Rednas
Gelezen: 9860x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Een Dikke VriendschapDoor: Rudolf
Gelezen: 10205x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dik, Trio, Lesbisch
22-03
9.0
:: Huisvrouwen In De Buurt - 7Door: Black-Drent
Gelezen: 6145x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio, Anaal, Klaarkomen, Geil, Rimmen
22-03
8.8
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 13216x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 11524x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 1711x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
6.9
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 8379x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
8.9
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 5116x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.0
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 12434x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 22919x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net