Opwindend.Net
Datum: 07-03-2019
Stemmen: 131x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 16029x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Vrouw In Supermarkt
Door Corretje - Mijn Profiel Pagina

Ik was zoals gewoonlijk ook deze maandag weer voor mijn wekelijkse boodschappen in de supermarkt, ik stond een beetje rond te kijken op de groente afdeling toen mij een vrouw opviel die stond te draaien en twijfelen bij de koelvitrine van de kant en klare maaltijden, ze bleef maar heen en weer lopen, en ik besloot haar aan te spreken, en zei moeilijk kiezen he, ze keek me aan en zei ja inderdaad. Ze zag er goed verzorgd uit had half lang en een redelijk gevulde bloes, ik schatte haar op een jaar of 55 dus een beetje van mijn leeftijd, ze zei verder niets en ik liet haar, haar gang maar gaan en ging verder met mijn boodschappen. Toen ik even later weer voorbij kwam stond ze er nog steeds ik vond dat een beetje raar en liep naar haar toe. Ik zei zal ik de keuze voor u maken, toen ik in haar gezicht keek zag ik een traantje in haar ooghoek, ik zei gaat het wel goed met u, ze begon zachtjes te snikken en zei ik heb zo’n honger maar ik kan dit niet betalen. Ik schrok hier toch wel van en zei welke zou je willen, ze zei ik vind alles lekker maar kan niets van u aannemen hoor, u wilt er waarschijnlijk wat voor terug en ik ben geen prostituee, ik zei dat ik er niets voor terug hoefde en na enig aandringen wou ze toch wel wat van me aannemen.

Ik pakte 4 maaltijden uit het schap en we liepen naar de kassa, toen ik had afgerekend zei ik, wil je misschien een kop koffie en daarmee stemde ze in. Ik trakteerde haar ook nog op een broodje en we hadden een gezellig gesprek, ze vertelde dat ze een half jaar geleden gescheiden was en dat haar ex verplicht was om een onderhoudsbijdrage te betalen maar dat niet deed daarom had ze nu financiële problemen. Na de koffie en broodjes wisselden we telefoon nummers uit en ze bedankte me hartelijk helemaal toen ik haar alle 4 de maaltijden gaf ik kreeg een dikke kus op mijn wang en vertrokken.

Ik had al een week niets van haar gehoord en besloot haar te bellen, ze klonk erg verdrietig aan de telefoon en toen ik vroeg of ze al gegeten had zei ze ja alleen droog brood, ik was een beetje boos en zei tegen haar dat, ze naar het winkelcentrum moest komen. We spraken af in de koffieshop en het eerste wat ik daar deed was een paar broodjes voor haar bestellen, ik vroeg haar natuurlijk waarom ze niet gebeld had, ze zei dat ze dat niet durfde, ik zei eet lekker je broodjes op en daarna gaan we boodschappen doen, ze zei ik zal het je allemaal terug betalen en ik ga vanavond voor je koken. We gingen naar de supermarkt en met een volle boodschappenkar, gingen we naar haar huis, toen ze de boodschappen had opgeruimd kwam ze naar me toe en drukte een kus op mijn lippen ze drukte zich tegen mij aan en ik voelde haar borsten daardoor goed, onze gezichten waren maar een paar centimeter van elkaar en kwamen steeds dichter bij elkaar op het moment dat onze lippen elkaar raakte ging haar telefoon, het magische moment was voorbij.

Het bleek haar ex man te zijn want ze hadden flink ruzie aan de telefoon, toen ze ophing barstte ze in tranen uit, ik pakte haar beet en knuffelde haar en streelde haar rug, toen ze bijgekomen was zei ze sorry, ik pakte haar kin en drukte een zoen op haar mond, we keken elkaar diep in de ogen en stonden even later wild te tongzoenen, toen we stopten om adem te halen, gleden we op de bank en streelde elkaar nog zonder intiem te worden. Zonder wat te zeggen vonden onze lippen en tongen elkaar weer voor een lange tongzoen. Toen we even later in elkaars armen lagen, zei ik heb je zin om zo meteen uit eten te gaan, ze knikte zachtjes van ja, en bevestigde het met een zoen.

Eind van de middag nam ik haar mee naar een gezellig klein restaurantje en na het eten dronken we in het naastgelegen café nog wat, rond 11 uur bracht ik haar thuis en voor haar deur parkeerde ik de auto en zei had was gezellig, ze keek me aan en zei ga je mee naar binnen, ik zei alleen als je het zeker weet, ze zei ik ben nog nooit zo zeker geweest, binnen sloot ze de gordijnen en stak wat kaarsen aan en dempte het licht ik opende een fles wijn, ze zei ik wil met je dansen en zette een romantisch muziekje op, toen we rustig stonden te dansen stopte ze haar tong in mijn mond en onze lichamen persten zich tegen elkaar onze handen gleden omlaag en we pakten elkaars billen en duwde onze kruizen hard tegen elkaar ik trok haar rokje vanachter omhoog en streelde haar blote billen we stonden flink tegen elkaar op te rijden, toen ze fluisterde dat ze klaar ging komen, en met een ooohhh begon haar lichaam te schokken en kwam ze heerlijk klaar, ze bleef slap in mijn armen hangen en toen ze bijgekomen was streelde ze me door mijn haar en zei het was heerlijk schat. Ze pakte mijn hand en we liepen naar de bank ze duwde me neer en kwam op mijn schoot zitten en begon haar bloes los te knopen even later lagen haar bloes en bh op de grond en had ik 2 heerlijke borsten in mijn hand ik streelde haar tepels en beet er zachtjes in, ze stond op en begon mijn broeken uit te trekken en even later sloot ze haar borsten om mijn lul en masseerde me zo, ze liet even later haar borsten los en boog zich voorover en begon me heerlijk te pijpen. Terwijl ze me aan het pijpen was zag ik dat ze haar rok en slip uit deed, ze liet me uit haar mond glijden en zei sorry schat maar ik wil je nu in me, ze klom op me en dirigeerde mijn eikel tussen haar schaamlippen ze keek me aan en liet mijn lul over de volle lengte in haar kut zakken, haar mond viel open en zonder te bewegen zag en voelde ik dat ze klaar kwam, ze keek me glazig aan en kreunde dat het zo lekker was, ze begon me te berijden en ging steeds harder en wilder te keer, ze was al drie keer klaargekomen, toen ik mijn orgasme voelde opkomen, ze keek me aan en zei ga je klaarkomen schat ik knikte en ze zei spuit mijn geile kut maar lekker vol schat, toen ik haar kut voor de zoveelste keer voelde verkrampen hield ik het ook niet meer en spoot mijn zaad diep haar kut in. Uitgeput liet ze zich in mijn armen vallen, na een minuut of vijf kwam ze bij en zette ze haar mond op de mijne en begonnen we weer te tongzoenen, toen we naar adem hapte zei ze, zullen we naar bed gaan dan vrijen we daar tot we in slaap vallen.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Femdom Autobiografie - 10Door: M
Gelezen: 334x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
23-03
6.2
:: De Dochter Van De Baas - 2Door: X PAT X
Gelezen: 3938x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-03
8.9
:: Het Hockeymeisje - 5Door: Zomaar75
Gelezen: 2326x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-03
9.0
:: Ondeugende Buurvrouw - 2Door: MrGhost
Gelezen: 15294x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw
22-03
9.0
:: Een Verrassende Ochtend Door: Rednas
Gelezen: 9029x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Een Dikke VriendschapDoor: Rudolf
Gelezen: 9361x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dik, Trio, Lesbisch
22-03
9.0
:: Huisvrouwen In De Buurt - 7Door: Black-Drent
Gelezen: 5774x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio, Anaal, Klaarkomen, Geil, Rimmen
22-03
8.8
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 12568x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 10973x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 1602x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
6.9
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 8072x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
8.9
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 4992x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.0
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1726x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.3
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 12244x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 22307x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net