Opwindend.Net
Datum: 15-05-2018
Stemmen: 50x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9048x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Mijn Eerste Ervaring - 2
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring - 1

Ik was verbaasd dat hij dit deed al vond ik het ook spannend tegelijk en het zou geen rommel geven zoals dat meestal gaat als je klaar komt. Nu wilde hij. Hij vroeg me op mijn buik te gaan liggen. Zelf kwam hij nu op me liggen en gleed steeds tussen mijn billen op en neer.

Na 5 min. Denk ik gleed hij van me af en begon mijn sterretje te masseren. Tot mijn grote verbazing ging hij met zijn mond naar het gaat je toe en spugde wat speeksel op mijn ster.

Het spelen wat hij nu deed was heerlijk. Wist toen nog niet dat die spier zo gevoelig voor genot is. Hij ging nu op me zitten en probeerde zachtjes zijn eikel tegen mijn sterretje te drukken en een paar keer flopte die erin. Hij boog zich nu over mij heen en fluisterde in mijn oor of ik het lekker vond. Ik zei zachtjes ďja heerlijkĒ en met ik dat zei voelde ik een hevige pijn eerst. Hij stootte door en zat nu helemaal in me, met dat hij er langer in zat verdween de pijn en na een poosje begon hij te stooten. Ik hoorde zijn hijgen in mijn nek en vond het

Eigenlijk heerlijk, al bleef mijn sterretje gevoelig. Na een tijdje zo in mij gestoten te hebben

Hoorde ik hem steeds heftiger hijgen en plots was het daar, warme stralen zaad en zijn enorme ontlading in mijn nek: ďoh wat lekker, oh, wat lekkerĒ. Hij spoot zich helemaal in me leeg en bleef nog zeker 5 min. op me liggen. Hij graaide toen zijn boxer naar zich toe en legde die onder mijn lichaam. Toen hij uit me schoof voelde ik het zaad langs mijn ballen naar zijn boxer lopen. Hij stopte zijn nog harde pik nog even een keer in mijn sterretje en kwam weer

Op me liggen. Het hing nu soepel door het gladde sperma. Na nog een paar keer stoten trok hij terug en kwam naast me liggen. Ik kon maar aan een ding denken; we hadden 2 nachten.

En niets was minder waar. De volgende morgen werd ik wakker met een harde paal en een warme hand erom heen. Ik lag op mijn zij en Arwin kuste mijn nek en maakte soms kleine

geile woordjes die me nog geiler maakten. Met zijn eigen paal duwde hij tegen mijn harde jongens billen en kreunde zachtjes dat hij me wel elke dag wilde. Vanavond mag je mij ook neuken, wil je dat kreunde hij. Ik wilde op dat moment alles omdat ik het zo heerlijk vond.

Ik had de avond ervoor niet meer mijn pyamabroek aan getrokken en hij zijn boxer niet(was ook niet mogelijk, nat van zijn sperma) dus lagen heerlijk naakt tegen elkaar. Na nog wat nagevreŽn te hebben kleden we ons aan en zijn naar beneden gegaan waar de familie al aan het ontbijt zat. Had een enorme trek en deed me te goed aan het ontbijt. Arwins vader zei lachend, ďhet lijkt wel of je de hele nacht gewerkt hebt man, wat kan jij etenĒ hij moest eens

weten. Die hele dag, tijdens het feestje van mijn ouders, moest ik denken aan de komende nacht waar ik voor het eerst Arwin zou neuken en verlangde er enorm naar.

Die avond was het al half twaalf voor we naar boven gingen. Arwin bleef veel langer in de douche en ik lag al met een hard paal in bed, had wel mijn pyamabroek aan en lag rustig te wachten wel in spanning wat er zou gaan gebeuren. Toen hij de kamer binnen kwam zag ik dat zijn pik ook al hard stond in zijn boxer. Hij glimlachte naar me en met dat hij de deur had dicht gedaan liet hij zijn boxer zakken. Wat was hij mooi en geil met zijn harde staaf tussen zijn benen. Hij gooide een soort handdoek over de lamp die aan was en ging voor me staan en daarna met zijn knieŽn op het bed, zodat ik zijn harde tegen mijn gezicht kon voelen. Snel nam ik hem in mijn mond en begon gulzig te zuigen, het leek nog wel fijner dan de avond ervoor. Hij pakte mijn hoofd vast en stootte er nog harder mee heen en weer zodat zijn harde eikel in mijn keel kwam. Ik kokhalsde eerst maar snel kreeg ik meer vat op die heerlijke staaf.

Toen we zo een poosje bezig waren geweest stopte hij en zei, je krijgt het nog niet, wil eerst ook jou voelen. Mijn jongeheer deed bijna pijn van hardheid en wilde niets liever dan hem laten voelen dat ik in hem wilde al had ik nog nooit geneukt. Behendig sprong hij op me en trok mijn pyamabroek uit, ik zie het al die wil spuiten grijnste hij. Met zijn knieŽn naast mijn lichaam zat hij nu gewoon op me en voor ik het wist voelde ik mijn eikel in een warm kontje.

Hij kwam nu met zijn gezicht bij het mijne en zuchte zacht neuken mijn lieverd, omhoog met jouw billen. Zelf gaf hij het ritme aan en snel had ik door wat ik fijn vond. Ik bewoog mijn billen steeds omhoog en voelde mijn paal in hem schuiven. Hij kreunde zacht en zei dat ik groot was maar heerlijk. Op een bepaald moment trok hij terug en zei: een ander standje en dan spuiten. Hij ging staan als een loops teefje en ik klom vanachter op hem en stootte voor de 2e maal in zijn sterretje. Na een poosje stoten voelde ik het komen, hj kreunde zacht, kom, kom en geef me alles. Het duurde niet lang of ik kwam klaar en spoot net als hij de avond ervoor al mijn jongens zaad in zijn kontje. Toen ik leeg was wilde ik eigenlijk niet terug vond het heerlijk zo in hem, maar hij draaide zich om en begon me weer te likken en te pijpen.

Ik wil ook het laatste restje grijnste hij. Nu jij nog mijn heerlijke lading. Ik begon nu zijn harde staaf te zuigen en vond het heerlijk dat hij steeds harder werd. Na een 5 tal minuten kreunde hij dat hij kwam. Wilde nu niet stoppen en ook proeven hoe dat smaakte. Dikke stralen zaad golfden mijn mond binnen en ik wist niet hoe snel ik moest slikken om het allemaal te verwerken, maar het was heerlijk. Likte hem ook helemaal schoon tot de laatste druppel was verdwenen. We kropen toen samen naakt tegen elkaar aan en kletsten nog wat.

Terwijl hij aan mijn slappe piemel voelde en ik aan die van hem vielen we in slaap.

Deze relatie zou 5 jaar duren. Met veel verhalen van momenten dat we elkaar konden nemen. Want mijn ouders vierden niet elke maand een feestje dus moesten we veel momenten zoeken en dan de gelegenheid te baat nemen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Uit Het Leven Van Een Bi ManDoor: Jeroen1972
Gelezen: 2881x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Boyjim - 4Door: BoyJim
Gelezen: 1510x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Daddy Boy
22-03
8.9
:: Even De Hond... - 3Door: Jean
Gelezen: 2110x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.7
:: Alex En Linus Door: Alex
Gelezen: 2624x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Geile GroepsleiderDoor: Scorpio
Gelezen: 3153x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Verleiden, Jongenshuis
22-03
7.8
:: Jongens Hormonen - 53Door: Jaakske
Gelezen: 964x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
22-03
9.1
:: De Hunk Van De SportschoolDoor: Kaptein
Gelezen: 3073x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Sportschool, Hunk, Pijpen, Anale Seks
22-03
8.8
:: Beginnend Onderdanige - 1Door: Rifkapup
Gelezen: 3185x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Onderdanig, Vernedering, Bdsm, Online, Extreem, Opdrachtjes
21-03
8.5
:: Mijn Ervaring Met Mannen - 3Door: Gerard
Gelezen: 2519x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Rukken, Neuken
21-03
8.8
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 4309x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2667x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 5353x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1517x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.1
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4741x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2478x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net