Opwindend.Net
Datum: 15-05-2018
Stemmen: 76x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 7377x
Lengte: Kort
Naakt In De Natuur
Door Tijmenjp - Zoek naar meer...

Het was zomer 2017. Ik was nerveuzer dan ik ooit ergens voor was geweest. Een prachtig warme dag, al zou het in de avond gaan regenen, misschien wel onweren. Het was stil in huis, in de tuin. Ik twijfelde en aarzelde enorm, maar ik had er al zolang over gefantaseerd. Op deze dag zou het er dan van gebeuren. Ik nam mijn backpack mee en bond deze op mijn fietsendrager. Gekleed in een t-shirt, korte broek en flipflops: ik vertrok op mijn fiets.

De wind langs mijn tenen voelde heerlijk en ik merkte de opwinding. Ik fietste rustig, ergens bang dat ik een bekende zou tegenkomen. Na 20 minuten fietsen arriveerde ik bij het begin van het bos. Het voordeel van een doordeweekse dag: het was doodstil. Ik plaatste mijn fiets achter een muurtje, waarvan ik al het bestaan wist, en zette hem op goed op slot. Ik nam mijn rugzak mee en begon op mijn teenslippers aan mijn wandeling.

Ik keek naar mijn blote voeten. zo meteen zou dat niet het enige zijn dat bloot was. Binnen enkele minuten bereikte ik het stuk gras dat ik kende. Beschermd tussen bomen, met in de verte een beekje. Ver weg zag ik het weiland met grazende koeien. Mijn hart klopte in mijn heel. Sterk zijn, beet ik mezelf toe, en genieten. Ik schopte mijn slippers uit, mijn voeten maakten contact met het gras en de aarde. Zweetplekken onder mijn oksels. Het shirt was in enkele momenten uit.

Een kleine huivering op mijn blote borst, door de koele wind. Zweetdruppeltjes gleden langs mijn korte okselhaartjes naar beneden. Niet snel erna had ik mijn broek uit. Nog even kijken of er echt niemand te zien was: nee, niemand. Mijn piemel kloppend in mijn boxer, zonder compleet hard te zijn. Ik ging ervoor. Ik liet hem zakken. Met een zucht stond ik daar. Eindelijk lukte het me ervoor te gaan. Ik was geheel naakt in de natuur.

Ik bibberde van de spanning, maar ik genoot van de naaktheid. Zolang over gefantaseerd en nu deed ik het eindelijk. Dit is wat echte nudisten dus voelen. Mijn blote voeten lieten mijn gehele lijf verplaatsen. Ik zette wat passen, bekeek mijn eigen lichaam. Zonder geheel stijf te zijn, vond mijn pik het duidelijk zalig. Zeker de wind voelde heerlijk langs mijn ballen en mijn blote billen. Ik liep even wat rond, totdat mijn pik uiteindelijk geheel stijf was, ik kon het niet helpen.

In de zon liet ik mezelf op het gras zakken. Het contact van mijn blote billen met het glas voelde magisch. Ik streelde mijn pik. Ik kon het niet helpen. Als in een soort van trance begon ik mezelf af te trekken. Ik wilde dit ultieme buitennaakt zijn voelen en ervaren. De wind, de aarde, het aftrekken, ik liet me gaan. Binnen 2 minuten voelde ik me al te opgewonden en de tintelingen in mijn eikel waren enorm. Ik ging klaarkomen. En ik ging er helemaal voor.

Ik was zo in trance door alles dat ik mijn stijve op mijn gezicht richtte en mijn mond opende. En vrij direct spoot ik zeven stralen zoet sperma over mijn gezicht, mond en tong. Een heftig orgasme en ik rilde na, mijn sperma van mijn gezicht druipend. Huiverig, maar verrukt, liep ik naar het beekje en waste mezelf. Een beetje beschaamd door mijn gedrag, maar ook wel trots dat ik zover was gegaan. In enkele minuten was ik aangekleed en maakte ik dat ik weg was.

Op de fiets was ik opnieuw bang dat ik betrapt zou worden. Ineens werd ik opgeschrikt door iemand die mijn naam schreeuwde. Ik stopte, draaide me om en zag een jongen die ik van de middelbare school kende. Marcel heette hij. Op zijn mountainbike, ook gekleed in een strak shirt, korte broek en flipflops. Hij wees naar mijn slipper die ik onwetend had verloren. Vreemd, dacht ik, niet eens in de gaten gehad. Ik trok hem aan en zag Marcel vertrekken, richting het bos. Zou hij ook hetzelfde gaan doen?

Zoek naar meer verhalen van Tijmenjp...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Arjen And Friends - 13Door: Hwdick
Gelezen: 722x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
8.5
:: Jongens Hormonen - 18Door: Jaakske
Gelezen: 650x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
20-07
8.8
:: Tijdens EngelsDoor: Jonas2000
Gelezen: 7770x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
7.6
:: Gestrand In BarcelonaDoor: Thomas In Barcelona
Gelezen: 6405x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Neuken, Reis, Tongen, Pik, Lul, Kontje, Anaal
18-07
9.0
:: Eerste Gayervaring Draait...Door: Pietje
Gelezen: 5529x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groep, Gangbang,
18-07
8.1
:: Samen ThuisDoor: Stijn
Gelezen: 8374x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners
17-07
7.9
:: Mijn Vaders Vriend - 6Door: Nick
Gelezen: 4005x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 5Door: Nick
Gelezen: 4046x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 4Door: Nick
Gelezen: 7063x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.6
:: Een Nieuw GrijsDoor: Gene Limburg
Gelezen: 3666x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 28Door: Jaakske
Gelezen: 1430x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
17-07
8.4
:: Mijn Eerste Ervaring - 7Door: Anthony64
Gelezen: 2626x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.3
:: Een Heerlijke BuurmanDoor: Anthony64
Gelezen: 6434x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.4
:: Broertje - 5Door: Hwdick
Gelezen: 5481x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: Slaaf Van Het Station - 2Door: HornySlaveTommy
Gelezen: 3888x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
15-07
6.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 778