Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 105x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 10598x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Oom Rudie
Door Hanz68 - Mijn Profiel Pagina

Het was een gure herfstdag en door de regen was ik inmiddels doorweekt. Ik was op weg naar oom Rudie, hij is de jongste broer van mijn moeder. Met zijn 28 jaar was hij 12 jaar ouder dan mij en van al mijn ooms en tantes was hij verweg mijn favoriet. Ook omdat oom Rudie openlijk voor zijn homoseksualiteit uitkwam en dat werd door de meeste familieleden niet op prijs gesteld. Ik wist van mezelf ook al een tijd dat ik op jongens viel, al hield ik dat voor mijn familie geheim, behalve voor oom Rudie. Ik heb hem dat een aantal maanden geleden verteld en sindsdien kon ik met vragen altijd bij hem terecht. Ik was dus onderweg naar zijn huis, omdat hij problemen had met zijn laptop en hij mij vroeg of ik er naar wilde kijken.

Toen ik bij zijn huis aankwam stond oom Rudie me al op te wachten. “Dat je bent gekomen met die rotweer”, riep hij me toe. “Ik had toch niks anders te doen”, riep ik “en het is maar water”. Toen we binnen waren zei oom Rudie dat ik me natte kleding maar moest uitrekken in de badkamer en meteen in de droger moest doen. K liep naar de badkamer en trok me kleren uit. Ik was helemaal doorweekt en zelfs mijn ondergoed was drijfnat, dus ik besloot alles maar uit te trekken. Poedelnaakt ging ik op zoek naar een badjas of wat kleding dat ik zolang kon dragen. Toen ik de badkamer uitliep kwam oom Rudie net aanlopen en van schrik stapte ik weer terug de badkamer in, niet zeker wetend of mijn oom me had gezien.

“Lukt het”, vroeg oom Rudie. “Jawel, alleen al mijn kleding is nat en ik heb nu niks om aan te trekken”. “Ik pak wel even een badjas voor je”, zei oom Rudie. Ik deed de badkamerdeur een stukje open zodat ik daardoor de badjas aan kon pakken, maar ineens ging de deur met en zwaai open en kwam oom Rudie de badkamer binnen. Van Schrik bleef ik stil staan en wist ook niks te zeggen. “Hier heb je een badjas”, zei oom Rudie, terwijl hij me goed bekeek. “Je ziet er goed uit, je kunt zien dat je regelmatig sport”, zei hij. “Oké”, was het enige wat ik kon uitbrengen, terwijl ik de badjas aantrok. “Kom we gaan naar de laptop kijken en ik heb thee gezet”, zei oom Rudie en hij pakte me bij mijn hand en nam me mee naar de huiskamer.

Na de thee en de laptop problemen te hebben opgelost raakten oom Rudie en ik aan de praat, voornamelijk over of ik al een vriendje had, maar mijn oom wist net zo goed als ik dat in ons dorp het bijna onmogelijk was om een vriendje te hebben, zonder dat het hele dorp en dus ook mijn familie het zou weten. Mijn lachte en zei, “Jammer voor je, je hebt nu wel de leeftijd voor een vriendje”. “Wat zou je met een vriendje willen doen”, vroeg rudie, terwijl hij zijn hand om mijn been legde. “Uuhm, geen idee”, stamelde ik. “Kom op, daar heb je vast wel eens over nagedacht”, zei Rudie terwijl hij steeds dichter naar me toe schoof. “Zou je hem willen pijpen, of heb je liever dat hij jou pijpt?”. Doordat oom Rudie de binnenkant van mij dij aan het kneden was had ik inmiddels een flinke stijve gekregen. “Ik denk dat ik dan wel gepijpt wil worden”, zei ik zacht. Meteen schoof oom Rudie de badjas opzij zodat mijn stijve lul nu goed zichtbaar was en zonder verder een woord te zeggen begon hij mij te pijpen. Even begon ik te twijfelen of dit wel juist was, maar al snel besloot ik er van te genieten.

Ondertussen was mijn oom me vakkundig aan het pijpen. Waarbij mijn ballen ook niet werden vergeten. Met zijn tong over mijn eikel via mijn shaft ging oom Rudie richting mijn ballen. Eén voor één na hij die in zijn mond om vervolgens mijn stijve lul voor een één keer naar binnen te zuigen. Zonder moeite nam hij hij mijn flinke lul helemaal in de mond. Ik lang onderuitgezakt op de bank en had er goed zicht op. Na nog een paar flinke halen liet hij mijn lul uit zijn mond glijden, gevolgd door een paar flinke slierten speeksel. Hij kroop nu op me en begon me te zoenen. Met zijn tong drong hij mijn mond binnen en al snel zoende ik hem terug. Oom Rudie ging nu staan en begon zich uit te kleden en al snel stond hij naakt voor me. Hij pakte me bij mijn hand en nam me mee naar de slaapkamer. Eenmaal daar aangekomen duwde hij me op bed en ging bovenop me liggen en begon me weer te zoenen. Via mijn hals kwam hij uit bij mijn tepels en begon daarop te zuigen terwijl hij me ook begon af te trekken. Mijn pik was nog steeds keihard en inmiddels begon het voorvocht er ook uit te lopen. Rudie stopte met trekken. “Ik wil je lul in me voelen”, zei hij. Hij reikte naar het nachtkastje en haalde daar wat glijmiddel uit, waarmee hij zijn sterretje begon in te smeren.

Hij ging op zijn rug liggen en zei dat ik tussen zijn benen moest komen zitten. Hij pakte mij lul vast en begeleide die naar zijn kontgaatje. “Nu moet je voorzichtig naar binnen gaan”, zei hij. Ik drukte voorzichtig tegen zijn kontgaatje aan en voorzichtig schoof mijn lul naar binnen. Toen mijn lul helemaal in mijn oom zat begon neukbewegingen te maken, dit ging waarschijnlijk te snel, want ik voelde dat rudie met zijn hand me probeerde tegen te houden, maar ik was inmiddels te geil en ging gewoon door. Al snel verdween zijn hand en legde hij zijn beide handen op mijn billen en begon het tempo zo aan te geven. In een steeds hoger tempo schoof mijn lul nu in mijn ooms kontkutje en we genoten er beide van. Na een paar minuten voelde ik mijn sperma al opborrelen en zei dat ik ging klaarkomen. “Laat maar komen, ik wil je warme zaad in me voelen”, zei oom Rudie zacht. Na nog een paar ferme stoten kwam ik klaar en spoot mijn warme goedje diep in mijn oom. Uitgeput liet ik me op hem vallen en begonnen we weer te zoenen. Na een paar minuten rolde ik van mijn oom af en floepte mijn slappe lul uit zijn kontgaatje. Er liep nog wat zaad uit het kontkutje en Rudie lepelde dat op met zijn vingers en likte die vervolgens af. “Heerlijk'', zei hij lachend. “Kom we gaan douchen”.

Even later stonden we allebei onder de douche en zeepte Rudie me goed in. “Je hebt echt een heerlijk lijf, Hans en een die pik van je is perfect”, zei Rudie. “Ik moet zelf ook weer eens gaan sporten zei hij, terwijl hij begon te glimlachten. Oom Rudie was niet de meest sportieve persoon en was een beetje mollig, maar wel helemaal gladgeschoren. “Er is niks mis met je lichaam”, zei ik en ik keek naar zijn gladgeschoren schaamstreek. “Dat heb ik maar geschoren, ik vind dat wel fijner”, zei Rudie. “Zou je dat bij mij ook willen doen”, vroeg ik, terwijl in naar mijn volle bos schaamhaar keek. Oom Rudie pakte meteen een bus scheergel en een scheermesje en knielde voor me neer. Al snel was ik daaronder zo glad als het maar kon en spoelde ik het zaakje schoon onder de douche. We stapten beide onder de douche vandaan en liepen in ons blootje naar de woonkamer. De regen had plaatsgemaakt voor een ouderwetse herfststorm. “Zo kun je niet naar huis. Bel je moeder maar dat je hier blijft slapen”, zei Rudie. “Ik ben nog niet klaar met je”.

Wordt vervolgd


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Uit Het Leven Van Een Bi ManDoor: Jeroen1972
Gelezen: 2920x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Boyjim - 4Door: BoyJim
Gelezen: 1525x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Daddy Boy
22-03
8.9
:: Even De Hond... - 3Door: Jean
Gelezen: 2134x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.7
:: Alex En Linus Door: Alex
Gelezen: 2638x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Geile GroepsleiderDoor: Scorpio
Gelezen: 3177x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Verleiden, Jongenshuis
22-03
7.8
:: Jongens Hormonen - 53Door: Jaakske
Gelezen: 967x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
22-03
9.1
:: De Hunk Van De SportschoolDoor: Kaptein
Gelezen: 3082x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Sportschool, Hunk, Pijpen, Anale Seks
22-03
8.8
:: Beginnend Onderdanige - 1Door: Rifkapup
Gelezen: 3188x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Onderdanig, Vernedering, Bdsm, Online, Extreem, Opdrachtjes
21-03
8.5
:: Mijn Ervaring Met Mannen - 3Door: Gerard
Gelezen: 2524x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Rukken, Neuken
21-03
8.8
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 4312x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2674x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 5362x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1518x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.1
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4745x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2479x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net