Opwindend.Net
Datum: 08-08-2018
Stemmen: 15x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 1383x
Lengte: Gemiddeld
Nieuw In De Sportschool - 12
Door Adidasboy - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nieuw In De Sportschool - 11

In deze vakantietijd is Jerry op zoek naar een vervolgstudie. Hij zal, als hij ingeloot wordt, een eind weggaan en dat betekend elders op kamers gaan. Bloed kruipt waar het niet gaan kan, maar als hij graag voortgang wil maken met zijn studie dan zal dat wel moeten. We hebben het er eerlijk en open over gehad en hebben er geen ruzie over als hij hier weggaat. Het huis is toch van mij en hij red zichzelf wel in een nieuwe omgeving in een studentenstad. Ook hebben we gesproken over een mogelijk nieuwe vriendschap ginds als hij verhuist en dat gunnen Danny en ik hem wel. Omgekeerd vind Jerry het goed als Danny zoveel mogelijk bij mij zal zijn. Zodoende heeft hij de trein genomen en wacht ik het resultaat af.

Danny zal mij gezelschap houden en ik ben er trots op dat hij zolang bij mij zijn intrek neemt. Het voelt wel een beetje apart zo zonder Jerry, maar we hebben elkaar. Het is al laat, dus we maken aanstalten om nar bed te gaan. Danny trekt voor de gein het witte Adidas broekje van Jerry aan. Ik draag mijn blauwe Puma voor deze nacht. Na wat strelen en zoenen voelen we ons moe en vallen ten slotte in slaap.

Het is midden in de nacht en de wekker geeft 3.15 aan als ik wakker wordt en Danny snurkt zachtjes. Hij ligt op zijn rug en ik draai me heel voorzichtig op mijn zij. Ik strek me uit om een beetje licht te krijgen zodat ik net wat zien kan. Handig die dimmer. Het is fijn om zijn warme lijf zo naast me te voelen en voorzichtig om hem niet wakker te laten schrikken streel ik voorzichtig over zijn borst. Hij krijgt een heel klein beetje borsthaar en dat kietelt heel fijn als ik erover streel. Verder gaat het naar beneden waar ik de elastische band van zijn broekje voel. Het gladde nylon voelt lekker zacht en dan voel ik zijn bobbel. Keihard! Zijn volle erectie in het strakke broekje voelt heerlijk en zijn gezwollen ballen beloven wat. Maar ik denk er niet over om hem nu wakker te maken terwijl ik er wel zin in heb om zijn stijve direct in me te voelen. In het heel weinige licht is het grappig om te zien hoe zijn klokkenspel zich in het broekje aftekent.

Ik moet weer in slaap gevallen zijn als de rollen lijken omgedraaid. Een zoekende hand streelt heel langzaam over mijn Puma en hoewel ik me ervan bewust ben dat Danny klaarwakker is doe ik nog net of ik slaap. Niet dat ik flauw wil zijn, maar ik wil hem niet onnodig laten schrikken. Bovendien geeft het me een fijn gevoel van intimiteit dat hij zo met me speelt. Wellicht denkt hij nu ook aan een vrijpartij. Tja, ik ben vergeten het licht weer helemaal uit te doen. Door heel voorzichtig door de spleetjes van mijn ogen te kijken zie ik dat het al 6.25 is. De masserende werking van Danny zorgt voor een maximale ochtenderectie en die voelt ook keihard. Hoe zal het in Danny's broekje zijn? Ik haal diep adem en dan open ik langzaam mijn ogen.

Danny kijkt me aan en een lieve glimlach op zijn gezicht is ontwapenend. Hij blijft mijn erectie strelen en als ik zijn bobbel voel is die juist lekker zacht. Hij drukt zijn bobbel op de mijne en wiegt met zijn heupen heen en weer om mijn hardheid te voelen. Ik weet niet beter dan hem te omarmen en zijn bolle kontje te voelen. Met mijn middelvinger glij ik op en neer door de bilnaad en voel zijn sterretje. Zachtjes masseer ik zijn achterdeurtje en hij kreunt zachtjes. Zijn opwinding wordt duidelijker voelbaar en daarom besluit ik over zijn bobbel te strelen. De stevige rand van zijn eikel voelt heerlijk als ik er masserend met één vinger over glijd. Zijn ballen voelen weer even gezwollen en zijn zak staat even strak als vannacht.

We strelen elkaar heerlijk en Danny's ademhaling wordt zwaarder. We tongzoenen elkaar en de hartstocht gaat heerlijk zijn natuurlijke gang. Strelend over zijn volwassen mannelijkheid die zich keihard laat voelen in het strakke gladde broekje voel ik een langzaam pompende beweging opkomen. Terwijl we heerlijk tongzoenen kan Danny zich niet later ophouden. Met een diepe zucht komt hij tot ontspanning en voel ik zijn sperma in het broekje golven. Hij spuit door het broekje heen en de klodders vormen een toplaag als slagroom op een taartje. Ik kan het niet laten om het broekje af te likken. De opwinding is bij mij ook compleet. Als ik Danny"s sperma van het broekje heb afgelikt ga ik op mijn rug liggen. Danny trekt mijn broekje wat naar beneden en begint me te pijpen. Hij kan mijn volle lading krijgen en dat laat zich niet langer uitstellen. Hij laat net mijn eikel uit het broekje steken en streelt al masserend mijn erectie en mijn ballen. Even weet ik me nog in te houden, maar dat ga ik ook los. Met flinke scheuten spuit ik me leeg en Danny slikt alles. We gaan douchen en ontbijten. Goedemorgen!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Varen Met Mijn... - 2Door: Markie
Gelezen: 1238x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-08
8.8
:: Mijn Ervaringen Met Mannen - 2Door: Gerard
Gelezen: 4277x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rukken, Pijpen, Likken, Neuken
14-08
8.5
:: De Zes Van Klas 6a - 32Door: Jaakske
Gelezen: 1666x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-08
8.5
:: Natuurkunde Leraar Neukt MeDoor: GeileYunis
Gelezen: 5838x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Sperma, Dirty, Neuken, Pijpen, Homo, Zaadpaal
14-08
8.5
:: Cam4 Sletje - 2Door: Jeroen
Gelezen: 2853x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Spanken, Webcam
13-08
8.2
:: Vriend, Vader En LulDoor: GeileYunis
Gelezen: 5778x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Homo, Pijpen, Rimmen, Neuken, Zuigen, Tepels, Sperma
13-08
8.3
:: De Ontmoeting Met...Door: HornySlaveTommy
Gelezen: 4108x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-08
6.8
:: VerkrachtDoor: Pim
Gelezen: 8297x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-08
7.1
:: Mijn Eerste Ervaring - 8Door: Anthony64
Gelezen: 2327x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-08
8.0
:: Ballet, Trein En JongDoor: Anthony64
Gelezen: 6145x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-08
8.7
:: Jongens Hormonen - 21Door: Jaakske
Gelezen: 1691x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
10-08
8.7
:: Seksslaaf Van 2 MannenDoor: Sven
Gelezen: 4945x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slaaf, Dominant, Ontvoering
09-08
7.7
:: Als Sletje Gebruikt - 4Door: Dirk
Gelezen: 3652x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-08
7.6
:: VakantieDoor: Ronny
Gelezen: 6521x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Openbaar
09-08
8.2
:: Sex In Het ParkDoor: Ronny
Gelezen: 4502x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Openbaar
09-08
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 900