Opwindend.Net
Datum: 09-08-2018
Stemmen: 25x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 3557x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
O Baby Baby - 2
Door HornySlaveTommy - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: O Baby Baby - 1

- om te beginnen duurde het even voor er een tweede deel online kwam. Excuses hiervoor, maar hopelijk is het wachten het voor jullie waard en stel ik jullie niet te leur. HornySlaveTommy -

Okť, even tot wat er tot nu toe gebeurt is. Ik ben flink voor lul gezet in de sportkantine van onze voetbalclub en ik vond get heerlijk, maar toen ze erachter kwamen ben ik in paniek het klaslokaal in gerend. Waar ik heerlijk genomen ben door mijn trainer Dave. Je bent weer heerlijk helemaal bij om het volgende verhaal te lezen.

De volgende ochtend lag ik nog heel lekker na te genieten toen mijn vader de trap op kwam om me uit mijn nest te schoppen. 'Dave heeft gevraagd of je bij hem langs komt om zijn tuin te doen. Dat zou je hem beloofd hebben' 'elwat ik heb. Oja tuurlijk heb ik dat. Ik douche me even en dan ga ik'. Mijn vader liep met een smerig lachje de trap af en zei van beneden 'goed ontharen, condooms en glijmiddel kun je uit mijn nachtkastje halen' 'Oke, punt 1 Gatver mijn vader heeft het over seks en 2 wat weet hij? Is er soms een grote club van oudere mannen die me willen ofzo?.'

Slaapdronken en op automatische piloot verzorg ik mezelf, spoel mijn kutje en op advies van mijn vader ontgaat ik mezelf. Ik loop met een omgeslagen handdoek mijn vaders kamer in. Er was niemand. Ik liep naar het nachtkastje en pakte de condooms en het glijmiddel. Wat lag nu bij een buttplug? Wat moet mijn vader met een buttplug? Vol walging doe ik het laatje weer dicht en loop ik naar mijn zolder. Waar ik me aankleed. (een mooie witte jurk met lange witte mouwen van kant zoals veel trouw jurken dat hebben. Kort tot net boven de knie, een dames setje, panty en allstars met daarop mijn jongens kleding een kort gym broekje en een shirt. Op mijn weg naar beneden pakte ik nog een mooie blonde pruik mee.

Ik liep de trap af de hal in en pakte alvast mijn jas van de kapstok en deed deze aan. Liep de keuken in pakte een boterham met Jam, een tas waar ik de condooms en de rest van de spullen in deed en liep de tuin in waar mijn vader een boekje lag te lezen. Ik gaf hem een zoen op zijn wang, pakte mijn fiets uit de schuur en ging op weg.

Ik wist waar het was omdat Dave er een keer een feestje had gegeven om onze overwinning te vieren op VVP de top club van dat moment. Toen was er helaas nog niks gebeurt, maar toen wist hij nog niks van mijn sissy boy kant af. Ik fietste de oprijlaan van de Villa op en parkeerde mijn fiets tegen de muur vlak voor een hek dat naar de tuin leide. Ik liep het hoekje om naar de voordeur een klein trapje op en ik stond voor de immense villa die mij me zo klein liet voelen dat het gewoon lekker werd.

Ik deed mijn jongenskleren uit en zetten de pruik op mijn hoofd. Ik belde aan en een heel klokkenspel scandeerde door de straat. Even later ging de deur open. Daar stond Dave in zijn mooie fluwelen kamerjas. Geen slippers, geen hempje alleen die fluwelen kamerjas.

Hij liet me binnen en ging me voor naar de woonkamer. Halverwege de hal indeed hij zich van zijn kamerjas en liep geheel naakt de woonkamer in. 'Wil je wat drinken?' Zei hij en ik kon geen woord uitbrengen ik stond hem daar maar aan te gapen. Hij liep op me af en zoende me recht op mijn mond. 'Wat een lekker meisje ben jij. We gaan heel veel lol beleven.'

Hij pakte mijn hand en we liepen zo de tuin in. Niemand kon ons zien. We liepen het trapje af. Toen ging hij op een knie op de harde tegels en inreed mij als een ware prins van mijn schoenen. Ik hielp hem overeind en we liepen samen langs de vijver het gras op waar hij zich in liet vallen. Hij trok aan mijn hand en ik 'verloor' mijn evenwicht en viel recht op hem.

'Lui ben je wel' zei ik plagend. 'Niet zo serieus of ik moet je billenkoek geven' dat gezegd hebbende gaf hij mij een speelse pets op mijn kont. Toen voelde ik een kriebel in mijn buik huis was me aan het kietelen en ik priester het uit. Ik ging op mijn rug liggen en lachte me suf. 'Ganade, genade' riep ik al snel buiten adem. En uit hijgend viel hij naast me neer met nog een arm op mijn borst achter latend.

Zijn hand gleed van mijn borst, maar mijn buik. Ik draaide me op mijn buik en toen gaf hij mij een pets op mijn kont. ' niet zo bij de hand'. Hij kwam met zijn naakte lichaam op me liggen en voelde zijn kloppende pik door mijn jurkje in mijn bilnaad. 'Wat voel ik nu weer?' Zei ik plagend. ' Je gaat hem nog veter vielen jongen' Hij deed de rok van mijn jurk om hoog en pakte met beide handen mijn panty en scheurde die kapot. Hij deed mijn slip maar beneden en vingerde mijn gaatje. Ik kreunde van genot en dat scheen alleen maar meer ip te winden. Hij pakte zijn staaf en stopte die met kracht in mijn jongens kut.

Hij ging met twee handen door mijn mooie langblonde haren en stopte twee vingers in mijn mond. Ik wuifde eraan en drukte mijn kontje de lucht is. Ik voelde de spieren in zijn benen verkrampen en even later kwam hij heerlijk in me klaar. Hij rolde zich van me af en lag in de hete zon aan zijn ook te trekken.

Ik wist meteen wat me te doen stond en klemde mijn lippen om zijn paal heen en ging met mijn hoofd van beneden naar boven hem heerlijk pijpend. Ik deed veel met mijn tong, maar het lekkerste vond hij dat ik met mijn tong rond zijn eikel ging en het was meteen prijs. Hij pakte mijn hoofd en drukte zijn ook diep mijn keel in. Ik voelde het sperma mijn keel in loepn. Ik verslikte me bijna in en de grote ook en in het sperma, maar ik heb alles binnen kunnen houden.

Ik keek hem aan en toen zei hij 'kleed je uit.' En ik deed wat van me gevraagd werd en liet het witte jurkje, het zwarte setje en de panty aan mijn voeten vallen. Het sperma liep langs mijn benen zo het gras in. Hij stond op legde zijn hand op mijn rug en nam me zo mee naar de badkamer die prachtig glimde in de zonnestralen die door het raam een weg naar binnen vonden.

Hij zette de douche aan en met een pets op mijn kont maakte hij mij duidelijk dat ik erin moest gaan staan. Ik deed gedwee wat van me gevraagd werd en gleed de douche cabine binnen. Sluit je ogen fluisterde hij in mijn oor en ik deed wat hij vroeg. Hij knielde voor mij neer en nam mijn pik in zijn mond. Waarna hij mijn ballen begon te zuigen. Ik ging bijna door mijn knieŽn van de geilheid die hij me schonk. Ik moest me vast houden aan de kraan om mijn evenwicht niet te verliezen. Hij zoog me zo heerlijk. Ik voelde mijn spieren verkrampen en mijn sperma vocht zich een weg de keel van Dave in.

Opeens hoorde we het alarm van de telefoon van Dave. Hij draaide de kraan dicht en liep naar zijn telefoon. Hij smeet me een handdoek toe en zei ' de grote bekendmaking is vandaag shit.' Hij pakte zelf een handdoek en we droogde ons bliksem snel af. Hij rende zijn slaap kamer in en ik rende naar de tuin waar ik snel mijn meisjes kleren pakte. Ik rende terug de hal in waar ik mijn jongens kleren uit mijn tas haalde en mijn meisjes kleren erin stopte. Op dat moment kwam Dave naar beneden in zijn trainers Uniform en zei streng 'alleen het broekje.' En nam me zo mee naar de garage. We stapte snel in de auto en reden de straat op hij stopte voor het huis en gebood mij mijn fiets in de achterbak te leggen. Alleen gekleed in een trainingsbroekje liep ik naar mijn fiets en plante die in de achterbak.

Ik stapte weer op de bijrijdersstoel in, maar Dave wilde dat ik achterin ging zitten zonder broekje aan zodat hij mij goed kon zien. 'Benen wijd en vinger jezelf!' Was het korte, maar duidelijke comando. Ik vingerde mezelf lang en intens. Hij smeet mijn jongens kleren snel op de achterbank we waren al anagekomen. Ik kleden me aan en rende snel met Dave de Kantine in.

Onze directeur meneer Bruintjes stond bij de bar. Hij luide de bel voor iedereens aandacht toen hij Dave zag aan komen lopen. ' dat wordt een rondje!' Klonk het voor de grap. Meneer Bruintjes nam het woord zijn grote snor beweerde grappig op de melodie van zijn woorden, maar omdat het een heel lang verhaal is over vriendschap, eerlijk spel en nog meer onzin. 'Komt het hier op neer.' Zei Dave. ' We gaan op trainingskamp in Londen'. De kantine was te klein want iedereen vond het geweldig.

Heb je nog tips of ideeŽn hoe het verder moet gaan laat me dit dat zeker weten in een reactie of via thomas.de.pink@gmail.com. Tot de volgende.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Flesje Draaien - 2Door: Danny1999
Gelezen: 837x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Zoenen, Bischierig
17-02
8.7
:: Jongens Hormonen - 48Door: Jaakske
Gelezen: 1413x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-02
8.2
:: Flesje Draaien - 1Door: Danny1999
Gelezen: 5348x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoenen, Jong, Drinken, Bischierig
14-02
8.5
:: VreemdgaanDoor: D
Gelezen: 5565x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Homo, Vreemdgaan, Zaad, Dominant
14-02
8.1
:: Kickboxer - 12Door: Jordy20
Gelezen: 2408x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Homo
14-02
8.6
:: Appie Boy - 10Door: Rick.1993
Gelezen: 2410x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.7
:: Bijbaantje En (bij)baan - 3Door: Henkiep
Gelezen: 4942x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-02
8.4
:: De Zes Van Klas 6a - 58Door: Jaakske
Gelezen: 1931x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-02
8.9
:: Ontmaagd Door 19cmDoor: D
Gelezen: 10135x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,pijpen,zaad,tiener,getrouwd
10-02
8.2
:: Damian's Verhaal - 3Door: IkbenDamian
Gelezen: 4461x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-02
8.7
:: Eerste Keer Met Een ManDoor: T B
Gelezen: 7112x
Reacties: 9
Lengte: Kort
Tags: Eerste Keer
09-02
7.9
:: Quint's Liefde - 22Door: Quint97
Gelezen: 3515x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle, Romantiek
09-02
9.2
:: Jongens Hormonen - 47Door: Jaakske
Gelezen: 2206x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-02
8.7
:: Geile NeefDoor: Svs
Gelezen: 11226x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
7.9
:: Verschillende Werelden - 14Door: Kevin-K
Gelezen: 2832x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Anaal, Pijpen, Homo, Zoenen, Verliefd
07-02
9.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net