Opwindend.Net
Datum: 30-01-2019
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 6778x
Lezers Online: 2
Lengte: Gemiddeld
Een Stapje Verder
Door Tim - Mijn Profiel Pagina

"Oh ja, Meester" ontsnapte uit mijn mond toen mijn kontgaatje opnieuw een stevige stoot van mijn Meester te verwerken kreeg. En natuurlijk meteen gevolgd door een stevige tik op mijn rechterbil. "Zwijgen jij, slet!" gromde Hij. Het was iets wat ik maar niet kon afleren: stil zijn als Hij me nam. Ondertussen was ik al een dik half jaar zijn slaafje. Hij had me alles geleerd en, omdat ik me niet aangetrokken voel tot mannen, had Hij me dus ook ontmaagd.

In het begin was het heel fel wennen: ik, een 21-jarige jongen, gaf me volledig over aan een 52-jarige man. Ik kon me toen niet indenken dat ik, 8 maanden later, bijna alles deed wat Hij maar wou. Bij de eerste kennismaking vertelde ik Hem dat ik er enorm over fantaseerde om ontmaagd te worden. Slim als Hij was, stelde Hij dat zo lang mogelijk uit. Maar sindsdien hoorde het uiteraard bij elke date. Hij nam me hoe en waar Hij maar wou. Ondertussen had ik al door dat hoe weerlozer ik was, hoe liever Hij het had. Een spreidstang of met handen en voeten stevig vastgebonden zijn was dus eerder een regel dan een uitzondering als ik bij Hem was.

Vandaag had Hij daar blijkbaar geen tijd voor. Nadat ik me zoals steeds naakt had gepresenteerd voor Hem, had Hij me meteen vastgepakt en op bed gegooid. "Op je knieŽn en gezicht in de matras" kreeg ik te horen terwijl Hij zijn broek naar beneden deed. Nog geen minuut later verdween Zijn penis in mijn gaatje. Zijn stoten waren al meteen vrij stevig en aangezien ik me hier niet meteen aan verwacht had, kon ik me dus niet stilhouden. Gelukkig smeerde Hij steeds voldoende glijmiddel. Dat deed Hij echter niet voor mij, zei Hij ooit eens. Wel omdat Hij dan harder en dieper in me kon gaan. Vanaf het begin wou Hij me zonder condoom neuken. Ik weigerde omdat ik het niet veilig vond en die wens respecteerde Hij tot Hij me 2 maanden geleden kon overtuigen. Ik was Zijn vast slaafje en Hij liet me dus testresultaten van Zijn bloed zien.

Ik stemde toe om het eens ťťn keer te proberen. Sindsdien neukt Hij me steeds zonder. Als beloning mocht ik een aantal keren het standje kiezen waarin Hij me zou nemen. "Jouw grenzen opzoeken en verbreden is mijn missie," zei Hij in het allereerste gesprek tegen me. Daar was Hij zonder enige twijfel in geslaagd. Ondertussen begon Zijn ademhaling onregelmatiger te worden en werden de stoten sneller en harder. Hij pakte mijn haren vast en duwde mijn gezicht dieper in de matras. Niet veel later volgde een diepe kreun en spoot Hij een stevige lading in me. En terwijl Hij nog steeds in me zat, pakte Hij me vast bij mijn haren, trok Hij me lichtjes omhoog en fluisterde in mijn linkeroor: "dat vond je wel lekker hť, geil sletje?". "Ja Meester," antwoordde ik. De Meester lachte: "jij bent echt een goor sletje, jij. Mijn goor sletje!" "Ja Meester," antwoordde ik opnieuw. "Zeg wie je bent, slet!". "Ik ben uw goor sletje, Meester!" riep ik.

En meteen erna trok hij Zijn penis langzaam uit me. "Je krijgt 15 minuten om je kontje te verschonen en je volledig aan te kleden. Ik verwacht je daarna in de woonkamer." Op weg naar de badkamer diende ik uiteraard weer met een hand tussen mijn billen Zijn zaad op te vangen. Ik was er nog altijd van verbaasd hoe groot de lading was die Hij in me spoot. In de badkamer zette ik me, zoals steeds op het wc, en liet de lading uit me lopen. Vreemd dat ik me nu moest aankleden. Hij heeft me normaal het liefst altijd naakt of in boxer. En toen ik verder ging om me vanonder proper te maken, hoorde ik opeens een deurbel. Huh, dacht ik in mezelf, wie kan dat zijn? Meteen begonnen er 101 fantasieŽn te spelen in mijn hoofd. Ik had Hem wel al eens opgebiecht dat twee mannen fantaseren me ook best opwond. Hij wou daar echter niet van weten en neukte me die avond zo hard dat ik bijna niet meer op mijn benen kon staan. "Sorry sletje, als je dit niet kunt aankunt, kun je zeker geen twee mannen aan," zei Hij op het einde tegen me.

Zou Hij van gedachten veranderd zijn? Wat Hij me wel altijd had gezegd is dat ik dan wel Zijn vast slaafje was maar zeker niet Zijn enige. Eťn slaafje behoorde toe tot ťťn Meester, niet andersom. Misschien dat Hij een ander slaafje nu ook had uitgenodigd? Ik hoorde een vrij zware stem en hoe mijn Meester hem vriendelijk begroette. Mmm, ik begon het nog vreemder te vinden. Ik was best wel nieuwsgierig en nog altijd enorm geil. Zachtjes begon ik me af te trekken maar een blik op de klok deed me er meteen mee stoppen: ik had nog 5 minuten om me volledig aan te kleden.

Netjes aangekleed wandelde ik 5 minuten later de woonkamer binnen. Mijn Meester was in gesprek met een oudere man van ongeveer Zijn leeftijd. De man was aan het praten maar stopte en keek verbaasd toen hij me zag. Had de Meester dan niet verteld dat ik hier ook was? Blijkbaar niet zo bleek een paar tellen later. "Ah, kijk eens, Henk, maak kennis met Tim." Beleefd als ik was gaf ik Henk meteen een hand. Het voelde wat ongemakkelijk aan. Henk wist duidelijk niet wie ik was en dus was de kans op een trio al een stuk kleiner geworden.

"Henk," vervolgde mijn Meester, "de reden waarom ik je heb uitgenodigd is het volgende: Tim hier studeert nog en zit op kot. Aangezien het leven vrij duur is, is hij op zoek naar een bijbaantje. Ik had begrepen dat jij nog wel wat hulp kon gebruiken in je zaak?" Henk lachte: "ah, nu begrijp ik het. Ja, we zijn zeker nog op zoek naar jonge kerels die iets willen bijverdienen, ja. Tim weet wel dat het geen typische vakantiejob is?" Ik wou antwoorden maar kreeg de kans er niet toe. "Heel zeker weet hij dat en wees gerust: Tim is zeker geen typische jongen hoor." "Nou prima," zei Henk tegen me, "dan verwacht ik je komende zaterdag om 20 uur op dit adres". En hij gaf me daarbij een kaartje met enkel een adres op.

"Hij zal je zeker niet teleurstellen," zei mijn Meester, "maar ik denk dat Tim nu terug moet gaan blokken, is het niet zo, Tim?". Hij wou duidelijk nog wat zaken bespreken die ik niet mocht horen. Ik antwoordde: "euh ja, dat klopt inderdaad. Fijn u te ontmoeten, Henk en ik zal er zaterdag zijn." "Ik laat je wel nog even uit, Tim," zei de Meester terwijl ik al op weg was naar de voordeur. In de inkomhal deed Hij de deur naar de living toe. Ik dacht dat Hij me nog wat uitleg ging geven maar in de plaats daarvan pakte Hij me ruw vast en dwong me tegen de muur te gaan staan. Voor ik goed en wel besefte wat er aan de hand was, had Hij mijn broek en boxer naar beneden getrokken zodat ik nu met blote billen voor Hem stond. "Je bent opstandig aan het worden, slaaf! En daar kan ik echt niet tegen," fluisterde Hij in mijn oor, "je spreekt aan met meneer of Meester." Wat? Wou Hij nu echt dat ik in het bijzijn van anderen hem ook zo ging aanspreken?

Een kans om hem tegen te spreken kreeg ik echter niet. De Meester zette een hand op mijn mond en fluisterde opnieuw: "wees heel blij dat er nu bezoek is en dat ik dus niet veel tijd heb nu." En meteen voelde ik een striemende pijn op mijn billen. Hij had blijkbaar een stok in Zijn andere hand en had me daarmee een stevige klap op mijn billen gegeven. Ik schreeuwde het uit van de pijn maar omdat mijn mond gesnoerd was verdween die schreeuw in de hand van de Meester. Er volgden nog vier tikken die even hevig waren als de eerste. Na de vijfde tik liet de Meester me los en zakte ik, van de pijn, in elkaar. "Je hebt dit zelf gezocht, sletje! Kleed je aan en zorg dat je zaterdag op tijd bij Henk bent!". "Ja, Meester," antwoordde ik met een paar tranen in mijn ogen.

En zonder mij nog een blik te gunnen, ging Hij terug de woonkamer in en liet me achter in de inkomhal. Ik stond langzaam op en trok mijn boxer en broek op. Zonder enige twijfel zagen mijn billen rood. Wat een bizarre date, dacht ik in mezelf en wat zou me volgende zaterdag te wachten staan?


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2043x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3817x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1225x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3968x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2329x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5490x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8590x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8857x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5072x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2019x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3069x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5179x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3140x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net