Opwindend.Net
Datum: 02-02-2019
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 3422x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Ons Eerste Half Jaar Samen - 2
Door Soccerguy1996 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ons Eerste Half Jaar Samen - 1

Niet zo lang als het eerste deel, maar toch maar weer een tweede deel geschreven. Veel leesplezier!

De volgende ochtend word ik wakker met m'n gezicht naar die van Lucas toe. "Wauw, wat is hij toch cute als hij slaapt.", denk ik terwijl ik m'n vriendje verliefd aankijk. Ik streel zachtjes over zijn wangen, tot hij even later wakker wordt. "Hey schatje", zegt hij met vermoeide stem. Ik glimlach. "Gisteravond was lekker", vervolgt hij. Ik knik alleen maar en geef 'm vervolgens een kusje op z'n wang. "Ahww", klinkt het zachtjes uit z'n mond. Lucas beweegt zich voorzichtig naar mij toe en raakt uiteindelijk met zijn lippen de mijne. Minutenlang zoenen en tongen we elkaar hevig.

Lucas' hand gaat richting m'n inmiddels keiharde lul. Mijn hand gaat over zijn voetbalshirt. Duidelijk merkbaar zijn de stijve tepeltjes van 'm. Ondertussen trekt Lucas me langzaam af en kneedt hij af en toe in m'n balletjes. We worden beiden helemaal geil van elkaar. Het zoenen en tongen stopt in al die tijd niet. Ik besluit zelf nu ook mijn vriendje af te trekken, en sla het deken van ons af zodat we wat meer ruimte hebben. Z'n geile voetbalshirtje is nu ook extra goed zichtbaar. Deze jongen maakt me van zichzelf al extreem opgewonden, maar de sportkleding maakt het altijd weer af. Het zorgt ervoor dat ik maar niet van 'm af kan blijven en ik vrijwel de hele tijd een stijve pik heb. Helaas komt daar abrupt even een einde aan als Lucas stopt met zoenen.

"Wacht even, ik heb nog een kleine verrassing voor je, Martijn. Of ja, eigenlijk voor ons allebei." Hij opent de kastdeur en haalt er een paar sportshirtjes en shortjes uit. Ik kijk even verbaasd, maar wacht geduldig de uitleg af. "Ik weet dat je zo geilt op sportkleding, en ikzelf raak er ook steeds meer opgewonden van. Dus ik dacht, waarom dragen we niet gewoon allebei wat van die geile kleding?" Hij laat me de shirtjes zien, beide in het roze. Het valt me nu op dat het niet zomaar sportkleding is. Op de shirtjes onze namen in het wit gedrukt, samen met het nummer '69'. Ik gris meteen het setje met mijn naam erop uit z'n handen en trek het aan. Lucas doet ondertussen z'n eigen tenue uit en trekt het andere setje aan. We gaan weer in bed leggen, deze keer beiden gehuld in sportkleding. Onze lullen staan als een enorme tentstok in de shortjes. Zonder aarzelen pak ik mijn vriend vast en zoen hem weer hevig. Mijn handen gaan naar z'n lekkere kontje en knijpen deze vast. "Hmm, wat heb je toch een geil en stevig kontje", mompel ik tussendoor.

Nu ben ik degene die even stopt. “Ik wil je neuken, geile soccerboy”, fluister ik ‘m toe. Lucas gehoorzaamt braafjes en vraagt welk standje ik wil doen. Ik stel voor het op z’n hondjes te doen en ga achter het bed staan. Mijn vriend gaat intussen met z’n knieën en handen op het bed zitten terwijl hij z’n shortje uit doet. Ik pak deze meteen op en leg deze naast me neer. “Wie weet heb ik ‘m dadelijk nodig”, bedenk ik. Lucas reikt me wat glijmiddel en condooms aan. Ik doe er eentje om en smeer hier wat van het glibberige goedje op. Er gaat ook nog wat op Lucas’ kutje voor de zekerheid.

Ik pak z’n heupen beet en duw langzaam en voorzichtig mijn nog altijd bikkelharde staaf naar binnen. “Gelukkig heeft hij al wat ervaring met mijn lul, hij kan wel wat hebben inmiddels”, denk ik. Hij gaat er al vrij snel helemaal in. Lucas’ gekreun is duidelijk hoorbaar. “Hmmm, helemaal erin ja”, klinkt het nog na. “Ik ga je helemaal klaarneuken, mijn voetbalboy”, beloof ik hem. Dat spreekt ‘m wel aan, merk ik.

Mijn lul gaat langzaam pompend naar heen en weer in Lucas’ strakke jongenskutje. Ik voer het tempo ietsjes op, waardoor het gekreun toeneemt. Hoe meer en harder het klinkt, des te opwindender het voor mij is. “Kan je niet harder?”, zegt Lucas ineens eigenwijs. “Oh, gaan we eisen stellen?? Bek dicht!”, roep ik ‘m toe terwijl ik een pets op z’n kontje geef. Maar ik geef ook gehoor aan z’n wens. Je hoort m’n ballen nu steeds tegen Lucas’ kontje aan kletsen. “Ahhmm, yeaaah”. Het bevalt ‘m wel, zo te horen.

Ik ga weer even wat langzamer en stop uiteindelijk. “Ga op je rug liggen, ik wil je aan kunnen kijken.”, beveel ik m’n vriendje. Ik had niet verwacht dat we dirty talk op deze manier zouden gebruiken. “I like it”, denk ik bij mezelf. Lucas gaat op z’n rug liggen en kijkt me met z’n mooie ogen aan. “Zo zie ik je graag”, zeg ik. Ik leg z’n benen over m’n schouders en duw m’n pik weer in zijn kutje. Al snel kom ik weer op het tempo waar ik was. Ook het gekreun van Lucas is weer vrijwel hetzelfde als net. “Ahh yeah, neuk me, lekker ding.” Het gaat zo weer een paar minuten door. Daarna haal ik z’n benen van me af en kom ik dichter naar z’n gezicht toe. We beginnen elkaar hevig te tongzoenen terwijl ik z’n kutje nog altijd vul met mijn paal.

Inmiddels voel ik bij mezelf een orgasme aan komen. Enkele seconden later haal ik m’n lul uit Lucas en houd ‘m bij zijn gezicht. Kreunend spuit ik vijf stralen zaad op ‘m. Hij wil het er meteen af halen, maar ik houd ‘m tegen. “Ik help je wel even”, zeg ik terwijl ik het net gespoten zaad van z’n wangetjes lik. Lucas staat nu zelf op het punt om te spuiten. Ik wil wat nieuws proberen en vraag of hij in m’n mond wil spuiten. Hij aarzelt even, maar laat het toe. “We laten ons regelmatig testen, en ik ben gewoon ‘clean’”, reageert Lucas. En dus begin ik z’n lekkere lul te pijpen. Het duurt niet lang voor het gekreun weer een hoogtepunt bereikt en m’n vriendje zijn jongensgeil in m’n bek spuit. Ik slik het niet allemaal door, maar laat nog wat over z’n nu gevoelige eikel lopen en lik er wat aan. Het gekreun van Lucas blijft hierdoor maar doorgaan. Pas een minuut later komt hij tot rust, net nadat ik zelf stop. We zoenen elkaar weer even als blijk van dank.

“Bedankt Lucas, dat je dit setje voor ons hebt gekocht. Ik ben nog nooit zo hard gekomen.”, zeg ik ‘m toe. Ik krijg een lieve glimlach terug en streel ‘m over z’n wang. Onze nieuwe sportshirtjes zijn wonderbaarlijk niet vies geworden van het zaad, de sportbroekjes wel. Ik stel voor dat we de shirtjes voor de rest van de dag aan houden. De sportbroekjes gaan uit en in de was. Lucas vindt het een goed idee. We gaan wel nog eerst even douchen, om het sperma weg te wassen.

Ongeveer een half uurtje later zitten we weer aan de eettafel ons ontbijt te eten. Ik kijk verlekkerd naar de knappe jongen die me net weer eens flink heeft laten genieten. Aan zijn blik te zien denkt hij hetzelfde over mij. Ik kan het niet laten en besluit op te staan. Ik loop naar ‘m toe en begin ‘m vol op de mond te zoenen en te strelen. “Jeetje, je bent ook nooit níet geil, Martijn”, grinnikt Lucas. “Tja, wat wil je ook met zo’n geil ding voor je neus.”, is het enige dat ik hierop kan zeggen. Maar het wordt nu wel echt tijd om even te gaan eten. We eten braaf ons ontbijt. Voor vandaag hebben we niet echt plannen gemaakt, dus we moeten nog even bedenken wat we kunnen doen. “We kunnen gewoon lekker een dagje Netflixen?”, stelt Lucas voor. “Of ja, dagje Netflix en chill dan.”, voegt hij toe. Bij gebrek aan betere ideeën stem ik knikkend toe.

Even later zijn we aan het zoeken naar een leuke film. Ik ken zelf een aantal leuke homofilms en laat hier een paar van zien. “Ja deze”, zegt Lucas als we voorbij ‘Brokeback Mountain’ komen. “Die heb ik zelf al twee keer gezien, maar ik vind het goed hoor.” Ik start de film, terwijl ik m’n arm om m’n vriendje sla.

Niet veel later ontpopt de eerste geile scene zich waarin veel gezoend wordt. Martijn kruipt ineens naar me toe en begint me nu ook te zoenen. Het gaat zo nog even door. “Ik heb hier eigenlijk geen zin in, zullen we gewoon weer lekker vies doen?”, zegt Lucas. Ik schiet in de lach van deze opmerking. “En jij net nog zeggen dat ik nooit niet geil kan zijn”, grap ik. Maar zolang Lucas me met z’n lieve hondenoogjes aan blijft kijken kan ik gewoon geen nee zeggen. We zetten de film af en het zoenen gaat weer door. Ik trek z’n broek naar beneden en geef overal kusjes op z’n lichaam totdat ik bij z’n penis aangekomen ben. Deze gaat nu helemaal mijn mond in en ik begin eraan te zuigen. “Hmmm, lekkerr”, hoor ik Lucas zeggen. Opnieuw ontwikkelt zich langzaam een orgasme bij ‘m. En zoals verwacht duurt het niet lang voor hij weer klaarkomt. “Aahhhhh hmmm”, klinkt het.

Lucas maakt aanstalten om ook mij nog een pijpbeurtje te geven. “Nee, ik wil voor de rest van de middag gewoon lekker tegen je aan liggen.”, reageer ik. Hij kijkt even beteuterd, maar stemt uiteindelijk in. We vallen uiteindelijk weer in slaap. Het was immers hard werken vandaag.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Alex En Linus - 2Door: Alex
Gelezen: 1014x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
8.7
:: Even De Hond... - 4Door: Jean
Gelezen: 755x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-03
9.0
:: Beginnend Onderdanige - 2Door: Rifkapup
Gelezen: 1289x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
8.5
:: Zwart - 5Door: Kevin-K
Gelezen: 1423x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Zaad, Wc
25-03
9.0
:: Sletje Van Mijn LeraarDoor: Peter
Gelezen: 4192x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Pijpen, Leraar, Leerling
24-03
7.6
:: Uit Het Leven Van Een Bi ManDoor: Jeroen1972
Gelezen: 5294x
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Boyjim - 4Door: BoyJim
Gelezen: 2573x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Daddy Boy
22-03
8.8
:: Even De Hond... - 3Door: Jean
Gelezen: 3659x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.4
:: Alex En Linus - 1Door: Alex
Gelezen: 4692x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.4
:: Geile GroepsleiderDoor: Scorpio
Gelezen: 5171x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Verleiden, Jongenshuis
22-03
7.5
:: Jongens Hormonen - 53Door: Jaakske
Gelezen: 1334x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
22-03
9.0
:: De Hunk Van De SportschoolDoor: Kaptein
Gelezen: 4543x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Sportschool, Hunk, Pijpen, Anale Seks
22-03
8.8
:: Beginnend Onderdanige - 1Door: Rifkapup
Gelezen: 4187x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Onderdanig, Vernedering, Bdsm, Online, Extreem, Opdrachtjes
21-03
8.5
:: Mijn Ervaring Met Mannen - 3Door: Gerard
Gelezen: 2887x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Rukken, Neuken
21-03
8.8
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 4989x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net