Opwindend.Net
Datum: 02-02-2019
Stemmen: 58x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 2444x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Jongens Hormonen - 46
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 45

Terug naar school. Tweede trimester. Alles ging zijn gewone gang. Ook voor Kamal. Ook met Lieven. Blijkbaar was zijn jaloersheid weg geëbd.Op woensdagnamiddag voetbal. Op zaterdagochtend worstelen. Bij het douchen andere jongens naakt zien. Genieten van de leuke lullen.
Er was een nieuwe leerling bij ons in de klas. Marc. Hij kwam van het college van Roeselare en was daar intern geweest. Een rare kerel. Sluik haar, ogen die altijd maar spiedden, en ik weet niet waarom, ik vond hem ergens achterbaks. Toen hij vernam dat wij op zaterdag oefenden met het clubje van Indiaas worstelen, wilde hij zich meteen aansluiten. Nu ja, we sloten niemand uit en Marc kwam bij de club. Zijn ma bracht hem, met een prachtige Mercedes. Die moest er goed voor zitten.
Die eerste zaterdag merkte ik hoe zijn ogen zich vooral op de jongeren leden richtten en hoe zijn penis - voor de korte duur dat Marc naakt stond – meteen helemaal stijf werd. Ook na de oefenstonde, bij het nemen van een douche stond zijn penis op vijf voor twaalf. De enige met een stijve ! Nu ja, in het begin gebeurt dit al eens. Doch ook de week daarop en de week daarop had Marc een felle erectie. Ik zag hoe de jongere worstelaars lachten met die stijve lul. Die waren beter gewoon. Terecht.

Op zaterdag voor de KrOkusvakantie, na de worsteltraining, kwam de ma van Marc op mij en Kamal af. Ze vond het jammer dat Marc de oefeningen van het eerste trimester gemist had. En of wij eens naar zijn huis konden gaan om hem de achterstand op de training te helpen inhalen. Nu ja, waarom niet ? Marc woonde in Zarren. Zijn ma zou ons op maandag komen ophalen. Ja, reeds van in de voormiddag, zodat we veel tijd hadden om te oefenen.

Maandag rond negen uur stopte de prachtige Mercedes voor de deur. Marc met zijn ma. Meerijden naar Zarren. Onderweg vertellen. Ja, de ouders van Marc waren gescheiden en hij had geen contact meer met zijn pa, en hij leed daar zwaar onder. Ik was me er meteen van bewust dat Marc door zijn ma overdreven betutteld werd. Volgens haar was Marcske een brave jongen, was Marcske een harde werker, was Marcske een voorbeeld. Marcske ! Een jongen van bijna achttien, één meter vijfenzeventig ! Marcske, een verkleinwoord ! Een troetelnaampje ! Zijn ma, een forse dame, nogal rondborstig.

Een prachtige villa, even buiten het dorp. Eerst nog wat praten. Dan naar de zolder, waar er een groot moussetapijt lag, zeker vier bij vier meter ! Het was er flink warm. Marc zijn ma kwam mee. En… ze bleef er bij terwijl wij ons uitkleedden en de lendendoek aantrokken. Echt ! Ze bleef kijken terwijl wij helemaal naakt stonden ! Eerlijk gezegd, ik vond het maar sneu. Niet dat ik beschaamd was. Nee. En Kamal zeker ook niet. Doch waarom moest zij er bij blijven. En Marc stond weer met een felle erectie ! Ik vond het maar eigenaardig. Oefenen. Grepen aanleren en inoefenen. Over het tapijt rollen. Spartelen. Hijgen en blazen. Uitrusten.
Om elf uur kwam de ma van Marc met voor elk een kop warme soep. Het smaakte lekker. Daarna opnieuw vechten, worstelen, spartelen. En, eerlijk, ik vond het echt leuk.

Middag. Met enkel die lendendoek aan naar de keuken. Lekkere frietjes met Vlaamse stoverij. Ik vond het leuk zo in ons halve naakje te zitten eten. Af en toe wreef de ma van Marc even over zijn rug.
- Mijn grote jongen, hé, lachte ze. Ja, daar in Roeselare kon hij het niet goed met een van de opvoeders. Deze vitte op alles wat Marc deed. Nee, zo kon dat niet verder. En dus, veranderen van school. Ze wreef over de rug van haar zoon.
- Marcske laat zich zo graag vertroetelen, lachte ze. Hé, Marcske, jongen.
En dan
- Hij heeft nog zo graag dat ik zijn haar en zijn rug was als hij een bad neemt. Net als toen hij kleiner was.
Kamal bekeek me en trok een oogje. Ja, we begrepen elkaar. Marc, zeventien, liet nog zijn rug wassen door zijn mama. En wat waste ze zo nogal ?

Tegen twee uur verder werken op de zolder. De ma van Marc moest enkele boodschappen doen en zou zeker tegen vijf uur terug zijn. Die oefenstonde was voor mij ook de ideale gelegenheid om mezelf nog meer te bekwamen En Kamal genoot er ook van. Ik betrapte Marc er enkele keren op dat hij al of niet met opzet tegen mijn onderbuik duwde, vlak op de plaats waar mijn teelballen zaten.
Even uitrusten. Onze lendendoek opnieuw aanspannen. Even naakt zijn. Marc met een ferme erectie. Kamal wees er hem op.
- Jij altijd erection ?
Marc kleurde wat rood in zijn gezicht.
- E… ja… soms….
- Jij gay ?
Pardaf, dat was op de man af !
- E… E…
Marcs gezicht kleurde helemaal rood.
- Ja… Zeg maar… niets verkeerds aan…
- E… Ja….ik verlang soms naar andere jongens….
- Ha, zegde ik. Dat kan hé !
Ik bekeek hem.
- En… doe je soms iets met kameraden of zo ?
Marc zweeg even.
- Soms…
- En.. jij verlang daar naar ? vroeg Kamal.
- Hmmm… Soms…
- En jij trekt je zelf ook af ? vroeg ik op de man af.
Marc knikte.
- Hoe dikwijls ? Elke dag ?
Marc knikte.
- Of meer nog ?
Marc knikte.
- En… jouw ma, zij weet dat ? vroeg Kamal.
Marc knikte.
- Zij… zij doet niet mee ? vroeg Kamal.
- Nee, nee… Nee zeg ! Ik doe het op mijn kamer. Of in het bad…
- Terwijl je ma je rug wast ? vroeg ik.
Dat was vlak er op ! Marc aarzelde.
- Soms…
- Ja ma ziet dat dan ?
Marc knikte.
- Maar zij rukt je niet ?
- Nee.. ik doe het. Ma zegt dat het gezond is de oude zaadcellen eruit te halen. Dan produceren mijn teelballen nog rapper en meer, zegt ze.
Ik wist niet wat ik hoorde. Marc trok zich af en soms terwijl zijn ma erbij was en zijn rug waste.
- Ja, als ma mijn rug wast of mijn haar, dan buig ik diep voor en wrijf aan mijn pietje en dat kan ze niet zien…
Mijn ma wist ook dat ik masturbeerde. Doch het was voor mij gewoon niet denkbaar dat ik het zou doen terwijl zij in de buurt was ! God, nee zeg !
Marc kreeg opnieuw een stijve. Kamal wees er naar.
- Hé, jou penis zoekt een hand !
Marc keek ons aan. Ik durfde verder te gaan.
- Willen wij jou eens laten kreunen van genot ?
- Hoe bedoel je ?
- Je kan toch niet voor de rest van de namiddag met een stijve lopen…
- E… Nee….
- Dus, Kamal en ik gaan je eens doen spuiten… Dan is de druk er uit en kunnen we verder werken.
Marc keek mij aan.
- Nog nooit door een andere afgetrokken geweest ?
- Ja… ja, natuurlijk. Mijn neef…
- Wel, Kamal en ik laten je eens ferm spuiten….
Marc dacht even.
- Ik ga er niet tegen kunnen.
- Waar niet tegen kunnen ?
- Wel ja, dat je mij rukt en zo.
- Nee ?
- Nee….
- Ja, maar, en als jouw neef je aftrekt ?
- Dan bindt hij me eerst vast…
- Wel ja, wij kunnen dat toch ook !
- Zou je dat doen ?
- Waarom niet ?

Ik kreeg echt zin om die Marc eens te laten kreunen van genot. En blijkbaar wilde Kamal wel mee werken.
- Ja, we binden u en dan tjok tjok, tot je spuit !
- Waar doen we het ?
- Op mijn kamer ?
- Oke…
Met zijn drieën naar de slaapkamer van Marc. Mens, wat een ruime kamer ! Met TV en muziekinstallatie en laptop en… en een groot tweepersoonsbed.
Marc schakelde zijn laptop in. Hij toonde foto’s van jongens die vast gebonden lagen, benen in de lucht.
- Dat heb ik graag…
- Ja ? Oke… Heb je touwen ?
Marc trok een lade van de kast open. Hij haalde er lederen polsbanden en enkelbanden uit en touwen. Dat had hij in bezit. En een ferme dildo ! Amaai zeg !
Kamal en ik knoopten die lederen banden rond zijn polsen en enkels. Dan ging hij op zijn rug liggen. We trokken zijn benen omhoog en maakten ze met touwen vast achter zijn hoofd aan het bed. Dan ook zijn polsen. Gek zicht, de naakte Marc met heel zijn hebben en houden bloot ! Ja, Kamal en ik ook naakt natuurlijk.
Zoals op de foto die Marc getoond had, knoopten we ook een touw rond zijn ballen. Kamal nam de ballen vast. Marc kreunde en spande zich helemaal op. Ik wond er een touw drie, vier keren rond en knoopte het flink dicht. De ballen zaten helemaal opgespannen in de vlezige ballenzak. Marc hijgde zwaar. Kamal nam een van de drie dildo’s die in de lade lagen, spuwde tegen Marc zijn kont, en perste er de dildo in. Ik nam Marc zijn keiharde lul vast en…Marc lachte als zot. Hij schudde helemaal. Hij genoot. Kamal knipte een oogje naar mij. We verstonden elkaar. Kamal boog voorover en nam de opgeknoopte ballen van Marc in zijn mond. Mijn vingers knepen in de blote eikel van Marc.
- A.. Aaahhhh…..
Marc zijn sperma spoot in drie, vier golven op zijn buik. Niet echt wit, eerder waterachtig. We deden door.
- O… oôôôhhhh… Oôôôô….
Kamal voelde aan de opgeknoopte ballen.
- Nee.. Nee… O… Nee !
Ik masseerde de lul verder. Kamal draaide de dildo in Marc zijn anus. Marc schudde en rukte aan de touwen, was vuurrood in zijn gezicht. Ik genoot er van hem te kunnen pesten. Echt…. Kamal trok de dildo uit Marc zijn kont, plaatste zijn dikke lul tegen het aarsgat, duwde…
- O… Aaaahhhh…..
Kamal perste zijn lul in het kontgat van Marc, wipte op en neer, op en neer. Ondertussen begon ik mezelf af te trekken.
- O… Ooooo….
Ik spoot mijn zaad op Marc zijn borst, net op het ogenblik dat ik zag hoe Kamal pompend klaar kwam en zijn zaad in Marc zijn darmen loosde.;

We knoopten Marc los en trokken samen naar de badkamer om ons te verfrissen. Marc ging in het bad zitten, Kamal en ik aan de lavabo.
We waren net klaar en begonnen ons aan te kleden wanneer de ma van Marc thuis kwam. Ze schonk cola en bracht ons dan naar huis. Ze was meer dan tevreden dat wij haar zoontje extra oefeningen hadden willen geven. Zou ze vermoed hebben welke oefeningen wij hem nog gegeven hadden ?

’s Avonds lagen Kamal en ik nog na te praten van wat er die namiddag gebeurd was.
- Zijn ma wast zijn rug..
- Hahaha… moederskindje.
- Heb je hem horen lachen ? Dat was niet normaal.
- Nee….

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 47


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Alex En Linus - 2Door: Alex
Gelezen: 1015x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
8.7
:: Even De Hond... - 4Door: Jean
Gelezen: 756x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-03
9.0
:: Beginnend Onderdanige - 2Door: Rifkapup
Gelezen: 1289x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
8.5
:: Zwart - 5Door: Kevin-K
Gelezen: 1424x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Zaad, Wc
25-03
9.0
:: Sletje Van Mijn LeraarDoor: Peter
Gelezen: 4192x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Pijpen, Leraar, Leerling
24-03
7.6
:: Uit Het Leven Van Een Bi ManDoor: Jeroen1972
Gelezen: 5294x
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Boyjim - 4Door: BoyJim
Gelezen: 2573x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Daddy Boy
22-03
8.8
:: Even De Hond... - 3Door: Jean
Gelezen: 3659x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.4
:: Alex En Linus - 1Door: Alex
Gelezen: 4693x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.4
:: Geile GroepsleiderDoor: Scorpio
Gelezen: 5171x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Verleiden, Jongenshuis
22-03
7.5
:: Jongens Hormonen - 53Door: Jaakske
Gelezen: 1334x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
22-03
9.0
:: De Hunk Van De SportschoolDoor: Kaptein
Gelezen: 4543x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Sportschool, Hunk, Pijpen, Anale Seks
22-03
8.8
:: Beginnend Onderdanige - 1Door: Rifkapup
Gelezen: 4187x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Onderdanig, Vernedering, Bdsm, Online, Extreem, Opdrachtjes
21-03
8.5
:: Mijn Ervaring Met Mannen - 3Door: Gerard
Gelezen: 2887x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Rukken, Neuken
21-03
8.8
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 4989x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net