Opwindend.Net
Datum: 26-02-2019
Stemmen: 54x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 6063x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Brutaal Glibberen
Door Random - Zoek naar meer...

Hij had een openhangend shirt aan met daaronder een wit onderhemd dat in zijn donkere spijkerbroek zat gestoken. Met een speelse grijns plukte ik aan de stof die strak zat rond zijn buikje.

“Waar ben je toch mee bezig?” Hij keek geamuseerd naar de hand die aan zijn lichaam zat.

Brutaal keek ik hem aan. “Ben je wel eens iemands jongen geweest?”

“Jongen?” Hij begreep het niet en speurde mijn gezicht af naar verheldering. Zijn ogen glinsterden van nieuwsgierigheid.

“Jongen.” Herhaalde ik op gebiedende wijze, alsof met dat enkele woord zijn nieuwsgierigheid werd beantwoord. Zijn ogen sprongen wijd open toen hij mijn hand in zijn onderbroek voelde. Ik glipte verrassend makkelijk in zijn spijkerbroek. Ik kwam een kriebelende brei van schaamhaar en zachte mannengeslachtsdelen tegen.

Ik kon de schrik op zijn gezicht lezen. Zijn ogen flitsen van links naar rechts. Kon iemand hun zien? We stonden buiten in de openlucht. De dreunende bassen van het feest golfden door onze warme lichamen heen. Een groep mensen zocht met bierglas in hand de frisse lucht buiten de feesttent op. Het was eigenlijk te donker om buiten te staan, maar er was nou eenmaal niet genoeg ruimte binnen en ik wilde met hem alleen zijn. Met rode wangen en een fleem van kwetsbaarheid maakten hij weer oogcontact nadat hij zich had verzekerd dat niemand zag dat er een andere man in zijn broek zat.

Zijn klamme ballen voelden geweldig in de palm van mijn hand. De ruimte in zijn spijkerbroek begon al aardig te krimpen. Zijn lul werd met elke hartslag groter en de zwelling ging steeds sneller. Ik voelde mijn hand in de verdrukking komen.

De kwetsbaarheid op zijn gezicht maakte plaats voor een zekere trots. Een onmiskenbare mannentrots die over maar één ding kon gaan. De omvang van zijn lul. In reactie liet ik mijn tong over mijn lippen gaan.

“Ik voel dat je een prachtige jongenslul hebt.”

De woorden kwamen aan als een mokerslag. Zijn gezicht vertrok en de kwetsbaarheid kwam weer terug om zijn rode wangen vol schaamte te accentueren.

Jongenslul? Hij was toch een man!

Ik voelde zijn hand op mijn onderarm verschijnen en een trekkracht uitoefenen. Niet zo snel, dacht ik. Zijn ogen vlogen wijd open toen hij voelde hoe ik zijn ballen strak beet pakte.

Met een zelfgenoegzame grijns liet ik zien dat ik diegene was die de macht had. Ik wilde dat hij mij ging haten om die grijns. Ik hield van haat. Haat bracht mannen nader. Hij werd onrustig en ondanks dat ik zijn ballen vast had in een ijzersterke greep probeerde hij zich toch los te worstelen. Dat hield snel op. Zijn hoofd sloeg naar achteren toen hij de pijnschok voelde.

Zijn gezicht was één en al gekrenkte mannentrots en pijn. Veel pijn. Hij wilde het uitschreeuwen en in die ingehouden schreeuw bevond zich de krachtigste smeekbede die hij kon geven. Ik verslapte de verbrijzelende greep op zijn twee grote ballen, maar hield mijn hand in zijn onderbroek. Het gevoel van zijn harde lul die paniekerig tekeer ging was werkelijke geweldig.

“Wat wil je nou?” Vroeg hij terwijl hij de pijn probeerde te negeren.

“Jouw kont natuurlijk, jongen.”

“Wat! Hier?” Hij leek zich weer bewust te worden dat ze zich onder mensen bevonden. Dat ik hem aansprak met ‘jongen’ negeerde hij.

“Een jongen vraagt niet. Die doet wat hem wordt opgedragen.”

Ik verstrakte mijn greep op zijn ballen en hij sprong gelijk op.

“Kom op, man. Dit kan toch nie…”

“Meneer.” Weer verstrakte ik mijn greep.

“Meneer!” Piepte hij uit.

Met dezelfde hatelijke grijns liet ik zijn ballen weer tot rust komen.

“Daar, achter je.” En gebaarde met mijn hoofd.

Hij keek over zijn schouder en zag de duisternis van een nis dat door een boom, het hek en de zijkant van de feesttent werd gevormd. Een ander stel kwam er net vandaan. De man had een glinsterend voorhoofd en een stralende glimlach die hij speels probeerde te onderdrukken. Zijn vrouwelijke partner had rode wangen en keek verlegen en ondeugend naar de grond. Ze hielden teder elkaars handen vast terwijl ze wegliepen.

“Wat zeg je ervan, jongen?”

Hij volgde het stel met zijn blik en keek toen weer naar mij. De vertederde sekslust was op zijn gezicht af te lezen, maar het was gemengd met een verwijtende afkeer en een ziekelijke jaloersheid.

Dit was niet zoals het hoorde. Dit was niet wie hij was.

Ik duwde bruusk mijn voorhoofd tegen de zijne. Onze schedels botsten tegen elkaar. Beiden negeerden de pijn.

“We zijn wie we zijn, jongen.” Zei ik op samenzweerderige toon. Het was alsof hij dat punt van herkenning nodig had om uit zijn gevoel van zelfmedelijden te komen.

“Ik heb een jockstrap aan. Ik wil hem aanhouden.”

Het antwoord verbaasde me. “Een jockstrap, zeg je?” Ik vond het al een vreemde onderbroek.

“Klinkt kinky.” Zei ik grijnzend. Het interesseerde me weinig. Ik wilde mijn grote lul in het strakke holletje van deze man voelen.

“Heb je wel glijmiddel?” Zijn blik werd serieus.

“Maak je daar maar geen zorgen om, beste jongen.” Ik wilde hem aansturen om naar de nis te gaan door hem met zijn ballen in mijn hand en al daar naartoe te duwen, maar hij hield voet bij stuk.

“Ik neuk alleen met glijmiddel.”

“Alleen als je meneer zegt.” Zei ik streng. Ik kon de verleiding niet meer weerstaan. Ik gleed met mijn hand onder zijn onderhemd en liet hem over zijn harige buikje naar zijn behaarde borst gaan. Speels begon ik met zijn tepel te spelen, terwijl ik met mijn andere hand lichtjes zijn ballen begon te masseren.

Hij slaakte een verlegen kreuntje. Tevreden onderdrukte ik een lachje. Ik trok vervolgens mijn hand uit de klamme warmte van zijn kruis en liet hem de kleine tube zien die ik altijd in mijn achterzak had. De koude lucht deed mijn hand naakt aanvoelen en de haartjes begonnen rechtop te staan.

Hij keek weer geschrokken. “Heb je geen glibbercondoom dan?” Alsof hij dat eigenlijk bedoelde met glijmiddel.

“Condooms? Mannen krijgen condooms. Jij bent maar een jongen. Die krijgen alleen puur natuur.” Weer gaf ik hem die hatelijke zelfgenoegzame grijns.

Hij keek verbouwereerd en door de twijfel verkrampte zijn gezicht nog meer.

“Oef!” De stomp in zijn beuk vond hij niet leuk. Hij keek me gekwetst aan. Alsof ik zijn vertrouwen alweer had geschonden, maar de magische woorden kwamen er toch uiteindelijk uit.

“Ja, meneer.” En hij liet zich in de richting van de duistere nis sturen. Niet “sodemieter op’, ‘klootzak, waar ben je mee bezig’, of ‘als je dat nog één keer doet!’ Niets van die protesten. Hij zei alleen maar 'ja,meneer’. En daar ging het mij allemaal om. Die twee woordjes. Ik wist niet waarom hij het zei, want mijn stomp had totaal geen kracht achter zich en zijn ballen waren zalig vrij, maar hij zei het toch. En het gevoel dat het me gaf liet mijn lul opzwellen tot een monsterlijke volume. Mijn broek werd te klein. Mijn boxers werden te benauwd. Mijn ballen begonnen aan te voelen als loodzware kogels. Ik moest mijn geslachtsdeel bevrijden. Mijn lichaam had nog maar een doel.

En dat was neuken.

Met elke stoot liet de 'jongen' een kreuntje ontsnappen. Het gekreun werd steeds harder. Hij probeerde het geluid dat hij maakte eerst te moffelen met zijn eigen hand. Toen probeerde ik het met mijn hand, maar het gekreun ging maar door en werd steeds luider en luider. Ze zouden ons horen, zelfs met het harde muziek uit de feesttent.

Toen ik achter ons een mannenlach hoorde en een paar fluisterende stemmen werd de vrees werkelijkheid. Maar ik ging juist nog harder stoten. Niemand zou mij in deze oerdaad storen. Neuken ging ons allen te boven. Je deed het gewoon. Het was geen intellectuele daad. Het was pure oerinstinct en vleselijke vrijheid. Ik was dan wel de zweterige kont van een halfman aan het neuken, maar dat was nou eenmaal waar de veroveringsinstinct je toe dreef. En waar ik in dit eeuwige moment deze halfman aan het neuken was, zouden de toeschouwers even goed kunnen volgen. Neukende mannen waren altijd eerst grappig en werden toen een bedreiging.

Het gefluister verdween weer in de achtergrond - zoals verwacht - en ik ging neukend door.

Toen het mij eenmaal doordrong dat mijn jongen mij smeekte om op te houden stond ik mijn lichaam toe om met het idee van een bevrijdende orgasme te spelen. Instinctief greep ik zijn korte haar en trok ik zijn kop naar achter. Met mijn andere hand greep ik zijn blootliggende keel. Zijn gespierde keel voelde geweldig aan in mijn hand.

Hij bleef maar kreunen. Ik ging er steeds wilder van stoten. Ik kreeg het gevoel alsof het hete sperma in mijn lichaam aan het rondklotsen was. Zo heftig petsten mijn ballen telkens weer tegen zijn kont, maar toch kropen mijn ballen steeds krampachtiger tegen mijn lichaam aan. Het moment van orgasme kwam als een donderslag. Ik bleef maar naar adem happen. Mijn borst ging hevig tekeer. Het sperma bleef er maar uit spuiten. Diep in zijn achterste. De opeenvolging van kreunen die ik slaakte voelden luider aan dan ze werkelijk waren, maar voor mij was het een oerschreeuw. Dit was het om een man te zijn.

Toen mijn borstkas iets minder wild tekeer ging trok ik de halfman naar mij toe en omhelsde zijn warme lichaam. Ik zat nog diep met mijn lul in zijn achterste en duwde mijn zachter wordende geslachtsdeel nog dieper naar binnen.

Ik ademde zwaar naast zijn oor terwijl ik aan het bijkomen was.

“Morgen ga je pas klaarkomen. Begrijp je dat?”

Hij werd onrustig in mijn intieme omhelsing. “Wat bedoel je?” vroeg hij onzeker.

“Begrijp je dat!” Schreeuwde ik.

Ik greep hem weer bij zijn korte haar en trok zijn kop naar achter. Ik bracht mijn mond naar zijn oor en snerpte mijn commando: “Wachten zal je!”

“Okay! Okay!”

Hij deed maar alsof hij het begreep. Het interesseerde me niet. Ik duwde hem plotseling van me af en zag hoe hij struikelde over de broek die nog rond zijn enkels hing en tegen het hek viel. Ik moest erom grijnzen. Hij had niets van zijn bovenkleding meer aan. Zijn blote kont stak uit de achterkant van de zwarte met witte randen omlijnde jockstrap. Het was eigenlijk wel een prachtig kledingstuk. Zijn kloppende lul moest nog steeds zijn opgesloten in de buidel aan de voorkant. Als daar geen aardige vochtvlek zat dan wist ik het ook niet meer.

Ik liep naar hem toe en stond boven hem uit. Ik zag in de duisternis dat hij onzeker naar boven keek. Weer greep ik hem bij zijn haar en bracht zijn gezicht toen naar mijn kruis. Mijn slijmerige half-zachte lul was centimeters verwijderd van zijn mond. Ik pakte mijn vieze lul met mijn andere hand en sloeg hem ermee op zijn roze wang. Vies probeerde hij zijn gezicht er vanaf te keren. De klapjes voelden geweldig aan voor mijn hypergevoelige orgaan zo net na een orgasme.

“Ben jij nou een flikker?” Zei ik minachtend, duidelijk teleurgesteld in zijn afkeer voor mijn vieze lul. Een echte jongen had hem schoongelikt.

Niet wachtend op een antwoord snerpte ik: “Trek je broek omhoog en pak je kleding. We gaan!”

Met mijn hand in zijn nek liepen we van het feestterrein af. Ik zorgde ervoor dat hij voorovergebogen met een bloot bovenlijf door de menigte heen moest lopen. Ik wilde dat iedereen zag dat dit mijn jongen was. Dat ik hem in mijn macht had. Dat hij van mij was.

Dat hij mij ‘meneer’ noemt.

Meneer.

Een volwassen man die een andere man meneer moet noemen.

Wordt jij daar ook geil van?

Wil jij mij ook meneer noemen?

Mij gehoorzamen in alles wat ik maar kan opdragen? Mijn emailadres staat bovenaan.

Zoek naar meer verhalen van Random...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Uit Het Leven Van Een Bi ManDoor: Jeroen1972
Gelezen: 891x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.6
:: Boyjim - 4Door: BoyJim
Gelezen: 478x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy Boy
22-03
8.6
:: Even De Hond... - 3Door: Jean
Gelezen: 707x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.6
:: Alex En Linus Door: Alex
Gelezen: 1298x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.2
:: Geile GroepsleiderDoor: Scorpio
Gelezen: 1484x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Verleiden, Jongenshuis
22-03
7.9
:: Jongens Hormonen - 53Door: Jaakske
Gelezen: 737x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
22-03
9.1
:: De Hunk Van De SportschoolDoor: Kaptein
Gelezen: 2166x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Sportschool, Hunk, Pijpen, Anale Seks
22-03
8.8
:: Beginnend Onderdanige - 1Door: Rifkapup
Gelezen: 2832x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Onderdanig, Vernedering, Bdsm, Online, Extreem, Opdrachtjes
21-03
8.5
:: Mijn Ervaring Met Mannen - 3Door: Gerard
Gelezen: 2309x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Rukken, Neuken
21-03
8.8
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 4113x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2602x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4939x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1475x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.1
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4500x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2456x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net