Opwindend.Net
Datum: 27-02-2019
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 2217x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Zes Van Klas 6a - 60
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 59

Dank voor de leuke reacties - spaar ze niet ! En dank voor de waarderingen.

Maandag achtentwintig december. Droog, niet koud zelfs.
Zoals afgesproken kwamen de jongens van klas 6A tegen half elf naar mijn huis. Samen gingen we tegen elf uur naar het gemeentehuis, voor het huwelijk van Lionel met Daisy. De plechtigheid had niet veel zaaks. Gewoon een voorgeschreven tekst aframmelen en voilà, ze waren gehuwd ! Daisy niet in het wit en met een ferm buikje.
Met zijn allen naar het feestzaaltje voor de receptie. Veel volk. Familie en vrienden en kameraden. Ook de directeur van onze school was er. Gelukwensen. Daisy kreeg zoentjes, meer dan ze aankon misschien. Ze straalde. Lionel was eerder stil. Hij was gehuwd! Straks,papa ! Wat ze enkele maanden voordien gedaan hadden zonder opletten, vanaf vandaag moest het, want ze waren een paar !
Om kwart over een liep de receptie naar zijn einde. Zoals altijd, na een receptie sta je daar als bijna uitgeschut. Wat nu ? Met de jongens terug naar mijn huis. Onderweg stoppen om enkele leuke dingen te kopen, chocoladekoeken, rijsttaartjes, après-midi’s.

Bij mij aankomen. Eens binnen, jassen uit en tateren als niet een. Ja, ze waren mij al gewoon en wisten dat ze vrij hun zeg mochten zeggen als ik er bij was.
- Oefen je nog veel op je fitnesstoestel ? vroeg Mario;
- Heb jij een fitnesstoestel ? vroeg Pedro.
- Ja, hoor, en wat voor een, antwoordde Willem in mijn plaats.
- Heb je het al eens gezien ?
- Ja, toen we hier een weekend studeerden !
- Ha, zo…
Samen naar mij fitnessruimte. De jongens keken zich de ogen uit.
- Amaai zeg ! opperde Pedro. En elke dag oefenen ?
- Bijna elke dag, antwoordde ik..
- Mogen we eens proberen ? vroeg Pedro.
- Jammer dat we geen sportbroekje bij hebben, zuchtte Arnold.
- We kunnen toch in ons slipje wat oefenen, hé, zegde Luc.
Ze keken elkaar aan.
- Mogen we ? vroeg Arnold.
- Zeg, doe niet flauw hé, weerlegde Pedro.
- Wil je eens demonstreren ? vroeg ik aan Willem.
Willem trok meteen zijn truitje uit, zijn onderhemdje, zijn schoenen en sokken en broek. Hij stond daar met enkel zijn slipje aan. De anderen volgden zijn voorbeeld. Iedereen in slipje, Pedro met een leuke boxer aan.
- En jij ? daagde Pedro me uit.
- Ja…
Dus, ik ook met enkel mijn slipje aan. !
Willem ging op de bank neerzitten. Meteen demonstreerde hij de werking van het toestel. Mario gaf uitleg. De anderen waren meteen dol enthousiast.
- Mogen wij ook ?
- Natuurlijk.
Een voor een gingen ze op hun rug liggen op het toestel en probeerden de stangen en gewichten. Leuk om hen te zien.? Vooral die bobbel in hun broekje ! Toen Luc zijn benen plooide, dan kwam plots een stuk van zijn ballenzakje met een ferme bal erin uit zijn losse slipje hangen.
- Hé, lachte Pedro, je verliest een ei…
- Ja, en dan ?

Ze oefenden per twee. Vooral kijken wie de gewichten zo hoog mogelijk kon krijgen. Ondertussen zaten de anderen niet stil. Ze maakten sit-ups of bogen door hun armen terwijl ze in voorligsteun lagen. Ik had alle mogelijkheden om hun halfnaakte lichamen te bekijken. Vooral die Pedro had een prachtig gespierd atletisch lichaam. Zijn buikspieren waren duidelijk uitgetekend en ook zijn rug-en dijspieren waren mooi ontwikkeld. Hij wist het. hij showde zijn lichaam tot groot genoegen van de anderen.
Rond half vier was het nieuwe van de fitness er uit. Kleren aan en naar de keuken. Snoepen van de aangekochte lekkernijen, en koffie of cola drinken. Vertellen. Ook over Lionel. die was nu gehuwd. Werd papa over enkele weken.
- En toch blijft hij een van ons, hoor, merkte Arnold op.
- Ja, natuurlijk !

Tegen vijf uur vertrokken ze. Ik bleef alleen achter. Het was een leuke dag geweest. Ja, dat wel. Doch ik had ze liever volledig naakt gezien. Hun piemels. Hun ballen. Hun kontgaatje. Maar ja, ik wilde het zelf niet suggereren, nee zeker niet !
Naar de slaapkamer. Uitkleden, volledig. Ik bond mijn ballen, netjes elk apart. Ik maakte touwen vast aan de poten van het bed naast het kopkussen. Ik legde het kopkussen halfweg het bed. Ik ging met mijn kont op het kopkussen liggen. Ik trok mijn benen over mijn lichaam. Ik knoopte de touwen vast aan mijn enkels. Ik lag half opgerold. Ik duwde die leuke dildo in mijn kontgaatje. Ik schakelde de trilfunctie aan. Ik genoot. Mijn een hand kneedde mijn opgeknoopte ballen. Mijn andere hand masseerde mijn keiharde zaadpaal. Niet voor lang. Ik probeerde mijn benen te strekken. Dat kon niet. Nee, ik lag vastgebonden. Ik had mezelf vast gebonden. Mijn penis spoot. Mijn zaad pletste op mijn borst en hals. Het masseren van mijn lul hield op. Waarom ? Ik kon het gewoon niet aan voort te doen. Jammer. Was er nu maar een andere die mijn tuit masseerde. Was er nu maar een andere die me vast gebonden had. Waren de jongens van klas 6A hier nu maar ! Maar nee, dat zouden ze zeker niet willen. Of toch ?
Hoe lang lag ik daar. Mijn lul slap geworden. Mijn enkels nog steeds vast gebonden.
Ik knoopte mezelf los. Viel languit op het bed. De dildo uit mijn kont. Op staan. Mezelf in de grote spiegel bekijken. Mijn ballen vrij maken. Naar de badkamer. Douchen. Was er nu maar iemand om mijn rug te wrijven, om mijn bips te wassen, om….

Dinsdag en woensdag en donderdag moesten drie dagen worden van hard werken voor het tweede trimester. Nieuwe oefeningen zoeken, nieuwe theorie zoeken, internet raadplegen, de cursussen van mijn voorganger raadplegen, zoeken in diverse studiewerken. De tijd vloog zo voorbij ! Wie hard met zijn werk bezig is, die let niet op de klok, en plots, het was half twaalf die dinsdagochtend. Rap, rap naar de winkel en eten klaar maken.
Halfweg mijn middagmaal rinkelde de telefoon. Ik nam op.
- Goeie middag, Bart luistert.
- Hé, Bart, Dries hier.
- Dries ? Dries… ?
- Ja, van op kamp in de Landes.
- God, ja zeg ! hoe gaat het, jong ?
- Goed, goed…zeg, Thijs is hier.
- Thijsje ! Leuk zeg.
- Ja. Zeg Bart, ben je vrij deze namiddag. We zouden je eens komen bezoeken.
- Zeker ! Ja zeg ! Kom af !
- Twee uur of zo ,
- Okido !

Miljaard, Dries en Thijs ! Die moest ik zeker naakt krijgen. Zeker !
Verder eten. TV-kjken, middagjournaal. Douchen en… mijn zaad spuiten. Dan zou ik het niet zo snel spuiten wanneer… wanneer… Hopen dat het lukte !
Stipt om twee uur belden ze aan.
- Kom d’r in, boys !
- Brr.. toch frisjes hoor buiten.
Leuk om hen terug te zien. Natuurlijk, herinneringen ophalen van in de Landes.
- Haha, en toen ik die dag ziek was, je hebt toen rap gezorgd dat ik helemaal genezen was hé, lachte Thijs.
- Ja, ik heb ervan gehoord, zegde Dries.
- Ja, en die laatste avond hebben jullie me goed te pakken gehad.
- Ja hoor ! Netjes afgesproken.
- Miljaard, ik voel het nog !
Hoe kon ik hen uit de kleren krijgen ? Misschien…
- Gaan jullie soms fitnessen ?
- Graag, maar die fitnesscentra, die durven nogal vragen hé !
- Ja, zeker.
Ik keek hen aan. Ik was op de goeie weg.
- Ik heb sinds enige tijd een leuk toestel staan.
- Echt ?
- Ja, eens zien ?
- Graag.
Samen naar mijn fitnesskamer. Hun mond viel bijna open van verbazing.
- Oefen je daar veel op? vroeg Thijs;
- Af en toe. In feite zou ik meer moeten trainen. Maar ja…
- Ik wil dit wel eens proberen, zegde Dries. Jammer dat ik geen sportkledij mee heb.
- Wil je iets weten ? vroeg ik.
- Ja, wat ?
- Ik zit hier in mijn pietje blootje op. Lekker leuk.
- Hé, ja zeg, riep Thijs uit.
Dries en Thijs keken elkaar aan.
- Jij dan ook naakt ? vroeg Dries aan mij.
- Zeker ! Waarom niet ?
- Doen ?
Truitjes uit. Schoenen uit. Sokken uit. Broeken uit. Hemden uit. Slipjes uit. Met z’n drieën naakt. Elkaar even bekijken. Thijs had een ferme stijve. Ik ook. Lachen.

Het werd een leuke namiddag. Nee, geen seks. Nee, niet rukken en niet pijpen en elkaar zelfs niet aanraken. Nee, niets van dat alles. Maar… ik zag hun piemels. Ik zag hun ballen. Ik zag hun kontgaatjes. En zij zagen mijn piemel en mijn ballen en mijn knotgaatje.
Even ophouden en cola drinken. Dan opnieuw. De jongens deden hun uiterste best. Dries overtrof ons. Wat een macht had die kerel ! En wat een penis ! Machtig mooi !
Om vier uur ophouden. Samen naar de badkamer. Douchen. Elkaar bekijken. Genieten van het samen naakt zijn.

Dries en Thijs vertrokken om zes uur. Ik zat opnieuw alleen. Er was niets speciaals gebeurd. Jammer ? Ik had wilde wel eens hun zaad zien spuiten. Ik wilde wel eens dat ze mij molken, pijpten, neukten misschien. Jammer, het was niet gebeurd. Had ik een kans gemist om mij eens lekker te laten melken of pijpen of neuken ? Ik had vlak na de middag gemasturbeerd om te verhinderen dat ik te vlug mijn zaad spoot als Dries en Thijs er bij waren. Het was niet gebeurd. Moest ik me nog eens aftrekken ? Nee. Nee.
Ik had geen zin meer om nog te werken voor school. De dag was goed geweest. Of toch niet ? TV kijken. tussen Kerst en Nieuwjaar veel zeemzoete filmpjes op TV. Negen uur. Telefoon. Wie nu nog ?
- Goeie avond, Bart luistert;
- Goeie avond, Bart, Arne hier.
- Arne ! Hoe gaat het kerel ?
- Goed, goed…
- En welk goed nieuws ?
- Wel, ik zoek een gast die van leuke spelletjes houdt.
- Verklaar eens nader…
Arne legde zijn probleem uit. Hij ging af en toe naar een gaybar in Moeskroen, vlak tegen de Franse grens. Daar hielden ze regelmatig een gangbang; Een van de aanwezigen bracht een slaafje mee dat dan door de anderen gerukt werd, gepijpt, geneukt werd en zelf de aanwezigen moest pijpen en meestal ook slikken. En op woensdag wilde hij zelf zorgen voor zo’n slaafje dat graag betast en bepoteld werd.
Ik had geluisterd. Mijn hart begon wat sneller te kloppen. Slaafje zijn. Onderdanig zijn. Betast en bepoteld worden. Gemolken en gepijpt en geneukt….
- Hoe oud zijn die anderen ?
- Van twintig tot… tot vijfenveertig, soms ook nog ouder.
- En met hoeveel zijn ze dan ?
- Tien, soms twintig.
- En allen naakt ?
- In het begin niet, maar geleidelijk aan vliegen alle kledingstukken er uit hoor. Hahaha…
Mijn hart klopte sneller. Enige tijd geleden was ik niet mee gegaan met Arne. Toen was ik bij die kerels in Ieper terecht gekomen. Zou ik het nu durven ?
- Hé, doe je het ?
- Ja ! Ja hoor !
Pardaf, het was er uit. Een speelbal zijn van anderen, naakt, geneukt worden… anderen naakt zien ! Waarom verlangde ik daar naar ?
- Dank je, Bart. ik kom je rond zeven uur halen morgenavond.
- Oke.. en wat met ik aantrekken ?
- Heb je een leuk slipje dat gescheurd mag worden?
- Ja, dat vind ik wel. En, hoe lang duurt zo’n avond ?
- O, tot rond twee, drie uur ‘s ochtends. Donderdag kan je lang slapen hé !
- Ja, maar donderdagavond is er die eindejaarsavond hé, met de scoutsleiders;
- Ja, natuurlijk, maar dan ben je al flink uitgerust hé !
Afgesproken. Arne zou me op woensdag rond zeven uur ’s avonds ophalen. voor een nieuw onbekend avontuur. Weeral ! Waarom had ik ‘ja’ gezegd ?

Het werken vlotte niet meer. De speelbal zijn van anderen. Van wie ? Van hoeveel ? Hoe lang ? Waarom had ik toegezegd ?
Om half elf naar bed. Wakker worden om twee uur midden de nacht. Wakker liggen. Denken. Uit mijn bed. Poedelnaakt aan de PC. Zoeken op internet. “bound in public”. zoeken. Leuke films. Hé, een jongere gast wordt geblinddoekt en half naakt midden een bende stoere binken geplaatst ! Ik bekeek het filmpje. Duurde tweeëntwintig minuten. Het sperma spuit in alle richtingen. Ook bij mij. Buik schoon wrijven en terug naar bed. Onrustig slapen.

Woensdag dertig december. Nog twee dagen en we zouden een nieuw jaar in stappen. Wakker tegen zeven uur. Lichte regen buiten, niet veel. Ik liep naar de badkamer. Ik bekeek mezelf in de grote spiegel. Slappe lul, eikel bedekt. Hé, hoe zou dat vanavond zijn ? Het werken vlotte niet erg. Ik zocht nog eens op internet. “Gay gangbang”. Massa’s video’s van stoere mannen die aderen pijpen, neuken, bepotelen. Ik probeerde verder te werken. De tijd schoof tergend traag vooruit. Wanneer zou Arne komen ?
Ik at wat om vijf uur. Daarna douchte ik. En masturbeerde. Zo zou ik die avond niet meteen spuiten als ze me bij mijn lul vast pakten. Ik was zenuwachtig. Ik trok een sneeuwwit onderbroekje aan, met hele korte broekspijpjes. Vooraan zat een ferme bobbel. Hoe zou dat straks gaan ?

Kwart voor zeven. Arne was er.
- Hoi ! Klaar voor de strijd ?
- Zeg, je hebt me ergens in geluisd hé !
- Het wordt leuk man, zul je wel zien;
- Ja, ik heb enkele filmpjes bekeken op internet. Amaai zeg !
- Die mannen worden gek als ze jou zien ! Zij er maar zeker van. zo’n body ! En zo jong nog…
- Neuken ze ?
- Alles ! Je moet gewoon laten doen, gewoon beleven en genieten…

Naar Moeskroen. Ik was nog nooit in die stad geweest. Officieel Mouscron. vlak bij de Franse grens. Arne loodste zijn auto door enkele smalle straatjes en stopte voor een prachtige villa, afgesloten met een metalen hek. Hij stuurde een sms. Een minuut later rolde het ijzeren hek open en Arne reed de parking op, tot achteraan de villa. Er stonden al een aantal auto’s, vijftien of zo.
- Het wordt druk vandaag, merkte Arne op.
- Amaai ! Allemaal voor mij ?
- Ze weten niet wie er komt. We nemen niet de hoofdingang, nee, vandaag nemen we de ingang hier achteraan.
Ik volgde Arne. Zenuwachtig. Nu zou het gebeuren. Nu. Wat zou er gebeuren ?
Arne belde aan. Een kerel van om en bij de veertig liet ons binnen. Zijn ogen tastten mij af. Hij sprak Vlaams met franse tongval en hier en daar een Frans woord er tussen.
- Dat is de boy voor dees avond ?
- Ja. Wat denk je ? antwoordde Arne;
- Mooi… Jolie… bien, bien !
Hij leidde ons een kamer binnen.
- Deshabillez vous.. Kleed uit !
Ik trok mijn jas uit, mijn schoenen en kousen, mijn hemd, mijn broek. Ik had nog enkel mijn onderbroekje aan.
- Trek dit ook maar uit !
Ik stond naakt. De kerel – Jean heette hij – bekeek me glimlachend.
- We gaan eerst even jouw kontje schoonmaken,zodat ze straks niet met hun je-weet-wel-wat in je je-weet-wel-wat zitten !
Hij nam Arne en mij mee de kamer ernaast, een badkamer. Ik moest voorover gebogen staan. Jean nam een soort rubber ballon met en slang er aan. Hij duwde die slang in mijn kontgat, duwde op de ballon en er spoot een hoeveelheid lauwe water in mijn darmen. Ik lachte.
- Even wachten en dan hier op het toilet en alles er uit.
Jean verdween, Arne bleef bij mij.
- Nog nooit gespoeld ? vroeg hij.
- Nee, nog nooit.
- Is wel beter hoor, geen gezeik met kak of zo.
Na enkele minuten begon het in mijn buik te broebelen en ik ging op het toilet zitten. In geen tijd waren mijn darmen van hun inhoud verlost en voelde ik me als een jong veulen zo vrij.
Jean kwam terug binnen. Hij haalde enkele touwen uit een lade. Mijn handen werden op mijn rug gebonden en ik kreeg een lederen band rond mijn hals en een blinddoek voor mijn ogen. Niets zien, gebonden polsen, ik genoot er reeds wan. Weerloos zijn, slaaf zijn, onderdanig zijn, niemand zien, niet weten wie er is, met hoevelen ze zullen zijn.
- Aaauwww.
Een hand pakte mijn lul en ballen vast. Trok er aan en kneep er in.
- Probeer je zoveel als mogelijk in te houden, raadde Arne aan.
- Ik ga proberen. Het was zo plots.
- Dat wordt de hele tijd zo hoor… Je zal ervan genieten !
- Ik hoop het.
- Klaar ?
Ik knikte.
- Wacht, zegde die vreemde man.
- E…. kermde ik.
Een hand nam mijn ballen vrij onzacht vast. Ik voelde hoe er een touw rond mijn ballenzak gedraaid werd. Het voelde ruw aan. Het touw werd zeker dichtgeknoopt. Het gaf een enorm opwindend gevoel. Vooral als die man, of was het Arne, mijn ballen omklemde en er aan trok.
- Oke, nu gaan we !

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 61


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2043x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3818x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1225x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3970x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2329x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5490x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8590x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8858x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5073x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2019x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3071x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5179x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3140x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net