Opwindend.Net
Datum: 06-03-2019
Stemmen: 41x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 4098x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
DaniŽl En Zijn Vrienden - 6
Door MarcoMaanzaad - Mijn Profiel Pagina

Na enige tijd gleed DaniŽl van Marco af, ging op zijn zij liggen en kroop dicht tegen Marco aan. Marco voelde hoe de ademhaling van de jongen steeds rustiger werd. Was hij in slaap gevallen? Maar toen hoorde hij DaniŽl heel zachtjes Ė het was bijna fluisteren Ė zeggen: ďKlopt dat, wat Peter zei?Ē

Even vroeg Marco zich af of de jongen misschien in zijn slaap praatte. Droomde hij over Peter? Zachtjes zei hij: ďWat zei Peter?Ē

ďDat het zo lekker is om geneukt te worden als je klaargekomen bent,Ē fluisterde DaniŽl.

ďOh ja!Ē

ďNou, neuk me dan maar!Ē En DaniŽl gleed van zijn zij op zijn buik, vouwde zijn armen onder zijn hoofd en deed zijn ogen dicht.

Marco kwam overeind. Hij wilde niets liever. Begerig streelde hij de jongen over diens rug en billen, dwaalde met zijn vingers steels over DaniŽls kontgaatje. Maar hij wilde dat DaniŽl het echt wilde, hier echt aan toe was.

ďWeet je het zeker?Ē vroeg Marco zachtjes. De jongen knikte alleen maar en bleef heel rustig ademen.

Zoals hij zonet zichzelf had laten voorbereiden door DaniŽl, zo bereidde hij nu de jongen voor. Heel teder masseerde hij de rug van de jongen, dwaalde af naar diens billen, kneedde ze. DaniŽl kreunde en schurkte met zijn onderbuik tegen het matras. Marco reikte naast zich, pakte de tube glijmiddel en drukte een flinke klodder op zijn vingers, die hij uitwreef tussen DaniŽls billen. Hij voelde hoe de jongen licht omhoogschokte toen het koude glijmiddel in zijn bilspleet kwam, maar verder bleef DaniŽl doodstil liggen, wachtend op wat komen ging. Marco deed nog wat extra glijmiddel op zijn hand en speelde met zijn vingers langs DaniŽls anus. Even masseerde hij die. zette toen zijn wijsvinger erop en drukte heel zachtjes. Hij voelde tegendruk, maar terwijl hij langzaam doorzette, gleed zijn vinger toch een stukje naar binnen. Hij stopte even om DaniŽl de gelegenheid te geven om zich bewust te worden van het gevoel. Toen drukte hij weer Ė en dit keer gleed hij al makkelijker wat verder naar binnen. Het bovenste kootje van zijn vinger zat nu in DaniŽls poepgaatje, dat wat onwennig eromheen krampte. Marco wachtte weer even, tot het krampen voorbij was en DaniŽl zich weer ontspande. Zo liet hij zijn vinger steeds een stukje verder naar binnen glijden, gaf vervolgens DaniŽl de tijd om tot rust te komen, waarna hij weer door ging. Uiteindelijk zat zo zijn hele vinger in het strakje holletje van de jongen. Na een tijdje begon Marco neukbewegingen te maken met zijn vinger. Eerst slechts een milimeter op en neer: DaniŽl reageerde direct met een heftig pulserend knijpen van zijn kringspier en Marco spoorde hem met zachte stem aan om zich te blijven ontspannen. DaniŽl slaagde daar steeds beter in terwijl Marco langzaam zijn vingerneuken versnelde en verdiepte en af en toe met zijn vrije hand wat extra glijmiddel uit de tube op de anus met zijn wijsvinger erin kneep.

Na verloop van tijd gleed Marcoís vinger vlot en ritmisch in en uit DaniŽls neukholletje. De jongen kreunde zachtjes en had zijn kontje wat opgeheven: hij genoot nu duidelijk. Marco besloot dat hij klaar was voor de volgende stap en zette nu twee vingers op DaniŽls anus. Het geheel herhaalde zich. Eerst liet Marco langzaam en voorzichtig beide vingers stukje voor stukje naar binnen glijden en begon toen zachtjes en daarna steeds sneller de jongen weer te vingerneuken. Weer had DaniŽls eerst wat moeite met het binnendringen van de twee vingers, maar daarna lag hij al gauw genietend te kreunen, met zijn billen gewillig omhoog.

Lang liet Marco de jongen zo wennen aan de aanwezigheid van zijn vingers. Maar op een gegeven moment hield hij het niet meer. Hij moest de jongen neuken! Voorzichtig liet hij zijn vingers naar buiten glijden. DaniŽls neukgat bleef even uitnodigend open staan en sloot zich toen, terwijl Marco zijn pik, die staalhard was geworden van alleen maar het kijken naar zijn eigen vingers die in en uit de jongen gleden, insmeerde met glijmiddel.

Weer lag DaniŽl stilletjes te wachten op wat komen ging. Marco ging schrijlings over de jongen zitten en legde een van zijn handen in de nek van de jongen. Hij masseerde DaniŽl liefkozend, terwijl hij met zijn andere hand zijn pik pakte en plaatste tegen de anus waar zonet zijn vingers nog ingezeten hadden. Opgerekt als hij was, liet de kringspier de zachte eikel makkelijk toe. Met wat volgde had DaniŽls kontje meer moeite. Weer moest Marco alle geduld hebben en zich millimeter voor millimeter naar binnen wurmen. DaniŽl was niet langer stil. Iedere keer als de pik van de man iets verder kwam, stootte hij een harde, hijgende kreet.

ďAls je niet verder wilt gaan is dat geen probleem, DaniŽl,Ē zei Marco lief.

DaniŽl antwoordde niet.

Weer stootte Marco iets verder.

ďAah!Ē

ďDaniŽl...Ē

ďNee, ga door,Ē fluisterde de jongen.

Het leek een eeuwigheid te duren. Marco wilde niets liever dan beginnen te neuken en was bang dat hij zou klaarkomen voor dat goed en wel zou beginnen: het pulserende krampen van DaniŽls darmwand rond zijn pik was een heerlijk gevoel en meerdere keren moest hij in zijn hoofd ingewikkelde rekensommen afwerken om niet tot een heftig orgasme te komen. Toen voelde de man zijn onderbuik tegen DaniŽls ronde kontje aanwrijven. Even bleef hij zo genieten, zijn neukstaaf diep in het knijpende gaatje, maar daarna begon hij langzaam zijn bekken te bewegen. De hijgende kreten van de jongen werd nu een langgerekt, bijna hysterisch krijsen.

ďMoet ik stoppen?Ē vroeg hij bezorgd.

ďNee, ga doorĒ kermde DaniŽl tussen twee gillen in. ďHet doet pijn, maar het is ook heel fijn Ė aaaah! Ga door!Ē

Marco ging dus door met stoten. Na verloop van tijd werd het krijsen een extatisch schreeuwen en hij voelde de weerstand in het nauwe neukholletje afnemen. Hij merkte nu ook dat DaniŽl, door zijn kontje af en toe op te heffen, zijn stoten begerig begon op te vangen.

ďOh Marco, nu is het alleen nog maar fijn!Ē schreeuwde DaniŽl. ďGa door Ė oh!Ē

Marco grijnsde en begon de jongen steviger te neuken, waardoor er een ritmisch soppend geluid ontstond in diens met glijmiddel volgesmeerde gaatje. DaniŽl bleef luidruchtig kermen en schreeuwen, maar dat het nu echt alleen nog maar van genot was, was wel duidelijk.

Het maakte Marco bloedgeil en hij voelde een enorm orgasme opkolken. Razendsnel stootte hij nu in en uit DaniŽls knijpende kont en toen hield hij het niet meer. Terwijl hij zich vastklampte aan het jonge lichaam onder zich, begon hij te spuiten en te spuiten Ė er leek geen eind aan te komen.

Terwijl hij langzaam stilviel, met af en toe nog een voorwaartse schok van zijn heupen, meer een onwillekeurig krampen dan echt stoten, voelde hij hoe DaniŽls neukholletje nog glibberiger werd van zijn eigen warme zaad, dat hij er nog steeds straal na straal in spoot. DaniŽl lag onder hem te spartelen, nog steeds kermend van genot. Lange tijd lag hij zo met zijn slapper wordende pik diep in DaniŽl, die na verloop van tijd ook stilviel, zijn hoofd draaide en Marco een lange, trage tongzoen gaf. Zo genoten ze na, dicht tegen elkaar aan, zoenend en met hun handen over elkaars lichaam strelend.

Een paar uur later werd Marco wakker van een heerlijk gevoel. Het ochtendlicht was nog grauw, het was nog lang geen tijd om op te staan, en toen hij omlaag keek, zag hij DaniŽls volle lippen aan zijn halve erectie slurpen. De jongen had zijn ogen genietend gesloten. Marco liet zijn hoofd in zijn kussen vallen en genoot, voelde zijn pik groeien, maar vanwege zijn heftige orgasme eerder die nacht duurde het lang voor hij kwam. Hij bleef in een soort halfslaap hangen, terwijl DaniŽl onvermoeibaar op zijn pik zoog. Toen hij eindelijk klaarkwam en opnieuw omlaag keek, zag hij dat de jongen waarschijnlijk ook tussen slapen en waken had gezweefd tijdens die lange pijpbeurt. Nu lag DaniŽl met gesloten ogen nog steeds te sabbelen op Marcoís leeggespoten geslacht. Het laatste wat de man zag voordat hij opnieuw insliep, was hoe zijn slappe lul uit DaniŽls mond gleed en zijn zaad op de lippen van de inmiddels in slaap gevallen jongen glinsterde.

Toen hij de tweede keer wakker werd was het echt ochtend. De zon scheen de slaapkamer in en DaniŽl pijpte hem opnieuw loom klaar. Dit keer trok hij, toen hij uitgespoten was, de jongen omhoog om zijn eigen sperma te kunnen proeven in een lange tongzoen. Vervolgens liet hij zich in zijn mond neuken door DaniŽl tot hij het zoetzilte sperma van de jongen in zijn eigen mond voelde stromen.

Ze lagen nog een tijdje na te genieten, maar toen zei Marco dat hij moest werken. Natuurlijk wilde DaniŽl samen met de man douchen. Ze zeepten elkaar in en verkenden met hun handen elkaars lichaam opnieuw. Daarna trokken ze elkaar nog een laatste keer lekker af. Nadat DaniŽl schokkend klaargekomen was, zag Marco dat de jongen uitgeput onder het warme, stromende water stond te rillen van de slaap. Hij zei dat DaniŽl gerust in zijn bed mocht blijven slapen, maar dat hij nu zelf zich moest haasten om op tijd op werk te komen. In de auto had hij de nasmaak van het ziltzoete zaad van DaniŽl nog op zijn tong en gehemelte en op zijn netvlies stond het beeld gebrand van het naakte jongenslichaam dat in zijn bed lag te slapen toen hij, na ontbeten te hebben, nog even in zijn slaapkamer ging kijken.Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: DaniŽl En Zijn Vrienden - 7


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2046x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3821x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1227x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3971x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2329x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5490x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8593x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8858x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5076x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2020x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3071x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5180x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3142x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net