Opwindend.Net
Datum: 08-03-2019
Stemmen: 84x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 8641x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Ontgroening Met Luuk
Door Fabian - Mijn Profiel Pagina

Vandaag totaal wat anders dan normaal. Waar ik normaal, soms fictie, soms non-fictie, verhalen schrijf waar ik jongens anaal neem of genomen word. Wil ik deze keer vertellen over mijn ontgroening. Nee deze keer geen piemels en konten, maar alleen twee verliefde jongens die voor het eerst tongzoenen. Dit blijft wel een van mijn leukste dingen die ik gedaan heb, een bepaalde gast voor de vierde of vijfde keer nemen is leuk, maar de eerste keer zoenen met een jongen is veel leuker. Misschien proef je het al een beetje, dit verhaal is helemaal echt gebeurd! Wel is dit al bijna twee jaar geleden gebeurd, toch blijft dit verhaal erg geil voor mij. Veel leesplezier!

Ik lag in een hangmat achterin de tuin. Samen met mijn ouders woon in ik een huis met een grote bostuin. In dat bos is een klein stukje waar de zon door de bomen komt, daar hangt mijn hangmat. Dit is echt mijn favoriete plekje in de zomer. De vogels fluiten in de verder helemaal stille lokatie.

Het was een warme lentemiddag. De zomer kwam eraan en dat was zeker te voelen aan de zon. Het weer was niet super zomers, een lange broek en trui waren wel nodig, maar in de zon kon je nu al heerlijk liggen. Ik lag in mijn hangmat op mijn favoriete plekje. Alleen, lekker moe te zijn en naar de vogels te luisteren. Mijn ouders waren in huis, het huis stond een paar honderd meter dan de hangmat vandaan, dus die hadden geen zicht op mij. Zelfs als ik heel hard zou schreeuwen zouden ze het nooit kunnen horen.

Er kwam iemand aangelopen. Het was Luuk. Luuk een leuke en grappige gast. Blond, blauwe ogen en een coole uitstraling. Zijn homoseksualiteit was totaal niet aan hem af te zien. Toen hij me een tijdje geleden verteldde van zijn geaardheid, had ik dat ook totaal niet verwacht. Hij wist nog niet van mijn geaardheid, hij wist zelfs niet dat ik hem wel zag zitten. Luuk maakte kenbaar dat hij eraan kwam. Ik keek naar hem. Hij had mijn lievelings broek aan, een blauwe, strakke spijkerbroek. Luuk was niet mega slank, maar ook totaal niet dik. Bovenop die spijkerbroek had hij een te grote, groene trui. Zijn schouders kwamen goed uit in die trui. Luuk had redelijk dunne schouders en was totaal niet breed, ik hield daarvan.

Luuk zei dat hij bij me in de hangmat zou komen liggen. Dat deed hij ook. Met was 'onhandige' bewegingen klom hij erin. Door de krapte lag hij half op mij. Een van zijn benen lag over een been van mij heen en zijn schouder lag ook half op de mijne. Luuk begon een totaal oninteressant verhaal. Ik kon me er niet op focussen door twee dingen; er lag een hele knappe jongen half op me en er werd iets redelijk stijf, door mijn strakke broek werd dat ook best zichtbaar. Ik keek naar luuks kruis, maar daar was nog niets straks.

Luuks saaie verhaal was klaar, hij had zelf ook wel door dat het totaal oninteressant en lang was. Hij begon maar over een ander onderwerp, mijn stijve. Hij legde even zijn hand op mijn bobbel en zei er iets over. 'Vind je het lekker ofwat?'. Hij moest lachen en vertelde dat hij ook wel eens stijf was geworden door een meisje die hem aanraakte. Ik zou me nergens voor moeten schamen. Ik stopte hem en zei dat ik het echt lekker en geil vond. Hij was even stil en vroeg toen of ik ook homo was.

Ik vertelde hem de waarheid, over mijn geaardheid en over mijn crush op hem. Hij vroeg me het een en ander, over mijn ervaring en coming out naar anderen. Ik vertelde hem dat ik eigenlijk helemaal nog geen ervaring had. Het leek Luuk een leuk idee om mij te ontgroenen. Dat leek mij zeker ook geen slecht plan.

Zijn bovenlijf kwam van mijn bovenlijf af. Zijn bovenbeen bleef wel tussen mijn benen hangen. We lagen nu allebei, redelijk ver van elkaar af, op onze schouders
en keken elkaar aan. Ik keek naar zijn blauwe ogen, blonde haar en mooie lippen. Ik keek naar zijn ondeugende blik. Hij deed zijn ogen dicht en begon me te zoenen. Eerst heel rustig zonder tong. Het duurde niet lang. Hij deed zijn hoofd weer naar achter en vroeg of ik meer wilde.

Zijn hoofd kwam weer dichterbij en onze lippen kwamen op elkaar. Ik voelde zijn tong in mijn mond komen, ik stopte mijn tong ook in zijn mond. Weer duurde het niet lang of Luuk trok zijn hoofd terug. We keken elkaar aan en lachten. Ik keek naar zijn kruis, daar bonkte ondertussen iets. Luuk vond dat ik het erg goed deed en begon me te knuffelen. Onze bovenlijven kwamen tegen elkaar aan en ik genoot ervan dat Luuk me zo omhelsde. Ik deed hetzelfde bij hem. Ik vond het heerlijk om hem zo vast te pakken. In mijn oor fluisterde hij dat hij me leuk vond en ik deed hetzelfde bij hem.

We lagen nog steeds dichterbij elkaar. Onze benen waren nog verwikkeld en Luuks armen hielden mijn onderrug nog vast. Ik deed hetzelfde bij hem. Onze lippen kwamen weer naar elkaar en we begonnen te zoenen. Kort daarop kwamen de tongen weer. Het ging nu heftiger en langer dan eerst. Luuk duwde me voorzichtig op mijn rug en ging bovenop me liggen. Luuk lag nu met zijn buik op mijn buik. We tongzoenden. Luuk had zijn handen bij mijn hoofd. Mijn handen gingen ondertussen van zijn onderrug naar zijn billen. Ik voelde aan zijn billen. Nog nooit had ik aan de billen van een jongen gevoeld, voor iedereen die dat nog nooit gedaan heeft: het is fantastisch. Ik streelde, voelde en kneedde in zijn billen.

Toen we stopten met zoenen, vertelde ik aan hem dat ik het verschrikkelijk geil vond. Hij was het met me eens. Samen praatten we nog even, luisterden we naar de vogels in het bos en voelden we vlinders in onze buik.

Normaliter wordt er na dit gedeelte van het verhaal een piemel in een kont gestopt. Als ik dit ook zou willen opschrijven zou ik moeten fantaseren, dat ga ik niet doen. Ik wil het verhaal zo veel mogelijk bij de waarheid houden, omdat die voor mij al geil genoeg was.

Ik ben ook erg geÔnteresseerd in jullie verhalen! Hoe was jullie ontgroening met een jongen? Waren jullie toen al out? Was het zoals jullie verwacht hadden, was het leuker of veel slechter?


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Uit Het Leven Van Een Bi ManDoor: Jeroen1972
Gelezen: 891x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.6
:: Boyjim - 4Door: BoyJim
Gelezen: 478x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy Boy
22-03
8.6
:: Even De Hond... - 3Door: Jean
Gelezen: 707x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.6
:: Alex En Linus Door: Alex
Gelezen: 1298x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.2
:: Geile GroepsleiderDoor: Scorpio
Gelezen: 1483x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Verleiden, Jongenshuis
22-03
7.9
:: Jongens Hormonen - 53Door: Jaakske
Gelezen: 737x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
22-03
9.1
:: De Hunk Van De SportschoolDoor: Kaptein
Gelezen: 2166x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Sportschool, Hunk, Pijpen, Anale Seks
22-03
8.8
:: Beginnend Onderdanige - 1Door: Rifkapup
Gelezen: 2832x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Onderdanig, Vernedering, Bdsm, Online, Extreem, Opdrachtjes
21-03
8.5
:: Mijn Ervaring Met Mannen - 3Door: Gerard
Gelezen: 2309x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Rukken, Neuken
21-03
8.8
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 4113x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2602x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4939x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1475x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.1
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4500x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2456x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net